Kaupunginjohtajalla yrittäjien tuki

faktatkehiin

Kaikki tuntemani yrittäjät ovat ihmetelleet Salmiseen kohdistuvaa ajojahtia. Toki tiedän muutaman tyytymättömän, mutta tyytymättömyys johtuu siitä, että Salminen ei suostu tolkuttomiin vaatimuksiin.
Jämsällä ei ole vara sössiä kylpylähanketta riitelyllä.

37

246

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OnkoNoin

      Kukin voi asua omassa samanhenkisten somekuplassaan jonka perusteella voi vakaasti väittää "kaikkien" olevan sitä tai tätä mieltä.

      Yrittäjät arvostavat enemmän käytännön tekoja kuin suuria puheita.
      Kaupunginjohtalle on vuosittain asetettu tavoitteita ja niiden saavuttamista on seurattu. Korjausliikettä on odotettu, mutta sitä ei ole tullut. Hallitus - toimitusjohtaja asetelma on yrittäjille tuttu. Nyt on selityksien aika ohi.

      Yritysmaailmassa toimitusjohtaja olisi jo jättänyt avaimet pöydälleen ja hallitus olisi rekrytoimassa uutta toimitusjohtajaa.

      Teuvo Tihilä on kirjoittanut aiheesta osuvasti Vekkarissa 19.10.

      • dhkkccnn

        Noin vuosi sitten Uuden Jämsän valtuustoryhmä ryhmäpuheenvuorossaan:

        Edelleen meillä on yhdessä oltava vahvoja tavoitteita. Kaupunginjohtaja Salmisen sanoin; jämäkkä tahtotila viedä Jämsää eteenpäin. Tällä hetkellä Jämsässä on nähtävissä mukavaa ”pöhinää” tiukasta taloudesta huolimatta. Jotenkin tuntuu, että sitä paljon puhuttua negatiivisuutta on saatu käännettyä positiivisempaan suuntaan. Muun muassa runsas rakentaminen ja uudet avatut kauppaliikkeet antavat meille uskoa tulevaan.
        Hienointa mitä kuulimme, oli se, kuinka joustavaa ja nopeaa toimintaa Jämsän kaupungista oli osoitettu Tokmannin rakennustöiden alkuun saattamisessa ja sen eri vaiheissa. Eli vielä kiitos kaikille asiassa mukana olleille. Kaupunginjohtaja sai myös tunnustusta aktiivisuudestaan. Tämän tapaisilla viesteillä on suuri merkitys.
        Vielä kun muistetaan puhaltaa yhdessä yhteiseen hiileen niin, etteivät savut tulisi omille silmille.


    • vaalittulossa

      Tihilä voisi jättää räksyttämisen. Katkeroitunut entinen virkamies joka ei tällä vuosituhannella ole ollut asioista päättämässä tai niihin kunnolla perehtynyt. Yrittäjien pj ei ole erottamisen takana. Ei myöskään yrittäjä, kepun ryhmän pj. Suosaari.
      Salminen on, läheltä seurattuna, tehnyt yritystoiminnan eteen paljon enemmän kuin edeltäjänsä.

      • historiaaa

        Tihilä taitaa olla hamaan hautaansa asti katkera kaupunginjohtajavalinnasta, jonka äänestyksen hävisi Lehtimäelle. Jollen aivan väärin muista, niin häviö oli 1 ääni.


      • KaukaaHaettu

        Mainitut Vuosaari ja Hagren ovat siis muodostaneet mielipiteensä jo ennen valtuuston iltakoulua, jossa karut todisteet Salmisen sopimattomuudesta tehtäväänsä tuodaan valtuutetuille julki.

        Harkitsematonta toimintaa.

        Tihilän osalta olisi toivonut jotain asiaan perustuvaa hänen harkitusta mielipidekirjoituksestaan. Jokin 25 vuotta sitten tapahtunut on varsin epäoleellinen tähän asiaan liittyen, eikä ainakaan Salmisella ole ollut osaa eikä arpaa tähän liittyen.


      • voiskojokuselventää
        KaukaaHaettu kirjoitti:

        Mainitut Vuosaari ja Hagren ovat siis muodostaneet mielipiteensä jo ennen valtuuston iltakoulua, jossa karut todisteet Salmisen sopimattomuudesta tehtäväänsä tuodaan valtuutetuille julki.

        Harkitsematonta toimintaa.

        Tihilän osalta olisi toivonut jotain asiaan perustuvaa hänen harkitusta mielipidekirjoituksestaan. Jokin 25 vuotta sitten tapahtunut on varsin epäoleellinen tähän asiaan liittyen, eikä ainakaan Salmisella ole ollut osaa eikä arpaa tähän liittyen.

        Kuka on Tihilä? Joku yrittäjä? Vai joku vakiokirjoittelija näillä palstoilla?


      • jamsalaene

        Tihilä on entinen Jämsän kaupunginsihteeri, siis joku senaikainen kaupungin apulaisjohtaja. Olisikohan ollut 70-luvun lopussa tai 80-luvun alussa. Haki kaupunginjohtajaksi samaan aikaan Markku Lehtimäen kanssa. Hävisi vaalin. On päälle seittemänkymppinen, ellei jo lähentele kahdeksaakymppiä. Kirjoittelee paikallislehteen silloin tällöin. Ei ole ollut millään tavalla kaupungin päätöksenteossa tai kunnallispolitiikassa.


      • Selventyikö

        Teuvo Tihilä on eläkkeellä oleva entinen kaupungin kärkivirkamies.
        Kirjottaa harvakseltaan JÄmsän seutuun mielipidekirjoituksia asiantuntemuksella ja järjen äänellä.

        Otti kantaa kaupunginjohtajan eroaloitteeseen rinnastamalla tilanteen yrityksen toimitusjohtajan asemaan. Toimitusjohtaja lähtee kun hallituksen puheenjohtaja menettää luottamuksen toimitusjohtajaan. Mukisematta ja välittömästi.

        Tihilän poika on maan ykkös yritysjohtajia.


    • etviitsiyleistää

      Et taida montaa yrittäjää tuntea.

      • JopaHän

        Peukun alaspäin on kääntänyt myös tämä yrittäjä jonka uuden hankkeen eteen kaupunginjohtajan kehutaan niin kovasti uurastaneen.
        Vaikka raskasta työtä on hän raskaiden huvien kera tehnyt.


    • Ktläkyllä

      Nyt jos tämä ei mene läpi kuten toivon. Niin vastuun tunnon omaavat päättäjät voi poistua näyttämöltä... vain Jämsän parasta ajatellen, kuten ovat itsekkin sanoneet.

      • 1917

        vastuuntunto on yhdyssana.


    • rahvonen

      Kaupunginjohtajan valta yritystoimintaa koskevissa asioissa on rajallinen. Monesti kaavoituksen ja rakennustarkastajan tulkinnoilla on enemmän merkitystä.

    • dopel-ou-seven

      Mistään en mitään tiedä, mutta kuulemani perusteella olen antanut itselleni kertoa, että kaupunginjohtaja ei saa mitään aikaan. Yrittäjiä en tunne, mutta kuntalaisen silmin on kylämme pahasti menossa kohti jyrkänteen reunaa, enkä uskokkaan, että kaupunginjohtajamme johdolla saisimme vauhdin pysäytettyä ennen putoamista. Vuosikausiin ei ole mitään positiivista tapahtunut kuntalaisille. Yhdestä kylpylästä vouhkataan vuosikausia, eikä mitään tapahdu. Yksi pienehkö kylpylä ei jämsää nosta yhtään mihinkään. Kun seuraa paperiteollisuuden suuntaa jokilaaksossamme, ei hyvältä näytä. Työilmapiiri tehtailla on vuosien saatossa laslenut riman alle, ja se johtuu jatkuvista työolojen kiristyksistä, ja toistuvista yt-menettelyistä. Sijoittajat ajattelevat vain saamiaan osinkoja, ja meidän kustannukset ovat maailman mittakaavassa aivan liian suuret, joten tuskimpa ,enee enään kovinkaan pitkää aikaa, kun saamme kuulla tehtaiden alasajosta. Jämsää ei pelasta muu, kuin uusien teollisuustyöpaikkojen saanti maakuntaamme, ja siinä olisi haastetta päättäjillemme. Pelkoa päätösten teossa ei saisi olla ilmassa lainkaan, ja isoja asiaoita pitää tapahtua, ja pian kuntamme elinvoimaisuuden takaamiseksi. Himos ei yksin meitä elätä!

      • Saab-35-Draken-Halli

        Viisasta asiaa puhui edellinen kirjoittaja. Ei kylpylä ja Himos mitään työpaikkoja tuo jämsäläisille. Taitaa nekin vähät työntekijät tulla niihin jostain halvemman työvoiman maista. Koljosen röttelöt lahoaa Jämsän Keskuskadun varrella pystyyn ja keskusta alkaa kohta näyttää entisen autotuotannon mahtikaupungin Detroitin slummilta. Paperitehtailla ajetaan nyt vanhoilla jo lähes elämänsä kalkkiviivoilla olevilla paperikoneilla huippukierroksilla mahdollisimman suuria tuotantomääriä ja lauletaan siinä samalla Jämsän paperiteollisuuden "Joutsenlaulua", koska investointeja ei enää Jämsän tehtaille tule ja koneille saa tehdä UPM:n pääkonttorin määräyksellä ainoastaan ihan välttämättömät pakolliset korjaukset. Kyllä nuo kaksi paperitehdasta ovat kuitenkin se Jämsän talouden selkäranka ja jos tehtaat suljetaan, alkaa käytännössä todellinen köyhyys Jämsässä. Sillä porukalla se Jämsässä todellinen ostovoima on. Elosta nyt ei kannata noteerata juuri miksikään työntekijöiden ostovoimasta puhuttaessa. Hallissa on paljon porukkaa hommissa, mutta taisi armeijan edustajien riemu olla ennenaikaista (niin tuttu ilmiö) kun kehuivat oikein radiossa saaneensa ilmavoimille 15 miljoonalla € käytetyt harjoituskoneet, vaikka hommaan oli varattu alkujaan 40 miljoonaa €. Koneet oli tarkoitus modernisoida ja päivittää (ehkä Hallissa) nykypäivän vaatimuksia vastaaviksi, mutta koneen saksalainen valmistaja ilmoitti tylysti, että he eivät anna kyseisille käytetyille koneille varaosia, eivätkä minkäänlaista huoltotukea suomalaisille ostajille ko. koneiden suhteen. Armeijan edustajat nyt kiireesti loihe lausumaan, että "saksalaisen valmistajan kanssa pyritään vielä neuvotteluyhteyteen asiassa". Jos sakemanni tuohon varaosien toimitukseen ja koneiden päivittämiseen nykyaikaan suostuu, niin se laittaa sille kyllä niin kovan hinnan, että taisi armeijan säästöt hukkua olemattomiin tuossa käytettyjen harjoituskoneiden ostamisessa. Tottahan sakemannikin haluaa myydä nimenomaan uusia koneitä, eikä suinkaan pitää omalla tietotaidollaan yllä vanhojen koneiden varaosahuoltoa ja tietopäivityksiä vanhojen koneiden ostajille. Taas vietiin tuossakin lentokonekaupassa Suomen armeijan herroja kuin kuoriämpäriä, niin kuin 1990-luvun puolivälissä venäläiset hööpöttivät suomalaisia tehdyissä BUK-M1 kaupoissa.


      • Mukavaolisitietää
        Saab-35-Draken-Halli kirjoitti:

        Viisasta asiaa puhui edellinen kirjoittaja. Ei kylpylä ja Himos mitään työpaikkoja tuo jämsäläisille. Taitaa nekin vähät työntekijät tulla niihin jostain halvemman työvoiman maista. Koljosen röttelöt lahoaa Jämsän Keskuskadun varrella pystyyn ja keskusta alkaa kohta näyttää entisen autotuotannon mahtikaupungin Detroitin slummilta. Paperitehtailla ajetaan nyt vanhoilla jo lähes elämänsä kalkkiviivoilla olevilla paperikoneilla huippukierroksilla mahdollisimman suuria tuotantomääriä ja lauletaan siinä samalla Jämsän paperiteollisuuden "Joutsenlaulua", koska investointeja ei enää Jämsän tehtaille tule ja koneille saa tehdä UPM:n pääkonttorin määräyksellä ainoastaan ihan välttämättömät pakolliset korjaukset. Kyllä nuo kaksi paperitehdasta ovat kuitenkin se Jämsän talouden selkäranka ja jos tehtaat suljetaan, alkaa käytännössä todellinen köyhyys Jämsässä. Sillä porukalla se Jämsässä todellinen ostovoima on. Elosta nyt ei kannata noteerata juuri miksikään työntekijöiden ostovoimasta puhuttaessa. Hallissa on paljon porukkaa hommissa, mutta taisi armeijan edustajien riemu olla ennenaikaista (niin tuttu ilmiö) kun kehuivat oikein radiossa saaneensa ilmavoimille 15 miljoonalla € käytetyt harjoituskoneet, vaikka hommaan oli varattu alkujaan 40 miljoonaa €. Koneet oli tarkoitus modernisoida ja päivittää (ehkä Hallissa) nykypäivän vaatimuksia vastaaviksi, mutta koneen saksalainen valmistaja ilmoitti tylysti, että he eivät anna kyseisille käytetyille koneille varaosia, eivätkä minkäänlaista huoltotukea suomalaisille ostajille ko. koneiden suhteen. Armeijan edustajat nyt kiireesti loihe lausumaan, että "saksalaisen valmistajan kanssa pyritään vielä neuvotteluyhteyteen asiassa". Jos sakemanni tuohon varaosien toimitukseen ja koneiden päivittämiseen nykyaikaan suostuu, niin se laittaa sille kyllä niin kovan hinnan, että taisi armeijan säästöt hukkua olemattomiin tuossa käytettyjen harjoituskoneiden ostamisessa. Tottahan sakemannikin haluaa myydä nimenomaan uusia koneitä, eikä suinkaan pitää omalla tietotaidollaan yllä vanhojen koneiden varaosahuoltoa ja tietopäivityksiä vanhojen koneiden ostajille. Taas vietiin tuossakin lentokonekaupassa Suomen armeijan herroja kuin kuoriämpäriä, niin kuin 1990-luvun puolivälissä venäläiset hööpöttivät suomalaisia tehdyissä BUK-M1 kaupoissa.

        No mikäs sinun ratkaisusi on näihin asioihin?


      • Saab-35-Draken-Halli_

        Ratkaisut ovat hyvin yksinkertaisia:

        1. Pölkkypäät pois Suomen armeijan palkkalistoilta. Mihin se pelleporukka muka tarvitsee esim. yli 400 kovapalkkaista everstiluutnanttia? Rättivarastoilta lempataan huonopalkkaisia varastotyöntekijöitä pihalle, että upseeriston nappikaulat saa pitää kovapalkkaiset suojatyöpaikkansa. Ei hyvä...

        2. Virmapyhän Telakalla on jatkuvasti duunia, missä on olematon veroprosentti ja sitä kautta suhteellisen kova ansiotaso. Tinurit, kolvaajat, magneettipuikkohitsaajat ja rannanomistaja-turvenuijat tekevät kauppaa keskenään paketti-Mersuilla. Myllymäen teollisuustonteille ei tunnu olevan tulijoita, mutta Virmapyhän Telakalla asiakaskuntaa näyttää riittävän. Jotain hapisputki-ponttoonia siinä juuri muutama päivä sitten taas tinasivat. Alkaa muuten Kaipolanväylän pyörätien vieressä taas pusikot nousemaan niin ylös, että ensi kesänä alkaa jo haittaamaan Kaipolanväylältä esteetöntä näkymää tuonne Virmapyhän Telakalle. Maajussit... nyt vesurit teräviksi talven aikana ja viimeistään silloin kuin puskat alkaa tulemaan ensi keväänä hiirenkorvalle, niin koko perhekunnan voimalla pusikoita raivaamaan.

        3. Jämsän maantieteellinen sijainti on suorastaan ihanteellinen. Pääsee lentokoneella, laivalla, junalla ja kumipyörillä mihin suuntaan tahansa. Graafinen paperi Jämsässä on tulemassa elinkaarensa loppuun, joten teollisuutta paikkakunnalle todella tarvitaan muutaman vuoden kuluttua, että elintaso säilyy edes suunnilleen nykyisellään. Kenkää 10 nykyiselle turhanpäiväiselle kaupungin virkamiehelle, jotka eivät ole saaneet yhtään mitään aikaan paikkakunnalle uusien työpaikkojen luomiseksi. Samalla rahalla palkattava YKSI Suomen ehdoton huippuluokan osaaja, joka todellakin saa sitä teollisuutta tulemaan Jämsään. Kyllä 10-kertaisella virkamiehen palkalla löytyy YKSI sen tason osaaja, että alkaa oikeasti tapahtumaan... eikä tule kaupungille yhtään nykyistä kalliimmaksi.


      • turhakkeita
        Saab-35-Draken-Halli_ kirjoitti:

        Ratkaisut ovat hyvin yksinkertaisia:

        1. Pölkkypäät pois Suomen armeijan palkkalistoilta. Mihin se pelleporukka muka tarvitsee esim. yli 400 kovapalkkaista everstiluutnanttia? Rättivarastoilta lempataan huonopalkkaisia varastotyöntekijöitä pihalle, että upseeriston nappikaulat saa pitää kovapalkkaiset suojatyöpaikkansa. Ei hyvä...

        2. Virmapyhän Telakalla on jatkuvasti duunia, missä on olematon veroprosentti ja sitä kautta suhteellisen kova ansiotaso. Tinurit, kolvaajat, magneettipuikkohitsaajat ja rannanomistaja-turvenuijat tekevät kauppaa keskenään paketti-Mersuilla. Myllymäen teollisuustonteille ei tunnu olevan tulijoita, mutta Virmapyhän Telakalla asiakaskuntaa näyttää riittävän. Jotain hapisputki-ponttoonia siinä juuri muutama päivä sitten taas tinasivat. Alkaa muuten Kaipolanväylän pyörätien vieressä taas pusikot nousemaan niin ylös, että ensi kesänä alkaa jo haittaamaan Kaipolanväylältä esteetöntä näkymää tuonne Virmapyhän Telakalle. Maajussit... nyt vesurit teräviksi talven aikana ja viimeistään silloin kuin puskat alkaa tulemaan ensi keväänä hiirenkorvalle, niin koko perhekunnan voimalla pusikoita raivaamaan.

        3. Jämsän maantieteellinen sijainti on suorastaan ihanteellinen. Pääsee lentokoneella, laivalla, junalla ja kumipyörillä mihin suuntaan tahansa. Graafinen paperi Jämsässä on tulemassa elinkaarensa loppuun, joten teollisuutta paikkakunnalle todella tarvitaan muutaman vuoden kuluttua, että elintaso säilyy edes suunnilleen nykyisellään. Kenkää 10 nykyiselle turhanpäiväiselle kaupungin virkamiehelle, jotka eivät ole saaneet yhtään mitään aikaan paikkakunnalle uusien työpaikkojen luomiseksi. Samalla rahalla palkattava YKSI Suomen ehdoton huippuluokan osaaja, joka todellakin saa sitä teollisuutta tulemaan Jämsään. Kyllä 10-kertaisella virkamiehen palkalla löytyy YKSI sen tason osaaja, että alkaa oikeasti tapahtumaan... eikä tule kaupungille yhtään nykyistä kalliimmaksi.

        Olihan täällä se Himos-hullu kovalla palkalla mutta mitä jäi käteen, torso kanavan tekele !


    • hddssllkkj

      Olen saanut luettavakseni 24 osaisen "perustelu"väitteet Salmisen erottamiseksi. Yksikään kohta perusteluista ei ole sellainen, jonka mukaan olisi toimittu väärin. Osoittaa vain, että johtavat luottamusnaiset eivät osaa tehtäviään ja koko johtoryhmä on muka toiminut väärin, ei yksin Salminen. Aina ei luottamushenkilö saa mielipidettään hyväksytyksi
      Aloitteentekijät iskivät lisäksi tahallaan valheellisesti myös arimpiin aiheisiin millä voivat lyödä: Alkoholinkäyttö ja tekstiviestit

      Vakuutan ja alleviivaan että Salmisella ei ole alkoholiogelmaa. Vapaa-aikanaan myös kaupunginjohtajalla on oikeus silloin tällöin ottaa paukut. Niin Merja Lahtinen kuin Piritta Rantanen ovat puheenjohtajakaudellaan esintyneet vapaa-ajallaan huppelissa kuin myös moni valtuutettu.

      Ja sitten nuo tekstiviestit, mistä kaupunginjohtajaa syytetään. Kaksi vuotta sitten kun Piritta oli sinkku ja kj oli sinkku kj lähetti Piritalle muutaman tekstiviestin missä kehui Piritan ulkonäköä tms. Mitä helvetin pahaa siinä oli kun molemmat oli sinkkuja kj yritti iskeä Pirittaa. Ja lisäksi se yksi yöllinen puhelinsoitto on pyydetty ja annettu anteeksi.Minkäännäköistä julkisuusarvoa ne eivät ansaitse puhumattakaan erottamisperustelua.

      Ja sitten vielä tuo tökerö ulostulo. Viisi valtuutettua marssi kaupunginjohtajan luo ja vaati välitöntä irtisanoutumista uhkauksella että tuovat asioita julkisuuteen jos ei eroa. Sairasta toimintaa. Jämsän edun mukaista on, että päätunarit Merja Lahtinen ja Piritta Rantanen eroavat puheenjohtajatehtävistään vapaaehtoisesti 7.11. valtuuston kokouksen jälkeen ja heidän tilalleen valitaan yhteistyökykyisemmät henkilöt.

      • nimi_esiin

        Ei sinun vakuutteluilla ja alleviivauksilla Salmisen "raittiudesta" ole mitään arvoa, jos et laita nimeäsi näkyviin.


      • Johtajasopimus

        24 osainen perustelu, eikä se riitä?
        Ei tarvitse edes yhtä eriteltyä perustelua. Epäluottamus riittää.


      • RiittäisJo

        Juopot juoppoa suojelee


      • rrwwllmmbhg
        nimi_esiin kirjoitti:

        Ei sinun vakuutteluilla ja alleviivauksilla Salmisen "raittiudesta" ole mitään arvoa, jos et laita nimeäsi näkyviin.

        Myös yrittäjät, jotka haluavat kj eroa esiin. Lukekaa 14 koplan perustelut. Silkkaa politiittista vääntöä.
        14 valtuutettua ei riitä epäluottamukseen. Olen kuullut että tuokin ryhmä on jo pienenemässä.


      • Yli-Sekavia-Viestejä

        Valtuuston iltakoulussa vahvistui:
        a) PIritta ei ollut sinkku kaupunginjohtajan törkyviestien aikaan.
        b) Piritta ei flirttaillut ja nämä viestit olisi poistettu lehtijutusta. Viestiketju on täydellisenä julkaistu.


    • TrumpinUpposi

      Ei tässä maailmassa missä nyt eletään miesjohtajat kommentoi seksistisesti työyhteisönsä naisten ulkonäköä.

      • nbcnchgdhfjhglö

        Joku voisi siitä jopa pitääkin. voivoi et taida olla työelämässä mukana. Työpaikkarakkaudet ovat yleisempiä kuin luuletkaan. tietysti sitten pidemmälle vietynä se pitää olla molemminpuolista. Kaksi vuotta vanhoilla kahden sinkun välisillä tekstiviesteillä ei kannata uhkailla.


      • IsoaSikailua

        Sysmän kaupunki on mennyt sekaisin kun ovat päätyneet tilanteeseen jossa kaupungijohtaja ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja ovat keskenään naimisissa. Hallituksen pj on kunnanjohtajan esimies.

        Jämsässä ei ole kyse romanssista vaan seksuaalisesta häiriköinnistä, jossa kaupunginjohtaja on lähetellyt törkeitä viestejä hallituksen puheenjohtajalle. Tapahtumien aikaan hallituksen pj on ollut naimisissa ja hänen puolisonsa on sairastanut parantumatonta syöpää ja ollut hoidettavana kotonaan.


      • jaahasjoo

        Totta on, nbcncbhgjajotakin, että työpaikoilla on ihastumisia ja jopa rakastumisia aina siellä täällä. Tiedän useita, eri tasoisia. Muutamat jopa löytävät elämänkumppanin työpaikalta, tunnen heitäkin.
        Ja eri tasoisella flirtillä se alkaa,sen jälkeen nykyisin jatkuu tekstareilla. Jatko sen jälkeen on sitten molempien asia.
        Aika hassua, jos kahden vuoden takaisilla teksiviesteillä nyt aletaan syyllistämään jotakuta. Kaiketi viestit vastaanottanut naishenkilö ensimmäisen viestin jälkeen selkeästi ilmoitti, että ei kiinnosta, tekstarit saa olla loppu.
        Ellei ole ilmoittanut "ei kiinnosta", niin syytä on sitten niin sysissä kuin sepissä, niinkuin vanha sanonta kuuluu.


    • katapultti-

      Potkaiskaa se hävytön sika Jämsästä pihalle.

    • ehkäotin

      Ei mittään muuta ku, ilmaset boolit kaupungintalolle ja Raipati rai

    • SianSaksaa

      En tarkalleen tiedä mitkä ovat kunnanjohtajan pätevyysvaatimukset.
      Ainakaan ei tarvitse osata kirjoittaa.

      Kaupunginjohtajalla on toki kaupungin Viestintäpäällikkö käytössään. Sama henkilö jota Salminen oli Puoluelain vastaisesti tarjonnut eduskuntavaaliehdokkaan vaalityöntekijäksi.

      Kerrotaan että jollain yrittäjällä ja kaupungilla on erimielisyyttä siitä mitä kaupunginjohtaja on luvannut yrittäjän investoinnin edistämiseksi. Ottaen huomioon Salmisen kyky viestiä ymmärrettävästi, niin ei mikään ihme.

      • jummpahuiti

        Solisaalien ajojahti


      • SelwäKuinPläkki

        Fyyiiuuo
        Kutem aimmin ssowimmmeee ttu
        huaisin tulla iltatuuuuteenne
        mopot ja raksat käyntiin vaan
        Asia souivvittu


      • kriisiviestintä

        Niinhän se oli viestintäpäällikkö edellisenkin kaupunginjohtajan käytettävissä eli samat toimen myötäisedut näyttävät jatkuneen, mutta viestinnän perusteella ei ole riittänyt.

        Mutta miten kaupungin viestintä on hoitanut kriisiviestinnänä tässä tpauksessa, en ole nähnyt mitään?


    • Räpistinritu

      Draken -Halli "tietäjälle": tuommoisen mäntämoottorisen kuttaperkkakoulukoneen varaosat tehdään itse Hallissa, samoin hoituu muu ylläpito. Se ei mitään valmistajan tukea tarvitse.

      • Flanker_

        Mitäs ne armeijan pölkkypäät sitten valmistajalta on sitä tukea sille mäntämoottoriselle kuttaperkkakoneelle kyselleet?


    • lumitraktori

      Kyllä me Ilkalle lunta aurataan kun vaan satas

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14851
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    8. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe