Asia: Tiina Keskimäki

tiinakeskimäki

Sähköpostiviesti Loviisan kaupunginjohtaja Olavi Kalevalta loviisalaisille luottamushenkilöille 20.11.2010 klo 21.31.

"Subject: Tiina Keskimäki

Hei kaikille, Anteeksi kun lähestyn teitä näin viikonloppuna mutta asia on hyvin tärkeä. Timo Noroviita on tehnyt rikosilmoituksen minusta Tiina Keskimäen pyynnöstä ja puheiden perusteella. Asianajaja Stefan Andersson, tietää ja tuntee tapauksen ja pitää ilmoitusta täysin perusteettomana ja käsittämättömänä. Hänen mukaansa Timo N ei tiedä tai ymmärrä mitä on mennyt tekemään. Stefan Andersson pyysi, että ne tahot jotka ovat saaneet viestejä Tiinalta minuun liityen lähettäisivät viestit minun välityksellä Stefan Anderssonille koska kysymys on kunnianloukkauksesta ja aiheettoman ilmiannon ja rikosilmoituksen tekemisestä joka on rangaistava teko. Stefan Andersson tarvitsee tietoja jotka Tiina on minusta levitellyt tai minua syyttää. Jos tiedätte jonkun muunkin saaneen viestejä toivon, että välitätte tai kerrotte niistä koska ne ovat osa rikosprosessia. Kiitos yhteistyöstä, hyvää viikonlopun jatkoa toivottaa, Olavi"

62

4319

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ikävystyttävää

      Hohhoijaa. Vuodesta toiseen palstan pääsisältöä.

      • KYZYMYS

        ONKO KYSEESSÄ PAKKOMIELLEOIRE ?


      • eiohittamatonOK

        Ilmeisesti myös hankala tapaus, joka V nurkkahuoneen konugia, ihan pää on sekaisin?


    • Shesback

      Tuleeko tämä nyt uusintana? Yes, limuu, check, poppareita, check! Bring it on!

    • tiinakeskimäki

      ”Julkinen anteeksipyyntö

      Tein poliisille tutkintapyynnön elinkeinovastaava Tiina Keskimäen työoloista. Asiasta koitunut julkisuus on aiheuttanut haittaa ja vahinkoa Loviisan kaupungille ja erityisesti kaupunginjohtaja Olavi Kalevalle. Nyt kun Itä-Uudenmaan poliisi on (5.9.) todennut, ettei tapauksessa ole syytä epäillä mitään rikosta tai laiminlyöntejä, pahoittelen aiheuttamiani harmeja ja turhaa aktiivisuuttani Tiina Keskimäen asiaa hoitaessani.

      Timo Noroviita
      Loviisan kaupungin työsuojeluvaltuutettu”

    • tiinakeskimäki

      Loviisan kaupunginhallituksella on varsin suuri lasku maksettavanaan. Miksei media uutisoi? Faktat on tarkistettu ja asiakirjat Lovarin, Östiksen ja Ylen hallussa.

    • Vaikeneekomedia

      Mikä juttu tämä on? Voiko joku valaista lisää, että mistä on kysymys? Lovarissa ei ollut mitään mainintaa mistään laskusta.

      • Annamunkaikkikestää

        Ainoa jolla on suuri lasku maksettavana on Tiina Keskimäki joka hävisi (perusteettoman) kanteensa sekä käräjä- että hovioikeudessa. Lasku tuli asianajokuluista, kun Keskimäki ajoi itsepäisesti asiaa, jossa ei ollut totuuden häivääkään. Nyt hän aloittaa näköjään jälleen uuden kierroksen näillä nettipalstoilla, kun kukaan muu ei enä jaksa kuunnella.


      • olajantessonni

        Onks siinnä perää, että oikeudet määräsivät asianajolaskuista suurimman osan Loviisan kaupungin maksettavaksi? Laskut olivat kuulema asiaan nähden kohtuuttomia vaikka olivat ilmeisesti Olavi Kalevan henkilökohtaisesti tilauksesta ja toimeksiannosta syntyneitä. Tuosta tilauksesta ja toimeksiannosta kutern myös kustannusten valvonnasta ei ole laskuja lukuunottamatta tokumentaatiota kaupungin hallussa.


      • Annamunkaikkikestää
        olajantessonni kirjoitti:

        Onks siinnä perää, että oikeudet määräsivät asianajolaskuista suurimman osan Loviisan kaupungin maksettavaksi? Laskut olivat kuulema asiaan nähden kohtuuttomia vaikka olivat ilmeisesti Olavi Kalevan henkilökohtaisesti tilauksesta ja toimeksiannosta syntyneitä. Tuosta tilauksesta ja toimeksiannosta kutern myös kustannusten valvonnasta ei ole laskuja lukuunottamatta tokumentaatiota kaupungin hallussa.

        Suuret kustannukset syntyivät siitä kun Keskimäki esitti loputtomiin perättömiä väitteitä ja keksittyjä perusteluja, jotka kuitenkin piti käsitellä oikeudessa asiallisella tavalla. Hän vei jutun vielä hoviinkin, vaikka takana oli käräjäoikeuden yksimielinen päätös. Keskimäki siis nosti perättömän kanteen, pitkitti sitä tarpeettomasti ja maksatti lopulta osan näin syntyneistä kuluista Loviisan veronmaksajilla. Kaupunginjohtajalla ei ollut tässä mitään tekemistä, häntähän kuultiin vain todistajana. Keskimäen tolkuton oikeudenkäynti kohdistui Loviisan kaupunkia vastaan. Ja hän hävisi.


    • Oikeusjakohtuus

      Ai, kuka tilasi asianajopalveluita ilmeisesti lähes 200 000 euron edestä? Näistä tilauksista ei taida löytyä kaupungin hankintaohjeessa edellytettyjä kirjallisia hankintapäätöksiä? Annamunkaikkikestää voi selvittää asian. Tuskin selvittää, vaan kohta öykkää taas asian vierestä ja hyökkää syyttömän kimppuun!
      Ihan sama kuka tilasi, koska valvontavelvollisuus on joka tapauksessa kaupunginhallituksella ja kait johtosäännön perusteella myös kaupunginjohtajalla!

      Tämä se on kumma kaupunki kun hankintaohjeita on ilmeisesti järjestelmällisesti rikottu ja ketään ei ole asetettu siitä virkavastuuseen!!!

      • Oikeusjakohtuusko

        Kaupunginvaltuusto 04.03.2015 pykälä 39.


    • vituksmeni

      Tämä asia on jo pyyhitty pois! Pomon ei tartte kustantaa mitään. Ja kukaan ei valita päätöstä. Siinä meni monta lämmintä ateriaa ohi, ja tuomari...

    • Niinmeni

      Hallinnon maton alle on jo lakaistu niin paljon moskaa, että se muistuttaa muodoltaan jo Kebnekaisea!

    • tiinakeskimäki

      Pieni kaupunki, suuria elämyksiä.

      Hei

      Loviisan kaupunki on vastaanottanut viestisi. Viesti on välitetty edelleen kaupunginvaltuuston puheenjohtajistolle ja kaupunginhallituksen puheenjohtajalle.

      Terveisin

      Kristina Lönnfors

      hallintojohtaja - förvaltningsdirektör
      Loviisan kaupunki - Lovisa stad
      PL 77 - PB 77
      07901 Loviisa - 07901 Lovisa
      0440 555 216
      [email protected]

      Loviisa – pieni kaupunki, suuria elämyksiä
      Lovisa – liten stad, stora upplevelser

      • Åbolainenkirjekurssi

        Loviisa - pieni kaupunki, suuria hallinnollisia elämyksiä


    • Määkunoonvaanpuupää

      :D Terv. paganihuayra :D

    • kakkaa-aa
    • tiinakeskimäki

      Koska virkavastuullisuus ja rikoslaki tuntuvat olevan aivan vieraita käsitteitä ydinvoimalakaupungissa, jouduin tekemään rikosilmoituksen KRP:n korruptiontorjuntayksikköön. Sori siitä.

      • Annamunkaikkikestää

        Ja tämäkin "rikosilmoitus" menee samaa mappiööhon kuin ne kymmenet aikaisemmat. Niissähän ei ole ollut päätä eikä häntää ja viranomaiset osaavat suhtautua niihin oikealla tavalla: ei anna aihetta. Mutta näin viranomaisia työllistetään perättömillä toimeksiannoilla ja sehän on poissa tärkeämmistä tehtävistä. Huvinsa kullakin.


      • Kestävaan
        Annamunkaikkikestää kirjoitti:

        Ja tämäkin "rikosilmoitus" menee samaa mappiööhon kuin ne kymmenet aikaisemmat. Niissähän ei ole ollut päätä eikä häntää ja viranomaiset osaavat suhtautua niihin oikealla tavalla: ei anna aihetta. Mutta näin viranomaisia työllistetään perättömillä toimeksiannoilla ja sehän on poissa tärkeämmistä tehtävistä. Huvinsa kullakin.

        Niinpä niin. Mappiööhön meni. Huvinsa kullakin.

        http://www.loviisansanomat.net/sahkeet.php?id=1738


    • Åkethedemari

      Annamunkaikkikestää vaikenee. Mölinä loppui kuin seinään.

      • Annamunkaikkikestää

        Ei, kuules demari. Teillä demareilla on vain taipumus vaihtaa puheenaihetta, kun asiat alkavat olla liian kiusallisia. Tätä väistelyähän kuulee ja näkee joka puolella demarikenttää. Tämän viestiketjun aihe oli se, että Tiina Keskimäki joutui irtisanotuksi törkeän epäasiallisen käytöksen vuoksi ja senkin jälkeen hän on jatkanut samaa soopaa, "rikosilmoituksia" ja perättömiä "laskuja" oikeudenkäyntikuluistaan. Pysykää te Keskimäen ystävät siis asiassa, älkääkä yrittäkö sotkea muita juttuja tähän Keskimäen saamaan oikeuden päätökseen, jossa hänen toimintansa on yksiselitteisesti todettu vääräksi. Tämän pitäisi mennä jopa Åke Demarin tajuntaan, vaikka sen ehkä liikaa vaadittu.


    • eioåke

      Demarit ei tämmöseen sorru.

    • Ystävyydellä

      Annamunkaikkikestää taitaa kirjoittaa yhden version asioista epävirallisen virallisesti johtokentän ystävänä? Ystävien ystävä sivuuttaa kiusallisena mm. ilmeisen hankintaohjeen noudattamatta jättämisen tai oikeudenkäyntikulujen kohtuullistamisen, koska niiden mainitseminen ei ole eduksi ystävyyden jatkumiselle?

      • Anamunkaikikestää

        Älä nyt taas yritä sekoittaa asioita. Noilla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että Loviisan kaupungilla oli lainmukainen oikeus irtisanoa epälojaali työntekijä, joka levitti perätöntä tietoa työnantajastaan. Tämä todettiin kahdessa oikeusasteessa yksimielisillä oikeuden päätöksillä. "Hankintaohjeen noudattamatta jättäminen" on mielikuvituksen tuotetta, eikä sitä ole missään todettu tapahtuneen. Oikeudenkäyntikulujen kohtuullistaminen on normaali käytäntö riita-asioissa, eikä sillä ole mitään tekemistä sen kanssa, että Keskimäki hävisi yksiselitteisesti asiansa, koska se ei perustunut mihinkään faktoihin.


    • Seliseliseli

      Kaupunginvaltuusto pykälä 39 04.03.2015.

      Mielikuvituksen tuotettako?

      • Annamunkaikkikestää

        Aivan niin. Valtuusto päätti tuossa istunnossaan, että asiassa ei ole tapahtunut mitään väärää. Yksi valtuutettu yritti väittää muuta, mutta kukaan ei edes kannattanut häntä, joten sekin mustamaalausyritys jäi omaan arvoonsa. Ikävää on tietysti se, että Keskimäki on toiminnallaan aiheuttanut Loviisan veronmaksajille aikamoiset menetykset. Ja sitten joku vielä puolustelee hänen tekemisiään. En voi ymmärtää.


      • vähäjärkisille

        Ei todella voi ymmärtää miksi kaupunginhallitus, tarkastuslautakunta ja valtuusto eivät ymmärtäneet vaikka pöytäkirjateksteissä kerrotaan selvästi mielivaltaisesta toiminnasta ja peitellään hallinnollisten rötösten selvittämistä. Kun paskat tulivat housuihin ja kaikkien paidanhelmat olivat ruskeat niin yhteisvoimin vaiettiin ja hyväksyttiin kaikki hankintaan liittyvät sadut. Monella myös muisti pätki ja pätkii edelleen. Mitkä ovat rajat asemavaltuutuksessa rikkoa ohjeita ja tehdä suullisia sopimuksia dokumentoimatta ja raportoimatta sekä valvomatta holtitonta menoa?

        Tässä poimintoja KV:n pykälä 39:stä, 04.03.2015.

        Kaupunginjohtaja Olavi Kaleva (Kaleva) sopi suullisesti kaupunginhallituksen puheenjohtajan Arja Isotalon (Isotalo) kanssa siitä, että toimeksianto avustaa kaupunkia asiassa annetaan asianajaja Stefan Anderssonille (Andersson). Toimeksianto annettiin suullisesti, eikä siitä tehty kirjallista hankintapäätöstä. Toimeksiantoa Anderssonille annettaessa ei osattu arvioida, että asiakokonaisuus laajuudeltaan tulisi olemaan sellainen, että hankinta olisi tullut kilpailuttaa.

        Käräjäoikeus leikkasi tuomion yhteydessä Keskimäen korvattavaksi tulleita kaupungin oikeudenkäyntikulukorvauksien määrää lausuen, että kysymyksessä on ollut varsin tavanomainen työsuhderiita ja että kaupungin asiassa antamat lausumat ovat olleet asian laatuun ja laajuuteen nähden tarpeettoman yksityiskohtaiset ja pitkät.

        Tarkastuslautakunta on kokouksessaan 10.12.2013 § 47 päättänyt pyytää kaupunginhallitusta tarkistamaan Asianajajaliiton Valvontalautakunnalta onko asianajotoimisto Anderssonin laskutus Keskimäki-prosessia koskien kohtuullinen. Kaupunginhallitus on katsonut, että kaupungin intressissä ei ole pyytää Valvontalautakunnan kantaa asiaan.

        Kaupungin vakuutusyhtiöltä on pyydetty lausuntoa siitä, korvataanko aiheutuneet asianajokulut kaupungin julkisyhteisön hallinnon vastuuvakuutuksesta. Asian tullessa vireille käräjäoikeudessa 29.2.2012 ei kaupungilla ollut erillistä oikeusturvavakuutusta.

        Keskimäen työoloja käsiteltiin useaan otteeseen kaupungin sisäisesti eri kokoonpanoissa – myös kaupunginhallituksessa – elokuusta 2007 lokakuuhun 2010. Päätöksen toimeksiannon antamisesta Anderssonille teki kaupunginjohtaja Kaleva asemavaltuutuksensa nojalla neuvoteltuaan asiasta kaupunginhallituksen puheenjohtajan Isotalon kanssa. Kaupunginhallitusta informoitiin asiasta suullisesti. Koko prosessin ajan kaupunginhallitukselle on suullisesti tiedotettu asian vaiheista, esim. 28.11.2011 Andersson on kaupunginhallituksen kokouksessa tiedottanut prosessin eri vaiheista.

        Ehdotus:

        ” …….. Kaupunginhallitus kehottaa hallintokuntia ja viranhaltijoita kiinnittämään erityistä huomioita kaupungin hankintaohjeiden noudattamiseen sekä päätösten dokumentointiin.”
        (Kommentti: Tässä jeesustelusta ja koko tapauksen opetuksesta kaupunginhallinnolle; älkää tehkö kuten minä teen vaan niin kuin opetan!!!)

        Ehdotus:

        Kaupunginvaltuusto merkitsee selvityksen tiedoksi.


    • Morjeens

      Hankintaohjekin on pelkkää mielikuvitusta...Samoin laki kunnallisesta viranhaltijasta. Kaikki pykälät pelkkää mielikuvitusta....

      Laillisuus ja ohjeen noudattaminen ei saanut kannatusta! Voi hyvää morjensin päivää!

    • Noudatettavaasäännöstöä

      LOVIISAN KAUPUNGIN YLEISET HANKINTAOHJEET

      Hyväksytty kaupunginhallituksen päätöksellä § 300, liite 86, 23.08.2010.

      4.9 Hankintapäätös ja sen pöytäkirjaus

      Hankintapäätöksen tekee se toimielin tai viranhaltija, jolle on hallinto- tai johtosäännössä (delegointi) tai näiden perusteella tehdyllä hallinnollisella päätöksellä (subdelegointi) annettu päätösvalta hankinta-asioissa.
      Hankintapäätöstä koskeva pöytäkirja laaditaan noudattaen yleisiä hyvän hallinnon periaatteita.
      Pöytäkirja laaditaan käyttäen ns. täydentyvää esityslistapöytäkirjaa, kun kysymys
      on hallituksen, lautakunnan tai muiden monijäsenisten toimielinten päätöksistä.
      Viranhaltijapäätöksistä laaditaan sen sijaan päätöspöytäkirja.
      Hankinta-asioissa pöytäkirja on laadittava siten, että siitä ilmenee hankintatapahtuman keskeiset vaiheet. Näin menetellen hankintoja valmistelevat ja niistä päättävät henkilöt saavat oikean kuvan hankinnasta.

      LOVIISAN KAUPUNGIN HALLINTOSÄÄNTÖ

      Kaupunginvaltuuston hyväksymä 11.2.2015

      8. LUKU HANKINTOJA, KORVAUKSIA JA MAKSUJA KOSKEVA RATKAISUVALTA

      27 § Hankintoja koskeva ratkaisuvalta

      Hankintoja koskevasta ratkaisuvallasta määrätään talousarviossa ja
      kaupunginhallituksen antamissa hankintaohjeissa.

      LAKI KUNNALLISESTA VIRANHALTIJASTA
      11.4.2003/304

      4 luku

      Viranhaltijan velvollisuudet

      17 §

      Yleiset velvollisuudet

      Viranhaltijan on suoritettava virkasuhteeseen kuuluvat tehtävät asianmukaisesti ja viivytyksettä noudattaen asianomaisia säännöksiä ja määräyksiä sekä työnantajan työnjohto- ja valvontamääräyksiä.

    • Julkkishinnastaviis

      Any publicity?

    • laillisuusonpahasta

      Mitä "Any legitimacy? kysymyksessä on sääntöjen vastaista?
      Samalla perusteella voitte poistaa kaikki laillisuuteen ja säädöksiin viittaavat tekstit. Onko laillisuudesta manitseminen sivuston ylläpidon mukaan sääntöjen kanssa ristiriidassa? Heh heh Tack tack.

      Legitimacy, käännös:

      Substantiivit
      1. legimiteetti
      2. legitimiteetti
      Muut/tuntemattomat
      3. laillisuus

      • Vääräfoorumi

        Eiköhän tämä ole tullut jo kerrottua?


    • Karukertomus

      Kaupunginvaltuuston kokouksessa 04.03.2015 pykälä 39 tuli esille ja kerrottua sellaisia seikkoja, että veronmaksajat voivat vain ihmetellä kuinka heidän rahojaan on käytetty. Kannattaa katsoa video valtuuston kokouksesta (valtuustopuhe).
      Esimerkiksi ko. tilauksista ei ole löytynyt minkäänlaisia dokumentteja, kuten kirjallisia sopimuksia, hankintapäätöksiä tai hankintasäännöstön edellyttämiä hankintakirjauksia. Isoista maksetuista laskuista puuttuvat tarkastusmerkinnät! Katsokaa video! Merkille pantavaa on, että esitettyjä asioita ei kyetty mm. puheenjohtajiston ja viranhaltijoiden puolelta kiistämään!

      Valtuuston pöytäkirjaan 04.03.2015 pykälä 39 on kirjattu, ja kokouksessa ilmi tuotujen seikkojen perusteella, aiheelliselta vaikuttava vaatimus:

      "2) hankintapäätösten ja talouden valvontavelvollisuuksien
      laiminlyönnistä velvoitetaan silloinen kaupunginhallitus jäsenineen
      yhdessä kaupunginjohtajan kanssa yhteisvastuullisesti korvaamaan
      kaupungille oikeudenkäynnin asianajokulujen ja kantajan maksujen
      välinen erotussumma.”

      Ehdotusta ei kannatettu valtuustossa, jonka perusteella voidaan esittää mielipide, ettei kaupungin sisäinen valvonta tosiasiallisesti toimi. Syytä tähän "vetämättömyyteen" voi vain arvailla.

      • Annamunkaikikest

        Ehdotusta ei kannatettu valtuustossa, koska siinä ei ollut päätä eikä häntää, se perustui täysin virheelliseen laintulkintaan ja sen motiivina oli vain yhden valtuutetun häiriköinti. Ei kai kukaan tervejärkinen ihminen voi uskoa sellaiseen salaliittoteoriaan, että vain yksi kaupunginvaltuutettu on oikeassa kaikissa asioissa ja kaikki muut ovat jotenkin liittoutuneet häntä vastaan. Tai niin, uskovathan ihmiset horoskooppejakin.


      • Pykälättiskiin
        Annamunkaikikest kirjoitti:

        Ehdotusta ei kannatettu valtuustossa, koska siinä ei ollut päätä eikä häntää, se perustui täysin virheelliseen laintulkintaan ja sen motiivina oli vain yhden valtuutetun häiriköinti. Ei kai kukaan tervejärkinen ihminen voi uskoa sellaiseen salaliittoteoriaan, että vain yksi kaupunginvaltuutettu on oikeassa kaikissa asioissa ja kaikki muut ovat jotenkin liittoutuneet häntä vastaan. Tai niin, uskovathan ihmiset horoskooppejakin.

        Suorastaan epätoivoinen tekele tämä sinun sepustuksesi. Hankintaohjeen, hallintosäännön ja lain (kunnallinen viranhaltija ) määräykset ovat yksinkertaisen selkeitä. Ts. niissä ei ole tulkinnan varaa.

        Mistä säädöksistä löytyy sellainen toimivalta, että kaupunginhallituksen puheenjohtaja voi viranhaltijan kanssa jotenkin sopia, ettei tarvitse toimia hankintaohjeen määräysten mukaisesti? Annamunkaikkikestää varmaan kertoo mistä esimerkiksi löytyy sellainen johtosäännön pykälä, joka vapauttaa hankintaohjeen noudattamisesta ja myös tekemästä kirjallista hankintapäätöstä?


      • Annamunkaikkikestää

        Älä jankuta hankintaohjeesta. Miten kukaan voi suunnitella mitään hankintaohjeen mukaista toimintaa, kun vastapuolena on arvaamaton ihminen, joka tehtailee perättömiä rikosilmoituksia ja masinoi tolkuttomia ja valheellisia some-kampanjoita viikosta ja kuukaudesta toiseen. Olisiko kaupungin osata kilpailuttaa ennakolta juridiset palvelut kaikkien niiden aiheettomien syytösten ja väärien ilmiantojen osalta, jotka Keskimäki vyörytti vuosien aikana? Ei maailma toimi sillä tavalla. Kaupungin piti reagoida asioihin sitä mukaa kun Keskimäki niitä tehtaili. Valitettavasti se on niin, että vaikka syytökset ovat kuinka päättömiä tahansa, niihin pitää demokratian sääntöjen mukaan vastata. Nyt vain kävi niin, että Keskimäki aiheutti kaupungin veronmaksajille suuria taloudellisia menetyksiä. Muistutan vielä käräjäoikeuden ja hovioikeuden yksimielisistä päätöksistä, että Loviisan kaupungilla oli laimukainen oikeus irtisanoa Keskimäki, joka oli toiminut epälojaalisti ja valheellisesti työnantajaansa kohtaan. Kaupunki siis toimi oikein prosessin kaikissa vaiheissa ja asianajokulut syntyivät pelkästään sen vuoksi, että Keskimäki toimi väärin ja lainvastaisesti.


      • Annamunkaikkikestää

        Tiina Keskimäki on 18.11. nimitetty MV-lehden ja sen omistajan Ilja Janitskinin tiedotusvastaavaksi. Lehteä ja Janitskinia epäillään lukuisista rikoksista, jotka koskevat perättömien tietojen levittämistä, solvausta, kiihotusta kansanryhmää vastaan jne. Poliisitutkinta on käynnissä ja nyt Janitskin yritetään saada Suomeen kuultavaksi Espanjasta, missä hän on pakoillut. Keskimäki siis voi käyttää täysimääräisesti asiantuntemustaan perättömien väitteiden maailmasta, kun hän ryhtyy tiedottamaan MV-lehden asioita. Vantaan Kokoomuksella on tässä hieman selittämistä, kun sen hallituksen jäsen ryhtyy avustamaan rikoksista epäiltyä.


      • Alkeellistasumutusta
        Annamunkaikkikestää kirjoitti:

        Älä jankuta hankintaohjeesta. Miten kukaan voi suunnitella mitään hankintaohjeen mukaista toimintaa, kun vastapuolena on arvaamaton ihminen, joka tehtailee perättömiä rikosilmoituksia ja masinoi tolkuttomia ja valheellisia some-kampanjoita viikosta ja kuukaudesta toiseen. Olisiko kaupungin osata kilpailuttaa ennakolta juridiset palvelut kaikkien niiden aiheettomien syytösten ja väärien ilmiantojen osalta, jotka Keskimäki vyörytti vuosien aikana? Ei maailma toimi sillä tavalla. Kaupungin piti reagoida asioihin sitä mukaa kun Keskimäki niitä tehtaili. Valitettavasti se on niin, että vaikka syytökset ovat kuinka päättömiä tahansa, niihin pitää demokratian sääntöjen mukaan vastata. Nyt vain kävi niin, että Keskimäki aiheutti kaupungin veronmaksajille suuria taloudellisia menetyksiä. Muistutan vielä käräjäoikeuden ja hovioikeuden yksimielisistä päätöksistä, että Loviisan kaupungilla oli laimukainen oikeus irtisanoa Keskimäki, joka oli toiminut epälojaalisti ja valheellisesti työnantajaansa kohtaan. Kaupunki siis toimi oikein prosessin kaikissa vaiheissa ja asianajokulut syntyivät pelkästään sen vuoksi, että Keskimäki toimi väärin ja lainvastaisesti.

        Tarina muistuttaa valtuustolle esitettyä. Huomio yritetään kääntää pois hankintaohjeesta ja sen noudattamisesta, joka on pääasia.


      • asemavaltuutushehhehheh
        Annamunkaikkikestää kirjoitti:

        Älä jankuta hankintaohjeesta. Miten kukaan voi suunnitella mitään hankintaohjeen mukaista toimintaa, kun vastapuolena on arvaamaton ihminen, joka tehtailee perättömiä rikosilmoituksia ja masinoi tolkuttomia ja valheellisia some-kampanjoita viikosta ja kuukaudesta toiseen. Olisiko kaupungin osata kilpailuttaa ennakolta juridiset palvelut kaikkien niiden aiheettomien syytösten ja väärien ilmiantojen osalta, jotka Keskimäki vyörytti vuosien aikana? Ei maailma toimi sillä tavalla. Kaupungin piti reagoida asioihin sitä mukaa kun Keskimäki niitä tehtaili. Valitettavasti se on niin, että vaikka syytökset ovat kuinka päättömiä tahansa, niihin pitää demokratian sääntöjen mukaan vastata. Nyt vain kävi niin, että Keskimäki aiheutti kaupungin veronmaksajille suuria taloudellisia menetyksiä. Muistutan vielä käräjäoikeuden ja hovioikeuden yksimielisistä päätöksistä, että Loviisan kaupungilla oli laimukainen oikeus irtisanoa Keskimäki, joka oli toiminut epälojaalisti ja valheellisesti työnantajaansa kohtaan. Kaupunki siis toimi oikein prosessin kaikissa vaiheissa ja asianajokulut syntyivät pelkästään sen vuoksi, että Keskimäki toimi väärin ja lainvastaisesti.

        Annamunkaikkikestää päästelee ilmoille ihan löysää jankutusta ja tarinaa kun pyrkii taas kerran sumuttamaan kaupunginjohtajan Kalevan velvollisuudesta noudattaa lakia ja kaupungin sääntöjä ja ohjeita. Hankintaohjeet ovat kaupungin keskeinen ohjeistus perusteltujen ja kustannuksiltaan hyväksyttävien palvelujen ja tavaroiden tilaamisesta sekä toimitusten ja rahankäytön valvonnassa.

        Ottamatta kantaa TK:n ja Loviisan johtajan väliseen riitaan ja sen oikeustapahtumiin, niin on kiistatta selvää, että kaupunginjohtaja ei noudattanut häntä velvoittavia hankintaohjeita sopiessaan Anderssonnin kanssa toimeksiannosta.

        Valtuuston pöytäkirjassa § 39 4.3.2015, jossa asian valmistelijana ja esittelijänä toimi hallintojohtaja Kristina Lönnfors selitellään palvelujen tilaamista:
        ”Päätöksen toimeksiannon antamisesta Anderssonille teki kaupunginjohtaja Kaleva asemavaltuutuksensa nojalla neuvoteltuaan asiasta kaupunginhallituksen puheenjohtajan Isotalon kanssa. Kaupunginhallitusta informoitiin asiasta suullisesti”.
        Toimeksiannosta ja väitetystä Isotalon kanssa käydystä neuvottelusta ja kaupunginhallituksen informoinnista ei ole tähän mennessä löytynyt asiakirjaa tai pöytäkirjamerkintää, jonka vuoksi myös hyväksyttävä tulkinta on, että sopimista ja informointia ei ole tapahtunut. Hankintaohjeisto ei sisällä suullista ja dokumentoimatonta hankintamenettelyä, joten tarkastuslautakunnalle ja valtuustolle annettu Anderssonin palvelunhankintaa koskeva selvitys on virheellinen ja ilmeisen tahallisesti harhaanjohtava. Oletettavasti valtuusto luotti sokeasti esittelijän valmisteluun ja kaupunginhallituksen laillisuuden sekä kaupungin ohjeiston noudattamiseen valvontaan. Ei olisi kannattanut luottaa, koska asemavaltuutus ei oikeuta hallintosäännön ja hankintaohjeiden sivuttamiseen edes Kalevan ja Isotalon osalta.

        Annamunkaikkikestää kirjoittaa ”Miten kukaan voi suunnitella mitään hankintaohjeen mukaista toimintaa, kun vastapuolena..” Ihmeellinen väite? Luultavasti Kaleva ei tiennyt alussa kuinka suureksi riidan käsittely paisutetaan, mutta jo hänen ensimmäisessä ”toimeksiannossa” säännöstö velvoitti noudattamaan hankintaohjeita. Näin ei Kaleva tehnyt vaan ainoastaan avasi Anderssonille kaupungin kassaan avoimen piikin! Kun Valvontalautakunta käsitteli TK:n kantelua kustannusten kohtuullisuudesta, niin siinnä yhteydessä oli kirjattu, että ” Riita oli ollut Anderssonin päämiehelle erityisen tärkeä. Andersson ilmoitti päämiehensä edellyttäneen kaikkien tehtyjen toimenpiteiden suorittamista”. Näin ollen Anderssonnin mukaan hän oli toteuttanut yksinomaan ja ainoastaan toimeksiantajalta saamiaan toimenpiteitä ja laskutus oli sen mukainen, eli sitä saatiin mitä Kaleva tilasi.


      • Cashback
        asemavaltuutushehhehheh kirjoitti:

        Annamunkaikkikestää päästelee ilmoille ihan löysää jankutusta ja tarinaa kun pyrkii taas kerran sumuttamaan kaupunginjohtajan Kalevan velvollisuudesta noudattaa lakia ja kaupungin sääntöjä ja ohjeita. Hankintaohjeet ovat kaupungin keskeinen ohjeistus perusteltujen ja kustannuksiltaan hyväksyttävien palvelujen ja tavaroiden tilaamisesta sekä toimitusten ja rahankäytön valvonnassa.

        Ottamatta kantaa TK:n ja Loviisan johtajan väliseen riitaan ja sen oikeustapahtumiin, niin on kiistatta selvää, että kaupunginjohtaja ei noudattanut häntä velvoittavia hankintaohjeita sopiessaan Anderssonnin kanssa toimeksiannosta.

        Valtuuston pöytäkirjassa § 39 4.3.2015, jossa asian valmistelijana ja esittelijänä toimi hallintojohtaja Kristina Lönnfors selitellään palvelujen tilaamista:
        ”Päätöksen toimeksiannon antamisesta Anderssonille teki kaupunginjohtaja Kaleva asemavaltuutuksensa nojalla neuvoteltuaan asiasta kaupunginhallituksen puheenjohtajan Isotalon kanssa. Kaupunginhallitusta informoitiin asiasta suullisesti”.
        Toimeksiannosta ja väitetystä Isotalon kanssa käydystä neuvottelusta ja kaupunginhallituksen informoinnista ei ole tähän mennessä löytynyt asiakirjaa tai pöytäkirjamerkintää, jonka vuoksi myös hyväksyttävä tulkinta on, että sopimista ja informointia ei ole tapahtunut. Hankintaohjeisto ei sisällä suullista ja dokumentoimatonta hankintamenettelyä, joten tarkastuslautakunnalle ja valtuustolle annettu Anderssonin palvelunhankintaa koskeva selvitys on virheellinen ja ilmeisen tahallisesti harhaanjohtava. Oletettavasti valtuusto luotti sokeasti esittelijän valmisteluun ja kaupunginhallituksen laillisuuden sekä kaupungin ohjeiston noudattamiseen valvontaan. Ei olisi kannattanut luottaa, koska asemavaltuutus ei oikeuta hallintosäännön ja hankintaohjeiden sivuttamiseen edes Kalevan ja Isotalon osalta.

        Annamunkaikkikestää kirjoittaa ”Miten kukaan voi suunnitella mitään hankintaohjeen mukaista toimintaa, kun vastapuolena..” Ihmeellinen väite? Luultavasti Kaleva ei tiennyt alussa kuinka suureksi riidan käsittely paisutetaan, mutta jo hänen ensimmäisessä ”toimeksiannossa” säännöstö velvoitti noudattamaan hankintaohjeita. Näin ei Kaleva tehnyt vaan ainoastaan avasi Anderssonille kaupungin kassaan avoimen piikin! Kun Valvontalautakunta käsitteli TK:n kantelua kustannusten kohtuullisuudesta, niin siinnä yhteydessä oli kirjattu, että ” Riita oli ollut Anderssonin päämiehelle erityisen tärkeä. Andersson ilmoitti päämiehensä edellyttäneen kaikkien tehtyjen toimenpiteiden suorittamista”. Näin ollen Anderssonnin mukaan hän oli toteuttanut yksinomaan ja ainoastaan toimeksiantajalta saamiaan toimenpiteitä ja laskutus oli sen mukainen, eli sitä saatiin mitä Kaleva tilasi.

        Nyt jos koskaan pitää perustaa valiokunta tutkimaan asiaa!


      • joulupakettieduskuntaan

        Loviisassa vallitsevan "maantavan" vuoksi on turhaa perustaa väliaikaista valiokuntaa. Tarkastuslautakuntaa ja valtuustoa on harhautettu uskomaan Kalevan ja Isotalon keskustelut sekä hallituksen informointi hankintaohjeiden mukaiseksi hyväksyttäväksi menettelyksi. Valiokuntaan olisi lähes mahdoton löytää kaupungin hillopurkista riippumattomia ja asian aiemmissa käsittelyyn johdosta jäävittömiä henkilöitä. Tärkeä on todeta, että esittelijä on vastuussa siitä mitä hänen esittelystään päätetään.

        Asian käsittelyn laillisuus on nyt vietävä ylemmille laillisuuden valvojille, esimerkiksi eduskunnan oikeusasiamiehelle tutkittavaksi. Tuli sieltä minkälainen päätös hyväänsä, niin kaupunginhallitus joutuisi selvittämään vastineessaan oikeusasiamiehelle käsityksensä kaupunginhallituksen ja viranhaltijoiden toiminnan lain sekä hankintaohjeiden mukaisuudesta


      • tiinakeskimäki
        joulupakettieduskuntaan kirjoitti:

        Loviisassa vallitsevan "maantavan" vuoksi on turhaa perustaa väliaikaista valiokuntaa. Tarkastuslautakuntaa ja valtuustoa on harhautettu uskomaan Kalevan ja Isotalon keskustelut sekä hallituksen informointi hankintaohjeiden mukaiseksi hyväksyttäväksi menettelyksi. Valiokuntaan olisi lähes mahdoton löytää kaupungin hillopurkista riippumattomia ja asian aiemmissa käsittelyyn johdosta jäävittömiä henkilöitä. Tärkeä on todeta, että esittelijä on vastuussa siitä mitä hänen esittelystään päätetään.

        Asian käsittelyn laillisuus on nyt vietävä ylemmille laillisuuden valvojille, esimerkiksi eduskunnan oikeusasiamiehelle tutkittavaksi. Tuli sieltä minkälainen päätös hyväänsä, niin kaupunginhallitus joutuisi selvittämään vastineessaan oikeusasiamiehelle käsityksensä kaupunginhallituksen ja viranhaltijoiden toiminnan lain sekä hankintaohjeiden mukaisuudesta

        "Selvityshenkilön tai selvitysryhmän tulisi tehdä ehdotus tarvittaviksi toimenpiteiksi kunnan hallinnon saattamiseksi lainmukaiseksi. Mikäli kunta ei itse tee päätöstä, olisi valtiovarainministeriöllä viimesijassa oikeus pidättää kunnan luottamushenkilö luottamustehtävistään."

        http://yle.fi/uutiset/3-9302164


      • QuiAudetAdipiscitur

        Hei Tiina Keskimäki,
        Kiitos tästä sosiaalisessa mediassa ja muualla tarjoilemastasi mahtavasta viihteestä, josta osalliseksi voivat päästä (täysin vapaasti ja ilmaiseksi!) myös kaikki ne poliisin ja oikeushallinnon (korruptoituneet ja epäpätevät!) virkamiehet, jotka tutkintapyyntöjäsi, valituksiasi, kantelujasi ym. asioitasi eri instansseissa käsittelevät ja ratkaisevat. :)

        Siellä varmasti virkamiehet popcornit näppiksillä jo malttamattomina odottelevat seuraavaa käännettä myös tässä hurjassa Tikkurilan kokoomus vs. Keskimäki-draamassa, erityisesti sitä, minkä rikosnimikkeen alla suuresti arvostamasi Itä-Uudenmaan poliisi ryhtyy asiaa tutkimaan!? Vai päätyköhän asia laajemman yhteiskunnallisen merkityksensä (korruptiokytkökset!) vuoksi peräti KRP:n tutkintaan..?! Ei voi tietää... Ainakin Euroopan ihmisoikeustuomioistuimesta saamiesi vireilletuloilmoitusten perusteella on päivän selvää, että nyt ei ole Suomen oikeuslaitoksella eikä muulla viranomaiskoneistolla puhtaat jauhot pussissa ollenkaan, minkä ilmitulon seurauksineen (laaja kansainvälinen mediahuomio ja paheksunta!) luulisi suomalaisia virkamiehiä ja korruptoitunutta eliittiä kovasti huolestuttavan ja pelottavan! (Varmasti siellä jo nyt puntit tutisevatkin, kun myös Suuri Pelastaja Janitskin kannattajineen näyttää mobilisoituneen!)

        Seuratkaamme siis kaikki kansan syvien rivien edustajat Tiina Keskimäen reaaliajassa tapahtuvia päivityksiä sotatantereelta! Nyt jos koskaan on Muutoksen Aika ja Isoja Asioita tapahtumassa!


      • Järkikäteen

        Eihän poliisi ryhdy tutkimaan sitä kun joku yhdistys antaa kenkää epälojaalille ja häiriköivälle jäsenelleen. Tämä on puhtaasti siviiliasia, eikä mitään rikosta ole tapahtunut. Keskimäelle kerrotaan tämä kyllä selvästi, mutta kuullun ymmärtämisessä voi olla ongelmia.


    • palluumuuttaja

      Ei voi kuin onnitella uuden työpaikan johdosta. Tämähän oli aivan suurenmoinen uutinen. Pesti pääkaupunkiseudulla, näkyvällä paikalla, media-alalla. Ja mikä työyhteisö, johon voi ylväänä samaistua: pelkkiä kansainvälisesti nimekkäitä ja tavoiteltuja kuuluisuuksia. Toivottaavasti hyvä palkka ja loistavat työedut takaavat mahdollisimman pitkäaikaisen viihtymisen uusien haasteiden parissa. Työilmapiirikin on varmasti kannustava ja rohkaiseva tarjoten heikkona hetkenä lohtua ja ymmärrystä.

      • PaluuJakobstadista

        Palluumuuttaja tietää mistä puhuu. Toisin kuin täällä pelon ilmapiirissä, jossa ei ilmeisesti kannustusta, rohkaisua ja ymmärrystä tarjota?


      • Juuihanvilpitön

        Hoho! Jokainen ymmärtää lukemaansa miten pystyy. ;)


    • Förstårinte

      Eli kysymys onkin luetun ymmärtämisestä? Hankintaohjeen, hallintosäännön ja lain yksinkertaisia määräyksiä ei ole ymmärretty!
      Tämä selittää toistuvan töpselöinnin lain ja johtosääntöjen pykälien noudattamisessa!

    • Wankintäohje

      Juu juu! :D

    • Förstårinte

      Puhutun ymmärtämisessäkin taitaa olla vaikeuksia? Valtuuston kokouksia seuratessa voi usein havaita, että valtuutettujen esittämiin kysymyksiin ei vastata lainkaan tai sitten vastaus on täysin asian vierestä.

    • tiinakeskimäki
    • tiinakeskimäki
      • Eväätsyöty

        Mitenkähän mahtaa jaksaa tämä Keskimäen "rikosilmoitus" Vantaan Kokoomusta vastaan? "Tutkituttaa asian laillisuuden poliisilla". Heh, parempaa vitsiä ei ole kuultu aikoihin. Mikä tahansa yhdistys voi erottaa epälojaalin jäsenen, joka ryhtyy raskaista rikoksista epäillyn tyypin asiamieheksi. Poliisihan nauraa tällaisille "tutkintapyynnöille" ja heittää ne roskikseen.


      • tiinakeskimäki

        Niin minä tein siis tutkintapyynnön suoraan syyttäjälle, joka tällä hetkellä vaatii Vantaan edelliselle kaupunginjohtajalle yli kolmea vuotta ehdotonta vankeutta Helsingin käräjäoikeudessa.


    • Heikoteväät

      Hankintaohjeen määräys kirjallisen hankintapäätöksen tekemisestä ohitettiin asemavaltuutuksella. Mistä löytyy moinen valtuutus? Ei ainakaan kaupungin johtosäännöistä. Huonompaa vitsiä ei ole kuultu aikoihin ja silti valtuusto piti sille esitettyä satua totena!

    • tiinakeskimäki

      tiina keskimäki haista kuppanen vittus

      • narsistiltairtoo

        Tuo haistatus tulee luultavasti Brandensteinin kadun reditentistä? Mahtavaa irrottelu kesken home-boxingin aikana!


    • Yhyymuakiusitaan

      "Uhriutuminen" on jostain syystäsana joka liitetään usein peruukin.

    • Asemavalthhuutuksella

      Hankintapäätöksiä ei ole löytynyt ca. 200 000 erkin tilauksista. Voipi sanoa, että hankintaohjeen määräyksillekin haistatettiin täällä etelän svedu - Kithilässä pitkät.
      Kithilässä 6000 euron tilhaukset ilman hankhintapiätöksiä johtivat leiväthömän pöydän ääreen.

    • Åbonreservituomari

      Raatihuoneen diaarinumeroinnista vapautetun arkiston hankintapäätöksien niteet ovat homehtuneet ja on jouduttu asemavaltuudella annetun komennon mukaan deletoimaan?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7937
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      177
      1755
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1114
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1113
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      62
      1031
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      193
      945
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      823
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe