Mellerin raju hyökkäys Missiomaailmaa kohtaan

818

Tuliko Herätys?

"Vaikuttajat tulisi pistää edesvastuuseen tyhjistä sanoista ja näyistänsä. Eksytyksen syvyys on syvintä silloin, kun tyhjiin lupauksiin ja näkyihin sidotaan Kaikkivoivan Jumalan nimi ja kunnia."

Tässä koko ystäväkirje:
Sillä teille tämä lupaus kuuluu ja teidän lapsillenne ja kaikille, jotka ovat kaukana, ketkä ikinä Herra, meidän Jumalamme, kutsuu. APT 2:39

IHMINEN ei voi Jumalan edessä vaatia oikeuden mukaan mitään muuta kuin syntiensä palkkaa. Jos Jumala kohtelisi ihmistä ankaran oikeudenmukaisuutensa ja ihmisen oman ansion mukaan, niin ihmisellä ei olisi edessään muuta kuin tuomio ja kadotus.

Kirjoitan tätä Ystäväkirjettä loppiaisen ja lauantain välisenä aamuyönä. Heräsin virkeänä kello neljä, ajattelin suurta pelastusta ... ajattelin Sinua ... ajattelin itseäni ... ja sisimmässäni ihmettelin kaikkien kristittyjen kohdalla yhtä asiaa: miten on mahdollista, että heräämme joka aamu edelleen uskovina Jumalan lapsina? Näin on, koska Jumala ei vain nosta ihmistä kadottavasta suosta, vaan Hän myös varjelee uskossa.

Nousin vuoteesta ja asetuin työsoppeeni rukoilemaan, kiittämään ja ihmettelemään Jumalan pelastushalukkuutta kristityn kohdalla. Miettimiseni alttarilla syntyy tämä postini Sinulle.

AVASIN Roomalaiskirjeen. Milloin vain tarvitsen Jumalan rohkaisua omaan epävarmuuteeni ja omaan mahdottomuuteeni, Roomalaiskirje on se asiakirja, joka Jumalan ilmoituksena jyrää kaikenlaiset järjen päätelmät Jumalan ikuisten aivoitusten alamaisuuteen.

Siispä lue kanssani Roomalaiskirjettä:

Mutta nyt Jumalan vanhurskaus, josta laki ja profeetat todistavat, on ilmoitettu ilman lakia.

Tämä Jumalan vanhurskaus tulee Jeesuksen Kristuksen uskosta kaikkiin ja kaikille, jotka uskovat. Ei tässä ole mitään erottelua, sillä kaikki ovat tehneet syntiä ja ovat Jumalan kirkkautta vailla mutta saavat lahjaksi vanhurskauden hänen armostaan sen lunastuksen kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa.

Hänet Jumala on asettanut sovituksen välineeksi uskon kautta hänen vereensä osoittaakseen vanhurskautensa, koska oli jumalallisessa kärsivällisyydessään jättänyt rankaisematta ennen tehdyt synnit.

Tämän JUMALA TEKI osoittaakseen vanhurskautensa nykyajassa: hän on itse vanhurskas ja vanhurskauttaa sen, jolla on Jeesuksen usko. ROOM 3:21-26

Arvostan Raamattu kansalle -painoksen kieltä ja alaviitteitä. Jos edellä olevassa tekstissä on ilmaisuja, jotka vaikuttavat Sinusta vierailta, se johtuu siitä, että käytän selventäviä alaviitemuotoja autuudeksemme. Tiedäthän, että sana vanhurskaus tarkoittaa syyttömyyttä.

Iloitse kanssani pelastuksesi asiakirjan valtavista totuuksista heti uuden vuoden 2017 alussa. Jeesuksen Kristuksen veressä olet syytön! Ja se, miksi heräsit tänäkin aamuna uskossa, johtuu siitä, että uskosi on Jeesuksen Kristuksen oma usko. Ihmeellinen on pelastuksen kaiken kattavuus: Jumala vaatii uskoa ... ja antaa lahjaksi uskon - Jeesuksen Kristuksen oman uskon! - ihmiselle, jonka Hän pelastaa.

HYVÄ on, että on näin. Jos pelastuksesi olisi Sinun käsissäsi, Sinä et koskaan saavuttaisi lain tekojen kautta pelastuskelpoisuutta. Yksikään ei pelastuisi, jos pelastuksemme olisi meistä itsestämme vähimmässäkään määrässä riippuvainen.

Koska on näin, ei kukaan voi sysätä toista syrjään ja sanoa: nyt minä menen taivaaseen ennen sinua. Tai kuvitella olevansa suuremmassa määrin oikeutettu Jumalan hyvien lupausten omistajaksi.

Omatekoinen pelastuspohjamme otetaan pois altamme, se rikotaan, se murskataan. Ainoaksi pelastuksenkallioksi jää jokaiselle ihmiselle vain Jeesus Kristus ja Golgata ja tyhjä hauta.

Syntinen pääsee osalliseksi pelastuksesta ja kaikista Jumalan lupauksista vain Jeesuksen kautta, vain Jeesuksen kanssa, ja vain Jeesuksen Nimessä ja Veressä.

Tämä on Raamatun tinkimätön perusnäkemys. Me menetämme lopulta kaikki ja seisomme kadotettuina Istuimen edessä ellemme tätä tajua ja omista. Olisipa todella kolkkoa seistä kerran tuomiolla kädet täynnä omia aikaansaannoksiamme mutta ilman tätä vanhurskautta - syyttömyyttä - joka yksin avaa portit elämään ja autuuteen ja taivaan riemuun.

SUOMEN Siionissa olisi syytä mitä pikemmin ja mitä vakavammin pohdiskella kaikkia käsityksiä ja kaikkea tekemistä tässä todetun valossa.

Jumalan lupaukset ovat niin ja amen. Lupauksiin kuuluu kaikki, mitä hengellinen työmme ja sen hedelmät edustavat alkaneessakin vuodessa. Kuitenkin kuluneen vuoden aikana on huonosti osattu tarttua Jumalan suuriin lupauksiin kansakuntamme hengellisen tilan muuttumisesta.

Vuosi 2016 on takanamme. Vuoden vaihtumisen edellä mediat arvioivat kansakunnan tilaa ja kertovat miten on menty alueella jos toisellakin. Alkaen tasavallan presidentistä vaikuttajat raportoivat ja kritisoivat - mutta myös kiittävät, jos on aihetta - kuluneen vuoden tilityksissään suomalaista matkantekoa.

Vaikuttaa siltä, että vain yhdellä sektorilla jäädään rehellisyyden riman alapuolelle kuluneen vuoden arvioimisessa.

Nimittäin Hengen maailmassa, jossa vuodesta toiseen kaikenlaiset puoskarit manipuloivat kansakunnan ja sen

13

277

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 818

      kristittyjen tilaa: lupaavat herätyksiä ja ihmeitä jonkunlaisesta sesam-aukene-automaatista, kunhan vain ylistetään ja kiitetään ja puhutaan uskon sanoja.

      Esitin henkilökohtaiselta paikalta runsas puoli vuotta sitten kauhistuneen mielipiteeni jostakin suurtapahtumasta, jossa komennettiin Suomea nousemaan ja siinä ohessa todistettiin herätyksen nyt tulleen Suomeen.

      Nousiko Suomi vuonna 2016, erityisesti vuoden jälkipuoliskolla?

      Tuliko herätys?

      Vaikuttajat tulisi pistää edesvastuuseen tyhjistä sanoista ja näyistänsä. Eksytyksen syvyys on syvintä silloin, kun tyhjiin lupauksiin ja näkyihin sidotaan Kaikkivoivan Jumalan nimi ja kunnia.

      Herran työssä harmaantunut, helluntaiherätyksessä hengellistä kotiansa pitävä julistaja murehtien totesi minulle: Herätyksen esteeksi tulevat tyhjänpäiväisiä näkyjä julistavat muka-herätyksen asiamiehet. Valhelupauksiensa kautta he muodostuvat padoiksi Jumalan todellisten hyvien lupausten täyttymiselle. Kuten kaikesta synnistä, näistä valhelupauksistakin olisi tehtävä julkinen parannus, pyydettävä anteeksi sekä Jumalalta että ihmisiltä perätöntä puhetta Herran nimessä. Jumalaa ei manipuloida suomaan herätystä Suomeen sielullisella meiningillä. Herätys tulee, jos tulee, vain Jumalan ehdoilla. Meillä on lupaukset. Meillä on myös ehdot. Voisiko 2017 olla vuosi, jolloin Jumalan kansan riveissä tehdään parannus lihallisesta meiningistä ja Jumalan ehdoilla langetaan maahan Korkeimman eteen ottamaan mitä Hän antaa yksin Jeesuksen verisen ristin vuoksi.

      Harmaantunut Herran työn tekijä erotessaan jätti peräänsä pyynnön lukea Jeesuksen sanat Johanneksen evankeliumin luvusta 6. Luin ja koin, että Sinunkin tulisi lukea. Näin Jeesus puhui:

      "Totisesti, totisesti minä sanon teille: ette te minua sen tähden etsi, että olette nähneet tunnustekoja, vaan siksi, että saitte syödä leipää ja tulitte ravituiksi. Älkää tavoitelko katoavaa ruokaa vaan sitä ruokaa, joka säilyy iankaikkiseen elämään ja jota Ihmisen Poika teille antaa. Häneen Isä, Jumala itse on painanut sinettinsä."

      He kysyivät häneltä: "Mitä MEIDÄN ON TEHTÄVÄ, jotta tekisimme Jumalan tekoja?"

      Jeesus vastasi heille: "JUMALAN TEKO on se, että te uskotte häneen, jonka Jumala on lähettänyt." JOH 6:26-29

      Niin pitkään kuin ihmisten väellä ja voimalla pyritään avaamaan taivaan sulut ja vetämään herätys seuraamuksineen maan päälle, juuri niin pitkään ihmiset turhaan touhuavat.

      Uskonpuhdistuksen merkkivuotena kannattaisi rukoilla Jumalalta sellaista armoa Suomen Siioniin, että Jumalan teot tunnustettaisiin Jumalan armoteoiksi. Silloin ei tarvitse manipuloida Jumalaa ja vuoden tilinpäätöksessä todeta, että eivät taivaan ukset avautuneet vaikka Suomi nostettiin ja julistettiin herätyksen tulleen. Kaikki, mitä saadaan, on muutaman vuorokauden määrä hengellistä huumaa. Mutta missä ovat katuojasta pelastuvat ... huumeista ja alkoholista vapautuneet ... missä ovat muuttuneet kodit ... missä ovat uudistuneet seurakunnat ... missä kristittyjen pyhittyneet lompakot ja pankkitilit? Ajanvietekristillisyyden merkkejä emme huoli.

      Helsingin Pyhän sydämen kappelin pappi Teemu Haataja ja muutamat ystävät lähtivät joulun edellä kierrokselle pariinkymmeneen niin sanottuun hieromalaitokseen, joita on kappelin ympäristössä suorastaan pilvin pimein. Ovia raottaneille lähinnä thaimaasta kotoisin oleville naisille tarjottiin joulupakettia, jossa oli mm. Jumalan Sana, ja samalla kutsuttiin tilaisuuksiin kuulemaan joulun ilosanomaa. Herätyskierroksella olevat tiesivät, ettei tulosta syntyisi muuta kuin yhdellä tapaa - että Jumala sen tekisi. Uskossa he suorittivat kylvötyönsä.

      JUMALAN kalliit lupaukset ovat kultareunaisia arvopapereita. Jumalan lupaukset ovat uskovan kallein aarre ja heidän arvokkain henkilökohtainen omaisuutensa. Jumalan antamalla Jeesuksen Kristuksen lahjauskolla sinä omistat lupaukset, ja nöyryyden hengessä, luottamuksessa Lupausten Antajaan, sinä saat levätä Sanan varassa. Jumala on uskollinen.

      Onnellinen kell on lapsen usko,
      luja kuten Aabrahamilla.
      Hälle loistaa aina toivonrusko,
      vaikk on synkät pilvet taivaalla.
      Onnellinen, joka uskollisna
      aina seuraa Herran johtoa.
      Joka koetusten kestäessä
      hiljaa vainen ottaa lohtua.

      Sankarit nuo, joista kertoo meille
      Raamattu, ei olleet loistossa.
      Ristinkoulussahan Herra heille
      antoi kasvaa ihmisvoimia.
      Sitten lähetteinä saman Herran
      käydä voi he kohden maailmaa.
      Uskossa, mi kaikki voitti kerran,
      nöyrinä he seuraa Jumalaa.

      Pieni lauma: siispä Herraan luota.
      Älä pelkää, mutta toivo vain,
      epäilystä ällös suosi tuota,
      mutta täysin luota Jumalaan.
      Halleluja! Koetukset vainen
      Sankarin tään matkaa jouduttaa,
      kunnes eteen henkimaailmainen
      helmiporttein takaa aukeaa.

      (Emil Gustafsson)

      • johdatharhaan

        " Mellerin raju hyökkäys Missiomaailmaa kohtaan "

        Eihän tuossa aloituksessasi puhuta sanaakaan missiomaailmasta ?


      • 818
        johdatharhaan kirjoitti:

        " Mellerin raju hyökkäys Missiomaailmaa kohtaan "

        Eihän tuossa aloituksessasi puhuta sanaakaan missiomaailmasta ?

        "...jossa komennettiin Suomea nousemaan"

        Missiomaailma piste fi
        Missiomaailma järjestää Nouse Suomi –suurtapahtuman 19.-20.5. Espoo Metro Areenalla. Tapahtuman pääpuhujia ovat pastori Guillermo Maldonado (USA) ja evankelista Heidi Baker (Mosambik).


      • johdatharhaan
        818 kirjoitti:

        "...jossa komennettiin Suomea nousemaan"

        Missiomaailma piste fi
        Missiomaailma järjestää Nouse Suomi –suurtapahtuman 19.-20.5. Espoo Metro Areenalla. Tapahtuman pääpuhujia ovat pastori Guillermo Maldonado (USA) ja evankelista Heidi Baker (Mosambik).

        No siltikin aloituksessasi ei ole sanaakaan missiomaailmasta. Ja , jos kyse on viimekesän tai alkusyksyn Helsingissä olleesta Suomi nousuun fire tapahtumasta, niin jos Melleri oli sitä vastaan niin IHAN OIKEASSA OLI.
        Katsoin muutaman tilaisuuden tv7:a ja se oli täyttä EKSYTYSTÄ. Mikä huuto ja mekastus ja yksi puhujana ollut mies alkoi nauraa hervottomasti keskenpuheensa.

        Aivan järkyttävää katsottavaa.


    • Jobinpostia

      "Siispä lue kanssani Roomalaiskirjettä:" Room.2:13. Sillä eivät lain kuuliat ole vanhurskaita Jumalan edessä, vaan lain noudattajat vanhurskautetaan. Room.3:28. Niin päätämme siis, että ihminen vanhurskautetaan uskon kautta, ilman lain tekoja. Lujettu on!

    • otahyvähylkäähuono

      Mellerin kirje oli TÄYTTÄ ASIAA !
      Pidän Mellerin selkeästä opetuksesta, olen kuunnellut häntä radiosta. Ja myös siitä, että hänellä on hyvä Raamatun tuntemus.
      Eikä tuossa edes mitään puhuttu mistään ilmestyksistä sunmuista. Herätystä nyt vain aina odotetaan ja joidenkin mukaan sitä jossakinpäin suomea on.

      Ja mitä eksytyksiin tulee Raamattu käskee koettelemaan ne sanalla.
      On paljon huuhaa julistusta etenkin nämä ulkomaidenkäypäläiset, huutoa ja meteliä, ei mitään järjestystä.

    • Silmäpari

      Meller: "Tiedäthän, että sana vanhurskaus tarkoittaa syyttömyyttä."

      Ei muuten tarkoita. Vanhurskaus tarkoittaa oikeamielisyyttä, oikeaa mielenlaatua. On tärkeää olla tarkkana tässä asemaamme Jumalan edessä kuvaavassa ydinsanassa. Tällä tulkintaerolla on valtava vaikutus kristilliseen elämään.

      • hgfhgfhgf

        Sana "vanhurskas" on uskistollojen höpelöintiä. Se ei merkitse yhtään mitään.


      • revisiitä
        hgfhgfhgf kirjoitti:

        Sana "vanhurskas" on uskistollojen höpelöintiä. Se ei merkitse yhtään mitään.

        Psalmien kirja 37 luku
        Vanhurskaat perivät maan. 1. Daavidin psalmi. Älä kiivastu pahantekijöille, älä kadehdi väärintekijöitä. 2 He kuihtuvat hetkessä niin kuin ruoho,


    • Närästys

      Kipinä-Lehti 2.1997. Uskon kolminkertaiseen herätykseen: Viime aikoina on mieleni täyttänyt iloinen varmuus siitä, että Herralla on meitä varten jälleen varattuna siunauksen pilviä, jotka ovat jo kerääntymässä taivaalle. Suuri sade on tulossa! Mutta nukkuvat eivät sitä huomaa. Jo on totisesti meidän aika herätä unesta jäädessämme odottamaan Herralta kolminkertaista herätystä. Näin Melleri.

      • 818

        Meller päättää, että nyt on herätys kun hän ja Patmos saa siitä kunniaa.


    • Muslimitvihoissaan
    • HerranTyötä

      Kuuntelin pyhää sanaa ja samalla kakkasin housuun.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    10. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    Aihe