Atte Jääskeläisen ja YLEn sensuuri puree: nyt pois

YlenAnto2

Susanne Päivärinta YLEn toimittajakaartista. Kolmas korkean profiilin toimittaja jättää YLEn. Kaikilla sana tarina. Päätoimittaja Atte Jääskeläisen vaatima ja ajama itsesensuuri on ollut liikaa.

Kauanko Jääskeläinen saa vielä sensuroida YLEn uutis- ja ajankohtaistoimituksen juttuja? Loppuuko kansalaisten luottamus YLEen ensin? Vai pitäisikö päätoimittaja Atte Jääskeläiselle näyttää ovea? Vieläpä ennen kuin YLEn uskottavuuden rippeet romahtavat lopullisesti.

39

416

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tivkep

      Jääskeläinen yrittää pitää toimittajien politiikanteossa edes jonkinlaista tolkkua. Toimittajien riehuminen Trumpin ja kansallismielisten kimpussa kieriskellen omassa erinomaisuudessaan alkaa jo ihan suvaitsevaistakin arveluttaa. Uutisointi on valikoivaa, painotukset toimittajan omaa maailmankuvaa tukevia, asiat taustoitetaan puolueellisesti, jos yleensä taustoitetaan. Toimintaa seuratessa siihen on mahdotonta liittää ajatusta puoluettomasta tiedonvälityksestä.

      • Jääskeläinen toki alkoi puuttua kultturimarkisti-toimittajien peliin kovin hitaasti. Vastaavana toimittajana hänen olisi pitänyt heti havaita ja puuttua YLE-uutisten ja -ajankohtaisohjelmien väärinkäyttöön vihervasemmiston äänitorvena.
        Hänen olisi pitänyt nopeasti palauttaa tiedonvälityksen tasapuolisuus.
        Oikaisutoimet ovat vielä kesken ja Jääskeläisen pitää viedä ne loppuun.

        Sinänsä on valitettavaa toimittaja Päivärinnan eroaminen, koska aiemmin hän on kunnollisesti aiheeseen syvennyttyään tehnyt laadukkaitakin ohjelmia.
        Oli vain joutunut niin sanotusti huonoon seuraan, kultturimarksistien seuraan.

        Pahin näistä on tietysti Dan Ekholm.
        Ei sillä että hän olisi terävin, vaan koska hän valmistautuu mitä huolellisimmin keinoihin, joilla samoin ajattelevat pääsevät loistamaan ja toisin ajattelevat leimautuvat perusteetta.
        Kyllä Nordenstreng- ja 1984-opeilla keskinkertainenkin toimittaja tällaiseen pystyy.
        Vaihtoehdot Ekholmille: Irtisanoutuminen, siirto toisenlaisiin tehtäviin tai kenkää.

        Samat sanat surkuhupaiselle Venäläiselle. Onko kaksoiskansalaisuudet jo katsottu Rajavartiolaitoksessa ja Eduskunnan keittiössä? Vai olisiko näissä putiikeissa niin harkintakykyisiä ihmisiä, että he jättävät korjauspyyntönsä mahdollisista virheistä esi- tai luottamusmiehille, eivätkä YLE-uutistoimitukseen.
        Eikö tämä YLEn pöllö ala jo tajuta vahingollisuuttaan koko Suomelle?

        Toivotan Päivärinnalle rehellistä menestystä korpivaellukselleen, mutta ei SDP:n toimistoon, jos vain kunnollistakin työtä löytyy.
        Oli huono yhdistelmä kun älykkyys ja ammattitaito yhdistyi vielä uhmaikäiseen päähän. Hyvältä toimittajalta edellytetään ennen kaikkea harkintaa ja tasapuolista arvostelukykyä.


    • HysHysKusiSukassa

      Atte Jääskeläinen ei tykkää jos pääministeri Juha Sipilän asioita tongitaan liian syvältä. Jos tunkiota nostaa talikolla liian syvältä, ei tiedä mitä sieltä silmille lehahtaa.

      • MediaMoguli

        Missä ovat ne jutut, joita ei saanut Jääskeläisen vastuulla julkaista? Ei ole näkynyt mitään vapaiden toimittajien omalla vastuulla. Ei edes lautakasaa ole löytynyt.


      • Mulquist

        Vanha viisaus sanoo, että kun tarpeeksi jankuttaa niin väite muuttuu todeksi. Tätähän YLEn kymmenet toimittajat joukolla yrittivät. Kysymyksessä oli väite joka osoittautui valheeksi. Hyvä Jääskeläinen!


    • kokeilepparohkeasti

      Toimittaja Susanna Päivärinnalle keittiöapulaisen paikka vapaana Pietarin sotilaspiirin kasarmilla 188.
      Ei tarvitse aiempaa kokemusta alalta.

    • Funlandiankansalainen

      Ylekepulla eivät toimittajat viihdy ja kovin paljon ne tuntuvat sairasteleva. Ohjelmaaikataulutkin ovat elävät kuin Pisilän puheet. Olisiko syynä isäntäasenne, navetasta peritty.

      • Totuuskomissio

        Jääskeläinen vaikuttaa monikulttuurisuuden kiihkeältä takuumieheltä ja sitähän nämä Ylen ohjelmat ovat sisällöltään antaumuksellisesti.

        Ylen toiminta ei täytä minkäänlaista puolueettomuus kriteeriä, siihen vaikuttaa poliittiset toimijat hallintoneuvostoa myöten ja pääjohtajakin aina jonkun poliittisen puolueen mandaatilta.

        Pitkän aikavälin kun on Yle:n ohjelmia seurannut ja kuullut, niin suurin muutos on tämä kaiken yli menevä monikulttuurisuus painotteisuus ja vastakkaisten argumenttien ankara kyseenalaistaminen ja suoranainen valehtelukin joissain tapauksissa.


    • ..Ikävää, että YLE pakko TV:stä lähtee parhaat toimittajat pois keskustan painostuksesta johtuen. YLE:ssä oleva keskustan kätyri johtaja uhkailee ja estää toimittajien työtä!

      Trump haukkui amerikassa mediaa ja mm. totesi CNN:stä, että se on "evil media"-seurauksena on ollut 24 tuntia trumppia ja negatiivissävytteisesti. Tai on kiinnitetty huomiota hänen tekoihin ja puheisiin erityisesti!

      Sipilän teot ja sukulaisten edut ja saamiset konkurssiyhtiöön ovat uskomatonta touhua verovaroilla, aikaan jolloin jalattomat invaliidit joutuvat tarkistamaan "turhat" taksi matkat pois! ja leikataan ja muka "uudistetaan" asiota; poliiseja vähennetään , oikeuksia poistetaan , kansalaisten oikeusturvaa heikennettään reilusti jokaisella tasolla.koulutusta huononnetaan "uudistuksien nimissä", Palkansaajan asemaa huononnetaan jne.

      Pääministeristä on saatava tehdä vapaasti juttua, jos siihen mitenkään on tarvetta ja jopa huvin vuoksikin! demokratia kun toimii näin.

      JA jos todella on niin, että pääministeri soittelee ja painostaa, itku kurkussa toimittajia ja pyrkii hysteerisesti estämään "perhettään" kohtaan tulevia juttuja, on se väärin. ja pääministerin on syytä kuulla siitä joka päivä, sen aikaa kun on vielä pääministerinä!

      Päivärinta on ehkä paras toimittaja kautta-aikain suomessa.

      YLE:ssä kannattaisi nyt kaikkien toimittajien seurata kolmea rohkeaa sananvapaustaistelijaa ja kertakaikkiaan poistaa YLE:stä kepu valehtelu.

      On käsittämätöntä, että hallintoneuvosto ei näe asiassa olevan mitään ongelmaa.
      On uskomatonta, että ihmiset tekevät suomessa jotakin tuollaista, mitä YLE:n kolme rohkeaa ovat tehneet!
      Asioilla on väliä! vapaasana on tärkeää myös suomessa!...

      • F.Sikuri

        Tässä meillä on taas yksi, joka ei ole lukenut eduskunnan oikeusasiamiehen päätöstä. Jos on lukenut, niin hänellä on vikaa luetun ymmärtämisessä.
        Onhan se luontevaa, että ne jotka olivat eniten väärässä. lähtevät pois.


    • ZXrose

      Yle on ollut kymmeniä vuosia demarien äänitorvena ja yksipuolinen sosialistinen propaganda on vääristänyt tiedonvälityksen. On jo korkea aika puhdistaa tämä pesä ja antaa mahdollisuus objektiiviselle tiedonvälitykselle ja laadukkaalle journalismille.

      • YlenTörkyäJatkuvasti

        "Ylen Pressiklubia vetävä Ruben Stiller kirjoittaa ikävöivänsä yllättäen eronnutta kollegaansa "
        Tuo Ruben Stiller edustaa inhottavinta toimittakaartia possua muistuttavalla vinkumisellaan ja se Pressiklubi on täysin vihapuhe ohjelma.

        YLE:n voisi lakkauttaa koska sen toiminta menee aina vaan huonommaksi ja Anarkistivasureiten propagandaa tulee jatkuvasti.


    • 920

      Eiköhän tässä nyt taas ole takana ne toimittajat Ylen ulkopuolelta,jotka himoitsevat
      Atte Jääskeläisen paikkaa.
      Siksi on järjestetty näytelmä toimittajien irtisanomisineen.
      Päivärinta ei sopeutunut vaaalitulokseen kuten ei myöskään moni muu toimittaja.
      Siksi kaksi vuotta jatkunut hallituksen tulitus,kaikki mitä hallitus haluaa uudistaa
      ammutaan alas Ylen toimesta jo ennen kuin mitään esitystä on valmiina.
      Nämä toimittajat eivät pitkään aikaan ole olleet mitään tiedon välittäjiä vaan
      mielipiteen muokkaajia opposition nostamiseksi.
      Uskon,että sen verran kritiikkiä katsojilta on tullut myös Jääskeläiselle tästä
      aivopesusta että hänen on ollut pakko puuttua asiaan ja vaatia hieman asiallisempaa
      toimittamista.
      Perusteettomien syytösten heittely ei voi olla pakkorahoitetun Ylen tehtävä.
      Päivärinnan lähteminen ei ole mikään menetys ainakaan niille,jotka pystyvät
      itse tekemään päätelmät,eivätkä tarvitse siihen Päivärinnan opastusta.

    • onk

      ohan Jääskeläinen lesta?

      • Atte_on_änkyrä_Kepu

        Ei ole tietoa mutta äärimmäisen ovela ja juonikas änkyrä-Kepu kylläkin. En ostaisi häneltä käytettyä autoa.


      • LehdistöPäällikkö
        Atte_on_änkyrä_Kepu kirjoitti:

        Ei ole tietoa mutta äärimmäisen ovela ja juonikas änkyrä-Kepu kylläkin. En ostaisi häneltä käytettyä autoa.

        Minusta hän on tavallista luotettavampi kauppias. Karsii tyrkytyksestä valheelliset mölinät pois.


    • demarienvihollno1

      ..YLE on dinosaurus menneiltä ajoilta. On mahdotonta esim. panna boikottiin YLEä. Kepu johtajat saavat tehdä ihan mitä huvittaa..markkinataloudessa voi äänestää aina jaloillansa, ei tilaa ja maksa tuotetta. YLE pakkorahoitus pitäisi lopettaa ja koko YLE ajaa alas...

    • 615

      Demarit halusivat pakkoverotuksen turvaamaan Ylen rahoituksen kun kuvittelivat,
      että he voivat ikuisesti hallita Yleä omana aivopesu-apparaattinaan kuten ovat
      tehneet vuosikymmeniä.
      Nyt alkaa sitten huuto kun jollain on otsaa kyseenalaistaa tuota rälssiä,mutta
      onhan siellä vielä ikuisrälssi rkp:lle

    • lsöpps

      Vai korkean profiilin toimittaja.En ole koskaan nähnyt apäivärinnan moittivan tai edes kyselevän vasemmiston tai vihreiden kannattajilta hankalia kysymyksiä.Päivärinnan mukana vois lähteä Stiller ja koko uutisvuodon vakiosakki.Lähtisi siinä samalla kristiityjen arvojen ,rehellisten suomalaisten ja oikeiden veronmaksajien pilkkaaaminen.Paskalle haisevien punakaartilaisten olisi ylessä vaihduttava puolueetomiin ja asiansa osaaviin toimittajiin,jotka edes näyttäisivät siltä että olisivat käyneet pesulla ainakin viikkoa ennen lähetystä.Oliko yleveron tarkoitus varmistaa ,ettei kansa jätä maksamatta tv-lupaa.Näin saatiin varmistettua vasemmistolle oma kanava ,jossa haukutaan ja kiusataan jatkuvasti satojen miljoonien verotulot suomalaisille tuottanutta uskovaista kristittyä pääministeriämme .Punikin paska haisee pirttiin asti.Jos joku loukkaantuu tästä,ei kannata,koska Sipilänkään ei annettu..On se vaan kumma ,meillä yle vatvoo USA,n asiotaja Trumppin liittyviä yleensä jostakin nostettuja huhuja. Meillä on paljon suuremmat ongelmat ylessä.Kaivakaa vaikka,miksi AY-llike ei maksa veroja,tai miksiAY-jäsenmaksut eivät mene työttömyyskorvauksiin niin kuin meille jäsenille on uskoteltu.

    • Funlandiankansalainen

      Yle pitää putsata ylhäältä päin, ensin hallituksesta uunot ja kepu ulos, samalla kepulaisten Ollilan ja Ahon renki pääjohtaja Kivinen ja Kivisen juoksupoika Jääskeläinen. Päivärinta irtisanoutui kyllä tyylillä. Fiksu nainen, pärjää kyllä ilman yleäkin, mutta yle ei kauaa ilman irtisanoutuneita toimittajia.

      • Kaksoiskansalainen

        Mikset lisännyt sossuja, kokoomuslaisia, vihreitä, persuja, kristillisiä ja vasureita putsauslistalle? Senkö takia että osa näistä ymmärtää itse lähteä?


    • 6719358735

      Gut,Gut,kohta yleen jäävät kaikki aivokehitys änkyrät ja lopuksi tulee säästöjä kun johtaja on ainoa työntekijä jq tietokoneet hoitaa kaiken ilmaiseksi eivätkä sano mitään väärää

    • demarienvihollno1

      ..huolestuttavaa on se, että kepulaiset uskaltavat tehdä näin. YLE:n hallintoneuvosto antaa tällaisen tapahtua, kansanedustajat antavat näin tapahtua.Eduskunnan oikeusasiamies ei näe asiassa mitään väärää jne....

    • PulinatPois

      YLEn propaganda on tuottanut tulosta. Osa kansasta uskoo yhä Sipilän syyllisyyteen Terrafame-asiassa, vaikka asia on tutkittu ja Sipilä syyttömäksi havaittu. On aivan oikein, että jo alun perin pehmoisin perustein huutelijat ymmärtävät lähteä.

    • 615

      Kova oli yritys kaataa Sipilä,nyt kun se ei onnistunut huomaavat,että oma arvo-
      valta on mennyt valehtelemisen takia ja itsetunto ei kestä myöntää,että ottivat
      liian suuren riskin.
      Toimittajat ovat tulleet niin suuriegoisiksi,että kuvittelevat heillä olevan valta
      vaihtaa hallituksia silloin kun se ei ole mieluisa.
      Ylessä on vielä aivan liikaa tätä minun mielipiteeni on tärkeintä porukkaa.
      Aliarvioivat katsojat raskaasti.

    • Yleonsekaisin

      Ylen Jääskeläinen käy Bilderbergin kokouksissa kuten Apunen. Mokuttajien oppeja tulee koko ajan ja nyt joku nainenkin on alistunut islamiin huivipäinen toimittelija.
      Yle on mennyt aivan pilalle ja tuhoaa suomalaista kulttuuria ei ole suomalaisten asialla.

    • demarienvihollno1

      ..YLE ja Kepu-Jääskeläinen "tilaa arvokkaan yksilön tekemän "puolueettoman" tutkimuksen YLE:n tilasta? Tilataan joku kepulainen professori antamaan puoltava lausunto toimittajien painostukselle.
      On yhä väärin, että pääministeri painostaa apurinsa kautta YLE toimittajia.
      On aika kaeuhea tilanne, että useat toimittajat irtisanoneet itsensä työstään, sananvapauden takia! ja kummaa, että kansalaiset eivät asiaa näytä ymmmärtävän?
      Pääministeri Sipilä jatkaa pääministerinä ja sama asiantuntematon ja tyhmä lakien tehtailu jatkuu. Sipilän perhe ja lapset saavat yhtiöönsä kauheita rahoja veronmaksajilta ja etuja ajetaan häikäilemättömästi...

    • ErityisenSensuroitu

      Juuri meneillään olevissa YLE1 uutisissa näytettiin Trumpia joka puhui suoraan "valemedioita" vastaan. Trumppi lukee Hommaforumia! Tietenkin itse syytetyt valhemediat herkesivät ruikuttamaan "sananvapaudesta". Nuo, jotka sensuroivat kaiken totuuden, jos sitä yrittää kertoa!

      Totuushan on se, mitä myös Trump asiasta sanoo. Myös suomalaismediat valehtelevat, ovat valehdelleet kauan. Aiemmin YLE kantoi nimeä "Raporadio", pääjohtaja Eino S. Revon mukaan. Aiemmin toimittajissa oli nk. Sirola-opiston kasvatteja, nykyään tätä Sirola-virkaa hoittaa kuulemma Tampereen yliopisto.

      Ihan esimerkkinä kerrottakoon omakohtaiset kokemukseni esim. Narinkkatorin Rajat kiinni tilaisuuksista päälle vuosi, pari sitten:

      Narinkkatorilla oli isot poliisivartiot, pitämässä aidan takana mölyäviä sananvapauden vastustajia, eli suvakkeja ja matuja, etteivät ne tappaisi meitä. Heillä oli Suomea häpäiseviä lakanoita ja plakaatteja mm: "Tunkekaa Suomi perseeseenne!" (Kuvat löytyy netistä.) Poliisivartiosta huolimatta jokunen suvakki pääsi aina joko lyömään, tai kerran, muuan englantilainen naisopiskelija puhujalavalle asti suihkuttamaan nestettä erään Rajat kiinni-naispuhujan päälle.

      Koskaan näistä tapahtumista ei kerrottu medioissa todenmukaisesti. Ei kerrottu suvakkien harjoittamasta fyysisestä väkivallasta. Pari musliminaista hyökkäsi erään naisen kimppuun, riisti häneltä plakaatin ja löi häntä sillä päähän. Kun nainen kertoi asian poliiseille, he häätivät väkivallan uhrin pois. Samaten poliisi kieltäytyi ottamaan vastaan rikosilmoituksia suvakkien isänmaallisia vastaan tekemistä väkivallanteoista, kuten pahoinpitelyistä ja ryöstöistä.

      Marko Parkkolan pahoinpitely ja ryöstö:
      https://www.youtube.com/watch?v=PBWMW4djPjA

      YLE kuvasi (muist 2015 syksyllä) muuan Rajat kiinni-tapahtuman, joissa suvakit, rumpuja hakaten häiriköivät sananvapauttamme. Näiden kuvan kohdalla luki tyynesti: "Hommafoorumilaisia". Sitten oli kuvaa siisteistä Rajat kiinni naisista joilla suomenliput ja plakaatti "Ei rasismille", sillä me emme (ainakaan kaikki) ole "rasisteja". Näiden naisten kuvan kohdalla luki YLE1 Uutisissa: "Vastamielenosoittajia". Siis kuvat ja teksti väärinpäin. He eivät korjanneet asiaa seuraavissa lähetyksissä, joten valhe oli tahallinen.

      YLE X-toimittaja (punainen asu) keskustelee ensin pitkään puhelimessa, saaden ilmeisesti ohjeita. Sitten, kaikista mahdollisista haastateltavista, valitsee kaljupäät "haastattelunsa" kohteeksi ja ohi muiden, suuntaa juuri näiden luo. YLE X ei edusta viranomaisia, eikä heille tarvitse vastata. Nasset pyytävät häntä poistumaan, mutta toimittaja jää häiritsemään näiden kokoontumisrauhaa ja kun joku lopulta tökkäsee toimittajaa poistumaan, toimittaja sanoo "Kiitos". Radiossahan ei näe mitä toimittaja itse tekee, eli häiritsee rauhallisesti keskenään jutustelevia mielenosoittajia. Toimittaja oli suorittanut tehtävänsä. Tästä tapahtumasta löytyy pidempääkin videoversiota:
      https://www.youtube.com/watch?v=pQ6tg9JKDwI

      Näin toimivat valhemediat. Joskaan en ole Trumpin ihailija, on myönnettävä, että itse asioissa hän kyllä on oikeassa. Mediat salaavat ja valehtelevat.

      Ja mitä tulee tapaus "Ruotsiin", tässäkin Trump oli oikeassa: sehän on aivan sotatilassa oleva maa, asia, jonka valhemediat Suomessakin salaavat. Siellä tapahtuu jatkuvia terroritekoja, murhia, raiskauksia, autojen polttoja, räjähdyksiä. Ja oma Stubidommekin syöksyi heti puolustamaan henkistä emämaataan Hurrilandiaa, jottei totuus Ruotsista mitenkään leviäisi suomalaisten ja muiden eurooppalaisten laajempaan tietoisuuteen.
      .

    • Hallaa.honäänestäjä

      Soinin edustaja pastori Kimmo Kivelä Ylen hallintoneuvoston puheenjohtaja tukee silmittömästi maalaisliittolaista Atte Jääskeläistä ja tämän sensuuria

      MISTÄ JOHTUU TUKI JA MIKSI PS-PUOLUEESSA ON KÄYNNISSÄ PUHDISTUS

      SOININ PUOLUEEN PUTSAUS VOI TARKOITTAA VIRAN MANKUMISTA SIPILÄLTÄ
      Haluaako diplomaatiksi esim. Turkkiin?

      Voi miettiä, miksi Perussuomalaisissa jaellaan potkuja RUNSAASTI JUURI ENNEN KUNTAVAALEJA. Normaalisti sitä pidettäisiin tökerönä puoluejohdon virheenä

      Mahdollinen selitys voisi olla se, ETTÄ SOINILLA ON JUURI NYT MENOSSA KAIKKEIN SYVIN SIPILÄN NUOLENTAJAKSO,

      SOININ PITÄISI PÄÄSTÄ ulkoministeriön VIRKAAN ENNEN 2019 KATASTROFIVAALEJA, JOISSA PS KATOAA KUIN KUUSI LUMEEN

      SOININ on siten nopeasti KIRKASTETTAVA KILPEÄÄN MATUJA SUOSIVANA SUVAKKINA. Soini on aikaisemmin ilmoittanut, että hän on ainoa EU-ulkoministeri, jota matuasiat eivät kiinnosta juuri ollenkaan eli diplomaattivirka voisi olla jonkin matumaan suurlähettilään virka? Minkä muslimimaan? Turkinko?

      Soini on antanut ylistäviä lausuntoja muslimijohtajista ja lausuntoja Jordanian sanomalehdelle ja ylistänyt Jordanian kuningasta. Mutta naurettavuuteen asti Soini on ylistänyt TURKIN DIKTATUURIA

      http://www.aamulehti.fi/kotimaa/soini-tapasi-erdoganin-ankarassa-mielenkiintoinen-paiva-jonka-muistan-lopun-elamaani-24198177/

      http://www.savonsanomat.fi/kotimaa/Soini-Suomi-tukee-Turkin-neuvotteluprosessia-EU-jäsenyydestä/908765

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/201701122200052650_uu.shtml Soini rinnasti Suomen ja Turkin arvopohjan

      DIPLOMAATTI-SOININ YLISTÄESSÄ TURKIN DIKTATUURIA, TURKKILAISET DIPLOMAATIT HAKEVAT JOUKOLLA TURVAPAIKKAA MM. SAKSASTA http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/yli-130-diplomaattistatuksen-omaavaa-turkkilaista-hakenut-turvapaikkaa-saksasta/6323898

      Soinin pehmeäkätiset jatkavat PS-puolueen puhdistustoimia juuri ennen kuntavaaleja, koska on kiire

      Tällä kertaa vuorossa on Kiemunki
      https://blogit.perussuomalaiset.fi/terhi-kiemunki/maahanmuuton-kutannukset-selvitettava-tampereella/

      Noin 150 euron junalipun lasku oli liikaa PS-eliitille
      https://www.kansalainen.fi/terhi-kiemungin-erottamisen-syyksi-paljastui-junalippu/
      Tampereen Perussuomalaisten paikallisyhdistyksen hallituksen jäsenten mielestä puheenjohtaja Terhi Kiemungin puolueesta erottamisen syy on käsittämätön ja ajankohta pahin mahdollinen kuntavaaleja ajatellen. Kyse on yhden junamatkan maksusta

      Tampereen perussuomalaisten hallitus ei aio jättää asiaa tähän
      https://www.kansalainen.fi/perussuomalaisten-puoluehallitus-erotti-terhi-kiemungin-puolueesta/
      https://tampere.perussuomalaiset.fi/ps-erotti-kiemungin/ Me allekirjoittaneet Tampereen Perussuomalaisten hallituksen nimenkirjoittajat olemme pöyristyneitä tänään saamastamme tiedosta. Hallituksemme puheenjohtaja, yhdistyksemme keskeinen voimavara, on erotettu puolueesta eilen

      • M.V.Lehtinen

        Nyt on vasemman laidan pääajattelijan Susanna Kuparisen toimesta selvinnyt, että median tehtävä on tuoda esille epäilyksiä. Siis epäilys riittää. Todistelu jää sitten oikeuslaitokselle. Epäilys muuttuu mielikuvan luomiseksi, jos sitä toitotetaan jatkuvasti ja jätetään vasta-argumentit piiloon. Niitä paljon puhuttua sensuroituja paljastuksia ei siis ole olemassakaan. Jääskeläinen on viisas mies.
        Normaaleissa medioissa yksi toimittaja hoitaa epäilyksen julkistamisen, toiset etsivät uusia epäilyksiä. YLE on epänormaali media. Siellä kaikki haluavat julkistaa samaa epäilyä. Vääräksi osoitetun epäilyn korjaamiseen ei tahdokaan sitten löytyä halukkaita.


    • demarienvihollno1

      ..niin, Sipilän perheen rahan tienaaminen ei ole huhua tai mielikuvien luomista. Pääministerin asemallaan järjestää miljoonia veronmaksajien tuki rahaa lastensa yhtiöön jne...sipilän käytös ollut omituista. Ja keppu johtajan avuksi rientämminen YLE:ssä ollut ehdottoman selvää...

      • E.Konomi

        Vain idiootti uskoo tosissaan, että joku umpirikas ihminen olisi kiinnostunut muutaman prosentin omistussiivuihin mahdollisesti saatavia muutaman promillen osinkoja.


    • Hyväpäätös

      Ylen ajankohtaisohjelman taso nousu heti huomattavasti, kun yksi ärsyttävä jankkaaja otti ja lähti. On hienoa katsella esim. Annikaa toisin kuin sitä Susanne-parkaa.

    • SuomalainenValheJaTotuus

      Valhemediat ovat jo niin hätää kärsimässä, että ovat yhtäkkisesti, hädissään alkaneet silloin, tällöin kertomaan jopa totuutta! Kansa lukee keskustelufoorumeita, saa todellista tietoa ja mm. linkkejä nk. eräänlaisen vapaan maailman lehdistöihin. Tai ainakin tietoihin joita suomalainen valhemedia pihtaa. Suomalainen Sirola-media ei tiedä miten päin olisi, kun jopa S24 saattaa ohittaa heidät totuuden uutisilla!

      Aiemmin jotkut mediat tukivat mm. poliitikkoja jotka vaativat isis-läisille sotaveteraanistatuksen, eli että Suomesta muslimimaihin lähteneet murhaajat (siellä saa tappaa ja kiduttaa vapaasti, tehdä pahojaan!) olisivat tasavertaisia suomalaisten sotaveteraanien kanssa. Nyt on Valhemediat olleet pakotetut kertomaan hiukan oikeaakin totuutta, siitä mitä islam yleensä ja ISIS eritytisesti on.

      Tänä aamuna ISIS-IS kertoo (ketjua ei saa kommentoida, mutta onhan kuitenkin S24!), kuinka nuo terroristit mm. sitovat koiranpennun ympärille räjähteitä ja lähettävät taivaan tuuliin. Ihan kuin islamin tuntijoille muslimien harjoittama julma eläinrääkkäys ja samalla tavoin mm. omien pikkulastensa uhraus (pienelle pojalle, tai etenkin tytölle pommivyö ympärille) olisi tuntematon käsite. En viitsi kertoa mitä kaikkea on tuosta paskasakista tunnettu laajemmin maailmalla jo vuosikymmenien ajan. Tiedän kauheampiakin asioita kuin tuon viattoman pikkueläimen kohtalo, niiden käsissä jotka ovat eläintäkin alempia otuksia. Koirassakin on enemmän jumalallista sielua kuin tuossa joukkiossa.

      Mediat kertovat ikivanhat totuudet kuin yhtäkkisen herätyksen saaneina: "Me olemme totuusmedia! Älkää uskoko mitä tahansa uutisia, vaan etsikää tietoa meiltä!" Jotakuinkin näin HS mainostaa itseään, muist. YLEn kanavalla.

      Nauran aina katketakseni ääneen kun näen tuon epätoivoisen yrityksen haalia luottamusta! Totuus on pakottanut Valheen pukeutumaan osin Totuuden vaatteisiin. Tästä tulikin mieleen V. Vysotskin laulu, jonka Malin veljekset esittävät suomeksi: "Valhe ja Totuus". Kertoo kommunismin ajasta NL:ssa, siitä ajasta, joka meillä on nyt Suomessa. Venäjähän on tänäpäivänä jopa aidommin vapaa maa ja demokratia kuin Suomi.

      https://www.youtube.com/watch?v=D3WJjCpJ9rQ
      .

    • ..Sipilä GATE jatkuu, YLE:n toimitusjohtaja suojelee nyt suomen raharikkaita:

      "YLE julkaisi viime vuoden huhtikuussa jutun, jonka mukaan Georg ja Henrik Ehrnrooth ovat hankkineet omistukseensa luxemburgilaisen LWM-yhtiön, joka on luonut asiakkailleen yhtiöitä veroparatiiseihin ja joka palveli Suomessa muun muassa entistä Nokian toimitusjohtajaa ja hallituksen puheenjohtajaa Jorma Ollilaa.

      Ollila on toimitusjohtaja Kivisen entinen läheinen työtoveri ja esimies Kivisen Nokia-vuosilta.

      HS:n mukaan pian jutun jälkeen Kivinen tutustui Jussi Erosen vetämään ajankohtais- ja featuretiimiin. Keskustelu ajautui veroparatiisiyhtiöitä koskevaan juttuun, josta Kivinen oli paikalla olleiden Ylen toimittajien mukaan "todella hermostunut".

      - Kivinen alkoi selittää, että hän oli juuri kerännyt lahjoituksia varakkailta suomalaisilta Radion sinfoniaorkesterille soitinhankintoja varten. Se oli sujunut hyvin ennen veroparatiisijutun julkaisua, mutta kun juttu julkaistiin, keräys alkoi tökkiä. Ensin luulimme sitä vitsiksi, mutta Kivinen oli aivan tosissaan, Eronen kertoi HS:lle.

      Lehden mukaan useampi paikalla ollut vahvistaa keskustelun kulun. Kivisen "soitinrahoituskeräysvaikeudet herättävät talossa ihmetystä", HS kertoo.

      Kivinen ei itse halunnut avata keskustelua HS:lle. Hän kuitenkin sanoi, ettei vaikuta journalistisiin päätöksiin, vaikka hänellä "on voinut olla käsitys joistain jutuista".

      - Tämä on tarkoituksellista asioiden väärää yhdistämistä, sitä on tehty viime kuukaudet, Kivinen sanoi lehdelle...."

      YLE siivottava, potkut koko johdolle. Riippumattomat toimittaja johtajat tilalle...

    • Funlandiankansalainen

      On se vaan ihmeellsitä, että arvasin jo aikaisemmin, että kaiken takana on kepu ja jumalasta seuraavan Ollilan renki Kivinen ja sen juoksupoika Jääskeläinen. Kepun kiemurat lemuaa penikulmien päähän. Ilman raikastamiseksi putsaus on aloitettava yläpäästä.

    • tarkkanäköinen

      Kyllä aloittaja on oikeassa, s. päivärinta on KORKEAN vasemmistolaisenPROFILIN omaava toimittaja . SUOMEN YLE:ssä pitää olla KORKEAN MORAALIN ja PUOLUEETTOMUUDEN omaavia toimittajia, toisin sanoen ,nämä paskaläjät kun lähtevät , ilma puhdistuu.

    • tasapuolisuuteen

      Jos tämä olisi uutispalsta, valeuutisten määrä olisi ylivoimainen. Valeuutisia/mielipiteenmuokkausta/aivopesua on aina ollut ja tulee aina olemaan, ja viestijä on aina viestinsä näköinen.

      Vasemmistolaiset näkökannat eivät edelleenkään pääse tasapuolisesti mediaan. Ylen uutisointi ja ajankohtaisohjelmat ovat valtaosaltaan oikeistolaissävytteisiä. Pääjohtajalla ja päätoimittajalla on tietenkin osuutensa asiaan. Täysin riippumatonta lehdistöäkään ei ole Suomessa.

      "Yhtä totuutta ei ole", on kysymys näkökulmasta. Miljonäärin huoli on paljolti osinkojen suuruudessa, leipäjonolaisen huoli on leivässä ja asumisesse.

      • KuvaEiHuijaa

        YLE:llä näytetystä dokumentista voisi päätellä, että leipäjonojen tarjontaan pitää lisätä myös savukkeet.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2525
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2203
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1877
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1641
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1606
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1605
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1558
    8. 75
      1459
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      108
      1376
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe