Suomi retket kahdeksalla eurolla

Kanarianlintu

Otimme retken jota mainostettiin Maspalomaksen alueella hyppäsimme bussiin! Noustuamme bussiin ilmoitettiin, että retki on jonkun saksalaisen firman sponsoroima retki ja siksi niin edullinen. Tässä vaiheessa alkoi hälystys kellot soimaan , missään esitteessä ei tätä oltu mainittu. Bussi kierteli ja vei paikkaan, jossa sitten selvisi mitä esiteltiin lampaan "vällyjä" esittelijä oli joku Lappeenrantalainen sairaanhoitaja, joka kertoi omasta elmästään ja asiakkaistaan suuriman osan ajasta. Kivaa tarinaa, mutta aika on auttamattomasti ajanut ohi näiden myyntipuheiden. Asian olisi voinut kertoa viidessätoista minuutissa, eikä käyttää yli tuntia kertomuksiin omasta elämästä kanarialla ym. Esitelyn loputtua vietiin lounaalle jonka sponsori oli maksanut, lounas sisälsi lasin viiniä ja riissi kulhon, jossa oli pieni luullinen kanan osa. Kaiken kaikkiaan aikaa näihin rituaaleihin meni yli kaksi tuntia. Seuraavaksi ajettiin sitten täyttä höyryä Las Palmakseen jossa jokainen voi omatoimisesti tuustua vanhaan kaupunkiin 40min tämän jälkeen taas hypättiin bussiin ja siiryttiin ostoskeskukseen tutustumaan vajaat 40min, välillä tarjoiltiin hunajalikööriä matkamuistomyymälässä korvikkeena sille ettei päästy viini tilalle kun se oli mennyt konkurssiin. Ostari reissun jälkeen bussi kiipesi panoraama vuorelle ja siellä 10min ja tämän jälkeen paluumatka hotelille. Älkää menkö näille halpis reisuille, jos teillä ei ole tarkoitus tuhlata aikaa tyhjänpäiväiseen bussissa istumisiin ja hörömummon luentoihin.

17

496

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • LapalomaBlanca

      Samaa mieltä, hyvä että tulevat näin tietoisuuteen.

    • komero

      kyllä siinä esitteessä mainitaan tämä villaesittely . olen ollut jokaisella suomiretkellä gran canarialla . en lähdekkään ruuan ,vaan maisemien takia . sen villa esittelyn kyllä kestää . kuuntelen hyvin mielelläni oppaan selostusta .12 eurolla ei voi paljon vaatia . taas maaliskuussa menen teneriffalle ja siellä kahden viikon aikana käyn noin 4-5 retkellä .teneriffan ja ganarian retket ovat aivan samanlaisia .

    • komero

      lisäys -onko retkien hinnat laskeneet .ennen ne maksoivat 12 euroa .no maaliskuussa se selviää .

    • Gomeralove

      Minä olin viime vuonna Suomi-retkien mukana Gomeralla. Oli asiantunteva opas, pitkään Tenerffalla asunut suomalaisnainen. Aamulautalla yli. Kun päästiin saarelle, mentiin esittelyhalliin, jossa tarjottiin niitä kuuluisia kolmiovoileipiä, vettä, mehua ja viiniä. Samalla kuunneltiin patja- ja villaesittelyt. Noin puolentoista tunnn kuluttua astuttiin takaisin bussiin ja kierrettiin koko saari, pysähdyttiin pari kertaa matkalla ja lopuksi oli aikaa olla pääkaupungissa ennen iltalauttaa.
      Hinta oli puolet matkanjärjestäjien hinnasta ja jopa helvempi kuin lauttaliput itse ostettuina. Menen kyllä ensi kuussa uudestaan.

    • rijrok

      Mikä herranjumalan järki on ensinkään lähteä tuollaiseen paskaan mukaan? Eikö mitään itsesuojeluvaistoa ole? En tuhlaisi minuuttiakaan moiseen kuraan, siitä maksamisesta puhumattakaan.

    • Estepais

      Minusta ne retket ovat olleet ihan mukavia - hintaansa nähden. Ainakin Teneriffalla patjaesittelijänä on miellyttävä lapista kotoisin oleva mies, jonka juttuja on mukava kuunnella, samalla jutellaan muiden matkailijoiden kanssa ja sitten lähdetään bussilla reissuun. Ihan vaihtelusta tuollainen retkipäivä käy. Ja monet tilaavatkin niitä villavällyjä ja patjoja.

    • 8765

      Kukin tavallaan. En vaan ymmärrä miksi lähteä "Suomiretkelle" viettämään päivä bussissa ja myymälöissä.

    • Bussiretket

      Eikö se ole ihan sama missä matkailija viettää aikaansa, ei se muille kuulu, eikä se ole mitään kuraa jos haluaa vilttiesittelyisssä käydä. Ja tuo ajan "tuhlaaminen" kaupoissa näillä retkillä, käyttehän te soppailemassa muutenkin, ainakin kun käy ostareilla ne on täynnä porukkaa, onko ne paikallisia vai..................

    • Gomeralove

      Ainakin Gomeran retki oli ihan samanlainen saarikierros kuin minkä matkatoimistotkin tekevät. Samoilla lautoilla mentiin ja samoissa paikoissa pysähdyttiin. Ainoa ero oli tuo patjaesittely, jonka aikana napostetiin leipiä ja juotiin mehua/vettä/viiniä. Matkatoimistolaiset taas pyshtyivät lounastauolle pikkukylään, jossa jokainen sai syödä mitä halusi. Hintaero vain oli huima 35/68.

    • Eihassumpi

      Kaverit käyvät lähes jokaisella reissulla villaretkellä. On tiedossa esittely. Pitäähän nyt jokaisen ymmärtää, ettei tuolla hinnalla voi retkeä järjestää. Ketkä ostavat jotain, niin he rahoittavat muittenkin retken. Ei se paha ole kun vaan ei osta mitään. Jotkut kuitenkin ostavat ja siksi näitä järjestetään.

    • luuseritouhua

      Suomalaiset on niin vitun tyhmiä ja perseaukisia että kun jotain saa halvalla niin sinne pitää päästä. Noloa porukaa.

      • TyhmiäOllaan

        Onneksi vain suomalaiset ovat tyhmiä.......


    • Niin.se.vaan.on

      Ilmaisia lounaita ei ole...

    • Lagunaannyt

      Näitä retkiä järjestetään kyllä monilla kielillä. Olen käynyt ruotsin- ja englanninkielisillä reissuilla. Sama saksalainen patjanvalmistajafirma on taustalla kaikilla näillä järjestäjillä.
      Me ollaan aina reissussa vähintään kaksi viikkoa ja esimerkiksi viimeksi oltiin Mascassa Suomi-retkillä. Kun vaan tietää, että retki on edullinen tuon sponssorin ansiosta ja että siihen kuuluu vajaa parituntinen esittelyä, niin asia on ok.

    • Grancanarialla

      Eilen käytiin saarikierros patjafirman laskuun. Patjaluennon jälkeen melko normaali retki, ei ongelmia. San Augistinista lähdettiin ja kierrettiin katsomassa nähtävyyksiä. Tarjottu ruoka nyt oli lähinnä välipala, mutta 8 euron hinta koko hommasta oli ihan ok.

    • PJA76

      Hei Onko Suomiretkien hinta siis laskenut 2017 vuonna?
      Kun se ollut 10 euroa jo parina edellisenä vuotena, vuonna 2013 oli 8 euroa.

      • jkÖIÖI

        Ns. Skandinavian-retket tjsp mainostaa 10 eurolla, esite, jossa on kaksi Suomen lippua kannessa mainostaa 8:lla eurolla ja retki myös maksoi sen. Suomi-retkellä oli osan matkaa samassa autossa kaikkia pohjoismaiden kansallisuuksia ja suomalaiset vaihtoivat sitten omaan bussiin patjaesittelyn jälkeen, syömästä taas lähdettiin skandinaaviporukalla, autossa oli sekä suomenkielinen että ruotsinkielinen opas.
        Retki oli ihan ok, nirppanokat voi jäädä altaalle makoilemaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      13442
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      194
      956
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      833
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe