Matut hakkasivat miehen.

RaumanUkko

Usean henkilön MATU-porukka on hakannut miehen Raumalla.
Pahoinpitely sattui Kauppakatu 11 kohdalla Sunnuntaina aamuyöllä.
Poliisi tutkii asiaa.

21

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Uiuiuiuiuiu

      Ottaneet raumalaisista mallia. Kai joku urpo on mennyt aukomaan päätänsä matuille ja saanut pataansa. Sen jälkeen mennyt poliiseille itkemään et syyttä hakkasivat, helvetin mamero.

    • Raumalainen-

      Ei kai täällä nyt niin paljon matuja ole mutta poliisilla varmaan menee pari vuotta tutkintaan.

    • Vetokoukkumies

      Mitäs jos ains kun matut yrittää raiskata suomineidon niin suomiäijät vois repäistä rättipäänaisilta liinan päästä ja katsoa kuka siellä luuraa

      • Cicceliq

        mutta kun se olisi viharikos.


    • Ahtopainepertti

      Mitäs jos suomiäijä yrittää raiskata suomineidon vois repäistä munat irti ja haulikon suuhun ja kattoo onko kovakin jätkä

    • Petsoainepartitar

      Isommalla sakilla kun kimppuun käydään, niin juu kyllä se on uhrin oma vika. Ja poliisin. HALOO. Itseä näin naisenakin jopa hieman häiritsee noiden mustapartojen lisääntynyt näkyväisyys tässä pienessä kaupungissa.

    • Velhovertti

      No en oo montaa tappeluu raumalaisten kesken nähny, et ois yks yhtä vastaan tapeltu. Lähestulkoon aina vähintään kaks tai kolme yhen kimpussa. Samanlaisia paskahousuja Raumalaiset ite on. Kai ne matut on kattonu miten Suomessa on tapana tapella ja ottaneet mallia! Ihme juttu muuten toi, arvostellaan toisten tekemisiä vaikka itte ollaan samanlaisia tai pahempia. Esim naistenhakkaajat arvostelee suureen ääneen et vittu pitäis viedä ladon taakse tommoset muijien pieksijät ja ite mätkitään omaa muijaa turpaan seinien sisällä. Ja toi esimerkki sopii mihin vaan juttuun. Onhan noitakin nähty kun huudellaan et pedofiilit pitäis hirttää munista ja myöhemmin sama heppu jää kiinni kun tietokone on täynnä lapoa. Vittu mitä touhua! Yleensä ne ketkä huutelee kovaan ääneen jotakin asiaa, et vittu totakin, niin niillä on samasta asiasta isoimmat luurangot kaapissa just kyseisestä asiasta.

      • Petsoainepartitar

        Totta tuokin. Ja tarkemmin kun ajattelee, niin parempaa huolta ne naisistansa pitävät kuin jotkut suomalaiset plöröhousumiehet. Puolustavat naisen kunniaa, eivätkä salli sen kierrätystä ympäri kaveripiiriä, niinkuin joillain suomalaisilla on tapana. Mutta. Porukalla yhden kimppuun - sitä ei minkään kulttuuriperinteen syyksi voi pistää. Yksinkertaisesti raukkamaista.


    • sanonvaan-

      Matut kulkee aina porukassa ja puolustavat toisiaan. Suomalaiset vittuilee matuporukoille yksin ja saa turpaan

    • Porinvaari

      RAUMALAINEN aukoi päätään matuille.Matu-jengi hakkasi miehen.
      Meni valittamaan poliisille että matut hakkasivat hänet.
      Jos poliisi löytää nämä hakkaja-matut niin eivät saa turvapaikkaa Suomesta.

    • Jkbknknknknn

      Eikö noi liivihemmotkin kulje aina porukassa ja puolustavat aina toisiaan? Yksin ei näköjään kummatkaan uskalla liikkua, matut eikä liiviporukat. Aika paljon muitakin yhtäläisyyksiä näillä kahdella porukalla........

    • kiertäväinen

      Ihan vaan hypoteettinen kysymys. Jos sinä suomalainen henkilö menet vaikkapa irakiin (mihin et uskalla mennä) menisitkö kaupungille mieluummin yksin, vai 20 kaverin kanssa. Entäs yöllä Lontoon sivukujille, tai Bronxiin nykiin (on kyllä nykyään rikkaiden alue suurilta osin) ?????? Sitä vähän epäilinkin, et menisi. En ole mennyt minäkään, edes Madridissa illalla, porukalla mentiin ja silti meinasi tulla nekkuun. Maailma on paha paikka, oma koti on kai turvallisin, jos sellaisen sattuu omistaman.

    • Mörskatti

      Onko se muuten siis varmaa, että ko. porukka oli turvapaikanhakijoita?

      Länskärissä ja Satakunnan Kansassa sanottiin, että "ulkomaalaistaustainen porukka", joka voi tarkottaa kyllä myös puolalaisia tai virolaisia duunareita. Lajolla noita ko. maista tulevia kaljaporukoita usein ainakin näkee.

    • Gasuaali

      Raumalainen juntti nyt ei uskalla ees kännissä vittuilla puolalaisille tai virolaisille ukoille. Teini-ikäisille viiskytäkiloisille käkkäräpäille kyllä uskaltaa ja saa niiltäkin turpaansa, heh heh. En olis kehdannut kytille mennä itkemään että turpaan tuli ja vielä ihan omasta syystä. Melkosia nyhveröitä noi Raumalaiset ukot.

    • Kattellaasvaan

      Paikalliset tietävät, että vuosikaudet täällä on ollut laumoittain vierastyöläisiä monista eri maista, mutta eipä ole tainnut olla joukolla yhtä vastaan tappeluita. Joten ei ole kovin vaikea päätellä keitä on asialla ollut tällä kertaa, kun viime vuonna alkoi raumalaisten suvakkien unelma toteutua.
      Täällä pitää ilmeisesti sattua muutama puskaraiskaus. Sitä odotellessa syksyn pimetessä...
      Muualta suljetaan vokkeja, mutta tässä persläven kokoisessa suvakkilassa niitä vaan ilmeisesti jatkossakin aiotaan sietää kaksin kappalein.

    • NoToMuslims

      Googlettakaapa "taharrus game", esimerkiksi.. Kannattaa lukea mitä maailmalla tapahtuu,esinm. Ranskassa ja Ruotsissa.Sama edessä täälläkin.

      • NoToMuslims

        Ei ihan oikein kirjoitettu mut aihe löytyy..


      • polarbear83

        Totta, täsä tuppukyläs alkaa tapahtumaan melkosen pian, mut raumalaisil o vaa pää nii syväl persees , et ne ei vaa nää mitä tapahtuu, toki tää suvakkilandia herää todellisuutee vasta ko o liian myöhästä ..


    • Jatulintarhuri

      Niitten päällikkönä näkyy pyörivän semmonen tummahipiäinen 180-185 cm, kalju, hiukan paremmin pukeutunut juippi. Sillä on usein harmaat colitsh-housut, oikeassa lahkeessa pystysunnassa jotain tekstiä. Kelta-valkea urheilupusero.
      Norkoilee usein tuossa keskustassa kännykkä korvassa. Häntä tulee todennäköisesti kutsuttuin tapailemaan polkupyörillä liikkuvia matuja.
      Ilmeisesti heillä on joku pyöräilykerho😉

    • Kattellaanvaantaas

      Eläköitynyt poliisiylijohtaja on ainoa virkamies, joka tässä maassa tuntuu olevan tilanteen tasalla.
      Kyllä tässä alkaa jo sillä silmällä katsella, kun noita jossain kaupassa näkee, että milloin veitsi kaivetaan esiin ja päiden katkominen on tosiasia. Koko sakki on vastenmielisen oloista. Enpä viitsi juuri käydä enää niiden suosimassa kaupassa ja Rauman kirppiksetkin kierrän kaukaa. Jää siinä yrittäjiltä minun rahat saamatta.
      Sinä päivänä, kun tässä maassa alkaa totinen meno, onkin poliitikoillamme selittämisen paikka. Saattaa tulla tukalat oltavatkin, kun kantasuomalaiset saavat totaalisesti tarpeekseen.
      Nyt sisäministeri vielä usuttaa alan bisnesmiehet töihin itärajalle, kun mainostaa, ettei Venäjän apua tarvita. Katsotaanpa, miten jono siellä on kilometrinen sinä päivänä, kun sopimus Venäjän kanssa umpeutuu...

      • Eläköitynyt

        Kirppiksiä ne kiertää kun sieltä on niin helppo varasta.
        Katsokaapa niiden polkupyöriä. Ne on taatusti uudempia ja kalliimpia vaihdepyöriä kuin sinulla.
        Kaikkea sitä sossunrahoilla saa. Vaiko varastettuja nuo on.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5225
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3267
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1847
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1820
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1675
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1395
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1287
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe