Robin kutsuttiin linnanjuhlia, Hurstia ei

OiSuomiNeito

Linnanjuhlien teema oli hyväntekeväisyys. Veikko Hursti ei kuitenkaan saanut kutsua juhliin. Ruotsinsuomalainen kultapoika Robin sen sijaan oli listalla. Liekö käynyt patsastelemassa Lastenklinikalla mainostamasta uutta levyään ja oli hyväntekeväisyyslistalla.
Minulla ei oli mitäänRobinia vastaan, hän oli esimerkki. Linnassa oli paljon turhia "robineita". Veikko Hurstin sen sijaan pitäisi olla jokavuotinen vakiolistalla.

39

81

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • poismielestä

      Ei köyhien auttaminen ole muodissa.

      • OikeaSankari

        Heikki Hursti olisi ehdottomasti presidentin itsenäisyyspäiväjuhlan tärkein kunniavieras sotaveteraanien ja sankaritekoja tehneiden lisäksi. Nuo mitaleilla palkitus EKokoomusmafiakonnat ja hyväveljet pois ja Hursti tilalle. Presidentti Sauli Niinistö paljastaa todelliset kokkelikarvansa jättämästä suomalaisen todellisen sankarin linnanjuhlien ulkopuolelle. Hursti on riistoporvarien vihollinen kuten on monesti leipäjonoavustuslaupeudentyön tahallisesta hankaloittamisesta huomattu. Se Suomen korkein Sipilälle myönnetty arvomitali olisi pitänyt ehdottomasti antaa Heikki Hurstille. Sipilä tuhoaa Suomea ja hyvinvointivaltiota, Hursti koittaa pitää sitä pystyssä.


    • resen

      Veikko Hursti ei ole voinut tulla vuosiin, luonnollisista syistä........

      • Ei-voinnu-ei

        Lähetti Timon tilalle . Persu Timo hoiti tilanteen kotiin hienosti sairaanakin. Viimmeisillä voimillaan melkein kuolleena nälästä hän raahautui ruokailemaan ja pooleja imuroimaan linnanjuhliin.


    • HyväHursti

      Teemana siis hyväntekeväisyys mutta kaikkein kuulusinta ja suurinta hyväntekijää ei kutsuta. Miksi?

      • Robinonkomeempi

        No kun se ei oo sillee komee ja sexy.


      • mallillaan

        Lukutaidottomat seisoskelee leipäjonossa! Hursti hoiti homman hienosti ja iloisena siitä että presidentti jo paljon ennen linnan juhlia soittanut hänelle ja he olivat keskustelleet asioistaan. Joten ehkä ensi vuonna sitten?


    • fatman

      MITÄ. MISSÄ OLI BATMAN???

    • buahhahahaa

      Miksi sinne otettiin lapsi joka ei ole tehnyt mitään Suomen hyväksi? Mitkä on nykyään vaatimukset kutsuun, ihonväri ja seksuaalinen poikkeavuus?

      • evildevil669

        Tärkeintä oli kuitenkin TISSIVAKO!

        Suomi tuhotaan ja eliitti vaan kyylää TISSIVAKOJA linnassa!

        Rappio on täydellinen!


      • Tissivako.eduskunta
        evildevil669 kirjoitti:

        Tärkeintä oli kuitenkin TISSIVAKO!

        Suomi tuhotaan ja eliitti vaan kyylää TISSIVAKOJA linnassa!

        Rappio on täydellinen!

        Tästä olen täysin samaa mieltä. Mikään tuho ei itselleen rahaa keränneitä kiinnosta, mutta tissivako ja Kosken överksi menevä korumaku kiinnosti. Joillakin oli sentää vuosi sitten kahvapaketin palaista baljetteja leikottu iltapukuun. Sussu Koski laittoi timantteja ja on rosvoille varmasti jatkossa mielenkiinnon kohde, leikkii pohattaa jo vauvasta asti.


      • SeTärkeinAsia

        Tärkeintä on että näyttää hyvältä ja coolilta, siis tuntien puleeraus peilin edessä ja kosmetologit, hiustaiteilijat, stylistit ym.


      • Verenimijä
        Tissivako.eduskunta kirjoitti:

        Tästä olen täysin samaa mieltä. Mikään tuho ei itselleen rahaa keränneitä kiinnosta, mutta tissivako ja Kosken överksi menevä korumaku kiinnosti. Joillakin oli sentää vuosi sitten kahvapaketin palaista baljetteja leikottu iltapukuun. Sussu Koski laittoi timantteja ja on rosvoille varmasti jatkossa mielenkiinnon kohde, leikkii pohattaa jo vauvasta asti.

        Miksi Susanna Koski oli mustannut silmänsä mustiksi, kyllähän kalmankalpean verenimijävampirellan tunnistaa muutenkin.


    • Tarkennus-unohtui

      Teemasta oli unohtunut pois tarkennus, että nyt tarkoitettiin sitä kuinka köyhimpien on luovutettava ne viimeisetkin roposet Kokoomusmädälle rosvoeliitille hyväntekeväisyyteen. Juuri siksi vain rikas eliitti oli paikalla, koska juuri se oli hyväntekeväisyyden kohde.

    • tietystii

      Ei akat Hurstille halua utareitaan esitellä, Robinille kyllä. Alkaa olla aika vanha tosin, enemmän olivat kiimassa kun oli 12-14v.

    • sewpe

      Mitä sukua Robin ja Tom Packalén ovat toisilleen???????????

    • Sippilä

      Kepun ja kokkareiden rosvokopla pitää virheenä köyhien auttamista. Köyhäthän ovat sitä varten olemassa, että heitä voivat
      vahvemmat vapaasti nylkeä.

      Sipilälle onneksi Jumala antaa kaiken anteeksi. Ylekin tottelee myllykirjeitä, joten taloussidoksien salaaminen ja sukulaisten suosiminen voivat jatkua niinkuin kunnon banaanivaltiossa pitääkin.

      • pimppilä

        Pahin moka sipilältä tuo vakutuuskuori ja sen salailu. Miten voi vaatia moraalia keneltäkään muultakaan kun itsekin tekee kaikkensa kiertääkseen verot ja salatakseen kytkökset.


      • OmistuksetPiiloon
        pimppilä kirjoitti:

        Pahin moka sipilältä tuo vakutuuskuori ja sen salailu. Miten voi vaatia moraalia keneltäkään muultakaan kun itsekin tekee kaikkensa kiertääkseen verot ja salatakseen kytkökset.

        Ja kepu ajaa salassa taas omistukset piilottavaa hallintarekisteriä, tosin nimi vaihettuna. Tuotahan Alexander Stubb ja Piia-Noora "Työttömällä ei saa olla hauskaa" Kauppi koittivat kahteen kertaan vääntää Suomeen.


    • Ei_mulla_muuta

      Robin on homo.

      • MitäTeitLinnassa

        Voipi olla. Hän on myös söpö ruåtsinsuomalainen pojke, josta ihan väkisellä tehtiin "tähti" suomalaisille teinitytöille. Laulaa Robin ei juurikaan osaa mutta eipä hätä, tietokoneella sekin saadaan kuntoon levylle.


      • YhdessäOnTarpeeksi

        Kaikki ei syntymässä voi saada lahjakseen Robinin sulokkuutta. Kuka kestäisi tuollaista yleistä imelyytä, jos kaikki olisivat kuin Robin?


      • KaitSamaaNumeroa

        Ja kengätkin on eriparia


    • LiianAikaista

      Ensivuonna on 100v juhlat joille Hursti osallistuu, näin se menee.

    • leipäloppu

      Eihän Hurstia kutsuttu liian hyvä mies, kaikki saatanan pellet kyllä kutsutaan,

    • VITUNKUSIPÄÄÄÄLIÖLLE

      VEIKKO HURSTI ON KUOLLUT VITUN KUSIPÄÄ ÄÄLIÖ

    • hidason

      Eipä siellä ollut EEDDSPEAKS : kaan Vaikka sillä on you tubessa 250 000 tuhatta tilaajaa.

    • sauli_niinistö_

      Köyhyys on itse aiheutettua ja saattaa tarttua.

      Meillä kokoomuksessa ei suvaita köyhiä.

      • juytujg

        Linnan juhlissahan olisi Heikki piiritetty ja yleisen ihmettelyn aihe olisi ollut se, että onko Suomessa tosiaan niin köyhiä että pitää seistä ruokajonoissa, jotta saisi syödäkseen.


    • tööttöö

      Hyvää se tekee kun saa auttaa porvariveljiään parempiin virkoihin

    • hienoomies

      Robinista tullut oikein komea ja hyvätapainen nuorimies. Mikäs sen parempi tapa tuoda verotuloja Suomeen kuin musiikki, alkaa varmaan pian myydä hyvin ulkomaillakin. Oma asiansa mitä tekee kun rehellisesti hankkii elantonsa.

      Hurstilla varmaan ihan yhtä hienot juhlat omassa työssään, paremmin taitaa siellä viihtyä.

    • etkö-tienyt

      Veikko Hursti on kuollut

    • 1235

      Jospa ensi vuonna kun on tämä juhlavuosikin, jos on, niin pidettäisiin se leipäjono siellä linnan pihalla mutta muita kutsuja ei sitten lähetettäisi kenellekään ja samat tarjoilut kuin nytkin, olisi kiva nähdä ketkä jonoon ilmaantuvat.

      • ghghjghjkf

        Upea idea! Oiva tapa muistella Suomen menetettyä itsenäisyyttä. Pukunäyttelyn voi sitten pitää virtuaalisesti vaikka veisbukissa.


    • kokkarit_rules

      Robin on suosikki, Hursti ei. Kokoomuslaiset arvot jyräävät, ja Robin edustaa kansalle -ja poliitikoille- elinvoimaa, komeutta ja vauhtia. Hursti nuhjuista nukkavieruutta, ja köyhyyttä. Siksi kokoomuspressa ei halua nukkavieruja linnaan. Robinin arvot sopivat aíkaamme: alla kallis nopea urheilumallinen sähköbemari, sikamainen ajotapa (olen nähnyt kundin liikenteessä), vahvuus ja itsekeskeisyys, narsismi. Näistä kokoomusta äänestävät tykkäävät ja muukin kansan tuulipukuosasto haluaa henkisesti samaistua ja unelmoida. Siksi Hursti ei pärjää. Siksi pieneläkkeistä ja työttömyysturvastakin leikataan silmääkään räpäyttämättä. Työpaikat on kansoitettu kokoomusmielisillä elämänarvoilla varustetuilla pomoilla ja kehittäjillä, ja siksi rahvas työntekijäporukka voi huonosti ja haaveilee vain sairaseläkkeelle pääsystä.

    • demarienvihollno1

      ..Wursti tekee bisnestä köyhillä, isästä poikaan...

    • gfdsgfhgd

      Hurstin leipäjono kelpaa kyllä poliitikoille oman vaalikuvan kiillottamiseen, mutta muuten sen järjestäjien kanssa ei haluta hengailla. Kunniamerkin Hursti olisi saanut, jos olisi yrittänyt ajaa leipäjonossa seisovien köyhien päälle. Tai jos hän liehuttaisi homolippua jakelupaikallaan.

      Tuskin Hursti paljon arvoa panisi tuollaisille pukujuhlille kutsulle. Olisi kallista valmistautua sinne, ja se veisi aikaa arvokkaammalta työltä. Olisihan siellä toki voinut saada kuulijoita asialleen, mutta tuskin kiinnostus köyhiä kohtaan olisi ollut aitoa. Muutama köyhien ystävää näyttelevä poliitikko olisi otattanut kuvan Hurstin vieressä, siinä kaikki.

    • typerä.aloitus

      Kyllä moni muu kuin Robin olisi voinut luovuttaa paikkansa Hurstille. Siellä oli niitä verovaroin elätettyjä ja eläviä turhiksia pilvin pimein. Robin oli illan piristys ja fiksuna nuorena voisi olla esimerkkinä muillekin ja jopa vanhemmille ihmisille.

    • keps

      Siellä oli vain hurskaita suvakkeja, paskajuhlat!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2763
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2110
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1874
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1731
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1725
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1696
    8. 103
      1676
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1487
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe