Haluatko kuolla.....?

mummikainuusta

Matt. 10:38. Joka ei ota ristiään ja seuraa minua, ei ole minulle kelvollinen.
39. Joka löytää elämänsä, kadottaa sen, ja joka kadottaa elämänsä minun tähteni, hän löytää sen."

Luuk: 9:23 Jeesus sanoi kaikille: "Jos joku tahtoo kulkea minun jäljessäni, hän kieltäköön itsensä, ottakoon joka päivä ristinsä ja seuratkoon minua.
24. Sillä se, joka tahtoo pelastaa elämänsä, kadottaa sen, mutta joka kadottaa elämänsä minun tähteni, pelastaa sen.
25. Mitä se hyödyttää ihmistä, vaikka hän voittaisi omakseen koko maailman, mutta saattaisi itsensä tuhoon tai turmioon?

Haluatko sinä saada mukavan ja miellyttävän elämän, jossa sinun toiveesi ja mielitekosi täyttyvät? Ja kuoleman jälkeen odottaa kadotus!

Vai haluatko kuolla päivittäin itsellesi ja seurata Jeesusta, kadottaen oman elämäsi pelastaen sen Jeesuksessa Kristuksessa. Ja kuoleman jälkeen elää Hänen kanssaan!

Mistä joudun kuolemaan päivittäin? Siinäpä vapaapäiväksi minulle pohtimista.......

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • helppo.valinta

      "Haluatko sinä saada mukavan ja miellyttävän elämän, jossa sinun toiveesi ja mielitekosi täyttyvät? Ja kuoleman jälkeen odottaa kadotus!"

      Haluan.

      "Vai haluatko kuolla päivittäin itsellesi ja seurata Jeesusta, kadottaen oman elämäsi pelastaen sen Jeesuksessa Kristuksessa. Ja kuoleman jälkeen elää Hänen kanssaan!"

      En todellakaan halua.

      • mummikainuusta

        No, tuo on sinun valintasi ja elät sen mukaan kantaen myös vastuun siitä!


    • varjominä

      Kuoletan päivittäin itseni monoteististen uskontojen kuolleelle kirjaimelle.

      • varjominä

        Pakana haluatko turpaan...?


      • aneeminen.usko

        Siinäpä meillä oikein malliuskovan puhetta!


      • varjominä
        aneeminen.usko kirjoitti:

        Siinäpä meillä oikein malliuskovan puhetta!

        Hihii!


    • capiche

      Juu, se ristin juurella kuoletettu vanha ihminen tuppaa lähteä sieltä kävelemään. Pitää viedä sinne yhä uudelleen ja huomauttaa, että sinä olet muuten kuollut.

      Valinta ei kuitenkaan ole mukavan elämän ja pelkästään vaikean elämän välillä noin mustavalkoisen synkkä. Jumalakin siunaa lapsiaan. Ja olen huomannut, että Hän myös joskus ottaa huomioon varsin yksilöllisestikin lapsensa mieliteot. Onhan hän rakastava Isä. Eivät kaikki ihmisen mieliteot ole pahasta, joskus ne jopa antavat vinkin siitä leiviskästä, mikä Jumalalla on ihmiselle varattuna.

      Ns. oman lihan kuolettamiseen liittyy, että elämän ohjauspyörä luovutetaan Jumalalle. Luottaminen on aluksi vaikeaa. Ainakin minulle oli. Mutta kun uskalsin luottaa, niin huomasin että Jumala ymmärtää minua paremmin kuin minä itse. Hän näkee myös piilevät kykyni, jotka vielä itse kiellän, sekä myös tulevaisuuteni. Ja kun katsoo taaksepäin, niin voi vain kiitollisuudella sanoa, että onpa ollut huikea matka.

      Jeremia 29:
      11 Minulla on omat suunnitelmani teitä varten, sanoo Herra. Minun ajatukseni ovat rauhan eivätkä tuhon ajatuksia: minä annan teille tulevaisuuden ja toivon.

      • mummikainuusta

        Kun kirjoitin aloituksesa "Haluatko sinä saada mukavan ja miellyttävän elämän, jossa sinun toiveesi ja mielitekosi täyttyvät? Ja kuoleman jälkeen odottaa kadotus!", ajattelin kahta erilaista asiaa. Toinen on ns. uskova, joka uskoo, että vain menestynyt ja terve uskova on oikea uskova. Toinen, että moni ihminen ei halua tulla uskoon, koska hän pelkää toisten reagointia ja pelkää menettävänsä jotain. (tiivistetysti sanottuna)

        Jumala antaa meille erilaisia elämäntilanteita, jotka me koemme joko hyvinä tai pahoina. Omassa elämässäni olen huomannut, että asia, joka on tuntunut pahalta, onkin tuonut minulle siunauksen. Toisinaan Jumala tuntuu ikäänkuin hellivän minua ja toteuttavan pyyntöni. Joskus olen rukoillut vuosia jonkun asian puolesta ja sitten Hän on ajallaan vastannut. Ja se on tuntunut todella ihmeelliseltä!

        Juuri luottavainen usko Jumalaan auttaa kestämään niissä ahdingoissa, joissa olen joutunut olemaan. Ja nyt kun katson taaksepäin, näen suurta Jumalan huolenpitoa. Uskon, että meitä valmistetaan Jeesuksen toista tulemista edeltäviin ahdistuksen aikoihin.

        Mainitsit piilevistä kyvyistä. Olen kokenut jotain samaa. Jumala on "puhunut" siitä tehtävästä, jonka Hän on minulle antanut. Se ei toteutunut heti, eikä se ole vieläkään toteutunut kokonaan, mutta Hän on johdattanut ja opastanut minua eteenpäin. Olen ikäänkuin kulkenut tehtävästä toiseen ja nämä tehtävät ovat hioneet minua uusiin tehtäviin.

        Matka on todella ollut huikea! Ja matkan varrella olen oppinut sen, mistä voima tulee!

        1 Kor. 1:18 Sanoma rististä on hullutusta niille, jotka joutuvat kadotukseen, mutta meille, jotka pelastumme, se on Jumalan voima.


    • KuollutKulemassa

      Uskosta osaton kokee ristin kuoleman paikkana ja se tuntuu pahalta ja sitä vältetään. Uskova kokee ristin uuden elämän alun paikkana. Risti on siunaukseksi ja kuolemaksi. Ensin kuolemaksi ja sitten siunaukseksi. Mutta sitä ei uskosta osaton käsitä. Risti on hänelle hullutusta. Uskovalle se on Jumalan viisautta.

      • Jumala.Paskajalka

        Perseestä se on ja mielipuolista!


      • mummikainuusta

        Monen on vaikea käsittää, että synti on sovitettu ristillä. Risti on meille evankeliumin ydin. Jeesuksen kuolema ristillä, hautaaminen ja ylösnousemus ovat uskomme kolme tärkeintä asiaa. Ilman niitä meidän ei kannata uskoa ollenkaan. Jeesus ilman ristiä ei ole Jeesus lainkaan. Se mikä meidän olisi pitänyt itse kärsiä, kärsi Jeesus puolestamme, että me saisimme iankaikkisen elämän. Tämä tuntuu monesta liian helpolta!

        Siitä olen kiitollinen, että Jeesus lähetti Pyhän Hengen meille oppaaksi. Ja onneksi Jumala on kärsivällinen! Jos Hän vanhurskaudessaan antaisi rangaistuksen heti synnistä, yksikään ei olisi elossa! Jumalan armossa on hyvä kasvaa!

        2 Tim. 2:1 Vahvistu siis, poikani, siinä armossa, joka on Kristuksessa Jeesuksessa!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      7955
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      180
      1767
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1036
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      194
      956
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      833
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe