Talo purettiin, jäi yli 100 tonnin velat

vuokralla.parempi

12

347

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • luki_

      Ei siinä ole mitään noissa huoneisto osakkeissa,jokainenhan saa tilin nyt nostaa,puhtaana käteen.

    • miinuksellemeni

      Jokainen saa tilin, kuten luki sanoi.

      Tässä tapauksessa aika miinusmerkkisen tosin.

    • ei.mitään.järkeä

      Miksi joku maksaa alle 50000 euron kämpästä 120000 euroa

      • ei.niin

        Siksi koska A. tyhmä tuulipuku ja B koska on kivaa sanoa asuvansa omassa.


      • kolahtaakovaa
        ei.niin kirjoitti:

        Siksi koska A. tyhmä tuulipuku ja B koska on kivaa sanoa asuvansa omassa.

        Jos pitää ottaa kuplavelka omaan päästäkseen ei ole oikeasti varaa asua omassa.

        Typerä tuulipuku luulee niin mutta tällaiset tapaukset tulevat yleistymään ja tyhmien valinnat paljastuvat entistä tyhmemmiksi.


      • Paskan__möivät

        En muuttais ton näköiseen hirvitykseen vaikka maksettaisiin.. Ja porukka ostaa tollasia suu vaahdossa. Monesti tollaset rivarihirvityskökkäreet maksaa enemmän kuin omakotitalot, luullaan että yhtiö kun on takana niin ei ole mitään hätää jos jotain sattuu.. Mites sitten kävikään..


      • voivoivoivoivoi
        Paskan__möivät kirjoitti:

        En muuttais ton näköiseen hirvitykseen vaikka maksettaisiin.. Ja porukka ostaa tollasia suu vaahdossa. Monesti tollaset rivarihirvityskökkäreet maksaa enemmän kuin omakotitalot, luullaan että yhtiö kun on takana niin ei ole mitään hätää jos jotain sattuu.. Mites sitten kävikään..

        Se yhtiö on juuri niin persaukinen kuin asukkaansa. Tuossa talossa oli tietojen mukaan aika persaukista asujaimistoa niin miten "yhtiölläkään" mitään rahaa olisi.


    • Surkujuttu

      Jos talot, osakkeet sijaitsevat kasvu-alueilla niin kaupaksi tuntuu menevän "vähän" heikompi kuntoisetkin!. Taas jokin uusi rakennus syrjemmässä on todella hankala myydä jopa takkiin tulevaan hintaaan voi saada myytyä.

      Pääasiassa vanhaa ei kannata ostaa, tai täytyy olla hinta sitten niin alhainen vaikka lähellä tontin hintaan, osakkeissa tämäkään ei päde

    • vanhempieni.talokin

      Jos tuosta joku jotain haluaa oppia, niin se tarkoittaa ÄLÄ PUUTU 70-luvun rivareihin, paritaloihin ja omakotitaloihin!!!! Niissä on kaikissa lähes satavarmasti pahoja kosteusvaurioita ja homeongelmia.
      ÄLÄ MYÖSKÄÄN 70-luvun elementtikerrostaloihin, ne ovat vielä pahempia.

      70-luvulla ja vielä 80-luvun alkupuolellakin on tehty kaikki pahimmat mahdolliset rakennusvirheet. Virheiden ja niiden aiheuttamien vaurioiden korjaaminen maksaa usein enemmän kuin uuden rakentaminen.

      • Kokeilijakokee

        ite mietisin vasta 90-lukua, no niihinkin tulee remontteja ja kyllä silloinkin tehtiin huonoja, mutta täytyy ottaa selvää miten on rakennettu ja missä kunnossa on, tietty uusi on aina uusi, vaikka voidaan niissäkin tehdä virheitä,,,


      • pitkällä_tikulla

        Kerros- ja rivitalot tehtiin vielä 90-luvulla ja 2000 luvun alkuvuodetkin lähes yksinomaan pelkällä koneellisella poistolla. Kerrostaloissa tullut äänieristykseenkin parannuksia vuosituhannen vaihteen tietämillä, joten on monta syytä skipata vanhat tyystin = vain alle 10 vuoden ikäiset kelpaa. Mutta tämä siis asumismukavuuden (heikompi äänieristys & vetoisuus & tuloilman suodatuksen puute vanhoissa) vuoksi. Rakenteiden kestävyys ei ole ongelma eikä kosteuskaan juuri elementtirakenteisia kerrostaloja vaivaa. Rahanmenoa voi silti olla tiedossa esim. julkisivu- tai putkiremonttien tiimoilta vanhemmissa taloissa (70 luku ja on 80-lukulaisiakin jouduttu jo remppaamaan).

        OK-taloissa koneellinen iv yleistyi jo 90-luvulla, mutta kyllä noita grynderiversioitakin tehtiin. Suhtautuminen ilmatiiveyteen, salaojitukseen (peltosalaojaputkea, lie jo tukossa/lytyssä?), sadevesiin (imeytys sokkelin viereen) oli vielä aika leväperäistä ja taitaa noista löytyä vielä valesokkeleitakin. Vesieristys = pelkkä kosteussulku = vuotanut lähes varmasti eli KPH pitää rempata "juuria myöten" jos ei ole kiviaineiset seinät.

        70/80 -luvun rakentamisen jälkiä nähtyäni en koskisi aikakauden pientaloihin (OK-ladot rivarit) pitkällä tikullakaan. Ei ole 80-luvun loppu alkua parempi - pikemminkin päinvastoin. Silloin hinnat nousi hurjasti, joten oli kiire saada työmaat valmiiksi ja uutta matoa koukkuun. Työmaille kelpasi huonompikin väki. Viinan kanssa läträäminen oli vielä ihan yleistä ja yleisesti hyväksyttyä (= täysin normaalia, että osa ukoista katosi palkkapäivän jälkeen viikon ryyppyputkelle ja palasi töihin rahojen loputtua).

        90-luku jo vähän siinä ja siinä, riippuen edustaako talo perinnerakentamista (=tehty 80-luvun tyylillä) vai ei. Näissäkin tullut parannuksia, joten pientaloissakin alle 10 vuotiaat etusijalla. Aika "herkku" voi myös olla "kaapelit kurassa" eli sähköinen lattialämmitys (varaavana tai ei) sitten, kun rupeaa niitä kaapeleita vanhuuttaan kypsymään. Korjaus = peltipatterit seinille?

        OK-taloissa ja pienissä rivitaloyhtöissä suurena riskinä kunnossapidon laiminlyönti muukin nuukailu, esim. ilmanvaihdosta tingitty niin, että talvella ikkunat itkee vettä ja tapetit tippuu seiniltä.

        Ylöjärven purkuun mennyt talo meni purkuun juuri korjausvelan = laiminlyötyjen korjausten vuoksi. Ei ole ollut homma yhtään hanskassa, kun on jätetty isot & kalliit jutut tekemättä = käytännössä ajettu taloa loppuun, mutta silti piperretty ikkunaremonttia ja saatu näin hankittua velkaa. 7 asunnon yhtiö... maallikkohallitus, isännöitsijä valittu osakkaiden keskuudesta ja pidetty kiinni siitä, että halpa vastike? Mottoina "ei tässä ennenkään ole korjauksia tarvinnut tehdä" ja "kunnossapito = piha-aidan maalaus talkoilla kerran 15 vuodessa".


      • Markkukysyy

        Tässä oli asiaa!. Kertokaa korvaako mikään AS OY jos alkaa ilmenee pahojakin vaurioita? Onko maksettavista vakuutuksista hyötyä?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      81
      3464
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      2012
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      26
      1948
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1578
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1415
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1415
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1119
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      97
      1058
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      864
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      850
    Aihe