Pokka pitää sarjassa muitakin näyttelijöitä kuin

zcxoizpcacz

hurmaava, ihastuttava laatutietoinen, muotitietoinen, korkeakulttuuria arvostava, tyylitietoinen yms. yms. yms. omaistensa moukkamaisutta hyvin sivistyneellä tavalla ja valikoiden aina puolustava Rouva Hyacinth Bucket. Luettuani iltasanomien " anteeksi " Iltasanomien TV. lehteä ( kyllä pidän paperin valmistusta edelleen ykkösasiana , sekä Suomalaisia paperinkoneen korjajia ) TV lehdessä Iltasanomissa olivat tai joku oli taas vain huomioinut tai havainnut vain Hyacinthin spoppailevaksi jne. Suomen suihkuseurapiirien lehti seiskan TV, lehti kirjoitti vain rouvan toilauluista mm. Miten on mahdolista että ymmärrä kuinka Kaikki ovat sarjan oleelisia tekijöitä. Siskokset toinen ei viitsi siivota eikä nähdä vaivaa että arvostaisi itseään vaan seksi aina mielessä Toinen sopisi avomielisyydessään tositeeveehen ja kummatkin ydessä kertomaan ajakohtaisohjelmaan kuinka ovat syrjääntyneitä yms. yms. yms. Onslow joka tykkää oluesta on kaikkeen kyllästynyt omalla tavalla hurvaava yksilö joka ei saa rauhassa katsoa urheilua . Nämä kaikki roolihahmot edustavat nykyisin nykyaikaa ja heitä kaikista luotettavin, vastuulisin ja mitä sivistyneemmällä tavalla yrittää sietää moukkamaisuutta. Pokka pitää sarja on ilmanmuuta maikkarin ohjelmiin mitä sopivin siinä yhdistyisi ennennäkemättömällä tavalla kaiken kaikkien kaikkiaan pienoiskoossa yhteiskunta, etenkin kuinka kiinostavaa on väheksyä, puhua pahaa ja nauraa pahantahtoisesti kaikelle muille kun itselleen yleensä monet ovat niin syvällä jotta edes oman itsensä itsetutkistelua tarpeeliseksi kun kaiken voi ohittaa vähätelllen Rouva Hyacinhiä joka tarkoituksella liioittelee ja näyttelee isosti.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ocixuczipvziax

      jatkuu... No hyvä että yle on ottanut tehtäväkseen uusintana pokka pitää ( olen tallentanut kaikki ) mutta kun viikonloppuna urheilun lisäksi ei tule muuta kuin mtv 3. a Aina pitää kaikki tehdä itse niin pokka pitää on iloinen yllätys sikäli että tallenteeni ovat jo heikkolaatuisia mm. Mennäkseni ylen aamutuotantoon jossa olitte ottaneet agendalle ns. huonokuuloisuutta aihettuvan melun Asia ei ole niin yksinkertianen. Yleensä lapset leikkivät pienryhmissä Aikuisen kanssa Aikuisen joka auttaa kykenemättömiä leikin alkuun ja osalistuu leikkiin ( ei tee samalla paperitöitä eikä juorua tiimikaverin kanssa omista murheistaan tai lasten vanhemmista yms. ) Aikuinen sanoittaa,, malittaa auttaa jokaista pääsemään leikkiin mukaan jne. Kun on liikaa vauhtia ja ääntä Aikuinen puuttuu kertomalla milloin on vauhtia liikaa yms. Pienryhmiin jaetessa jokainen Aikuinen on oma pienryhmänsä kanssa ( silloin tietysti hankalaa juoruta työkaverin kanssa joka on monille mieluisinta ) Lounaalla seurustellaan Lasten kanssa, Aamupalalla seurustellaan Lasten kanssa ( eikä aikuisten omia kotiasioista jne. ) Aikuinen ei ole työssään seurustelemaas työkavereiden kanssa vaan Lasten. Eivät Huippu-urheilijat myöskään kaveraan vaan keskittyvät omaan suoritukseen siis ovat kokoaikaisesti Läsnä. Läsnäolo tietysti työtehtvissä on hankalaa työelämässä useille kun joutuvat kohtamaan oman itsensä ja kuin " hyvää " se oma sisäinen elämä on kun ei ole juorukaveria vieressä.

      • mntroikkstre

        Panisin.


    • zoxocoocoxozoz

      Miten tämä liittyy mihinkään voi joku mielessään aprikoida ( hassu sana ) Kyllä liittyy Kuten Marko Lempinen kirjoitti mm. omassa urheiluosiossa mm. Saarisen ylioptimismille on usein naureskeltu. Hänen tarinansa kuitenkin osoittaa, että juuri aito usko omaan itseensä on urheilijan parasta lahjakkuutta. Voin todeta että kiinostaa sikäli että Aino - Kaisasta on on tullut äiti vaikka äidiksi ei tulla yhdessä yössä vaan äitiyteen kasvetaan lapsen kanssa yhdessä kuten isyyteenkin vuosien varerrella. Mitä toivoisin jos minulta kysyttäisiin kuten tuhon ylen agendalla olevaan huonokuuloisuuteen mm voisi olla niitä näkökulmia josta äsken kirjoitin. Aivan kuten pokka pitää sarjassa nostavat yhden yksiön keskiöön vaikka asia on kokonaisvaltainen, minäkin voisin todeta että pitkämielisyyttäni aikani heilutin häntää ja hymyilin.

    • hei_kuule

      Blogiteksteihin verrattavien höpinöittesi paikka on jossain muualla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      7955
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      180
      1767
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1036
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      194
      956
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      833
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe