Meinaako suvakit pitää lähtöjuhlat matuille?

onx.tietoo

Matut ovat nyt viimeistä kuukautta Orimattilassa ja se on meille normaaliälyisille vaan hyvä tieto, mutta paikkakunnalla asuu pieni porukka vähäjärkisiä joita myös suvakeiksi kutsutaan ja olenkin miettinyt että pitääkö tuo väki jotkut läksiäiset matujen kanssa?

17

95

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuossatotuus

      Luullakseni maahanmuuttajat ystävämme pitävät juhlat sen kunniaksi ettäpääsevät pois Orimattilasta.Voin kuvitella sitä iloa kun he lähtiessään katselevat Orimattilan pienen sisäsiitoisen kylän katoamista horisonttiin ja tietävät etteivät joudu olemaan enään yhdestä maailman perslävistä.Joko Helsinki tai Lahti on heille todella mieluisampi jossa löytävät esim yöelämää ja naisia.Vpoivat kulkea muissa kaupoisssa kuin Orimattilalaiset joilla ei ole kuin se Litli.Uskoakseni he muistelevat joskus tuota Orimattilaa ja sen asukkaista joista osa Leijona ja Suomen lippu muuassaan kävelivät pylly vasten pyllyä Soldierseina eli (Tahtoo olla tinasotaukko) ja poliisi hääti nuo lapsukaiset pois ja sitten menivät pylly vasten pyllyä kotiin sankareina .
      "Käytiin ihan Vokin rajalla" OOOOOH ehän oltiin kun oikeat sotilaat rintamalla.Tällaisia kaskuja varmaankin maahanmuuttajat myöhemmin laukovat orimattilalaisista.Peräkammaripojat jatkavat elämäänsä tuskin nyt enään uskaltautuen Tönnönmäkeä kauemmas.Kyllähän se niin on että jos tuossa joku voittaa että Vokki loppuu on se siellä asuva joka pääsee pois IHMISTEN ilmoille.

    • suvaitsevainen_vihreä

      Itku tässä ihan tulee, kaksi salskeaa nuortamiestä kun sai kerralla niin ei tarvinut enää kärvistellä puutteessa. Pitää varmaan muuttaa toiselle paikkakunnalle.

      • suvaitsvihreäNaimisissa

        Kyllä jää suru puseron alle ja pikku housuihin. Niin sain minäkin neljältä ihanalta Irakilaiselta. Vieläkin on olo kuin taivaisissa.


      • orimattilankyösti

        Kelpaisiko nyt sitten tällainen tavallinen orimattilalainen sinulle kun ei ole enään noita parempia etelänmaalaisia.Olen tavallinen orimattilalainen mies 171cm 115 kg.Olen punakka kalju kun hiukset meni varmaan söin liikaa sianlihaa Meroselta.En paljon puhu paitsi kännissä olen kuin Runeberg.Tykkäätkö Irwinistä ?Pukeudun yleensä kivoihin vaatteisiin esim Tokmannin tuulitakkiin ja Lidlin tennareihin.Puhun suomea niin ymmärrät minua paremmin kuin niitä hienoja arapeita.En ole käynyt armeijaa mutta kannatan Soldiers Of Odineita ovat rohkeita ja esikuvia koska olen orimattilalainen.Käytän Viagraa koska pelaan varman päälle kun en ole naista saanut 20 vuoteen oisit nyt sitten mulle eka pitkään aikaan.Käyn Matin Kellarissa --en ole muualle koskaan oikein uskaltanut mennä ----äiti ei oikein tykkäisi.Kuten huomaat olen juuri tyypillinen orimattilan pollea orhi .Onneksi nyt ollaan vaan orimattilalaisten kesken vaan kun ne matutukat hienoine kampauksineen lähtee.Ollaan me juntit Hankkijan lippiksine ennenkin kelvattu naisille miksei sitten enään ? Lupaan ostaa myös Lidlistä halvan dödön jotta en haise enään navetalle vaikkei se minua haittaa mutta ehkä sinua kun olet nyt haistellut etelän miesten Channeleita heidän munistaan.Olen kyllä yhtä romanttinen kuin he --käydään kattoon vaik Orimattilan Petojen kiihkeä matsi ja mennään sen jälkeen Torikrillille.Ottelen sun nyt vastaavan -


    • Villepekkac

      Ne ihmiset on pakolaisia ja hakevat turvaa sodalta. Ei se tarkoita että kaikki olisi köyhiä!!!! En ymmärrä miten ihmiset arvostelee sitä että on puhelimet ja vaatteet! No halooo , eipä mitään muuta omaisuutta sitten mukana olekkaan!

    • Villepekkacb

      Te ketkä sanotte että miksi he ei ole siellä omassa kotimaassa sotimassa raukat, niin onko käynyt pienessä mielessäkään että suurin osa näistä nuorista miehistä on joutunut jättämään perheensä sen vuoksi kun toinen vaihtoehto on lähteä "pahojen" puolelle. Saat rahaa ja autot jne jos suostut liittymään isisin kaltaisiin ryhmittymiin. Sinua painostetaan . Eli aikavarma kuolema. Ei se nuorimies mielellään perhettään jätä. Matka on kallis joten luonnollisesti matkaan lähtee tämä joka on eniten vaarassa , joutua juuri näihin ryhmiin. Jos perhe ei muuten elä juuri pommitusten keskellä , toki silloin kaikki lähteen. Joten pääkiinni kerta elätte jossain mv lehtien maailmassa

      • olenylpeäsuvakki

        Ei nuo rasistit mitään ymmärrä.Ovat opetelleet jotenkin lukemaan Aku Ankka lehteä ja nyt opettelevat lukemaan MV-lehteä.Samaa jauhamista heillä vuodesta toiseen mokkakikkeleinenn.Toisille on luotu älynlahjat toiset taas loistavat vain puutteella.


    • Kaisuo

      Tulisiko näiltä rasisteilta yhtään kehittävää kommenttia. Kaikki on näitä horo,perse,homo tyylisiä sanoja vaan listattu peräkkäin . Kertoo aikahyvin älykkyydestä😄 Hei onnea elämään!

    • poirrop

      Ei ne mihinkään lähde.Ne sijoitetaan normaaliasuntoihin olaan.Ei niistä pääse eroon ,vaikka haluaisikin.

      • tännejää

        Ei lähde ei. Kaupunkin hallitus on pyytäny niitä jäämään ja niille hommataan nytten asuntoja vuokta kerrostaloista ja Artjärven kunta asunnoista.


    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe