2x Marsin massaisia plasmapalloja työntyy tähdestä

Syklittäjä

"Käyttäen muun muassa Hubble-teleskooppia, Sahain tiimi keräsi V Hydraesta aineistoa vuosien 1986 ja 2013 väliltä. Aikasarja paljasti tähdestä etääntyvän kaasupallojen helminauhan, joista jokainen on kaksi kertaa Mars-planeettaa massivisempi.

"Havainnot näyttävät möykkyjen liikkuvan ajan saatossa", Sahai sanoo.

"On möykkyjä jotka on juuri heitetty pois, mökkyjä jotka ovat liikkuneet hieman kauemmaksi, ja möykkyjä jotka ovat vielä kauempana.""

https://www.avaruus.fi/uutiset/tahdet-sumut-ja-galaksit/kaksoistahtijarjestelma-sinkoaa-avaruuteen-kuumia-plasmapalloja.html

Aktiivisuuden maksimi on jonkun verran isompi kuin Auringolla, jonka pitempää sykliä syklittää Jupiter.

Rakkautta
1038
:)

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Syklittäjä

      "Naapuritähdeltämme Proxima Kentaurilta on löydetty seitsemän vuoden aktiivisuussykli. Löytö on yllättävä, koska sen kaltaisilta punaisilta kääpiötähdiltä ei osattu odottaa jaksollisuutta.

      "Proxima Kentaurin sykli osoittaa, ettemme ymmärrä tähtien magneettikenttien syntytapaa niin hyvin kuin luulimme", kuvailee Jeremy Drake Smithsonianin instituutista."


      https://www.avaruus.fi/uutiset/tahdet-sumut-ja-galaksit/proxima-kentauri-muistuttaa-aurinkoa-luultua-enemman.html


      Heh. Ei Auringollakaan olevmagneettikenttiä jotka saisivat aikaan Auringonpilkkuja.

      Oikeasti syvälle Aurinkoon työntyy energiaa tihentyminä Planeetoista ja galaksin keskustan supermassiivisesta kohteesta ja niiden sisälle Auringon energiaa, jolloin lämpölaajenemista, kunnes ne alkavat törmäilemään Auringon atomien ytimiin ja siitä Auringon aineen räjähdyksenomaista laajenemista.

      Nyt voimakkaasti laajeneva aine lähtee työntymään kiihtyvällä vauhdilla kohti Auringon pintaa jossa kyseinen magneettinen aine havaitaan Auringonpilkkuina.

      Rakkautta
      1038
      :)

    • Syklittäjä

      The Sun's coronal tail wags its photospheric dog

      http://m.phys.org/news/2016-10-sun-coronal-tail-wags-photospheric.html

      "We used to think that the surface's magnetic evolution drives solar eruptions. Our new observations suggest that disturbances created in the solar outer atmosphere can also cause direct and significant perturbations on the surface through magnetic fields, a phenomenon not envisioned by any major contemporary solar eruption models. This has immediate and far-reaching implications in understanding energy and momentum transportation in eruptions on the Sun and other stars," Wang said. "We will continue to study, and possibly re-interpret, the relationship between the different layers of the Sun."

      Haloo pahvit, herätkää!!!

      Syvälle Auringon sisään työntyvä laajeneva liike / energia saa laajenevan Auringon ainetta laajenemaan räjähdyksenomaisesti ja sitä lähtee työntymään Auringon pintaa kohti kuumana ja vähän tiheänä. Vauhti kiihtyy ja se ehtii jäähtyä ennen pintaa,tiivistyy magneettiseksi aineeksi joka saa aikaan Auringonpilkun!

      Rakkautta
      1038
      :)

    • Syklittäjä

      "But a team of NJIT scientists now claims that flares in turn have a powerful impact on sunspots, the visible concentrations of magnetic fields on the sun's surface, or photosphere. In a paper published in Nature Communications this week, the researchers argue that flares cause sunspots to rotate at much faster speeds than are usually observed before they erupt.

      Their observations, based on high-resolution images captured through NJIT's 1.6 meter New Solar Telescope (NST) at Big Bear Solar Observatory (BBSO), come as something of a surprise. The sun's outer layer, or corona, where flares are released, has a plasma density about a hundred million times smaller than that of the photosphere.

      "It's analogous to the tail wagging the dog. The lower-density regions are much less energetic and forceful," said Chang Liu, a research professor of physics at NJIT and the principal author of the study, "Flare differentially rotates sunspot on Sun's surface."

      "We do think the rotation of sunspots builds up magnetic energy that is released in form of solar flares, but we have also observed conclusively that flares can cause sunspots to rotate about 10 times faster," he added. "This highlights the powerful, magnetic nature of solar flares.""

      Just näin!!!

      Kyse on syvällä Auringon sisällä voimakkaasti vähemmän tiheäksi aineeksi laajentuneesta aineesta joka työntyessään kohti Auringon pintaa, tempaa / työntää mukaansa Auringon pintakerrosten ainetta, saaden aikaan "hirmumyrskyn" silmän joka pyörii sitä nopeammin, mitä nopeammalla vauhdilla aine työntyy ulos Auringosta.

      Eli just toisin päin kuin tyypit väittää!!

      Ei magneettikentät saa aikaan Auringonpilkkuja!

      Pintaan työntyvä aine itse on magneettista!

      Eikä ulos purkautuva aine saa ulkoakäsin enää pilkkua pyörimään nopeammin.

      Pyöriminen nopeutuu ihan itsestään sen mukaan miten nopeasti aine työntyy pintaan syvältä Auringon sisältä!

      Rakkautta
      1038
      :)

    • ÄläVajakkiJaksa

      Vastaan vain ensiummäiseen, enkä edes viitsi lukea suraavia. Savorinen ei sitten muistanut kertoa, ettei se tähti niitä itsekseen syleksi. Se kun ei olisi lainkaan tukenut hänen horinoitaan. Tässä lainaus artikkelista:

      "Paras selitys ilmiölle on tutkijatiimin mukaan voimakkaasti elliptisen radan omaava kumppanitähti, joka hiukan alle kymmenen vuoden välein tekee sukelluksen punaisen jättiläisen kaasukehään. Tällöin se kasaa ympärilleen kertymäkiekon, mistä kuumat terveiset sinkoutuvat matkaan nopeudella, jolla Kuusta Maahan tultaisiin 30 minuutissa. "

      Eli aivan fysiikkamme mukainen selitys.

      • Syklittäjä

        Ja vetävä voima / kaareutuva avaruus lomailee silloin, heh heh.

        Rakkautta
        1038
        :)


      • Syklittäjä

        "Aktiivisuuden maksimi on jonkun verran isompi kuin Auringolla, jonka pitempää sykliä syklittää Jupiter."

        Ei Auringollakaan olisi pidempää noin 9 - 13 vuoden väkein esiintyvää sykliä ilman Jupiteria.

        Rakkautta
        1038
        :)


      • ÄläHöperöi
        Syklittäjä kirjoitti:

        "Aktiivisuuden maksimi on jonkun verran isompi kuin Auringolla, jonka pitempää sykliä syklittää Jupiter."

        Ei Auringollakaan olisi pidempää noin 9 - 13 vuoden väkein esiintyvää sykliä ilman Jupiteria.

        Rakkautta
        1038
        :)

        Miksi ei muka olisi? Miten ihmeessä Auringon sykliin vaikuttaa se, millä puolella Aurinkoa Jupiter sattuu olemaan. Auringon oma pyörähdysaika on n. 30 pv:n luokkaa ja vaihtelee eri leveysasteilla. Ei Jupiterin kiertoajalla ole asian kanssa mitään tekemistä.


      • ÄäliönMölinää
        Syklittäjä kirjoitti:

        Ja vetävä voima / kaareutuva avaruus lomailee silloin, heh heh.

        Rakkautta
        1038
        :)

        Kyllä vetävä voima toimii. Kaksoitähtijärjestelmässä isomman kaasukehään sukeltava toinen tähti saa helposti aikaan "heitteitä" jo ihan Newtonin liikelakien mukaan. Muttae ethän sinä ääliö sitäkään ymmärrä. Ei se gravitaatio missään lomalla ole. Juuri se (eli avaruuden kaartuminen) saa pienemmän tähden elliptiselle radalle, joka läpäisee suuremman tähden ulomman kaasukehän.


    • kapuliini

      miksi ei ole tiedotettu 4-500metrisestä asteroidista joka melkein osuu maapalloon maanantaina 17.10-16,pelätäänkö massahysteriaa?

    • Syklittäjä

      Auringon lyhyemmän syklin pituudeksi on saatu noin 330 päivää.

      Itse ennustan sen tarkentuvan 340 päivään pidemmällä tarkkailulla.

      Rakkautta
      1038
      :)

      • OnSilkkaaPaskaa

        Kuinka pitkällä tarkkailulla ennustat syklin "tarkentuvan" kymmenellä päivällä, jos aurinkoa on tarkkailtu useita kymmeniä vuosia?
        Lähehän heittelemään niitä kuperkeikkojasi.


      • Syklittäjä
        OnSilkkaaPaskaa kirjoitti:

        Kuinka pitkällä tarkkailulla ennustat syklin "tarkentuvan" kymmenellä päivällä, jos aurinkoa on tarkkailtu useita kymmeniä vuosia?
        Lähehän heittelemään niitä kuperkeikkojasi.

        Heh heh.

        "Auringosta löytyi uusi kausivaihtelu
        klo 7:00 | 6.5.2015
        MIKKO PUTTONEN
        Roihut ryöppyävät noin vuoden jaksoissa.
        Aurinko elää nopeammalla pulssilla kuin on tajuttu. Lähitähtemme tunnetaan 11 vuoden jaksoista, joina auringonpilkut lisääntyvät ja vähenevät ja tähden säteilyaktiivisuus vilkastuu ja hiljenee. Jakso johtuu tähden magneettikentän kääntymisestä navasta toiseen.
        Auringolla on kuitenkin myös..."

        "Auringon aktiivisuus lisääntyy nyt havaitun 330 päivän jakson aikana, hiljentyy sen jälkeen vähin erin, kunnes kääntyy taas nousuun vajaan vuoden päästä."


        http://www.tiede.fi/artikkeli/uutiset/auringosta_loytyi_uusi_kausivaihtelu

        Rakkautta
        1038
        :)


    • Syklihoitaja

      Syö lääkkeesi!

    • Syklittäjä

      Galaksin keskustan supermassiivisesta kohteesta peräisin olevat massiiviset ja tiheät tihentymät työntyvät Auringon sisälle ja alkavat lämpölaajenemaan kun Auringon energiaa työntyy niiden sisälle.

      Kun Jupiter on Auringon toisella puolella suhteessa galaksin keskustaan, työntyvät Jupiterista peräisin olevat tihentymät vastapalloon Auringon sisällä niiden tihentymien kanssa jotka ovat peräisin galaksin keskustan supermassiivisesta kohteesta.

      Törmäyksiä kunnes syvällä Auringon sisällä isolla alueella aineen voimakas laajeneminen jne.

      Rakkautta
      1038
      :)

      • jhgjhgjhgjjh

        Haista Savorinen karvainen perse. Mustasta aukosta ei lähde yhtään mitään muuta kuin korkeintaan Hawkingin säteilyä ja sekin tapahtumahorisontista.
        Samanlaista typerehtmistä kuin tähänkin asti. Kohta on taas piiitkä talonmaalaus (lue: hoitojakso) edessä, jos jatkat pakkomieltseesi jankuttamista.


    • UusiTiede

      Ihanaa että olet palannut tutkimusmatkoiltasi jälleen. Haluamme tietää lisää OSP-teoriasta. Ehkä ensi vuonna se Nobel tulee!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3065
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe