Kerttusedän pikkutuhma Inglespalsta

Kerttusetä

Nyt kun me Inglesin ihanat matkailijat saimme ilouutisen meitä ja Inglesin ravintoloita haukkuneen bessewisserin poistumisesta palstalta virtuaalimatkoineen, olen rohkaistunut aloittamaan asiallisen keskustelun meidän homo, trans ja bi-miesten lomailusta Inglesissä. Kiitos uljaille solttupojilleni, jotka olitte valmiita laittamaan itsenne likoon tuon saastaisen koulukiusaaja-amispojan palstalta karkoittamiseksi. Vuosia siihen kului, mutta yhteinen päämäärä yhteisen edun nimissä teki siitä kannattavan taistelun.Turhaan en pakaroitanne Inglesin ihanilla rantahietikoilla päivisin ja joskus tuhmimpien kohdalla myös yön pimeydessä hieronut.

Kyse on siis ensi talven matkoista Inglesiin pelipaikoille. Minut toki tuntevat kaikki Inglesin vakiporukat, mutta uusille, rohkeille solttupojille ja komistuksille tulisi saattaa tietoon ilosanoma Inglesin syntisistä illoista ja öistä.

Ketkä sotureistamme ovat mukana, millon saavutte Inglesiin, missä baareissa käytte ja ennekaikkea, missä voimme tarvittaessa tavata. Yhteinen ilo kun ilman tuomitsemista on hekumallinen ilo. Sana on vapaa, te pikku lumput.

92

672

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tiedoite

      Tiedetään et Ingles on homomesta.

      • Kerttusetä

        Tietenkin on. Tietäisivätpä viikkomatkaajien vaimot, mitä niiden kultamussut tekee viettäessään poikien, eli oikeasti miesten välistä iltaa Inglesin syntisessä yössä. Ei ne naisten perässä juokse, niinkuin ei kukaan täyspäinen könsikäs tee. Meitä hamehemmoja kun löytyy Inlesistä vähän vaativampaankin makuun.

        Ilmoittakaa kaikki ihanat ja hyvinvarustetut könsikkäät aikatsuluanne milloin Inglesiin saavutte. Ettei sitten tuu yllätyksenä, jos kaikki solttupojat saapuvat samaan aikaan. Sitä ei Kerttusedänkään p***e kestä.


      • Poika.nimeltä.Päivi

        Voi Kerttu Kerttu. Ihan tulee syntisiä ajatuksia mieleen noista kuumista Inglesin öistä. Itse saavun luultavasti Inglesiin Tammi-Helmikuun aikana ja silloin tavataan pelipaikoilla tai rantahietikolla varmasti. Tuskin maltan odottaa tuota ihanaa lomaa Inglesin aurinkoisella rannalla kaikkien niiden öljyttyjen uroiden kuumien katseiden kohteena. Huimaa, nyt oikeasti huimaa edes ajatella koko asiaa. Tosin, eipä lomaileva suomiurookaan vaihtoehtona paha ole. Ei ehkä ihan niin kaunis katsoa, mutta uskollisen antelias kun miehen makuun pääsee

        Kerttusetä. Vieläkö sinulla on se ihana skottiruutuhame tallella. Tuskin maltan odottaa, mitä sen alta löytyy. Tulispa jo vuodenvaihde......


    • Hamehemmo

      Hei Kerttusetä ja P.N.Päivi. onko tosiaan niin, että palstan häirikkökirjoittajasta Puerto de la Cruz addiktista on viimein päästy eroon. Vihdoinkin voimme keskustella Inglesistä asiallisesti ilman pelkoa haukkumisesta. En ymmärrä koko tyyppiä kun se kulkee punaisissa shortseissa kiinteät jalat esillä ja pikku peppu ihanasti heiluen, eikä silti ole meikäläisiä. Antoi nimittäin minulle pakit viime talvena väittäen että on naimisissa, vieläpä naisen kanssa, vaikka kuljeskeli yksinään päivisin. Hyvä, että päästiin moisesta kovalla työllä eroon. Pitäköön valhevaimonsa ja saattohoitopaikkansa. Sinne 70-90 vuotiaiden joukkoon tuollainen tylsimys kuuluukin.

      Olen tulossa Inglesiin jo Marraskuun aikana. Voimme Kertun kanssa taas järjestää halukkaille perinteisen poikain illan näytöksen, mitä löytyy skottihameen alta. Kuka haluaa nähdä :D

      • Pikupukki

        Vihdoinkin näistä asioista saa keskustella vapaasti. Kiitos kaikille, jotka tämän mahdollisivat. Inglesissä tavataan vanhoissa merkeissä taas ensi talvena.


    • tästäkö.oli.kyse

      Älkää unohtako ilmoittaa matkanne ajankohtaa tänne. Inglesin kuumat yöt odottavat

      Siitäkö tuo ajojahti olikin kiinni, että joku meikäläisistä, homoseksuaali sai pakit tältä Antiguelta, josta seurasi vuosien parjauskampanja. Seurauksena yksi harvoista paljon asiaa kirjoittavista kirjoittajista saatiin häädettyä palstalta pois. Katkeruuden tähden, pelkän kostonhimoisen katkeruuden tähden. Häpeän sinua, vaikka meikäläisiä oletkin. Toivon, etten sinuun homotrolli Inglesin pelipaikoilla törmää. Olet juuri niin typerä, kuin mitä tekosi antaa ymmärtää. HÄPEÄ!

      Muut pupsit, tervetuloa. Kuumat hiekat ja yöt inglesissä odottavat.

    • Kerttusetä

      Heips, kaikki aamuvirkut kukot tai yökyöpelit pukit. Kerttusetä se täällä taas. Sipsuttelin juuri vaaleanpunaisessa nahkahameessani ja piikkikorkkareissani yhden kuuman latinopojun luota tänne kämpille ajatellen heti teitä mussukat. Ihanaa, että palsta on taas herjausvapaa ja avoin ympäristö meille Inglesin hottiksille. Oli tämän vapautuneen palstan saavutuksen syy mikä tahansa , saan kylmiä väreitä kaikista teistä tulevan talven uusista Ingles-tuttavuuksista. Oli toki väärin, että yksi vakipartiopojistani teki noin ruman tempun jollekin tylsälle heterolle, mutta lupaan palkita tuon ihanan mussukan silti niinkuin setä vain parhaimmillaan osaa.

      Muistakaa mussukat laittaa saapumisaikojanne Kerttusedän kuumalle linjalle, ettei aurinkorasva pääse loppumaan epähuomiossa.

    • loppu.törkyviestille.nyt

      Ihan kaistapäistä on tämä törkykirjoittelu. Yksi tai korkeintaan kaksi häirikköä täällä mellastaa. Teidän juttuja ei jaksa kukaan lukea. Luulette olevanne hauskoja. Ensin kahjo kirjoittaa ja sitten kahjo kommentoi omaa kirjoitustaan. Täältä häviää yksi kerrallaan kaikki asiakirjoittajat kun tuo vastausviesti on aina yhtä asiaton ja muka hauska, ei ole. Asiallisiin Kanaria-viesteihin pitää saada asialliset vastaukset. Hävetkää edes !

      • Suvaitsevaisuutta.kiitos

        Inglesissä ja homoseksuaalisuudessa ei ole mitään väärää. Tarkoitatko törkyviesteillä, etteivät seksuaalivähemmistöt saa kirjoittaa Inglesiä koskevia asioitaan palstalle. Sitäpaitsi yhtään viestiä, missä törkyä olisi, en keskustelussa ole huomannut. Ettet vaan olisi itse palstahäirikkö, kansan syvistä riveistä, mitälie ne sitten edusavatkin. Teillehän syrjivät kommentit ovat arkes, mutta meitä loukkaavia. Homoudessa ei ole mitään pahaa ja täällä Inglesissä meitä homoja on paljon, mistä olemme ylpeitä. Eikä se keski-ikäinen Inglesin miesmatkaaja meitä täällä Inglesissä välttele, päinvastoin. Jos vaan tietäisitte.

        Senverran tuohon herjauskampanjaan, millä palsta meille avautui taas käyttöömme, etten halua kyseistä soturitrollia tuomita. Senverran hyvä pa.. no, tiedätte mitä tarkoitan tuo tyyppi on. Vakivieraisiini kuuluu jokaisella Inglesin reissullaan.


    • Amigo.-

      Hassua muuten, että kun Jartsu Sillanpää tuli kaapista ulos, ihasteltiin jänen rohkeuttaan. Kun sama kansansuosikki kertoi ekasta kerrastaan miehen kanssa, kertoen sen sattuneen pe*eleesti, hänen rohkeuttaan ylistettiin lehdistöä myöten. Jartsun kertoessa kulkevansa hameessa kotonaan, ei tuomitsemista, vain silkkaa ihailua.

      Kun Kerttusetä kertoo saman hamejutun poikaPäivin säestäessä, tulee kirjoittelusta heti törkyä ja saastaa. Mielestäni ainoa saasta löytyy tuomitsijan likaisesta mielikuvituksesta. Kenen siis pitäisi hävetä.

      Tämä on matkailupalsta. Tässä osiossa keskustellaan Inglesin matkailusta erityisryhmien ja kotonaan tyytymättömien miesten tarpeista. Siinä ei ole mitään likaista. Matkailuaiheena se myös kuuluu palstalle.

    • Todellako.näin

      Siis ymmärsinkö oikein. Palstan viimeisetkin asiakirjoittajat karkoittanut trolli onkin Inglesin homoja. Kaikki tämä palstan häiriköinti koston takia kun ei natsannut Antiguen iskuyritys. V***u mikä idi**tti.

    • Setähottis

      Palstatrollimme joka muutoksen parempaan täällä aikaan sai, onkin siis Kerttusedän hoitoja. Onko hän joku Inglesin vakihomo vai matkaileva komistus.. Tervetuloa Inglesiin höpönassu. Nautittavaa palkintoa löytyy tästäkin osoitteesta sinulle koettavaksi. Saat yhteystietoni Kerttusedältä tai pannun tiskiltä. Tule ihmeesä kyselemään. Odotan sitä kiihkon vallassa.

      Kiitos.

    • Kerttusetä

      Kerttusetä taas palailee yöjuoksuiltaan. Tänään seuralaisena oli kuuma mantereelta Inglesiin lomailemaan tullut liikemies, joka valitteli elämänsä tylsyyttä naisen kanssa sekstatessa. Samaa ovat sanoneet ne sadat, jopa tuhennet suomalaismiehet, jotka kanssani yön pimeydessä ovat kokeneet jumalaista kiihkoa. Pian se taas alkaa, heteromiesten kansanvaellus Inglesin kuumille rannoille, missä seura on vähintäänkin tasokasta, joskus jopa tulikuumaa latinopoikaa, tai tietysti myös joku meistä Inglesin suomisedistä, jotka kaikki tuntevat. Joku uusi suomihetero, voisi tulla pian päivittämään olotilojaan tänne Inglesiin. Sitä kun silloin tällöin näiden vakihoitojen lisäksi kaipailisi vaihtelua, eikä parempaa liene, kuin ekakertalainen , ujo ja arka pohjoisen komistus. Tervetuloa uroot Inglesiin.

      Kiitos vielä sedän höpönassulle, kun ajoit koulukiusaajat palstalta pois ja voimme yhteiseen asiaan paneutua pieteetillä. Mitä useampi meistä tänne nyt uskaltaa kirjoittaa, sen parempaa julkisuutta Inglesin kuumat yöt saavuttavat. Muistakaa kyös kiittää ihan kädellä pitäen tuota palstan sankaria, joka onnistui kääntämään keskustelun saattohoitopaikka Puerto de la Cruzista syntisten öiden Inglesiin.

      • Hamehemmo

        Huomenta yökyöpelit. Olipas ihana päivä eilen. Nimittäin suoritin taas niin ajankohtaisen intiimialueiden vahauksen ja anuksen valkaisun. Oli hauska katsella oven avanneen siskon ilme kun sipsutin hamosessani liikkeseen sisään. Siskon ilme kirkstui lisää kun levitin paikkani avoimeksi vahausta vsrten. Innostuneesta ilmeestä toppuutelin siskoa, että men only. Ilme oli pettynyt kun hän vehkeittini kimpussa innokkaasti työskenteli. Tilanteen pelasti siskon komea parturiveli jonka kanssa suunnistin sitten Inglesin kuumaan yöhön. Voi pojat jos tietäisitte, mitä Inglesissä tapahtuu..


    • Sateenkaarivoimaa

      Vihdoinkin täällä voi keskustella asioista niiden oikeilla nimillä. Kun palstan partiopoikatrolli on yksi meistä ei häirintää näissä asiakeskusteluissa esiinny. Eläköön sateenkaarivapaus.

      Inglesiin saavun Kertun vieraaksi Joulukuun puolessavälissä. Ties mitä herkkua on Inglesin kuumassa jouluhuumassa tarjolla. Näkymisiin.

      • Kiitos.soturille

        Todella ihana huomata, etten ole yksin fantasioideni kanssa. Siksi poskeni, molempien sisääntuloaukkojeni kohdalla suorastaan hehkuvat miettiessä Ingelsin lomaa ensi talvena. Kiitos palstan sankarisoturille, kun vapautit keskustelun itse asiaan, pois turhanpäiväisestä lomailusta. Nyt voi puhua asioista niiden omilla nimillä. Parasta lienee, että sadat naiseen tylsistyneet bi-miehet ovat Inglesissä taas talvella käytettäissä kun huomaavat Inglesin vapautuneen meiningin luettuaan tätä nykyista asiallista keskustelupalstaa.


      • Hyvänäinon
        Kiitos.soturille kirjoitti:

        Todella ihana huomata, etten ole yksin fantasioideni kanssa. Siksi poskeni, molempien sisääntuloaukkojeni kohdalla suorastaan hehkuvat miettiessä Ingelsin lomaa ensi talvena. Kiitos palstan sankarisoturille, kun vapautit keskustelun itse asiaan, pois turhanpäiväisestä lomailusta. Nyt voi puhua asioista niiden omilla nimillä. Parasta lienee, että sadat naiseen tylsistyneet bi-miehet ovat Inglesissä taas talvella käytettäissä kun huomaavat Inglesin vapautuneen meiningin luettuaan tätä nykyista asiallista keskustelupalstaa.

        Voit olla varma, että niin vanhaa mummoa ei ole Apilaniityssä nähtykään, että se ei olisi 100 kertaa kiihottavampi kun te perverssit homot. Suomiravintolat ovat Mummolaa lukuunottamatta homovapaata aluetta.


      • InglesoiIngles

        Niinhän sinä tylsä hetero luulet. Kun kerran olet kunnon mieheen lähemmin tutustunut, et enää koskaan fantasioi vanhoista mummoista. Ahdasmielisyys ei sinua tyydytä. Sadat, ehkä tuhannet suomaislmiehet halevat lohtua Inglesin kuumista öistä. Mummoofantasioijat voivat mennä Puerto de la Cruziin, siellä niitä riittää. Tule siis inglesiin asenteella, josta nautit. Siihen hommaan tämä on paras paikka maailmassa.


      • Ihanaratkaisu
        InglesoiIngles kirjoitti:

        Niinhän sinä tylsä hetero luulet. Kun kerran olet kunnon mieheen lähemmin tutustunut, et enää koskaan fantasioi vanhoista mummoista. Ahdasmielisyys ei sinua tyydytä. Sadat, ehkä tuhannet suomaislmiehet halevat lohtua Inglesin kuumista öistä. Mummoofantasioijat voivat mennä Puerto de la Cruziin, siellä niitä riittää. Tule siis inglesiin asenteella, josta nautit. Siihen hommaan tämä on paras paikka maailmassa.

        Inglesin kävijät ovat sitä ikäluokkaa, että teitä homoja pidetään sairaina. Se ulosteen haju kiehtoo teitä homoja Inglesissä. Sinne dyyneille pitäisi kasata 500 metrin päähän rannasta traktorikuormallinen ihmisten ulostetta, niin saataisiin teidät siirtymään rannalta pois toteuttamaan fantasioitanne rakastamanne hajun äärelle.


      • InglesoiIngles

        Älä pilkaa meitä vähemmistöjä. Jos tietäisit, kuinka moni ns heteromies Inglesissä meidän kanssamme tekemisissä sexuaalisesti on, et olisi noin jyrkkä. Inglesiin useimmat tulevat vain komean miesseuran ja antoisien rattopoikien takia. Toki sitä ei kotona myönnetä, mutta se mitä kotoa ei saa, on täällä tarjolla. Ja ihan ilmaiseksi. Siis iloinen ja antelias poikaseura, joka pitää niin kotoisen kuin monet muutkin turistit tyytyväisenä. Tyytyväisyyshän lomalla on parasta. Kai tiesit sen.

        Et ilmeisesti ole kuullut a**ksen valkaisusta, kun puhut noin tyhmiä ulosteista ja hajusta. Tule Inglesiin ja opi mitä oikea, puhdas poikarakkaus on. Inglesiin kun saman asian takia tulevat sadat, jopa tuhannet suomalaiset miehet vuosittain. Lomakausi on alkamassa, joten mars matkaa varaamaan.


    • Kerttusetä

      Muistakaa ilmoittaa tulostanne inglesiin Kerttusedälle ajoissa. Tulee nimittäin taas kiireinen talvi sipsuttaa teidän hottisten perässä, varsinkin jos tulette monet samaan aikaan tänne Inglesiin. Laittakaa tuloaikojanne, siis saapumiseen liittyen, tänne palstalle tai suoraan Kerttusedän puhelimeen, kaikki ne joilla tuo puhelinnumero jo on. Treffit tai useammatkin voimme sopia, kunhan ei tule päällekkäisyyksiä. Tai no, pikku kimppakin vois olla kivaa. Yhden viikon olen varannut pelkästään palstan sankaritrollille, joka putsasi areenan meidän käyttöömme. Ei kai pitäisi sanoa sankaritrolli kun kyseessä on yhteinen sankarikollimme.

      Ps. Hamehemmon ja Kerttusedän kuuluisat, mitä on hameen alla kilpailut järjestetään taas Inglesissä vanhassa paikassa. Kuka teistä lumpuista haluaa mukaan.

    • Kerttusetä

      No huh huh. Kylläpäs nuo kansan syvien rivien homokammoiset martat ja tantat tekevät palstalle paljon uusia aloituksia, jolloin tämä tärkeän asiallinen ja ajankohtainenkin keskusteluosio putoaa pois etusivulta. Häpeäisitte trollit. Oma hlmotrollimme sensijaan teki hyvän työn ajaessaan paatuneimmat puerton paasaajat palstalta pois. Hänet palkitaan kyllä, siitä voitte olla varmoja.

      Matkailukausi Inglesiin siis lähestyy. Muistakaa edelleen kaikki ihanat höpönassut ja miehekkäämätkin homoseksuaalit ilmoittaa Kerttusedälle, milloin pelipaikoille saavutte. Vanhat tutut ovat sydämellisesti tervetulleita ja uusille miesvieraille, hameella tai ilman, SE suorastaan värisee kiihkosta odotellessa. Huikeaa kautta taas Inglesiin odottelen. Ovatko kaikki mukana.

      • kannikkaatarjolla

        Upeaaaa. Meille tuhmille pojille on vihdoin saatu palstatilaa. Haluan myös kiittää palstan homokollia, joka itsensä hyvän asiamme eteen uhrasi ihan kannikan voimalla. Ilmoita kun tulet Inglesiin niin kannikkaa on tarjolla.


    • yksmasavaan

      Pitkää päivää on painettu huonolla palkalla, jotta kakkos-kaksviikkoiseni Inglesissä on saatu maksettua. Joulukuun alussa tärähtää ja pakara värähtää kuumien kundien seurassa Inglesin syntisillä kaduilla. Ensin käsi kädessä kuljeskelua, sitten hiukan tanssia klubeilla ja täyttymys, jonka vain tosimieheltä voi saada. Hamehemmot ja Kerttusetä, pian nähdään.

      • Poika.nimeltä.Päivi

        Kuvailet tulevaa alkanutta suhdettamme hyvin arvon Masaherra. Tule ihmeessä Inglesiin, niin löysäyåtään vähän vyötäsi ja himmennetään valoja tunnelman takaamiseksi. Sitten voisimme kurkata, tiedät kyllä mitä, mutta sopii jos vain niin haluat. Käykö sinä tuleva orhini.


    • Kerttusetä

      Aika harva vaki****istani on palstalle vielä saapumksestaan Inglesiin ilmoittanut. Puhelimeeni viestejä on tullut kymmeniä, mutta laittakaa niitä tännekin, jotta maineemme kiirii ja yhä useammat suomiuroot luoksemme Inglesiin saapuvat.

      Päivämääsriä ja kuukausia vain palstalle, jotta Inglesin miesmarkkinat pysyvät kartalla.

      • boyohboy

        Tullaan tullaan. Ingles on mielessäni painaessani pitkää päivää näiden tympeidrn suomiduunarken seassa. Pian rentoudun Inglesissä hyvässä seurassa poikain kesken. Muistatteko tämän boys boys boys ...are lookin for the good time..boys boys boys...


    • Piukkapekka

      Helmikuussa tullaan: PP.

    • Kerttusetä

      Nyt on taas Kerttusetä yöjuoksuiltaan palannut kämpille. Alkaa vanhaa miestä ottaa ihan syämmestä, kun joutuu sipsuttelemaan ympäri Inglesiä hameessa ja korkkareissa. Mukavan uroon eilen tapasin pelipaikoilla ja meillä aynkkasi heti. Siksi kai aamuun saakka menikin tämäkin reissu. Suomikomistuksia odottelisin kuitenkin pian saapuvaksi, varsinkin niitä kotioloihin kyllästyneitä ukkomiehiä. Mikään ei ole parempaa kun löytää ujon katseen takaa todellinen tiikeri, kun rentoutuminen alkaa ja suomikomistus tajuaa, ettei tällaisissa suhteissa ole mitään luonnotonta.

      Inglesiin tulosta voipi vieläkin ilmoitella palstalle. Joku hottis tuossa edellä sen tekikin ja ainakin nimimerkin perusteella hän lienee seuraa nimenomaan Kerttusedän makuun. Nyt kaikki mukaan Inglesin rientoihin.

      • InglesoiIngles

        Hih! Kerttukin in ollut yöjalssa. Itse saavuin vasta kämpillä Inglesin huumasta. Näyttää käyneen myös ystävälläni flaksi eilen. Kyllä tämä Ingles ilman turhaa jäykistelyä on maailman paras paikka homon elää. Elämää ja erotiikkaa, sitä Ingles parhaimmillaan on


    • sankarihomot

      Ihanaa homppelit ihanaa. Noin sen laulun olisi pitänyt mennä. Me Inglesin piukkapeppupuppelit olemme oikeastaan suomalaisen työn sankareita tai kansallissankareita ainakin. Per*e ruvella palvelemme auliisti kaikkia nautintoa kaipaavua Inglesin matkaajia kansallisuuteen katsomatta.

    • Kerttusetä

      Kiitos vaan tosiaan palstakollillemme, monille ehkä trollille, että otti palstan haltuun ja sai keskustelun painopisteen siirtymään oleellisimpaan, eli meihin. Kerttusetä taas sipsutti korkkareissaan kämpille kiihkeän yön jälkeen. Tämä Ingles on ihanan monipuolinen matkailukohde. Kesäisin tarjolla on paljon ihanaa latinomiesseraa ja talvisin sitten pohjoismaalaisia, pääosin suomalaisia deittelä. Kerttusetä odottaa teitä taas suuren kiihkon vallassa, mutta nyt Kerttusetä on kovin väsynyt ja menee nukkumaan. Hyvää yötä mussukat.

    • Einaurata

      Kerttusetä pyörii siellä illat kännissä homojen seassa ja on 50 % todennäköisyydellä hiv-positiivinen. Siellä paikallisilla homoilla on hirveä prosentti hiviä. On aivan eri asia olla jossain suomalaisessa pikkukaupungissa homo parisuhteessa, jolloin taudin voi vältää huolellisuudella. Siellä saa väkisin taudin kun pyörii päivittäin kenen kanssa sattuu. Ken on kännissä erehtynyt satunnaissuhteeseen ei nuku öitä ainakaan 3 kuukauteen kun pelkää testin tulosta, joka ei näy kuukausiin. Miten valtava määrä kuoli nuoria näiden vanhojen homojen tartuntoihin kun eivät ymmärtäneet olla varovaisia, kuten se Tukholman tv-sarja osoitti. "Älä pyyhi kyyneleitä paljain käsin" Ajatelkaa jos omat nuoret ensikänneissä joutuvat näiden käsiin?

      • Kerttusetä

        Kerttusetä ottaa ilolla vastaan valistuneen turvaseksiä harrastavan miehen. Jos tajuat nuo asiat, niinkuin minä, naurat taatusti jälkeenpäin temmellystämme. Tervetuloa Inglesiin.


      • InglesoiIngles

        Kerttusetä on aina liputtanut turvallisen kanssakäymisen puolesta. Vaikka potilaita täällä Inglesissä meillä paljon onkin, pidämme hygieniasta ja terveydestämme hyvää huolta. Eikä se komea lääkäri ainakaan käyntejä vähennä.


    • Einaurata

      Hiv-positiivisten kanssa ei ole leikkimistä. Ymmärtäkää pysyä näistä vanhoista homoista todella kaukana. Mikäli epäilee lapsellaan olevan taipumusta homouteen, niin ei saa laskea ilman valvontaa Inglesiin. Nämä perverssit ovat täysin vastuuttomia. On taas työsalkussa esitutkinta-aineistoa yli 50 sivua yhden homon toilailusta ja voin vakuuttaa, että ei todella ole nättiä luettavaa. Tämä on jo kolmas vastaava tapaus ja ei käy vanhempia kateeksi. En viitsi edes kertoa, miten uhrit ovat reagoineet.

      • Kerttusetä

        Palstalle on tullut homovihaaja. Miksi vihaat homoja ja inglesiä. Valehtelemalla ja liioittelemalla tuollaisilla asioilla teet itsestäsi naurettavan pellen. Älä siis mustamaalaa niitä, joista et mitään tiedä. Yksi tapaus ei ole kaikki.

        Kerttusetä on hyvin vihainen.


    • InglesoiIngles

      Jaaha. Yksi tietämätön homokammoinen ilmottautui palstalle. Jos noin ahdistaa pysy poissa Inglesistä ja kaikkialta muualtakin missä homoja on.

      Turvallusuudesta huolehtiminen ja muistuttaminen ovat hyvä asia mutta sopimaton syyttely pahasta. Täällä Inglesissä ja koko Gran Canarialla ollaan tietoisia hiv-ongelmista. Asia kuitenkin on ollut tapetilla jo yli 30 vuotta. Inglesissäkin kuumista tunnelmista huolimatta kyetään ajattelemaan.

    • KerttuFEIKKIsetä

      !!!!! TUNNUSTAN !!!!!

      Kerttusetä on täysin fiktiivinen hahmo. Loin Kerttusetä nimisen hahmon palstalle vain näyttääkseni, kuinka helppoa tällaisilla palstoilla on muokata mielipiteitä ja luoda uskottavia tarinoita. Tarina sinällään sisältää paljon reaaliteettejä ja nähtyä elämää Play del Inglesistä, missä tuon kaiken olen nähnyt ja kauhuissani vierestä katsellut.

      Varoitus tuossa edellä on aiheellinen ja siihen kannattaa suhtautua vakavasti. Inglesissä tosiaan on kerttusedän kaltaisia tyyppejä, jotka nuoria poikia mukaansa houkuttelevat ja ties mitä irstasta näille esittävät. Pitäkää siis nuorisostanne huoli, valvokaa nuorten netinkäyttöä, sillä näitä kerttusetiä on kaikkialla pahat mielessään.

      Tämä keskustelu alkoi mielikuvitushahmon seikkailulla, mutta ASIA ON VAKAVA ONGELMA, niin Inglesissä kuin muuallakin, myös Suomessa. Pitäkää siis nuoristanne huolta.

      • Pettynyttrollaammiseen

        Et oo tosissas. Trollasin ja valehtelin puolestasi kuukausitolkulla tehden palstasta kaoottisen kaatopaikan. Kaikki tuo katteetomien lupausten takia mitä Inglesissä minulle annoit. Ksikki siis valetta. Ei hametta, ei korkokenkiä, vain turhaa trollausta lupaustesi takia.


      • tyhmätrolli

        Trollilla on trollin ongelmat. Homotrollilla homon ongelmat. Ilmankos into on piukan puutteessa ollu piukassa. Nuija.


    • yönkulkijako

      Upeaa mahtavaa. Esikuvamme on huijari. Trollaus on hyvän asian puolesta ollut turhaa tai ainakin perustunut valheeseen. Miksi ihmiset tekevät tällaista. Miksei lupauksia pidetä. Miksi kovan työni jälkeen olen ilman seuraa jota salaisesti halusin. Toki Inglesissä sitä löytyy helposti, mutta odotin ja toivoin tapaavani legendan. Legendaahan ei siis ole. On van Ingles. On vain kuparipannu. On vain Gran Canaria. On vain tämä palsta joka on hallussani turhaan.

    • Turhaatrollausta

      Olen edelleen suuttunut turhasta trollauksestani palstalla. Mulle luvattiin kuumia öitä ja ratkiriemukkaita päiviä Inglesissä jos palstan haltuun saan. Nyt on palsta meidän Inglesin homojen hallussa mutta palkinto olikin kusetus. Mä oon niin vihainen. Aarrrggghhhh.

      • turhaatrollausta

        Yöjalasta palattu. Onneksi myös suomesta löytyy paikkoja, missä bailata poikain kanssa aamuun saakka. Kivasti oli porukkaa liikkeellä, mutta Inglesin kuumille öille meno ei vedä vertoja. Onneksi näistä asioista voi täällä kuitenkin puhua, kiitos minun, pienipään tai sontasäkin, joka sain palstan haltuumme ajamalla turhia kirjoittelevat muille palstoille. Nyt saamme keskustelle asioista niiden oikeilla nimillä asiallisesti, ilman turhia trollauksia jostain saattohoitopaikka puertosta. Tämä on Gran Canarian ja Inglesin palsta. Täällä siis puhutaan Inglesistä ja kuparipannusta. Muut aiheet kujluvat yleistä espanjasta osioon.

        Mitä sitten, jos pannussa maksaa kaalikääryle paljon. Miesseuraa sieltä kuitenkin saa helposti. Mikset siis matkaisi Inglesiin kokemaan jotain uutta.


      • Sehänonvarma

        Vaikka Kerttusetä olikin feikki niin trollasin hyvän asian puolesta. Nyt sateenkaarijutut ovat kaikkien huulilla. Inglesissä huulia kohti sitten jotain ihan muuta.


    • Hamehemmo

      Inglesissä setiä riittää moneen makuun hameella tai ilman. Tule jos uskallat.

    • junaoliskiva

      Tervetuloa kaikki tuhmat pojat Inglesiin. Täällänsaatte toteuttaa unelmianne monien mkesten kanssa. Vaikka siis yhtä aikaa.

      • InglesoiIngles

        Junahan olisi kiva. Mitä pidempi, siä parempi. Mä voin toimia konduktöörinä ja ohjailla vaunuihin suunnistavat omalle paikalleen. Tulkaa siis kaikki komeat miehet Inglesiin, niin puksutellaan.


    • IhanaIngles

      Nyt tutimaan sedän pikku ummikot. Sitten heti aamulla varaamaan matkaa Inglesiin. Jookos? Setä korvaa sen kyllä.

    • InglesoiIngles

      Yöjalasta palattu. Nyt on taas ahteri kipeä illan riennoista mutta olo onnellinen ihanien, kuumien kundien kanssa vietetyn ajan takia. Tutimaan pitää nyt mennä, jotta taas jaksaa huomenna.

      • Poika.nimeltä.Päivi

        Kukas pikku tuhmeliini luovutti jo noin aikaisin. Itse linkutin kämpille vasta nyt. Kuuma oli taas Inglesin yö. Kuparipannusta se kaikki lähti kun 2 kuumaa turistia liimasi kylkeen kiinni. Syötiin hyvin , juotiinkin ja vihdoin päästiin itse asiaan. Huh huh mitä menoa. Nyt nukkumasn että taas jaksas Inglesin kuumaa huumaa.


    • InglesoiIngles

      Ihana Niko eilen telkkarissa sen tyrkyn naikkosen kanssa olivat inglesissä ja paljon meikäläisiä näkyi mestoilla. Ingleshän on aivan keskeinen homojen kaupunki maailmankin mittakaavassa. Muistakaa tämä ja tulkaa Inglesiin.

    • Hamehemmo

      Kämpillä taas. Ihanan kuuma kundien välinen yö taas vietetty Inglesissä. Tätä en suomessa kokenut vanhoillispersujen kiusan takia. Kummas porukkaa noi persut. Tulevat tänne Inglesiin painimaan poikain kesken mutta kotomaassa ollaan ilkeitä meille homoille. Himot ne on tosin persullakin ja siksi he matkustelevat sankoin joukoin tänne Inglesiin panopuiksemme

    • InglesoiIngles

      Tervetuoloa Inglesiin kaikki kuumat kundit. Teidän avullanne selviämme taas ensi kevääseen. Runsaslukuinen osanotto olisi suotavaa. Inglesin homot odottavat teitä.

    • Hamehemmo

      Alkaa kyllästyttää tuo palstan kuparipannun haukkuminen. Tiedän kuka se tyyppi on. Hän haukkuu kuparipannua siksi, että me suomihomot emme enää häntä halua ja hänelle saaren parasta ruokaa tarjoa. Siitä tuo katkeruus. Inglesissä tuo kuitenkin talvet pyörii ja vonkaa tuon tuosta, josko ruoka-annosta vastaan voisi antaa parastaan. Ei kelpaa enää. Alkoholisti mikä alkoholisti, likainenkin vielä. Sitä ei Inglesinkään homo kestä.

      Mutta puhtoiset punaposkiset uudet tulokkaat, niin hetepmiehet tvistillä kuin homotkin ovat tervetulleita Inglesiin

    • InglesoiIngles

      no huh huh. Eipäs päästetä palstan antoisinta keskustelua vaipumaan unholaan näin matkailukauden alkaessa. Pianhan miehiä saapuu suomesta kuin sieniä sa´teella tänne Inglesiin viihdyttämään meitä Inglesin homoja. Tervetuloa.

      • Hivilinko

        Hivilinko olikin nyt ahkerana. Laittoi aivan peräkkäin useita homppeliviestejä. Eli sama homppeli jauhaa nämä kaikki pyllyviestit. Saat nyt arvonimen hivilinko, jota tullaan käyttämään jatkuvasti.


    • InglesoiIngles

      Rajoittunut pelle tuomitsee ihmisiä ymm ärtämättä totuutta asiasta. Älä tee niin. Se tekee sinusta naurettavan. inglesiin tullaan nimenomaan homojen takia. Asian kieltäminen on sama kun pysyisit pelokkaana kaapissa. Tule Inglesiin ja vapauta itsesi.

    • InglesoiIngles

      Ohhlalaa ja homona hommiin. Olipa taas kuuma viikonloppu Inglesissä. Monta tuttua ja tuntematonta komistusta kohtasin ja parhaan mukaani sain. Voi tätä onne ja autuutta. Täytyy taas mennä....

    • Inglesfani

      Miten on edennyt lomakauden kuumien kundien juhlinta Inglesissä. Itse en paikalle päässyt, mutta ensi talvena saavun ja otan elämästä ilon irti. Kertokaa nyt ihmeessä jotain mehukkaita paljastuksia Inglesin yöelämästä.

      • MattiNysä

        Minuakin kiinnostaisi kuulla kevään kuulumisia Inglesin kuumista öistä. Olen moninkertainen Inglesin matkaaja, sekä julkihomo, joka Inglesissä viihtyy, sekä sieltä seuraa löytää. Uuden poikaystävän takia on tämän talven matka Inglesiin jäänyt tekemättä, mutta kiinnostus vaihteluun ja juhlimiseen elää yhä. Kuulumisia, senkin lumput, kuulumisia, kiitos.


    • Ingelsfani

      Kertokaa nyt ihanat lumppupojat, mitä Inglesin yössä oikein tapahtuu. Kerttusetä tai InglesioiIngles voisivat valaista miestarjonnan monipuolisuuttaa ja kertoa juhlien kuumista hetkistä meille kiinnostuneille. Pikkuhiljaa on mielessä, niinkuin palleissakin alkanut kutkuttaa ajatus tilata Inglesmatka ja pitää vähän hauskaa. Mutta onko etiketti sama kuin ennenkin, vai onko suuria muutoksia tapahtunut. Tietoa siis kaivataan.

    • MattiNysä

      Kovasti on hiljaista täällä. Ovatko kaikki homo, bi ja transmiehet bailaamassa ankarasti, kun eivät tänne kuulumisiaan päivittele. Niitä Inglesin kuumien öiden juttuja olisi vain kiva lukea ja kiksejä saada niitä luettaessa. Kirjoittakaa siis jotain poikarakkauden saloista Inglesissä.

    • MasaNysä

      Missä kaikki palstan ihanat höpönassu homoseksuaalit oikein luuraa. Lomat Inglesissä loppuneet ja nyt ylettömän lumpustelun jälkeen morkkis painaa, vaiko pelkästään hyvä olu kun on posket punaisina ja siemeniä sisässä. Kirjoitelkaa lumput, kifjoitelkaa kuulumisianne.

    • Ulos.kaapista

      Nyt kun kuparipannubaarin konkurssion paljastunut kaikelle kansalle on aikani tulla kaapista ulos. Olen siis homoseksuaali joka vierailee usein Inglesissä panettamassa itseään kuumilla latinopojilla. Kovasti yritin myös Kuparipannun Akia iskeä, tarjosin perääni ja olisin imenyt tikkaria, mutta vastaus oli kohdalleni tyly ei ja siksi olen katkera hänelle sekä suomalaisturisteille ja Ingelsin paikallishomoille kohtelustani. Vihaan nimittäin tylsiä heterojen matkakertomuksia kaiken maailman kaatopaikoille kanarialla, sillä minulle tärkeää on vain Ingles ja siellä vallitseva salliva seksuaalivähemmistöjä suosiva kulttuuri. On turha tulla tänne kertomaan muuta kuin sallimiani asioita, kuten Kuparipannun mollaus tai poikarakkauden saloista uneksiminen. Vaikka suomalaista miestä en itselleni löydäkään, niin kuumaa latinopoikaa on Ingelsissä kaltaisellenikin miehelle tarjolla. En ole katkera, mutta palsta on minun ja sellaisena pysyy. Halusitte sitä tai ette. Nyt olen kaapista ulos tullut ja voitte alkaa vapaasti minua mollaamaan, mutta muistakaa etää kaksinverroin tulee takaisin jos sen teette. Eläkään Ingles ja poikarakkaus.

      • MasaNysä

        Mielestäni on hienoa, että sinä kuomaseni uskalsit tulla kaapista ulos. Kuparipannu on niin last season ja kaalikääryleet tylsien heterojen mössöä. Pidetään sateenkaarilippu korkealla. Tärkeää on pitää Ingles kaikkien homomiesten mielissä.


      • Poika.nimeltä.Päivi

        Älä muuta virka lumppuseni.


      • PienipääValehteleeAina

        Kaikkea kakkaa se pienipää keksiikin.


    • Kaapista.ulos

      Homoseksuaalisuus ei ole pienipäisyyttä, päinvastoin. Kun imee tikkaria posket lommolla se pitää pään kunnossa, poskilihasten ja kurkunpään lihasten voimistuessa. Peruspentin kaljankittaamisella ei samanlaisia ominaisuuksia saavuta. Inglesissä tikkaria on tarjolla ja siksi saan siitä saan täällä innokkaana kirjoittaa. Myös kuparipannu on minulle tärkeä, varsinkin kun se meni nyt konkurssiin. Sen konkurssin tiedottamisessa ei ole mitään pienipäisyyttä. Ymmärrä tampio se tai trollaan palstan piloille.

      • JatkaVaanTampio

        Senkus trollaat vaan zikasairas pienipää vaikka maailman tappiin asti.


    • Kaapista.ulos

      Johan meni palstan tuulipukujuntit hiljaisiksi. Tyylitietoiset homoseksuaalit pitävät nyt palstaa hallussaan ja tästä on tullut Inglesin homojen oma palsta. Tähän on pyritty ja onnistuimme loistavasti. Gran Canaria ja Ingles ovat nyt aiheesta palstan keskipisteessä. Kiitos ihanat lumppumiehet siitä.

      • Kyberturva

        Tuskin täällä sinun, zikasairaan pienipään lisäksi on muita tuulipukujuntteja ja uushomoja.


    • Kaapista.ulos

      Pikkihiljaa alkaa kyllästyttämään tuo trollaus Kuparipannubaarista. Välillä toki piru iskee, mutta juuri nyt kiihkeän yön jälkeen kahden latinopojan välistä herättyäni, tekisi mieleni antaa noille koville yrittäjille mahdollisuus. Vaikka siis pannubaarissa pakit Akilta sainkin, niin en haluaisi olla katkera. Tällaisina aanuyön hetkinä kun olo on läpipantuna autuaan raukea en jaksa edes olla katkera. Toisaalta yksinäisinä iltoina mietin vain katkerana pannubaaria missä en naamaani enää ketaa näyttää. Onneksi nyt siis olo on raukean omenainen molempien päiden poskien punoittaessa ja siemenet valuvat pikkuhiljaa ainakin alapäästä ulos. Yläpäänkin satsit sitten aikanaan poistuvat samaa reittiä nieltyäni kaiken. Tänään en siis pannubaaria trollaa. Se on lupaus. Nyt hyvää yötä.

    • MasaNysä

      Kohta on taas aika lähteä metsästämään miehistä miestä, ensin suomibaareista ja jos sellaisita ei löydy, niin sitten jostain Inglesin menomestasta. Onneksi täällä Inglesissä sateenkaariväelle on tarjontaa, eikä varmasti tarvitse pettyä seuran suhteen. Tuskin suomibaareista tuulipukujuntteja parempaa löytyy joten joudun taas valitsemaan jäntevän ja pustyvön latinomiehen seurakseni. On tämä Ingles taivas maan päällä homomiehelle.

      • Masa.Nysä

        No huh huh mitä mahtimelaa oli taas Inglesin yössä tarjolla. Tätä et muualla koe. Voiko maailmassa todella olla toista näin vapaamielistä paikkaa kuin Playa del Ingles. Ei paljoa enää kuparipannut kiinnosta viimeöisen jälkeen. Olen melkein rakastunut tuohon latvialaiseen sonniin mitä tarjolla oli. Ihanaa Ingles.


    • Hamehemmo

      No huh huh taas mitä kuumaa huumaa poikaik kesken Inglesissä tarjolla oli. Nyt olen yöjuoksuiltani niin läpipantu ja rättivösynyt, että kirjoittelen teille raporttia myöhemmin. Nukkukaqn lumppupojat makeasti. Huomenna on uusi kiihkeä poikain ilta tarjolla.

    • Oonaonidiootti

      Idiootti-Oona ei ole poistanut yhtään viestiä koko ketjusta. Se minua ihmetyttää ja
      kummastuttaa. Mutta kun bella on tehnyt Gambiaan seksimatkoja ja niistä alellaan
      kysellä ihan asiallisesti, niin heti idiootti-Oona poistaa viestit.

      • Kaapista.ulos

        Tällä palstalla ei ole mitään rivoa tai loukkaavaa. On vain poikarakkauden ilosanomaa Inglesistä. Siksi mitään ei ole tarvittu poistaa.


    • Hamehemmo

      Huomenta pikku höpönassut.

      Eilen kävin ihan erikseen tarkistamassa parjatun ravitola Kuparipannun tarjontaa ja hyvälytänäytti sekä maistui. Pötypuhetta siis pannun konkurssi. Sitäpaitsi löysin pannusta ehkä elämäni miehen, tuulipukuisen tosin ja vähän pulleankin mutta kiihkeä se oli. Tämä herrasmies joka humalassaan yksin pannun pöydässä istuskeli ei aikaisemmin ollut miehen kanssa sillälailla ollut mutta kun peto pääsi yrti oli meikäläisellä hatussa pitelemistä. Ihanan kiihkeä mies tuo entinen tuulipukuhetero. Koomisinta, että hön oli löytänut Inglesiin ja Kuparipannuun halujaan testaamaan juuri tämän palstan kautta, joten ihan turhaan me Inglesin homopojat emme palstalla Inglesiä ole mainostaneet. Unohtakaa siis muut saaret ja tulkaa Inglesiin miesten kesken juhlimaan.

    • Pienipää

      Pyydän anteeksi kaikilta inglesin ihanilta homoseksuaaleilta harharetkeäni teneriffan puolelle. Tämä on one off kerta, eikä tule toistumaan. Tai mistä mä sen tiedän. Ehkä vaihdan saarta, jos jotain kiinnostavaa miestä on tarjolla. Mutta Ingles on aina mielessäni ja te kaikki ihanat miehet siellä kuumine kankinenne. Vielä kerran anteeksi harharetkeni.

    • Hamehemmo

      Ihanan kuuma yö taas Inglesissä. Melaa tuli mekkoon oimein urakalla, käytän siis miehenäkin mekkoja ja siksi tällanen sanonta. Kuumaa latinomiestä oli taas tarjolla ja meno villiä. Tulkaa Inglesiin kokemaan tämä kuuma huuma pikimmiten. Mä meen nyt nukkumaan.

    • Pienipää.ORG

      Haluan taas korostaa, etten enää aio Kuparipannua haukkua, sillä kaapista ulostuloni ja seksuaalisen heräämiseni jälkeen poikarakkauden ilot ovat saaneet minut paulohinsa, eikä trollaaminen enää kiinnosta. Nyt kiinnostavat kiihkeät miehet, pienet, isot, lyhyet, pitkät, laihat ja lihavat. Riittää kunhan on valmis homoseksuaaliseen rakkauden kuumaan huumaan. Pian on taas aika varata matka kuumaan inglesiin ja lupaan käydä Akilta anteeksi tyhmyyttäni pyytämässä. Vetoan kuitenkin herkkään tilaani itseäni ja seksuaalisuuttani etsiessä. Sori siis aiheuttamastani mielipahasta ja suuret kiitokset Kerttusedälle opastuksesta miesten välisen seksin saloihin. Olet upea muru, tavataan pian.

      • ZikastaTuliHomppeli

        Pienipään pienessä päässä zikasairaus tehnyt tehtävänsä......, mutta kunnioittakaamme hänen valintaansa ja toivokaamme hänen poistuvan tältä palstalta autuaammille homppelipoikien omalle saitille.


    • Homomyönteinenhetero

      Äläs nyt. Tämä keskustelu on vapaamielisyydellään raikas tuulahdus suvaitsevaisuutta ja nykyaikaa. Inglesin homomyönteisyydestä kertomisessa ei ole mitään sairasta. Maailmassa, jopa suomessa on homoseksuaaleja, halusitte sitä tai ette. Siksi heidän matkailussa keskittäminen omien joukkoon Playa del Inglesiin on upea asia. Lisää tällaista rohkeaa asiaa palstalle, kiitos.

    • Kerttusetä

      Kerttusetä is back. Terveiset inglesistä kaikille ihanille ja komeille homopojille, mielummin vieläpä yhtä aikaa. Päivystys pelipaikoilla on alkanut ja odotan teitä taas innoissani hamosessani Hamehemmon kera kylään. Nyt Kerttusetä tosin on väsynyt, kun kellokin on yli kaksi yöllä. Muistakaa kuitenkin Keerttusedän herkut kun seuraavaa matkaanne suunnittelette. Varsinkin uusi suosikkipoikani Pienipää. Odotan sinua kiihkeästi takaisin.

      • Pienipää.ORG

        Hei rakas. Kiitos sinulle kun autoit minut kaapista ulos Inglesissä taannoin. Se oli herätys mitä kaipasin, sillä sitä ennen purin pahaa oloani tällä palstalla haukkuen Inglesin parasta ruokaravintolaa ja muita kirjoittajia. Nyt kaikki on toisin. Rakastan homoa elämääni ja rakastan Inglesiä niin paljon, että haluan kertoa sen kaikille. Täyta se kaapista ulostulo teettää. Kiitos siitä kuuluu Kerttusedälle.


    • Pienipää

      Pian taas sipsutan hamosessani pitkin pikkukaupungin katuja miettien miten paljon ihailevia ja himokkaita katseita Inglesissä saisin samassa tilanteessa. Täällä tylsässä suomessa minua pidetään omituisena, mutta Inglesissä unelmien saaliina. Onneksi egoni sen kuitenkin kestää, kiitos Kerttusedän kivuliaankin poikarakkauskoulutuksen Inglesin villissä ihanuudessa. Ihana Ingles, ihana kerttusetä, olette alati mielessäni. Pian sipsutus kulkee taas Pannuun syömään ja sitä kautta Inglesin pelipaikoille illan panoa etsimään.

    • Pienipää.ORG

      Ette lumput uskokaan, kuinka kaipaan Kerttusedän karvaisia pakaroita kun mietin tulevaisuuttani. Inglesiin matkaan heti kuin mahdollista, sillä polte saada jotain suurta nautittavakseni on järkyttävissä mitoissaa. Toki saan myös kotimaassa miestä halutessani, mutta mikään ei voita Kerttusetää sipsuttamassa hamosessaan ja Inglesin kuumia homoja kuolaamassa perääni. On tämä vasta elämää kun kaapista ulos uskaltauduin. Ei enää trollausta kuparipannusta tai 28.00 euron kaalikääryleestä, mikä oli vain vaihe elämässäni kun itseäni kaapissa elin. Oi Kerttusetä kuknka sinua kaipaan.

    • Pienipää

      Älkää unohtako palstan puheenaihetta numero uno. Inglesin syntisiä öitä ja lomailua homoseksuaalien kera koko Gran Canarian kauniilla saarella.

    • Kaija

      Mitä kuuluu Inglesin ihanimmalle miehelle Kerttusedälle. Liian pitkään aikaan en hänen ihania tarinoitaan poikarakkaudesta ja Inglesin kuumista öistä. Olen hänet tavannut Inglesissä monen monta kertaa ja ihastunut tuohon valloittavaan persoonaan joka kerta. Vahinko että hän häärii väärässä leirissä ja vain miehet Kerttusetää kiinnostavat. Kelpsisi nimittäin minullekin jos naisten oerään olisi. Homoutensa takai hän Inglesiin päätyikin. Terveiset täältä Oulunsalosta ja tavataan ensi talvena Inglesissä.

      • yäkYäk

        Ällöttövää!!!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1886
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe