Kunnallisvaalit 2017

Tulevaehdokas

Kunnallisvaalit lähestyvät.
Olisi aika saada jotain aikaan.
Kaikkien meidän kuntalaisten olisi pikkuhiljaa aika ajatella oman kuntamme parasta.
Olisi aika äänestää kunnan päättäviin elimiin uutta verta vanhojen jäärien tilalle.

Nämä vanhat jäärät, jotka ovat vuosikausia istuneet kunnan päättävissä elimissä, ovat keskenään tehneet niin paljon lehmänkauppoja, joiden johdosta ovat saaneet kunnan kehittymisen junnaamaan paikallaan.

Mitä helvettiä kunnan päättävissä elimissä tekevät vanhat tehdaspamput, lääkärit ynnä muut kuolemaa tekevät vanhat käppänät. NO NOSTAVAT ISOJEN ELÄKKEIDENSÄ JA OPTIOIDENSA PÄÄLLE KOKOUSPALKKIOT!!!
Eikö tämä muka ole väärin?

Uutta verta kunnan päätöselimiin!!!!

36

515

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Poismuuttoaharkitseva

      Melkein jokainen nykyinen kunnan luottamushenkilö ja virkamies vaan huokailee, että kun nämä asiat ovat niin vaikeita, ja vaikeat asiat kannattaa jättää sitten hoitamatta. Mm. teknisen lautakunnan puheenjohtaja sanoi suoraan, ettei kunnan asiat edes kiinnosta. Kunnanjohtaja vetoaa muistamattomuuteensa jne. Totta on, että uutta verta on saatava luottamushenkilörintamalle, mutta päätöksenteko vääristyy, jos suurin osa uusista päättäjistä on kunnan työntekijöitä. Valtuutettujen ja muiden luottamushenkilöiden pitäisi olla kattava otos koko kunnan väestöstä. Heinävedellä on ikävä tapa hoidella yhteisiä asioita: kuntalaisia ei kuunnella, käsketään pitää turpa kiinni, savustetaan pois ja jos et suosiolla lähde, puukotetaan selkään.

      • lobbarrij

        Jiähä sie veikkonen, mie halluun kahtoo....


      • jomuuttanutaikaasitten

        Älä ihmeessä jää, kannattaa lähteä kaikkien jotka suinkin pystyvät. Myytävien kiinteistöjen määrä kasvaa jatkuvasti. Varsinkin kirkonkylällä näyttää olevan valinnan varaa. Isännät kuittailevat mutta niistä ei kannata välittää, on parempi lähteä kun vielä voi.


    • Tulevaehdokas

      Juuri tätä tarkoitan. Sitä ettei kiinnosta!
      Tulevien kunnan luottamushenkilöiden olisi todellakin oltava kattava otos kaikkia kuntalaisia, ja sekin olisi tärkeä asia, että he eivät olisi Kunnassa töissä.

      Myöskin kunnan uusiin viranhaltijoihin voisi kohdistaa sellaisen ehdon, että heidän on oltava kirjoilla kunnassa ja maksettava veronsa tänne.
      Loppuisi tämän kunnanjohtajankin kilometrikorvausten kiskominen kun ei enää aja Kalajoelle oman kotikunnan virkoihin.

    • Nähtyon

      Ei taida semmoinen edellytys läpi mennä. On lainvastainen. Asuinpaikka ikä sukupuoli uskonto seksuaalinen suuntautuminen jne ei saa vaikuttaa valintaan. Tulee äkkiä kallis valinta oikeuden kautta pyöräyttää. Tosiasiahan on se että julkisella puolella parhaan hakijan valinta on usein mahdotonta eli työnantaja ei valitettavasti useinkaan pysty valitsemaan sitä kenet haluaisi. Merkitys tietysti silläkin mitä ilmoituksessa hakijalta odotetaan/vaaditaan. Kannattaa tutustua hallinto-oikeuden päätöksiin asiaan liittyen.

    • uudistukaaparhaaksi

      Kunnanjohtajakin on meille monelle väärääpuoluetta.

    • tajuatkosnyt

      Tuleva ehdokas?
      Kuinka voit haukkua noin, ikärasimia, muista, itsekin vanhenet ja sinusta ei ole edes mihinkään!

    • Erderderf

      Tulevaehdokas nyt on tolkunpuhetta, nuo vanhat kävyt joutaisi kokonaan pois sieltä mutta pahoin pelkään että lampaat taas äänestävät nuo kävyt sinne.

    • Ainaontilaayhdelle

      Onko suurin huolesi siis ökyukkojen nostamat muutaman kympin kokouspalkkiot, joista verottaja vie puolet? Jos tulet valituksi, huomaat ainakin ettei korvaus vastaa sitä työmäärää/menetettyä vapaa-aikaa ja sonnan määrää, jonka tulet saamaan niskaasi, olit sitten osallisena päätöksentekoon tai et. Tulet myös huomaamaan miten vähän asioihin voi todella vaikuttaa. Tämän aiheuttaa yleisesti se, että menoja on huomattavasti enemmän kuin tuloja ja lainsäätäjä on viisaudessaan säätänyt loputtoman pykälistön asiaan kuin asiaan. Tulet myös huomaamaan, että ainakin osalla vanhoista jääristä on paikkansa päätöksenteossa, ellet sitten itse ole taloustietäjä. Kannattaa käydä lukemassa vaikka kunnan viimeisin tilinpäätös/talousarvio ja miettiä mitä siitä itse ymmärtää. Ja jos ei ymmärrä, suosittelen että opettelee ymmärtämään, koska sieltä ne toiminnan realiteetit löytyvät ja siihen kaikki toiminta perustuu, halusit tai et.

    • kaikkiuusiksi

      Lappeenrannassa vaihtuu koko pellekerho, yksikään vanhoista ei tule valituksi uudestaan. Vielä tyhmenpää väkeä on vain Suomen hallituksessa ja silloin puhutaan jo todellisista ääliöistä.

      • Lyhyt_kommentti

        Höpö höpö.


    • eikökukaankertonut

      Eikös muuten Karvion entinen Neuvola lopetettu joskus homevaurioiden vuoksi?
      Onkohan se korjattu, kun siinä asustaa nyt kaukaa muuttanut suurperhe?

      • Karviolainen

        Kyseinen suurperhe ei kylläkään asustele siinä talossa !


    • ottakaahanselvää

      Oliskohan tyypillistä kaupantekoa ?

    • Ettäsilleen

      Meinootteko iänestää edelleen sossuja ?

    • jiäviäjiäviäjiäviä

      Ei ainaskaa niitä ylenhaukkijia, hyi hirveetä ajatellakkii.

    • googletaporvari

      Tyhmät köyhät äänestävät porvareita. Ökyukot pääsee jälleen tekemään makkaran mieleisekseen.

    • totuudetesiin

      Sitku_ kun ilmoitetaan vaaliehdokkaat, niin sovitaanko, että jos joku vaaliehdokas on tehnyt vääryyttä toiselle vaikkapa taloudellisesti, morkkaamalla ym , niin annetaan ilmi, olipa vaikka nyt jo "istuva ja uudelleenakeva".
      Laitetaan konnat tiedoksi!

      • totuuttakehiin

        Siellä istuu jo nyt semmonen pelle perusturvalautakunnassa joka ei ymmärrä mitä on perusturva kuntalaisille!ompa ihan ryhmänjohtajana tää trukkikuski! Pelleilee ihmisten selän takana kyttäilemässä pusikoissa toisten tekemisiä! Monta vuotta sitten jo varoitettu asiasta mut ei menny tän tyhmän kalloon tää asia ennen kun jäi sit kiinni kunnolla!! Ja todisteita on vaikka muille jakaa!! Täytyy ihmisen olla tosi sairas päästään kun ei usko puhetta noille sairaille touhuilleen! Manipuloidaan ja puhutaan paskaa muista ihmisistä vaikka ite on täys kaheli!! Kattokaa nyt hyvät kuntalaiset ketä sinne valtuustoon äänestätte! Ei kaikki ole sitä miltä päällepäin näyttää!!


    • hyvähuoltoasemaon

      Huoltoasemalla jo osoittelevat kuulemma, muttaketä?

    • kaikilletiedoksi

      "Keskusta on kokokansan omaisuutta aidosti",elikkä lue…
      kokokansan omaisuus on kepun kyselemättä!

      Katsotaanpa, löytyykö ehdokkaist "näitä haukkoja"?

      Ilmineerataan sitten!

    • hgytdd

      Keskitienkulkijat saavat asiat solmuun olivatpa hommailemassa sitten seurakunnassa tai oikeessa kunnassa. Paljon rahaa palaa näiden pellejen omaksi iloksi tehdyssä kiusanteossa.

    • UusiPersu

      Aina on naristu siitä että pitäisi saada nuoria ehdolle ja valtuustoon mutta on äänestetty silti vanhat sinne. Nyt on tarjolla nuorta voimaa! Jos puoluekanta arveluttaa, ns.äänestä henkilöä. Tulette yllättymään ;-)

      • öööööööööööööö

        En äänestä iän perusteella vaan sen mitä sanottavaa ehdokkaalla on. Jos ei mitään järkevää, en äänestä.


    • yäkyäkyäk

      Eise paljon yllätä- jos on kepulaisia kyyditsijöitä!

      • totuuskehiin

        Kyllä se tulee olemaan yks kepulainen joka on se kyyditettävä!! Sen verran pervopelle touhuja harrastanut toisten selän takana!!


    • beethooven

      Kaikki ihmiset vaaliuurnille. Kyllä se siitä lutviutuu vähitellen meinaan demokratiakin maassamme.

    • Tulevaehdokas

      Paljon on uusia ehdokkaita, ainakin perussuomalaisissa. (Kuten allekirjoittanut) Eiköhän laiteta yhdessä kunnan asiat kuntoon, jätetään vanhat katkeroituneet yrittäjät äänestämättä, niin saadaan vanhalle Hyvä Veli -verkostolle loppu kunnassa!

      Alkaa olla uusien kasvojen aika päättää kuntamme tulevaisuudesta, jotta säilymme elinvoimaisena.

      KUUNTELE KUNTALAISTA - YHDESSÄ KUNTA KUNTOON!

      • Mikäonnimesi

        Miksi te kirjoittelette täällä nimettömänä? Valtuutettuna olo vaatii vastuunottoa ja ihan omalla nimellä. Sitä voisi alkaa harjoitella vaikka näillä keskustelupalstoilla.


    • kaikkilletiedotuksia

      Perus-Suomalaisissa jämäköitä aloittajia, mutta Manukin on vielä rautaa!
      Olipas ?-jäänyt yx suhmuroija pois, peloittikohan, että paljastuksia tulee, taishan sinne jäädä vielä tirehtöörinsä.
      Seurataan tilannetta.

    • teeppäpoikkeus

      Ei se paljon auta vaikka on nuoria ehdokkaina jos jätetään äänestämättä. Tehkääpä nyt nuoret immeiset poikkeus ja käykää äänestämässä. Niitä nuoria ei eläkeläisten äänillä valtuustoon saada. Vanhat äänestää vanhoja.

    • Nuoriamukaan

      Olen jo iäkkäämpi ihminen mutta äänestäisin mielelläni nuoria ehdokkaita. Ongelmana on että en juurikaan tunne näitä nuoria. Tiedättekö keitä, sanotaan nyt alle 30-vuotiaita (venytetään hieman sanaa nuori) on ehdokkaina?

    • sukuatoisilleen

      10-pisteen vihje;
      Kepulaisia vältä, sillä ne on jotenkin kytköksissä toisiinsa jos ei ihan serkkuja, niin kummi jo kuitenkin.
      Mene istuskelemaan huolttareille, missä myydään kaljaa.
      Tarkkaile, siellä keput saalistelee ääniä tarjoamalla mellanoilia, muihin puolueisiin emme ole törmänneet näissä merkeissä.

    • äänivapauttako

      Onko täälläkin Heinävedellä pakko äänestää kepuja?
      Uhataanko, jos äänestän PerusSuomalaisia, kun on mielestäni hyviäehdokkaita kaikki.
      Haluan äänestää PerusSuomalaisia, äänestänhän ensimmäistä kertaa ja puolueeni olen ajatellut ihan itse!

      • persuonporvari

        No onnex olkoon! Jättäisin äänestämättä.


    • godbye

      Huolta huomisesta!!? Tämän on pakko olla vitsi!! Kepulaisten lause kuuluu! Huolta omasta huomisesta! Aika lyhytkantoista näitten touhu muutenkin!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 185
      2098
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1982
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      156
      1637
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      136
      1604
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1334
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1237
    7. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      11
      1204
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1148
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1147
    Aihe