verkkokauppa Vuxen

Yrska

Onko kokemuksia ? Itsellä Huonoja, laittavat paketin,mutta eivät ilmoita paketin saapumisesta. Ovat sitten vailla korvauksia 50e kun paketti on käynyt asiakkaan toimipisteessä. Piti ottaa kuluttajaasiamieheen yhteys ennen kuin VUXEN/ Purefun Group myönti virheensä.

20

16987

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Romero8

      Joo ei kannata tilata. Katselin tilatessa että sivuilla rupesi tilausvaiheessa näkymään enemmänkin ruotsinkielistä tekstiä, toki tiesin että ruotsalainen firma, mutta maksoin kuitenkin. Tuotetta ei koskaan tullut, viesteihin ei vastattu, kunnes uhkailemalla sitten todettiin että tuotetta ei ollutkaan saatavana ja palautettiin rahat, ensin vähennettynä käsittämättömästi 15 euroa "peruutetun tilauksen käsittelykuluista", uhkailemalla tuli sitten se 15 euroakin lopulta.
      En voi suositella mitenkään. Taas kerran huomaa että kannattaa suomalainen firma valita niin on ainakin kuluttajasuojan ja suomalaisten viranomaisten piirissä. Kun nettikaupan sivuilla näkyy huonoa suomea tai vieraskielisiä tekstejä, ei kannata ostaa. Vuxen.fi:stä ei kannata tilate kyllä ainakaan mistään syystä.

    • Eihyvänäin

      En myöskään saanut ilmoitusta paketista ja yritti veloittaa ja uhkasi perinnällä ym ym. Aivan paska lafka, puhelin ei juuri nyt saa yhteyttä ja sähköposteihin tulee automaattivastaus että vastataan pian mutta mitään ei kuulu. Milläs todistat ettet ole saanut ilmoitusta, kun vuxen väittää että puhelinnumero ja muut olleet oikein. Rahat menee eikä tavaraa saa.

    • hitonvuxen

      Samanlaisia kokemuksia. Tilasin viikko sitten, tuli sähköposti että tilaus vastaanotettu mutta toimitusvahvistusta ei ole tullut vielä viikonkaan kuluttua. Laitoin sunnuntaina sähköpostia, tänään maanantaina ei ole kuulunut mitään (ainoastaan tuo automaattivastaus). Äsken soitin sähköpostissa ilmoitettuun numeroon vain testatakseni toimiiko, niin tulee vain englanniksi vastaus että "ei saada yhteyttä"... uskomatonta toimintaa. Verkkosivut kuitenkin vaikuttavat asiallisilta....??? Tilasin laskulle, saapa nähdä miten käy...

    • leelvelrkans

      Kuinka nettikauppa voi ilmoitella paketin SAAPUMISESTA??...sehän on huolitsijan , postin tehtävä,,,!!
      Nettikauppahan ilmoittaa vain tilauksen lähettämisestä, ja antaa seurantatunnuksen useimmiten.

      Ihmetarinaa..............

    • Hoxen

      Viikko sitten tehty tilaus, jonka tila on edelleen "prosessoidaan" Laitoin eilen meiliä ja vastaus tuli tänään; "pyydämme anteeksi että et ole saannut tilaustasi. Meillä on ollut järjestelmässä ongelmia. Haluatko silti tilauksen?" Mikä hitto toi kysymys oikein on? Laitoin sinne takaisin kysymyksen, että mikä on tilaukseni toimitusajankohta? Ei vastausta. Seurataan tilannetta. Todella outoa menoa.

    • Hoplaaa1

      Jos ei tuotetta saa niin eikös klarnan kautta pitäis saada rahat takaisin?

      • Ping7

        Pitäis saada joo kunhan muistaa sähköpostin minkä pistänyt vuxenin sivuille. Kun Klarnassa näkee ostokset sähköpostin ja hetun kombinaatiolla ja sitä kautta voi perua


    • Vuxeeni

      Vaikutti tosiaan asialliselta, ja sit löysin tän keskustelun. Kiva huomata näin jälkeenpäin toimitusehtoja selatessa, että säilyttävät sotunkin... Toivottavasti kaikki menee hyvin. Laskun siis otin ja penniäkään en aio laittaa jos kusettavat. Ja postiinhan voi soittaa et onko siellä sun pakettia näkynyt. Ja tarvittaessa todistaa tämä vuxenille, jos väittävät paketin lähettäneensä. Lähettämättömästä paketista on ainakin melko paha vaatia mitään kustannuksia, kjäh kjäh...

    • Onkovapaatanimimerkkiä

      Itsellä samanlainen tilanne, tulausvahvistus tuli muttei toimitustietoja. Laitoin just mailia, saa nähdä miten käy. Tyhmänä maksoin heti. Tietoa odotellessa.

      • Anonyymi

        Miten kävi?


    • JulleJöllinen

      Itelle ainakin tuli oma paketti ihan hyvin ilman ongelmia ja oikea tuotekin mukana.. Ja vähän extrana liukkaria.. En sit tiedä miks muille ei oo tullu paketteja. ja tuli sähköpostilla ja tekstiviestillä ilmotus paketista

    • Fleshlight

      Olen itse tilannut moitteettomasti. Pankaa meiliä tarvitteessa englanniksi,koska eivät osaa suomea. :) Muista mainita nimesi/tilausnro/puh nro.

    • Anonyymi

      Minulla ei ollut mitään ongelmia. Maksoin tilatessa ja paketti tuli 4 päivässä. En tiedä miten tuommoinen laskulle tilaaminen tosin toimii yleensäkään. Tuote vastasi kuvausta ja minusta nopeammin tuli entä vastaavalta suomalaisfirmalta jota odottelen vieläkin.

    • Anonyymi

      Itselläni tuli reilussa viikossa paketti ilman ongelmia

    • Anonyymi

      Hyvin toimi, toki vahvistusta ei tullut mutta kun seur. Päivänä kysyin meilillä niin oli jo lähetettykin. Nopeeta tuli ja juuri ne mitä tilaskin .
      Ei valittamista, hyvä

    • Anonyymi

      En voi suositella! Ensin koko paketti katoaa, sitten pitkän odottelun jälkeen vihdoin vastaavat ja sitten osa tuotteista onkin jo loppu. Ja taas odotellaan uutta, vajaata lähetystä. Kolmen viikon toimitusaika on melko kaukana luvatusta 1-2 arkipäivästä, hyvityksestä/rahanpalautuksesta ei mitään tietoa. Välttäkää viimeiseen asti, huomattavasti parempia verkkokauppoja on olemassa!!!

      • Anonyymi

        No oisko enemmän postin vika nyt sit kuitenkin :DD Mulla tuli kolmessa päivässä niin kuin luvattiinkin.


    • Anonyymi

      Elä tilaa täältä. Onneton palvelu, toimitus ym. Ainut mikä toimii on laskutus.

    • Anonyymi

      Toimi hyvin! Ihan ok!

    • Anonyymi

      Itsellä toimittivat tilauksen yli 200km päähän valitsemasta toimituspisteestäni. En tietenkään päässyt pakettia hakemaan ja alkoivat vaatimaan 50e edestä palautusmaksuja. Kun otin yhteyttä aspaan niin alkoivat syyttämään asiakasta virheestä vaikka en edes tiennyt kaupungin postinumeroa, johon he paketin lähettivät :D en suosittele missään nimessä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7937
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      177
      1755
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1114
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1113
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      62
      1031
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      193
      945
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      823
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe