35-vuotias veljeni ei löydä naista

Siskolta

Olen seurannut jo pitkään veljeni vaikeuksia parisuhteen luomisessa. Hän on kaikinpuolin kelvollinen mies; komea, ahkera ja urheilullinen. Hänellä on vakituinen työ ja oma talo. Hän oli muutama vuosi sitten kihloissa, mutta tämä suhde kaatui hänen hölmöilyynsä. Tämän jälkeen veli onkin pysytellyt poikamiehenä.

Olen hänestä huolissani. En pelkästään siksi, ettei hän löydä rinnalleen sopivaa naista, vaan myös siksi että hän vaikuttaa välillä niin masentuneelta. En tiedä varsinaista syytä hänen suhteiden kariutumiselle, mutta voisin kuvitella, että hänen vaikea luonteensa on yksi selittävä tekijä.

Asumme melko pienellä paikkakunnalla enkä enää tiedä omastakaan tuttavapiiristäni ketään, jonka voisin hänelle esitellä.

Miten häntä voisi vielä auttaa?

33

408

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • m40plus

      Ei oikein mitenkään. Tuttu tilanne, pienillä paikkakunnilla ei oikein ole laadukkaita naisia tarjolla. Pitäisi noutaa isoista kaupungeista, mutta eiväthän ne hienohelmat sieltä lähde.

      Tämä apeuttaa mieltä itselläkin.

    • Tuttujuttushow

      Ilmoita se tv-ohjelmaan.

    • ihminenminäkin

      Ei hyvä miehet kelpaa naisille suomessa. Siksi minäkin olen sinkku.

    • Sielläonvalinnanvaraa

      Suurin osa suomalaisista naisista on veljesi vastakohtia ja tässä tapauksessa vastakohdat eivät täydennä toisiaan.

      On läskejä, epäurheilullisia, typeriä, huorahtavia jne.

      Suosittelen veljellesi ulkomaita.

    • eihoukuta

      aikuinen mies hölmöillyt pari vuotta sitten. Vaikea luonne.. Se nyt vain näkyy päällepäin. Miksi kenenkään pitäisi haluta sellaista kumppania. En keksi yhtään syytä.

    • jjsjjsoaoaooa

      Tuot esiin jo kaksi epämiellyttävää asiaa veljestäsi... vaikea luonne (millä tavalla vaikea?) ja hölmöillyt pari vuotta sitten (miten? pettänyt? lyönyt? juopotellut?tehnyt rikoksia?). Lisäksi kun olet sisko, näet hänet ehkä kauniimmassa valossa kuin muut. Varsinkin pienellä paikkakunnalla miehen maine voi alkaa levitä ja paisua.

      • Siskolta

        Hän on äkkipikainen. Ei kuitenkaan huuda tai ole väkivaltainen, on ennemminkin vain niin herkkä. Joku ulkopuolinen voi saada hänestä hieman itsekkään kuvan, sillä hän ei ole mikään small talkin harrastaja. Hän petti aikaisempaansa, mutta uskon että hän on oppinut virheistään.

        Veljelläni on ikäisensä miehen unelmat ja erittäin hyvät puitteet niiden toteuttamiselle, mutta käytös on välillä kuin 25-vuotiaalla nuorella miehellä. Ilmeisesti hän käy välillä naisissa, mutta ei silti löydä ketään jonka kanssa sitoutua. En oikein saa hänestä irti syytä, mutta luulen että tuo aiemman suhteen kariutuminen vaikuttaa häneen edelleen.

        Hän vaikuttaa niin turhautuneelta ja masentuneelta. Jos kysyn onko hänellä huolia, niin vastaus on vain että ei ole. Hän ei enää juuri hymyilekään.


      • Siskolta

        Ja tietenkin näen hänet kauniissa valossa, koska hän on veljeni. Mutta myös koska tiedän hänen parhaat puolensa. Hän välittää aidosti lähimmäisistään ja tekee niin paljon muiden vuoksi. Hän on fiksu, ahkera ja tulee toimeen lastenkin kanssa.


      • veljmies

        Jokaisen vaan täytyy jo tuossavaiheessa tallata omat polkunsa. Aikansa voi ihmistä ohjata ja auttaa, mutta tuonikäinen tekee itse omat ratkaisunsa.

        Sisarukset yleensä tuntee toisensa hyvin, mutta myös heillä on samat vanhemmat/vanhempi. Silti kummastakin tulee omanlaisensa. Minullakin sisko ja osat vähän toisinpäin. Tosin me voijaan turista asioista helposti tätänykyä, kun ei ole äkäistä vaimoa enää. Mutta ymmärrän sinun tuskan kuitenkin. Ole hänen kanssaan enemmän, niin olet tukena. Siitä vois olla eniten apua. :)


    • Hei

      Voisko olla niin että hän ei vain ole valmis suhteeseen vielä? Kukaan ei voi tulla ulkoapäin pelastamaan toista. Ei uusi kumppanikaan. Heräsi kysymys että liekö olis jotain muuta taustalla, mikä vaatisi veljeltäsi työstämistä? Kun on sinut itsensä kanssa niin on helpompi sitten myös rakentaa uutta suhdettakin.

      Olet btway mahtava sisko.
      Kovasti zemejä ja kaikkea hyvää.

    • Kaikkearandomia

      Minkälainen luonne hänellä on

    • wergertg

      No voi vittulan tähen, ala sinä hänelle vaimoksi jos se hänen naimattomuutensa niin häiritsee...

      • Proidilogia

        Sitä mieltä minäkin oon jos mun systä olis alkanu hoijella mun nais asiota, niin mää olisi sano, jotta jos tuo ei lopu,niin me ei kyl olla kohta väleissä. "Piä sinä turpas kii mun nais asioista"


    • erterthe

      Voi ristuksen somali että kyrpis veljenäsi lukea kaikkea tätä paskaa mitä oot ehtiny kirjottaa, olisin ihan kiusaksesi vaikka väkisin ilman naista

      • Hyvää_päivää

        Ei tarvitse huolia. Ei tuolla asenteella saa naista, vaikka yrittäisi. Negatiivisuus näkyy kilometrin päähän. Tällä palstalla pyörii selvästikin miehiä, joilla on mielenterveysongelmia tai erittäin heikot sosiaaliset taidot. Evoluution kannalta on parasta että tällaiset miehet eivät tule lisääntymään, koska hehän periyttävät lapsilleenkin tällaisen negatiivisen maailmankuvan. Ilmeisesti tässäkin tapauksessa isä on jättänyt rakastamatta ja siksi lapsesta on tullut tällainen tapaus. Isän merkitys kasvatuksessa on pojille tosi tärkeä, koska isä on esikuva ja näyttää mallia käytöksessä.


    • evoluutioonnäin

      Ei nössöt miehet naisia saa, niitähän on maailma pullollaan. Ikiaikasesti, naiset on halunneet lisääntyä, joko alfaurosten, tai ehkä tulevien alfojen kanssa. Sillä voi ehkä ennustaa/toivoa. Perillisille hyvää tulevaisuutta. Naarailla, jälkeläisten teko on aika iso juttu. Kun siihen ryhtyy. Geenit/hierarkiat ym: Apinalaumassa piti olla "selvillä" Näin naiset alitajuntaisesti toimii.

      • lkjfgldkjh

        No, nähtävästi tämä kyseinen mies on kuitenkin saanut paitsi yhden naisen, jonka kanssa seurustella, myös toisen, jonka kanssa pettää tätä ensin mainittua. Mutta evoluutiotahan sekin tietysti on, siemenen levittäminen.


    • Tumpelo111

      No jos noilla meriiteillä ei naista saa, niin vika on naisissa, jotka eivät hyvän päälle ymmärrä.
      Vaikka monesti hehkutetaan, että rahalla saa naisia, niin kyllä ulkonäkö on merkityksellisempi.
      Jos mies on jo kerran ollut kihloissa, niin kyllä hänellä on mahdollisuus naisten suhteen, jospa veljesi ei vielä haluakaan pysyvä suhdetta.
      Tuskin kukaan mies menee kihlausta purkamaan, ei uuden naisen saaminen ole niin yksinkertaista, kuin se on naiselle saada uusi mies.

      Meikäläinen on täysi tumpelo naisten suhteen, miten sitä muuten olisi 46v ja ei mitään kokemusta naisten kanssa. Kokemus on jäänyt pelkästään jutteluun naisten kanssa, mutta kun on auttamattoman arka tekeen aloitetta, niin yksin jää.
      Omaisuudesta en ole ottanut puheeksi, vaikka omaisuutta on senverran paljon, ettei töissä tarvi käydä.

      • Vink.ki

        Kaikkein tärkein asia mikämiehessä on, on sosiaaliset taidot. Niitä kun ei vaan voi paikata millään ulkonäöllä tai rahalla. Jos ei pysty puhumaan naisen kanssa normaaleja asioita, ei pysty edes lähestymään naista, niin miten voisi saada naisen. Tämä on tuloksena kun Suomessakin on ollut paljon isiä, jotka eivät ole olleet lastensa kanssa ja opettaneet heille käytöstapoja, todennäköisesti eivät itsekään pystyneet olemaan esimerkkinä, vaan ovat riehuneet ja raivonneet kotona tai olleet vain omissa oloissaan. Kun kaikki pitää opetella kantapään kautta, niin tuleehan siinä pojalle heikko itsetunto, kun pakkeja tulee oman käytöksen takia. Monet sitten kyynistyvät, eivätkä hahmota että vika on omassa käytöksessä. Kaikki olisi vaan ollut niin paljon helpompaa kun näitä asioita olisi opeteltu nuorena. Miksi vanhemmat eivät opeteta tällaisia asioita lapsilleen? Nehän ovat kuitenkin tärkeimpiä asioita elämässä.


      • Siskolta
        Vink.ki kirjoitti:

        Kaikkein tärkein asia mikämiehessä on, on sosiaaliset taidot. Niitä kun ei vaan voi paikata millään ulkonäöllä tai rahalla. Jos ei pysty puhumaan naisen kanssa normaaleja asioita, ei pysty edes lähestymään naista, niin miten voisi saada naisen. Tämä on tuloksena kun Suomessakin on ollut paljon isiä, jotka eivät ole olleet lastensa kanssa ja opettaneet heille käytöstapoja, todennäköisesti eivät itsekään pystyneet olemaan esimerkkinä, vaan ovat riehuneet ja raivonneet kotona tai olleet vain omissa oloissaan. Kun kaikki pitää opetella kantapään kautta, niin tuleehan siinä pojalle heikko itsetunto, kun pakkeja tulee oman käytöksen takia. Monet sitten kyynistyvät, eivätkä hahmota että vika on omassa käytöksessä. Kaikki olisi vaan ollut niin paljon helpompaa kun näitä asioita olisi opeteltu nuorena. Miksi vanhemmat eivät opeteta tällaisia asioita lapsilleen? Nehän ovat kuitenkin tärkeimpiä asioita elämässä.

        Saimme kyllä hyvän kasvatuksen. Olemme siskoni kanssa sosiaalisempia kuin veljemme. Hänen voi olla vaikea puhua muusta kuin omista mielenkiinnonkohteistaan.


    • JoulukinTulossa

      Kyllä alkaa kiire sitten tulla.

    • Onni_on_

      Anna hänen olla, älä pakota löytämään jos toinen ei tahdo.

    • oooooooojjjjjjjjjjgggg

      Pari terapiakertaa lahjaksi voisi auttaa. Juttelu jonkun fiksun aikuisen miehen kanssa voisi olla myös hyväksi. Äkkipikaisuus on aika suuri ongelma parisuhteessa ja se tappaa kaiken. Pettäminen on se kaikkein pahin rikos, minkä voi parisuhteessa mennä tekemään. Ehkä hän ei vaan ole parisuhdetyyppiä, ei arvosta parisuhdetta. Voihan hän olla enemmän kiinnostunut vaikka miehistä.

      Ei hän mielestäni kovin mukavalta mieheltä luonteensa vuoksi kuulosta. Aika tehokkaasti negatiivisuus ja kyynisyys karkoittaa naiset. Oisko mies vähän hemmoteltu tapaus, kun ei kestä elämää? Ei vaan naisille riitä se, että kulissi on kunnossa, vaan myös sisäistä kauneutta pitäisi olla ja se on useimmille kuitenkin se tärkein.

      • Tuuletar78

        Tuo on totta, että naiset etsivät muutakin kuin kulisseja. Täältä palstalta vaan saa sen kuvan, että naisille käy kukatahansa komea ja varakas mies. Tunnen moniakin, jotka ovat sellaisen miehen jättäneet, ku yksinkertaisesti se kiva kuori ei pitkälle kannattele.


      • Rumamuttahyvä

        Niin noitten komeitten ja rikkaitten perässä naiset vaan juoksee toosa kosteana.


      • mustaamullekin
        Rumamuttahyvä kirjoitti:

        Niin noitten komeitten ja rikkaitten perässä naiset vaan juoksee toosa kosteana.

        Ei ne muslimimiehet ja afrikkalaiset ole Suomessa rikkaita ainakaan tullessaan. Vuosikymmen sossutanttojen lellikkinä tietysti parantaa tilannetta.


    • assssssss

      Thaimaasfa.

    • dddfdfee

      Älä leiki Jeesusta iso naine, kuule veljes ei oo mikään hupiukko kuitenkaan loppujenlopuksi.

    • Siskolta

      Kiitos kommenteista, joita olikin tullut paljon viime lukemasta. Kyllähän se hänen turhautuneisuus ja negatiivisuus varmasti heijastuvat hänen naissuhteisiin. En enää kysele häneltä onko hän käynyt treffeillä, vaan yritän tukea häntä olemalla muuten läsnä. Jospa se hänen mielikin taas piristyisi kevättä kohden, kun yksinäisyydestä muistuttavista perhejuhlista päästään eroon. Isänpäivä jo menikin, mutta joulun paineet ovat vielä edessä.

    • tavisgolögia

      Et mitenkään voi häntä auttaa jätä asia silleen kuin se on, eikä tavallinen mies pidä siitä että häntä autetaan hänen ihmissuhde asioissaan.

      • KKooiooiu

        Järjestetty avioliitto olisi monelle suomalaiselle miehelle enemmän kuin tarpeen. On kaksi eri asiaa pitää jostain ja ymmärtää, mikä on itselle hyväksi. Kaikesta ei tarvitse pitää, mutta ylpeys pitäisi niellä. Jos ei pysty lähestymään naisia, niin silloin on parempi, että joku toinen auttaa.

        On jo ihan kansantaloudellinen ongelma, että suomalaiset miehet eivät löydä kumppania. Jotain asian eteen pitäisi siis tehdä, koska nämä miehet eivät pysty iskemään naisia. Olisiko joku naisten viettelykurssi tarpeen? Monikaan suomalainen mies ei osaa edes flirttailla, miten ilman sitä saa naisen kuumaksi, ellei nainen tee itse kaiken työn tai sisäsyntyisesti halua miestä ihan mielettömästi.


    • ugyiui

      Taitaa sisko olla veli ja veli susko, ja ongelma korvien välissä. Ei juma nyt kukaan aikaihminen neljääkymppiä lähestyvälle sisarukselleen noin intensiivisesti parittajaksi ala, ja jos, niin jossain mättää. Typerä avaus, ei voi muuta sanoa taas.

      • Systeriii

        Mä oon kyllä järjestänyt omalle veljelleni treffejä ja auttanut naisasioissa. Jotkut vaaan kaipaa apua 😃 Veli kysyy monesti vinkkejä ennen treffejä ja mä ohjeistan! Eron jälkeen olin tukena ja tsemppaajana. Niin sisarukset tekee! Ei sitä tiedä vaikka sokkotreffitkin joskus poikii jotain!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4995
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3167
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1256
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1237
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1217
    Aihe