Peugeot on todella hyvä merkki

Peugeot_number_1

Hyvät ajo-ominaisuudet, ei paljonkaan vikoja ja lähes kaikki mallit hiljaisia. Perinteinen leijona merkki kruunaa kaiken. Nimimerkillä kokemusta on. Toisin kuin noilla parilla trollilla.

24

282

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 308toimii

      Jes
      Tyytyväinen olen ollut. Ehjänä pysyy, mukava ja tarkka ajettava, tilaa paljon.

    • 308ko

      Mulla 2011 mallia oleva 308ehdi. Ehtii ehtii 😃.
      Auto on ollut positiivinen yllätys mukavuuden ja taloudellisuuden suhteen. Luotettavuudesta ei osaa 15700 km jälkeen sanoa vielä mitään. Kokonais km on 80tkm. Ei vielä vikoja. Kop kop.
      Ihastuin autoon heti, ja ajattelin sen olevan vaan uuden huumaa. Nyt vuoden käytön jälkeen vieläkään auto ei kyllästytä.
      Tuo vääntävä e hdi 112 antaa mainion suorituskyvyn käytännön ajossa. Kulutus aina alle 5l sadalla.

    • peugeot208

      Peugeot 208 voin suositella. Kokoluokassaan mukava ja hiljainen ajaa. Todella mukava ja kiva ratti mittaristo kokonaisuus. Taloudellinen. Todella hyvä perusauto.
      Ollut yli 3 vuotta ja yksi taka abs anturi mennyt (kosteus) ja yksi kampanja tehty (etuiskarit, alihakkian syy)
      Ostan kyllä toisenkin samanlaisen. Sopivan kokoinen parkkiruutuun ja ihan näppärä.
      Yllättävän tilava tavaratila.

      • Niinköhän

        >ja yksi kampanja tehty (etuiskarit, alihakkian syy)

        Olen pitkäaikainen entinen Peugeot-kuski, tyytyväinen sellainen. Merkkini vaihtuminen ei suinkaan johdu Peugeotin huonoudesta.

        Minulle kerrottiin taannoin, että Peugeoteihin tarvitsee vaihtaa iskareita aniharvoin, koska nimenomaan Peugeot tekee ne itse! Useimmat autonvalmistajathan tunnetusti ostavat iskarinsa alihankkijoilta, mutta Peugeot on tarkka sekä autojensa jousituksen tarkan virityksen että iskareiden kestävyyden suhteen. Onkohan politiikka näiltä osin muuttunut?

        Niin tai näin: autonvalmistajan tulee tietenkin vastata alihankkijoiden tekemistä osista aivan kuten omistaan. Kuluttajan kannalta on aivan sama, onko vioittuva osa autonvalmistajan vai jonkun muun tekemä – Peugeotiin asennettu osa on Peugeotin valitsema ja kelpuuttama osa Peugeotia ja siitä vastaa Peugeot.


    • Näin_on_joo
    • peugeot208urbansoul

      Jatkuu, eli Peugeot 208 ollut siis 3v3kk ja korjauskulut 0 euroa. Olen erittäin tyytyväinen. Abs anturi ja iskarit meni takuuseen ilman mitään kitinää. Tampereen autokeskus oli ihan hyvä tässä asiassa. Ostan toisenkin pösön joskus.

    • dfghdfgdfgf

      Näin on.

    • on.noilla.ajeltu

      Hyviä autoja, jotka kannattaa hylätä siinä 150 tkm paikkeilla. Tosin vaihtoarvo on aika mitätön.

    • Hunksolor

      Pösö kannattaa vaihtaa jo alle 100.000km ajettuna. Nykyisissä alkaa olla yhä lyhytikäisempiä apulaitteita ja kumma kyllä kytkimet ovat monessa 100tkm ajetussa jo aivan finaalissa. Kääntyviä valoja ja webastoa sekä 2tronic-vaihteistoa kannattaa varoa yli 100tkm ajetuissa. Ovat auton halpaan hankintahintaan verrattuna käsittämättömän kalliita. Sikäli, jos osia nyt edes löytyy. Esim. 2010-vuotisiin pösöihin ei ole enää kaikkia osia saatavilla.

      • olisikosittenkinnäin

        En ymmärrä logiikkaasi.

        Teoriasti mukaan, jo auto maksaa vähän, siihen ei kannata ostaa "kalliita" osia, mutta jos auto on kalliimpi, siihen kannattaa ostaa ne osat.

        Aivan sama määrän euroja ne osat maksaa, laittaa ne kalliiseen tai halpaan autoon. Jos tuo sijoitettu rahamäärä antaa vanhalle autolle vaikkapa vuoden ajoaikaa lisää, niin kyllähän se kannattaa.


      • kaikkitoimiimulla

        Mitä osaa ei ole 2010 Pösöön saatavilla ?


      • dfdfgdgfdfgdgfdfg
        kaikkitoimiimulla kirjoitti:

        Mitä osaa ei ole 2010 Pösöön saatavilla ?

        Taitaa olla se kaveri, joka ei saanut 407:n webastoon varaosia. Vuosimalli oli kyllä mielestäni huomattavasti vanhempi kuin 2010.

        Vikahan ei ollut peugeotin vaan webaston. Samaa lämmitintä käytetään VAG tuotteissa ja siellä on aivan sama ongelma. Ei varaosia.


    • Pitääollavoimaa

      "112hdi antaa mainion suorituskyvyn" hehhheh. Varmasti todella mainiota kyytiä antaa juu hahah. Oikee todellinen tehopakkaus. 190hv dieselkään ei mene yhtään mihinkään missään autossa..todella nuhaisia.

      • PoljePolje

        Kun mittalet katuja vielä sen 10 - 20 vuotta pidemmälle, saatat huomata, että se turhanpäiväinen testosteronipullistelu ei tuonutkaan elämälle mitään lisäarvoa.

        Vaikka se pullistelu on sisäänrakennettu ominaisuus, jolla olisi tarkoitus päästä kuvitteellisen laumahierarkian päälliköksi, tuo ajattelu ei oikein enää toimi nykymaailmassa.

        Viisaimmat, pisimmälle opiskelevat, järkevät naiset, joilla on tulevaisuudessa tulotaso enemmän kuin uskallat arvatakaan, eivät enää katsele miesten autoja. Tai jos katselevat, niin enintään hihittelevät ammattikoulukaverin tehorassille.

        Mies jolla on järkevä auto, korkea koulutustaso ja älliä päässä, saa ne parhaat naaraat, sittenkin.

        Sen lisäksi tuo autoihin rahan sijoittaminen on erittäin epäkiitollista hommaa, taloudelliselta kantilta katsottuna.

        Laittamalla parikymppisestä lähtien, vuosittain 3000 euroa autoon joka on "tehopakkaus", sinulla on.... 50 vuotiaana 0 euroa tuosta sijoituksesta.

        Laittamalla parikymppisestä lähtien, vuosittain 3000 euroa pörssiosakkeisiin, sinulla on 50 vuotiaana 600.000 euroa tuosta sijoituksesta.

        No, mitä kukakin arvostaa. Itse hymyilen oikein iloisesti kavereille jotka ostelee vanteita ja leveitä renkaita autoihinsa. Pitäähän valtion saada ALV:tä jostakin.

        Muista polkea kunnolla sitä tehorassiasi :)


    • Autojamopomies

      505 oli vielä huonoa parempi kulkupeli.
      Etuvetoon siirryttäessä alkoi jos jonkin näköistä
      harmia. Jos sähköt ei reistaillut niin taka-akseli muistutti olemassaolostaan lonksumalla.

      Pösö laadusta kertoo melko suoraan se kun katsoo nettiauton tarjontaa halvimmasta päästä,
      niin pösöthän siellä komeilee nissaneiden, fiiattien ja mätien mondeoiden seurassa ensimmäiset kymmenen sivua.
      Ei osaa Ranskalainen tehdä toimivaa autoa.

      • RMB54

        Hetkinen, milloin Fiat-, Nissan- ja Ford-merkit Ranskassa alettu tekemään?


      • ouytrewsdghj

        Mopoautomies voisi lopettaa sen nettiauton plaraamisen/kuolaamisen halvimmasta päästä sillä et sinä viikkorahoillasi mitään käyttökuntoista autoa löydä edes halvimmasta osiosta. Itse luokittelisin nuo mainitsemasi kymmenen ensimmäistä sivua varaosa-auto osioksi. Millä välillä edes tuon kymmenen sivun hintahaarukka pyörii? Veikkaan 50e-500e? Eikai kukaan ostakaan esim. 150eurolla käyttöautoa (paitsi sinä)? Tai esim. 2000eurolla varaosa-autoa? Nettiauton hintahaarukalla tai autoilla mitkä komeilee halvimmassa päädyssä ei ole mitään tekemistä laadun kanssa. Tuolla logiikallasi Volkkarit ja Mersutkin on paskoja kun niitä on enemmän myynnissä nettiautossa kuin Pösöötä ja vielä hirveillä kiskurihinnoilla. Miksi niistä halutaan eroon?


    • Loistopeli

      Loistopeliksi on 308 osoittautunut. En aio luopua vielä pitkään aikaan vaikka tuo yllämainittu 150 tuhatta on jo mittarissa. Ongelmaton peli on ollut ja ilo ajaa. Paras koskaan omistamani.

    • pösötti1

      Itse olen omistanut ties kuinka monta autoa. Seuraan autotekniikkaa tiiviisti ja luen asiaan liittyviä julkaisuja päivittäin. Koko ikäni työskennellyt tekniikan alalla ja myös korjannut autoista lentokoneisiin. Väitän tietäväni asiasta aika paljon.
      Onko Pösössä:
      Venyviä jakoketjuja, paitsi moottorissa missä on ollut mukana suunnittelussa bmw
      Onko hajoavia automaatteja, kuten dsg ongelmat ja ties mitkä yksiköiden ja öljyn vaihdot.
      Nyt kun oikein tutkitte asiaa, niin kyllä suurimmat ongelmat ovat Vag, Bmw, MB ja joissakin muissa pidetyissä laatumerkeissä.
      Pösö on todella vähävikainen auto ja jotkut korjaukset helppoja suorittaa.
      Taka-akseli ei ole enään niinkuin ennen.
      Useissa Bosch sähköt ym.
      Voin suositella, mutta tottakai autoa pitää myös huoltaa.

      • Peugeot_number_1

        Sitäpaitsi Peugeot on laatumerkki!!! Aivan yhtä laadukas kun noi sakuvehkeet ja kestävämpi.


    • peugeotokauto

      Juu. Saksan merkkien nyky kestävyyden voittamiseen ei tarvita enään edes peugeottia . Taitaa kaikki nykyään myytävät autot pestä sakut kestävyydestä .

      • mikävaivaa

        Mikä romahdutti porschen laadun?


      • mikäsuavaivaa
        mikävaivaa kirjoitti:

        Mikä romahdutti porschen laadun?

        VAG konserni vaikka lyhennettähän ei nykyään käytetäkkään muutakuin tunnistaessa kyseisen kuuluisan kusetusfirman valitettavat hairahtuneet kantamerkit ja muut automerkit Ranskalaista alkuperää olevaa Bugattia myöden. Porschesta ja VW eli kansanautoista tuo romahdus on lähtöisin. Toki Suomessa on suurinosa ennakkoluuloisia joille mm. Ranskalainen auto on vain käsitys ja jos on yksikin huono yksilö niin ei enää uutta mutta kuitenkin annetaan sille Saksanseisokille vaikka kuinka monta mahdollisuutta vaikka kuinka kusettaisi asiakkaitaan.


    • cheyenneoli

      Milloin porschessa on ollut laatua. Kyllä 928 oli aika surkea ja 911 malliin sai vaihtaa kaikenmaailman hankalia laakereita. No sen verran tiedän, että vag pohjainen chayenne on aika huono varsinkin ilmajousilla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4915
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3106
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1611
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1481
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1223
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1197
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1187
    Aihe