Masentaa! Ei jaksa enää

Mulla on ollut jo tosi kauan päivittäin paha mieli, lähinnä oon kyllästynyt elämääni. No ihan hyvin muuten on asiat, on oma kämppä ja ollut töitä, mutta oon aika paljon yksinäinen, mulla on vähä huonoja kavereita, ne vain rellestää ja baareis käy jatkuvasti, ja lähinnä nähään vaan baareissa, ei tunnu kovin kivalta, eivät halua tehdä mitään muuta. Tällänen jatkuva yksinoleminen ei kovin kivaa ku siihen on kyllästyny, en muuta tekee nykyään ku valita ja oon negatiivinen, lähinnä suutun melkee päivittäin, ihan mitättömistä asioista. Sinkku oon, mutta olisi kiva löytää nainen, mutta ei niitä tunnu kiinnostuvan. Olen yrittäny tutustua ihmisiin, mutta jotenki he eivät halua tutustua muhun, ei vain oo kivaa, pääsen tapaan joitaki naisia, mutta kerran haluavat nähdä ja se siitä. Oon luonteeltani kyl puhelias, ja avoin ja mukava. Ihan kivan näköseks sanottu ja oon pitkä. Pistää vaa ärsyttää niin kovaa, et välillä tuntuu ettei jaksaisi, haluais vaa luovuttaa elämästä ja päättää päivänsä, ei tätä jatkuvasti kestä, en tiedä oikee mitä tekisin.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eienäänuori

      Masentunut ihminen on tylsää ja ikävää seuraa. Ja tuollainen baarielämä ei anna sisältöä, ei myös todellista ystävyyttä. Jospa alkaisit liikkumaan, kulkemaan luonnossa. Sitten kannattaa miettimään uusia paikkoja ja harrastuksia, jossa tavata ikäisiä ihmisiä. Kun mielesi saa valoa, se heijastuu olemuksestasi ja se elämäsi nainen voi astua rinnallesi.
      Jokaisella on yksinäisiä jaksoja jossain vaiheessa.
      Sinulla on asiat sittenkin hyvin, kun on asunto ja töitä. Ei kannata ajatella kuolemaa. Se kyllä tulee meille sitten kun aikamme tiimalasi on tullut täyteen.
      Iloisempia hetkiä varmasti on edessä.

      • No ei oo asiat hyvin ku jatkuvasti paha mieli päivittäin on,ei se katoa mihkään.


    • Kokeilemaanennen

      Mene johonkin uskontokunnan kerhoon tai tuvalle tai jopa heidän seurakuntatalolleen. Siellä on ihmisiä jotka arvostaa muutakin elämää kuin vain baarissa olemista. Menet avoimin mielin. Helluitai porukka ei esim. ole jäykkää sakkia.

      • Ei mua kiinnosta mikää uskontojuttu sori nyt vaan.


      • Uskon joo että auttaa, mutta ärsyttää sekin ku monet ystävät on laittanut poikki ystävyyden, ja haukkunu mua, inhottaa kun on jatkuvasti päivät ja arki yksin. mut minkäs teet, turha se kai valittaa, ei semmosta naiset kuuntele eikä kukaan. Mutta mitäs pitäs tehdä, olla vain näin, tuntuu aika pahalta. Tulee alkoholiaki juotua paljo vloput, ku ei vaa kestä olla yksin.


    • Kaatokänninen

      Mä kelasin sun jutuist tot kohtaa huonoja kavereita... Ite yksinäisyyden helvetin käyneenä osaan nykysin arvostaa ihmisiä joiden kanssa SAAN viettää aikaa. Mä en arvostele enkä tuomitse ketään. Pyrin tulee juttuun ihmisten kans ja se huumori mitä mun kaveriporukas lentää putoo mulle. Iteksee ollessaa tuntuu välil et ei mul o kellekkää mitää asiaa mut kun meen kulmille mis ammattilaiset dokaa päiväst toisee ni oon tuntenu olevani kuitenkin tervetullut porukkaan ja löytyy se vitsipakki multakin kun sille päälle sattuu. Mul on urheilu tausta ja oli normaalii et joukkuepeleis on paljon kavereit. Onks ne niit hyvii ihmisii joilla nykysin perheet ja duunit ja juo viikonloppun muijan kaa ehkä sikspäkin puoliks? Mä oon todennu eläväni eri maailmas kun ne. Hyväksyny et entisille parhaille kavereille mul ei o enää mitää sanottavaa. Hei hei mitä kuuluu.... Nykyset frendit järjestää alkoholistei,päihdeongelmii tai ainakin niitten surutonta käyttöö tai sit muuten vaa joku resepti taskus. Silti hyvii tyyppei joitten kaa kiva hengata. En o itekkää sen parempi. Oon jo lakannu murehtimasta elämässäni hukkaamia mahollisuuksia ja hyväksynyt itteni sellasena kun oon. Tähän on tultu. Neljän päivän selvinpäin olo riitti hain mäyriksen ja lähen koht kattoo mitä äijät tänää keksiny? Täst ku selviin otan kännit sanoi muuan mestari mulle joskus. Joka päivä.;>

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3065
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe