Järjetöntä asumistukipolitiikkaa

Halåååå

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/soininvaara-kritisoi-asumistukea-nykyjarjestelma-on-jarkyttavan-suuri-tulonsiirto-ahneille-vuokranantajille/6124364

Asmistuen tulisi olla toimeentulotuen tavalla se viimesijainen toimeentuloturvan muoto. Nyt asumistuesta nauttivat asuvat suuremmissa asunnoissa kuin mihin tukien ulkopuolelle jäävillä työläisillä on varaa. Toisaalta tuet estävät myös työn vastaanottamisen koska silloin edessä olisi muutto samanlaiseen pieneen ja halvimpaan yksiöön missä työläiset joutuvat asumaan.

12

85

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Meidän-rahaa

      Valtion velka on yli satamiljardia ja kasvaa kasvamistaan! Asumistukia maksetaan JOKA vuosi vajaat kaksimiljardia. Eikö nyt olisi aika puhaltaa peli poikki ja kohtuullistaa tukipolitiikkaa siten että se vastaisi edes jollakin tapaa maan taloudellista tilanetta? Pitää muistaa että nämä asumistuet jää myös niiden työläisten lasten maksettavaksi jotka ovat pakotettuja rahottamaan jo nyt tätä järjettömyyttä ja epäoikeudenmukaisuutta, ja josta heidät on suljettu ulkopuolelle. Työläiset maksavat siis nyt ja heidän lapsensa maksavat vielä sitten myöhemmin.

    • Rationaali

      Voitaisiko ajatella että tuolla vajaalla kahdella miljardilla eurolla joka nyt haaskataan joka vuosi asumistukiin, rakennetaisiin pieniä yksiöitä ja kaksioita? Samalla asumistukipolitiikkaa voisi kohtuullistaa siten että asumistukea ei maksettaisi kuin pienempiin ja vaatimattomimpiin asuntoihin jossa vuokra on kohtuullisella tasolla.

    • Rahat-loppu

      Asumistuki kuten niin moni muukin tukiraha, avustus, maksu tai lisä pitäisi tarkistaa koska noilla tienaa enemmän kuin työssäkäydessä ja ne myös estävät työn vastaanottamisen.

    • SaisikoJoKiittää

      Kummallista että hallitus paukuttaa "kikyvasaraa" vain veroja maksavien työläisten päähän samaan aikaan kun esim. asumistukiin tuhlataan ennätyssuuria rahavuoria?! Ts. ne joiden pussista rahoitetaan tämä järjettömyys, ovat niitä joiden työpäivää pidennettiin ja jotka pakotetaan tyytymään äärimaltillisiin palkkaratkaisuihin ymv. Samaan aikaan tukien varassa asuvat, nauttivat entistä suuremmissa ja kalleimissa asunnoista. Valtio jotuu ottamaan lisää velkaa että tukien varassa elävät voisivat nauttia vähintään saman suuruisista mutta säännön mukaisesti suuremmista asunnoista kuin työläiset. Eihän tätä hulluutta siedä kukaan..!!

    • Suomi-NYT

      Nyt pääministeri Sipilä on möläyttänyt että lisäleikkauksia ei muka tarvita. Tuo tarkoittaa sanalla sanoen sitä että maa jatkaa velkaantumistaan. Lapsillemme ja lastemme lapsille jää velkataakka joka on syntynyt mm. siitä että asumistukia maksetaan aivan liian suuriin ja kalliisiin asuntoihin. Velkaa otetaan vakaumuksellisen työstäkieltäytyjän luksuselämään jossa työn vastaanottaminen on järjetöntä.

    • aijjjaaaa.commi

      Totta noin, järjettömiä tukia ovat myös maataloustuet ja yritystuet, mutta kaikkein järjettömintä on maksaa tukea kokoomuslaiselle, koska hän ei sitä itse halua.

      • EttäTotaNoin

        Maataloustuilla ja yritystuilla tuetaan työtä ja kasvua. Asumistuki on pelkkää rikollista korruptiota jonka tukien ulkopuolelle jäävät työläiset joutuvat maksamaan ylisuurina vuokrina, veroina, velkoina ja pidenetyillä työpäivillä.


    • Veroparatiiseihin

      Uuden sotelain myötä tullaan huolehtimaan siitä että yksityisiltä lääkäripalveluja tarjoavilta yrityksiltä ohjautuvat verot Suomeen. Miksi se ei sitten huoleta, että suuri osa asumistuista valuu suoraan ulkomaille!? Esim. Sato-taso on puoliksi ulkomaalaisessa omistuksessa, mikä tarkoittaa sitäkin, että puolet Sato-tasossa asuville toimeentulotuen asiakkaille myönetyistä vuokratuista valuvat lyhentämättöminä ulkomaalaisiin veroparatiiseihin. Asumistukia myönnetään vuosittain n. 1,8 miljardia euroa.

      • Ra-haa-ON

        Se että asumistukii uppoaisi 1.8 miljardia on vanhaa tietoa. Nyt asumistukiin uppoaa VUOSITTAIN vajaat kaksimiljardia euroa ja määrä nousee koko ajan..


    • Hullua-hommaa

      Suomi on velkaa yli satamiljardia euroa ja rahaa jaetaan asumistukina niin kuin rahaa olisi loputtomasti, eikä kenenkään sitä tarvitsisi koskaan maksaa takaisin.

    • Satamiljardia

      Suomessa maksetaan vuosittain kaksimiljardia euroa asumistukia. Se tarkoittaa sitä että viidessäkymmenessä vuodessa asumistukiin tuhlaantuu n. satamiljardia euroa. Eli suunilleen saman verran kuin Suomella on ulkomaanvelkaa tällä hetkellä.

    • ROISTOT

      Maan johtoon ovat luikerrelleet kierot kauppakamarinulikat ja heidän lahjotut rotat joilla äly ja taidot riittävät vain raukkamaiseen puhallukseen jossa työläisten rahat kierrätetään tuensaajien kautta omiin taskuihin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      1991
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1898
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1475
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1194
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1153
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1119
    Aihe