Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Rikollisten majoitus kirkoissa?

matutkotiinsa

Nyt olisi mielenkiintoista tietää Kouvolan seurakunnan kanta asiaan, kun vielä ehdimme erota kirkosta tämän vuoden puolella.
Miksi ihmeessä näitä laittomasti maahan tulleita, kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneita muhamettilaisia rikollisia nyt evl.kirkon puolesta ruvetaan hyysäämään ja majoittamaan kirkon jäsenten kustannuksella? Eikö muuten evl.kirkolla jumaliste ole ennen selvinnyt ja näkynyt, että suomalaisiakin avuntarvitsijoita on ja kyllin. Nyt sitä, kaikenmaailman roistoja sitten pitäisi hyysätä. Järki on paennut kirkon väeltä, varsinkin leipäpiispoilta Mäkinen ja Askola. Mitäs mieltä Kouvolan papit mahtaisi olla? Pappi Gärdström ja pappi Heinonen??

33

328

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AnttiVainio
    • poistunkirkostanne

      Rikollista toimintaa. Jos viranomaiset on häädön antaneet niin niitä ei piilotella.
      Kirkko on hakoteillä.

    • kirkkoValuuViemäriin

      Ja aivan kuin näissä laittomissa matuissa ei olisi tarpeeksi ongelmaa niin siihen vielä lisätään turisteina oleilevat, varkauksia tekevät Romanialaiset joille tämä majoituspalvelu on myös järjestetty. Onneksi Kouvolassa ei sentään olla näin pitkällä, suossa siis....

    • Auttaisin

      Kyllä minuakin ihmetyttää Suomen viranomaisten, (kirkkokin on sellainen, koska valtio sitä ylläpitää) ristiriitainen toiminta.

      Kun monien kuukausien ja vuosien vitkuttelujen ja suttamisen jälkeen hakijan asia on tutkittu kalliisti ja todettu, ettei ei täytä oleskeluluvan edellytyksiä ja saa kielteisen päätöksen, astuu piispa Mäkinen framille ja sanoo meidän luteeruslaisten verokirkkomme antavan suojan näille ei toivotuille. Onko tässä nyt oikeuslaitoksella asiaa tutkia, millainen kirkko ev.lut. oikein on?

      Iloiset turvapaikanhakijapetterit olivat saaneet luvan majoittua kirkkoihin. Kuvissa näkyi reippaita hyväkuntoisia nuoria miehiä patjat kainaloissaan matkalla yöpymään ev.lut, kirkkoon eikä heitä nyt yhtään arveluttanut mennä väätäuskoisten pyhään paikkaan?

      Ehkäpä loput vähät kirkkomme muuttuvat pikavauhtia ihan muiksi pyhäköiksi. Onkohan kirkon arvoesineet pantu kaappiin? Missä käyvät pesuillaan ja tarpeillaan? Ihmetyttää.

      Jos olisi kysymys lapista ja naisista tai perheistä, asian jotenkin ymmärtäisi.

      Onhan jo muodostunut sellainenkin käytäntö, että miehettömät sääliväiset naiset noutavat roimia miehiä (komioita ovat) vastaanottokeskuksista koteihinsa asumaan ja tekemään pikku askarta tarpeeseen. Jos nämä apurit saavat kielteisen päätöksen, mihin tarvitsisi muka lähteä?

      Piispa on järjestänyt ennakkotapauksena, ettei kielteinen päätös mitään merkitse ja sillä sipuli.

      • elämänarvot

        Tämä on hyvä kirjoitus asiasta. Apua pitää antaa jos tilanne vaatii, mutta ei pidä sortua näiden riuskojen kollien toiveisiin. Suomessa on paljon asunnottomia omasta takaa. Sipilä voisi pistää asiat kuntoon heidän osalta.


    • Onkokirkkopiispan

      Piispat Mäkinen ja Askola voisivat avata omien kotiensa ovet. Kirkothan ovat verovaroillamme yllä pidettyjä. Eivät piispat niitä omista.

    • aikaalkaaollatäysi

      Kirkko on nykyjään täysin moraaliton laitos! Raamatun teksti ei ole enää mitään, Mäkinen ja Askola tulkitsevat sitä nyt omalla tavallaan, mikä heille parhaiten sopii ja tämä mustakaapulammaslauma senkuin myötäilee. Lesboparit (lättärit) ja homoparit (en kommentoi enenpää) pitää nyt ehdottomasti kirkollisesti siunata ja vihkiä. Kauhistuttaa tämä EVL-kirkon vastuuton toiminta! Mitä helkuttia muuten kuuluu kirkolle Islam-rikollisista kantaa huolta, kun oma tonttikin on paskaa täynnä? Eikö todellakaan ole aiemmin huomattu, että Suomessa on asunnon- ja avuntarvitsijoita ihan omasta takaa? Erotkaa hyvät ihmiset tästa Mäkisen roskasakista, kun vielä pystytte! Eroaisin itsekin, jos pystyisin....

      • uskoonpahasta

        Miksi et pysty eroamaan?


    • ympärikö
      • veronmaksajat

        "Laittomille muslimeille annettavaa suojaa järjestelee SPR. SPR:n Lapin piiripäällikön mukaan laittomia on muutamia kymmeniä. Kyseessä on siis henkilöitä, jotka ovat tulleet Euroopan läpi Ruotsin kautta Suomeen lonnimaan veronmaksajien kustannuksella. He eivät ole saaneet Suomesta turvapaikkaa ja sitä myöten oleskelulupaa." - Poiminta edellisestä tekstistä


    • pientäjärkeämukaan

      Kannattaiskohan Gärdströmille ja Heinoselle laittaa vaikka sähköpostia ja kysyä suoraan? Osoitteet löytyy kyllä nettisivulta. Tuskin he täällä suomi24:ssä päivystävät...

    • matutkotiinsa2

      Aloitus on tietysti tarkoitettu, että asiaa käsiteltäisiin laajemmin!
      Kyllä nämä mainitut mustakaavut tai niiden lakeijat näitä juttuja 24/7 seuraavat.
      Eipä näillä mustakaavuilla voi olla tietystikkään omaa mielipidettä, jos on, tuskinpa uskaltavat sitä julkituoda, epäillä sopii? Laumana mädättäjäpiispojen kannalla ovat, eivätkä muuta uskalla, voisi vaikka virka mennä. Tämä kirkon agitoima kellojen soitto "Aleppon lapsille" oli täysin käsittämätön ja lapsellinen juttu. Aleppossahan laillinen hallinto terroristejä yrittää karkoittaa. Tukekaa laillista hallintoa, älkää uskoko kaikkea mitä evl-kirkko yrittää tuputtaa!
      Ortodokseilla on vielä näköjään Suomessa selkärankaa!

    • matutkotiinsa3
    • kiitosei

      sairasta puuhaa. Lahjoitukset antaneet vanhat mummot ja papat tuskin tarkotti ihan tätä antaessaan perintönsä kirkolle.

    • Sesiitä

      Lopetin kirkossa käynnit : Herrai huone on häpäisty.

    • Tuhotaanko_oma_maa

      Kaikki ev.lut pastorit eivät ole samaa mieltä arkkipiispa Mäkelän kanssa. Kaikki eivät onneksi ole siis vielä menettäneet järkeään! Helsinki-keskeinen homo-lesbo-höyhötys on kuitenkin kaapannut koko ev.lut. kirkon johtopaikat ja on ex-presidentti Halosen tukemana syövyttänyt pääkaupunkiseudun seurakunnat. Nykyään nuoret pastorit kehäkolmosen sisäpuolella ovat poikkeuksetta hörhööntyneitä, julkisuuden kipeitä ja reilusti jalat irti maanpinnasta (muuten ei pappisvirkaan ole siellä asiaa).

      Gärdströmhän ei lähtenyt Aleppo hullutteluun onneksi mukaan, joten voisi odottaa ettei myöskään lähtisi suojelemaan rikollisia. Mielestäni kaikkien seurakuntien tulisi ilmoittaa erikseen seurakuntalaisilleen miten aikovat toimia tässä tärkeässä asiassa. Kohta kirkossa ei ole jäseninä kuin dementoituneet mummot ja papat...

    • rasismionsynti

      Helsingin seurakunnissa ollaan kristinuskon ytimessä. Ja yöpaikan vastaanottaneista valtaosa on ihan kantasuomalaisia. Kiitos vinkistä, taidan ehdottaa tännekin samaa!

    • matutkotiinsa4

      "Helsingin seurakunnissa ollaan kristinuskon ytimessä."
      Vai niin, täysin erimieltä ollaan!
      Kuten vastaaja "Tuhotaanko_oma_maa" mainitsee, nimenomaan Helsingin seutu on oikein mädännäisyyden tyyssija mädättäjäpiispoja myöten. Niillä on vissiin ihan omatekoinen Raamattukin, joka sallii kaikki homoilut ja lesboilut kirkon siunauksella. Kohtahan ne Kallion kirkontornissakin tasapuolisesti allahia huutavat ja kelloja kilkuttelevat, kun oikein suvaitsevia ollaan? Matut senkun naureskelevat meille vääräuskoisille hölmöille.
      Sinänsä hyvä ehdotus edelliseltä, että suomalaiset hädänalaiset voitaisiin Kouvolassakin kirkon suojissa lyhytmajoittaa, jos ei muuta paikkaa löydy. Mutta nämä laittomasti olevat ulkolaisroistot, EI!

    • paskamahat.vaan.tutisee

      Menkää töihin ja lopettakaa piipittäminen, te mitäänsanomattoman turhat nysvääjät.

    • isot.naurut

      täällä vinkuu työttömät pupiruusut ja tossun alla olevat koti-elmerit, ei riitä paukut muuhun. Ja tekö olisitte muka joskus kirkossa käyny? :D:D:D:D

      • oikeinpuhuttu

        Kirkko kuuluu ainoastaan täydellisille ihmisille!


    • hyvishemmo

      Se tyyppi, syntynyt n. 2017 vuotta sitten, viihtyi hyvin rosvojen ja syntisten publikaanien kanssa, hänellä on kannattajansa eikä siinä ole tekemistä kirkolla ja muukalaisvihamielisillä kommenteilla.

    • hävetttäätämmöinen

      Tämä kirkon agitoima kellojen soitto "Aleppon lapsille" oli täysin käsittämätön ja lapsellinen juttu. Aleppossahan laillinen hallinto terroristejä yrittää karkoittaa. Tukekaa laillista hallintoa, älkää uskoko kaikkea mitä evl-kirkko yrittää tuputtaa!
      Mennä nyt USA:n johtaman koalition mediapropagandan uhrina munaamaan itsensä kirkon kellojen paukuttelulla.
      Ortodokseilla on vielä näköjään Suomessa selkärankaa!

    • IhmeTekonen

      Nää saarnaa lähi-idän muslimi Isis terroristitkin paimen pojiksi?

    • näinpäonasiatänään

      Kirkko on puolensa valinnut:
      -Amerikkalaiset (USA) ovat hyviä.
      -Venäläiset ovat pahoja.
      -Venäläisten pommit surmaavat siiviilejä Aleppossa. Venäjän toimintaa paheksutaan.
      -USA antaa pommitusapua vain pahoja vastaan, USAn toiminta on hyveellistä. Toiminta on oikeaa!

      Leipäpapit paukuttelevat sitten kirkonkelloja.

      Tosiasiaa:
      -Venäläiset tukevat Syyriassa laillista hallintoa.
      -USA tukee kapinallisia ja terroristeja, jotka haluavat kaataa laillisen hallituksen.
      -USAn pommit surmaavat siviilejä siinä ohessa, niinkuin venäläistenkin pommit..
      -Kirkko paukuttelee kellojaan vain, jos venäläiset ovat jotenkin osapuolena. Muuten toiminta on niin niin kristillistä.

      -Kirkon uusi raamatuntulkinta sallii homojen ja lesbojen avioliitot.
      Islam tappaa molemmat tuommoiset vinksahtaneet osapuolet jos kiinni saavat, valitusoikeutta ei Hallinto-oikeuteen ole.
      -Kirkko hyysää laittomia, rikollisia maahantunkeutujia, jotka ovat karkoituspäätöksen saaneet.
      Miksi, eikö muka suomalaisista pitäisi huolta kantaa, ennenkuin näistä huijareista?
      -Somalit ovat sitten pääsääntöisesti ihan oma lukunsa, alapuolella tämän replyn.

    • näinpäon

      Milloinkas taas Kallion kelloja paukutellaan?

      Vihervasemmistoon suuntautunut leipäpappi paukutteli kelloja taannoin Aleppon lapsukaisille. Täyttä propakandapuhetta- ja toimintaa Kallion kirkkoherralta!
      Venäläiset laillista hallintoa tukien olivat terroristejä vastaan vastaan toimineet.
      Saksassa Islam-terroristi Berlinissä nyt surmasi yli 10 ihmistä.
      Milloinkas kirkkoherra nyt alkaa paukutella kelloja?
      Ei milloinkaan, koska uhrit eivät olleet muslimeja. Me vääräuskoiset ollaan pahoja, Islam on hyvä ja rauhaa rakastava uskonto. Kirkko senkun näitä karkoituspäätöksen saaneita rikollisia viimeisen päälle hyysää.
      Näin ymmärrän kirkon asenteen.

    • auta.paperitonta
    • olriks

      Koskaan ei myöhäistä erota kirkosta, ei nimittäin minunkaan kirkollisverolla enää majoteta yhtään turvapaikka turistia.

    • missäonpiilossa
    • eroakirkosta.fi

      Vuodenvaihde taas lähestyy, eli nyt kannattaa erota tuosta mädätyskirkosta ja säästää iso raha kirkollisverosta ensivuonna.

      • Anonyymi

        Eihän tuo pari tonnia nyt niin kovin paljoa ole.


    • Anonyymi

      Olkaamme SYNTISET iloisia että LÄHIMMÄISEN Auttaminen Suuntautuu maa ilman laajui sesti, niin kaikki saavat leivästä ja viinistä palan tai hörpyn. Aivan Fantastista että Kirkon piirissä olevilla menee hyvin, toivon heille enemmän palkkaa ja Rahaa, jotta jaksavat työssänsä. Ziis sitä vielä että onnea heille syntisille jotka ovat seurakunnan ja hyväsydämisten ihmisten rahoilla ja talkoilla saaneeet kerättyä omaisuutta talon, mökikin ja auton niin olkoon siunattuja niinkuin faaraot jne..

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2015
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1430
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      60
      1337
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      69
      1216
    Aihe