Kannattaa lopettaa vakoilu-Googlen käyttäminen

stop.vakoilulle

Google tallentaa selaushistoriasi nimelläsi, joten kaikki mitä teet netissä kääntyy jossain vaiheessa kiristäjien toimesta sinua vastaan.

Sen vuoksi kannattaa luopua kaikkien Googlen palvelujen käytöstä.

http://www.mtv.fi/lifestyle/digi/artikkeli/google-tietaa-selaushistoriasi-nimellasi-ellet-tee-tata-muutosta-asetuksiin/6135528

54

1342

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joopasejooo

      Miten lopetat, kun se on ylivoimaisesti paras. Minä esimerkiksi olen yrittänyt käyttää DuckDuckGo:ta, mutta ei tästä mitään tule, se on surkea viritelmä. Vaikka minulla on hakuasetuksiin laitettuna Suomi etusijalle, ei se tahdo löytää suomenkielistä materiaalia, jonka Google löytää. Kuvahaku on Googlen rinnalla ala-arvoinen räpellys.

      • ixquick_turvallinen

        https://www.ixquick.com/
        Käyttää googlen hakukonetta ja löytää samat sivut ja kuvat kuin google (varsinkin kun vaihtaa asetusvalikosta kielen suomeksi - tuloksena tulee samat suomenkieliset sivut kuin googlella), mutta on täysin anonyymi ja turvallinen hakukone.


      • duck_ei_turvallinen

        DuckDUckGo ei ole turvallinen, koska se tallentaa kaikki käyttäjiensä IP-osoitteet ja haut lokitiedostoon ja viranomaiset voivat halutessaan vaatia tietoja haltuunsa.

        Hollannissa sijaitseva Ixquick ei tallenna lokitiedostoon mitään, eikä viranomaisille pystytä pyynnöstäkään toimittamaan mitään käyttäjien tietoja.


      • Witutinvakoileee

        Windows vakoilee kuiteskin, niin on ihan sama mikä on hakukone tai selan.
        Eriasia jos käyytäjärjestelmänä on esim Linux Mint, silloin voi miettiä mikä on selain , hakukone , ym...


      • Startpage

        startpage.com on paras! Kun haet sillä se hakee Googlella anonyymina eli kun haet vaikka parashakukone Google näkee vain että startpage sivusto hakee parashakukone. Näin ollen Google si pysty keräämään mitään tietoja sinusta.


      • Anonyymi
        duck_ei_turvallinen kirjoitti:

        DuckDUckGo ei ole turvallinen, koska se tallentaa kaikki käyttäjiensä IP-osoitteet ja haut lokitiedostoon ja viranomaiset voivat halutessaan vaatia tietoja haltuunsa.

        Hollannissa sijaitseva Ixquick ei tallenna lokitiedostoon mitään, eikä viranomaisille pystytä pyynnöstäkään toimittamaan mitään käyttäjien tietoja.

        "DuckDUckGo ei ole turvallinen"
        Turvallinen se vasta onkin! Ei tallenna mitää yksityisiä tietoja! Ei siis edes IP:tä.

        "Emme säilytä henkilökohtaisia tietojasi. Ikinä.

        Tietosuojakäytäntömme on yksinkertainen: emme
        kerää tai jaa eteenpäin mitään henkilökohtaisia tietojasi."
        "Emme seuraile sinua mainoksin.

        Emme talleta etsintähistoriaasi. Meillä ei ole siten mitään
        myytävää mainostajille, jotka seuraavat sinua ympäri internetiä."
        "Emme seuraa sinua, käytitpä yksityistä selaustilaa tai et.

        Toiset hakukoneet seuraavat hakujasi yksityisessä
        selaustilassakin. Me emme seuraa sinua – piste."
        https://duckduckgo.com/


    • mitäänvälii

      Ihan sama.

      • NSAimeeee

    • srysrdrtysrty

      Siis pitää olla kirjautuneena google tilille ja käyttää Chromea että tuo toteutuu.

      • NSAimeeee

        Warmaan pelkka Windows riittäneeee


    • vakoilut_pois

      Voi kauheeta tuollainen lievä vakoilu, kun microsoft vakoilee windowsin käytöstä ihan kaiken.

      • Windowspois

        Poista se v*tun Windows ja asenna Linux niin ei vakoile enää!


    • poistoon_moinen

      Poista koko windows.

    • AlastonMaailma

      Jälleen perusteltu muistutus siitä miten digitalisoitumisen myötä massat suunnilleen pakotetaan luovuttamaan yksityisyytensä perkeleille.

      Olen koettanut mahdollisuusine mukaan hieman rajoittaa tuota perkeleellistä kehitystä ja siksi en ole koskaan avannut Google-tiliä, FB, Twitteriä ymv.

      Lähitulevaisuudessa arjeksi muututva kasvojentunnistusteknologia mahdollisesti jopa hakutoimintona tulaa nostaamaaan haetutu kasvot suunnilleen kaikkialta missä ne vain ovat verkossa. Hienoa, mutta naivit massat vain taputtavat käsiään.

      Ps. Kunha käteinen rahakin katoaa, niin seuranta ja profilointi sen kuin vain tehostuvat lisää sitäkin kautta.

      • kirves.korjaa

        Samasta syystä lopetin gmailin käytön jo viisi vuotta sitten. Googlea en käytä kuin äärimmäisessä hätätapauksessa ja silloinkin satunnaisen ulkomaisen proxyn kautta.

        Olen alkanut katselemaan maaseudulta jotain halpaa kohtuukuntoista kiinteistöä, johon rakentelen sähköt aurinkopaneeleilla & tuuligeneraattorilla, ja lisäksi polttoöljyllä toimiva generaattori. Lämmitys tapahtuu luomupuilla.

        Siinäpähän yrittää nämä kokoomuslaiset kupata ja kytätä. Ei paljon kiinnosta enään tämä kehityssuunta.

        Ihmisen paikka ei ole olla systeemin orja, vaan systeemin pitää toimia ihmisen hyväksi. Kaikki muu on osoitusta idioottimaisesta tyhmyydestä.

        Kehityksen pitää parantaa elintasoa, ei heikentää, kuten nyt on tapahtumassa.


      • tylsäkirves

        Olen alkanut katselemaan maaseudulta jotain halpaa kohtuukuntoista kiinteistöä, johon rakentelen sähköt aurinkopaneeleilla & tuuligeneraattorilla, ja lisäksi polttoöljyllä toimiva generaattori. Lämmitys tapahtuu luomupuilla.

        Laske huvikses, paljonko lämmityskustannukset on kuukaudessa talvipakkasilla. Hankitpa ne kosteat luomuklapisi millä konstilla hyvänsä.
        Tuollainen unelmoitsiaja ei pärjää edes suomalaisilla kesähelteillä missään maaseutuoloissa.


      • KlapiLämmitys

        ".. Laske huvikses, paljonko lämmityskustannukset on kuukaudessa talvipakkasilla. Hankitpa ne kosteat luomuklapisi millä konstilla .."

        Kerrohan uteliaalle, että paljonkos ne omasta metsästä saadut kosteat klapit maksavat? Aurinkopaneeleilla ja generaattorilla saa tarvittavan sähkön kodin muihin vempeleisiin, kun lämmitys on hoidettu klapeilla.

        Itse uskon, että eduskunnan ajama "paskalaki", missä sikalan omistaja saa edelleen heittää paskat pitkin peltoa, mutta vanhusten pitää ostaa yli 10 000 euroa maksava puhdistamo, ovat tätä perua. Tarkoitus on estää ihmisten pako kaupungeista, joista on hyvää vauhtia muodostumassa täyteenahdettuja slummeja, joissa työttömyyttä voi olla jopa enemmän kuin maaseututaajamassa.

        Ainakin tuttavan mukaan heidän talostaan vain muutama käy töissä. Loput uinuvat pitkälle keskipäivään saakka. Iltaisella luukutetaan stereoita yhdessä sun toisessa asunnossa. Työssäkäyvät eivät tuolla edes jaksaisi asua. Lasten leikkipaikan läheltä on löytynyt huumeneuloja. Kuka v*ttu haluaa asua tuollaisessa paikassa? Pian on pakko.

        Paskalain lisäksi SOTE-uuditus pyrkii samaan, eli palvelut lopetetaan ja siirretään pois ulottuvilta, jos et muuta kaupunkiin. SOTE-uudistuksen idea on se, että laiton lähipalveluiden lopettaminen voidaan jotenkin perustella. Vihreät ovat askarrelleet sitten kaikenlaista muuta kivaa, kuten polttopuista lähtevien pienhiukkasten rajoitukset.

        Taustalla on kaksi tekijää, joista ensimmäinen liittyy pankkeihin. Kansa on saatava velkaannutettua ja mikäs muu siihen kävisi, kuin asumisen kaltaisen perustarpeen muuttaminen mahdollisimman kalliiksi. Mitä kalliimpi sitä enemmän velkaa. Kansa kaupunkeihin, joissa tunnetusti ei maata riitä kaikille, niin johan saadaan hinnat ja kuplat nousemaan. Kysyntää on enemmän kuin tarjontaa. Jos ylimäärä purkautuisi maaseudulle tai kaupunkien ympäristöön, niin sehän laskisi heti "hintapainetta". Eihän sellainen käy päinsä. Ei, asialle pitää tehdä jotain.

        Toinen tekijä on tuntemattomampi, nimittäin YK:n agenda 21. Agendan mukaan ihmisen toimintaa luonnon häirinnässä pitää vähentää. Käytännössä tämä ohjenuora tai totuus on nielty ensin kansainvälisissä kokouksissa, sitten vihreiden valitsemien virkamiesten parissa, jotka ovat lähteneet ajamaan lainsäädäntöä sellaiseksi, että tavoite toteutuu. Elämä maaseudulla kasvattaa liikaa ekologista jalanjälkeä, on pitkiä etäisyyksiä, tehotonta lämmitystä puulla ja muutenkin eletään miten sattuu vihreästä näkökulmasta katsoen. Palveluitakin pitää olla. EI HYVÄ!


      • ekpEUROTjYRÄÄ

        guugle kromi äänittää keskustelusi?

        ja asiasta kertoi... ILTA-SANOMAT !!!!


        http://www.is.fi/digitoday/tietoturva/art-2000001823686.html

        http://www.iltalehti.fi/digi/2014092118681350_du.shtml

        PORVARIFASISMI REHOTTAA--

        TIEDUSTELIU KASVAA JA KASVAA- KAIKKI TIETO KOOTAAN JA TYÖÄISET TAAAS TUOMITAAN KUOPANREUNALLE KUTEN 100 VUOTTA SITTEN LAHTARISPORVARITKIN...?

        bÄCKMANN: sUOMI ON FASISTIMAA!

        ""Muuten, Pro-Karelian johtokunta sijaitsee nykyään Tallinnassa, jossa se voi Viron salaisen poliisin suojeluksessa suunnitella etnisiä puhdistuksia ja informaatiosotaa Venäjän kansaa vastaan. Näin Suomi kiertää Pariisin rauhansopimuksen ehtoja, joissa on kielletty fasistien toiminta."[9] (käännetty venäjän kielestä)"
        https://fi.wikiquote.org/wiki/Johan_Bäckman

        hyökkääkö bäckman siis heikki a renhomia ja RAUNO MERIÖTÄ vastaan?

        mukana myös?:
        Yrjö Pessi, vuorineuvos, professori
        Martti Valkonen, toimittaja
        Pentti Malaska, professori
        Ilmari Susiluoto, valtiotieteen tohtori
        Matti Sihvonen, emerituspiispa
        Arkkipiispa Leo, arkkipiispa
        Reino Auvinen, varatuomari, ent. kansliapäällikkö

        kyl mie sanoisin että itsenäinen tai venäjämielinen karjala-maa , karjala bvaltuio?

        http://www.russian.fi/forum/forumdisplay.php?f=26

        suomessa netti- ja puhelinhullut suomlaliset kyttää jo muutenkin toisiaan nii paöjon ettei täällä mitään vakoilua tartte muuta kuin CIA- jolle sipilä anto täysvalötuudet tuhota suomen
        alemmat rodut:?: työläiskansan?

        https://www.yksityisyydensuoja.fi/tiedustelupalveluiden-vakoilu

        no0 kyllä se hymy hyytyy kun julmajuha sipilä saa kepu-maakunnat byrokratiat jyrään ja sote-fasismin tyhjentään kansan taskut....

        http://www.mtv.fi/lifestyle/digi/artikkeli/paaministeri-sipila-joutui-saalimattoman-irvailun-kohteeksi-netti-ei-tunne-armoa-kuten-naista-kuvista-nakyy/6055598

        Suomi100 Google-kepukuntoon- rikkaat ja pankit hallitsee ja luke e jo köyhäkansan ajatuksetkin googlen kautta- googlepankkikortit siirtää köyhät automaattiseti EU-fasisti-suuryritysdten armomurha klinikoille, joissa viherpiiperöt hymyillen poistavat turhat ilmastoa rasittavat suomiköyhät lopullisena ratkaisuna-

        Ein Kepu, Ein Google, Ein eUROOPAN kESKUSPANKKI!:

        http://www.talouselama.fi/uutiset/googlen-myyntimies-opastaa-sipilaa-seuraavaksi-tulee-pankkiala-vahittaiskauppa-6582831


      • jalaa1x
        KlapiLämmitys kirjoitti:

        ".. Laske huvikses, paljonko lämmityskustannukset on kuukaudessa talvipakkasilla. Hankitpa ne kosteat luomuklapisi millä konstilla .."

        Kerrohan uteliaalle, että paljonkos ne omasta metsästä saadut kosteat klapit maksavat? Aurinkopaneeleilla ja generaattorilla saa tarvittavan sähkön kodin muihin vempeleisiin, kun lämmitys on hoidettu klapeilla.

        Itse uskon, että eduskunnan ajama "paskalaki", missä sikalan omistaja saa edelleen heittää paskat pitkin peltoa, mutta vanhusten pitää ostaa yli 10 000 euroa maksava puhdistamo, ovat tätä perua. Tarkoitus on estää ihmisten pako kaupungeista, joista on hyvää vauhtia muodostumassa täyteenahdettuja slummeja, joissa työttömyyttä voi olla jopa enemmän kuin maaseututaajamassa.

        Ainakin tuttavan mukaan heidän talostaan vain muutama käy töissä. Loput uinuvat pitkälle keskipäivään saakka. Iltaisella luukutetaan stereoita yhdessä sun toisessa asunnossa. Työssäkäyvät eivät tuolla edes jaksaisi asua. Lasten leikkipaikan läheltä on löytynyt huumeneuloja. Kuka v*ttu haluaa asua tuollaisessa paikassa? Pian on pakko.

        Paskalain lisäksi SOTE-uuditus pyrkii samaan, eli palvelut lopetetaan ja siirretään pois ulottuvilta, jos et muuta kaupunkiin. SOTE-uudistuksen idea on se, että laiton lähipalveluiden lopettaminen voidaan jotenkin perustella. Vihreät ovat askarrelleet sitten kaikenlaista muuta kivaa, kuten polttopuista lähtevien pienhiukkasten rajoitukset.

        Taustalla on kaksi tekijää, joista ensimmäinen liittyy pankkeihin. Kansa on saatava velkaannutettua ja mikäs muu siihen kävisi, kuin asumisen kaltaisen perustarpeen muuttaminen mahdollisimman kalliiksi. Mitä kalliimpi sitä enemmän velkaa. Kansa kaupunkeihin, joissa tunnetusti ei maata riitä kaikille, niin johan saadaan hinnat ja kuplat nousemaan. Kysyntää on enemmän kuin tarjontaa. Jos ylimäärä purkautuisi maaseudulle tai kaupunkien ympäristöön, niin sehän laskisi heti "hintapainetta". Eihän sellainen käy päinsä. Ei, asialle pitää tehdä jotain.

        Toinen tekijä on tuntemattomampi, nimittäin YK:n agenda 21. Agendan mukaan ihmisen toimintaa luonnon häirinnässä pitää vähentää. Käytännössä tämä ohjenuora tai totuus on nielty ensin kansainvälisissä kokouksissa, sitten vihreiden valitsemien virkamiesten parissa, jotka ovat lähteneet ajamaan lainsäädäntöä sellaiseksi, että tavoite toteutuu. Elämä maaseudulla kasvattaa liikaa ekologista jalanjälkeä, on pitkiä etäisyyksiä, tehotonta lämmitystä puulla ja muutenkin eletään miten sattuu vihreästä näkökulmasta katsoen. Palveluitakin pitää olla. EI HYVÄ!

        Tuossa puuhommassa on yksi pieni ongelma. Meinaan sellainen, mikäli kaadat puun kesällä, ja teet siitä klapeja. Ne puut ovat polttokuivia vasta seuraavana kesänä, tai oikeastaan vasta syksyllä. Joudut kuivattamaan niitä puita sen vuoden verran. Tietty märkä/kostea puu palaa, mutta sillä vain nokeaa hormit ja tulipesät. Kiinteistön tulisijojen on oltava hyvin lämpöä varaavia, eli melkeinpä vuolukivestä/kunnolla muuraten tehtyjä. Aurinkopaneelit on hyvä kesällä, mutta ota huomioon se, että täällä on puolen vuoden mittainen pimeä aika, jolloin aurinko ei liiemmin paista. Hyvä generaattori maksaa aika paljon, ja halvimmat eivät tuota riittävän puhdasta sähköä herkille elektronisille laitteille. Ei se polttoöljykään ilmaista ole, ja tarvitset sitä aika paljon. Generaattori kuluttaa kuorman alla löpöä useita litroja/tunti.


      • Jalakahiili
        kirves.korjaa kirjoitti:

        Samasta syystä lopetin gmailin käytön jo viisi vuotta sitten. Googlea en käytä kuin äärimmäisessä hätätapauksessa ja silloinkin satunnaisen ulkomaisen proxyn kautta.

        Olen alkanut katselemaan maaseudulta jotain halpaa kohtuukuntoista kiinteistöä, johon rakentelen sähköt aurinkopaneeleilla & tuuligeneraattorilla, ja lisäksi polttoöljyllä toimiva generaattori. Lämmitys tapahtuu luomupuilla.

        Siinäpähän yrittää nämä kokoomuslaiset kupata ja kytätä. Ei paljon kiinnosta enään tämä kehityssuunta.

        Ihmisen paikka ei ole olla systeemin orja, vaan systeemin pitää toimia ihmisen hyväksi. Kaikki muu on osoitusta idioottimaisesta tyhmyydestä.

        Kehityksen pitää parantaa elintasoa, ei heikentää, kuten nyt on tapahtumassa.

        Puunpoltosta tulee sitä hiilijalanjälkeä. Laita sinne piipunnokkaan suodatin joka sieppaa sen hiilen ja sotke se hiili perunamaahan.
        Hypi sen hiilen päällä jotta se pysyy siellä pellossa😁.


      • Buahhahahahahahah
        ekpEUROTjYRÄÄ kirjoitti:

        guugle kromi äänittää keskustelusi?

        ja asiasta kertoi... ILTA-SANOMAT !!!!


        http://www.is.fi/digitoday/tietoturva/art-2000001823686.html

        http://www.iltalehti.fi/digi/2014092118681350_du.shtml

        PORVARIFASISMI REHOTTAA--

        TIEDUSTELIU KASVAA JA KASVAA- KAIKKI TIETO KOOTAAN JA TYÖÄISET TAAAS TUOMITAAN KUOPANREUNALLE KUTEN 100 VUOTTA SITTEN LAHTARISPORVARITKIN...?

        bÄCKMANN: sUOMI ON FASISTIMAA!

        ""Muuten, Pro-Karelian johtokunta sijaitsee nykyään Tallinnassa, jossa se voi Viron salaisen poliisin suojeluksessa suunnitella etnisiä puhdistuksia ja informaatiosotaa Venäjän kansaa vastaan. Näin Suomi kiertää Pariisin rauhansopimuksen ehtoja, joissa on kielletty fasistien toiminta."[9] (käännetty venäjän kielestä)"
        https://fi.wikiquote.org/wiki/Johan_Bäckman

        hyökkääkö bäckman siis heikki a renhomia ja RAUNO MERIÖTÄ vastaan?

        mukana myös?:
        Yrjö Pessi, vuorineuvos, professori
        Martti Valkonen, toimittaja
        Pentti Malaska, professori
        Ilmari Susiluoto, valtiotieteen tohtori
        Matti Sihvonen, emerituspiispa
        Arkkipiispa Leo, arkkipiispa
        Reino Auvinen, varatuomari, ent. kansliapäällikkö

        kyl mie sanoisin että itsenäinen tai venäjämielinen karjala-maa , karjala bvaltuio?

        http://www.russian.fi/forum/forumdisplay.php?f=26

        suomessa netti- ja puhelinhullut suomlaliset kyttää jo muutenkin toisiaan nii paöjon ettei täällä mitään vakoilua tartte muuta kuin CIA- jolle sipilä anto täysvalötuudet tuhota suomen
        alemmat rodut:?: työläiskansan?

        https://www.yksityisyydensuoja.fi/tiedustelupalveluiden-vakoilu

        no0 kyllä se hymy hyytyy kun julmajuha sipilä saa kepu-maakunnat byrokratiat jyrään ja sote-fasismin tyhjentään kansan taskut....

        http://www.mtv.fi/lifestyle/digi/artikkeli/paaministeri-sipila-joutui-saalimattoman-irvailun-kohteeksi-netti-ei-tunne-armoa-kuten-naista-kuvista-nakyy/6055598

        Suomi100 Google-kepukuntoon- rikkaat ja pankit hallitsee ja luke e jo köyhäkansan ajatuksetkin googlen kautta- googlepankkikortit siirtää köyhät automaattiseti EU-fasisti-suuryritysdten armomurha klinikoille, joissa viherpiiperöt hymyillen poistavat turhat ilmastoa rasittavat suomiköyhät lopullisena ratkaisuna-

        Ein Kepu, Ein Google, Ein eUROOPAN kESKUSPANKKI!:

        http://www.talouselama.fi/uutiset/googlen-myyntimies-opastaa-sipilaa-seuraavaksi-tulee-pankkiala-vahittaiskauppa-6582831

        No ainakin hemmot käy ihan HIILENÄ :D
        thehackernews.com/2014/01/nsa-admits-to-collect-200-million-text.html


    • HuomioiMyös

      Windows 10 tekee ihan samaa jo itse käyttöjärjestelmän tasolla, oli sitten selain mikä tahansa!

      • täyttähuuhaata

        Valehtelet. Windows on ammattilaisille tarkoitettu käyttöjärjestelmä, jota käytetään käytännössä kaikissa yrityksissä. Sellainen käyttöjärjestelmä ei yksinkertaisesti voi vuotaa, koska siinä tapauksessa se olisi entinen käyttöjärjestelmä.

        Mitä siitäkin tulisi, jos esimerkiksi Samsungin huippupuhelimen suunnittelijoiden välinen tiedonvaihto päätyisi suoraan Microsoftin puhelinsuunnitteluosastolle?


      • Windows_tubutin_tuhoo
        täyttähuuhaata kirjoitti:

        Valehtelet. Windows on ammattilaisille tarkoitettu käyttöjärjestelmä, jota käytetään käytännössä kaikissa yrityksissä. Sellainen käyttöjärjestelmä ei yksinkertaisesti voi vuotaa, koska siinä tapauksessa se olisi entinen käyttöjärjestelmä.

        Mitä siitäkin tulisi, jos esimerkiksi Samsungin huippupuhelimen suunnittelijoiden välinen tiedonvaihto päätyisi suoraan Microsoftin puhelinsuunnitteluosastolle?

        Et saa todellakaan Windowsia samoilla ehdoilla kuin yritysasiakkaat. Olet kuluttajana pelkkä nolla ja surkean olemassaolosi ainoa tarkoitus on tuottaa vakoilutietoja mainostajille ja muille tahoille. Tätä on nykyajan IT-bisnes.

        P. S. Kaikkein kriittisimpiä tietoja sisältäviä koneita ei ole tapana roikottaa netissä ensinkään.


    • MS-hehheeeheh

      "Mitä siitäkin tulisi, jos esimerkiksi Samsungin huippupuhelimen suunnittelijoiden välinen tiedonvaihto päätyisi suoraan Microsoftin puhelinsuunnitteluosastolle?"

      Microsoft varmaan tiesi Samsungin tulevista ongelmista ja sen takia heivasi puhelimia.

    • pitää-tietää-nimi

      Google ei voi tallentaa yhtään minkäänlaista historiaa millään nimellä jos se ei tiedä sitä nimeä.

      • g.vakoilee.rajusti

        Jos käyttää googlen sähköpostia, niin ip-osoitteesi perusteella google yhdistää sähköpostin käyttäjän hänen ip-osoitteesta tehtäviin hakuihin. Samalla google tietää kyseisen käyttäjän tuttavapiirin hänen sähköpostiliikenteensä perusteella.

        Tuota kautta on helppo lähteä kiristämään lunnasrahoja. Kannattaa siis lopettaa sen gmailinkin käyttö.


    • hehehehehehe

      Heh, mulla on kyllä Google-tili, se on nimellä Andrei Paska:D

      • andrei.paska

        Identiteettivarkaus on nykyisin rikos joten perästä kuuluu sanoi torvensoittaja.


    • Ainakaan-vielä

      Muitakaamme että aia koskee vain windowsia :)
      Ei linux jakeluita :D
      Paskavaltio USA kyttääää.... google, apple, microsoft ja muut!

      • Eimitäänuutta

        Edge selain tekee ihan samaa!


      • Linux_vakoilee

        "Ei linux jakeluita :D"

        Linux on käytännössä yhtä kuin Android ja Chrome OS. 99,99% käytetyimmistä ja suosituimmista linux-jakeluista ovat röyhkeitä vakoilujärjestelmiä. Vakoilemattomilla linux-jakeluilla puolestaan ei ole juuri yhtään käyttäjiä, eikä niihin varsinkaan saa mitään sovelluksia ja pelejä joten niitä ei pysty mihinkään edes käyttämään.


      • Ubuntu_on_cyberase

        Linux-jakeluista myös Ubuntu vakoilee - siihen on taitavasti jätetty huomaamattomia takaovia joita NSA pystyy hyödyntämään. Sitten kun rikollisjärjestöt tai hallitukset yms. asentavat palvelimeensa tai koneisiinsa ubuntun ja kuvittelevat arkojen tietojensa olevan turvassa, NSA:lla onkin niihin tietoihin täysin vapaa pääsy.

        Ubuntun toimitusjohtaja on kuitenkin maailman johtava spywaren kehittäjä, ja aiemmin ennen canonicaliin siirtymistä työskellennyt General Dynamicsin C4-osaston johtajana. Nämä faktat voi myös wikipediasta tarkistaa.

        http://zsmith.co/Ubuntu.html

        In 2009, Jane Silber became the CEO of Canonical. Canonical makes Ubuntu.
        Jane Silber's previous job was within the US Military Industrial Complex, specifically at the C4 Systems division of General Dynamics. It turns out that C4 Systems focuses on using computers for spying.

        From their website: "General Dynamics C4 Systems is a trusted leader in the development of intelligence and information gathering systems for national defense and homeland security. These systems are designed to receive, process, exploit and disseminate information -- in different forms and often from different networks -- and distribute relevant information to operators, both in the field and at higher headquarters."
        Link: The Register story about Jane Silber.
        Link: C4 systems website.
        Why did Canonical hire Silber? When searching for a CEO, Canonical surely had many candidates to choose from. What work experiences had Jane Silber built up that made her appear to Canonical's leadership to be the best candidate? It's reasonable to deduce that her having created spyware was her main selling point and the reason why she was hired. Looking at her CV, nothing else stands out. Another factor might have been any connections she made with potential clients while doing her spyware gig.


    • NytGoolemukaan

      Safari, IE ja edge tehnyt jo pitkään ton saman

    • Wainwindowsissa

      Lopeta windowsin käyttäminen!

      • Elämäonnäitä

        Mitäs jos pitäisit turpasi kiinni ja keskity olennaiseen eli töissä käyntiin syömiseen ja naimiseen...........


    • Apple_pahin_vakoilija
    • wwqq

      Tuskimpa NSA on kiinnostunut tavisten surffailusta netissä, jos et ole mikään hakkeri ,terroristi tai pedofiili voi ihan rauhassa surffailla. Muut ohjelmistojen valmistajat ovat kiinnostuneet lähinnä kaupallisessa mielessä, millainen kuluttaja olet jotta mainokset voi kohdentaa juuri oikealle henkilölle.

      • tietovuodot

        Myös Googlen keräämät käyttäjätiedot voivat milloin tahansa esim. hakkereiden toimesta vuotaa nettiin (kuten AOL:in tiedot vuonna 2006, ja niitä pystyy edelleenkin hakukannasta selaamaan), eikä ole yhtään mitään takeita että ne pysyisivät salassa.
        Itse en halua että esim. työntanta ja mustasukkaiset exät tai kaiken maailman muut häiriköt ja sekopäät pysyisivät niitä henkilötietoja vapaasti selaamaan (kuten AOLin käyttäjien tietoja pystyy).
        Tästä syystä google-hakua ei kannata googlen sivuilta käyttää, vaan käyttää anonyymia ixquickia joka ei tallenna edes mitään lokitiedostoja ja ip-osoitteita palvelimiinsa eikä kerää käyttäjätietoja.

        https://www.ixquick.com/suo/protect-privacy.html

        "Yleisimmät hakukoneet ovat kaikessa hiljaisuudessa koonneet kaikkien aikojen suurimman henkilökohtaisten tietojen tietokannan. Valitettavasti nämä tiedot voivat aivan liian helposti päätyä vääriin käsiin. Palautetaan mieliin seuraava tapaus:

        Internet-maailma järkyttyi perin pohjin elokuussa 2006, kun AOL julkaisi vahingossakolmen kuukauden ajalta yhteen verkkotietokantaan kerätyt 650 000 käyttäjän hakutiedot.

        Kyseinen tietokanta on yhä löydettävissä hakukoneilla. Tapaus avasi lopullisesti ihmisten silmät tajuamaan tietosuojaan mahdollisesti liittyvät riskit.


        » Kirjoita query ja totea kuka sitä etsi
        » Sitten napsauta "Käyttäjätunnusta" todetaksesi mitä muuta käyttäjä etsi"


    • stop.googelle

      Suurin uhka googlen käytöstä on se, että viaton webbiselaaja voi joutua 100:ksi vuodeksi amerikkalaiseen vankilaan, elleivät sitten sitä ennen myrkkyruiskuta hengiltä.

      Näinhän on käymässä sille yhdelle suomalaiselle Englannissa asuvalle aktiivi-googlaajalle.

      Vielä kun solmitaan TTIP-sopimus, niin ei ole Suomessa kenelläkään google-tilin haltijalla enää ihmisoikeuksia.

      • lähi-itään_turistiksi

        Jos lähtee turistimatkalle Saudi-Arabiaan, voi saada kuolemantuomion sellaisista asioista jotka Suomessa ovat ihan normaaleja ja tavallisia. Viranomaiset vähän vakoilevat puhelinta ja helposti saavat todisteita teoista joista rangaistus on kuolemantuomio.


      • Soomi100

        olen nyt ilmiantanut sinut googlelle-

        ja kun ttip-sopimus tulee on viestisi rikos- koska se haittaa googlen rahallisia voittoja suomessa. Sellainen ei ole sallittua kapiotalistien vapaakauppasopimuksissa vaan joudut tuhanneksi vuodeksi vankilaan ja sipilä käy heittelemässä päällesi kepun puolueohjelmapapereita aina kun ehtii.


    • Onko.tarpeeksi.tehokasta

      Luulisi kyllä näillä älykkäillä toiminnoilla saatavan ehkäistyä jo rikollisuutta enemmän.

    • lopunalku

      Olin lukemassa tuota poistettua viestiä enkä ehtinyt kuin alkuun kun se saman aikaisesti poistettiin. Minua on seurattu jo 32 vuotta ennen kuin Googlea tai mitään muuta oli edes olemassa. On siis olemassa jokin muu seuranta systeemi kuin Google. Kirjoita se viestisi uudestaan niin nähdään saako se jäädä tänne.

    • MiaMarie

      Löysin tämän viestiketjun "nettivakoilu keskustelu" haulla ja oikeastaan voisin kysyä asiaani tässä keskustelussa.

      Voiko Google välittää minun tekemät
      nettihaut hierojalleni, jolla olen vakiasiakkaana? Voiko se välittää jopa tämän tekstin, jota parhaillaan tänne suomi24 keskusteluun kirjoitan? Olin ja olen nytkin kirjautuneena Google tililleni.

    • winvakoileeee

      Kyllä, Älä käytä mitään joka tulee Yhdysvalloista!

    • Suolikaksnelja

      Tuo vakoilu edellyttää, että käyttäjä on loggautunut Google-tiliinsä. Kuka pöytäkoneen tai läppärin käyttäjä (jos poisluetaan Chromebookit ja vastaavat) tekee Google-hakuja kirjautuneena sisään Google-tiliinsä? Ja mitä Chromeen tulee, niin sitähän selainta ei ole pakko käyttää. Jos haluaa Chromen ilman "vakoilujuttuja", niin voi käyttää Chromiumia.

    • e4yj7564e33we3333

      JOS kokee sen haitaksi, mulla on sekä että.
      Tabletilla tykkään että paikkatiedot missä olen liikkunut tallentuu.
      Kotikoneelta en halua taas mitään että google tallentaa minnekkään.
      Jälkimmäisen estää yksinkertaisesti sillä että et ole kirjatuneena googleen, silloin se ei tallenna mitään. Kirjautuminen on siis edellytys googlen tallentamiselle lähtökohtaisesti. Eikös googlesta voi ruksia asetuksia että mitä haluaa tallentaa.

      Jos siis olet kirjautuneen googleen niin varmaan automaattisesti ihan kaikki google tekemisesi tallentuu sinne, niitä voi itsekkin sieltä katsella sitten lokia, mitä olet googlella hakenut jne.
      Voi käyttää muitakin hakukoneita, selaimia mitkä ei liity googleen https://www.startpage.com/

      Toinen asia, piilota ip osoitteesi (neuvoja tähän saat varmaan täältä myös), todella hyvä suoja monessa mielessä kuten että jossain yhteyksissä perääsi ei pääse joki ilkivaltaa tekevä koska ei tiedä sinun ip osoitetta! Hakkerit etsii koko ajan kohteita miten luoda bottiverkkoja hakkeri iskuihin ja näihin käytetään ihmisten kotikoneita tai joitakin internettiin yhteydessä olevia laitteita, jos oma oikea ip näkyy aina niin olet kyllä pieni riski joutua osaksi sitten tälläistä.
      Kun nuo hakkerit on niin paljon edellä meitä tavallisia tietokoneen käyttäjiä niin emme ns osaa edes suojautua, ollaan paljon sen varassa miten eri laitteiden tietoturva toimii mutta jos netissä osoitteesi ei johda edes kotikoneellesi suoraan niin on se jo etu sekin, monella eri tavalla.

      Tänä päivänä, älä esiinny missään omalla nimellä silloin kun toinen osapuoli on nimetön, välttää paljon haittaa mitä joku voi sinuun kohdentaa kuten nyt erilaiset keskustu palstat, youtube videot jos teet sellaisia. Tietojen luovutuskiellon yms voi toki tehdä myös kuten onhan poliisin ja muiden pakko käyttää tälläisiä että voi tehdä työtään ilman pelkoa että on koko ajan joku joka voi alkaa ahdistelemaan, vähän saa suojaa. Esimerkiksi osa päivälehtien kommentointi osiot vaatii facebook tunnistautumisen niin kannattaa omalla nimellä esiintyä, niitä voi lukea kuka vaan.. Sinisilmäisyydestä ei ole kuin haittaa.

    • OstakaaPurism

      Jos ette pidä vakoilusta ostakaa puhelimenne Purism nimiseltä firmalta! Ne myy kans läppäreitä jotka ei vakoile.

    • Windowsvakoilee

      Windows vakoillee kaikki koneelta, tuskin siinnä yks Google enään missään tuntuu!
      Huom Microsoft kerää tiedon mutta ei muka vakoile, NSA saa saman tiedon samalla ja se vakoilee!
      Windows koko telemetria tallentuu Utahin NSA palvelinkeskukseen! kaikki sun kuvas ja työs, ihan kaikki, jokaista näppäinpainallusta nyöden!

    • Anonyymi

      Google on yksi saatana.
      Puhuin valaisimista puhelimeen ja puolen tunnin päästä soitti lamppukauppias. Miten helvetissä tuo on mahdollista. Sattumaa ajattelin.
      Kun etsin netistä painepesuria niin soitti joku pesurikauppias. Ei ole kovin mukavaa tuollainen.
      En ole sen jälkeen (2014-2015) käyttänyt ainuttakaan googlen tuotetta, en youtubea en mitään.

    • Anonyymi

      Hauskinta on se että tämä palvelu mihin kirjoitat "vakoilee" sinua :D

      Suomi 24:sella käytössä mm Hotjar ja google analytics jolla seurataan kävijöitä..

      Lähdekoodista näkee myös muut seuranta menetelmät mitä tämä sivusto käyttää.. Kaikki seuraa sinua verkossa, ei näitä palveluita muuten osata kehittää sinulle :)

      • Anonyymi

        Toistaiseksi olen voinut välttyä google-tilin avaamiselta.

        Tosin tällekin foorumille krjoittaminen edellyttää Google-scriptien hyväksymistä :/


    • Anonyymi

      Ei kannata nettiin mennä ollenkaan jos niin huolettaa. Jonnekin metsämökkiin vaan turvaan kököttämään ja ärhäkkä vahtikoira huolehtimaan ettei kukaan pääse ikkunan taakse vakoilemaan.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      15
      1148
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1089
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      2
      1086
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1068
    6. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1065
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1064
    8. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1062
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1057
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      0
      1055
    Aihe