Olenko turhaan mustasukkainen?

Epävarmuus

Osaisiko joku sanoa mielipiteen tähän? Tai onko vastaavia kokemuksia? Eli ollaan seurusteltu mieheni kanssa pari vuotta, mutta hän on edelleen tekemisissä erään naisen kanssa johon oli ihastunut juuri ennen kuin tapasi minut. He edelleenkin siis juttelevat silloin tällöin netissä ja lisäksi näkevät toisiaan n. parin kuukauden välein. Kuulemma ihan vaan kavereita ovat. Silti mieheni käyttäytyy jotenkin hermostuneesti ennen/jälkeen tapaamisten ja tulee muutenkin olo ettei ole päässyt täysin yli ihastuksestaan. Olenkohan turhaan vaan mustasukkainen? Itse en tapaile entisiä kumppaneita tai ihastuksia koska tuollainen ei vaan tunnu täysin sopivalta. Asiasta ei puhumalla ole päässyt sen pidemmälle kuin että mieheni ja tuo hänen entinen (?) ihastuksensa ovat pelkkiä ystäviä, enkä haluaisi alkaa syytelläkään mistään aiheetta. Silti se vaivaa mieltä että heidän ylipäätään täytyy olla tekemisissä.. Mitähän tälle ikävälle tunteelle voisi tehdä? :(

9

381

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • heipatmiehelle

      Tunteelle ei voi muuta, kuin että mies jättää vehtaamisen toisen naisen kanssa tai sitten eroat miehestä ja päästät vehkeilemään tuon toisen naisen kanssa vapaasti. Itse en katselisi tuollaista menoa pätkääkään miehen taholta.

    • itsokaytobeafriendofex

      Moikka !

      Minun mielestäni on aivan mahtavaa, että et ole alkanut syytellä seurustelukumppaniasi ilman todisteita. Minä neuvoisin sinua puhumaan hänen kanssaan, varaa aikaa tälle keskustelulle ja yritä luoda siitä rakentava - laita vaikka muistilapulle mitä haluat sanoa ja mitä haluaisit hänen ymmärtävän. Hän on sinun kanssasi omasta vapaasta tahdostaan, joten aivan varmasti hän välittää sinusta ! Jos hän tuntisi suurempia tunteita toista kohtaan, niin eiköhän hän kertoisi sen sinulle suoraan.

    • Onniitäkonsteja

      Jos hän on ollut ihastunut ja vielä parin kuukauden välein tapaa ko. ihmistä, niin jatkaako tosiaan tunteidensa elättelyä edelleen vai onkon kaveruus jo viattomalla tasolla? Jospa lähtisit joskus mukaan katsomaan millaista touhu on, jos on kerran kaverista kyse, onko mies pyytänyt mukaan? Kaipa hän haluaa sinutkin jossain vaiheessa esitellä kaverilleen tai pyydä sitä, niin saat asioihin paremman selvyyden. Tai jospa sinäkin kehittelet itsellesi kaverimiehen, niin mitähän se miehesi siitä mahtaa tuumata.

    • ketalekokomies

      Selvä tapaus. Ei muuta kuin ukko pellolle heti. Joudut muuten vielä monet itkut tuommosen roittion takia itkemään. Ei kannata pilata elämäänsä miehen kanssa joka on kuin se kuuluisa aasi,joka ei pystynyt päättämään kummasta päästä heinäsuovaa alkaisi syömään ja sen takia kuoli sitten nälkään.

    • Kimpassakome

      Minulle(nainen),todella taitaa käydä,kuten edellämainitulle aasille.
      En tiedä kumman valitsen,hyviä ystäviä molemmat ja vuodet vaan vierii.
      Antakaa neuvo,noin ikäiseni,vaan rikkaampi ja parikymmentä vuotta vanhepi.

      • hyppeesuohon

        jotenkinpäin


    • Jännäjuttutää

      Ymmärrän tunteesi ja itsekkin tulisi varmaan sama tunne tuossa tilanteessa. Ehkä miehesi on hermostunut ennen/jälkeen kun on naista menossa tapaamaan tai on tavannut, koska hän tietää mitä mieltä olet siitä että he menevät tapaamaan toisiaan.
      Lähdeppä vaikka joku kerta ihan mielenkiinnolla miehen perään katsomaan minne he menevät ilman että he tietävät. Sillä se selviää. Voi myös miettiä muita merkkejä, vahtiiko hän puhelintaan kuin hai laivaa? Ottaa mukaan keittiöön, vessaan joka paikkaan minne menee eikä jätä sitä sun lähettyville ilman valvontaa?

      Itse en pitäisi ajatuksesta että poikaystäväni näkisi jotain entistä ihastustaan.

    • Mustasuggainen

      Jos on entinen ihastus ja vielä tapailee ystävänä...kai olet kysynyt miksei ihastus koskaan kasvanut rakkaudeksi? Kumman puolelta tyssäsi toveruuteen? sekin on vähän merkittävää.. sillä jos se oli vain naisen puolelta.. voi miehesi olla vieläkin ihastunut.. ja nämä tapaamiset ruokkivat hänen ihastuksen tunnettaan..tällainen toiminta on mielestäni kyllä erittäin väärin.. sinua kohtaan.. en katselisi hyvällä..ja mikäli vaivais paljonkin.. ehkä jättäsin.. ni ei tarvi katella tommosta käytöstä varsinkaan jos mies ei halua hänestä luopua saati todistaa sinulle että he ovat vain ystäviä ettei sinulla ole mitään huolta asiasta.. todistaminen tapahtuu vain kohtaamalla henkilö.. kyllä sitä sitten siinä huomaa jommasta kummasta onko se vain ystävyyttä vai muutakin..

    • Ymmärtäväinennnn

      Kyllä itseäkin vaivaisi tuossa tilanteessa. Keskustele miesystäväsi kanssa asiasta vaikka aiheen ottaminen esille ei välttämättä ole kivaa tai helppoa. Kyllä hänen tulisi ymmärtää sinua että miksi asia on sinulle kiusallinen ja häiritsevä. Puhuuko ja kertooko hän sinulle avoimesti ja rehellisesti siitä että menee näkemään tätä kyseistä naista? Vai onko se salamyhkäistä jotenkin.. mainitseeko asiasta sinulle tapaamisesta ennenkuin menee näkemään häntä vai sen jälkeen? Hyvä merkki on jos hän kertoo siitä suoraan avoimesti.

      Kysy ensi kerralla iloisella äänellä että voisinko tulla mukaan? Ja näät miten hän reagoi.. sanoko hän että juu tule vaan vai epäröikö hän? Miksi et voisi kysyä jos he kerran ovat vain kavereita eikä heidän välillään ole mitään sinulta salattavaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      981
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      980
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      976
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      974
    10. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      973
    Aihe