Katuvalot taas käyttöön

Tilley

Teknisen lautakunnan puheenhoitaja ei asu kaupungin valojen loisteessa, joten ei tarvitse niitä valoja iltaisin.

43

58

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei.valosaastetta

      Melkein vois kuvitella, että juuri siksi kaipaisi katuvaloja...

    • AUTOILIJA888

      KYLLÄ ON VAARALLISEN PIMEÄTÄ , KUN VALOT EI PALA. VARMAAN SITTEN PÄÄTTÄJÄT HERÄÄVÄT, KUN JOKU JÄÄ AUTON ALLE !!

      • pelottaa.paljon

        Joo, jos olis joku laki vaikka heijastinpakosta, niin ne muutamat yöjuoksijat voisivat jotenkin selvitä...


    • eirahapala

      Joo, on hyvä että säästetään edes katuvaloissa.

    • Ärtymystäkö

      Autolla liikkujat eivät ymmärrä kevyttä liikennettä pimeässä. Pelataanko pimeään kivikauteen vai myrskylyhtyihin, niinkö? Miksi sitten investoitu valoihin, jos ei niitä käytetä?

      • amerikan.antti

        Näin joskus elokuvan, jossa usassa tuli sähkökatko ja koko kaupunki meni sekaisin. Sitäkö tänne halutaan?


      • valot.päällä

        Osaatko kertoa, että kuinka paljon kevyttäliikennettä on liikkeellä kello 00-06 välisenä aikana? Siis suhteessa 06-24 väliseen aikaan.


    • hamppareistaniinväliä

      Hyvä tapa säästää tuollainen, turha on keskiyöllä valoja poltella, kunnon ihmiset nukkuu silloin. Joku sakilainen jos jää auton alle, niin säästöä siitäkin tulee yhteiskunnalle.

    • Lorunloppuko

      On monenlaista kulkijaa ja työmatkaa sekä aikoja ynnä matkustajaa,
      vartijoitakin. Pitäisikö vähäliikenteisiä katujakin
      lopettaa?

      • heijastinjalamppu

        Taskulamput on keksitty, kyllä yöllä liikkujat on niin piei marginaaliryhmä, että heidän takia on turha lamppuja polttaa.


    • Ja_pöh_

      Joku sanoi että hyvä että säästetään ettei raha pala. Todellusuudessa kyllä tällä kaupungilla raha palaa, eivät vaan kerro sitä meille. Kaupunki säästää kunnolla sähkössä jotta rahaa riittäisi kaupungilla muihin sanotaanko nyt vaikka juttuihin.

    • Haisee_homma

      Kulttuurimoninaisiin juttuihin, on oma lisäykseni tuohon äsköiseen raapustukseen.

    • parempiniin

      Onhan se fiksumpaa pistää kulttuuriin, kun tyhjiin valoihin.

    • Kulttuuria_pimeydessä

      Nimenomaan ja kun katuvalot on pois päältä ja kaduilla synkkää ja pimeää on tuota kulttuuria helpompi kulttuurin harrastajien harjoittaa kuin liian valossa.

      • Salakieli

        Onko kulttuurin harrastaja = kulttuurin rikastaja? Tuo salakieli hiukan outoa, joten jos opastaisitte.


    • Kalergi_Coudenhove

      Ei kerrota! Vihjaillaan vaan niin pirusti ja porukalla hihitellään, kuka keksii parhaiten kiertoilmaisuja, sananvapaus on näet lähinnä vitsi tämänpäivän Suomessa, pitää olla tarkkana mitä ja miten asiat ilmaisee, muuten saattaa nasahtaa maksimissaan 13v. ehdoton vankeus vaatimus syyttäjältä ja poliisit köyttää tuoliin kiinni kuulusteluihin ja pakko syöttää 3 päivää diapameja naamaan ja pitää sellissä siteissä.

      Valot pois ja pimeät kujat, sillä se kulttuuri rikastuu aivan perkeleen varmasti ja eräät rikastuu myös samaan aikaan hotelli bisneksessään ja käärii hynät taskuunsa.

    • vanGokkinen

      Kulttuuri ei nyt ole missään tekemisissä minkään typerysten jauhaman maahanmuuton kanssa, vaan taiteita ja musiikkia.
      Joka keskustelua ei pidä pilata muutamien harrastamalla kestoaiheella. Kestoaihe on kiertoilmaisu pakkomielteiselle maahanmuuttoa koskevalle jankutukselle.

    • Näillä_nyt_mennään

      Roudatkaa tuo kulttuuri hevonvittuun tästä maasta, niin eipä tule aiheena joka helvetin ketjuun, puheet loppuu siihen kun loppuu tuo matusirkus. Suvakkeja ja päättäjiä saatte kiittää näistä tunkeutujista, nyt niitä sitten saitte ja se tulee näkymään jokapaikassa keskustelu ketjuja myöten, tykkäsitte tai ette. Ja kun telkun avaatte mokutus on taas siellä läsnä.

    • Katukielen.puhuja

      Kansa keksii kiertoilmaisuja kun sananvapauden puuttuessa ei muuta voi. Jos vähänkään poikkeat siten että joku pilkunviilaaja pääsee iskemään, niin syyte tulee. Tai sitten irtisanominen työstäsi, kuten yhdelle urheilutoimenjohtajalle kävi kun puhui suoraan. Nykyään keksitään kiertoilmaisuja kun suoraan ei saa puhua. Kansa kuitenkin haluaa puhua asioista. Tekstikieli ja katukieli ovat täysin erilaiset. Lapsetkin leikkivät nykyään leikkiä "kuka pelkää mustekalaa". Tähän on menty.

      • voivo.ttelija

        No voi.


    • ihmeluusereita

      Taas on nuo luuserit höpöttämässä sontaansa, miksette pysy niissä omissa aiheissa, ei ihmiset halua tuota samaa jauhaa kuukaudesta toiseen.
      Pilaatte jokaisen keskustelun tuolla typerällä aiheellanne.

    • Matutusta

      Mitä tulee siihen, kun jotkut vetävät herneen nenäänsä, jos jossain ketjussa aletaan puhumaan matuista, vaikka itse ketju ei olisikaan matuketju aloitukseltaan, niin matut ovat nyt todellakin osa yhteiskuntaamme, yrittäkää nyt vain kestää ja ettehän te vedä herneitä nenäänne jos suomalaisistakin puhutaan. Matut ja varsinkin muslimimatut on nyt täällä ja se näkyy ja kuuluu rikos/raiskaus/pedofilia/tappo/murha/väkivalta/varkaus/tuhopoltto/työttömyys matu uutisten lisäksi ihmisten keskusteluissa.

      Matu aihe on sellainen juttu, että vaikka nyt ei ole samanlaista matu zunamia, kuin vuosi sitten, niin tuota väkeä lappaa maahamme tasaisesti kokoajan nyttenkin ihan eri tahtiin ja kovempaa kuin koskaan aikaisemmin. Juttua ei vaan kerrota valtamediassa. Kun rehellistä tilanne seuraa vaihtoehtomedioista niin Euroopan sisäisiä matu siirroksia on kokoajan menossa matuilussa lentokoneilla ja osa lennätetään suoraan kauempaa, muitakin matu virtoja Eurooppaan on päällä kokoajan ja sun muita perheen yhdistämisiä jossa yksi tulija saattaa saada myöhemmin jossainvaiheessa puolikylää 30-40 ihmistä jopa kotimaastaan tänne meille ja hyvin monilla tulijoilla perheenyhdistämis juttuja päällä.

      Sitten kun mietitte, että suomalaiset tekee 1-2 lasta per perhekunta, osa ei ollenkaan ja nämä meille tulleet matut n. 6-15 lasta per perhekunta niin on helppo laskea, että tulevaisuudessa matupuheet ketjuissa, mitkä ei välttämättä matuketjuja, niin saattaahan se matu putkahtaa teksteihin kun matutus senkus kiihtyy. Tuota matu syntyvyyttä kun mietitte ja suomalaisten lastenteko vähyyttä, niin meillä on vielä paljon matu ongelmia edessä maassamme ja matu rutinat netissä vasta alussa, täysin alussa.

      Jossain kohtaa tulevaisuudessa meillä on vielä paha ongelma näiden matujen suhteen, kun heitä tarpeeksi paljon, sattuvat meinaan olemaan muhamettilaisia suht melkein kaikki ja kuka Islamia tuntee rehellisesti tietää mitä tarkoitan tulevilla ongelmilla.

      • uskontoa.juhlimaan

        No johan tuli raamattu näin reformaation juhlavuoden avajaispäivän jälkeen. No en jaksanu ees lukee.


      • ihnan.pihalj

        Siis tuleeko mainitsemasi ihmiset sytyttämään vai sammuttamaan katuvaloja? Tai miten esitelmäsi kuvaama asia helpottaa tai vaikeuttaa katuvalo ongelmaa? Vai mikä oli ylipäänsä silta katuvalo ongelmaan?


    • Hyvämuistinen

      Katujen valaistus liittyy matuun halusitte tai. Noin vuosi sittem oli kansalaisille tiedoitustilaisuus kahden vok.n sijoittamiseen Hyvinkäälle ollessa aiheena. Siellä päättäjät lupasivat lisää valaistusta vok.en lähialueille. Eli kyllä valaistus ja matut kuuluvat ainakin tämän ketjun aiheeseen.

      • suppea.kuva

        No aika hatarasti. Nyt kai puhutaan koko kaupungista eikä vokin lähialueista. Vokit on luultavasti aika pieni osa kaupunkia...siis sikäli, kun katsoo kartasta. Eikä tarkalleen ottaen puhuta lisäämisestä vaan olemassa olevan käytöstä.


      • Hyvämuistinen
        suppea.kuva kirjoitti:

        No aika hatarasti. Nyt kai puhutaan koko kaupungista eikä vokin lähialueista. Vokit on luultavasti aika pieni osa kaupunkia...siis sikäli, kun katsoo kartasta. Eikä tarkalleen ottaen puhuta lisäämisestä vaan olemassa olevan käytöstä.

        Lähialueilla oli katuvalaistus huoltamatta ja useita valaisimia pimeänä. Yleisesti luvattiin Sahanmäen asuinalueen katuvalaistuksen kuntoon laittamisesta. Kartasta katsoen sen kyllä näkeekin. Sikalan Vokista puhuttiin hyvin vähän tuossa tilaisuudessa.


    • Tää_on_tätä

      Tuosta matujen suuresta syntyvyys määrästä. Se on isoa kusetusta kun päättäjät ja suvakit perustelee ja sanoo, että tarvitsemme muka lisää enemmän väkeä tänne jotta pärjäisimme. Islannissa esim. ei ole kuin joitakin satojatuhansia ihmisiä asukkaina ja heillä on Suomeakin toimivampi ja hyvä korkean elintason toimiva maa. Ei meidän hyvinvointi ole ihmispopulan kasvusta ja määrästä kiinni, tuo on valhe. Ja mehän me noita tulijoita hyysäämme, elätämme, ei ole heitä pahemmin töissä näkynyt koko matupopulaa kun katsoo. Kusettavat niin monessa asiassa tässä muslimimatu-vedätyksessään matut itse ja päättäjämme meitä suomalaisia.

      • kaukaa.haetaan

        Nyt jo haetaan Islanti mukaan. Miten siellä on katuvalojen laita?


      • maan.tietoa

        Hyvä, että otit Islannin mukaan. Siellähän hoidettii pankkikriisikin mallikkaasti. Liian vähän puhutaan, mutta nyt vaalien jälkeen taas otsikoissa.


      • rev.lon

      • bonk.man
        maan.tietoa kirjoitti:

        Hyvä, että otit Islannin mukaan. Siellähän hoidettii pankkikriisikin mallikkaasti. Liian vähän puhutaan, mutta nyt vaalien jälkeen taas otsikoissa.

        Juu tosi hyvin hoidettiin.

        http://www.hs.fi/paakirjoitukset/a1459742114505


    • Muslimimaturutinaa

      Matuja saatte lisää keskustelu ketjuihin VARMASTI! tykkäsitte, tai ette. Pitääkö niitä muslimimatuja tänne päästää perseilemään. Hoitakaa ja hoidellaan matut veks maasta ja rajat kiinni, niin ketjutkin rauhoittuu ja matu kirjoitukset loppuu kuin itsestään. Sitten voidaan ketjuissa pohtia entiseen tapaan katuvaloja ja koiranpaska kasoja suomalaisittain taas ja rauhassa vaikkapa riidellen.

      Matuilut eri ketjuissa on vasta alussa niinkuin joku tuossa jo totesikin. Meillä on tässä maassa nyt asia ja ongelma josta ei todellisuudessa pidetä sanoi Iltalehdet ja telkkarissa setä mitä tahansa paskaa ja tämä ongelma tunkee keskusteluketjuissa ja muualla esiin.

      • matu.mutu

        Mutta saadaanko valot päälle? Se on nyt kynnyskysymys.


    • Sillan_rakennusta

      Rakennan nopsaan sillan ketjun pää aiheesta Hyvinkään sammutetuista katuvaloista Ruotsin sammutettuihin kaupungin jouluvaloihin, jossa epäillään todellisiksi jouluvalon sammuttajiksi muslimeita, naurettavien lapsellisten selittelyjen sijaan joita suvakit yrittää epätoivoisesti pajunköysi-syöttää kansalle.

      http://mvlehti.net/2016/10/30/ruotsin-liikennevirasto-kieltaa-joulukadut/

      Asia silta rakentuu ketjun Hyvinkään katuvaloihin siinä, että onko tulevaisuudessa muslimipopulan kasvaessa Hyvinkäälläkin vaara että kaupungin jouluvalot sammutetaan, ettei muslimit vaan ole mielensäpahoittajia sitten? Olihan nuo samat pedofilia/massamurha muslimi kultin jäsenet jossain yrittäneet kieltää jo joulupukinkin, mutta en nyt rakenna siihen siltaa, pysytään tällä sillalla tällä erää.

      • yritä.vielä

        Kiitos vaivannäöstä, mutta hutera silta, joka johtaa sivuun raiteelta oli tämä.


      • Sillan_rakennusta
        yritä.vielä kirjoitti:

        Kiitos vaivannäöstä, mutta hutera silta, joka johtaa sivuun raiteelta oli tämä.

        Teinkin sen sillan juurikin sinulle ja pilke silmäkulmassa, matuillaan jatkossakin. Itseasiassa tuo jouluvalo juttu voi olla täyttä totta Hyvinkäälläkin vielä.


    • Tilley

      No voi helevetta, keskustelu muljahti taas asiasta toiseen. Kun aloitin tään jutun, niin totesin (tyhmästi) vain, että Tuulalla on omat pihavalot, joten hän ei tarvitse Hyvinkään keskustan valoja. No Pasihan käänsi kannatusta saatuaan taas switchin offista onniin vaikka Tuula äänesti vastaan. Jos ette ole vielä huomenneet, pösilöt!

      • totuus.meedio

        No ei siitä ollu mveessä...


      • tutu.hutu

        Hei nyt on kyse muslimimatuista, että pysy siis aiheessa.


    • Valot_päälle

      Hyvinkääläisellä katuvalolla pidettynä ne tarpeeksi valossa voidaan estää, ehkäistä ehkä edes jollaintapaa joitakin väkivalta tilanteita ja raiskauksia. Ovat olleet Suomessa nämä kovassa kasvussa väkivalta/raiskaukset viimeisen vuoden aikana jostain kumman syystä ja syyn tietää ihan aika jokainen jolla aivot ja kartalla asioista.

    • Turvallisuus_18_tuntia

      Tässäpä oiva säästökohde!
      Hyvinkää jatkaa Suomen ainoana Safe Community –kaupunkina

      Hyvinkään Safe Community -jäsenyys sai jatkoa Tampereella pidetyssä Safety 2016 –konferenssissa.

      Hyvinkään Safe Community -jäsenyys sai jatkoa Tampereella pidetyssä Safety 2016 –konferenssissa. Safe Community -jäsenyyden voi saada kunta, jossa on pitkäjänteisesti tehty yhteistyötä turvallisuusasioissa, kartoitettu riskipaikkoja ja edistetty tapaturmien torjuntaa. Safe Community –verkoston jäseniä on 371 jäsenkuntaa ympäri maailmaa.

      Siis HALOO, mitähän tämä "kekkeröinti" maksaa ja miksiköhän kaikki muut Suomen kunnat (joissa muuten palavat valot yöllä) ovat vetäytyneet pois ao. yhteisön jäsenyydestä?

      Hoh, Hoijaa Pimmeetä on!

      • Kyllä_kansa_muistaa

        Tekninen lautakunta päätti että palataan tuohon turvalliseen 24h käytäntöön takaisin äänin 3-1. Onko sen jälkeen asia mennyt"hovissa nurin", kuten asia kansankielellä kerrotaan? Tuskin koska puolen vuoden päästä on vaalit ja monta asiaa tulee olemaan mm. torilla vaalikojuilla esillä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe