KAS:n VESILASKUISTA !

kasvain

Meille ainakin tuli pieni lisälasku vedestä.Juuri sen verran,kuin käytämmekin. Ei ne laskut itsestään suuriksi kasva !

15

378

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Siistit-maksaa

      Ei kai kukaan ole väittänytkään että vedestä laskutetaan enemmän kuin sitä käyttää?
      Kysehän on siitä että KAS on hinnoitellut veden kalliiksi ja monelle käy niin ettei vesimaksuennakko riitä kattamaan koko vuoden vedenkulutusta.

      Tottakai ne jotka huijaavat sosiaalitoimistoa ja pitävät tyhjää kämpää otettuaan tekoeron saavat aina vesimaksuista palautusta kun eivät todellisuudessa tyhjässä kämpässä ole kuin sen ajan että postin hakevat kerran viikossa ja sossu maksaa kaiken.

      Monelle rehelliselle kunnon asukkaalle joka huolehtii hygieniastaan ja kotinsa siisteydestä KAS kyllä maksattaa karmeita lisälaskuja vedestä. Jotainhan heidän taksoissaan on vialla koska niin moni valittaa niistä.

    • Asukas_korttelista

      Joka vuosi maksamme keskustan alueella vesitasauslaskua sen 500€ !! Kuukaudessa jo kuitenkin 40€/kk. Suihkussa emme käy kuin kerran viikossa ja emännys pesee hiuksensa 2 viikon välein. Onneksi on opettanut kuontalonsa siihen, ettei rasvoitu. Penskoja ei ole eikä muuta suurta kulutusta. Että ihmetyttää kerrassaan, kenen vesimaksuja tässä joudutaan maksamaan ??? Herrojenko vai mamujen ???

      • habaNeroikävä

        Hankkikaa kuntosalikortit
        Siellä voi käydä suihkussa miten lystää... vaikka aamusta iltaan!


      • allah-bar

        no teillä on joko vesimittarit epäkunnossa ja näyttää liian isoja lukemia, tai hieman puhut potaskaa :D minä käyn melkein joka päivä suihkussa ja sain palautusta 40e


    • Järkiintynyt

      Suihkussa vain kerran viikossa!!!! Voiko niin elää???

    • Tukkapuhtaana

      Paskaa puhutte te jotka käytte kerran viikossa suihkussa muka. Asun yksin ja olen jo parin vuoden ajan saanut palautusta 100 - 150€. Käyn kämpillä suihkussa kerran viikossa kun muuten pakko käydä töissä tai treenien jälkeen hallilla.

    • kikkako

      Ite sain aikanaan 500 euron mätkyn vaikka KASSIN laskelmien mukaan vedenkulutukseni oli juuri "todella kohtuullisella" tasolla. 17 euroa kuutio.. lol. Paskaa

      • kikkako

        Lisäksi maksoin ennakkoa 40 euroa kuussa. Eipä ole ikävä moista paska puljua


    • Suihkuttelija

      Ostakaa hyvät ihmiset vettä säästävä suihkupää suihkuun. Katsokaa kellosta aika miten nopeasti täyttyy 10 l ämpäri vedellä nykyisellä suihkulla.Ja tehkää sama vettä säästävällä suihkupäällä. Meidän perhe on aina saanut palautuksia. Nytkin tuli n.300€. Suihkussa käydään 4-5 krt /pv.

    • Kassilaistenongelma

      Voi ollakin mutta silloin teillä täytyy olla kymmenhenkinen perhe että se maksamanne ennakko kattaa noinkin usean suihkukäynnin. Suihkussakin toki voi käydä lotraamassa tunnin tai sitten ottaa viiden minuutin pikapesun. Toinen asia on astioiden pesu jos ei omista astiakonetta. Siinä hommassa sitä vettä saa kulumaan jos viruttaa astioitaan juoksevan kuuman veden alla. Ja kalliiksi tulee, se on varma.

      Jotain vikaa tuossa KAS:n vesilaskusysteemissä täytyy olla sillä niin useat siitä ovat valittaneet, aika moni on saanut useamman satasen lisälaskuja.

      • kikkako

        Joo, enpä lotrannu suihkussa. 5-10 minuutin pikasuihku aamuin, joskus illoin.

        Mutta se voi olla tuo astioiden pesu. Eihän ihan paskaisesta asiasta kulhosta kannata puuroa syödä. Varmaan olisi ollut "järkevämpää" ostaa kertakäyttöasioita, jenkkityyliin


    • Suihkuttelija

      Jokainen käy suihkussa kerran päivässä meidän perheessä. Lapset 8-15v. Meillä on astianpesukone joka käyttää kylmää vettä, joka on ns.ilmaista, koska meillä on ainakin vain lämmin vesimittarit eli maksamme vain lämpimästä vedestä. Astioista vain huuhtelemme isommat pois, eihän astioita tarvitsisi kunnon pesuaineita käyttämällä edes huuhtoa, ennen koneeseen laittamista.

      Jokainenhan kuluttaa itse asuntonsa veden. Me ainakin näemme omat vesimittarit kun ovat luukun takana katossa. Olemme pitäneet kuukausittain kirjaa veden kulutuksesta.

      Se on erilaista asua kerrostalossa kuin omakotitalossa. Ei tarvitse maksaa itse kiinteistöveroa, lämmitystä, likavettä, jätehuoltomaksuja yms.

      • Insernööri

        Asuitpa aivan missä tahansa maksat noista edellämainituista. Kyllä ne kaikki peritään hoitovastikkeessa. Ei sellaista kiinteistöä olekaan josta ei mene kiinteistöveroa, lämmityksestä, jätteistä ,vedestä ym ym maksuja. Lisäksi osakeasumisessa maksat isännöinnistä ja paljon muustakin jota nimim.
        Suihkuttelijalla ei ole hajuakaan. Miten joku voi tuollaista soopaa edes esille laittaa? Hyvin usein omakotiasuminen tulee kuluiltaan halvemmaksi per kuukausi kuin kerrostalo-osakkeessa.

        Minä osakkeessa maksan vedestä ja sähköstä kulutuksen mukaan. Kaikki muu peritään vastikkeessa ja nekin maksut tuppaa vuosittain nousemaan. Miten joku voi oikeasti luulla, että niitä kuluja ei ole kerrostalossa????

        Jos omistat asunnon ja olet sen maksanut, sinulta peritää tasan tarkkaan kaikki asumiskulut joka kuukausi ja lisälaskua vedestä jos on kuluttanut enemmän. Korjauksiin sekä huoltoon kerätään rahaa monesti ylimääräisillä vastikkeilla. Isot korjaukset kuten hissit, katon uusimiset ja muu huolto maksetaan vaikka könttäsummana kerralla tai lisätään hoitovastikkeen lisäksi rahoitusvastikkeeksi.
        Vuokralainen maksaa ne asunnon vuokran lisäksi aivan varmasti.


      • Pylli-täti

        Suihkuttelija luulee, että kerrostalossa ei tarvitse maksaa ITSE kiinteisöveroa,lämmitystä, jätevesilaskua, jätteenkeräysmaksua jne. Voi pyhä yksinkertaisuus!!! Kuka ne sitten maksaa????Luuletko, että ne peritään sinulta?

        Kyllä ne aivan taatusti peritään asukkailta, joko vuokrana tai hoitovastikkeena. Ne kulukorvaukset lasketaan niin tarkkaan, että varmasti kattaa kaikki kulut ja vähän enemmänkin jotta jää rahaa huoltoon sekä korjauksiin.


    • Suihkuttelija

      Suihkuttelija kyllä tietää, ennen omakotitalossa asuneena, että vuokralla asuttaessa kaikki edellä mainitsemasi kulut sisältyvät vuokraan.

      Tarkoitin, että vuokralla maksat vuokran ja veden, ja kaikki on hoidettu. Ei tarvitse itse huolehtia mistään.
      (Ei nuohouksia, pihatöitä, lämmityksiä yms)

      Vuokralla asuvalle voi tulla suuri vesilasku yllätyksenä, koska tasauslasku tulee vain kerran vuodessa. Omakotitalossa maksoin kuukausittain puhtaan ja likaisen veden( joka on kalliimpaa) jolloin laskutus ajan tasalla.

      Vuokraan tietenkin sisältyy meidän likavesi ja kylmävesi, mutta vesilaskussa maksan vain käyttämästämme kuumasta vedestä. Siksi seuraammekin kulutusta, myös näin vuokralla ollessa.

      Vuokraan yritän itse vaikuttaa esim.lajittelemalla kaikki jätteet, mutta eihän siihen yksi perhe voi paljoa vaikuttaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1827
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1524
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1213
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1192
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1146
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1129
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe