Uuden äidin haasteet

äitipuolionrikkaus

Olen ryhtynyt uuden mieheni lasten äitipuoleksi. Pohkdin istäpitkään mitä oikeuksia mulla olisi kasvatuksellisesti heihin. Pyysin miestä ja tämän ex vaimoa istumaan alas päydän ympärille, ja pohtimaan toimenkuvaani ja meitä kaikkia mitenkasvatamme samanllalailla hyvin heidän lapet yhteiskuntakelpoisiksi. Laadin oheistukset ja nsäännöt joita toivon myös lasten äidin toteuttavan ilman natinaa. Koulutin miehen ymmärtämään että en pidä lasten kiukuttelusta jos en saa siihenpuuttua ja olla heille äiti. Äitipuoli on vähän ulkopuolinen joten päätin että lapset kutususivat minuakin äidikseen. Sitten laadin pyynnön että laspt tulevat vain meille silloin kun minun kanssani siitä sovitaan ja tuodaan omat tarvikkeet mukaan, petivaatteet ja vaatteet, ettei mun pyykkikuormani ja taloustyöt lisäänny. Myös ruoka olis hyvä tuoda mukanana tai jotain herkkuja vaikka. Koen olevani päällikkö lapsille ja kasvatan ehitä hyvin ja johdonmukaiseti aivankuin omanikin, ja ovat nyt erittäinfiksuja. Näissä meihen lapsissao n kyllä työtä ja olisi hyvä jos olisin työtön voisin seurata kehitystä mihin suuntaan he menevät ja tarkkailla käytöstapoja, olla oina lähellä kun he tarvitevat ohjausta ja sääntöjä. Saa nähdä mitä lasten äiti tuumaa, vaikkei hänellä ole valtaa lastensa asioihin kun uusi äiti on astunut keskiöön niin kuitenkin haluan kuulla mielipiteen ja perustella miksi meillä toimitaan näin upeasti. Siitä voisi hän ottaa mallia ja varmasti ottaakin. Olen onnitusnut äitipuolena erittäin hyvin, mieskin tykkää.

8

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miem

      Lopeta jo Lissu puoliäiti ei sinustabole kasvattajaksia eikä edes äitipuoleksi !

    • loistavavaus

      Hyvä kirjoitus. Monesti uusi äiti jää varjoon kun exät alkavat rellestämään ja katkerana haukkumaan lastnsa uutta äitiä. Tosihan on että uudet äidit kasvattavat lapsia tosiella lailla ja paremmin kuin oma äiti, tunteet eivät ole sama kuin järki, äitipuolill aon järki päässä kun komennetaan ja vaaditaan, mutta entiset äidit tunteella voi voiv meidän tonttu ei nyt osaa sydä itse vaikka on 8 v pitää syöttää...
      On suuri rikkaus kun lapset saavat uuden äidin, s tuo ryhtiä perhe elämään, eivät viellä ymmärrä mutta aikanaan kiittävät ja kumartavat äitipuoltaan joka toi heidän elämäänsä ryhtiä ja komentoa.

      • Keksijotainuutta

        Pitääkö sitä aina olla kännissä, kun kirjoittaa provoja, nuo sun iänikuiset provovosi on ihan perseestä.


    • Kossut

      Olet taas päässyt avohoitoon, mutta ei se hoito ole sua yhtään auttanut, silmät kiiluen netin ääreen kirjoittamaan provoja ja kaljaa kittaen.

    • vierailulla

      MIKSIKÖHÄN lapset ja nuoret ovat kouluissa niin huonosti käyttäytyviä ! Kun lukee näitä kirjoituksia , niin eipä tarte ihmetellä ! Kyllä te ootte esimerkin antajia.Voiko teijän sekaisesta elämästä oottaakaan tulevan toisella lailla käyttäytyviä lapsia ja nuoria ! Kukahan kasvattaa ja ohjaa lapsia , kun lapset on vain teijän heittopusseja.HÄVETKÄÄ ! vain te olette syyllisiä lasten käyttäytymiseen ,koska olette itsekkäitä ja ajattelette vain itseänne ja omaa mukavuutta !

      • rankkaahanseon

        No juuri tuon takiahan ne äitipuolet yrittääkin kasvattaa niitä miehen lapsia, mutta eihän sitä kauhalla voi oppia antaa jos ei lapset itse ymmärrä. Äitipuolet tekee kaikkensa jotta miehen lapsista kasvaa normaaleita ja samanlaisia kuin tällääitipuolella on omat lapset, ne ovat esimerkkeinä miehen lapsille, mutta jos ei tajuu niin minkäs teet?
        Kyll äidit saavat hävetä ja paljon kun jättää lapset isän harteille ja äitipuolen kasvatettavaksi, helppo jättää kun tietää että äitipuoli on ihminen joka osaa.


    • kasvatanmiehenkakaroita

      Usein uuri ne miehen lapset ova laiskoja ja saamattomia. Monessa äitipuolen uudessa perheessä on samat viestit tulleet että miehen lapset eivät osallistu kotitöihin samoin kuin äitipuolen lapset. Komentaa ei saa eikä juuri puhutellakkaan koska se kiusaa kakaroita. Äitipuolen lapet ovat usein sen vuoksi siinä mukana että antavat oppeja ja esimerkkiä hyvästä käytöksestä, kotihomien tekemisestä ja kohteliaisuudestaja nyttää asioita konkreettisesti heille.
      Onhan se raastavaa kun ei oteta oppia vaikka äitipuoli kuinka kasvattaa ja hyväntahtoisesti neuvoo, mutta siitä kärsii vaan ne miehen lapset. Eikä se ole suinkaan äitipuolen vika. Kaikkensa tekee mutta jos ei vastanoteta loistavia oppeja ja neuvoja niin minkäs teet. Kokemusta on kiukkuisita ja huonosti kasvatetuista kakaroista, itse kun onnistuu niin kyllä sen huomaa heti kellä on engelmia kellä ei.

    • äitipuolisurullienn

      Ei taida äitipuolille tulla ymmärrystä niin kauan kunnes lasten omat äidit ymmärtää vastuunsa ja sen että lastensa äitipuoli on rikkaus heidän lapsilleen. Katkeruus vei kalatkin purosta,

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    10. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    Aihe