Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kim Sammy Kalamaa + Dony Kristian Kalamaa

Sankari_veljekset

Hieman erikoisia etunimiä paikkakunta huomioon ottaen. Koska en tekijöitä tunne, niin lieneekö kyseessä sitten jonkinlaiset ottopojat vaiko maahanmuuttajan jälkeläiset kulttuuriperintöineen.

"Kovat tuomiot" on lähinnä liioiteltu ilmaus, sillä herra miekkailijat ovat vankilan täysihoidossa enintäin puolet käräjäoikeuden määräämästä ja ei välttämättä sitäkään. Jos ja kun asia etenee epämääräistä kuuluisuutta saavuttaneeseen Itä-Suomen huvioikeuteen, niin erittäin todennäköisesti tuomiosta vähennetään hyvinkin suuri osa.

Tällä hetkellä vankilapäivän hinta "asiakasta" kohden on 214,50€ joten nämäkin veljekset tulevat veronmaksajille vähintäin riittävän kalliiksi!

http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/vankilapaivan-hinta-214-50-euroa/5834038
:
:
Poliisin kimppuun hyökänneille veljeksille kovat tuomiot - aseina miekka ja perhosveitsi

Poliisin kimppuun hyökänneille veljeksille kovat tuomiot - aseina miekka ja perhosveitsi
Joensuun torin kulmilla poliisia vastaan hyökännyt veljespari tuomittiin Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa pitkiin vankeusrangaistuksiin.

Liperissä kirjoilla oleva Kim Sammy Kalamaa, 22, tuomittiin viideksi vuodeksi ja joensuulainen Dony Kristian Kalamaa, 24, neljäksi vuodeksi ehdottomaan vankeuteen.

Syyttäjä katsoi ensisijaisessa syytteessä, että kyseessä oli murhan yritys, koska teko kohdistui virkatoimea suorittaneeseen poliisiin, tekijöitä oli kaksi ja heidän menettelynsä keskellä kaupunkia oli yllätyksellistä ja arvaamatonta.

Painavimmaksi syytekohdaksi oikeus luki virkamiehen väkivaltaisen vastustamisen, jonka vaikutus molempien tuomioihin on kolme vuotta.

Samasta tapahtumasta luettiin kummallekin syyksi myös törkeän pahoinpitelyn yritys, kun oikeus ei löytänyt riittävää näyttöä rankimpaan vaihtoehtoon eli syytteeseen murhan yrityksestä.

Tapahtumat saivat alkunsa toukokuun puolivälissä lauantaipäivänä kello 17:n aikoihin, kun poliisipartio määrättiin torin kulmille selvittämään epäiltyä pahoinpitelyä.

Partio tavoitti epäillyt, ja ylikonstaapeli jalkautui suorittamaan kiinniottoa, jolloin Kim Kalamaa hyökkäsi kohti poliisiautoa ja ylikonstaapelia käsissään 60 sentin pituinen miekka. Hyökkääjä iski miekalla kahdesti poliisiautoa ja huitoi noin metrin päästä poliisia.

Samanaikaisesti myös Dony Kalamaa hyökkäsi kohti ylikonstaapelia kädessään yli 20 senttiä pitkä perhosveitsi, jolla hän yritti lyödä kohti poliisin rintaa.

47-vuotiaan miespuolisen ylikonstaapelin vammat jäivät tilanteessa varsin vähäisiksi, ja partiokaverina ollut naiskonstaapeli säilyi ilman fyysisiä vammoja.

Kumpikin vastaaja on tuomittu viimeisten kahdeksan vuoden sisällä lukuisia kertoja ehdottomiin vankeusrangaistuksiin vakavista väkivaltarikoksista.

Lue lisää tiistain Karjalaisesta.

http://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/kotimaa/item/116459-poliisin-kimppuun-hyokanneille-veljeksille-kovat-tuomiot-aseina-miekka-ja-perhosveitsi

51

11845

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jaettu_palkinto

      Lähiomaiset ovat varmaankin erittäin ylpeitä saavutuksesta..
      Tuosta on hyvä jatkaa.

    • Sankarit_kuvissa
    • Tunnen kyllä ja täysin suomalaisia on. Nuorempi löi sitä poikaa ku ahisteli sen hyvää kaverii joka on tyttö. Poliisihan kans kusettaa ku sanoo et nuorempi ois sitä koittanu lyyä, ja paskat siinä se juoksee miekkansa kanssa suoraa auton kimppuu. Ja sanompa vielä tän että nää jätkät on oikeesti ihan vitun hyväsydämmisiä ja välittäviä jos ne tuntee vaikkei välttämättä uskoskaa ... aina on tukena ja turvana ku sitä tarvii, ei vois parempaa toivoo ja kauhee ikävä on ❤ voitteko jumalauta lopettaa tuon vitun paskanjauhannan mamuista, kuolemantuomioista ja muusta paskasta .. kaikki tekee virheitä vähemmän tai enemmän. Kalamaita löytyy kyllä iha useampaanki otteesee.. mitähä tuo yks sankari meinaa tolla "jos on samoja kalamaita jotka ryyppäs ittensä hautaan" mikä helvetti sinuu vaivaa? Tuut tänne puhumaab kuolleista ja miun mielestä vielä vitun loukkaavasti! Lopeta jooko

      • Juujuuju

        8 vuoden aika useita vakavia väkivalta rikoksia. Tukea ja turvaapa hyvinkin.


      • saleeko
        Juujuuju kirjoitti:

        8 vuoden aika useita vakavia väkivalta rikoksia. Tukea ja turvaapa hyvinkin.

        Nekin aika vanhoja ja tutut ja muut sit tietääki et niistä suurimmalle osalle oli hyvä syy vaikka ei sekää oikeuta niitte tekoihi


      • Jejejejeeju

        Mutta mikä juttu se perinteinenkö että vahemmmat deekuja/kuopattu? Ottolapsia? Vai wannabe kankstoja. Onko nuo nimet ihan o
        riginellejä, jos ovat niin kertoo kyllä aika paljon nimeäjän elämänkoulusta


      • Allaaah
        saleeko kirjoitti:

        Nekin aika vanhoja ja tutut ja muut sit tietääki et niistä suurimmalle osalle oli hyvä syy vaikka ei sekää oikeuta niitte tekoihi

        Jep täysijärkiset ihmiset tekevät vakavia väkivalta rikoksia ja kävelevät kaupungilla puukot/miekat taskuissa


      • kaakoo

        On iha omat nimet. Ja yllättyisit jos tietäsit kuinka moni kantaa puukkoo mukana .. enkä edelleenkää sano että se ois hyväksyttävää tai muuta eikä poikien tekokaa ollu mutta ei se tarkota että jokane ihmine voi tulla kertoo omia versioita tästä


      • puukot.ja.puntarit

        On niitä puukkoja varmaan mukana vaan kuinka moni niitä käyttää? Harvempi sanoisin eikä poliisia kohtaan oikeestaan kukaan. Sitäpaitsi ainakin toisella noista on puukko heilunu aiemminkin ja käsittääkseni ilman syytä rääkkylässä tais olla paikallisten kans enemmänkin kahinaa.


      • jaaajaajaa

        Niin ja tais olla syynä se että poikien pihamaalle mentii kännissä riehumaan ja uhkailemaan?


      • Sepus2

        Jos on normaaleja tyyppejä niin miksi kävivät poliisin kimppuun. Kyllä tullaisista järjen jättiläisistä kannattais pysyä kaukana. Jos on lusikalla annettu niin ei voi kauhalla vaatia, mutta kuitenkin vaikka olisi vajaalla älyllä varusteltu niin pitäisi erottaa oikea väärästä..


      • äläpentuselitä

        No onpa oikein ihannekansalaisia sitten... Yhteiskunnan tukipylväitä oikein, juuri noin kunnon kansalainen käyttäytyy...


      • Anonyymi

        Samaa mieltä oon kyllä niiden kanssa toimeen tuli jos halus ja myös jos ongelmia halus nii kyllä seki onnistu et mut en tuntenut nuorempaa veljeksitä ainoastaan tämän vanhemman eikä koskaa ollu mitään vääntöä! :)


      • Anonyymi
        Jejejejeeju kirjoitti:

        Mutta mikä juttu se perinteinenkö että vahemmmat deekuja/kuopattu? Ottolapsia? Vai wannabe kankstoja. Onko nuo nimet ihan o
        riginellejä, jos ovat niin kertoo kyllä aika paljon nimeäjän elämänkoulusta

        Niitte äiti anto niille ne nimet. Tunnen henkilökohtasesti


    • Niin_aina

      "Tämäkin viesti varmaan Kalamaiden siskon kirjoittama :DDD"

      Ettei vaan olisi moni muukin viesti niin tällä kuin muillakin netin palstoilla..
      Nyt siis alkoi rikollisten ns. puhtaaksipeseminen ja mukamas vielä ovelastikin puolustellen tekoja yritetään oikeuttaa tyylillä "väärin tekivät mutta kuitenkin ja "monet muutkin".
      Vaan sellaistahan se aina on, eli sellaiset on tutut millaiset on tekijätkin.
      Mihinkä se siitä muuttuisi.

    • neronpatti

      Oikeita neropatteja.

      • Perintö

        Lie sukuunsa tullut.
        Niinhän ne aina.


      • neronpatti

        No sinä et viisas olekaan, sittenhän puhut kokemuksesta
        bbuB BAUHAAHAHHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!


    • kovempilaki

      Onhan tapauksia että ihmisiä on hävinnyt jopa Joensuussa,kuvitelmat että kadulla on miekkamiehiä pimeällä,ei tosiaan enää naurata.....

    • väsynytnäihin

      Täällä kirjottelee kermaperseet taas haukkumassa jokaista elämänkoululaiseksi, joka uskaltaa tehdä jotain mitä itse ette. Niin kuin puolustaa läheisiään, itseään, tai käydä JOPA POLIISIA VASTAAN, hah. Käykää vaikka kouluja ylijumala-asteelle asti mutta olette silti marmattavia luusereita ilman omia aivoja. Kuvien perusteella ihan tavallisia jätkiä joita on Suomi pullollaan.

      • Anonyymi

        Poliisia vastaan? Onpa siinä taas järkevä kannanotto, kyllä se suomen laki koskee myös elämänkoululaisia. Ja luusereista puheenollen niin onkos nää saanu mitään hyvää aikaan elämässään tai yleensäkään mitään. Pahojaan pystyy jokainen tekemään, yritäpä siekin elää ihmisiksi niin se se vasta vaikeeta on.


      • Anonyymi

        Kuvien perusteella kyllä mielenterveys potilaita ja muun sukupuolisia nuo on


    • onpäitäjoissaeijärkipysy

      Nyt on vain sellainen aika että on itsemurha jos alkaa ojennella poliisia kohti aseilla ja astaloilla, nähtiin viimeksi toissapäivänä lempäälässä, henkihän siinä lähti poliisia ampuneelta.
      Siinä mielessä nämä järjenjättiläiset selvisivät vähällä ja saisivat olla kiitollisia hengestään poliiseille.

    • sanansaattaja

      kyllä molemmat kaverit ovat jo kirjoittaneet oman testamenttinsa , sen verran on puukko heilunut vääriä ihmisiä kohtaan ja ilman mitään järkevää syytä , ja soiteltu suuta aivan väärille henkilöille luonnollisesti näistä seuraamukset tulevat olemaan . Eikun Tervetuloa siviiliin pojat teitä odotellaan jo! :)

      • Otitko-vastaan

        Ai.
        Onko niillä testamentattavaakin?
        Mitä jää perinnöksi - vankilan muovikassi ja hikiset sukat?
        Joko tulivat siviiliin?

        Muuten, miksi et tervehtinyt silloin kun pojat olivat siviilissä? Kuraa housuissas et päässyt vai?


    • Rakylä

      Täällä neitien hyvä huutaa! Käykää sanomassa pojille naamatusten, niin voitte yllättyä ;)

      • Anonyymi

        Vaikea sanoa naamatusten kun aikamiehen edessä nämä pojat automaattisesti vetävät verkkarit alas ja pyllistävät. Kotona opittua....


    • Näin

      Nyt ainakin ovat jo siviilissä. Oon nähny.

    • miekkamiehet
    • sword

      onko näitten isä sit ulkomaalainen, kun pojilla on noin erkoiset nimet. Dave Kalama on esim- lainelautailija-legenda USA:ssa.

    • Hah_perkele

      sanansaattaja
      29.5.2018 13:23
      kyllä molemmat kaverit ovat jo kirjoittaneet oman testamenttinsa , sen verran on puukko heilunut vääriä ihmisiä kohtaan ja ilman mitään järkevää syytä , ja soiteltu suuta aivan väärille henkilöille luonnollisesti näistä seuraamukset tulevat olemaan . Eikun Tervetuloa siviiliin pojat teitä odotellaan jo! :)
      =
      =
      Niinkö?
      On syytä epäillä että lupaat vaan....

    • Rääkkylälä

      Tää nuorempi oli samalla luokalla ja osas syöjä haarukalla ja veihtellä. Vanhempi ei oppinut sitäkään. Nää on oikeen isänmaantoivoja ja äo molemmilla olematon.

    • Näinsuomessa

      Kimi nähty vapaalla. Oli taas huima tuomio . Jossain toisessa maassa poliiseja vastaan hyökkäävät narkit ammutaan hengiltä.

      • Anonyymi

        Ei ollu tuomio vielä loppuun lusittu kun viimeks vapaalla olivat, lomilla ja karkuteillä vaan...


    • pistepiste

      Vapaalla ainakin toinen taitaa olla, tuskinpa kovin pitkään ehtii olemaan ellei isoa muutosta ole tapahtunnu vankilassa ollessa.

    • Teräväääää

      Harmin paikka jos nämä urpot löytyy jo kaduilta norkoilemasta. Tunnen molemmat ja eiköhän tuo homma oo menny perseelleen jo raskaudesta alkaen. Noiden vanhemmat siis täysiä alkoholisteja ja isä taiskin jo kuolla pitkän aikaa sitten. No eise omena oo kauas puusta pudonnut eikä yllätä millaiseksi tuo touhu on mennyt. Säälittäviä raukkoja kummatkin.

    • Anonyymi

      Ei heillä älyä,ovat äö tasolla alle 30. Kyllä sen näkee.

    • Anonyymi

      Kalamaa äö 25. Heillä on jokin kehitys keskeytynyt,eli voivat olla taantuneet pienenlapsen tasalle.

    • Anonyymi

      Eikös jotkut urpot menneet näitä kouluttamaan muutama vuosi sitten? Taisivat asua silloin Rääkkylässä, ja paikalliset idiootit kaahasivat auto täynnä urpoja näiden oville. Mukana oli aseistusta "varsijousta ja muuta kättä pitempää" jos en väärin muista? Veljekset antoivat kaksistaan ,autolastilliselle rääkkyläläisiä selkään. Yksi näistä urpoista taisi melkein menettää henkensä? Joten pitää olla suuri ja mahtava ego jos näille velikullille alkaa aukoo päätään.

      • Anonyymi

        Samaa sakkia paikan vuokraajakin.


    • Anonyymi

      Nyt vaan pojat politiikkaan mukaan, kun on kerran tunnettu nimi valmiiksi. turpiin vaan muutamalle urpolle ja Orpolle.

      • Anonyymi

        Niin no, toinen vaan hengissä enää...


      • Anonyymi

        Persujen riveihin sopisivat kuin nenä päähän..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin no, toinen vaan hengissä enää...

        Mihin tämä toinen kuoli?


    • Anonyymi

      Onko Donyn hauta Liperissä?

      • Anonyymi

        Suohon sotkettiin ja kustiin päälle.


      • Anonyymi

        Suosittelen sinulle käyntiä terapeutilla. Tämä neuvo kaikella ystävyydellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suohon sotkettiin ja kustiin päälle.

        Käynti terapeutilla voisi tehdä sinulle hyvää. Suosittelen.


    • Anonyymi

      eikä se omena kauaa puusta putoa.

    Ketjusta on poistettu 31 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2434
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2143
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1788
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1581
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1556
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1515
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1478
    8. 54
      1340
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      87
      1296
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe