Näin seinäjoen Helluntaikirkossa kerätään rahaa.

Tuppuraanen

Tässä saatte Timolta neuvon seinäjoen köyhät kuinka taludelliset ongelmanne poistuu. Antakaa vaan pienestä eläkkeestä tai peruspäivärahasta kymmenys Timon haaviin niin taloudelliset ongelmat poistuvat välittömästi.Näin Timo Närhi lupaa!!!!
Katso linkki alla.

https://www.youtube.com/watch?v=3OYrgSomm68

37

199

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 45678098765

      pitäähän mannejen mersun lyhennykset jonkun maksaa rakas veli

    • Jörgenssöni

      Tsiisus mitä touhua..

      • uhrinkantajat

        Tuosta saarnamiehestä seuraava valtiovarainministeri. Löytyy veroparatiiseihinkin piilotetut roposet.


    • Sairas-maailma

      Vittu ja tämä on laillista huijaamista ja köyhien tollojen kusetusta.Mutta uskonnon varjolla saa tehdä mitä huvittaa eikä esivalta puutu, onhan noissa joukoissa sitä samaa porukkaa jotka lait säätää ja suojelee omiaan..

    • fsgfsg

      Eikös se ole nykyaikaa että tyhmää saa kusettaa vapaasti. Jos osaa tehdä sen niin että ei joudu siitä edesvastuuseen, ei se ole rikos juridisesti eikä moraalisestikaan. Vastuu on kusetetulla. Halleluja!

    • Kysyäsaa

      Keitähän ne köyhät todella ovat, joille Närhi tuossakin rahaa kerää?

      Onko kukaan ikinä missään nähnyt Seinäjoen helluntailaisen seurakunnan antaneen kiitoksia niille yrityksille, jotka ovat tuotteitaan antaneet tai muuten osallistuneet vähäosaisten ruokajakeluun?

      Kunnia ja gloria on ilmaisjakeluista otettu ainoastaan helluntailaisille.

    • velipietari

      Närhi Lupaa enemmän kun mitä Raamattu kertoo kuinka Jumala toimii.

      Luulis Timon tietävä mitä siitä seuraa kun kerää rahaa ja lupaa Jumalan antavan takaisin rahaa ja kun Jumala ei sanassaan näin opeta ei ainakaa Isä Jumala Taivaan ja maan luoja.

      Jokin muu jumala voi näin luvata mutta se on Timo epäjumala mammonan ja rahan jumala joka sokaisee ahneen ihmisen.

      Taivasten valtakuntaa ei Timo näin rakenneta.

      Timo rahaa ei voi kerätä taivaaseen mukaan kyllä se jää tänne antikristukselle ja niin jää rahan kerääjätkin kuule Timoveli.

    • velipietari

      Älä raamatunpäälle vaan sen päälle joka turhia lupailee sydämmestään.

      Raamattu on Jumalan sana ja sitä älä häpäise vaikka joku sitä käyttääkin omiin tarpeisiinsa rikastua niin se ei ole Jumalan vika.

    • AhneelaPaskanenLoppu

      Uskon varjolla on tapettu paljon ihmisiä ja rahastettu tyhmiä. Synnin palkka on kuolema.

    • VinCapita

      Nuo vedätykset täyttävät jo petosrikoksen tunnusmerkistöt. Ei se ole tyhmä joka ottaa ilmasta rahaa, vaan se joka antaa.

    • SuuriPuhallusSjk

      Nuo rahankeräysveijarit tulisi asettaa rikosoikeudelliseen vastuuseen. Täyttä tunnusmerkistön.

    • P.Porho

      Oletteko helluntaiseurakuntalaiset samaa mieltä Timon kanssa ja onko tosiaan taloudelliset ongelmanne poistuneet Timon opetuksella.

    • 4567876567

      mutta koko palstan vihaamat mamu ei oo helluja...hahahaha...kantasuomalaiset kusettajat pyörittää uskonveljien klubeja jotka vie enemmän raha kaupungissa kun mamut...ette vaan oo käsittäny putkiaivoina sitä

      • rjeoijtorie

        Et varmaan ole huomannut että helluntaiseurakunnalla ei ole oikeutta kerätä veroa, eli jokainen joka sinne rahojansa lykkää, tekee sen vapaaehtoisesti. Niillä sinun mainostamilla mamuilla on oikeus lypsää yhteiskunnan rahaa, aivan samoin kun on luterilaisella kirkolla oikeus kerätä veroa. Kuka se onkaan putkiaivo?


      • seurasetä
        rjeoijtorie kirjoitti:

        Et varmaan ole huomannut että helluntaiseurakunnalla ei ole oikeutta kerätä veroa, eli jokainen joka sinne rahojansa lykkää, tekee sen vapaaehtoisesti. Niillä sinun mainostamilla mamuilla on oikeus lypsää yhteiskunnan rahaa, aivan samoin kun on luterilaisella kirkolla oikeus kerätä veroa. Kuka se onkaan putkiaivo?

        Mitä ihmettä? Eikö helluntaiseurakunnalla ole veronkanto-oikeutta.Eduskunta HERÄTYS,nyt äkkiä hätäistuntoon ja säätämään lakia tämän karmaisevan vääryyden poistamiseksi välittömästi.


    • munkkimuoniosta

      Kirkollisveron maksu yksityisillä on vapaaehtoista. Missä menee hihhulisaarnaaja Jalovaara. Pisti omaan taskuunsa miljoonan keräysrahoja. Jäi kiinni vielä veronkierrosta. Paransi myös sairaita.

    • Hell.1

      Uskomaton video, miten ihmisiä voidaan näin taitavasti huijata. Voiko tällainen toiminta olla laillista?. Ilmeisesti on.

      • paavipiispa

        Niin ja luterilaanen se vasta onkin kun pelastuksen sanovat olevan kun vauvana vettä pirskotellaan päälle vauvakasteessa.Ei raamattu näin opeta.

        Jeesus täytyy ottaa sydämmeen ja pyytää synnit anteeksi niin pelastuu ja hyljätä syntielämä että pysyy Jeesuksen seuraajana.Näin saa taivasosuuden.

        Raamatun opetusta ei saa ylittää niin kuin Närhi siunauksen saa rahalla eikä alittaa niinkuin luterilaiset että vauvakasteella pelastutaan ja voi tehdä syntiä kun on kastettu.

        Niin ja nää lutkut kerää vielä rahat veron muodossa.Että kuka huijaa ku tahtomatta monet tukee tätä väärää opetusta.


      • väärätprofetiat

        Voisiko Seinäjoen helluntaiseurakunnan vanhemmisto siirtää Timo Närhen sivuun kaikesta toiminnasta. Hän ei ole siunaukseksi seurakunnalle, vaan häpeäksi. Ollut jo sitä vuosia.


    • paavipiispa

      Hei väärätprofeetat

      Niin ja monta muuta onhan se selkomaakin aivan sekaisin kun kertoo kirjassaan hänen voitelunsa olevan takissa. Ja että hän on Jumalan voiman kanava ja säätää sitä voimaa.
      Myöntää olleensa juopunut hengestä ja pökkyrässä.
      Raamatussa kielletään tälläinen.

      Perho pitää pyhäähenkeä vangittuna kotonaan huoneessa äänentoistolaitteen avulla kun sieltä tulee ylistysmusiikkia näin hän kertoo sateet lähetä kokouksessa. Pääsee HETI ylistämään kun musiikki on kokoajan päällä ja ei tarvitse rukoilla 5-10min päästäkseen tunnelmaan.

      Tuppurainen ei ilmeisesti ole näkökykyinen kun antaa tälläisen rehottaa seurakunnassaan ja vielä ottaa tään patrick tiaisen kaatamaan uutta viiniä seurakuntaansa vaikka tiainen itse sanoo että perusti uuden seurakunnan kun nää vanhat seurakunnat ei kestä hänen uutta viiniään.Siinä hän on oikeassa että sekaannusta tulee hänen viinistään.

    • veddätys

      Uskikset on aina lleet parhaita rahabnkerääjiä. Kaikki pyramidihuijauksetkin on aina lähteneet Lapualta uskisten parista. Kun lupaa uskikselle että anna nyt 50 tonnia niin saat ensi vuonna miljoonan Jumalan varmasti niin het raha irtoaa.

    • hell.1

      Tämän uskomattoman markkinointi videon saarnamies päihittää kirkkaasti pölyimuri kauppiaiden puheet. Pyramiri hujaus tulee mieleen tästä saarnasta.

    • Voittanut

      Annetaanko/pyydetäänkö anteeksi, kaikki me olemme virheitä ja syntiä tehneet.

      • paavipiispa

        Annetaan anteeksi toki kun nää vaan lopettaa virhesaarnan ja tunnustavat yhtä julkisesti levittäneensä väärää evankeliumia kun nyt netissä ja kokouksissa levittävät tätä virheoppia. Mutta jos ei varoituksista huolimatta linja muutu raamatunmukaiseksi niin sillon on jatkettava varoittamista
        ettei kukaan uskoisi tätä väärää evankeliumia mitä nää levittää rahan keräyksen ohella.
        Väärän evankeliumin levittäminen on pehempi asia kun rahanhuijaus ja nää yhdistettynä on iso synti.
        Mulla ei oo mielestäni mitään anteeksipyydettävää heiltä jos varoitan ihmisiä valheen levittäjistä.Heillä kyllä on anteeksipyydettävää kaikilta ja myös minulta kun ovat minuakin yrittäneet saada uskomaan väärä evankeliumi.


    • Jeshua

      24 KOMMENTTIA HELLUNTAI KIRKOSTA SEN USKOSTA RAHANKERÄYKSESTÄ IKÄÄNKUIN OLISI RIKOLLISTA TOIMINTAA.MIKSI ETTE KÄY TEKEMÄS RIKOSILMOITUSTA VIRANOMAISILLE JOS OLETTE OLLEET KYSEISSESSÄ KIRKOSSA,MISTÄ TE TIEDÄTTE ASIASTA JOTA "SAARNAATTE"PYHÄN RAAMATUN MUKAAN JOUDUTTE TILILLE JOKAISESTA SANASTA MITÄ TEIDÄN SUUSTA LÄHTEE JUMALALLE.USKON ETTÄ TIMO JOTA TE TUOMITSETTE PUHEILLANNE ON ANTANUT TEILLE JO KAIKEN ANTEEKSI.

      • tuppuraanen

        Ei he rikosta tee suomen lain mukaan vaan pyytävät ihmisiä lahjoittamaan kolehtiin väärällä lupauksella joka ei ole RAAMATUN mukaista. Timohan lupaa kun maksaa kymmenykset niin taloudellist ongelmat poistuvat.Ikään kuin kymmenyksiä maksamalla kaiken saa takaisi moninkertaisesti aivan kuin finkapitassa luvattiin,

        Uudessa liitossa jossa elämme ei luvata taloudellista menestystä maksamalla kymmenykset vaan menestys on hengellistä.

        Tarkoitus tällä keskustelun avauksella on aukaista HELLUNTAISEURAKUNNAN jäsenten silmiä sille kuinka väärää opetusta heidän seurakuntansa PAPIT levittävät. Nimittäin tämä heidän opetuksensa omaksuvat joutuvat harhaan ja heidän pelastuksensa vaarantuu tai kuivuu tyhjiin.

        Valitettavasti useimmat kommentoijat eivät ole tätä käsittäneet mitä tällä videolla tapahtuu.


      • Anekauppaa

        Kun kolikko kirstuun kolahtaa, niin sielu taivaaseen nousee.


      • 17.50

        Tämän saarnamiehen anteeksiantoa en todellakaan kaipaa.


      • Kokemustuleeteoista

        Tuomiota ei huomata, se koetaan.


      • huutaminen

        edell. komentointi taisi olla Timon itsensä kirjoittama. Näillä palstoilla ei huudeta isoilla kirjaimilla. Huutaminen on hyvin tyypillistä Timo Närhelle.


    • Uteliasssssss

      Olis kiva tietää, paijonko irtos ?...

    • kortilla

      Ainahan kirkkon ihmiset ovat jotain, VAILLA.
      Eikös se nyt ollut se sanontakin: KUN RAHA KIRSTUUN KILAHTAA, SIELU TAIVAASEEN VILAHTAA???Mihkälie(MIKÄ) vilahtaa.
      Mitäs tyhmät annatte rahoja, ihan oma vikanne. Joka roposesta pitää saada nykyaikana jotain vastinetta.Ei mitään tässämaailmassa ilmaiseksi saa. Hymykin alkaa olemaan kortilla, niinkuin Kiitos, Näkemiin jne...

    • paras-esimerkki
    • hellaritperseestä

      ON TULLUT NÄHTYÄ TÄMÄN SEINÄJOEN HELLAREIDEN TEKOPYHYYS!!
      SAIRASTA VALEHTELUA JA VOUHOTUSTA JOKA ON TÄYTTÄ MOSKAA!!

      • miksiköhän

        Ja tuppurainen sen kuin turpoaa


      • Tuppuraanen

        Niin ja tuppurainen kehuu monesti kuinka on ollut paastossa ja rukouksessa.

        Ei oikein vyötärön ympärysmitta ja rasvapylly tue puheita paastosta.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe