Rasistit ulos meidän Kajaanista!

huolestunutnainen92

En voi enää vaieta, pieni vihainen vähemmistö pilaa koko kaupungin maineen jatkuvalla vihapuheella ja rasismilla. Normaalien kaupunkilaisten pitää nyt noustava vastustamaan tätä pahuutta. Kajaani on pohjimmiltaan suvaitsevainen kaupunki, pidetään se sellaisena, jos ei miellytä niin Venäjällä on aina tilaa....

64

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OletRikollinen

      Muuta toki Venäjälle muslimimamusaastojen kanssa! Taidat itsekin olla rikollinen muslimimamuystäviesi tavoin.

      • Olet-tosiaan-rikollinen

        Imeppä isääsi saasta, kansa kiittää jos sinä älyät häipyä Venäjälle ja heti!


      • OletRikollinenSaasta
        Olet-tosiaan-rikollinen kirjoitti:

        Imeppä isääsi saasta, kansa kiittää jos sinä älyät häipyä Venäjälle ja heti!

        Myönnät siis olevasi rikollinen ja raiskaaja muslimimamuystäviesi tavoin. Olitko mukana tappamassa kajaanilaismiestä?


      • 1W2W3W4W5W6W
        OletRikollinenSaasta kirjoitti:

        Myönnät siis olevasi rikollinen ja raiskaaja muslimimamuystäviesi tavoin. Olitko mukana tappamassa kajaanilaismiestä?

        Täytät kahden ensimäisen nimimerkkisi syylistyt julkiseen kunnianloukkaukseen


    • Ei_allahille

      Mieluummin Suomi osana Venäjääkin kuin osana suvakkien haluamaa islamilaista tasavaltaa. Tämän hetkistä Suomea en sodan syttyessä puolustaisi, joille rikollisten oikeudet ovat tärkeämpiä kun uhrin.

      • guki

        Oikein,en minäkään tätä paska suomea puolusta ja toivotaan että se sota tulisi pian. Tänne mamujen paskaan tukehtuu.


      • 1w2w3w4w5w6w

        Ei.allahille. Ymmärsit kirjoittajaa väärin ei siinä ollut tarkoitus Suomea millekkään lahjoittaa. Vaan,että te rasistit muuttaisitte Venäjälle


    • Realisti2016

      Kantasuomalaisten onkin kohta pakko muuttaa venäjälle turvaan kun maahanmuuttajat vallouttaneet aatteillaan suomen.

      • Ruotsin_orja

        Tällä hetkellähän Suomi on Ruotsin orja eikä noudata omia lakejaan

        Orpon olisi kuulunut henkilökohtaisesti palauttaa laittomat illegaalit turvalliseen lähtömaahansa Ruotsiin

        .


      • 1w2w3w4w5w6w

        Realisti2016 Tarkoitatko kantasuomalaisina ehkä sitä sakkia,joka Asikkalassa osoitti mieltään 10 henken voimin


    • tervemenoa-ryssiin

      Kohta se haaveesi toteutuu kun Putin hamuaa Suomen itselleen. Et vain tainnut herneaivoillasi tajuta että suomalaisilla on siinä jutussa orjan osa varattuna.
      Siinä pallopää-kalju kiiltää kun saat painaa mahapalkalla 18 tuntista päivää eikä sossu auta yhtään koska sitä ei ole olemassakaan.

      • antaakukkienkukkia

        Orjan osa on meidän kansamme osa myös maahanmuuttajienkin kanssa tulevaisuudessa. Herrakansaa ovat kaikki tulleet. 1990-luvulla tulleetkaan pakolaiset Somaliasta eivät vielä työtä tee. Me elätämme edelleen heitä kuin kuninkaallisia konsanaan.
        Mutta me olemme entisiä mäkitupalaisia, maattomia ja torppareita, me olemme aina olleen nöyriä ja kuuliaisia kansalaisia vieraan esivallan alla, ensin Ruotsin ja sitten Venäjän. Onneksi jouduimme Venäjän vallan alle 1809, muuten olisimme ruotsalaistuneet ja Suomen kansaa ja kieltä ei enää olisi olemassa.

        Syyrialaiset tulijoista ovat ainoita ahkeria, mutta heitähän emme saaneet kuin murto-osan.

        Minusta tuntuu, että ns suvaitsevaiset itse ovat jostakin muualta kotosin kun eivät puolusta omaa kansaansa vaan ovat kuin koulu- ja työpaikkakiusaajat.


    • Tiedon.haluinen

      Minkälainen kohu olisikaan syntynyt, jos tilanne olisi ollut päinvastainen so. , jos kantasuomalainen olisi tappanut kaksi vastaanottokeskuksen irakilaista turvapaikanhakijaa Kajaanisssa? Olisivatko ihmiset/poliitikot olleet todella "järkyttyneitä", kuten asianomainen termi kuuluu tällaisissa tapauksissa?

    • ArvoValta

      Sympatiani ovat täysin aloittajan puolella ja kun lukee ihmisten vastauksia, niin en ihmettele yhtään, mitä siellä tapahtuu, vihalla ei nimittäin koskaan ole saatu mitään hyvää aikaan. Voisitte ottaa Kyyjärveläisten suhtautumisesta oppia ja tuskin näitä surullisia tarinoita tarvitsisi silloin lukea.

      • jokoriittää

        Sympatiani on 100 % uhrin omaisten puolella. Vihalla ei voiteta mitään on totta, mutta ymmärrätkö , että uhrin läheiset sitä tuntevat ?

        Jotta uusilta uhreilta vältyttäisiin: laittomat maahantunkeutujat on poistettava maasta mahdollisimman nopeasti ja siihen asti järjestettävä heille vartiointi.

        Sinisilmäisyydestä on jo kallisti maksettu ja korvaamaton ihmishenki menetetty, montako tarvitaan lisää ja kuinka läheltä päättäjiä, että laiton matkailu loppuu ?


      • ArvoValta
        jokoriittää kirjoitti:

        Sympatiani on 100 % uhrin omaisten puolella. Vihalla ei voiteta mitään on totta, mutta ymmärrätkö , että uhrin läheiset sitä tuntevat ?

        Jotta uusilta uhreilta vältyttäisiin: laittomat maahantunkeutujat on poistettava maasta mahdollisimman nopeasti ja siihen asti järjestettävä heille vartiointi.

        Sinisilmäisyydestä on jo kallisti maksettu ja korvaamaton ihmishenki menetetty, montako tarvitaan lisää ja kuinka läheltä päättäjiä, että laiton matkailu loppuu ?

        Ymmärrän toki omaisten vihan, mutta en rasistien vihaa, joille jokainen ulkomaalainen on liikaa ja jotka eivät pysty muuhun kuin pelkkään vihaan maahanmuuttajia ja turvapaikanhakijoita kohtaan. Meilläkin on täällä paikkakunnalla iso vok, mutta ongelmia ei ole ollut ja minun on todella vaikea kuvitella, miksi turvaa hakevat ihmiset tulisivat tänne rettelöimään, sehän olisi tyhmintä, mitä he voisivat tehdä. Olen keskustellut heidän kanssaan, joiden kanssa on löytynyt yhteinen kieli (ovat pääosin Irakista ja puhuvat vain arabiaa) ja voin vakuuttaa, että ovat ihan fiksuja ja rauhallisia ihmisiä, eivät todellakaan ala haastamaan riitaa tai muuten häiritsemään paikallista väestöä, siitä kyllä vastaavat aina paikalliset alkoholia nauttineet miehet, joiden olen usein nähnyt provosoivan ja huutelevan ulkomaalaisille, että mitä h..vettiä te täällä teette, painukaa sinne, mistä olette tulleetkin. Onko tämä asiallista käytöstä kantaväestön puolelta, mielestäni ei ja juuri tässä tulee se rasismi esiin. Kaikista ei tarvitse tykätä, mutta ei heitä ilman syytä tule myöskään vihata, sillä ei saavuteta mitään rakentavaa, asiallista käytöstä voi sentään keneltä tahansa vaatia ja sitä peräänkuulutan molemmilta osapuolilta.


      • Ilkeä.Uudeltamaalta

        Nimimerkki Johtaja Mattila.


    • matutulos

      Kyllä kajaani on mennyt pilalle näiden vitun matujen takia, musta muslimi matu ei sovi ihmisten sekaan. ovat täysiää rasisteja sotarikollisia

    • VahvistustaOdotellessa

      Vahvistamatonta tietoa, onko paikkakuntalaisilla jo tietoa pitääkö allaoleva paikkaansa ?

      Paikkakuntalainen kertoo oman näkemyksensä Otanmäen tapahtumista:
      ”Rosvoja on ollut kolme. SPR on siirtänyt heidät Ruukin SPR:n tiloista Otanmäkeen väkivaltaisuuden vuoksi. Surma on tehty käsiaseella. Uhri on ensin pakotettu nostamaan tili tyhjäksi SEO:n viereisestä pankkiautomaatista. Ammuttu sen jälkeen syrjempänä. Uhria on luonnehdittu ”kylän mukavaksi mieheksi”. Toisen ryöstön yhteydessä toinen uhri on yritetty kuristaa. Hänet ryöstettiin.”

      Jos pitää, niin ketjun aloittaja voi suojattineen pakata kimpsunsa ja kampsunsa ja muuttaa itse Venäjälle, siellä on teille todellakin tilaa.

      • tennissukka

        Eli jos suomalainen valkoroska tekee ryöstömurhan Espanjan aurinkorannikolla niin oikea ratkaisu on kaikki suomalaiset ulos Espanjasta?


      • 1w2w3w4w5w6w

        Vahvistusta Odotellessa. olisi kannatanut odotella sitä vahvistusta.Poliisihan kertoo ettei tappoa tehty ampumaaseella eikä puukottamalla.Vielä vahvistamaton tieto ,että kuristamalla


    • IslamSuomineito

      Irak 10 - suomi 0. Ei suomalainen irakilaiselle pärjää katutappelussa. Näin se evoluutio toimii. Heikompi aines häviää pois.

      • päivystykseen

        Voisiko suomalaisesta enää rumemmin sanoa. Itse et ilmeisesti ole suomalainen tai sitten olet henkisesti tasapainoton.


      • Mielisairas_aines
        päivystykseen kirjoitti:

        Voisiko suomalaisesta enää rumemmin sanoa. Itse et ilmeisesti ole suomalainen tai sitten olet henkisesti tasapainoton.

        Kommentoija puhui HEIKOMMASTA AINEKSESTA eli sellaisista kuin sinä ja muut vouhottavat maahanmuuttokriitikot.


    • muslimimulukku

      Menehän suvakki töihin äläkä höpötä.Oletko muuten homoseksuaali,pullukka,pään sivun hiukset ajeltu lyhyeksi tai vaihtoehtoisesti rasta,lippis???Osuko???

    • SilmätAukeavat

      Aloittajalle muistutus, että olette edelleen Suomessa aatetovereinenne vähemmistöä, ja tulette aina olemaan. Näissä ikävissä tapauksissa on se hyvä puoli, että yhä useampien järkevien suomalaisten, jotka suhtautuivat turvapaikanhakijoihin neutraalisti, silmät avautuvat kunnolla ja he liittyvät rintamaan sen ainoan oikean Suomen puolesta. Sen Suomen, jonne ei kuulu murhaavat, raiskaavat ja pahoinpitelevät kunniakansalaiset, vaan tänne rehdisti töitä tekemään tulleet ulkomaalaiset yhdessä kantasuomalaisten kanssa.

    • TerveisetTurusta

      Tsemppiä kajaanilaiset!
      Älkää antako periksi!
      Taistelkaa Suomen puolesta!

      • luuvatheilumaanheti

      • 1w2w3w4w5w6w

    • Kylänäio

      Suvakit ulos meidän Kajaanista,te olette pieni vähemmistö.

      • 1w2w3w4w5w6w

        Kylänäio. Kyllä se Kajaanin ÄO huimasti laskee jos suvakit kylän jättää


    • SuvakitPuis

      Suvakit helvettiin Suomesta!! 95% suomalaisista haluaa teidät pois Suomesta!

      • pumpsipum

        "SuvakitPuis" sinulla prosenttiluvut hukassa sehän oli 95% haluaa rasistit helvettiin Suomesta .Taidat lentää kuin leppäkeihäs ambomaalle


    • matutpoissuomesta

      ArvoValta kirjoitti:
      "Sympatiani ovat täysin aloittajan puolella ja kun lukee ihmisten vastauksia, niin en ihmettele yhtään, mitä siellä tapahtuu, vihalla ei nimittäin koskaan ole saatu mitään hyvää aikaan. Voisitte ottaa Kyyjärveläisten suhtautumisesta oppia ja tuskin näitä surullisia tarinoita tarvitsisi silloin lukea."

      Hehheeeheee... Kyyjärveläisten adressissa oli vain 15 paikallisen nimi, loput oli Muhanmatteja ym. Nyt adressi on piilotettu, kun asia paljastui. Kyyjärven päättäjät vain haluavat saada valtion rahaa, mitään humaania asiassa ei ole. Pelkkä rahanahneus! Mutta ahneella on paskanen loppu.

      Kaikkien oikeiden ihmisten sympatiat ovat murhatun omaisten puolella.

      • ArvoValta

        MV-uutisiako olet lukenut? Ei Kyyjärven asukkaista sentään puolet muualta tulleita ole, eikä kuntalaiset siellä ole leimautuneet maahanmuuton vastustajiksi vaan pyrkivät parhaansa mukaan auttamaan tulijoita ja tämä on se tie, joka vie eteenpäin, samoin on tehty Punkalaitumela eli vielä löytyy ihmisiä, jotka ajattelevat järjellä.


    • tytutitptå

      Aloittaja voi mennä vaikka joka yö Otamäen raitille tarjolle,pankkikortti mukaan.Jos uskallat.Älä täällä marise mene tyrkylle ettei tarvitse sivullisten kuolla näiden toimesta.Jos ne on niin ihania,aloita päivystys jo ensi yönnä.Muut haluavat elää,meill on elämä jota varjelemme.Mene sinne kun olet niin fiksu ja suvaitsevainen.

    • IsoJärkeväEnemmistö

      Isoin osa kajaanilaisista ei vihaa ulkomaalaisia tai ajattele rasistisesti, mutta isoin osa kajaanilaisista haluaa elää turvallisessa ja pääosin suomalaisten asuttamassa Kajaanissa. He eivät halua elää Syyrian tai Irakin kaltaisessa kaaoksessa, tai paikassa jossa muualta tulleet yhteiskunnan elätettävät tappavat elättäjiään. Vai olenko väärässä?

    • SATUUPASITÄ

      Tampereella kun mamut poltti oman pitserian palossa kuoli pari suomalaista ja iso kerostalo remontiin No saman tien PÄIVI LIPPONEN vaati suomalaisia marssimaan rasismia vastaan Olipa pettymys kun polttopulloiskusta tulikin vakuutuspetos ja murhapoltto

      • taasko

        Nyt palaa Hyryllä ählypitseria...


    • suvaki-tlavastaa

      suvakit lavastaa paksuna olevan matu akan pahoinpitelyn. meikkaavat mustat silmät ja mustelmia nehän ei näy koko vartalo kaavun alta. kaapua revitään valmiiksi. akka talloo varpaansa. lehdet huutaa paksuna oleva matu akka pahoin pidelty. kunnes lavastus paljastuu.

      • 1w2w3w4w4w6w

        suvaki-tlavastaa mIstä tämmöistä olet kuullut.Poliisihan kertoi ettei ollut mitään pahoinpitelyn jälkiä,siis miten suvakit lavastivat


    • PelletMustaanMaijaan

      varokaa mielen osoittajat suvakkien lavastuksia sekä pelle hursut päällään pomppivia keppi hevos pellejä. jotka häiriköi ja irvailee laillisen mielen osoituksen kulkua estämässä. keppihevos pellet provosoivat mielen osoittajia yrittäen saavan, heidät menettämään malttinsa.

    • abdull

      Älä somi poika pelka me haluta vaan nainen ja ilmainen raha. Ei halua toitä eikä auto

    • NaikkonenItkee

      onkos naikkonen jättänyt ukkonsa ja muksunsa ja lähteny matun völökkiin. mustan munan perään. nauti nyt, kohta olet matulle pelkkää ilmaa, matu potkasee sut kämpästäs pellolle kun saa oleskeluluvan. ja lähettää sun rahat perheelleen irakiin. kohta kymmen muksuinen popula saapuu ja elää sun piikkiin lopun ikää.

    • Vituttaaaaaaa

      Täytyy kyllä ihmetellä teitä "suvaitsevaisia", jotka ihannoi monikulttuurista ja siitä, että Suomi kuuluu kaikille?? Muslimikulttuurinko te haluatte tänne? Kai te ootte jo tässä vaiheessa huomanneet, että suurin osa meille tulleista muslimipakolaisista halveksuu meidän kulttuuria, uskontoa ja arvojamme?! Sairasta huomata, että jopa turvapaikkahakijoiden tekemä Suomalaisen miehen tappo/murha saa teidät puolustamaan tekijöitä ja syyllistämään uhria!!! Vittu hävetkää!!! Te suvakit ootte pahempia ku noi murhaajat!!!!

    • paikallinen

      Rikoksentekijät on vangittu, Otanmäen elämä turvattua. Kaikenlaiset kiihkoilijat saavat tästä ikävästä tapauksesta aggressiohormooneihinsa polttoainetta ja syyn taantua uhmaikäiseksi taaperoksi käytökseltään. Nyt tänne ollaan tulossa osoittamaan oikein mieltä, voivoi. Minua ainakin hävettäisi, kun tosiasiassa VOK:ssa on "vastassa" iso joukko pieniä lapsia ja heidän vanhempiaan, äitejä ja isiä EIKÄ suinkaan niitä isis-miehiä tai terroristeja, joihin näissä kiihotuskirjoituksissa koko ajan viitataan. Kävin eilen illalla Otanmäen pankkiautomaatilla, kävelin kylällä pimeällä, kävin kaupassa, tänään huoltoasemalla eikä minun kimppuuni hyökätty enkä tarvinnut turvakseni poliiseja enkä varsinkaan näitä "suvakki-imemunaa-huora-tapaittes" -pösilöitä.

      • dadadaddaaaa

        Noi tappajathan oli partalapsia!! Ei kait ne nyt kaikkia ohikulkijoita tapa!!! Ei isiskään aivan kaikkia vastaantulijoita tapa? Ja mistäs Paikallinen tietää yhdenkään pakolaisen menneisyydestä yhtään mitään?? Just sun kaltaisten idioottien takia tilanne on mitä on!! Ajatellaan sinisilmäisenä, että joka ikinen pakolainen on sotaa paossa ja surkutellaan, että voi raukkoja mitä ovat joutuneet kokemaan?? Eikö sinne paikallisen päähän uppoa, että siellä voi olla seassa vaikka kuinka monta isisksenkin taistelijaa, puhumattakaan elintasosurffareista? Ei köyhyyden takia voida turvapaikkoja myöntää ja jos asia olisi niin, että myönnettäisiin niin kaikki kehitysmaalaiset olisivat pian täällä sossun luukulla kerjäämässä? Pian huomaisimme itse asuvamme kehitysmaassa nimeltään Suomi!


      • ketäpitääpelätä

        Mistä me tiedämme kuinka monta diagnosoimatonta psykopaattia aikoo tulla Otanmäkeen mieltänsä osoittamaan? Kyllä se pelon ilmapiiri nyt tällä kertaa anteeksi vaan luodaan ihan kantasuomalaisten toimesta ja taholta.


    • jooiojojojoj93

      Juurikin näin, ei tuumaakaan periksi rasisteille! Kajaani on kansainvälinen ja kuuluu kaikille, paitsi rasisteille.

      • totuuttapyydän

        Samaa mieltä! Koko ajan lietsotaan eri medioissa, että Otanmäessä KAIKKI pelkäävät nyt liikkua kylällä ja se ei TODELLAKAAN pidä paikkaansa. Varmasti moni on järkyttynyt ja suruissaan, totta kai, mutta on vastuutonta lietsoa tuommoisilla puheilla tästä kylästä jotakin friikkiä kuolemanvaarallista paikkaa.


      • haahahahahahahahah

        Sä oot ihan pihalla!!! Ei tarvi olla rasisti vastustamalla haittamuuttoa!!! Kajaani kuuluu Suomalaisille, eikä jihadisteille! Voi, että ku noi kaikki pakolaiset oliski oikeita pakolaisia, mutta kaikki on nähnyt, että suurin osa on parempaa elämää hakemassa hyvinvointivaltiosta. Miks pakolaisista on melkein kaikki miehiä? Eikö lapset ja naiset pitäisi ensimmäisen pelastaa sodasta?
        Tätä on jo huvittavaa lukea, että kaikki jotka eivät halua Suomeen mamutusta ovat automaattisesti rasisteja? :D Sairas tilanne!! Mitähän te suvakit keksitte selitykseksi sille ku täällä oikeasti tehtäis terrori-isku?? Ai niin, se olisi vain yksittäis tapaus :D


      • totuuttapyydän

        Rasisti on rasisti myös niitä suomalaisia kohtaan, jotka eivät (onneksi) ole rasisteja.


      • matumuna
        totuuttapyydän kirjoitti:

        Samaa mieltä! Koko ajan lietsotaan eri medioissa, että Otanmäessä KAIKKI pelkäävät nyt liikkua kylällä ja se ei TODELLAKAAN pidä paikkaansa. Varmasti moni on järkyttynyt ja suruissaan, totta kai, mutta on vastuutonta lietsoa tuommoisilla puheilla tästä kylästä jotakin friikkiä kuolemanvaarallista paikkaa.

        Katsokaa tarkkaa missä nämä matut liikkuu nehän raiskaa kyllä


    • pelottavaaa

      Jonkun arvion mukaan 70% turvapaikanhakijamiehistä on osallistunut sotarikoksiin. En tiedä pitääkö paikkansa, mutta kannattaa varoa kadulla varmuuden vuoksi.

    • näinonpi

      Suurin osa kajaanilaisista haluaa lopettaa hallitsemattoman arabivyöryn. Ja suurin osa heistä ei ole rasisteja!

    • kollision

      Suvakit, huomio! Siinä ei ole hippustakaan rasismia, jos suuttuu ja tuomitsee Otanmäen ryöstömurhan. Se on normaalin kansalaisen tapa reagoida.

    • anallyysi

      Suvakki sana tulee vajakista. Eli vajaaälyisestä ihmisestä joka ei hahmota kokonaisuutta ja näkee asiat mustavalkoisina. Nämä on myös helposti manipuloitavissa. Myös hyödyllinen idiootti kuvaa tätä porukkaa. Se on historiallinen termi, joka sopii näihin auvakkivajakeihin hyvin.

    • sivistynyt.neito

      Alkaa pinna pikkuhiljaa palaa tosiaan näihin elämämkoululaisiin ja muihin karjalalippis "maahanmuuttokriittisiin" jotka itkee kun pakolaiset tulee ja vie naiset. Ehkä jos joskus kävisitte suihkussa, niin joku nainen teidätkin huolisi, niin ei tarvisi enää vihata pakolaisia.

      Hävetkää!

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 110
      2156
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      59
      2020
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1941
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1687
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1618
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1412
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1353
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1344
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1337
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe