Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

mielenosoitus Kouvolassa!

isänmaan..puolesta

Kouvolalainen Vihreiden niljake Juha Huhtala paljastaa, millaisia isänmaanpettureita vihreät ovat. Taas tuli paljon muualta Kouvolaan mielenosoitukseen. Kuka maksoi liput?

http://mvlehti.net/2017/03/12/video-kouvolalainen-vihreiden-niljake-juha-huhtala-paljastaa-millaisia-isanmaanpettureita-vihreat-ovat/

45

868

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Perin merkilliseksi tekee sen, että miten muka laittomuuksien lisääminen edesauttaisi turvapaikanhakijoiden asemaa? Logikkaa taas kuin täyteen paskotussa vaipassa.

    • Rasisminvastustaja

      Ahaa! tällee se sitten menikin. Täällä vain haukutaan lisää meidän porukoita! Tähän maahan saisi tulla enemmänkin turvapaikanhakijoita.. olisi niitä miehiä eikä ravintolassa joka ilta eri tytön kanssa niinkuin kouvolalaiset "miehet".

      • nähtyon

        Mitähän tuolla mahdat tarkoittaa? Miten niin "muut miehet". Jos nyt satut käymään ravintoloissa, niin paneppas merkille ettei naimissa olevan pizzamies kähmi 2kymppisiä naisia töitten jälkeen tanssilattialla samaanaikaan kun oma muija on himassa oottelemassa!


      • Rasisminvastustaja
        nähtyon kirjoitti:

        Mitähän tuolla mahdat tarkoittaa? Miten niin "muut miehet". Jos nyt satut käymään ravintoloissa, niin paneppas merkille ettei naimissa olevan pizzamies kähmi 2kymppisiä naisia töitten jälkeen tanssilattialla samaanaikaan kun oma muija on himassa oottelemassa!

        http://mvlehti.net/2017/03/12/valokuvissa-matuja-hyysaava-suvakkinainen-sari-nuuttila/

        No entäs tuo "uutinen" ? Saisitte hävetä kaikki!


      • järjetöntä.touhua

      • Rasisminvastustaja kirjoitti:

        http://mvlehti.net/2017/03/12/valokuvissa-matuja-hyysaava-suvakkinainen-sari-nuuttila/

        No entäs tuo "uutinen" ? Saisitte hävetä kaikki!

        No eihän tuo liity mitenkään Suomi24:ään vai meidänkö epäilet "tietoja" luovutelleen? Mene Kouvolan sanomille itkemään pahaa oloasi. Jos huhtala itse antaa noin hyvän kuvan itsestään, niin mikään ongelma se ei meille täällä ole. Emme vain kannata sitä ja jaa sen ajatuksia ja piste. Eri asia kuka sitten haukkumaan alkaa. Jos on paha olla, kannattaisko miettiä miksi jatkatte hommia, jotka ei kestä "kaivettuja totuuksia". Olette itse sen älyvapaan julkisuuden luoneet ja nyt puolustelette tekojanne. Voi morjens mitä sakkia! Tuollalaillako luulette kannatusta saavanne?


      • lapsellista.touhua

        Menee kunnianloukkauksen puolelle toi uutinen. Toivottavasti Sari tekee rikosilmoituksen.

        On Sari mokkakikkelin perässä tai ei. Kestäkää pakit kun miehet.


      • Huihaijahei
        lapsellista.touhua kirjoitti:

        Menee kunnianloukkauksen puolelle toi uutinen. Toivottavasti Sari tekee rikosilmoituksen.

        On Sari mokkakikkelin perässä tai ei. Kestäkää pakit kun miehet.

        Montakohan MV lehdestä on tehty ja paljoko ollut hyötyä? Hehehe.


      • heheeheheheh

        Iljalle ainakin tuli kiinniottomääräys. Laitetaan sustakin kuvia sinne ja nauretaan kaikki sulle. Onko sit kivaa? Vitun kakarat.


    • jojenvarrelta

      Hörhöt haluaa Kouvolan turvattomaksi kaupungiksi. Pitäähän Suomeen saada Malmön kaltainen loukko jossa poliisikaan ei uskalla mennä kaupungille, kuin suurella joukolla.

      Kumallista miten ei ajatella nokkaansa pitemälle, ei matut ole mitään kesäkissoja, heistä on pidettävä huolta, jos heitä kaupunkiin otetaan. Heissä on suuri vastuu ja suuri kustannus!

      On syytä myöskin tutustua mitä tarkoittaa KALIFATTI!

      • TurvatonKouvola

        Ei kouvolan poliisi muuta tee kuin suojelee pakoloisia. Pollarit ovat henkilötasolla useimmiten ok tyyppejä, mutta ylemmältä tasolta tulee sitten nuo toimintaohjeet joissa ajoittain ei ole järjen hiventä. Tämä käytös on jo johtanut virkavallan kunnioituksen menettämiseen, eli itse polliisit ovat tekemisillään ajaneet itsensä syvälle suohon josta on vaikea kömpiä ylös.


      • suvakkipollareita

        Juuri näin mutta löytyy paljon myös Suomesta suvakkipoliisia kuten Thomas Elfgren ja kongopoliisi, mutta niista kertoo vain suomen suurin "valemedia" Miettikää sitä että Ruotsissa tilanne on paha ja poliisien on oltava suvakkeja kun menevät sammuttelemaan autogrillejä. Ei mitään järkeä kun mennään kohti Ruotsin mallia.


    • suvakit.työssään
      • KunKysyit

        Kiitos hyvin. Mitenkäs menee teillä päivystävillä puupääpersuilla?


      • Kuule, kun persut ei tee Kouvolassa ainakaan mitään muuta näkyvää kuin että loistavat poissaolollaan siellä missä on mielenosoitus ja senku haalivat Lindström etunenässä matuja Kouvolaan. Siinä teille se pääkotouttaja, miksi ette palkitsisi tästä hyväntekijän toimesta?


      • suoraanpyllykoskelta

        Älkää pilkatko Jaria. Kouvolan tunneituin mies tällä hetkellä.


    • Oiskonäin

      Huhtala katsoo munaa ja ottaa suuhun sen kokonaan. Mumps...

    • IsisinKätyrit

      Kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneita karvanaamoja onkin oikein viisasta tukea silmät sinisinä täysin tietämättömänä herrojen historiasta! Sitä ei ikinä tiedä mitä päänkatkojia tuossakin porukassa saattaa olla, mutta ei kun sinne vaan tukemaan poloisia.
      Menisitte vitun hipit vaihteeksi vaikka linnaan itkemään murhamiehiä, pedofiilejä ja raiskaajia saatanan typerykset!

    • HilutKinttuihin

      Jos tänne saa asiallisesti kirjoittaa niin sanoisin tuota Vihreiden Huhtalan lausuntoa ilman mitään puoluepolitiikka tai muutakaan sellaiseksi että ihmettelen jos ei ole jo pidätettynä. Saamme lukea uutisia kun näitä paperittomia ja laittomia maahantulijoita seurataan ja heitä tänne tuovia auttajia laitetaan syytteeseen. Suomessa vihreät on kautta aikojen ihannoineet rikollisia. Oli kettutytöt ja oli Suomen kuuluisin kansainvälinen rikollinen Sini Saarela.

      Huhtalan kommentti ilman salailua ja hymyssä suin ei jätä arvailuja. Ihmettelen suuresti jos ei viranomaiset ole jo tuohon ja yleensäkin vihreiden touhuun puuttuneet. Onko se joku oikeus laittomuuksiin jos kyseisellä äärijärjestöllä on tällä hetkellä Suomen eduskunnassa kansanedustajia. Tulee mieleen paljon pienempiäkin juttuja jossa jopa kansanedustaja on sanonut ääneen sen mitä suomalaiset ajattelee ja joutunut tai laitettu jopa syytteeseen.

      Näitäkin lukee uutisten mukaan jos jonknilaista nettipoliisia. Nyt herätys ja asia tutkintaan. Todisteet löytyy videolta, liikkuvan kuva ja äänen kanssa. Palkan eteen muutkin joutuu jotain tekemään.

      • kulttuuri.max

        Niin Suomen mädätys ja kulttuurimarxilaisuus asialla.


    • uudettuulett

      Kyllä tänne suomeen mahtuu maahanmuuttajia ja paljon. Harvaa asuttu maa keskisuomesta alkaen ja eteläkin harvaa verrattuna keskieurooppaan, saati muihin maihin maailmassa.

      Somaliassa niitä mustia on huomattavasti enemmän kuin täällä suomessa, vaikka täällä sentään pystytää maksamaan tukia paremmin.

      Joten sen maan taakkaa, ymv. maiden taakkaa on kevennettävä, ei meidän.

      Työmarkkinatukea verotetaan liikaa. Siintä vero pois ja palkoista vähintään 60% kun menisi veroa, niin silloin olisi homma hallussa ja helposti voisimme ottaa lisää pakolaisia.

      • Mahtuu mahtuu, ei siitä olekaan kyse. Ei tänne silti tartte ottaa ketään vain siksi, että juuri Suomi on "harvaan asuttu maa". Jos sitä halajaa, niin katse 9000km itään ja lääniä riittää asutettavaksi, senkun muuttaa vain. Ai mutta, joutuukos siellä tekemään töitä vai eikö olekaan sossua? En minä ainakaan töitä viitsisi tehdä vain siksi, että joku vie puolet palkasta niille, jotka ei mitään tee. Joku sanoi.. miksi et työllistäisi? No mitäs sitte itse tekisin? Opettasinko jonku tekemään työni etten tienaisi mitään? Mitä helvettiä? Ehkä nää palkkaajat tulee sanomaan seuraavaksi ettei töissä tartte mittään tehdä.

        Eiväthän tuola tunnu julkisella puolellakaan ahkeroivan palkkansa eteen. Helppo se siellä on huudella. Jos mun työt joku tulee tekemään, niin voisin toimia verottajana. Näitä "välikäsiä" on muutenkin jo liikaa jotka ei tee mitään. Verorahoillahan työllistetään niitä viranomasia, jotka keksii uuden lomakkeen ja veron tai muun maksun itseä työllistääkseen. Jos ne ei sitä tekisi, ei toiset viranomaiset katsoisi hyvällä. Kyseenalaistaisi vielä toisen tarpeellisuuden. Siksi on viranomaisia, jotka keksii toisille töitä. Viranomainen huolehtii aina viranomaisesta.


      • viistöistä

        Uudettuulet haaveilee olemattomia. Ei ne pakkoloiset halua asua harvaan asutussa keskisuomessa. Ne haluavat isoihin kaupungeihin vaikka siellä on kaikki kalliimpaa ei sillä väliä kun sossu maksaa. Nehän pelkäävät asua korvessa. Kuinka monta työtä tekevää somalia on Suomessa?


    • monikulttuurisuus.rikka
    • puuromies

      Entäs kuuluisa puuromiäs. Se on laihtunut. Oletteko nähneet häntä? Suomalainen puuro on paskaa. Pitääkö Suomi pakoloisia nälässä?

    • jopokeulii

      Kannattaa äänestää Vihreitä tai Vasemmistoa, niin saadaan rikkautta tähän maahan.

    • Viherhörhö

      Vieläkö tämä paikallinen vihreiden puheenjohtaja ajelee porschella liikennevaloista seuraaviin aina kumit ulvoen? Joskus ennen vanhaan vihreät oli jonkin sortin ympäristöpuolue, mutta nykyään ei taida nuo arvot porukkaa kiinostaan.
      Miten muuten muuttuu kehitysmaalaisen "päästöt" kun hän muuttaa tänne pohjolaan? Siinä päästöleikkauksia vaativille vihreille pohdittavaa.

      • Pakokaasutpölisee

        Vajaa pari vuotta sitten kiinnitin myös huomiota tämän kaverin ajotyyliin, aivan kuin siinä Porschessa ei olisi kuin on/of kaasu, täysillä luukutti valoista seuraaviin. Sellaisia nämä on nykypäivän vihreät.


    • Vihreet

      Huhtalaa voitte haukkua vaikka kuinka paljon, mutta kaveri on silti seuraavien vaalien jälkeen kansanedustaja, eiköhän tuo ehdolle lähde kun kerran on puolueen paikallinen puheenjohtaja. Ja tulee muuten keräämään hyvin ääniä.

    • huijaamalla.rahaa
      • Sairaus.pitää.tunnistaa

        Ei nyt kuitenkaan ehkä kannata keskenään verrata demareita ja vihreitä. Ollaan asioista sitten mietä meiltä tahansa niin demareiden äänestäjät on kuitenkin normaaleja veroja maksavia kansalaisia joista suurin osa ymmärtää asita ja miten yhteiskunta etenee. Vihreiden porukan tiedetään olevan kaiken maailman yhtesikunnan tuilla eläviä homoja ja huumeiden käyttäjiä. Eipä julkisesti ole vielä tullut kovin montaa normaalia esiin, aina on jotain huumeilla tai muuten jollain pillereillä itsensä sekaisin saaneita tai sitten homoja ja lesboja. Kaikista toki pitää huoli pitää ja vihreitäkin auttaa normaaleiksi kansalaisiksi.


    • Mielenkiintoista.tulossa

      Menee mielenkiintoiseksi. Nyt kiellettiin ryhmä joka Suomen ja suomalaisten tulevaisuuden kannalla, tosin ei päätös ole lainvoimainen eikä ehkä koskaan tule olemaankaan. Mutta jos lopullisesti päätös tuollaisena tulee voimaan niin tuo video tuolla alussa osoittaa että tuonkin kaverin ja edustamansa ryhmän toimet tulee loppumaan. Toki vaatii uuden käsittelyn mutta esimerkki tapaus ei anna muuta mahdollisuutta jos julkisesti tuoallaisia laittomuuksia kertoo tekevänsä ja kannattavansa. Netti on siitä ihmeellinen maailma että sieltä näkee näiden vihervassareiden riehumista ja tuhon tekemistä, samoin kun tahoja jotka niihin ylyttää luullen ettei lait heitä koske.

    • Tapsa0980

      Mitenkäs muuten kävikään? Tää teidän parhaana Huhtala onkin yllättäen Kouvolan näkyvin poliitikko, vaikka vettä kymijoessa ei ole virrannut kuin puoli vuotta "niljakevideosta". Arvatkaa mitä se osoittaa? Täällä länkyttäminen on täysin turhaa. Hankkikaa elämä.

    • pietroww

      Onko tämä se sama Juha Huhtala, joka kärähti rooppingista?

      • DeeDeeÄRR

        Ennen k*si näyteputkeen. Minne lie neste noussu sen jälkee ku jäi kiinni?


    • ääniPersuille

      Nyt äänestämään ei vihreitä eikä vasemmistosuvakki kansaa. Suomi on pelastettava! Ääni persuille!

    • Fingerroos

      SdP aikoo lisätä varoja. Tästähän ei tietenkään kerrota ennen vaaleja

      • Otetaan.asiat.esille

        No mitä Vihreät aikoo? Aikoo ne hävittä koko Suomen ja näin pelastaa maapallon.
        Ilmastokysymys ja sen liittäminen Suomen vaaleihin on vitsi kun oikeasti ymmärtää miten maailmalla edetään. Tuo lähinnä puolueen ja sen ehdokkaan tyhmyyden esiin.
        Aikoinaan Huhtala Kouvolan Sanomissa kertoi kannattavansa että kannabis eli huumeet laillistetaan.
        Vihreät kannattaa haitta maahanmuuttoa. Huhtala julkisesti kertoi että Kouvolan Vihreät auttaa kaikin keinoin laittomasti maassa olevia paperittomia matuja.
        Vihreiden mielestä normaaleilta ihmisiltä kaikki pitää kieltää kun he itsekin on tottuneet että raha tulee takaseinästä ja sähkö kotona pistorasiasta ilman mitään ponnisteluja. Eivät ymmärrä kuka tuon kaiken heille kustantaa ja toimittaa huumeista lähtien. Etenkin tuohon huumeiden toimittamiseen pitäsi puuttua vaikka kyse Vihreistä, joku roti tuohonkin että yhteiskunnan pitäisi ymmärtää tuota heikoimpaa älykkyyttä.


    • Pelastakaa.maamme

      Viherpiipertäjät hyi sentään. Pelastakaa Suomi ei ääniä vihervasemistolle

    • Ei.vihreää

      Ei haittamaahanmuuttos Suo,eem. Ei ääniä vihreille

    • Suomitakaisin

      En äänestänyt vihreitä ääni meni petsuille. Suomi tsksidin kiitos!

      • Hyvä.juttuuuu

        Ihanaa persut pärjäsivät


    • rakkaudenlähettiläs

      eikö tärkeintä kuitenkin ole rakkaus ja tasa-vertaisuus ?
      Kaikki ovat saman arvoisia.

      • impi_muulo

        Vihreät Kouvolassa, kuin muuallakin puheineen ja etenkin tekoineen muistuttavat ällistyttävästi Georg Orwellin, Eläinten vallankumous satiirin maatilasikoja, jotka ryhtyvät päällepäsmäreiksi eläinten kaapattua yhdessä ilkeän Jonesin isännän tilan haltuunsa tekemässään vallankumouksessa.
        Vallankumouksen jälkeen possut kuitenkin korottavat itsensä johtajiksi karju Napoleonin johdolla, alkaen alistamaan ja kurjistamaan muiden kapinassa mukana olleidentilaneläinten elämää tunnuslauseenaan "Kaikki eläimet ovat keskenään tasa-arvoisia, mutta toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset".


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      71
      2358
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2133
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      80
      1764
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1567
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1556
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1495
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1459
    8. 54
      1325
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      83
      1284
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe