laskeeko matkojen hinnat ?

UMMIKKOMINNA

moicca.ollaan suunniteltu että mentäis käymään ensi kesänä sunny beachilla tai kultahietikolla .kannattaako nyt jo varata matkat vai pääseekö halvemmalla jos odottelee vielä ja varaa matkan vasta pari kuukautta ennen lähtöä.laskeeko matkatoimistot hintoja tämän päivän hinnoista. kumpi olis parempi paikka SB vai kultahietikko ei olla ennen käyty Bulgariassa. ollaan pari 20 v likkaa.

4

193

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nazdrave

      Kas kun ei voi tietää. Tulevaisuuden ennustaminen on tunnetusti haastavaa. -Monet matkan järjestäjät antavat ihan kelpo alennuksia näin alkutalvesta tehtäville varauksille ja onhan siinä se etu, että valintaa piisaa ja saa mieluisen hotellinkin helpommin. Toisaalta hyvällä tuurilla voi taas saada tosi edullisen äkkilähdön, mutta sitten pitää olla reppu valmiina eikä saa nirsoilla kohteen ja hotellin kanssa. -Jos vaihtoehdot on tehdä varaus nyt tai pari kuukautta ennen lähtöä niin mieluummin nyt koska jos hinnat ovat tippuakseen niin ne halpenevat vasta lähempänä kutakin lähtö päivää. -En ota kuitenkaan minkäänlaista poliittista vastuuta tämän suhteen.

    • okm

      Kysynnän ja tarjonnan laki määrää pitkälti matkan hinnan. Ja tietysti hotellin taso. En tiedä miten isot kiintiöt matkatoimistot ovat varanneet. Ei kannata puoliksi tyhjiä koneita sinne lennättää. Jos Suomessa on kuuma kesä niin monet viettävät loman kotimaassa. Jos tulee vettä kaatamalla kuten toissa kesänä niin voi olla vaikeaa äkkilähtöä edes saada mihinkään hintaan. Pääseekö lähtemään lyhyellä varoitusajalla vai onko loman ajankohta lyöty lukkoon. On huomioitava, että Bulgaria on entisen itäblokin maita ja rikollisuus on yleistä. Poliisiin ei voi luottaa. Kannattaa tutustua ulkoministeriön matkustustiedotteeseen. En voi sanoa kumpi kohde teille sopii paremmin, koska en tiedä millaista lomaa haluatte? Sunny Beach oli ainakin ennen nuorison paikka. Aikamoista hulinaa. Kultahietikolla oli hieman rauhallisempaa.

    • näkökulmatämäkin

      Terrorismin ja pakolaisuuden takia matkakohdevalikoima on kaventunut. Tuskin on odotettavissa roimia alennuksia lähempänä lähtöajankohtaa.
      Yhä enemmän ihmisiä haluaa yhä vähempiin paikkoihin alle 3-4 tunnin lennon.

    • neula

      Olen ollut molemmissa paikoissa yhteensä 12 kertaa,mukaan lukien Albena.Itse pidän enemmän kultahietikosta.Sopii myös nuorille.Sb.llä rantabaareja enemmän ja vähän kalliimpi paikka.Jos ei ole niin hotellilla väliä niin aina on vähän jotkin hinnat laskeneet hotelleista.Kultahietikon paras hotelli on ERMA.on hyvällä paikalla rannan tuntumassa.Tjäreborgin sivulla on ollut hotelliin aika edullisia tarjouksia.Hyvää matkaa teille jos sinne menette.Pitäkää huoli toisistanne.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1890
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1499
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      89
      1279
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1265
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1190
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      270
      999
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      952
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      107
      915
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      106
      872
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      47
      713
    Aihe