Persujen kannatuksesta kadonnut jo miltei 2/3.

KepunKasakat

Hesarin gallupissa kommunistitkin ohittivat persujen kannatuksen. Vihreät ovat jo kaukana edellä.

Persujen kannatus katosi persupomojen ryhdyttyä mtk-kepun ja ek:n kasakoiksi työmiestä ja -naista ruoskimaan. 60% persuja äänestäneistä ei tekisi tätä virhettä uudelleen.

35

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TyömiehenTuumaustunti

      Vaalipäivänä huomaat galluppien merkityksen. Silloin muistuu sinunkin mieleesi Soinin sanat " En antaudu".
      Tulossa on kaikkien aikojen suurin vaalivoitto, jota JO NYT pohjustetaan 23:lla vähäosaisten auttamiseen tehdyllä asialla.

      * Toimeentulotukiasiat siirtynevät kelaan
      * ALV:n nousu estetään
      * Ylevero POISTUU

      20 muuta kohtaa.

    • ps-äänestäjä

      Ei viimeinen gallup niin paha ollut. Vaikka jokin muu saa nostetta, niin se ei haittaa. Perussuomalaiset uskolliset äänestäjät näyttävät nyt pysyvän ja ilmaisevat mielipiteensä. Kyllä siihen nostetta tulee, kun liikkuvat huomaavan politiikan olevan juuri oikeanlaista pitkällä aikavälillä.

      Vihreät alkaa hiipumaan noissa gallupeissa, vaikka sitä hiipumista vähätelläänkin.

    • Omaennustukseni

      Vasemmisto ja Perussuomalaiset ovat kymmenenprosentin puolueita toinen istuu hallituksessa ja toisen paikka on oppositiossa seuraavien vaalien jälkeen,tuskin mikään isommin muuttuu,Kepu on pääministeripuolue Kokoomus peesaa perässä,Demareilla on kova halu päästä seuraavaan porvarihallitukseen,voi olla että seuraavassa hallituksessa istuvat Perussuomalaiset tämä voisi paras mahdollinen hallitus. Vihreitä eikä Vasemmistoa kukaan kaipaa änkyröimään,ja tulihan todistetuksi viime kerralla ettei heistä ole vastuuta kantamaan,surkeita puskistahuutelioita.

      • MinisteriHillotolpallaan

        Persut kantavat vastuuta mtk:lle ja ek:lle ruoskimalla kasakoina:
        -työmiestä,
        -hoitajaa,
        -eläkeläistä ja
        - lapsiperhettä sekä
        - opiskelijaa.

        Köyhien rahas siirretään:
        - suurmaanomistajille
        - kenottelijoille
        - veronkiertäjille ja
        - veroparatiiseille
        - matuille.


    • EroaSoini

      Persufanaatikkojen mainostama "oikea suunta" = leikkauksia kaikkein heikoimassa asemassa olevilta (lapset, nuoret, vammaiset, vanhukset, pitkäaikaissairaat) ja palkanasaajien aseman heikentämistä. Persujen jytkyt ovat ajalta, jolloin persut lupailivat joka suuntaan asioita, joista he eivät ole hallituksessa välittäneet pätkääkään.

      Persujen peruskannatus onkin nyt dementikkojen, masokistien ja uusnatsien varassa ja se ei ole paljon se.

    • valitettavasti

      Se on menoa nyt persut, jollei päälikkö vaihdu ja hänen lakeilijat. Eikö persuilla hälärit jo soi, vai onko sokea usko johtoon sokaissut puolue toverit!?

    • olkaa.hyvät

      Hesarin viimeisimmät gallup-lukemat:

      Kepu 20,6
      SDP 19,1
      Kok. 17,3
      Vihr. 12,9
      Vasl. 9,6
      persut 9,5
      Rkp 4,8
      kd 3,7
      Muut 2,5

      Persut ovat kiistatta hallituksen takiainen

      • tolkun.tulkku

        Tai satiainen! :D


      • VaiMitä

        Niin eihän niillä ole kuin 37 kansanedustajaa.


    • Vaalienvälisellä

      Suvakkien ostamilla gallupeilla ei ole mitään merkitystä, vasta vaaleissa nähdään todellinen manipuloimaton kannatus.
      Pysykää anarkistit vaan siellä oppositiossa, se on teille oikea paikka:)

      • Hulluaho

        Kylläpäs persua ahistaa.


      • SaittekoMitäTilasitte

        Huijata voi vain kerran - ainakin hallituksessa. Persut ovat myyneet perseensä ja alistuvat nyt maksua vastaan EK:n ja muiden porvarien käsikassaraksi. Raukkamaiseksi tämän tekee se, että persut saivat äänensä niiltä, joita he nyt eniten kurittavat.

        Kuinka te persut kehtaatte - ja kyllähän te kehtaatte!


    • PS.äänestäjä

      Gallupeja saa tehdä vaikka joka toinen tunti. Ei vaikuta siihen tosiasiaan että ps istuu hallituksessa kansan tahdon mukaan vielä kolme pitkää vuotta. Soinin sanoin: gallupit on galluppeja. Näinhän se on. Hyvä ps.

      • Hulluaho

        Kansa vaan tahtoisi persut pois sieltä hallituksesta maata tuhoamasta...


      • 3r23r3232
        Hulluaho kirjoitti:

        Kansa vaan tahtoisi persut pois sieltä hallituksesta maata tuhoamasta...

        Linkki? Niin tais kansa haluta kaataa koko viimehallituksenkin kun meillä oli tää kuuluisa 6 puolueen sihtbäckki aina ei vain unelmat toteudu toki jos joku puolue lähtee vastuuta pakoon kuten edellisessä halituksessa 2 puoluetta niin sitten taitaa kaatua hallitus.


    • Römpän.viisas

      Persut ovat saaneet tosi paljon aikaan....pahhaa........

    • PetoksenHistoria

      Petossuomalaisten vaalilupaukset ja niiden jälkeinen toikinta on malliesikerkki valehtelusta ja lyömätön ennätys omien äänestäjien pettämisestä.

      Näin persut siirtyivät totuuden jälkeiseen aikaan. Sieltä äänestäjät toimittavat heidät jo kunnallisvaaleissa historian lehdille.

      • r3fwe33

        Ei ole ennätys viime hallitus ja 6 puoluetta kakki lupauset petetiin siis 6 puoluetta on edelleen ennätyksen haltioina etkö sää edes meidän sihtbäckkiä muista? Aika kultaa muistot mutta että noin nopesti huh huh.


    • 222r2rr

      Mutta onko kukaan huomannut suurin joukko on yli 40% nukkuvia tällä tahdilla siis kohta puolet äänestäjistä ei ole mikään puolueen kanalla. Ei heti muistu että ennen olisi ollut näin paljon tyytymättömiä?

    • sutkimikäsutki

      nyt tämä peräsuolipuolueen pönäkkäpunakka poika on työttömien päivärahoja leikkaamassa, vaikka pitäisi saada työttömille työpaikkoja. aluksi voisi perätä kiky-sopimuksen työnantaja puolelta missä lupaillut uudet työpaikat, sen sijaan että myötäilee takiaispuolueen roolissa uusliberaaleja oikeistolaisia.
      no toisaalta vaalit oli jo niinkuin suuri puheenjohtaja sanoi muutama kk sitten, mutta ens keväänä on kuntavaalit ja niissä häviö on viimeinen niitti aunukseen.

    • huihaiopposi

      Vihervasurit ja demarit meukkaa, kun näistä huutelijoista ei yksinkertaisesti ole mihinkään muuhun, nähtiin viimehallituskaudella upottivat suomen suonpohjaan, ja sitten loikkivat kesken kauden vastuusta karkuun, katainen pomppi parenmille palkoille , jaa olihan siellä hurritkin mukana ,,,,,

      • ei.me.vaan.hurrit

        Niin, monet muut olivat silloin mukana paitsi te persut, jotka tulitte sitten vasta nykyisen porvarishallituksen takiaisleimasimiksi lyömään koko poliittisen historian kansankyykytysennätykset, eikö niin?

        Kyllä on syytäkin perushurtan räkyttää vaikka ihan tyhjää jos ei muuta; kalikka kalahtelee nyt sen verran pahasti.


    • Paskapuolueita

      Ja nämä kaksi paskapuoluetta seuraavaan hallitukseen,päälle paskasta naurua hhhhheehheeeeeeeeee.

      • höynähtämätön

        Mukava, että persukin on joskus (melkein) iloinen. On syytäkin, nykyhallitusperseilyn puolustelua ei varmaan itsekään kukaan itkunauramatta kestä...


    • fwhjjcebfmknv

      Kyllä kannatus on kadonnut,eikä syyttä. Tuo panee varmasti pohtimaan omaa asemaansa ja miettimään linjauksia,joka tekee ihan hyvää tässä tapuksessa.

      Keula näyttääkin kääntyvän ,vaikka ei tuon pohjalta mitään suuria odoituksia luoda,mutta kurssintarkistuksia tehdään selkeästi ja se on hyvä se.

      http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/soini-pitkaaikaistyottomista-lex-lindstrom-viedaan-paatyyn-asti/6049368

      Itse asian suhteen ollaan palaamassa inhimillisille linjoilla ,tosin vielä tuossakin on matkaa asian kuntoonsaattamiseksi tuoss suhteessa. Kohtuullinen ikä olisi pikeminkin 57 ja viisvuotta työttömyyttä takana ,tällöin palattaisiin ns.eläkeputki linjalle,jolloin varhennetyulle pääsi 57 vuotiaana, jolle moni uraa tehnyt lähti kun mahdollisuus aukeni tai oli jaksamisvaikeuksia.

      nykyisillään työllistymis mahdollisuuden katsotaan loppuva 56 ikävuoteen käytänössä ,jonka käytäntö on noin ososittanut olevan,joten 57 vuotta on tuossa suhteessa perusteltu ,sekä käytänössä osoittanut jaksamisen kannalta olevan jo monelle iän suhteen kova kynnys.

      http://www.hs.fi/ura/a1422758022945

      Tuo yli 56 vuotiaiden työllistymisen onnistuminen on kyllä tunnistettu ja yritetty asiaan löytää ratkaisu,mutta ainut tapa näyttää olevan myöntää totuus ja mahdollistaa eläköityminen iän ja työnsaanti mahdollisuuden perusteella harkinnan varaisesti ,työttömyyden pitkittyessä .

      http://www.tivi.fi/Arkisto/2013-11-08/Yli-56-vuotiaiden-irtisanomisesta-aiotaan-tehdä-erittäin-kallista-3205508.html

    • ViimeinenTilaisuus

      Kaikkien persujen, jotka aikovat jatkaa poliittista uraansa kunnallisvaalien jälkeen on syytä hakeutua muiden puolueiden listoile ja kieltää puoluejohdon petos äänestäjiään vastaan.

    • osku555

      Ei mikään puolue mitään muuta... Taskut kun on tyhjät niin huono siinä on nyhjäistä... Kaikki vaan uhoaa mutta sama meno jatkuu.. Koko politiikka on ajantuhlausta, senkin ajan voi viettää vaikka .... Kalassa !

      • höynähtämätön

        No ainakaan persut ei muuta mitään - paitsi huonommaksi. Se on nyt tehokkaasti nähty konkreettisesti, ja tätä ennen ainoastaan tiedetty saletisti.


    • TukiaisenTakiainen

      Tukiaispuolue kepu ratsastaa takiaispuolue persuilla.

      • törösherrat.kuviin

        Ja kyykytyspuolue kokoomus kyykkäilypuolue pSS:lla.


    • AudinTakapenkki

      persu myi persseensä ministerihousujen hinnalla.

    • TasaisellaVauhdillaLoppu

      Tasaisen vauhdin taulukolla persut on kunnallisvaaleihin mennessä alittanut RKP:n kannatuksen ja siirtynyt nykyisesetä kepun takiaispuolueesta mitättömään margniaaliin.

    • paskat.oppositiossa

      sdp ja vihervassarikommaritko sinne hallitukseen pitäisi päästää? ehei ei IKINÄ ENÄÄ!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      27
      3563
    2. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      293
      3438
    3. TTK-tähti Saana Akiola paljasti tv-ohjelmassa tapahtuneen ahdistelun

      Olisko pitänyt suunnitella ulostulo paremmin? Nyt lehdet soittelevat kaikki 8 läpi ja kuusi sanoo ettei koskenut häntä.
      Maailman menoa
      28
      2251
    4. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      35
      2064
    5. Mitä haluaisit sanoa hänelle

      Nyt tällä hetkellä?
      Ikävä
      133
      2002
    6. Elisa laskuttaa jo sähköpostilaskusta erikseen euron

      Paperilaskuista on otettu lisämaksua jo ajat sitten, mutta nyt Elisa ottaa euron siitä että lähettävät sähköisen laskun
      Maailman menoa
      119
      1741
    7. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      45
      1541
    8. Oho! Susanna Laine kohtasi epäonnea lomareissulla Italiassa - Avaa tilannetta: "Vähän sahaavaa..."

      Ou nou! Tsemppiä kuitenkin loppulomaan Italiassa, Susanna Laine ja mahdollinen seuralainen! Lue lisää ja katso kuvat:
      Suomalaiset julkkikset
      7
      1470
    9. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      2
      1343
    10. Väliämme on noin 6 km

      Niin lähellä ja niin kaukana. Sinä olet kotona, minä olen kotona. Olet jo unessa. Mutta kun herään, olet jo töissä ja vä
      Ikävä
      9
      1223
    Aihe