KTM 8000 km Kurko Ilmailulääketieteellisesti terve

ThainAviomiesOriginal10

Otsikon itseään Hillopäällikkönä ja mailman ykkösvalioyksilönä pitävä lentokapteeni, joka katsoo olevansa rikas ja sivistynyt, vastavuoroisesti pitää kaikkia muita motoristeja fattaporukkana.

Tämä ilmailulääketieteellisesti tervepäinen henkilö omien kertomuksiensa mukaan on vaihtamassa 8000 kilometriä ajetun moottoripyöränsä, jonka pyörän penkiltä hänen jalkansa ei yllä asfalttiin, nyt uuteen KTM moottoripyörään.

Ihan lonkalta heittäen ja arvioiden hän on kirjoitellut lähinnä päivittäistä itsensä kehumisen päiväkirjaa ja toisten motoristien ala-arvosteluitaan vähintään yksi kirjoitus jokaista sataa kilometriä kohden.

Arvelen että tätä tervepäisille ja moottoripyöräilystä terveellä tavalla kiinnostuneille tarkoitettua moottoripyöräilyaiheista keskustelupalstaa lukee runsas määrä henkilöitä, jotka ei katso tarpeikseen kirjoittaa omia näkemyksiään.

Teille hyvät asianmukaisesti moottoripyöräilystä kiinnostuneet motoristeiksi ryhtyvät ja vanhat konkarit, toivotan tulevalle ajokaudelle turvallisia ja nautittavia kilometrejä täsmälleen sillä moottoripyörämerkillä jonka olette päättäneet hankkia tai teillä jo on.

Omalta osaltani päätän tämän palstan lukemisen tähän, koska Hillopäällikön oireilulle ei ole olemassa loppua, ennenkuin hän kypärä sisäkaarteen peilissä kiinni katse vakaasti menosuuntaan, jalkatappejansa potkien siirtelee peppuansa, huitaisten kurviin 100 - 200 km/h ja suorilla matkanopeuden ollessa 270 km/h, tulee tilanne että tarina loppuu siihen tavalla tai toisella.

SIIS MALTTIA, JÄRKEÄ, MUKAVAA HARJOITTELUA LIIKENTEEN ULKOPUOLELLA JA SITTEN BAANALLE HYMYSUIN JA LAPANEN PYSTYYN KUN TULEE SAMAN HENKINEN VASTAAN.

84

578

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HondaKurkonAkseli

      Miksi tämä killisilmän vinkuintiaanin ( puolisonsa mies vai nainen, jutuistaan päätellen mies) aviomieheksi itseään manostava pelle sitten pyörii näillä sivuilla? Mene harjoittelemaan sitä ajamistasi vaikka Laakson liikennepuistoon, oikea paikka rullatuolivammakolle.

      Minä ajelen SAlla vapaa-aikana, ja sivuduunissa Bantulla, työmatkatkat Alfalla, kotona kauniilla rotunaisella. Kuis teidän ohrapuurot ja aamulääkkeet? Onko omaishoitajia, vai päiväntasaajan poikia rullatuolianne tuuppaamassa? Buaahhaahhaaaaa.

      HarleyTyttö, sait lehtijuttujen mukaan porttikiellon Stadin hinttibaariin?

    • HarleyTyttö

      Edellä kirjoitus ilmailulääketieteellisesti tervepäiseltä henkilöltä.

      On myös olemassa oikea lääketiede, joka tuntee skitsofrenian ja narsismin, sekä kun näiden oireyhtymät yhdityvät kuten Kurkolla ja tuohon vielä lisätään hänen moottoripyöräilyasenteensa ajotapoineen, on aikapommi viritetty.
      Se onko Kurko vain itselleen vaaraksi vai myös ympäristölleen, jää nähtäväksi mutta poksahdus on varmaa.

      Korjaan hieman aloittajan näkemystä totuudella:
      Kurko on palstalle kirjoitellut edellä olevan tasoisia aivopierujansa melko tarkalleen yhden kirjoituksen jokaista 50 kilometriä kohden, sekä vielä on epäselvää mikä oli mittarilukema oireilun alkuhetkinä.

      Kurko on kirjoittanut yhden ainoan asiallisen kirjoituksen palstalle, jossa hän avautui ketjujensa huoltotoimista, sekä kertoi jalkansa olevan siten lyhyet, että hänellä ei yllä molemmat jalat samanaikaisesti asfalttiin.

      Minäkin aloittajan tavoin lopetan tämän palstan lukemisen tähän, joten Kurko voi minun puolestani jatkaa edellä olevan kirjoituksensa mukaisia aivopierujaan täysin vapaasti ja niin kauan kuin hän niistä tyydytystä saa.

      Toisin sanoen Kurkon sanoja lainaten, Kurko voi jatkaa näillä sivuilla pyörimistä.

      OIKEILLE JA TERVEPÄISILLE MOTORISTEILLE TOIVOTAN MUKAVAA AJOKAUTTA.

      Kurkolle opettavaista ja ikimuistoista pesäpallokautta.

    • HarleyTyttö

      Tai en lopetakaan täällä pyörimistä. Oon ihastunu HondaKurkoon, sen KTMään, neljään nauhaan olalla, paksuun hauikseen, ja isoon palkkaan. Tosin sen vaimo voi olla mustis, vaikkei Kurko ookkaan homo niinkun minä. Ei mulla taida olla mahkuja siihen.
      Menen siis takasin Jakiksen vammakkolaan lukemaan mp-lehtiä, hiplaamaan itseäni ja kavereitani, ja syömään kaurapuuroa aamupalaksi. Kyllä mä tota Kurkoa vielä kyttään, jos sen vaimo kuolee tai lähtee kotiinsa Pohjanmaalle, niin silloin voin yrittää. Pyörin iltaisin lentokentällä, jos Kurkon näkisin siellä vaikka vain vilaukselta.
      Tai sitten epätoivoissani menen jakorasiaksi johonkin poikabaariin.

      • TervepäinenMotoristi

        Tuossa yllä oli maininta skitsofreniasta ja narsismista, jota Kurko HarleyTyttönä ei tainnut ymmärtää.
        Mutta tätähän Kurko on harjoittanut Kuusamosta käsin viimeisen vuoden.
        Yhdentekevää minkä ikäinen ( 51v ) hän on, yhdentekevää missä ammatissa
        ( lentokapteeni tai postinjakaja ) hän on, kuinka varakas hän on ja onko hänellä metrinkään motoristikokemusta, tämä Kurko edustaa kaikkea sitä, mitä me motoristit emme kaipaa motoristimainettamme pilaamaan.


    • HarleyTyttö

      Motoristimaineen pilaaminen? Kuinka voi pohjalta päästä vielä alaspäin? Vai millaista mainetta tarkoitat?

    • KivaKeuliiKunOsaa

      Taas on perjantai, joka perinteisesti tarkoittaa ALKOHOLISTI KURKOLLE perjantaipulloa ja oireilua palstalle iltapäivällä viimeistään kello 14.00.

      Nähtäväksi jää minkä roolin hän tänään ottaa, pysyykö hän HarleyTyttö roolissaan kuten jo kaksi kertaa edellä, vai onko hän tänään Jutustelija1 tai jotain muuta ?

      ThainAviomiesOriginal ja HarleyTyttö, jotka kummatkin on Harley-Motoristeja sen ottaen Kurkoa aivan älyttömästi pattiin, on päättänyt lopettaa Kurkon AIVOPIERUJEN lukemisen.
      Näin teen minäkin, joten:

      Kurko voi aloittaa tahtoessaan aivopieremään myös minun nimimerkilläni mikäli orkuttaa itseänsä sillä kuten nauttii olostaan HarleyTyttönä.

      MOTORISTEILLE TOIVOTAN TURVALLISTA AJOKAUTTA JA JOS ON MIELI KEULIA NIIN OHJEENA ANNAN, ETTÄ KANNATTAA HARRASTAA VAIN KENTÄLLÄ JA HUOMIOIDA ETTÄ VOI KÄYDÄ KALLIIKSI JA OTTAA KIPEETÄ.

      Kurkolle toivon ilmailulääketieteellisesti määrättävän aamuvelliin oikeat pillerit ja mieluiten valvotuissa olosuhteissa.

    • HondaKurkonAkseli

      Klo 14.00 ja kaikki hyvin Larussa ja Kurkon pesueessa.

      En minäkään jaksa enää teidän HD-leperryksiänne ja kemiallista reseptilääke-Thaimaatanne. Käykää edes Forssassa katsomassa Harrikoita, ei teillä rahaa sellaiseen ole kuitenkaan.
      Saatan saada uuden SAni jo huhtikuun lopulla. Meneekö se sitten yhteiskuljetuksessa Pohjanmaalle, vai tulee suoraan Laruun, jää nähtäväksi. Kuitenkin nykyinen SA on saatava jotenkin rouvani kotikaupunkiin. No, asia kerrallaan.

      Nyt toivotan teille kaikille aurinkoista kevättä ja kesää, ja poistun keskuudestanne (siis vain netissä). Ajakaa ihmisiksi.

      HondaKurkonAkseli

      • HarleyMotoristit

        Kiitos asiallisesta kommentistasi.
        Toivottavasti poistuit.
        Mukavaa ajokautta Sinullekin toivottaa kaikki kloonisi ja harrikkayhteisö niin thaimaasta kuin hesasta.


      • Jutustelija1

        Joo toivon hyvää kevättä ja kesää myös takaisin.


      • HondaKurkonAkseli

        Jutustelija1, en ole lainannut nimimerkkiäsi, ja kirjoituksistasi päätellen olet ainoa tervepäinen (itseni lisäksi?) tällä palstalla. Kaikkea parasta sinulle ja ajokausillesi. Moikataan baanalla kun tavataan.


      • KTM12901301

        Me jotka olemme luvanneet olla kommentoimatta, toivotamme vielä toivottavasti viimeisen kerran mukavaa ajokautta ilmailulääketieteellisesti ainoalle tervepäiselle ja normaali lääketieteellisesti tervepäiselle, kun Teitä on kokonaista kaksi tervepäistä tällä palstalla, kaikkea parasta Teille.
        SUOMEN MOTORISTIEN TERVEYDENTILA HUOLESTUTTAA KUN ON OLEMASSA VAIN KAKSI TERVEPÄISTÄ PALSTALLA, MONTAKO TERVEPÄISTÄ LIENEE BAANALLA?

        Nimimerkkini on oma ja ihan itse kekattu omasta mielestäni tervepäisenä, pääsenkö tervepäisten glubiin ?


      • HdKuningasTervepäinen

        Yhteydenpitoni Harley-Motoristi-Herrasmiesten kanssa arvelemme, että Kurko ei kykene lopettamaan oireiluaan rikkaana ja sivistyneenä ilmailulääketieteellisesti tervepäisenä, päädyin vaihatamaan nimimerkkini vastaisuuden varalle.


      • Jutustelija1
        HondaKurkonAkseli kirjoitti:

        Jutustelija1, en ole lainannut nimimerkkiäsi, ja kirjoituksistasi päätellen olet ainoa tervepäinen (itseni lisäksi?) tällä palstalla. Kaikkea parasta sinulle ja ajokausillesi. Moikataan baanalla kun tavataan.

        Joo en Kurko sinua siitä epäillytkään, mutta toki nikkiäni täällä lainaillaan kun se ei ole rekisteröity niin kuin ei omasikaan.


      • NikkilästäKirjoitan

        Mistä voi lukea lainaamattoman nikin asianmukaisen kommentin koskien KTM hankintaa?


    • HdKuningasTervepäinen

      Olen kuitenkin homoseksuaali, en omista HDtä, koiratkin kusevat kintuilleni, en oo koskaan ollu naisen kaa ns. silleen, enkä tiedä käytänkö miesten vai naisten vessaa. Onhan mulla mielialalääkkeetkin. Huomenna Kuopion kirjastoon tavaamaan Bikelehteä.

      • 12901301

        Näin tämä siis jatkuu mailman tappiin asti ilmailulääketieteellisesti tervepäisen, rikkaan ja sivistyneen hillopäällikkö Kurkon toimesta, nyt edellä olevallakin nimimerkillä.
        Idiootti mikä idiootti, sitäei mikään muuta.


      • HondaKurkonAkseli

        Niinpä, mutta onko sinulla osoittaa kuuden kuukauden välein 40-v. synttäreistä lähtien tehty täysi terveystarkastus sotilaslentäjätasolle sisältäen painekammiot ja pyörivät tuolit, myös psyykkisen puolen, jossa sinut on todettu terveeksi, kelpoisaksi toimimaan lennonjohtajana ja liikennelentäjänä, molemmissa hommissa vastuussa satojen ihmisten hengestä ja turvallisuudesta? Tässä ja nyt, hetkessä, sekuntien päätösajalla?
        Jos olen mielestäsi idiootti, olkoon sitten niin. Syön lounasta BP:ssä, ja nauran tuollaisille akuankoille. Omaa tyhmää idioottinauruani.

        Menepäs nyt kirjaston koneelle taas selaamaan homopornoa. Osta pari keskiolut purkkia fattarahoillasi kotimatkalla Vuosaareen tai Länsimäkeen.


      • HondaKurkonAkseli

        Lisäyksenä, jos saan sinulta idiootti-diagnoosin, ja Suomen johtavilta ilmailulääkäreiltä Tilkasta ja Finavian lekureilta kelpoisuuden hommiini lennonjohtajana ja liikennelentäjänä, kumpaahan uskoisin, tai kumpi vaikuttaisi työhöni mitenkään?

        Huh huh. Koska sinulla on taas työkkäripäivä? Pääsetkö leipäjonoon siinä välissä? Saitko fattasta vaatelappuja?


      • ChiangMaiOriginal1

        Hyvä Kurko.
        Minulle on yhdentekevää miten Sinä olet selvinnyt painekammioista ja PYÖRIVISTÄ TUOLEISTA, mutta mikäli Sinä pidät itseäsi tervepäisenä kirjoitellessasi edellä olevia moottoripyöräpalstalle, se on Sinun asiasi.
        Minä olen kertonut lopettavani kommenttini Sinun aivopierujesi johdosta, mutta koska Sinä tahdot pitää otsikon vireillä, niin saamasi pitää.
        Meillä täälä Chiang Maissa mukavat ajokelit ja tilaamani 2017 mallin Road King Electran perällä luovutetaan mnulle ensi viikolla.
        Siksi Road King koska en oikein pidä Electran etuosasta, mutta killisilmä vaimoni ja sekarotuinen poikani tykkää istua kunnon penkillä ja laatikotkin sen johdosta, että en ole Sinun kaltainen pikkureppumotoristi.
        Nauti Kurko hyvä elämästäsi rikkaana ja sivistyneenä sotilaslentäjätasoisena valioyksilönä ja minä omalla tavallani vaikka minun tervepäisyyttäni ei olekaan testattu pyörivässä tuolissa.
        MOTORISTEILLE TOIVOTAN MUKAVAA AJOKAUTTA JA KURKOLLE AAMUVELLIIN PILLEREITÄ.


    • HarleyTyttö

      Nyt sotilaslentäjätasoinen rikas, sivistynyt ja pyörivällä tuolilla tervepäiseksi todettu moottoripyöräilystä hotellilta hotellille pikkureppu selässään, kypärä sisäkaarteen peilissä kiinni katse tiukasti menosuuntaan, jalkatappeja potkiva persettään penkillä vemputtava, kurviin 100-200 km/h huitaseva 270 km/h matkanopeutta ajava Kurko heitti sellaisen kuperkeikan, että kun minulla on aikaa, aloitan uuden keskustelun otsikolla KURKO, TAISTELULENTÄJÄTASOINEN MOTORISTI.
      Siihen asti jos on kiinnostusta jollain tulla tuon tasoiseksi motoristiksi, niin pultatkaa konttorituoli lattiaan ja remmeillä itsenne tuoliin.
      Sitten lehtipuhallin syliin ja ei muuta kuin hanaa, niin ......

    • 1301

      KTM SA ID-100-TTI

    • HondaKurkonAkseli

      Kylläpä teillä verenpaine nyt nousee. Ymmärrän hyvin, että kaikki suomalaiset eivät voi olla kaltaisiani supermiehiä, koska jos olisivat, sotakoneen ja/tai liikenneluokan koneen ohjaimiin pääsisi kuka vaan, ilman mitään testejä. Mutta ettepäs ole. Minäpäs olen. On testattu. Hyväksytty. Kurssit käyty. Ammatissa viimeiset 27 vuotta. Repikää siitä, keharit ja laitoshoidokit.

      Vaikka takatassuni eivät yllä yhtäaikaa julmetun ison KTMn päältä tatamiin, se ei haittaa lennonjohdossa. Bandeirantessa napinpainalluksella saan siirrettyä polkimia haluamaani asentoon.

      Eikä teillä ole naistakaan, jos olette edes niistä kiinnostuneita. Joku unissaan ajeluttaa Harrikalla killisilmää ja orpovesipäämukulaa Taimaasessa, sitten herää kuset ja paskat housuissa Jakiksen hoitolassa. Nykylääketiede on ihmeellinen asia.

      Vietämme kauniin vaimoni kanssa illan BPssä, vähän viiniä, ja suunnittelemme ensi kesän moporetkeä.

      Tässäpä tärkeimmät. Joko köyhät saivat verensyöksyn?

      • MotoristinVaimo

        Olisi varmaan syytä ilmailulääketieteestä vastuussa olevien henkilöiden kartoittaa, olisiko testejä syytä hieman tiukentaa, että kaikenmailman supermiehet ei niitä läpäise?
        Supermiehelle tiedoksi, että tällä palstalla kukaan ei ole kiinnostunut takatassujesi käytöstä töissäsi, vaan enemmänkin naurattaa moottoripyöräilysi sekoittaminen lentojuttuihisi.
        Mene hyvä Kurko vaimosi kanssa taas sinne ravintolaan suunnittelemaan ensi kesän moporetkeä.
        Moporetkeä sinun onkin hyvä alkaa suunnittelemaan näin hyvissä ajoin koska kaikki suunnitelmasi sinun tulee oireilla tälle palstalle, joten voinet sitten huomenna klo 14 lukien kun olet taas avannut perjantaipullosi, ladata tänne palstalle minkäleiseen moporetkeen päädyitte toista viinipulloa avatessanne.
        Mielenkiinnolla odottaen.........


    • HondaKurkonAkseli

      Oma suunnitelmani on Finnlinesin ropax-laivalla Vuosaaresta Saksaan leppoisasti, siitä tilanteen mukaan johonkin, ehkä Hampuri-Amsterdan-Berliini, Puolan Gdansk, josta pääsee lautalla Nynäshamniin Ruotsiin, josta n. 65km Värtanille Siljan terminaaliin, ja Stadia kohti. Tai sitten maitse Berliinistä Kaliningradiin (tarvii Venäjän viisumin), josta Kuurinkynnään (Kurshkoje Kosha) läpi ajaen (upea paikka, pari kertaa ajettu), Via Balticalle Liettuan ja Latvian läpi Tallinnaan, Tallinkilla kotiin. Olemme tehneet lähes samanlaisen retken parikin kertaa viime vuosina. Ainoa ongelma on isoissa kaupungeissa jopa päiväsaikaan, että iso pyörä ulkomaan kilvissä on huumehörhöille selvä "tule ja ota minut" viesti. Paku viereen, mopo kyytiin, siinä meni. Aina pitää jonkun vahtia vieressä.
      Seuraava ongelma on Via Baltican liikenne ja etenkin venäläistaustaiset rekkakuskit. Luottavat voimaansa ja kokoonsa. Muutamankin kerran sattunut, että vastaantulevan kaistalla on bussi, jota rekka ohittaa n. 100kmh minun kaistallani. Jarrua, ja pientareelle. Näihinkin tottui, eikä niillä kulmilla pidä luottaa muihin tienkäyttäjiin tippaakaan, mitä tahansa järjetöntä voi tapahtua.

      Muuten hienoa paikkaa; linnat, pikkukylät, luonto, ystävälliset ihmiset, hyvä ilmasto.

      Jos joku aikoo lähteä vastaavalle retkelle, niin saanko antaa pari Kurko-idiootin vinkkiä.
      Ajankohta. Touko- ja kesäkuu ovat hyviä aikoja, tai sitten syyskuu, ilma lämmin, hotelleissa tilaa. Euroopassa vasta elokuu on kesälomakuukausi.
      Majoitus. Turha mennä märkään telttaan leirintäalueelle, kun lähes samaan rahaan saat hotellin tai motellin aamupalalla, lämmin huone, ja mopolle talli. Lomalla ollaan mukavasti; jos haluaa kärvistellä märässä teltassa tippa nenänpäässä, sen voi tehdä täälläkin, ilmaiseksi. Ei etukäteisvarauksia, se sitoo liikaa. Emme ole koskaan jääneet asunnotta, paitsi kerran Norjassa juhannuksena oli läheltä piti -tilanne, mutta sekin järjestyi, lähinnä rakkaan vaimoni rantaruotsalaisuuden ansiosta.
      Vakuutukset kuntoon. Passi, pyörän paperit, huollot tehty, renkaat (Saksassa vaihdatin kerran takarenkaan, tuli hyvä), jarrupalat, jne kuluvat osat, eurooppalainen sairaanhoitokortti, GreenCard, euroja ja muoviraha mukaan, Visa tai MC on hyvä. Ei liikaa matkatavaraa; pieni reppu selkään, alusvaatteet, hygieniavehkeet, fleece varalle, tuulta- ja vettäpitävät vaatteet ajovarusteina (ei välttämättä nahkaa tai gorea), kaikki muut saa ostettua, jos tarvitsee.

      Naurettavinta, mitä tiedän, on iso GW laukut täynnä tavaraa, lisänä vielä teltat, makkarit, telttatuolit, tankkilaukku, satamassa matkalla jonnekin Eurooppaan. Lihava co-pilot takapenkillä kiljumassa luonnonsuolikuoressa, läski pilotti joka ei juurikaan ymmärrä mitään matkailusta, yhdistelmän kokonaispaino n. 600kiloa. On nähty. Huh huh.

      Tämä oli alustava matkasuunnitelmani, saas nähdä, onko rakas vaimoni samaa mieltä, vai haluaako mennä jonnekin muualle. Koska matkustamme aina yksin, emme laumassa, niin siinä on oma vapautensa. Lisäksi uusi SA on sisäänajettava ja huollettava, sitten matkaan.

      Toivotan teille hauskaa viikonloppua, jopa Jakikseen (sorry, Taimaaseen).

      • Jutustelija1

      • ChiangMaiOriginal1

        Hieno suunnitelma henkilölle joka tahtoo tehdä samaa kuin ennenkin, onhan se turvallisempaa niin.
        Minä en tuota ole tehnyt, kun ei pätkääkään kiinnosta puolat ja latviat, kuten ei kiinnosta viro eikä venäjäkään, mutta ruotsi ja norja on kierrelty, jonka johdosta suosittelen stokiksen saaristoa ja vaikka kotiin saariston kautta pienemmillä purkeilla. (hotelleja löytyy)
        Sen sijaan olen ajellut suomesta espanjaan ja italiaan, mutta siitä ei sen enempää koska olen fattaporukkaa.
        Telttailusta olen samaa mieltä.
        Oikein mukava että olet löytänyt itsellesi nyt suunniteltavaa ja toteutettavaa kesämatkailua ja terveisiä vaasalaiselle vaimollesi.
        Ole varovainen äläkä luota muihin tienkäyttäjiin, nimittäin vastaan voi tulla joku kurvissa 100-200 lasissa kyprä peilissä tai suoralla 270 etupyörä voblaten.
        Jos on asfaltti vex kurvissa ja vastaan tulee traktori trukkipiikit edellä latviassa, niin ei muuta kuin potkuja jalkatappeihin ja hanaa.


      • HondaKurkonAkseli

        Ei tässä turvallisuutta haeta, vaan sitä, että pääsee helposti lyhyillä etäisyyksillä, ei tarvitse istua 800km päivässä mopon päällä, kun sen ajan voi käyttää muuhunkin.Ei moottoripyörämatkailun idea ole pelkästään ajaminen. Sitä voi tehdä täälläkin. Vetäise aluksi kesällä eestaas Kemijärvelle Stadista, katoaa pahin sotahulluus.
        SA on hyvä peli autobahnilla, mutta parhaimmillaan pikkuteillä 80-120kmh nopeuksilla. Näkee maisemiakin.

        Mitä tulee mainitsemiini maihin, ei aina tarvitse mennä samoihin kaupunkeihin tai maihin, alustava suunnitelma on esimerkki ja haulikkotähtäyksellä tehty. Sinnepäin, mihin nyt sattuu joutumaan. Aamutelkkarin säätiedotuksen mukaan joskus ajettu, auringonpaistetta seurattu. Ei ole niin tarkkaa. Navigaattori on repussa, mutta kellolla pärjää hyvin aurinkoisena päivänä. Jos osaa. Sitä paitsi se on (oli) paras systeemi Puolassa ja Baltian maissa, jotka EU-rahaa saatuaan rakensivat teitä jostain johonkin, päämäärättömästi, vanhat opaskyltit teiden varsilla. Ilmansuunnan mukaan, tai katsoi vastaantulevien autojen rekisterikilpiä, tulivatko ne sieltä, mihin olimme menossa.

        Väitäthän sinäkin laukkaavasi Thaimaahan joka talvi. Miksi? Tosin päälääkärin lähetteesi on M5, pakkohoitoon tavattaessa, joten Jakiksen hoopola on talveksi hyvä paikka, siellä aina ystävä ja lajitoveri. Saat vertaistukea ja mannapuuroa. Lisäksi pääset tänne höperehtimään eri nimimerkeillä.


    • Jutustelija1

      Minua jäi yövuorossani askarruttamaan muutama mielenkiintoinen seikka Kurko.
      Korjaan kuitenkin puolueettomana ensin, että thaimaan mies ei ole kertonut laukkaavansa thaimaahan joka talvi, vaan kertonut asuvansa sielä poikansa myös käyden koulua sielä.
      Matkasuunnitelmasi on mielestäni hyvä, mutta koska olet kertomasi mukaan samoille seuduille tehnyt matkasi muutaman kerran ennenkin, niin vastaisitko, minä vuonna ja millä vermeillä?
      Myös askarruttaa ajovarusteesi, jotka ei ole nahkaa eikä gorea, mitä ne ovat koska luonnollisesti olet hankkinut vaimollesikin turvalliset vaatteet?
      Ymmärsin että ostat matkalla tarvitsemasi vaatteet ja päivään kuuluu muutakin kuin ajamista, vietättekö te aikanne ajokamppeissa, kun reppuun ei mahdu kahden henkilön muita ulkovaatteita?
      Entä ostatteko te aina uudet vaatteet kun tarvitsette, koska edelliset ostamanne ei mahdu reppuun?

      • ThainAviomiesOriginal1

        Huomenta Kurko sinne kaamokseen.

        Minuakin kiinnostaa samat seikat kuin Jutustelijaa, jota Jutustelijaa pidät ainoana järkevänä keskustelijana palstalla itsesi lisäksi.

        Omalta osaltani lausun, että Sinulla on varsin oiva tapa virittää riidanhaluasi itse keksimillä väitteillä ja sitten niihin vastaamalla, jonka johdosta muistisi virkistämiseksi kerron, että en ole sanallakaan maininnut 800 kilometrin päiväetapeista, vaan se on sinun virittämä.

        Myös aina vaan ja edelleen rikkaana, sivistyneenä ja ilmailulääketieteellisesti tervepäisenä henkilönä päivästä toiseen katsot tarpeelliseksi perheeni mollaamisen, joten:

        KILLISILMÄ VAIMONI JA ORPOVESIPÄÄMUKULANI PUOLESTA TOIVOTAN SINULLE ARVOISA HILLOPÄÄLLIKKÖ JA VAIMOLLESI, JOKA ON KAUNIS PITKÄSÄÄRINEN LAATUROTUNAINEN JOPA RUOTSINKIELTÄ MYÖS PUHUVA, ERITYISEN NAUTINNOLLISTA AJOKAUTTA SITEN KUIN TE SEN TAHDOTTE VIETTÄÄ JOKO NETTIPROVOILLEN TAI SITTEN BAANALLA.

        Väitän kuitenkin jo palsta-asiointisi tuntien, että et vastaa Jutustelijan pohdintaan tervepäisen tavoin, koska sinulla ei tervettä päätä ole.


      • HondaKurkonAkseli

        Jutustelijalle, on maailmassa muitakin kevyitä, tuulen- ja kosteudenkestäviä (ei välttämättä rankkasateen, mutta SAssa on melko hyvä sateen suoja) vaatteita kuin mp- vaatteet. Käypä hyvinvarustetussa urheiluliikkeessä. Tai sitten nahkatakki ja Levikset. Gorelenkkarit. Tukevat sandaalit. Luulisi aikuisen miehen mielikuvituksen riittävän tarpeelliseen varustukseen lämpöisen vuodenajan mp-matkailuun. Alusvaatteet ja teepaidat ovat kertakäyttökamaa. Hyvä konsti on sateen sattuessa majoittua lähimpään hotelliin.

        Killisilmän hyysääjälle tiedoksi, että tämä 800km päiväetappi (Saksassa pidempiäkin) on tullut eräältä mp-ryhmältä matkalla Eurooppaan; ei sinulta, joka tuskin olet edes polkupyörällä sellaista matkaa elämäsi aikana ajanut. Jakis on hyvin mäkistä maastoa.

        Jos haluaa turvalliset ajovarusteet, kaikki panssarit, natsisaappaat, kokokypärä, yms. koko ajan vain kakka kurkistaa perssilmästä, koska kaadutaan tai kolaroidaan, niin silloin on paras pysyä kotona tai lähteä Taimaaseen turvalliselle seuramatkalle killisilmäpoikia katsastamaan.

        Jutustelija, mietipä seuraavaa esimerkkinä: lähdössä molemmille farkut, nahkatakki, gorelenkkarit, vuorettomat nahkahanskat, Ray-Banit, puolikypärä, alusvaatteet. Reppuun parit vara-alusvaatteet (Lidlistä), hygieniavarusteet (yleensä ovat hotelleissa ja hotelleista), ohut lämmin fleece molemmille tiukkaan pakattuna, uimahousut, vesipullo, pieni ketjurasva (jos ei käytä ScottOileria), navigaattori, puhelin laturi. Näillä pärjää pääosin joka paikassa. Tietysti pelimerkkejä taskussa. Kuinka ison repun tarvitset näille? Jos tulee puute tilasta, remmi ja pari mustekalaa ratkaisee monta logistista ongelmaa.

        Kun kysyit, olen liikkunut siellä ja muualla Euroopassa Stadin, Unkarin, eteläisen Ranskan, ja Englannin välillä viime vuosina ja alkaen v. '85 Harrikoilla ja isoilla japsimatkapyörillä lähes vuosittain. Maailma muuttuu, joten tietoni tämän päivän asioista ovat ehkä epäkurantteja, mutta perusasiat pysyvät.

        Tämän vuoden retkisuunnitelma on avoin, rakas vaimoni ei halua enää sekundaryssien maihin (Baltia ja muu vanha itäblokki). Kunhan nyt ensin saa uuden mopon, sisäänajon, ja huollon, sitten johonkin vaan. Missä aurinko paistaa. Laivoilla pisimmät legit. Hyvät hotellit. Ei pitkiä päivämatkoja.

        Ottakaa kartta käteen, siitä se lähtee. Ei mitään etukäteisvarauksia lähtöpäivän lisäksi, siinä menee samalla vapaus.

        Saanko avata jo perjantaipulloni?


    • HarleyTyttö

      On olemassa matkamotoristeja ja matkamoottoripyöräilystä haaveilevia henkilöitä.

      Matkamotoristit vähintäänkin ensimmäisen pikkureppumatkansa jälkeen, mikäli ovat niin kokemattomia että sellaisen kokemuksen ovat itselleen hankkineet, eivät varmasti sitä uusi, mutta sotalentäjä Kurko senkun jatkaa.

      Minä ainakin määränpäähän saavuttuani käyn suihkussa ym. ja vaihdan puhtaat vaatteet ylleni ja .......

      Kurkon kaunis laaturotunainen sen sijaan kaivaa pikkurepustaan stringit suihkunsa jälkeen ja vetää yllensä ajokuteet jotka ei ole nahkaa eikä gorea.
      Miksi hän viettää vuorokauden ympäri ja koko matkansa ajan samoissa vetimissä?
      No siksi että pikkureppuun ei mahdu muuta kuin välttämättömät pikkuhepenet, siis ei laaturotunaiselle tyypilliset.
      Tosin Lapualta etiäppäin kotoisin olevat rantaruotsalaiset viihtyvät tuulipuvuissa, jotka vievät pienen tilan pikkurepussa.

      Tosin kukin pesue tavallansa ja Kurkon kuten kertonut.

      • HondaKurkonAkseli

        HarleyPoikaTyttö on ilmeisestikin niitä, jotka eivät ymmärrä mitään moottoripyöräilystä ja matkailusta yleensäkään. Ilmeisesti ruotsinristeilyllekin lähtiessäsi pakkaat mukaasi viikon varusteet ja vähän päälle, vaikka laivalta löytyy kaikki tarvittava ja loput Tukholmasta.
        Olen huomannut, että kaikissa Euroopan maissa myydään nykyään vapaasti vaatteita tavarataloissa. On eri kokoja ja värejä, malleja, materiaaleja. Toisin kuin sinun harmaat Hyvon-pappamalliset puuvillakalsarisi, keltaiset edestä ja ruskea jarrutusjälki takana, marinoitu kusessa ja touhutipassa, ongelmajätelaitos on niiden oikea sijoituspaikka.

        Taidat olla hieman yksinkertainen?


      • HarleyTyttö

        Harrikoilla, katsos poikaa.... ja isoilla japsipyörillä..... no siinähän sitä infoa.
        Farkut, lenkkarit ja loput lidlistä.
        Kyllä mieli muuttuu ekan asfaltti-ihottuman jälkeen, jos ei Kurkolla niin ainakin sillä erityisen kauniilla vaimolla kun polvet auki ja turpa rullalla.


      • HondaKurkonAkseli

        HarleyPoikatyttö käyttää ilmeisesti vessaankin mennessään suojavarusteita. Mites nukkuessa ja ruoanlaitossa? Koskaan ei tiedä, mitä voi tapahtua. Pelokkaat ihmiset eivät luota omiin ajotaitoihinsa ja tilanteenhallintakykyynsä. Mene PoikaTyttö nyt pelkäämään ja vapisemaan jonnekin. Pelimies hallitsee moponsa ja tilanteet, ja ennakoi vaaranpaikat ja muiden virheet myös. Toki koska tahansa voi sattua jotain, mutta senkö takia pukeutuisin joka ajoretkelle syvänmerensukeltajan varusteisiin? Siinä häviää taas moottoripyöräilyn ilo ja vapaus.
        Enhän toisessa työssänikään pidä laskuvarjoa Bantun ohjaamossa, tiedä vaikka jotain sattuis...

        Tietysti teillä hidasälyisillä rähmäkäpälillä voi olla vaikeata liikkua muiden seassa Jakiksen ulkopuolella (ilman hoitajaa) satuttamatta itseänne..

        Kolme tuntia perjantaipulloon.


      • Jutustelija1

        Se on sitten kohta pullon avaus edessä :-)

        Itse kanssa ajelen niin että lähinnä rahaa on matkassa ja ne varusteet joita tarvitsee ajamiseen niin että niillä pystyy myös jalkautumaan kohteisiin asiallisesti. Minulle kun tärkeää pelkän ajamisen lisäksi on myös tutustua kaikkiin kivoihin kohteisiin ihan ajan kanssa jalan liikkuen.

        En itsekään pidä mitään haarniskaa päällä ja ei ole mitään sattunut vaikka vuosikymmeniä olen ajanut. Asiansa osaava järjen päässä pitävä kuljettaja selviää kyllä riittävällä varmuudella että ajot jatkuu myös seuraavana kautena.

        Ei terve aikuinen ihminen tarvitse tänäpäivänä mitään peräkärryllistä varusteita ajoreissuille. Kauppoja ja majoitusliikkeitä on joka suunnalla meni minne hyvään.

        Mutta toki kukin tyylillään, itse en vain halua pilata pyörääni ja sitä kautta ajojani millään turhalla lastilla.

        Live to ride, Ride to live!


    • Jutustelija1

      KURKO !!!!!!!!!!!!

      Sun juttus lenkkarimotoristina on tasoa 15 vuotias mopoilija.

      Nyt minäkin jo siirryn ehdottamaan, että alkaa käyttäytymään ikäsi ( 51 v ) mukaisesti kunnioittaen muitakin kuin itseäsi.

      • Jutustelija1

        Ylempää löytyy oikean jutustelija1:den kommentti, tämä tässä johon vastasin ei sitä ole eikä täytä korkeita standardeitani koska siinä mennään asiattomaan kommentointiin.

        En ole esittänyt täällä kenestäkään palstalaisesta mitään henkisen tason arviointeja nyt enkä ennen.

        Mutta kaikille Kurko mukaan lukien hyvää alkavaa ajokautta, jotkuthan ajavat vuoden ympäri.


    • ThainAviomiesOriginal1

      Hehheeeeeeee.

      No nyt kaksi ainoaa tervepäistä palstalaista on jo napit vastakkain.

      Goretex lenkkari motoristi Kurko vedelly pitkin eurooppaa HARRIKOILLA, SIIS HARRIKOILLA ja isoilla japseilla.
      KUINKA ISOILLA JAPSEILLA ??????

      Susun pikkukyykkykin on iso japsi sellaiselle, jolla ei jalat yllä tatamiin edes honda mankista hohhoooooooooo ja hihhiiiiiiii.

      Nyt on hauskaa thaimaassa, voi vittuvie.

      Lidlistä alusvaatteita hehheeee.
      Urheilukaupasta tuulipuku.
      Goretex lenkkarit toki parempia kuin tavalliset.

      VOIKO IHMINEN UUNOMPI OLLA ??????????

      Ollaan niin rikasta niin rikasta, mutta muovipussukat takalokasuojaan kiinni mustekaloilla, kun ei voi edes matkan ajaksi hankkia takaboxia.

      Kyllä tämä tästä vielä paranee, kun Kurko on ensin käynyt viihdyttämässä perjantaiseen tapaansa ensin itseänsä Lauttasaaren ostoskeskuksen räkälässä.

      HohhoooooHihhihhiiiii siis ihan oikeasti täälä on hauskaa uima-altaalla ja thaimaalaiset ystävänikin nauraa että voiko olla totta, että suomesta löytyy tuollainen pässinpää.

      • Jutustelija1

        Kuten juuri sanoin niin ei ole, nimimerkkini on rekkaamaton ja siksi ajoittain trollien ja muiden hupiveikkojen lainattavissa.

        Toivoisin kuitenkin lainaajien noudattavan hyviä tapoja nikkiäni käyttäessään.

        Huumoria on alatyylin ja solvauksen ulkopuolellakin.


      • HondaKurkonAkseli

        Onko Killisilmänrakastaja saanut puurolounaan ja päivälääkkeet Jakiksessa, kun niin naurattaa? Helppo nauraa hoitolasta käsin, kun yhteiskunta maksaa kaikki. Mutta ostaa Lidlistä 10 kpl lyhyitä kalsareita ja teepaitoja ja sukkia, ei tarvitse pestä niitä, eikä sureta dumpata käytön jälkeen.

        Jutustelija1, en uskonutkaan sinun alentuvan tuollaiseen typeryyteen.


    • HondaKurkonAkseli

      Jutustelija, pitäisikö minun käyttäytyä ja ajaa kuten pelokkaat munattomat laumaperheelliset, joille ainoa oikea kulkuneuvo on julkisella puolella. Enkö saa ajaa missä varusteissa haluan, koska vaan ja missä vaan? Miksi minun pitäisi arvostaa typeryksiä?
      Olen ajanut maantiellä mp:llä satoja tuhansia kilometrejä yli 1000cc pyörillä. Suomessa, Euroopassa, Afrikassa, Pohjois-Amerikassa, kertaakaan en ole kaatanut pyörää, ei kolareita, ei asvaltti-ihottumia, kivaa on ollut. Mutta jos jokaista, lyhyttäkin, ajomatkaa varten pelottaisi niin paljon, että pukeudun syvänmeren sukeltajan varusteisiin, olisin katsonut jonkun muun harrastuksen. Olen joskus ajanut Stadista Pariisiin (lautta Stadi-Travemunde) teepaidassa, sortseissa ja sandaaleissa, kuuma kesä, iso pyörä, jettikypärä, Reiskat, upeata ajamista, hyviä hotelleja. Jos joku ajaa saman matkan hiki perssilmään valuen gorepuvussa ja kokokypärässä, tuskin se on yhtä hienoa. Mutta onhan se turvallista. Vai onko? Goren hankauskestävyys on todella huono asvalttia vasten, ja kun se kuluu puhki ja orvaskesi kärsii, niin enpä haluaisi nahkaani ja verenkiertooni gorepuvun myrkkyjä. Tosin, en asvaltinkaan.
      Ajaa siten, ettei kaadu, eikä kolaroi.
      Pitäähän moni kortonkiakin lompakossaan, "jos vaikka joskus saisi". Ei oo saanu 40 vuoteen, kuinka nyt sitten sais? Vähän sama turvavarusteiden kanssa mopolla. Ja jos joudut käyttämään niiden turvaominaisuuksia, olet siinä kohdassa tyrinyt todella raskaasti. Tyhmyydestä sakotetaan.
      Jos joku ei luota ajotaitoonsa, pysyköön kotonansa. Enhän minäkään lähtisi Bandeirantella ilmaan, tai jakaisi selvityksiä porrastuksiin lennonjohdosta, jos en tietäisi osaavani homman täydellisesti.

      Korostaisin, ikäni on 51 ja puoli vuotta, enkä ole avannut perjantaipulloa, vielä.

      Larussa paistaa aurinko. Taidan ottaa Alfan ja vaimoni, ja ajaa hakemaan viikonloppuevästä ostarilta. Sitten auringonpaisteessa parvekkeella vähän viiniä kauniin vaimoni kanssa. Jälkikasvu on onneksi junassa menossa Vaasaan.

      Hauskaa viikonloppua. Älkää tukehtuko vitutukseenne ja pelokkuuteenne.

    • HarleyTyttö

      Hauskaa.......

      Että joku 51 ja puolivuotias tosiaankin oireilee moottoripyöräharrastuksestaan kaikin mahdollisin tavoin......

      Sukelluspuku.......

      Lieneekö motoristi kurko opettavan jälkikasvulleen tosiaankin tuon kaltaista lenkkarimotoristiopetustaan, huhhuh....

      Junalla Vaasaan......... miksi ei lentokoneella ??????

      • HondaKurkonAkseli

        Osaako HarleyPoikaTyttö lukea, vai eikö hoitajat ole kertoneet sinulle, miksi tänään ei kannata mennä koneella mihinkään? Jätänpä sinut pohtimaan ihan keskenäsi, miksi en laittanut perillisiäni Helsinki-Vantaalle tänään. Jos oikein kovasti pinnistät henkisen kapasiteettisi äärirajoille, saatat selvittää jutun. Jos menee vaikeaksi, soita 118 ja kysy nimellä. Selvitän sinulle puhelimessa asian. Vaikka keskellä yötä.

        Mutta minua vituttaa ne hampputukkaiset laukkulingot, jotka jo nyt saavat hyvää liksaa paskaduunista. Vaikeuttavat tuhansien ihmisten työ- ja lomamatkoja turhalla pelleilyllään. Nyt jos joku sanoisi kovan sanan, loppuisi lakkosirkus.
        Firma ulos, uusi operaattori tilalle. Loppuu tommonen paskanlänkytys.


    • Jutustelija1

      Täälä joku käyttää nikkiäni ja tämän kerran korjaan.

      Minä en ole lenkkitossumotoristi ja asianmukaiseen moottoripyöräilyyn kuuluu muutakin moottoripyörävarustetta, kuin pelkkä moottoripyörä, eli turvalliset ja tarkoituksenmukaiset ajovarusteet.

      Matkamotoristin luonnollisesti tulee varautua ajo-olosuhteisiin, kuten säähänkin muullakin tavalla kuin aamuteeveetä ketsellen.

      Hyvät aloittelevat motoristit, pitäkää järki mukana harrastuksessanne ja Kurkotukset enemmänkin opetuksena siitä, että moottoripyöräharrastus ei sovi Kurkon käyttäytymismallin ja asenteen omaaville.

      Tämä tässä minun puolestani ja pyydän Kurkoa lopettamaan idiotisminsa, koska me jo tiedämme varallisuuden, ammatit, koulutuksen, perheasiat, ajanvieton, tervepäisyyden, sekä kaiken muunkin asiaan kuuluattoman sen ohella että asenne on aivopierutasoinen.

    • ThainMies

      Johan on vilkas päivä sielä aurinkoisessa suomessa ja Kurkonkin ulosanti jo rivejä sen verran, että ei viitsi edes lukea.
      LENKKARIMOTORISTEJA ........
      Hyvä puoli on siinä, että Kurkolla on parveke kerrostaloläävässään, mutta huono puoli se, että heikkona hetkenä hän voi pompsahtaa katuun parvekkeeltaan.

    • HondaKurkonAkseli

      Vinkukaa, kurjat. Kesällä ajan SA:lla taas sandaaleissa, sortseissa, ja teepaidassa, niin pääsee riisitautiset narukädet ihmettelemään paksua hauistani ja upeita reisilihaksiani. Kuumana päivänä ilman kypärää, siitä selviää rahalla. Ajakaa te Pelle Pelokkaat Kaivarin kierrosta, varusteena integraali, pari nahkapukua ja yksi gore siihen pintaan. Eipähän satu jos kaatuu. Afrikassa näin joskus lähettimopoissa apupyörät, joten siinä teille hyvä lisävaruste. Vaikka kromattuna.
      Sitten suu vaahdossa ja kitapurje lepattaen kehutte Mutterin terassilla moporetkiänne, suurin osa tietysti keksittyjä, koska ei teidän romuilla uskalla lähteä Sjöbergin pk-hinaustaksan ulkopuolelle, voi tulla kalliiksi.

      Bangkok-Jakomäki -akseli voi vetää tänään overit mentaalilääkkeistään, siihen K-Marketista Pirkka-keskonen tai kymmenen perään, talouspaperirullan kanssa porukalla vahtaamaan killisilmäpornoa. Hoitaja sulkee koneen sitten illalla. Tärppinä, uusi Bike ilmestyy kohta, pääsette kuolaamaan mopoja.

      Kohta korkkaan perjantaipulloni.

      • HarleyTyttö

        Missäs kävit omalla harrikallas ja miten hinaus ?

        Ostitko afrikasta lähettimopon apupyörät TÖPÖJALKANEN ?

        HAHHAHHOOOHOOOHIHHIHIHIHIHIIIIIIIIIIII !!!!!!!!


    • HarleyTyttö

      MUTTERIN TERASSILLA......

      Kun sinä lenkkarimotoristi Kurko mistä lie sieltä Takahikiän taajaman takaa äitisi peräkammarista päädyt lähtemään sillä varhaisen keski-iän saavuttaneella Honda CB 750 museoajoneuvollasi kirkonkylälle ajovarusteinasi rantasandaalit, karhukalja T-paita ja oranssi Hankkijan lippis josta selviää rahalla, ota mukaasi se laatukiertopalkintorotulumppusi ja aseta naviin kaivarin ranta, niin pääsette yhdessä äimistelemään mutterin ympärille, että missä se terassi on.

      Eikö googlen kartasta näkynyt, että ei ole terassia, vai aiheuttiko perjantaipullo tepposet ?

      LENKKARIMOTORISTI HOHHOOOHIHIIIII....

      Niin ja sitten kun olette vetänyt pirtelöt naamaan mutterilla, säädä navia länteen päin niin pääsette tutustumaan Lauttasaareen, hehheeeeee.

      • HondaKurkonAkseli

        Kateus vie munatkin suusta. HarleyTytöltä myös elinkeinon hinttibaarissa. Otan osaa suruunne. Tai en kovin paljoa. En edes yhtään.
        Parvekkeellani kaunis nainen, vesipääkakarat lähetetty junalla Vaasaan, läskiä grillissä, merinäköala (Valot sataman), kylmää olutta ja viiniä, huonomminkin asiat voisivat olla. Vai mites Jakiksen (sorry, Taimaasen) hoitokodissa? Joko hoitaja sulki koneenne ja telkkarin, ja iltapilleri huuleen.
        Onko huomenna perähuuhtelunne aika? Parin ilmakehän paineella letkusta aanukseen, tulee ulos joka reiästä, jopa korvista ja perseestä. Eipä vaivaa korvavaikku enää. Eikä mikään muukaan. Voimia omaisille.


      • ThaiLady10

        Otan osaa Kurko armas.
        Me täälä thaimaasessa olemme pahoillamme että sinulle sielä suomeesessa on syntynyt vesipääkakaroita, mutta selväähän on että sekoitus lentolääketieteellisesti tervepäisen ja laatukiertopalkintorotulumpun yhteistyöllä ei parempaan ole normaalilääketieteellisesti edes teoreettisia mahdollisuuksia.
        Tosin kauneus on katsojan silmissä siellä kerrostaloläävän parvekkeella, joten kaikki niin hyvin kuin mahdollista.
        Täälä lopetimme juuri omat grillijuhlamme uima-altaamme vierellä ja siirrymme yöpuulle, kun kellokin yli puolen yön.
        Mukava että tässä meidän lehmänpaskatalossamme on ilmastointi, kun ainavaan pökkää asteita yli 30.
        Ymmärsinkö että olet kierrellyt eurooppaa Harrikalla ?
        Jos olet, niin olethan sinä ihan oikeastikin ollut joskus tervepäinen.
        EPÄSELVÄÄ ON MISTÄ SINULLE TULISI OLLA KATEELLINEN, VOISITKO OPASTAA ETTÄ VOIMME MIELLYTTÄÄ SINUN TARVETTASI.


    • EläväMotoristi

      Minäkin tahtoisin olla kateellinen koska olenhan suomalainen.
      En vain tiedä mistä minun tulisi olla kateellinen.
      En ainakaan voisi olla kateellinen siitä, että en ole ilmailulääketieteellisesti tervepäinen, kun tervepäisyys tarkoittaa kaikkea Kurkon kasvukipua motoristiksi.

      • HarleyTyttö

        Et liene ymmärtäneen, opastan Sinua hieman.
        Ilmailulääketieteellisesti tervepäinen, joka tarkastus on suoritettu pyörivällä tuolilla puolivuosittain ja näin ollen taistelulentäjätasoinen motoristi.
        Rikas, sivistynyt, perheellinen jossa vesipäämukuloita, asuinpaikka Helsinki vaikka vesipäämukuloilla hiihtoloma pohjoissuomen aikataululla, sekä vaimona pitkäsäärinen laaturotunainen.
        On motoristikokemus vuosikymmenien mittainen ja kruisallut amerikan, afrikan ja euroopan harrikoilla ja isoilla japseilla, mutta ei tarkenna pyöriensä mallia.
        Alkoholinkäyttö on joka viikkoista enemmän tai vähemmän, mutta joka tapauksessa.
        On seksuaalisesti aktiivinen laidasta laitaan.
        Katsoo edustavansa ainoaa oikeaa ihmisrotua ja kansalaisuutta.
        Tuossa muutamia motoristiKurkolle ominaisia näkemyksiä moottoripyöräilystä, eikä tässä vielä lainkaan hänen näkemyksiään itse moottoripyöräharrastuksesta.
        Kyllä tuosta nyt kateellisen suomalaisen täytyisi kyetä rakentamaan itselleen kateellisuuden aihetta.
        Jos et kykene hyvä Elävä Motoristi löytämään kateudenaihetta, voin toki opastaa sinua enemmälti myöhemmin, mutta nyt kun on aurinkoinen keli täälä hesassa, niin lähden harrikallani kauppatorin kaffiteltalle lihapiirakalle.


    • Jutustelija1

      Näkyy Jutustelija ykkösiä pesiytyneen tänne nyt oikein urakalla, mikäs siinä. Mukavaahan se on olla suosittu :-)

      Mutta ajot näkyy monella olevan jo käynnissä ja toisilla ainakin suunnittelut.

      Toivotankin taas kaikille tasapuolisesti hyvää ajokautta merkistä ja lajista riippumatta.

      Tuosta voi katsella meikäläisen vanhoja vermeitä: http://mattiviikate.blogspot.fi/

      Tuosta kolumniani, siellä on kanssa kuvia parista vanhasta jos jaksaa kaivella: http://mattiviikate.newsvine.com/

      Tuossa vielä suoralinkki siihen juttuun jossa on kuvia prätkistä kolumnissa: http://mattiviikate.newsvine.com/_news/2016/05/27/35598447-pictures-of-my-old-motorbikes-suzuki-gsx-r-1000-and-kawasaki-zx-9r

    • HondaKurkonAkseli

      Jutustelija1, ole iloinen, että sinua matkitaan. Se tarkoittaa, että joku lahjaton reppana haluaa olla edes jotain, edes hetken, edes netissä.
      Tulin just Alfalla kaupoilta kotiin, zuumailin parkkihallissa hetken SAta, josko laittaisin akun kiinni ja avaisin Larun ajokauden, mutta päätin avata uuden kauden vasta uudella SA:lla, silloin kun on jo lämmintä. Täällä Larussa ja Ruoholahdessa kyllä pari moottoripyörää jo liikkui, goret ja nahkat ja integraalipipo varusteina.

      Ei mulla muuta. Hauskaa viikonloppua.
      Saanko avata jo lauantaipullon vaimoni kanssa?

      • ElämääOnIlmanViinaakin

        Kysyit niin vastaan.

        Tottakai saat avata pullosi, koska alkoholisti ei voi olla ilman yhtä viikkoa.

        Lahjaton olla jotain netissä ??????
        Mitä mahdat tarkoittaa kun olet itse katsonut tarpeelliseksi informoida palstalla kaikesta mahdollisesta elämässäsi, kuten edellä esim. Alfastasi.
        Miten autosi liittyy moottoripyöräilyysi ?


      • HondaKurkonAkseli

        Jätän typeryytesi kommentoimatta, en vajoa noin alas.

        Jatkona aiempiin jokelluksiimme, lisäisin, että kokemattoman ja pelokkaan matkailijan tunnistaa matkatavaroiden määrästä, myös mp-hommissa. Mitä enemmän tavaraa, sen tyhmempi matkaaja.


      • ElämääOnIlmanViinaakin

        Et vajoa alas, pidät siis itseäsi varsin korkealla noin sadan kommenttisi kanssa palstalla, jonka oireilusi aloitit imujutuilla ja nyt aivopieruillasi olet jo afrikanmatkailija lenkkitossuinesi.
        Siis tyhmä matkaaja on esim. harrikka-, honda- ja jopa busamies jolla on pyörässä mm. euroopan rundille kolme laukkua.
        Minun mielestäni sinä kaikkine aivopieruinesi edustat varsinaista tyhmyyttä sen varsinaisessa merkityksessään ja sinun aivosolujasi lienee vaurioittanut nimenomaan alkoholi.


      • HarleyTyttö

        Mitä aivosoluja ?
        Sellainen jolla on aivosoluja, ei kirjoittele kuten moottoripyöräpalstalle Kurko.


      • HondaKurkonAkseli

        Onko kehareilla taas tietokonepäivä Jakiksen hoitokodissa? Antakaa palaa, se helpottaa, vitun vajakit. Bikeänne odotellessa.


      • BusakuskiOulu

        Normiretkelle Eurooppaan alta kuukausi riittää sivulaukku per henkilö, jos hotelleissa asutaan ja on ostovoimaa päällä. Persaukiset tarttee koko suvun perintötavaratkin mukaan.


      • HdKuskiThaimaa

        Aivan oikein arvoisa Busakuski.
        Sivulaukku per henkilö.
        Kurkolla yksi pikkureppu per kaksi henkilöä ja päällä lenkkarit, farkut ja pilottitakki, jonka povitaskussa roskapussirulla ja mustekaloja.


      • Jutustelija1

        Hyvähän se vaan juu on kun matkitaan :-)

        Ymmärrän valinnan aloittaa kausi vasta uuden SA:n saavuttua, se on tosiaan oma valinta ajaako kaikilla keleillä vai valikoiko parhaat.

        Pullon voi avata milloin haluaa, toki ennen yövuoroa kannattaa himmata ettei homma mene vaikeaksi. Mutta kun vapaata on tiedossa niin se on ihan vain oma asia miten toimii.

        Nykyään on niin hyviä sähköllä lämpiäviävarusteita ettei tule edes kylmä viileälläkään säällä jos vain haluaa niihin investoida.

        Mutta sunnuntaita kaikille ja ajokautta sitten kun se kullakin alkaa.


    • EurooppaanHopiHopi

      Onkohan Kurko jo parantunut ?

      • HondaKurkonAkseli

        Olen pakkohoidossa Kelliksellä, vedän viinaa ja bentsoja. Bantulla ilmaan v. 2024. Villu sentään.
        SA myyty mustilaisille.


      • ThaiHdSiam
        HondaKurkonAkseli kirjoitti:

        Olen pakkohoidossa Kelliksellä, vedän viinaa ja bentsoja. Bantulla ilmaan v. 2024. Villu sentään.
        SA myyty mustilaisille.

        Arveltu jo pidemmän aikaa, kiitos päivityksestä.


    • HondaKurkonAkseli

      Näinhän siinä sitten kävi. Kuka ottas poskeen ja nielisi lopputuotoksen? Tai myis mulle halvan mopon?

    • HondaKurkonAkseli

      Antaa tulla vaan, kurjat. Olen kuitenkin Suomen ilmavoimien hävittäjälentäjä (reservissä enää, ei asiaa tällä iällä sotasuihkareihin), liilennelentäjä, ja lennonjohtaja. Arvatkaapa, paljonko minua kiinnostaa teidän arvionne henkisestä tilastani? Se on arvioitu monta kertaa, ja edelleen kuuden kuukauden välein ilmailulääkärillä.
      Lisäksi olen hetero, kauniin naisen aviomies ja kahden lapsen isä. Uskoakseni.
      Jos teillä pönttö kajahtaa viinahouruissanne, ei siinä mitään. Minulla ei voi pönttö kajahtaa 10km korkeudessa Bantulla 100 ihmistä kelkassa. Tässä tulee ero teidän ja minun välillä.

      Tässäpä tärkeimmät. Tänään näkyi lukuisia moottoripyöriä käydessä Stadin keskustassa, varmasti hyvä ajokeli. SA peliin taas ensi keväänä.

      Vinkukaa niillä on talviseisonnassa joilla on seisotettavaa, mä laitan moottorikelkan kesäseisontaan täällä Sotkamossa kun lumi tuloo ja lähden talven viettoon sinne etelään Lapualta etiäppäin mun vaimon mummulaan.

    • HondaKurkonAkseli

      Hauskaahan näille typeryyksille (itse kunkin kirjoittamina) on nauraa netissä.
      Nyt aamuvuoroon EFHK:lle harhaanjohtamaan koneita.
      Raikasta syyspäivää kaikille.

      • ThaikkuNauraaTaas

        Niinpä.
        Hauskaa toki kullekin oman aivotoimintansa mukaan.
        Tämän hauskanhan on pääosin kirjoittanut itse mailman napojen varakkain ja onnellisin peppunappinen, joka kirjoittaa euroopan matkailusta siirtyen sitten t-paitamotoristiksi ja lopulta tehden suomen ennätyksen talviseisontakalenteriin.
        Syyspäivää myös mutta lämpöä siten, että taidan lähteä sortseilla ja t-paidalla laatupyörä Harley-Davidsonilla joka alkoi hirnumaan kun kerroin sille talviseisonnasta.


      • HondaKurkonAkseli

        Rullatuoli hirnuu? Mitä pillereitä te vedätte, kun seurustelette rullatuolinne kanssa? Mulle samoja.

        Erona meillä on se, että sinun on pakko liikkua rullatuolillasi kesät talvet hoitajan kanssa. Minä taas ajan SA:lla just silloin kun itseä huvittaa, ja valitsemassani säässä. Jos ei huvita, en aja.

        Joko nipsauksen arvet ovat parantuneet "ajokuntoon"?


      • HarleyTyttö
        HondaKurkonAkseli kirjoitti:

        Rullatuoli hirnuu? Mitä pillereitä te vedätte, kun seurustelette rullatuolinne kanssa? Mulle samoja.

        Erona meillä on se, että sinun on pakko liikkua rullatuolillasi kesät talvet hoitajan kanssa. Minä taas ajan SA:lla just silloin kun itseä huvittaa, ja valitsemassani säässä. Jos ei huvita, en aja.

        Joko nipsauksen arvet ovat parantuneet "ajokuntoon"?

        Joo mee tarkistaan öljys väriä, jos mustaa niin hyvä, mutta jos kirkasta, niin ei oo puhdistanu moottoria.
        Pistä laaturotunaises peppuseen natusanin vauvaöljyä ja kerro muuttuko mustaks vai onko kirkasta.


    • JoulupukkiaOottaessa

      Kurko pukkas tollasta tossa toisessa jutussa ja mua kyllä huvittaa että toi tyyppi lukee pike-lehteä ja testejä.
      Biltema....varmaan myös kypärä ja muut vermeet, hehheeheeeeeeeheeeeeheeeeee.

      Siinäpä taas Harleytranssun moottoritietämys tuli esille. No, rullatuolissahan ei ole moottoria.

      Bilteman ylläpitolaturi voitti testin hintaluokassaan, joten miksi ei?

      Oletko saanut uudet iltalääkkeet, kun jokeltelusi on noin sekavaa? Vai onko se myötäsyntyistä?

    • HondaKurkonAkseli

      Mull o toimimatonta öljyy täällä Laupalta etiäppäin Sotkamossa, ku ajoin männä kautena 8 donaa ja ny 4 donaa, eli 12 donaa.
      Ihan kirkasta vielä purnukas ku haavepyöräily ei mun biltemasta ostamia öljyjä värjää.
      Ei mulla muuta, repikää siitä ja olkaa kateellisia mulle.
      Ai niin, nyt täytyy lähtee lentokentälle duuniin, kun tänään on lattioiden kiillotuspäivä ja ajelen sillä koneella bantu nimeltään.

    • ChiangMaiChorizo

      Moi Lerppa

      Toi muka Taimaan pelle kun kehuu HD jutuilla on heitetty ulos täältä Taikkulasta pari kertaa kun se seuramatkalla on täällä ollu, kerran tuli nenänsäkin kipeeksi. Nyt se on niin täynnä Taimaata tietää kaiken siitä ja mistä vaan, mut ei sillä motukkaa oo koskaan ollu. Pitäkää se siellä hoitolassa älkääkä ikinä enää lähettäkö sitä tänne.
      Lerpan tyhmyys tiedetään täällä ja siellä, älkääkä antako sille yhtään löysää siimaa. Nuija on nuija. Lerppa vielä pahempi.

      • Jutustelija1

        Tuli mieleen kun siellä Thaimaa:ssa on nykyään Jakiksen sauna, niin Jakomäkeen voisi perustaa Thaimaan?

        Eli miten olisi ja kuka ottaa vastuun kantaakseen.

        Nimimerkillä, Osataan sitä Suomessakin!


      • Ajokausi12kk
        Jutustelija1 kirjoitti:

        Tuli mieleen kun siellä Thaimaa:ssa on nykyään Jakiksen sauna, niin Jakomäkeen voisi perustaa Thaimaan?

        Eli miten olisi ja kuka ottaa vastuun kantaakseen.

        Nimimerkillä, Osataan sitä Suomessakin!

        No mutta Norsunmuisti-Jutustelija heitti hyvän.

        Ilmoita ihmeessä itsestäs jos päädyt polullasi joskus tänne päin.
        Tarjoan Sinulle Jakiksessa löylyt ja jutustellaan paljon ( maumaumakmaak ).
        Lupaan järjestää Sinulle myös veloituksettoman kilokyykyn, niin voit hurauttaa mukavia mutkateitä Chiang Main vuoristoon tutustumaan.

        Sawasdee khap.


      • Jutustelija1
        Ajokausi12kk kirjoitti:

        No mutta Norsunmuisti-Jutustelija heitti hyvän.

        Ilmoita ihmeessä itsestäs jos päädyt polullasi joskus tänne päin.
        Tarjoan Sinulle Jakiksessa löylyt ja jutustellaan paljon ( maumaumakmaak ).
        Lupaan järjestää Sinulle myös veloituksettoman kilokyykyn, niin voit hurauttaa mukavia mutkateitä Chiang Main vuoristoon tutustumaan.

        Sawasdee khap.

        Siellä olisi joo varmasti mukavia teitä kilokyykyllä ajella.


      • Ajokausi12kk
        Jutustelija1 kirjoitti:

        Siellä olisi joo varmasti mukavia teitä kilokyykyllä ajella.

        Täältä "Jakiksen" terassilta uima-altaani viereltä Sinulle hieman tietoa kilokyykkymutkista, jos kiinnostaa niin laita googleen seuraava, niin aukenee aika paljon aiheesta.

        Mae hong son loop


    • ChiangMaiChorizon

      Lerppa, rentoudu. Täällä on naurettu sun nettipellejutuilles, vai muka HD? Älä viitsi pilata motoristien keskusteluja tyhmyydelläsi. Tai tulee nenä kipeäksi, jos viela Taimaaseen erehdyt tulemaan.

    • HondaKurkonAkseli

      Arvoisa ChiangMaiChorizon

      Tuo Lerpaksi kutsumasi HDThaiTransventtiili-pelle on häiriköinyt jo vuosia moottoripyöräpalstoja. Laitatko minulle yv:nä hänen osoitetietonsa, loppuu häiriköinnit kohtsiltään. Ja sitten pyyhkäisette pataan jos tulee seuraavaksi Thaimaahan, niin paljon on pilannut mainettanne siellä nettihölmöilyillään. Teitä pidetään pelleinä tuon keharin takia.
      Kaikkea parasta Thaimaan motoristeille.

      • NeitsytHinttiKääpiöKurko

        Olempa minä hauska heppunen kun olen tässä oivaltanut olevani chorison ja kurko, niin saan juttuun lisämaustetta.


    • 12kkAjokautta

      Mukava huomata että joku pitää minua palstalla, vaikka olen itse ollut täällä Phuketissa veneilemässä koko päivän 40 jalkaisella purkillani.

      Niin mutta minuahan ei ole todettu tervepäiseksi pyörivällä tuolilla ilmailulääketieteellisesti puolivuosittain, kuten Kurkoa.

    • ChiangMaiChorizon

      Lerppa, poistupa nyt johonkin täältä netistä, ja jos ikinä tulet Taimaaseen, saat pataasi tosi lujaa. Olet velkaa täällä ihmisille ison nipun rahaa.
      Legendana täällä kiersi bordellikäyntisi Bangkokissa. Ostit "naisen", löysit sieltä munat. Mutta lausahduksesi "Täällä on kulli. Maksettu, niin pannaan". Puskit poikaparkaa kakkoseen pari kertaa, sitten tuli Lerppa. Normikauraa.
      Pysy pois Taimaasta. Saat pataasi Suomessakin, mutta täällä laitetaan sulle tappajat perään.

      Hus hus.

    • InarinPeltipailakka

      Lerppa, siun kuvas on täällä Käkkäläjärvellä siinä poronraiskaajien osastossa. Tulepa tänne, rakennamma siulle telineen ni pääset painaan poroo kannikkaan. Tule, tule, ei me ammuta eikä lyödä sinnuu. (?) Mitää muutakaa et kuulema oo suannu sen Pankokin ransventtiilin jälkeen. Paitsi pataas pari kertaa, mut niinhän kusipäille aina käy. Etusakaroitasi ei lasketa saamiseksi. Visvasyylääs et tartuta meidän pihviporoihin, paat kumin kaa.

      Voimia omaisille.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      6519
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      527
      3759
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      190
      3654
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      173
      2846
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2539
    6. 292
      2307
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1613
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      112
      1518
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1449
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1230
    Aihe