Sipilä pistää yleisradion ruotuun

vasurien_äänitorvi

Hyvä kun Juha näyttää ylellä kaapinpaikan ja opastaa mitä saa sanoa ja mitä ei.
Jos juha saa olla vallassa ei vasurit pitkään räksyttele telkkarissa. Arhinmäkikin on saanut soittaa suutansa vuosikausia.
Jos juhalla on rahaa, ja rikkaita sukulaisia ei sen luulisi kuuluvan kenellekkään, eikä sekään missä kuorissa rahat on. Minusta on sama vaikka olisi salkussa.

88

234

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näin__on

      Lessuhomo isottelee aikansa, kunnes siltä otetaan luulot pois.

      • väärin-menettelee

        Se pitäisi varoa, voi olla että toimittajat pääsevät höyhentämään Sipilää. Kupla kun on sen kaikki viisaimmat on huomanneet. Sipilä kun on yritysjohtaja, vaan ei politiikko. Sipilä on tähdenlento joka tulee luopumaan pestistään, mikä onkin järkevää, hän kun pärjäilee muutoinkin.
        Kepu sitävastoin tulee kärsimään katasrofin kun Sipilä tulee jättämän pestinsä tähän vaalikauteen.


    • ErkkiRomu

      Jos oikein ymmärrän, niin aloittaja on Sipilän kannattaja? Haluaisin hiukan perusteluja, että miksi Juha Sipilä on niin ihana ja muutenkin hieno pääministeri.

      Oma näkemys on, että paskakaivopisnes ja Lehtomäki on johtanut tähän tilanteeseen:

      Paula jeesaa Juhan Firmaa paskalain avulla -> Kiitollisuudenvelka Paulalle -> Kiitollisuudenvelan maksu Talvivaaran muodossa Paulalle -> Paulan sijoitukset ei mene aivan kuten Strömsöössä -> Paula putoaa eduskunnasta -> Paula kiristää Juhalta pestin, jonka tuloilla maksetaan sijoituslainoja -> Juhalla alkaa viheltää, kun Yle kiusaa -> Juha alkaa mököttämään ja paimentamaan Yleä -> Juha selittelee paimentamista ja muistelee perikepulaiseen tapaan asioita eri tavalla, kuin on aikaisemmin antanut ymmärtää.

      Menikö oikein?

      Mielenkiintoista on se, että Sipilälle on mahdollista katkaista sidokset yritysmaailmaan siirtämällä omaisuus akan ja penikoiden nimiin. Mitäköhän verottaja, työvoimaviranomainen tai Kela on asiasta mieltä, mikäli tavallinen kansalainen keksii kokeilla samaa?

      Vinkkinä keskustalaisille, että kun tuo kusettaminen ja paskanpuhuminen on teillä verissä, niin kehottaisin ottamaan asian tiimoilta koulutusta kokoomuslaisilta. Siellä valehtelu johdonmukaista ja sopii ainakin osaltaan tiedossa olevaan. Siitä kannattaisi jopa maksaa jotain.

    • tämäkausi

      Sipilä kun ei ole politiikko, yritysjohtaja kylläkin. Luultavasti tämä on ensimmäinen ja viimeinen vaalikausi hänelle. Hän elää vahvasti nykyaikaa ylistää teknologiaa, mutta samalla jolloin Kekkonen oli vallassa.
      Sipilä meinasi alistaa ylen valtaansa koska hän istuu rahasäkin päällä mstä ylekin rahoitetaan.
      Kyllähän Jääskeläinen ylen pomona ja kepulaisena on siellä "turpia" tukkinutkin.
      Keskustan nousun takana on pitkälti juuri Sipiläilmiö, mutta se voi olla myös Keskustan tuho. Väyrysen lähtö on vasta alkua kentällä kuohuu, on vain ajan kysymys milloin Sipilä lyö hanskat tiskiin.

      • tomittajat.vallassa

        Kyllä se joillakin ottaa lujille kun maan asioita pannaan kuntoon. Suomella paras pääministeri kymmeniin vuosiin. Talous on alkanu nousta ja sekös demareita ja vihereitä ottaa pattiin. Nämä kansakunnan kehityksen jarrut jos pääsee valtaan niin kurjistus viuhtoo yli Suomen ja raakasti. Nyt on Ylen toimittajat, tietenki demareita pantu nokkimaan pääministeriä. Onneksi ylen johto oli hereillä. Tyhjä suunpieksäntä veronmaksajien rahoilla on kyllä varmasti kivaa mut rajansa kaikella. Ylen toimitusväki pitäs pikimmiten puolittaa . Yle pitäs panna oikeaan kilpailuun liiketoiminnalisten medioden kanssa. Sit jokainen voi harkita miltä medialta haluaa uutisointia ostaa. Ylen kohtalo punnitaan muutaman vuoden sisällä.


      • vuosikertoja

        Nousuhun johtaneet päätökset on tehty jo paljon ennen sipilää


      • vienti
        vuosikertoja kirjoitti:

        Nousuhun johtaneet päätökset on tehty jo paljon ennen sipilää

        Kyllä nousn alku johtuu pitlkälti mitenkä talous yleensäkin alkaa piristymään mailmassa. Yritykset valittaa vain ostajien puutetta. Suomi on ollut kilpailukykyinen kaikkien mittausten mukaan. Öljyn hinnan nousu lisää Venäjän ostovoimaa. Monet tekijät vaikkuttavat talouskasvuun.


    • Sama.jatkuu

      Tämän turvan tukkiminen on ihan yleistä eräässä kaupungin yksikössä. Pitäisi muka ihmisten mielenterveyttä hoitaa,mutta samaan aikaan sadistinen jyrsiminen on käynnissä työntekijää kohtaan. Johdolla ei ole mitään käsitystä siitä,että tällainen vihapuhe kostautuu asiakkaisiin asti.Ihminen ei ole esine tai puupala,jota voidaan koko ajan puukottaa.

      • lapinradiosta

        Turvan tukkiminen liittyy kyllä Rovaniemen demareiden toimintatapaan vaalipaneelissa. Kemijärven demarit ovat hajonneet. Eduskuntaehdokas Jussila erosi valtuustostakin. Lukekaa Ylen uutinen!


    • saipahaaruntua

      Tuossa näkyy käyneen niin, että YLE on laittanut SIpilän ruotuun. Joku fiksumpi varoitti, kuinka käy kun medialle alkaa isottelemaan, on kuin sian kanssa painisi, omat vaatteet likaantuu, ja sika vain painista nauttii.
      Median sananvapaus on isompi asia kuin yksi pääministeri, sen Sipiläkin jo sai huomata.

    • Talous on hienoisessa nousussa, se on totta. Totta on sekin, että tämän hallituksen toimet eivät ole vielä vaikuttaneet mihinkään.
      Orastavaa talouskasvua ei siis parhaalla tahdollakaan voi laittaa tämän hallituksen, saatikka sitten Sipilän piikkiin.

      Sipilän toiminta on röyhkeää. Hänen itsensä pitäisi saada tehdä mitä vaan. Kenenkään ei saisi näistä jutuista tietää eikä selvitellä asioita. Varsinkin jos joku toimittaja yrittää selvittää Sipilän liiketoimia ja kytköksiä se on Sipilän mielestä kauhistus!

      Juurikin tämän takia YLEn rahoitusta halutaan leikata ja mielellään lopettaa koko toiminta. Onhan se suuri kauhistus jos talouden ja liiketoiminnan rikokset ja väärinkäytökset tuodaan julkisuuteen. Siinä on se syy miksi YLE halutaan vaientaa.

      • uutisvuotoa.saa

        Yle on punavihreiden ja demareiden toimittajien pesä. Ja älyttömän kallis laitos. Sen rahoista pitäs pikimmiten leikata ainaki puolet pois. Kovilla palkoilla pieksävät suuta päivästä toiseen. Kyllä uutsia tulee tarpeeksi muiltaki kanavilta. Ei siihen Yleä tarvi.


    • Persjalka

      Sipilähän on lessu ja lessut ovat tottuneet siihen, että syntiä saa tehdä niin paljon kun ikänään vaan ehtii. Sitähän voi sitten omissa lessupiireissä pyytää anteeksi ja uskonveljien kuoro hokee:"Kaikki syntisi on anteeksiannettu Jeesuksen nimessä ja kalliissa sovintoveressä".

      Pipilän syntilistaa näin aluksi:
      Varojen pimittäminen verottajalta vakuutuskuoriin.
      Ylimielisyys
      Lehtomäen kanssa vehtaaminen
      Heikommassa asemassa olevien sortaminen
      Terrafame keissi
      Valehtelu
      Ahneus
      Toimittajaa kiusasi yötä myöhäseen
      Diktaattoria leikkiminen
      Miksiköhän aloittaja niin kovin kehuu tuota Pipilää, kun se kuitenkin on Suomen vihatuin mies?

    • sipilöintiperseestä

      Joka ikinen pikkuvirkamieskin käsittää jääviysperiaatteen hallintomenettelylaissa. Pääministeri ei ymmärrä tai ei piittaa. On typerä tai ahne. Tai molempia. EMME HYVÄKSY!!

    • rupusakkia

      Yritysmailmassa ei tunneta Ylen henkilöstöpolitiikkaa, jossa alaiset hyppelevät
      esimiesten pöydillä. Toimittajat eivät noudata annettuja ohjeita, arvostelevat
      julkisesti esimiehiään, jne. Maantie kutsuisi normaalisti.
      Hyvä, että Sipilä ei alennu noiden punavihreiden armoille. Hän on sentään Suo-
      men toimitusjohtaja. Ei hänen tarvi noita räkänokkia kumarrella. Aivopestyjä pas-
      koja, jotka nauttivat verovaroilla hyvistä eduista. Hävetkää! Missä johto luuraa?

    • joriittäärötöstely

      Suomi on vapaa maa, ei diktatuuri. Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! Eipä anneta epärehellisten pilata hienoa maata. Lippu korkealle ja rehellisyys kunniaan.

    • YlenKalliitKanavat

      Ylen kallis Yle. Britannian BBCn kulut vain kymmenesosa Ylestä. Kun Ylen toimittajilla ei ole muutakaan tekemistä niin keksitään juttuja. Veronmaksajat hoitavat tehottomuuden.

      • jäävisipilä

        Epärehellinen on SIPILÄ


      • serkunvaimonserkku

        Sallassa jokainen on jäävi kun kaikki ovat sukua keskenään. Sipilä on rehti mies joskin hermoheikko ja tahditon.


      • Roolivain

        Hän esittää rehtiä.


      • Ministerinvelvollisuus

        Finlexistä voi kuka vain kansalainen tarkistaa sukulaisuuteen liittyvät lakipykälät jääviydessä. Vanhemmat, lapset ja sisarukset ovat LÄHISUKUA. Pääministerillä velvollisuus tuntea ne faktat joihin jokaista pikku virkamiestäkin velvoitetaan. Ehkä yritysmaailmassa jylläävät viidakon lait mutta ei Suomen valtion virkamies saa niin käyttäytyä. Se on vastoin ministerivalaa.


    • lestaonkingi

      Politiikan toimittaja Pirjo Auvinen paljastaa taustoja pääministeri Juha Sipilän haastattelutunneista.
      YLE, Politiikka 1.12.2016
      http://yle.fi/uutiset/3-9329727
      ...Viime viikonloppuna Torniossa osa työtäni oli olla pääministerin likasankona.
      ...Olin järkyttynyt monestakin syystä. Minusta Sipilä käyttäytyi painostavasti, syytti asioista, jonka kanssa minulla ei ollut mitään tekoa ja jonka kaikkia käänteitä en edes tiennyt. Olin myös oudossa välikädessä, kun väitetään, että päätoimittajan kanssa on sovittu, ettei jotain asiaa kysytä.
      ...Olen ollut Ylen talouden tai politiikan toimittaja vuodesta 1991 ja olen tottunut pääministerien ryöpytykseen eli siinä ei minusta ole mitään epätavallista. Se on osa tätä työtä enkä ota sitä henkilökohtaisesti.
      ...Muonion ja Tornion kokemusteni perusteella Sipilällä näyttää olevan pääministerinä kaksi sokeaa pistettä: omaisuus ja suvun ja lähipiirin toimet. Pääministerillä on Suomessa ehdottomasti eniten poliittista valtaa, ja siksi virkaan kuuluu myös muita tarkempi läpivalaisu. Ja sitä Sipilän näyttää olevan näihin kahteen asiaan liittyen vaikea hyväksyä.
      ...Ja lopuksi. Kirjoitin tämän päätoimittajan kannustamana, jotta syntyisi tarkempi kuva mitä esimerkiksi viime viikonvaihteessa todella tapahtui.

    • Itsenäinen99Suomi

      YLE tuottaa todella tasapuolisia ja hyviä asiaohjelmia. Toki tämä häiritsee kovasti niitä jotka paljastuvat roistoiksi. Kaikki vääryydethän pitäisi roistojen mielestä pitää piilossa että vääryyksiä voisi jatkaa.

      Joku puhuu ylen kalleudesta. Me maksamme YLE-veroa. Minusta se on pieni hinta hyvistä ja asiallisista ohjelmista joita tehdään läpi Suomen niin radioon kuin televisioonkin.
      Me tarvitsemme tälläisen puolueettoman tahon jota ei voi ostaa hiljaiseksi.

      YLEn toimittajien puoluekannoista en tiedä. Uskon kuitenkin sieltä löytyvän aivan samoja puolueita kuin jakauma koko väestössä muutenkin on. Tiettävästi toimittajavallinnoissa ei ole puoluejäsenyysvaatimuksia mihinkään suuntaan.

      Hyvää itsenäisyyspäivää ja onnea YLElle erinomaisista ohjelmista!

    • hyvä_yle

      Sananvapaudesta on pidettävä liinni jotta ei ajauduttaisi Venäjän tilanteeseen. Muutama vuosi sitten eräs lehti kirjoitti Putiinin uudesta naisystävästä, se oli virhe lehti lakkautettiin viikon sisällä,näin Venäjällä.

      Puolueisiin katsomatta toimittajien on oltava tasapuolisia, ja tongittava kaikkien kytköksiä, ja tekemisiä. Suuremmat puolueet käsittää olevansa erikoisasemassa kun he päättävät Ylen rahoituksesta. Ksnsa vain on tottunut että Vasureita ja Persuja voi haukkua, mutta Kepua pitäisi suojelusenkeleiden varjella.

      Polittisia kytköksiä pitäisi paljastella että ei kävisi kuin liimapalkkitehtaalle joka olisi pitänyt tuottaa Kemijärvelle hyvinvointia. Kukahan nekin valtiontuet pisti liiveihinsä.

      Veronmaksajien varoja on ihan tarpeeksi kavallettu on hyvä että edes media toimii jonkinlaisena vahtikoirana koska oma virkakoneistomme on niin hampaatonta.

      Ihmettelen miksi suuremmat paljastukset kavalluksista tekee juuri media, onko meidän virkakoneistomme niin korruption saastuttama, vai saamaton.

      • pieleenmeni

        Muuten ihan asiaa kirjoitat, mutta nuo kavallukset on kyllä lievästi sanottuna liioittelua. Kavallus on rikos, siitä joutuu vastaamaan tuomioistuimessa, ja saa ankaran rangaistuksen.
        Kun taas yhteiskunnan tukia saaneet yritykset, on saaneet ne täysin laillisesti, sellainen ei ole kavallusta.
        Kun kirjoittaa asiallisesti, olisi hyvä pitäytyä tosiasioissa, asioiden turha väänteleminen kun vie pohjan siitä asiallisuudesta.


      • lopputulos
        pieleenmeni kirjoitti:

        Muuten ihan asiaa kirjoitat, mutta nuo kavallukset on kyllä lievästi sanottuna liioittelua. Kavallus on rikos, siitä joutuu vastaamaan tuomioistuimessa, ja saa ankaran rangaistuksen.
        Kun taas yhteiskunnan tukia saaneet yritykset, on saaneet ne täysin laillisesti, sellainen ei ole kavallusta.
        Kun kirjoittaa asiallisesti, olisi hyvä pitäytyä tosiasioissa, asioiden turha väänteleminen kun vie pohjan siitä asiallisuudesta.

        Ehkä kavallus on "ronskisti" sanottu kuitenkin lopputulos on sama. Yhteiskunnan varoja katoaa toki laillisesti rimaa hipoen parempiin taskuihin. Eilinen Mot ohjelma käsitteli Juvankosken tehtaan tilannetta jonnekkin vain katosi kymmenenmiljoonaa tukieuroja venäläisten liiveihin.

        Liimapalkki yrittäjästä en muuta tiedä mitä täältä ja lehdistä olen lukenut ja sen perusteella on jäänyt käsitys mitenkä yrittäjällä ei todellista tarkoitusta ollutkaan tehtaan saattamiseksi kunnolla tuotantoon. Katosihan siihenkin yritykseen valtavat summat yhteiskunnan varoja.
        Jostain olen myös saanut käsityksen että yrittäjällä olisi ollut jonkinmoinen yhteys nykyiseen EK pampuun Häkämieheen, silloiseen ministeriin.
        Olisiko nämä pahansuopaisia huhuja vain totista totta.


      • tarkkanaoltava
        lopputulos kirjoitti:

        Ehkä kavallus on "ronskisti" sanottu kuitenkin lopputulos on sama. Yhteiskunnan varoja katoaa toki laillisesti rimaa hipoen parempiin taskuihin. Eilinen Mot ohjelma käsitteli Juvankosken tehtaan tilannetta jonnekkin vain katosi kymmenenmiljoonaa tukieuroja venäläisten liiveihin.

        Liimapalkki yrittäjästä en muuta tiedä mitä täältä ja lehdistä olen lukenut ja sen perusteella on jäänyt käsitys mitenkä yrittäjällä ei todellista tarkoitusta ollutkaan tehtaan saattamiseksi kunnolla tuotantoon. Katosihan siihenkin yritykseen valtavat summat yhteiskunnan varoja.
        Jostain olen myös saanut käsityksen että yrittäjällä olisi ollut jonkinmoinen yhteys nykyiseen EK pampuun Häkämieheen, silloiseen ministeriin.
        Olisiko nämä pahansuopaisia huhuja vain totista totta.

        Uskoisin olevan pahansuopia huhuja, nuo Häkämiehen asiaan yhdistämiset.
        Se että laillisesti puliveivataan on yksi asia, mutta rikoksen tunnusmerkkejä se ei silloin täytä.


      • Röhvessööri

        Eipä ollut pahansuopaisiahuhuja. Täyttä totta se on. Siis Häkämies järjesti ex. naapurilleeen ja ystävälleen Kukkoselle puliveivausmahdollisuuden joka käytettiinkin siten todella maksimaalisesti hyväksi.
        Petos tehtiin todella taitavasti ja rahaa lähti kymmeniä miljoonia Kukkosen ja kumppaneiden taskuun.

        Lisäksi StoraEnso antoi 10 milliä tukea ja valtion rahaa paloi mm. Erilaisiin koulutuksiin.


      • laitappatänne
        Röhvessööri kirjoitti:

        Eipä ollut pahansuopaisiahuhuja. Täyttä totta se on. Siis Häkämies järjesti ex. naapurilleeen ja ystävälleen Kukkoselle puliveivausmahdollisuuden joka käytettiinkin siten todella maksimaalisesti hyväksi.
        Petos tehtiin todella taitavasti ja rahaa lähti kymmeniä miljoonia Kukkosen ja kumppaneiden taskuun.

        Lisäksi StoraEnso antoi 10 milliä tukea ja valtion rahaa paloi mm. Erilaisiin koulutuksiin.

        Löytyisikö mitään todisteita petoksesta ? Luultavasti ei löydy kuin antipatiaan perustuvaa höpötystä asiasta.
        Mielelläni lukisin, mistä tuo mielipiteesi peräisin.


      • Röhvessööri

        Älä nyt sentään esitä tyhmää. Homma hoidettiin hienosti. Tehtaalta purettiin mm. Kuljetinlinjoja joita sitten muka modifioitiin liimapalkkitehtaan tarpeisiin. Joitakin puristamia ja muita laitteita ostettiin romuna Virosta tuotantonsa lopettaneista tehtaista.

        Sitten kun kaikki saatiin kasaan aloitettiin ja samantien lopetettiin tuotanto. Syynä oli se että henkilökunta ei osannut käyttää näitä hienoja laitteita.

        Eli Arktos Steel purki romuja ilmaiseksi ja hitsaili niistä kasaan muka tuotantolaitteita jotka sitten myi ylihintaan liimapalkkitehtaalle.
        Näin se puhallus tehtiin.


      • naivia_hölmöilyä
        laitappatänne kirjoitti:

        Löytyisikö mitään todisteita petoksesta ? Luultavasti ei löydy kuin antipatiaan perustuvaa höpötystä asiasta.
        Mielelläni lukisin, mistä tuo mielipiteesi peräisin.

        "Löytyisikö mitään todisteita petoksesta ?" Kyllä tälläiset puhallukset on senverran ammattitaidolla järjesteltyjä että niistä selvitään kuiville, ja pöydät saadaan putsattua. Toki näin tehdään muutoinhan sitä jouduttaisi kiven sisään.

        Näissä puhalluksissa jää "pätäkkää" senverran liiveihin että auringon paiste jatkuu. Vaikka oikeusjuttujakin tulee suurella rahalla saa viisaimmat asianajajat jotka polkee valtionsyyttäjät suohon. Näin veronmaksajat jäävät nuolemaan näppejään.

        Arkoksesta tuskin löytyy petokseen viittaavaa, kuitenkin tiedätkö kertoa minne katosivat ne kymmenet miljoonat jotka yhtiölle jaettiin. Kun annat tähän luotettavan vastauksen jäävät ihmisten turhat epäilyt pois.


    • KalleKeheveli

      YLE on hyvä toimija. Ohjelmia tehdään tarkasti ja huolella. Kaikki näkökohdat huomioidaan.

      En ymmärrä miksi kritiikkiä tulee.

      • Emboksisopivin

        Miksi sivari on tuotu televisioon:Tervo,joka ei kelpaa muuhun,kuin "miinanpolkijaksi"!


      • Kaputeeni

        Eikös Tervo ole kapteeni sotilasarvoltaan, siis Jari Tervosta jos puhut.


      • Kaputeeni

        No joo, kiitos infosta. Jostain kumman syystä olen todellakin luullut Tervon olevan kapteeni.
        No, ainakin Uutisvuodossa.
        Tervon jämäkkä olemus on varmaan minut johtanut harhaan.


      • htersa
        Kaputeeni kirjoitti:

        No joo, kiitos infosta. Jostain kumman syystä olen todellakin luullut Tervon olevan kapteeni.
        No, ainakin Uutisvuodossa.
        Tervon jämäkkä olemus on varmaan minut johtanut harhaan.

        Et sinä mitään luule, sinä tiedät, se vain on eräänlaista "k.....ta".


    • Yleveropois
      • ruuhkasuomi

        Varsinkin pääkaupunkiseudulla osa eläkeläisistä, työttömistä, ja lapsiperheistä on joutunut maksuvaikeuksiin. Eläminen on kallista ,asuminen, kulkeminen ym. Eipä ihme jos leipää tullaan jonottamaan jo aamusta.

        Kuitenkin päättäjät ovat huolehtineet vähemmistöistä että heidän ei tarvi alentua pakkasessa jonottamaan ruokaansa. Olisihan se huonoa mainosta mailmalle jos somaalikin joutuisi varakkaassa Suomessa jonottamaan ruokaa.

        Samoten Suomi on hyvin huolehtinut romaaneista jotka kantaväestöämme mutta kuuluvat meidän vähemmistöön olisi mautonta jos heidän pitäisi olla leipäjonoissa. He kuitenkin ovat varustettu korkealla itsetunnolla joten jonottaminen olisi heille alentavaa.


    • eiei

      Ylevero ei ole tasapuolinen. Miljonäärit maksaa saman kuin n. 2000 e tienaavat, koska korkein vero on 146 e.

      • Itsenäinen99Suomi

        Niin, mikäpä täällä olisi tasapuolista. Sen tiedän, että veroprogressio Suomessa on aivan tolkuton. Jos tavallinen palkansaaja tekee vaikkapa ylityötä, iskee siihen verottaja sillä innokkuudella ettei tuosta ylityöstä jää käteen paljon paskaakaan. Se tappaa halukkuuden ylitöihin.

        Suomessa on alennettu omaisuus- ja perintöveroja. On järjestetty mahdollisuuksia verovähennyksiin vuokratuloista jne. jne. Nämä edellämainitut touhut rikastuttavat vain rikkaita.

        YLE-vero on kuitenkin kohtuullisen pieni, siis vain tuo 146 €/vuosi. Se tekee vain 12,2 € /kk. Itse katson saavani hyötyä paljon enemmän kuin tuolla rahalla kaupasta stamalla saisi.
        Kyllä YLE on veronsa ansainnut!


      • Palautuksetomiarahoja

        Ylitöistä ei mene veroa enämpää,kuin muistakaan ansiotuloista.Ennakkoveroa voi mennä enämpi,mutta lopullinen verotus sen määrää.
        Lopullisessa verotuksessa huomioidaan esim.tulonhankkimiskulut,liiton jäsenmaksut ym,vähennykset.
        Kyllähä veroilmoitus pitää ja osata täyttää!


      • Itsenäinen99Suomi
        Palautuksetomiarahoja kirjoitti:

        Ylitöistä ei mene veroa enämpää,kuin muistakaan ansiotuloista.Ennakkoveroa voi mennä enämpi,mutta lopullinen verotus sen määrää.
        Lopullisessa verotuksessa huomioidaan esim.tulonhankkimiskulut,liiton jäsenmaksut ym,vähennykset.
        Kyllähä veroilmoitus pitää ja osata täyttää!

        Älähän höpäjä. Veroprogressio hoitaa, että lisäansioista menee aina enemmän veroa kuin peruspalkasta. Jos saat vaikkapa 5000 €/kk peruspalkkaa ja teet vaikkapa kolmena kuukautena ylitöitä jolloin tulosi nousee esimerkiksi 7000 €/kk, on progression vaikutus tuolla 6000 €:lla tolkuton. Siitä jää käteen ehkä 2500 €. Nykyään ei itse voi edes vaikuttaa veroprosenttiin vaan se tulee työnantajalle suoraan verottajalta. Aiemmin pystyi vaikuttamaan ylitöiden verotukseen kuukausitasolla kun ilmoitti tulonsa suuremmiksi ja korjasi veroprosenttia ylöspäin jolloin yleensä sai hieman palautusta eikä joutunut jälkiveroja maksamaan.

        Veroilmoitusta ei enää tarvitse täyttää ellei ole työmatkakuluja tai muuta normaalista poikkeavaa. Pelkän palkkatulon verotuksen hoitaa verottaja ilman ilmoitustakin.


      • Ainaoikeassaolenollut

        Onkoha jäänyt peruskoulu suorittamatta!
        Lopullinen verotus määrää verosumman.Kannattaa ainakin lukea vero-opas.
        Veroprosnttia voi nostaa omalla ilmoituksella työantajalle.Pienentää ei voi ,se on veroviraston kautta hoidettava.
        On aivan sama, vaikka ennakkoon perittäs koko tili veroina,mutta lopullinen vero määräytyy ansiotuloista tehtävien vähennysten jälkeen.
        Verottajalta tulee esitätetty veroehdotus ja sitä voi korjata,jos ei ole verotettavan mielestä kaikkea kuluja huomioitu.
        https://www.vero.fi/fi-FI/Henkiloasiakkaat/Veroilmoitus_ja_verotuspaatos/Veroilmoitus(10789)
        Tuolta löytyy tietoa ja kysyä voi verottajalta,jos ei painettua tekstiä ymmärrä.


      • Minätiedän
        Itsenäinen99Suomi kirjoitti:

        Älähän höpäjä. Veroprogressio hoitaa, että lisäansioista menee aina enemmän veroa kuin peruspalkasta. Jos saat vaikkapa 5000 €/kk peruspalkkaa ja teet vaikkapa kolmena kuukautena ylitöitä jolloin tulosi nousee esimerkiksi 7000 €/kk, on progression vaikutus tuolla 6000 €:lla tolkuton. Siitä jää käteen ehkä 2500 €. Nykyään ei itse voi edes vaikuttaa veroprosenttiin vaan se tulee työnantajalle suoraan verottajalta. Aiemmin pystyi vaikuttamaan ylitöiden verotukseen kuukausitasolla kun ilmoitti tulonsa suuremmiksi ja korjasi veroprosenttia ylöspäin jolloin yleensä sai hieman palautusta eikä joutunut jälkiveroja maksamaan.

        Veroilmoitusta ei enää tarvitse täyttää ellei ole työmatkakuluja tai muuta normaalista poikkeavaa. Pelkän palkkatulon verotuksen hoitaa verottaja ilman ilmoitustakin.

        https://www.vero.fi/fi-FI/Henkiloasiakkaat/Verokortti
        Lue tuolta,se kannatta!


      • Itsenäinen99Suomi

        Tyhjää jankkausta selvästä asiasta. Jos vaidat vaikkapa työpaikkaa ja tiedät tulojesi muuttuvan, niin silloin hommat muutosverokortin. Jos taas jatkat samoissa hommissa ja oletat vuosiansiosi olevan edellisen vuoden kaltainen, ei verokorttia tarvitse toimittaa työnantajalle vaan verottaja ilmoittaa tulorajat ja pidätysprosentin työnantajalle.
        Jos esimerkiksi tulorajaan on 75000 €/vuosi ja pidätysprosenttisi on 35% ja joudut paiskimaan töitä suunniteltua enemmän ja vuosiansiosi nousee vaikkapa 85000 €/vuosi, onkin pidätysprosenttisi vuosiansiosta aivan jotakin muuta kuin tuo 35%.
        Näin se homma toimii aivan pelkällä kansakoulupohjalla ja 40 vuoden työkokemuksella.


      • Veroopetusta

      • sivullinen_seuraaja
        Veroopetusta kirjoitti:

        https://www.vero.fi/fi-FI/Henkiloasiakkaat/Verokortti
        Eikö tuolta selviä?
        Kyllä olet jälkeenjäänyt kehityksestä!
        Verot olen maksanut ja palautuksia tuli nytkin,vähänvaille toistatuhatta.
        Työkokemusta:48 vuotta!

        Elikkä näillä tiedoilla minä olen mennyt. Ensinnäkin ennakkovero määritellään arvioidun vuositulon mukaan. Jos ansijoihin tulee muutos voi verokorttiin hakea muutosta.
        Verottaja ei verota ylityötä erikseen suuremmalla % vaan lopullinen vero määräytyy vuosiansiosi mukaan. Tientenkin vuosiansioiden nousu nostaa myös verotusta.


      • Veroopetusta

        Justiin niin ja veroprosentin voi nostaa ilmoittamalla työnantajalle.Verokorttiin ei tartte hakea muutosta,jos nostaa veroprosenttia.Jos haluaa pienentää veroprosenttia,niin silloin pitää muutosta hakea verovirstosta,
        Ennakkovero ja lopullinen vero,ovat kaksi eri asiaa.


      • Itsenäinen99Suomi
        Veroopetusta kirjoitti:

        https://www.vero.fi/fi-FI/Henkiloasiakkaat/Verokortti
        Eikö tuolta selviä?
        Kyllä olet jälkeenjäänyt kehityksestä!
        Verot olen maksanut ja palautuksia tuli nytkin,vähänvaille toistatuhatta.
        Työkokemusta:48 vuotta!

        Aika paljon samaa asiaa kaikilla kommentoijilla hieman eri vivahtein kerrottuna. On aivan selvää että verotoimistosta saa muutosverokortin tarvittaessa. Ei siinä ole mitään epäselvää. Kannattaa kuitenkin lukea ja varsinkin ymmärtää lukemansa ennenkuin alkaa nimittää ketään jälkeenjääneeksi.
        Ylityötä ei todellakaan veroteta erikseen. Siinä huomioidaan vuosiansio joka jaetaan palkkakausille. Jos palkkakauden ansio lähtee nousemaan siihen malliin että vuosiansio voi ylittyä, alkaa veroprosentti nousta. Ja näinhän sen toki pitääkin mennä koska muuten voisi käydä vaikkapa niin, että marraskuun loppuun mennessä tulee vuosiansio täyteen ja joulukuulta meneekin sitten karmiva vero.

        Sain minäkin hyvästi palautusta, tuli 2468 €.


      • Myösmatematiikanop

        Veroprosenttia voit korottaa ilmoittamalla uuden prosentin työnantajalle. Sitä varten et tarvitse uutta verokorttia!
        Toivottavasti ymmärrät lukemasi?
        Veroprosenttia nostaessa,kannattaa osata myös matematiikka !


      • Itsenäinen99Suomi

        Matematiikkaa kannattaa osata aina, mulloinkin kuin veroprosenttia nostaessa. Myös kielitaito on nykyisin äärimmäisen tärkeä. Myös suomenkielentaito on eriomainen apu jokapäiväisessä kanssakäymisessä.

        Opettajan ammatti on erityisen tärkeä. Siinä ammatissa on todella tärkeää se, että opettajaa ohjaa oppilaitten oppiminen.

        Oman opiskeluni aikana on ollut hyvinkin monenlaisia opettajia. Parhaat niistä muistan aina, huonoimpia en edes viitsi muistella.

        Jälki vero vai veron palautus, siinäpä pulma? Itse valitsen kyllä mieluimmin palautuksen.
        Kysymys siitä kuinka järkevää se on, on varmaankin aiheellinen. Järkevyydestä en niin tiedä, mutta onpa se pirun kiva saada rahaa takaisin sen sijaan että joutuisi maksamaan!


      • vieläoppimista
        Itsenäinen99Suomi kirjoitti:

        Matematiikkaa kannattaa osata aina, mulloinkin kuin veroprosenttia nostaessa. Myös kielitaito on nykyisin äärimmäisen tärkeä. Myös suomenkielentaito on eriomainen apu jokapäiväisessä kanssakäymisessä.

        Opettajan ammatti on erityisen tärkeä. Siinä ammatissa on todella tärkeää se, että opettajaa ohjaa oppilaitten oppiminen.

        Oman opiskeluni aikana on ollut hyvinkin monenlaisia opettajia. Parhaat niistä muistan aina, huonoimpia en edes viitsi muistella.

        Jälki vero vai veron palautus, siinäpä pulma? Itse valitsen kyllä mieluimmin palautuksen.
        Kysymys siitä kuinka järkevää se on, on varmaankin aiheellinen. Järkevyydestä en niin tiedä, mutta onpa se pirun kiva saada rahaa takaisin sen sijaan että joutuisi maksamaan!

        Vanhana opettajana, jälkivero on yhdyssana.


      • Itsenäinen99Suomi

        Olet täysin oikeassa. Jälkivero on todellakin yhdyssana. Nämä nykyvehkeet, kuten tabletit, kännykät ja muut pienoistietokoneet mahdollistavat paljon virheitä ellei ole todellakin huolellinen.

        Tämä kommenttisi osoittaa, että olet todellakin pätevä opettaja. Nimittäin olet nihilisti ja täysi hitleri. Olet ehkä kuullut Aatusta historian tunnilla.
        Ellet ole, voin kertoa sen verran, että hän vaikutti Saksassa 30...40-luvuilla ja listi muutamia juutalaisia. Tämä vuosiluku täytynee tarkentaa mielesi mukaiseksi ettei tule epäselvyyksiä.
        Puhun siis 1930-1940 luvuista ja vielä tarkennuksena että puhun ajasta jälkeen satusetämme ristuksen.


      • itseoppinut

        Oletko tehnyt koskaan yhteiskunnalle tuottavaa työtä?
        Mitä olet opettanut?
        Jakanut monisteita ja työkirjoja opiskelijoille.
        Opiskelijat opiskelee valvotussa ympäristössä.
        Tulevaisuudessa opiskellaan netin välityksellä,säästetään rakennuksissa,ruokailussa ja seminaarn käyneissä opettajissa.


      • Itseoppinut
        Itsenäinen99Suomi kirjoitti:

        Olet täysin oikeassa. Jälkivero on todellakin yhdyssana. Nämä nykyvehkeet, kuten tabletit, kännykät ja muut pienoistietokoneet mahdollistavat paljon virheitä ellei ole todellakin huolellinen.

        Tämä kommenttisi osoittaa, että olet todellakin pätevä opettaja. Nimittäin olet nihilisti ja täysi hitleri. Olet ehkä kuullut Aatusta historian tunnilla.
        Ellet ole, voin kertoa sen verran, että hän vaikutti Saksassa 30...40-luvuilla ja listi muutamia juutalaisia. Tämä vuosiluku täytynee tarkentaa mielesi mukaiseksi ettei tule epäselvyyksiä.
        Puhun siis 1930-1940 luvuista ja vielä tarkennuksena että puhun ajasta jälkeen satusetämme ristuksen.

        Itsenäinen99Suomi

        9.12.2016 21:08
        Olet täysin oikeassa. Jälkivero on todellakin yhdyssana. Nämä nykyvehkeet, kuten tabletit, kännykät ja muut pienoistietokoneet mahdollistavat paljon virheitä ellei ole todellakin huolellinen.

        Tämä kommenttisi osoittaa, että olet todellakin pätevä opettaja. Nimittäin olet nihilisti ja täysi hitleri. Olet ehkä kuullut Aatusta historian tunnilla.
        Ellet ole, voin kertoa sen verran, että hän vaikutti Saksassa 30...40-luvuilla ja listi muutamia juutalaisia. Tämä vuosiluku täytynee tarkentaa mielesi mukaiseksi ettei tule epäselvyyksiä.
        Puhun siis 1930-1940 luvuista ja vielä tarkennuksena että puhun ajasta jälkeen satusetämme ristuksen.
        Opettajien palkat maksetaan verorahoista!
        Mikä on ristus? Minä olen lukenut:Kristuksesta!
        Jälkiverosta sen verran,että se on euroissa ja on EU-valuutta!


      • Tuottavantyöntekijä
        itseoppinut kirjoitti:

        Oletko tehnyt koskaan yhteiskunnalle tuottavaa työtä?
        Mitä olet opettanut?
        Jakanut monisteita ja työkirjoja opiskelijoille.
        Opiskelijat opiskelee valvotussa ympäristössä.
        Tulevaisuudessa opiskellaan netin välityksellä,säästetään rakennuksissa,ruokailussa ja seminaarn käyneissä opettajissa.

        Opettajien palkat maksetaan ;verorahoista!Perässä kävelijöitä!
        Älä opeta isääsi nai...n ja vesilintua uimaan!
        Hitleri,kirjoitetaan;Isoilla kirjaimilla!
        Opet ovat "paska sakkia"yhteiskunnanan elättejä!


    • eiksvaan
    • naurajoitekki

      Veroprogressio pitää hyvin huolta siitä, että rikkaat maksavat ison osan valtion tuloveroista, siinä joku sadan kuudenkympin Yle vero on aivan merkityksetön asia.

    • eikxvaan

      kuka maksaa mitäkin? Kuinka kauan?
      Toissa vuosisadan suuri talousfilosofi Karl Marx oli ennemmin kommunisti kuin kapitalisti, kun taas viime vuosisadan suuri teollisuuspamppu Henry Ford oli kapitalisti eikä kommunisti.

      Silti yksi kummankin kirkkaimmista oivalluksista oli suurin piirtein sama:

      Tuotannon hedelmät, talouskasvu, tulisi jakaa kohtuullisen tasapainoisesti pääoman ja työvoiman välillä. Jos liian suuri osa tuloista päätyy voittoina pääoman omistajille ja liian pieni osa heruu palkkoina tuotannon tekevälle työväelle, seuraa tästä ennen pitkää talouden lamaantumista ja lopulta pääoman ja työvoiman välirikko ja yhteenotto.

      Marx ennusti ehkä turhankin synkästi kapitalistisen markkinatalouden ennen pitkää kohtaavan kohtalonsa tuon luokkasodan melskeissä, mutta hän filosofoikin aiheen näkymiä teollisen vallankumouksen alkupuolella.

      Ford tarkasteli aihetta teollisen aikakauden rajuimman laman keskellä 1930-luvulla, kun hän päätti ainakin yrittää korjata tuhoisan kehityksen suuntaa paremmaksi. Hän ryhtyi taistelemaan lamaa vastaan nostamalla autotehtaidensa työntekijöiden palkkoja.

      Aikansa suurimpiin kapitalisteihin kuulunut Ford oivalsi, että lama-aikaan yleiset irtisanomiset ja palkkojen alennukset pahensivat yleistä talouden lamaannusta. Ja että hänenkin olisi turha jatkaa autojen valmistusta, ellei kansalla ollut varaa niiden ostamiseen.

      Hän tajusi, että teollisuuden kustannusleikkaukset olivat yhtä kuin työvoiman tulojen leikkauksia, jotka olivat omiaan heikentämään kotitalouksien ostovoimaa ja koko kansantalouden kysyntää. Siksi hän tajusi myös sen, että tie talouden toipumiseen ei löydy kustannusleikkauksista vaan palkkojen, ostovoiman ja kysynnän kasvusta.

    • omanaikansajutut

      Ja nyt on taas eri aikakausi, ei päde samat lääkkeet kuin ennen.
      Globalisaatio on kehittynyt Fordin ajoista huimasti, se on vienyt teolliset työpaikat halpamaihin. Nyt Fordit tehtäisiin Kiinassa, tai vielä halvemmissa maissa. Joutuisi Henry miettimään yhtälönsä täysin uusiksi, jos ei olisi vienyt Fordeja Kiinaan valmistukseen. Toki autonvalmistajana hänellä olisi käytössään nykyiset robotteihin perustuvat valmistuslinjat, jotka suojaisivat häntä korkeilta työvoimakustannuksilta, itse autojen kasaamisen osalta. Osien valmistus olisi kuitenkin pakko siirtää halpamaihin.

    • Itsenäinen99Suomi

      Mennäänpä takaisin otsikon mukaiseen aiheeseen. Sipilää vituttaa YLEn toimittajat koska he penkovat salattuja omistuksia ja rahakätköjä sekä tuovat ne tiedot julki.
      Olisihan se paljon kivempi tukeutua kaupallisten yhtiöiden tiedonvälityksen kun niiltä saa rahalla turvat tukkoon. Sen takia Sipilä ja muut kelmit haluaa lopettaa YLEn toiminnan.

    • Hauska mies tuo Sipilä. Kertoo totisesta naamasta hallituksen toimien nostaneen Suomen talouden nousuun.
      Ensimmäiset nykyhallituksen toimet kuitenkin alkavat vaikuttaa vasta tammikuun alusta.
      Kerrataan vielä mitä nämä toimet ovat. Siis työaika pitenee 24 tuntia ja palkat pysyvät entisellään. Palkansaajien ostovoima laskee.
      Yrityksien verotusta tai veroluonteisia maksuja alennetaan edelleen ja siirretään työntekijöiden maksettaviksi.
      Koulutusta leikataan jne. jne. Jne.

      • kasperiupseri

        Kyllä aina huonon ilman jälkeen tulee parempi, sama pätee myös taloudessa. Laman hellittäminen on paljon kiinni siitä mitenkä Suomen kauppakumppaneilla menee, vienti on tärkeässä roolissa.
        On myös selvää, jos kansalta viedään varallisuus alkaa osa rikastumaan, ja jopa suurilla yrityksillä alkaa mennä hyvin. Suomea ajetaan USA:n mallia jossa kansalta alkaa itse kustantamaan terveys, koulutus ,ja eläkeet saa jokainen itse järjestellä kykyjensä mukaan.
        Usassa on paljon rikkaita köyhemmät kuolevat katuojiin. Ihmettelenkin Suomen oikeistolaisia yhteiskunnan pitäisi olla aina maksumiehenä kuitenkin liputetaan Kokoomuksen;ja Kepun politiikkaa.


      • EiNiinValoisaTulevaisuus

        Nyt olet asian ytimessä. Tavallinen kansa on menettänyt uskonsa politiikkaan. He jättävät mieluimmin äänestämättä koska luulevat protestin vaikuttavan jotenkin.
        Tämä toiminta on kuitenkin aivan virheellinen. Jos jättää äänestämättä, se on kuin antaisi äänensä kokkareille tai kepulle. Kokkareet ja kepulaiset ovat sellaista porukkaa että he eivät jätä äänestämättä. He tietävät että vain äänestämällä voi vaikuttaa.

        Sipilän johdossa ollaan nyt menossa todella USAn malliin. Työt pilkotaan ja palkat lasketaan. Kohta ollaan orjatyömarkkinoilla.

        Omaisuus, se vähäkin mitä työntekijäportaalla on ollut, siirtyy rikkaille. Asuminen siirtyy yhä enemmän keskuksiin ja siellä vuokra-asuntoihin.


    • venäjän_malli

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000005006277.html


      Nyt erosi Eronen ylen ajankohtaisohjemmien päällikkö syynä erimielisyys sananvapaudesta. Kepulainen Atte Jääskeläinen sensuroi uutsia ja faktoja Sipilän painostuksesta.
      Eronen sanoi että hätä ei makseta rahalla hiljaiseksi tarkoitti varmaan etotettua Ervastia.
      Tilanne on vakava jos politikot alkavat määräilemään mitä verorahoilla ylläpidettävällä Ylellä saa sanoa. Ylen hallintoneuvostohan koostuu poliittisista päättäjistä ei lie ihme jos ylen johto sai eilen puhtaat paperit.
      Olemme menossa kovaa vauhtia kohti Venäjän mallia mitenkä asioista uutisoidaan kansalle, sehän takaa päättäjille sädekehän ympärilleen.

    • kyhatss

      Tuommoset toimittajat saavatkin lähtiä jotka eivät usko mitä esimies sanoo.

      • joopaJooSitäminäkin

        Onkin mukavaa kun politiikoista tulee vain hyviä uutisia. Sipilä on katsonut mallia Puuttinista. Venäjän uutiset kertovat aina vain hyvää hänen tekosista milloin hän painii karhujen kanssa milloin lentää muuttolintuna, ja kansa uskoo. Sipilä haluaa samaa ja onnistuukin, onhan hänellä jo jumala ja Ylekin puolellaan.


      • hyv.hallitus

        Sekös vihervassuja ottaa päähän ko Suomen talous Sipilän johdolla on lähtenyt nousuun. Ylen vihervassut yrittää kaikin keinoin kampittaa pääministeriä milloin mistäkin. No sehän on ainoa mitä ne osaa ja mtä ne haluaa . Tätä menoa niin demarit ko vihervassut taustalla tukevat. Ei auta . karavaani kulkee ja Suomi nousee.


      • kuhytaghj
        hyv.hallitus kirjoitti:

        Sekös vihervassuja ottaa päähän ko Suomen talous Sipilän johdolla on lähtenyt nousuun. Ylen vihervassut yrittää kaikin keinoin kampittaa pääministeriä milloin mistäkin. No sehän on ainoa mitä ne osaa ja mtä ne haluaa . Tätä menoa niin demarit ko vihervassut taustalla tukevat. Ei auta . karavaani kulkee ja Suomi nousee.

        Niinhän luulet että tämä hallitus olisi nostanut nyt Suomea. Hallituksen päätökset astuvat voimaan suurimmalta osin vasta ensivuonna.
        Nämä työllistävät hankkeet kuten suuret rakennushankkeet kuten länsimetro ja pyhäjoki on lyöty lukkoon jo viime hallituskaudella.

        Katsotaan tulevaisuudessa miten menee silloin vasta nähdään Sipilän jälki, sen tulee huomaamaan aionakin köyhemmät ihmiset.


    • tänkkösoon

      Tyhmä kansa elää ay-liikkeen ehdoilla elämänsä tappiin saakka. Sipilä tuli
      pelastamaan meidät. Kiitos!

    • EttäNäinTälläKertaa

      Sipilä ei meitä pelasta! Sipilän ainoa tavoite on järjestää kaikilla keinoilla lisää rahaa rikkaille.
      Siinä on vain se pulma että sitä rahaa ei synny tyhjästä, se on siis otettava jostakin. Ja Sipilähän kyllä ottaa Kokkareitten ja perskannikoitten avustuksella. Jos joku ei tiedä keltä ne rahat otetaan niin voin vielä kertoa senkin.
      Rahat otetaan työntekijöiltä, työttömiltä ja eläkeläisiltä.

      Ylen tapaushan tuossa tulikin jo käsiteltyä. Ylen päätoimittaja toimii Sipilän ohjeiden mukaan ja vaientaa alaisensa. Siinäpä se nyt on vapaa nyt se vapaa tiedonvälitys.

    • roistotvittuun

      Sipilä teki Terrafamen tukipäätöksen, josta hänen sukulaisensa hyötyvät. HYI HELVETTI!

    • nmjhlkö

      omaan pussiin vedettiin ja vielä ne kehuu keskustaa voi helvetti mitä paskaa.

    • ennustukseni

      Pistäkääpä mieleen ennustukseni joka tulee taas kerran toteutumaan.

      Sipilä tulee jättämään politiikan tämän vaalikauden jälkeen. Keskustapuolueessa tulee hajaanusta lähdetäänkö Sipilän ja Kokoomuksen linjalle vaan palataanko perinteisille keskustalaisille juurille. Sipilällä ei ole mitään mieltä miljonäärinä enään haalia lisää hän voi eläkepäivinään alkaa paistattelemaan omiensa joukoissa.

    • sipiläulos

      Sipilä on perseestä! Tervemenoa koko keskustapuolue vaikka hevon helvettiin! Yleisradiosta on tullut keskustan äänitorvi vailla sananvapautta. Vallitsee Sipilän diktatuuri.

      Voi jumalauta mitä paskaa Sipilä päästeli aamuteeveessä: "tasa-arvo ja tasapuolisuus toteutuu hallituksen politiikassa". HAHAHA!!! Mitä muuta se on saanut aikaan kun pelannut miljoonia omille sukulaisilleen, ja vienyt ne rahat lapsiperheiltä, eläkeläisiltä ja koulutuksesta, matalapalkkaisilta naisvaltaisilta aloilta ja työtä tekeviltä kansalaisilta kikyineen.

      Joutaisi maksella veroparatiisikavereineen veroja moninkertaisesti! Esiintyy jonkinlaisena jeesuksenakin vielä. "En minä tätä rahan takia tee". Etpä niin vaan statuksen takia. Yököttävä!!!

      Suomeen pitää saada demokratia takaisin. Nämä omia etuja kahmivat paskat vittuun ja sananvapaus takaisin.

    • höppähappe

      Sipilä suomen presidentiksi. Ylivertainen osaaja. Voimia noita sairaita ihmisiä
      vastaan. Hän sentään antaa anteeksi teille kusipäille, minä panisin teidät tallin-
      taakse.........

      • perässähiihtäjät

        Ehkä Sipilä kokemattomana politiikkona on tehnyt etikettivieheitä osin tietämättömyyttään.
        Virheen ovat juuri nämä perässähiihtäjät kuten Atte Jääskeläinen lähtee rajoittamaan sananvapautta, ja hyllyttelee juttuja jotka antaa negatiivistä viestiä kepulaisuudesta, kuten nuorisosäätiötä koskevia juttuja.

        On hyvin vaarallista toimintaa sivistysmaassa joka on rahvastellut sananvapauden kärkimaana.
        Minusta peli puhdistuisi jos Jääskeläinen siirrettäisiin sivuun.


      • TummaTyttönen
        perässähiihtäjät kirjoitti:

        Ehkä Sipilä kokemattomana politiikkona on tehnyt etikettivieheitä osin tietämättömyyttään.
        Virheen ovat juuri nämä perässähiihtäjät kuten Atte Jääskeläinen lähtee rajoittamaan sananvapautta, ja hyllyttelee juttuja jotka antaa negatiivistä viestiä kepulaisuudesta, kuten nuorisosäätiötä koskevia juttuja.

        On hyvin vaarallista toimintaa sivistysmaassa joka on rahvastellut sananvapauden kärkimaana.
        Minusta peli puhdistuisi jos Jääskeläinen siirrettäisiin sivuun.

        Sivuun vaan koko kepukaarti. Niin kauan kun ne on johdossa menee kaikki persiilleen!


      • että.keksikikin

        Ja kommarit ja vihreet tilalle. Sit on onni maassa. Ei köyhyyttä ei huolta huomisesta. Sähkö tulee pistorasiasta ja stalinin kirjat otetaan käyttöön.


    • sippelänserkut

      Ei siinä mistään etikettivirheestä ole kyse, kun on kyse esteellisyydestä! Ministerin tasoisessa tehtävässä pitää ymmärtää jäävätä itsensä, kun sitä velvoitetaan jo kuntatasonkin päätöksenteossa. Ei koske tietenkään Kemijärveä, jossa vallitsee omaan pussiin -politiikka :D

    • Saatanantunari

      Yksi Mogherinin puheenvuorossa esille nousseista asioista oli haavoittuneiden siirtäminen Syyriasta Turkkiin.

      – Kuulimme, että haavoittuneita siirretään Turkkiin ja joku kysyi, että mikseipä haavoittuneita voitaisi siirtää Eurooppaan, taisi olla naapurini [Saksan Angela Merkel] joka tähän tarttui.

      Kysyttäessä, voisiko Suomi vastaanottaa haavoittuneita syyrialaisia Sipilä vastasi “miksei”.

      “Suomi suhtautuu myönteisesti ideaan haavoittuneiden siirtämisestä Turkista muualle Eurooppaan. Tämä on sitä konkretiaa, jolla humanitaarista tilannetta voitaisiin konkreettisesti helpottaa”, Sipilä sanoi.

      • otetaanvaankuolleet

        Reilu vuosi sitten Sipilä lupasi antaa kotinsa pakolaisille

        Sipilän ajatus haavoittuneiden syyrialaisten kuskaamisesta Suomeen on ihan yhtä harkittu ja viisas kuin hänen yli vuosi sitten tekemänsä lupaus antaa kotinsa pakolaisille. No, ehkäpä Sipilän Kempeleen talon ‘turvallisuustilanne’ on nyt parantunut sen verran, että siitä voitaisiin tehdä syyrialaisten sotaveteraanien kuntoutuskeskus


      • JuhaAntiVani

        Ei enää voi kun Sipilä muutti sen rahaksi ja sijoitti vakuutuskuoreen verottajalta piiloon.


    • Onkoakkatakana

      Suomi voisi vastaanottaa haavoittuneita syyrialaisia, sanoo pääministeri Juha Sipilä (kesk.).
      Tämä Sipilä on suomen tuho,vieläkö joku kiistää asian? Kansan on kertakaikkiaan mentävä kantamaan ulos, nämä 200:taa isänmaan petturia!

    • Näintoimiiosuuskauppaväk

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      99
      2850
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2410
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2180
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      1992
    5. 167
      1828
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1826
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1787
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1726
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1529
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe