Antakaahan vinkkejä

parisuhteellista

Eli mistä netin syövereistä ym.löytyisi paikka mistä löytyisi todellisia parisuhteita etsiviä kunnollisia miehiä? Jonkinlaista tasoa vaatisin enkä kuitenkaan haluaisi aikaa hukata ja itseäni kuluttaa joillakin tinderin tasoisilla, ulkonäkökeskeisillä, kertakäyttösuhdepalstoilla. Nelikymppisille naisille tämä uusi treffailukulttuuri on myös melko vierasta. Baarista seuraa löytyisi kyllä. mutta baarit ei niin houkuta ( enempi urheilu ja elämäntavat) ja seuraa etsivä porukka on pelkän yhden yön seuraa etsiviä tai varattuja pettäjiä. Kertokaa myös kokemuksista mistä olette kumppanin löytäneet yli kolmikymppisinä. Olen kiitollinen asiallisista vastauksista.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ajatuksia-

      En sitten hakisi kumppania netistä ensinkään. Live-elämässä ne nettikohtaamisetkin lopulta konkretisoituvat, joten miksi et hakisi sitä toista ihmistä elävästä elämästä, kohtaisi ihmisiä niin monella areenalla kuin mahdollista?
      Harrastukset, tapahtumat, kerhotoiminta, työ, matkustaminen... onhan noita paikkoja missä ihmisiä tapaa koko ajan ja ystävyydestäkin on moni hyvä parisuhde saanut alkunsa, myös aikuisella iällä.
      Ei suhteen syntymistä voi välttämättä nopeuttaa millään kepulikonsteilla, joten sinuna tarkistaisin asenteeni "ajan tuhlaamisen" suhteen kun on kyse kumppanin etsimisestä ja löytämisestä.

      • parisuhteellista

        Ihan hyvä muuten, mutta uskoisin netissä ym. vastaavissa olevan enemmän sellaisia, jotka myös etsii parisuhdekumppania eli siinä mielessä samanhenkistä porukkaa. Työ, harrastukset sellaisia, että niissä keskitytään enemmän itse tekemiseen eikä ainakaan töissä moinen ole edes soveliasta. Matkustaminen hankalia kaukorakkauksia, eri juttu jos asuisi ulkomailla. Harrastukset keskittyy tekemiseen ja monet niistä lasten ympärillä pyöriviä eikä pahemmin yksinäisiä ja eronneita isiä.
        Eli oikeasti antakaa vinkkejä.


    • 41-sinkkumies

      Minä olen fiksu ja kunnollinen mies. En baareissa ole käynyt kun kaks kertaa terassilla kesällä. Harrastin salibändyä yli 20 vuotta ja nyt käyn salilla, mulla vuosi jäsenyys. Kalastus on myös himoni ja ostin juuri oman veneen tai uudemman veneen jonka otan käyttöön vasta ensi keväänä ja ajelen vanhalla vielä tämän syksyn. Yhden yön seuraa en ole juurikaan harrastanut, 18 ja 20 vuotiaana oli yhden yön juttuja muutama. Eikös naiset just harrasta niitä yhden yön juttuja eivätkä halua parisuhdetta. Naiet pelkää sitoutua mieheen pitkäksi aikaa.

    • tinder-fani

      Kyllä tinderissä niitä normaalejakin miehiä tapaa jotka oikeasti etsivät suhdetta, moni tuttavani (mm. Yksi parhaista kavereista, työkaveri jne) ovat löytäneet sieltä kumppaninsa, kukaan heistä ei todellakaan etsinyt sieltä kertakäyttösuhdetta tai ollut mitenkään älyttömän ulkonäkökeskeisiä, toki treffikumppanin piti miellyttää silmää. Moni saattaa sarjadeittailla kunnes tapaa sopivan kumppanin eikä siinä vaiheessa kun tunteet voimistuu ole halua tai tarvetta useampaa tyyppiä pyörittää. Varsinkin moni nelikybänen on varmasti juoksunsa juosseet ja haluaisivat vaan sen erityisen jonkun kenen kainaloon käpertyä. Eli en poissulkisi tinderiä.

      • parisuhteellista

        Olisiko muita vaihtoehtoja kuin tinder, sillä olen oikeasti kuullut siitä niin paljon negatiivista. Ehkä jotkut palvelut, joissa joku maksu? Voisi osoittaa porukan olevan tositarkoituksella liikkeellä.


      • Kakkossmiess
        parisuhteellista kirjoitti:

        Olisiko muita vaihtoehtoja kuin tinder, sillä olen oikeasti kuullut siitä niin paljon negatiivista. Ehkä jotkut palvelut, joissa joku maksu? Voisi osoittaa porukan olevan tositarkoituksella liikkeellä.

        Tinderistä oman naisystävän löysin


      • Kakkossmiess kirjoitti:

        Tinderistä oman naisystävän löysin

        Mikä on tinderi?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1822
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1469
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1255
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1252
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1170
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      268
      961
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      932
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      107
      885
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      101
      826
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      684
    Aihe