Viimeinen pyöräytys.

numerokeno

Mitä tapahtuu, kun häviää viimeiset rahat?

12h
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Ensimmäinen tunne on jonkinsortin helpotus. Ei tarvitse enää taistella pelaamista vastaan, ei ole rahaa mitä pelata. Kierre katkeaa hetkellisesti.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
24h
Sumuverho hälvenee, todellisuus iskee. Kalenteri esiin; tilipäivään ikuisuus, jääkaapissa valo! Millä sitä selviää seuraavaan tiliin? Morkkis iskee, vitutus iskee,
häpeä iskee, itsesyytökset nousevat pintaan, itsetuhoiset ajatukset nousevat pintaan, miksen minä ikinä opi? Mielessä lasketaan paljonko tuli taas hävittyä kuukauden aikana, vatsan kurniessa tajuaa, että yhdellä slotin pyöräytyksellä olisi tilannut pizzan. Minullehan jäisi jopa rahaa säästöön, jos en pelaisi. Itsesuggestio; nyt muuten loppuu pelaaminen, en enää ikinä pelaa!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
48h
Elämä jatkuu. En kuollutkaan, vaikken ole pelannut pariin päivään, ei enää edes vituta niin paljon! Pikkukolikoiden metsästys ympäri asuntoa, tyhjät pullot kauppaan, mitäköhän voisin myydä? Lainataan rahaa kavereilta/sukulaisilta (vaihtoehtona pikavippi) ruokaan, ehkä myös pikkupanoksella kenoa, eihän sitä koskaan tiedä? Sukulaiset/kumppani/kaverit miettivät miksei sinulla ole ikinä rahaa, sinullahan on hyvä palkka, mihin sinä oikein rahasi laitat? Tuli iso hammaslääkäri lasku, luovaa valehtelua.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Tilipäivä
Kiinnittäkää turvavyöt, vuoristorata alkaa alusta. Osuisikohan päävoitto kohdille edes venäläisessä ruletissa?

8

403

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuttuakin.tutumpaa

      Tilipäivää riemastuttaa lisäksi pelaamisesta aiheutuneiden pikavippien maksu.

      Mutta maksetaampas ensin pakolliset kk erät ja otetaan siihen rinnalle uusi vippi, niin on jotain millä pelata, se ei pelaa joka pelkää jne.. jos voitto tulee, niin maksan sitten kaikki vipit kerralla pois.

      Pahinta on, että voitto on myös joskus tullut, kaiken olisi saanut kuntoon, jos olisi kotiuttanut rahat, mutta ei, sehän olisi ollut liian pieni summa, piti yrittää isoilla panoksilla isompaa voittoa.

      Ja ihan hyvää palkkaa saavan, mutta peliriippuvaisen matka kohti asunnottomuutta, työttömyyttä, ulosottoa ja vähäosaisten yömajaa jatkuu... Kunnes nuo uhat alkavat oikeasti toteutua, eivätkä enää olekaan sellaisia asioita, jotka tapahtuvat vaan jollekin toiselle.

      Uhkapeli yhdyssanassa oleva uhka sana ei ole siinä turhaan.

      • Olin puolitoista vuotta sitten 2500e päässä velattomuudesta. Kesälomani alkoi ja palkka lomarahat olivat tulleet sopivasti tilille, mitä peliriippuvainen tekee juhlistaessaan jotain? Talletin 20e betsafen pelitililleni, slotti käyntiin kesäloman alkamisen kunniaksi, kaksi tuntia myöhemmin olin 2500e voitolla. Onnistuin jopa kotiuttamaan rahat, koko kotiutuksen odotuksen ajan, hoin itselleni "maksan velat pois, maksan velat pois". Saadessani rahat vihdoin tilille, tuli se kuuluisa ajatus kuolemattomuudesta ja voittamattomuudesta mieleen. Koko summahan menisi velkojen maksoon, enhän minä sitä voi tehdä, kyllä minä nyt koitan vielä vähän kasvattaa voittoa ja nautin kerrankin elämästä kun on rahaa. Lopulta hurautin taksilla elektroniikka-liikkeeseen ja ostin 55" Sonyn television, loput pelasin heikolla menestyksellä.

        Tämmöiset tapahtumat harmittavat kaikista eniten, mutta mikäli olisin pelastunut tuolloin, olisin todennäköisesti velkaantunut paljon enemmän. Olen tavallaan jopa vähän kiitollinen siitä, että menetin luottotiedot.


      • Minämyöspelaan
        numerokeno kirjoitti:

        Olin puolitoista vuotta sitten 2500e päässä velattomuudesta. Kesälomani alkoi ja palkka lomarahat olivat tulleet sopivasti tilille, mitä peliriippuvainen tekee juhlistaessaan jotain? Talletin 20e betsafen pelitililleni, slotti käyntiin kesäloman alkamisen kunniaksi, kaksi tuntia myöhemmin olin 2500e voitolla. Onnistuin jopa kotiuttamaan rahat, koko kotiutuksen odotuksen ajan, hoin itselleni "maksan velat pois, maksan velat pois". Saadessani rahat vihdoin tilille, tuli se kuuluisa ajatus kuolemattomuudesta ja voittamattomuudesta mieleen. Koko summahan menisi velkojen maksoon, enhän minä sitä voi tehdä, kyllä minä nyt koitan vielä vähän kasvattaa voittoa ja nautin kerrankin elämästä kun on rahaa. Lopulta hurautin taksilla elektroniikka-liikkeeseen ja ostin 55" Sonyn television, loput pelasin heikolla menestyksellä.

        Tämmöiset tapahtumat harmittavat kaikista eniten, mutta mikäli olisin pelastunut tuolloin, olisin todennäköisesti velkaantunut paljon enemmän. Olen tavallaan jopa vähän kiitollinen siitä, että menetin luottotiedot.

        No onneksi et pelannut palkkaasi ja lomarahojasi.


    • neverevergames

      Juuri noin pelurin elämä kulkee. Valitettavasti.

    • pakkokertoa

      Kyllä taas tuntuu siltä että joutaisi tämä ongelmainen ihminen mullan alle, pois itseään kiusaamasta... Jokapäiväinen harmitus, hävetys, pelko kalvaa sisuksia. On tullut pelattua n.10 vuoden ajan, enemmän tai vähemmän... Tuloksena n.20000€ velkaa. Elikkä n.pari tonnia per vuosi.. Kulutusluottoja ne on, kyllähän ne sieltä sitten joskus häviää kun vaan malttaa maksella niitä. Toivoa vielä on, mutta ajoittainen huonon olon tunne ja se fiilis että olet ihan paska, ahdistaa. Kun vaan malttaisi pysyä pois netticasinoilta! Tsemppiä kaikille kohtalontovereille!!

    • Vihulainen

      Joitakin vuosia sitten ostarin kulmalla.

      Hei Herra! Saanko povata ja ennustaa? Vain viisi euroa?

      Tota tässä on nyt kyllä vähän kiire, ehkä ensi kerralla sitten.

      Eikö nyt mitenkään kävisi, nopea juttu, vain kolme euroa?

      Ääh no olkoon menneeksi, jos nyt tämän yhden kerran.

      Voi voi, enpä olisi arvannut, teitä uhkaa paha vihulainen, joka tulee kotiinne tietokoneen kautta!

      Heh heh, mitä sä oikeen horiset...

      Tulette joutumaan vihulaisen takia pahoihin rahavaikeuksiin!

      No nyt kyllä lähti tädillä mopo käsistä...

      Tulette myös lainaamaan kauheasti rahaa tosi huonoilla ehdoilla, monesta tosi huonosta paikasta ja syötätte ne rahat vihulaiselle nettipankin kautta, jotta sen loputon ruokahalu pysyisi kurissa, olette matkalla kohti pimeyttä!

      Hyvää päivänjatkoa vaan sulle, tässä ne kolme euroa ja tahtoisin muistuttaa, että kunnassamme on myös mielenterveyspalveluita tarjolla.

      Pidä sie kuule rahas! En voi ottaa maksua tuhoon ja köyhyyteen tuomitulta, ties vaikka niistä rahoista tarttuis paha kohtalo!

      Joopa joo, heh heh, mutta muista ne mielenterveyspalvelut. (poistuu paikalta)

    • mustosmikahannariksu

      niin se mielenterveys on koituksella..

    • Hei.

      Numerokeno kuvasi todentuntuisesti ja uskottavasti kuinka se kuvio menee pelaamisen kanssa. Toistuu aina uudestaan. Olen pahoillani teidän vaikeudestanne. Niin raskaan ja hankalan asian kanssa kamppailette. Tahdo kuitenkin tsempata ja yrittää rohkaista; vaikka tilanne tuntuu kuinka toivottomalta välillä, toivoa on ja pelitön elämä ON mahdollinen. Yksin siihen on vaikea päästä, jos peliriippuvuus on hankala, mutta apua kannattaa hakea ja avun piirissä kannattaa pysyä riittävän pitkään. Peliriippuvuus on sairaus. Jos sinulla on jalka murtunut tai umpisuolen tulehdus, menet lääkäriin. Jos sinulla on masennusta, toivottavasti menet lääkäriin. Jos sinulla on päihdeongelma tai peliongelma, kannattaa mennä hakemaan apua. Ja pysyä tuen piirissä. Peliongelmaisilla tapahtuu retkahduksia, ne tavallaan kuuluvat joillakin toipumiseen; kaksi askelta eteen, yksi taakse. Apua löytyy netistä ja ympäri Suomea on paikkoja, joihin voi mennä, pääkaupunkiseudulla niitä on eniten, on ryhmiä ja tukihenkilöitä... Ensimmäinen kerta avun piiriin mennessä on se pahin, jännittävin ja pelottavin, mutta kun pääsee ovesta sisälle, niin seuraava kerta onkin jo helpompi.

      Huolehdi itsestäsi ja pelasta itsesi,
      toivoo Pirkko-pappi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    9. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe