VV Auto Airport Center ja rehellinen myyjä

Koettua

Seuraava julkaisu (linkki) sisältää myyjän vastauksen, myyjä myönsi että osa moottoreista oli viallisia. Samalla myyjä kyllä ihan pikkuisen myös "valehteli" ettei muka tiennyt minun autoni öljynsyönnistä, tai ehkä hän ei vain muistanut, että olin kertonut asiasta hänelle kasvotusten vuotta aiemmin kun ihmettelin ihan uuden auton rajua öljynkulutusta kun öljyä meni 1 litra / 2000 km eikä syönti vähentynyt ajan kanssa kuten luvattiin.

https://www.dropbox.com/s/aj2krbdk7cyigmb/myyjan_vastaus.jpg?dl=0

Jos et näe kuvaa tai tekstiä kuvassa niin siinä lukee mm. seuraavaa:

Myyjä: "Tuo onkin ollut ongelma kun moottorit tuntuvat olevan kovin yksilöllisiä on koneita jotka toimivat ja eivät syö öljyä ja sitten on näitä murheenkryynejä."

Toteamus: eri autolehtien testeissä samanlainen moottori ei syönyt öljyä juuri lainkaan, vain 0,016 litraa / 1000 km. Tuo uutena jo puoli litraa tonnilla.

49

630

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Valehtelikomyyjä

      Kerron tässä jo mitä vwtrolli aikoo tästä väittää, hän väittää että myyjä valehteli puhuessaan totta, takuuvarmasti :)

    • kiristyytiukalle

      Silmukka kiristyy...

    • Loppuhyvinkaikki

      Uskaltaako joku koskea vag tuotteisiin? Itse en uskaltaisi todellakaan. Myin heti meidän vaimon uuden golfin pois kun ekan kerran kuulin päästöhommista. Lisäksi vielä muut murheet. No meillä oli onneksi manuaali mutta pahamaineinen 1.4tsi silti.

    • Rehellisyys100
    • IlluusioOnnestaVW

      Ja rehellisyys teemalla jatketaan, tässä keskustelussa tulee hyvin esille se, että Volkswagenin ns. "laatu" on ollut vain mainosmiesten luoma illuusio, lue jutut 2003 Touranista ja lue vähän muutakin, ihanat Passat mainokset sekoittaa tuulipukukansaa pään yhä 2016, onneksi meillä on netti josta löytyy faktaa ja suurin osa tätä osaa jo käyttää, 2010 oltiin vielä pahasti illuusion vallassa, minäkin:

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/2613218/kertokaa-minulle-rehellisesti----

    • Top1Gear

      Ai niin pakko ottaa rehellisyys -teemaan liittyen yksi juttu Top Gear ohjelmasta kun James May ja Jeremy Clarkson tekivät mainosta Volkswagen Scirocco TDI autosta, heillä oli apunaan Volkswagenin virallinen mainostoimisto. Kun Top Gear äijät esitti omat mainoksensa, niin ne hylättiin heti koska mainostoimiston mukaan kaikki Volkswagenin toiminta perustuu ehdottomaan rehellisyyteen eikä edes mainoksissa saa kertoa mitään totuuden vastaista. No nyt kun muutama vuosi tuon jälkeen tiedämme kaiken noista TDI diesel moottoreista, niin kyllähän se tuo Top Gear jakso on legendaarinen ja Volkswagenin virallinen mainostoimisto nolattu oikein kunnolla, hekin uskoivat toiminnan olevan täysin rehellistä :)

      Jos vielä tietäisitte mikä vika aiheuttaa mm. Audeihin erittäin kalliita vaihteistoremontteja niin ette koskisi niihin pitkällä kepilläkään, Wheeler Dealer ohjelmassa tekivät Audi TT:n 4000 euron vaihteistoremontin 0,50 sentillä kun kiinnittivät vaihteensiirron irronneen osan pultilla joka kiinnitettiin lukkomutterilla, tehtaan jäljiltä osa oli kiinni vain heikolla niitillä. Nuo autot on valmistettu hajoamaan jotta huollolla riittää töitä.

    • luulomies

      Vaan minne hävisi vwtrolli? Onko niin, että trollia haittaa vain sellaiset kirjoittelut, joissa tuodaan esille koettu vääryys, niissä hän pääsee loistamaan vahingonilollaan, mutta kun esitetään volkswagen myyjän rehellinen vastaus Volkswagenin surkeasta laadusta, niin siihen hänellä ei ole tarjota mitään lisättävää, sillä hän tietää asian olevan juuri kuten myyjä sanoi. Toisaalta jos vwtrolli väittäisi myyjän valehdelleen tai puhuneen vailla parempaa tietoa, niin se se vasta uutinen olisi.

      Tulimmeko me nyt vihdoinkin sen äärelle, jossa vwtrolli hiljennettiin lopullisesti, tulenkin postaamaan tuota myyjän vastausta kaikkiin niihin keskusteluihin joita vwtrolli alkaa sotkemaan, eipä ollut mikään kummoinen einstein tuokaan, pelkkä luulomies.

    • rollingstonet

      Miksei suo kuluttoo öljyä? Saapi kolmeen reikään paneskella, tavaraa? Kuluu ainakin vähempi bensaa, mutta katylysaattorin voipi tukkia, ehkä?

      • OletNiinOikeassaTaas

        vwTrolli, osaako hän myös savoa, wow, laita seuraava kommentti vaikka ruotsiksi, sieltähän sinä alunperin olet kotoisin, vai mitä svedu?

        Kysymys ei ollut öljynkulutuksesta vaan uutena viallisesta autosta, kysymys kuuluukin, että miksei Volkkari saisi olla jo uutena viallinen koska kyllä se Volkkari aika pian kuitenkin vikaantuu koska tekniikka ei kestä käyttöä ja pellit ei kestä kosteutta vaan ruostuu, sama vaikka kierrättäisivät käytettyjä moottoreita jos varastossa ei uusia satu olemaan. Siinä sinä olet oikeassa, että on aivan sama vaikka se Volkkarin valmistama osa olisi mitoiltaan oikea niin ei se käyttöä kestä, materiaalit on ostettu kolmansien maiden halpamyynnistä, jakohihnojen kanssa ongelma oli hihnapyörässä jotka oli niin pehmeää materiaalia, että hihna kulutti rattaat loppuun.


    • niintuota

      Onko muilla kokemusta yhtä rehellisistä volkswagen myyjistä eli jos autossa ollut paha vika niin on myöntänyt asian sen sijaan että olisi kieltänyt vian yleisyyden

      • äläostavikapesääVWskoda

        Sama mitä puhhuu kun VW ei maksa tehdasvikaa
        siis älä osta VW autoja


    • ompasiinä

      Harvinaisen rehellinen myyjä etten sanoisi...

    • musta.lista

      Musta lista vink vink

    • ei.valehdellut.myyjä

      Valehteliko myyjä?

    • mustaa.listaa

      Uppia, liittyy mustaan listaan, valehteliko Airportin myyjä moottoreiden vioista, ei valehdellut mutta maahantuoja valehteli

    • toi.yks.yrittää.liikaa

      Myyjä siis kertoi että vialliset moottorit söi öljyä, harvinaisen rehellinen myyjä

      VWTrolli, teemme sinusta umpihullun, sekoat sekoat sekoat, sitten hyppäät narua...hyppää jo pois täältä kehumasta sitä romua ja anna meidän vittuilla rauhassa :)

    • herätys.totuuteen

      Hyvä tietää että tuo rehellinen myyjä ei enää myy volkkareita, miksi? Miksi markkinajohtajan myynti ei maistunut? Mihin myyjä katosi? Oliko hän liian suulas?

    • up.vw.down

      Nostellaan kärkeen

    • epärehellinen.vw

      Hyvä että on rehellisäki ollu näinä kovien huijausten aikoina

    • tätä.on.vw

      Myyjä myönsi vialliset moottorit, kuulitteko, myyjä myönsi että öljysyöpöt moottorit uusissa autoissa on vieallisia, uudet autot ei normaalisti öljyä kovin paljon kuluta, nämä kulutti 15-30 litraa huoltovälillä jo uutena, 88 tkm ajettuna jo 66 litraa, siinä saa moni koneistaja yrittää että saa valmistettua yhtä paskaa uutta moottoria kuin mitä VW myy asiakkaille uutena. Tehdas "kunnostettuja" eli pestyjä käytettyjä moottoreita vaihtavat rahdin aikana tai sitten laittavat valuvikaisia lohkoja tuotantoon ja kierrättävät paskan sekundalaadun.

    • hyvääyötäsulle

      No ei siitä voi noin hermostua jos todistetaan valehtelijaksi. Mee nyt jo ihmeessä nukkumaan. Hyvää yötä.

      • omapoika.apinapoika

        Omapoikaa ei selvästi häiritse totuudet, silti vahtii yötä päivää, olet sinä rankan homman itsellesi ottanut ja pikkuisen skitso tyyppi, et pysty oleen yhtä päivää kommentoimatta tänne :)


    • häsä.mäsä.vokkelo

      TM 19/2017 kertoi totuuden, maahantuoja salailee vikoja, tuo myyjä oli harvinaisen lörppö, muut lyö luurin korvaan jos puhelimessa tivaa tietoja viosta, sähköpostilla vain jobbarit myöntää vikojen olemassaolon. Melkoinen hiihtäjäkoukko tuo VAG väki, vain luisto ja loisto puuttuu, kitkaa ja epätoivoa riittää vaikka muille jakaa

      • tmkertoiVWskodaöljyt

        Teet mitä maksetaan


    • ei.vanhene.koskaan.vv

      Reheline myyjä paljasti maahantuojan moottorihuijaukset kertaheitolla, yksi viesti, aivan kusessa koko konserni, syvässä kyykyssä ja pysyy.

    • kyttä.voitti.rofet.vv

      Tämän viestin vv auto haluaa salata, miksi :)

    • paniikki.tunnelissa.valo

      No siksi koska on paniikki päällä.

    • rahaa.tulossa.ihanaa

      Taitaa tulla sähköpostilla hyvä tili mulle, veikkaan jotain kakskeetseittämätonniikakssataa

    • hillopurkki.täynnä

      Hinta pompsahti, nyt tulossa kakssataaseitkeetkakstuhatta

    • suzuki.rules.vv
    • vesa.myy.suitsat

      uudet suitsat nyt vv autosta, viidellä tonnilla ja 10 vuoden puhkiruostumistakuulla joka alkaa takuulla heti kun ajat auton liikkeestä ulos. se on siinä.

    • hukka.perii.w

      Rehellisyys maan perii, vv auton hukka perii

    • satu.täti

      Riitan vastaus taas nauratti, joissakin autoissa vaikka kaikissa oli sama tyyppivika jonka TM 19/2017 paljasti, kaikki nuo moottorit olisi pitänyt korjata jo takuuaikana takaisinkutsulla koska valmistusvirhe ei itsekseen korjaannu, eipä ole takaisinkutsuja ollut koska suomessa nämä tyyppiviat luokitellaan yksittäistapauksiksi :)

      http://www.tuulilasi.fi/uutiset/maahantuoja-nama-vw-moottorit-syovat-oljya-nain-korjataan

      Tuulilasi on saanut esimerkiksi Audin TFSI-moottorien öljynkulutukseen liittyen yhteydenottoja, joissa on kerrottu kulutuksen nousseen jopa 4 l / 1000 km -tasolle. Lisäksi muun muassa Saksassa on havaittu joidenkin VW-konsernin autojen öljynkulutuksen nousseen roimasti kilometrimäärän kasvaessa.

      Audin Suomen maahantuojan mukaan valtaosassa autoista ei ole ollut ongelmia.

      "Audin valmistamissa bensiinimoottorilla varustetuissa autoissa on joissain tapauksissa havaittu valmistajan ohjeistusta suurempaa öljynkulutusta", sanoo VV-Auto Groupin viestintäpäällikkö Riitta Karjalainen.

      • öljykuljetus.oy

        4 litra per 1000 km, pitää olla jatkuva öljysyöttö ja muutama tynnyri öljyä peräkärryssä että pystyy ajamaan kauppareissut pidemmistä matkoista voi vain haaveilla, ja näitä se VV Auto korjaa huohotin letkuilla sun muilla virityksillä eikä onnistu, koska korjaaminen ei onnistu niin ovat päättäneet etteivät korjaa eivätkä korvaa.
        jos totta puhutaan niin korjaamalla tulee kuntoon, mutta pitää korjata oikein, iso kallis remppa ei maahantuojaa houkuta vaan enempi kiinnostaa tehtaan bonukset eli mitä vähemmän reklamoinnit johtaa korjauksiin sitä enemmän johto saa bonareita.


    • t.jeesus2

      Yhtä rehellinen kuin sinisilmä Heikki, hyvä että heitäkin on niin maailma pelastuu ja kusetus vaikeutuu, olemme jumalan asialla

    • valheiden.verkko

      Juu ei lyö leiville rehellisyys, heti myynnit sakkaa kun totuudet vasikoidaan

    • totuus.myyjä.kertoi

      Ei edes pientä valkoista valhetta vaan koko totuus öljypolttimista. Myyjän linja oli selkeä, jos uusi auto kuluttaa litroittain öljyä on sen sen moottori viallinen, näin oli useissa Polo GTI 1.4 TSI moottoreissa.

      Öljypolttimien vaihdot alkoivat vasta vuosien taistelun jälkeen, öljyä paloi miljoonia litroja hukkaan näissä vokkeloissa. Tuskin sai kaikki uusia moottoreita ilman hirveää tappelua ja ainakin 10 kertaa mitattiin öljynkulutus 1000 km matkalla, jotta voitiin olla varmoja että motti on sökö :)

      Omassa autossa raju syönti alkoi jo uutena, 2000 km ja öljyvalo syttyi, sitä jatkui koko takuuaika, joka toinen kuukausi litra öljyä uuteen autoon, halleluja laa o' laa

      Totuus, VW ei onnistu kuin tyrimään.

      • näin.tein.hähää

        Kun takuu loppui laitoin romun kiertoon


    • perukaa.ihmeessa.kauppa

      Laittakaa romut takas Airporttiiin ja ostakaa joku kunnon auto, hähähää, perukaa ihmeessä vokkelokaupat kun vielä ehditte, mitään ette menetä, ette edes hermoja :)

    • keskieurooppa.hyvä

      Oliko käytetty kone uudessa autossa kun noin julmetusti öljyä kulutti, vähä haiskahtaa kusetukselta, mihin se uusi moottori meni muualle kuin vaihtomoottori myyntiin hähähää, jostain keskieuroopasta tulevat kuulemma vaihtomoottorit, jostain sieltä tarkempaa osoitetta ei ole hähähää...

      • siellä.ylläri.muhii

        Etteivät vaan pura niitä vaihto-osia uusista autoista ja laitaa uusiin käytettyä paskaa joka peitellään isoilla muovikuorilla jemmaan, ruosteiset Turbon suojapellin ruuvit paljastaa koneen iän, joten olepa tarkkana kun haet uutta autoa Airportista, melkoinen ylläri voi muhia konepellin alla :)


    • taruolennot

      Nyt on kaksi uutta taruolentoa löytynyt.
      Rehellinen automyyjä ja selväpäinen vw-trollaaja.
      Se alkuperäinen taruolento on mustanaamio.

    • hävisit

      Tarua on ainoastaan Volkswagenin laatu, pelkkää satuja ja tarinoita joita pönkittää valheellinen mainonta ja Passat ihanat mainokset.

      Kylläpä K-auton johtoa vituttaa kun ei tämä tapaus unohdu, törkeät jo uutena vialliset autot toimitettiin asiakkaille eikä suostuttu korjaamaan.

      Tämä ei ole tarua, tämä on totisinta totta, valtava VW alamäki alkanut jo vuosia sitten ja pulju pysyy pystyssä vain kusettamalla, laatua heikentämällä, teettää osat mahdollisimman halvalla ja siksi takaisinkutsuja piisaa vuodesta toiseen.

      https://www.is.fi/autot/art-2000001105149.html

      Surkea VW puolustaja olet hävinnyt taistelusi 100-0 :)

      • kusettaja.vw.hävisi

        VW on lyöty!!!!


    • taruolennot

      Missä kohtaa keskustelua olen puolustellut volkkaria??
      No, tyhmyyshän on perinnöllistä,
      Älä vaan jatka sukuasi.
      Käytä kondomia.

    • teemaviikko.täällä

      Teemaviikot alkoi!!!

      Tällä viikolla teemana meillä on rehellisyys, myyjät saattaa puhua totta kysyitpä mitä tahansa, nyt siis kannattaa tulla kaupoille tai käydä huoltoneuvojien juttusilla, siellä saattavat lipsautella ihan mitä sattuu totuuksia vaikka normaalisti kaikki totuudet on kiellettyjen listalla :)

    • myykö

      Myykö Airport Juutalaisille? Ostaako Juutalaiset Volkkareita? En usko!!!

      • olen.juutalainen

        Kyllä myy, mullekki myi ja olen todella Juutalainen!


    • rehellinen.myyjä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      107
      7714
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2852
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2432
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      119
      2155
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1819
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1583
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1436
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1434
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1397
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1359
    Aihe