Miehille ei riitä mikään

Manjaana45

Nainen ei koskaan voi olla tarpeeksi hyvä, aina mies valittaa, aina löytyy syy olla naama norsunvitulla ja vinkua ja syytellä naisia?
Ihan aina syy on naisessa, oli valituksen aihe mikä tahansa. Mies, vaikka sinulla olisi uskollinen, kaunis, hoikka, älykäs, tunteellinen, lämmin, nauravainen, isotissinen, tiukkaperseinen unelma kotona, sinä vaan valitat. Mikään kun ei nykyään riitä miehille?
Mikä helvetti teitä vaivaa?
Olen 45vuotias nainen. Elätän itse itseni työlläni, en ole kenestäkään riippuvainen. Tahdon toisille hyvää, olen auttavainen ja osaan asettua toisen asemaan. Olen aina ymmärtämässä ja lohduttamassa. Pidän itsestäni huolta, juoksen lenkkejä 5 kertaa viikossa apinanraivolla, satoi tai paistoi. Osaan kokata ja leipoa. Minä rakastan seksiä ja hellittelyä, on ihanaa saada hemmotella toista. Haluaisin rakastella joka päivä, tuntea itseni halutuksi. En pyydä keneltäkään mitään, yritän aina pärjätä itse. Olen ahkera, teen kaikki ylityöt, ja vapaalla autan ystäviä tarvittaessa. Kotini on siisti ja kaunis. Itse hoidan ihan kaikki kotityöt, enkä valita kenellekään. En nalkuta ja mäkätä, olen hiljaa ja nielen pahan olon syvälle sisälleni.
Miksi mieheni silti valittaa alituiseen....en koskaan tule riittämään, vaikka olisin minkälainen, en koskaan ole tarpeeksi.
Kun katson peiliin, näen pettyneen naisen, eikö elämällä ollut minulle mitään parempaa?

11

1178

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pysynsinkkuna

      Tuttua tekstiä. Samaa kuulee monilta kavereilta. Itse olen eronnut, enkä taida enää haluta miestä. Enkä varmaan edes kelpaa kenellekään, kun en ole tuollainen täydellinen paketti.

      Miehet valitettavasti herää vasta sitten kun vaimo lähtee nyppimään. Kaikki naisen yritykset parantaa jumiin jääneen suhteen tilannetta tulkitaan nalkutukseksi ja hankaluudeksi. Mies saa tehdä mitä vaan ja olla täysi mölli, mutta naisen täytyy olla täydellinen. Ja kun ero tulee, miehet itkee kuorossa kuinka naiset on julmia kun "ne jättää hyvän miehen".
      Blaah.

    • eipämuuta

      Palstan perusteella, yhteenvetona vastaten sanoisin että se johtuu siitä, että naisen parasta ennen käyttöpäivä on mennyt (miehillä sitä ei heidän mukaansa tapahdu) ja miehethän ei suhteesta saa muuta hyötyä kuin seksin, kaikki muu rajoittaa miehistä vapautta.
      Mutta reaalielämään perustuen sanoisin, että toisenlaisiakin miehiä on. Täytyy vaan valkata jatkoon sellainen ja muistaa ettei me naisetkaan ihan täydellisiä oll, melkein kuitenkin.

    • Manjaana45

      Ikä, erittäin tärkeä pointti! Olen 8 vuotta nuorempi kuin mieheni, mutta minä olen siis liian vanha tässä suhteessa. 53 vuotias voi paneskella kaksikymppistä ilman omantunnontuskia menen tullen, mieleeni tulee likainen, rikollinen ja saastainen asia; pedofilia. Mutta mies näkee vain jonkun, jota voi panna.
      Minä en ole ainoa tässä suhteessa, joka vanhenee joka vuosi, myös äijä harmaantuu, kaljuuntuu, lihoo jne. Mutta mies on aina oikean ikäinen ja nainen vanha. Näin se menee.
      Maailma on täynnä parikymppisiä, kusetettavia lorttoja, jotka onneksi myös kusettavat miehiä. Näitä luomakunnan kruunuja, jotka tekevä aina omasta mielestään oikein.
      On aivan oiken sanottu, että perisuhteessa miehet hyötyvät vain seksistä, kaikki muu rajoittaa heitä ja heidän halujaan. Se on taivahan tosi!

    • Älä.säädä

      Ei sokeutunut näe omia heikkouksia. Itserakas itsekäs mies ei näe naista kuin seksiobjektina. Jätä sellainen mies. Jos ei miehelle kelpaa sellaisenaan ei hänkään voi kelvata sinulle, siinä kulkee raja. Ei mies opi ennen kuin jää yksin.

    • mietimikävikana

      Ap kuulostaa rasittavalta ja itseriittoiselta naiselta. Ei kukaan mies tykkää naisesta, joka ajattelee olevansa täydellinen ja elämä on yhtä suorittamista. Ota rennommin, ehkä miehesikin innostuu sinusta.

    • Miehiä on useita erillaisia, ehkä nainen valitsee sellaisia miehiä, joille mikään ei riitä.

      Mies haluaa olla varma, ettei hän joudu korvatuksi toisella miehellä kun nainen löytää paremman miehen. Yleensä jos vaati toiselta paljon, niin on myös paljon annettavaa. Sama tilanne on myös naisilla.

    • Paskatmuttanäinsemenee

      Yksi sana riittää kuvailemaan KAIKKIA miehiä: narsisti!!!!!

    • täysinkyllästynyt

      Tuttu juttu ja sama täällä. Tämä liittyy minusta miehen huonommuuden tunteeseen. On helppo lytistää ja mitätöidä, sillä saa vallan tunnetta suhteessa, jossa tuntee olevansa se huonompi osapuoli. Tai sitten on luonteeltaan perfektionisti. Kuten täällä. Vaatii täydellistä suoritusta, ei sellaista olekaan.

      Mutta ei kannata yleistää, että miehille ei riitä, ongelma on ettei sun miehelle riitä. Jollekin toiselle voit olla hyvinkin riittävä ja enemmänkin.

    • pitääollakiitollisempi

      Mun mies ei valita mistään minuun liittyvästä enkä minä hänestä. Ylipäätään valittaminen ei kuulu harrastuksiimme. Käsittääkseni jos joku valittaa aina jostain, sellainen ihminen löytää vian mistä hyvänsä eikä siinä ole enää mitään merkitystä sillä mitä asiat ja ihmiset sinänsä ovat. Valittajalle kaikkea on liikaa tai liian vähän.

    • sinkkulady_

      Tuon takia en enää lähtisi parisuhteeseen,en ainakaan siihen tavanomaiseen jossa murjotetaan samoissa nurkissa. Ehei. Omat kodit ja tapaamisia silloin kun kummallakin siihen intoa. Miksi käristä, riidellä, ja kyräillä, kun voi elellä sopuisasti ja lähteä omaan kotiin heti kun alkaa nyppiä.

    • vapaanainenminä

      Itse olen aloittajan kanssa samanikäinen. Lapset jo isoja ja elän yksin.

      Kun lapset oli pieniä, olin kovin yksinäinen ja toivoin miestä rinnalleni. Petyin kerta toisensa jälkeen. Erikoisinta on se, että minulle urheilulliselle naiselle olisi kelvannut ihan tavallinen mies. Minä sen sijaan en kelvannut miehille jostain syystä.

      Nyt en enää halua miestä. Saan nauttia vapaudesta ja tehdä, mitä lystää. Minua ei jaksa kiinnostaa valittavat miehet enää. Tuttavapiirini kostuu naisista ja homomiehistä ja meillä on aina hauskaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    10. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    Aihe