Narvi nc16

Laadukas_

Vanha kiuas oli Harvian pienimpiä malleja ja kesti hyvin käytössä 14v. Sinällään kiukaassa ei ollut mitään vikaa, mutta kun uusimme lauteet ja käsittelemme seinäpinnat halusimme uusia myös kiukaan.

Valinnaksi tuli ulkonäön ja kiuaskivi tilavuuden johdosta Narvin pienin malli. Loistava ensi vaikutelma on kuukauden kokemuksella nyt jäänyt. Kiviä on noin 50kg, lämpenee yhdellä täydellä pesällisellä 70 asteiseksi ja löylyt erittäin pehmeitä. Perhe saunoo kahdella pesällisellä ja sauna kuivuu nopeasti tämän jälkeen.

Mukava sisustus lisäys kun laitoimme pari laatikollista valkeita kiviä päällimmäiseksi. Voi suositella kaikille

8

376

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ulkosauna

      Meillä myös harkinnassa Narvi 16 kiuas (max 16m3). Mökkisaunassa (ulkosauna) kuutioita 14,5 ja osin lasiovi, ikkuna ja muuri joille pitäisi laskea lisäkuutioita eli menee yli 16 m3:n. Narvi 20 menisi mitoiltaan tarkaksi (suojaetäisyydet) Mitenkähän nuo suositellut kuutiot käytännössä, onko kokemusta. Paljonko sulla kuutioita saunassa kun ko. narvi toimii hyvin ja entinen kiuas oli vielä pienempi.

    • Laadukas_

      15 kuutiota on pinta-ala ja lasiovi 80cm joka alta auki 15cm. Lämpenee tosiaan yhdellä pesällisellä 70 asteeseen joka on paras lämpötila meidän saunaan. Saunotessa kaksi puuta pesään antaa reilun tunnin saunomisajan ja lopettaessa pari klapia lisää kuivattaa saunan hienosti. Puuna sekaklapia, josta 60-70% koivua.

      Hieno kiuas kivitilan takia. Löylyt pehmeitä eikä polttavia. Jos tykkää tujuista niin 80 astetta meidän saunaan ja rupeaa tujuja tulemaan, ei tosin nekään polttavia.

      Poika läträä sankossa alatasolla kiukaan puolivälin korkeudessa ja mukavasti hikoilee siinä verrattuna edelliseen kiukaaseen. Vedonpuolesta tuhkaluukku melkein koko ajan kiinni, koska toimii loistavasti. Suosittelen...

      • VältäPaloriski

        Onteilläjutut
        23.12.2016 20:05
        Mitatkaa te hormilämpöjä, minä otan Narvilla hyviä löylyjä, juon olutta ja panen muijaani samalla. Ei jää aikaa hormeille...

        Narville onnittelut johdatte ylivoimaisesti, korkeimmat hormilämmöt =(n. 700C), hormin T luokka ylittyy reilusti ja suurin puun kulutus.

        Ennen kuin ostat, pyydä aina valmistajalta testraportti tai kiukaasta lähtevän savukaasun maksimi lämpötila KIRJALLISENA, jos valmistaja tähän ei suostu jätä ostamatta.


    • Laadukas_

      Narvin puukulutus on puolet pienempi kuin Harvian vanhassa mallissa. Tämä kokemus omasta saunasta.

      Hormilämmöt eivät minua kiinnosta vaan lopputulos. Nyt yhdellä pesällisellä pääsee saunomaan hienoihin löylyihin. Se riittää minulle. Myös kiukaan ulkonäkö verrattuna markkinoiden muiden malleihin miellyttää silmiäni.

      Suosittelen kaikille lämpimästi.

      • AitoNarvit

        TMn testissä sama Narva kiuas ja 15 m3 sauna. Lämmitykseen tarvittiin kolme pesää ennen kuin saunassa oli 80 satetta ja h-lämmöt ylitti 700 astetta. Ny Narvan pukki puhuu vaan.


    • Laadukas_

      Juuri saunasta tulleena voin todeta, että neljällä klapilla sytytin, kävin lisäämässä kaksi klapis 5min ennen kuin menin 70 asteiseen saunaan ja saunomisen päätyttyä lisäsin 2 klapia että sauna kuivuu hyvin. Kaksi aikuista ja kaksi lasta. Ei voin kun kehua jälleen nautintoa..

      Ei tietoa hormilämmöistä eikä testeistä. Hyvin toimii, on komea ja löylyt nautinnollisia. Suosittelen lämpimästi kaikille

    • Laadukas_

      Uutena vuonna kolme pesällistä johdatti Narvilla kahdeksan aikuisen täydelliseen saunanautintoon. Hiki lensi niin miehillä kuin naisillakin. Yksi uusi tuleva Narvin omistaja on nyt taattu...

    • Laadukas_

      Palstaa seuranneena voin taata, että Narvin NC16 on markkinoiden taloudellisin ja yksi komeimmista kiukaista. Pehmeät löylyt kruunaavat kokonaisuuden. Suosittelen kaikille Narvi NC16:sta!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      74
      3690
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      2992
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      25
      2910
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2768
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      24
      2704
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2465
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      254
      2203
    8. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      209
      1918
    9. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1917
    10. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      44
      1867
    Aihe