Verkatehtaan vaalikeskustelussa ruletti Lulu

MahtavaaLuluRanne

Enpä ole aikoihin nähnyt niin asiallista, asiapitoista ja loistavaa keskustelijaa ja panelistia kuin Lulu Ranne tänään Verkatehtaalla. Täyttä asiaa ja pitkä lista ehdotuksista joilla Hämeenlinnan talous saataisiin kuntoon ja maakunnallista yhteistyötä kehitettyä. Taavela ja Anttila olivat myös ok, mutta muut rouvat kovin höttöisiä. Filatov ja Grahn-Laasonen vain juttelevat yleisellä tasolla, mutta heistä ei irronnut yhtään järkevää ehdotusta talouden parantamiseksi. Tuli taas Lulu Ranteelle uusia (ja vanhoja) äänestäjiä. Käykää katsomassa Yle Areenassa.

77

1063

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SeuraavaKetju

      Onko J.Ari asialla?

    • Poegfrgr

      Tyhjän puhuja ja hallituksen puolustaja.

      • Poegfrgr

        Niin! Tarkoitit siis täällä usein aivopierujaan jakelevaa KokDem-Trollia.


    • Julupu

      Puluhan oli yksitoikkoinen jankkaaja, porukan kehnoin,

    • eräskaupunkilainen

      Ranne esiintyi tyylikkäästi. Arvidsson onnistui myös hyvin. Ojansuu-Kaunisto oli todellinen riidankylväjä. Miten Kirsin kaltainen ihminen voi opiskella teologiaa? Ojansuu-Kaunisto on sydämestään paha ja epärehellinen ihminen.

      • eiyhtäänmitään

        Ihan niinkuin kaikki jotka kehuvat olevansa uskovaisia. En ymmärrä mitä kehumista on uskonnossa, saati sitten Ojansuu-Kaunistossa.


      • kirkoton

        Eikö ne pahat ja epärehelliset juuri pelastajaa tarvitse. Ojansuu -Kaunisto on pelastautumassa, kai.


    • PirunTorjuntapatteristo

      Papit nyt näkeekin piruja kaikkialla.

      • Hyshyyys

        Paha salattu henk. ongelma.


    • uueuuue

      Totta vie, Lulu Ranne oli asiapitoinen ja selväsanainen!

    • AsialliselleLululleääni

      Todella asiallinen ja asiantunteva tuo Lulu Ranne. Uusi-Kilponen yritti hiillostaa muttei onnistunut ollenkaan. Ranne vakuutti.
      Ojansuu-Kaunisto nolasi itsensä täysin. Riehuva kaksinaamainen pappis-ihminen. Ei jaksa kuunnella valtuustossakaan.

    • LiikaaHml

      Loikkari ja skandaalit.

    • jjkkrst

      Aivan totta. Yllättävän yksinkertaista ja lapsellista keskustelua ( ja keskustelijoita) muilta paitsi mainitsemiltasi. Ei mitään ratkaisuja, vain yleisellä tasolla: Olisi hyvä ja kiva... Ei keneltäkään muulta ratkaisuehdotuksia. Kyllä huomasi kuka osaa asiat. Lulu oli loistava.
      Ja jankatakin täytyy, jos ainoana myöntää ja ymmärtää tosiasiat. Muut puhuvat pehmeitä ja haaveilevat. Mitäs teet jos rahaa ei ole ja maakunta on lähes konkassa ? Ei auta luvata mitään, paitsi että pistää talouden kuntoon.
      Tällaista, näiden muiden , keskustelua voisi odottaa hiekkalaatikolla äitykäisten ja mummojen kesken.
      Kirsi oli äärettömän sivistymätön ja karkea. Ja sitten puhutaan riitelijöistä. Kuulemani mukaan hän on aina haukkumassa muita, rumasti. Ei pidä välittää tuollaisista "ämmistä". Ennen heitä sanottiin kylän rakkikoiriksi.
      Turismi on hyvä juttu, mutta kun ollaan näin lähellä Tamperetta ja Helsinkiä ( Turkua) ei voida välttyä siltä, että ihmiset käyvät ja sitten palaavat yöpymään näihin kaupunkeihin. Lapissa tilanne on aivan eri, siellä kaikkien on pakko jäädä paikan päälle muutamaksi päiväksi, ja se on kannattavaa paikallisille asukkaille. Paljon höpötystä ja haaveita, vähän villoja.

      • näinlaitinen

        Muistaakseni Laitinen sanoi näitä pyrkyreitä sosiaalitantoiksi.


    • sdsddfserffgv

      ASiallisia olivat Arvidsson, Lulu ja vaalea nainen toinen oikealta. Fila nyt on puhunu ja puhunu, mutta 9 e palkalla aina vaan enenmmän ihmisiä, todellista hyvinvointia......Sanni haluaa, että ipanamme ei putoo kelkasta eurooppalaisiin verrattuna, esikouluun vaan kolmivuotiaana. Varhaiskasvatust, lapset oravanpyörään mahdollisimman pian, ja tarkasti raportoituun toimintaan mukaan. Voi hele.....ti.

    • lasse9887

      Samaa vanhaa jargoniia tuli Lululta, puhui muuta mitä tekosensa on. Nautinnolisinta oli Kun Kirsi pyyhki lattiaa Ilkkalalla. Ilkkala oli täysi nolla.

      • PäiviJaAnne9888

        Samaa vanhaa selkeää ja järkevää argumentointia tuli Lululta, KokDemut puhui muuta mitä ala-arvoset tekosensa on.
        Nautinnolisinta oli Kun Lulu ja Kari pyyhki lattiaa Kirsillä.
        Ilkkala oli täysi asiantuntija täsmällisine tilastoineen ja tietoineen niinkuin aina ennenkin.


      • PuolueettomuussaPliis

        Lulu puhui sitä mitä on tehnytkin. "Puolueeton" media ei niitä tuo esille. HäSa = valemedia.


      • päinvastoin
        PäiviJaAnne9888 kirjoitti:

        Samaa vanhaa selkeää ja järkevää argumentointia tuli Lululta, KokDemut puhui muuta mitä ala-arvoset tekosensa on.
        Nautinnolisinta oli Kun Lulu ja Kari pyyhki lattiaa Kirsillä.
        Ilkkala oli täysi asiantuntija täsmällisine tilastoineen ja tietoineen niinkuin aina ennenkin.

        Kirsi-täti vanhoissa loimissaan virsut jalassa. Sivistymätön, röyhkeä, osaamaton, kateellinen,sallimaton räkyttävä rakkikoira. Eukko-paha! Taitaa vihata viisaampiansa. Uskovainen? Toisaalta uskovaisethan ne on enimmäkseen tappaneet toisinajattelevia, ei päinvastoin. Viisasta Karilta oli antaa Kirsi-tädin häpäistä itsensä täydellisesti.


    • kaksiHämeenlinna

      Kuka oli tilaisuuden vetäjä kun meni ohi? Mies ei tiennyt kaupungin asioista yhtään mitään ja jankkasi samaa. Agressiivinen perussuomalaisia kohtaan ja lelli demareita. Eikö tehtävässä tulisi olla tasapuolinen ?

    • PUK_itse

      Sehän oli lehdistöneuvos, Hämeen Sanomien päätoimittana Pauli Uusi-Kilponen. Iisakin ja Filatovin kaveri, Persujen vihaaja. Ritaluoman ja Karppisen kamu. Ei tietoakaan puolueettomasta mediasta.

      Hyvin veti Lulu!

      • kaksiHämeenlinna

        Neuvos! Oletko tosissasi?


      • trebhnupe

        Pravda kertoo puolueettoman totuuden.


    • ykkönenmikäykkönen

      Lulu Hämeenlinnan ykkösvalinta valtuustoon, ehdottomasti.

    • Johanlähti

      Surkea esitys molemmilta persuehdokkailta. Lulu ei pystynyt edes osallistumaan ja seuraamaan kun kirjoitti koko ajan paperille Karin antamien ohjeiden viereen. Ilkkalaa vietiin kuin litran mittaa härmäläisten häissä kun miehellä ei ole minkäänlaista esiintymistaitoa kuin jankata vanhoja ja kirjottaa joka puolelle kilometrien mittaisia tekstejä jotka uppoavat persuraukkoihin täydestä kun eivät ymmärrä mitään mitä tämä rikoksen tunnustanut mies sepustaa.

    • FiksujaKomianainen

      Ei ole ihme, että lulua ja Karia yritetään kaikin keinoin hiostaa. Molemmat ajattelvat itsenäisesti ja myös toimivat. Uhka nykyhallinnolle ja -menolle. Eivät ole kenenkään vietävissä. Mistä muuten moinen Lulu-kade? Kaunis, rohkea ja älykäs nainen. Siinäkö syy perusteettomaan vähättelyyn? Hyvä Lulu!

    • muistakaaäänestää

      Todella älykäs nainen.

      • sama.rekisterissä

        Karia joku kuulemma hiostaa. Vainoharhaa. Hyvä kuva kaupunkiuutisissa mainoksessa ja kuvattu kuulemma Miekkalinnassa scc kuulusteluissa.


      • konstapeli

        Suurista scc suhmureista otetaan hyvät valokuvat.


      • NegativoRockKuggo
        konstapeli kirjoitti:

        Suurista scc suhmureista otetaan hyvät valokuvat.

        Älä, oliko Rokkikukonkin kuva jossakin julkaisussa?
        Varmaan Miekkalinnan kuvagalleriassa kenties, ehkä sitä tarkoitit?


      • syyllisyys.painaa

        Tarkoitit tietysti Pilkkalaa tuota otsahikoilun osaajaa.


    • PSäänestäjät

      Happamia ovat. Persujen kannatus Hämeenlinnassa on 15% tasoa. Kiitos Lulun ja Karin osaamisen ja sitkeyden. Tsemppiä! Kyllä täältä tukea löytyy.

    • rakkimikärakki

      Kuka täysjärkinen äänestää tätä uskovaista rakkikoiraa. Jumankekka että voi olla tympeä muija. Uskon että vihreät menettää monta ääntä tämän rakkikoiran takia. itse en ainakaan äänestä vihreitä niin kauan kun tämä uskovaista leikkivä on vihreissä mukana. Jumankekka että on ällöttävää kuunnella sen puheita.

    • tv-katsoja

      Lulu oli rumin kaikista keskustelun osallistujista. Suu niin mutrussa koko ajat ja rypyt näkyivät!

      • kkkjjf

        Lulu rumin!!! Ainoa oikeasti kaunis. Ja mitä sillä on politiikan kanssa tekemistä? Jokseenkin suppeasti kommentoitu.


      • onmeitäääliöitä

        Nyt puhut vasten tahtoasi kkkjjf.


    • ällöäjä

      Joo, posket lommolla ja silmäpussit leikattuina Lulu yrittää esittää teini-ikäistä. Risutukkansa se oli onneks pistänyt ponnarille. Mitään muuta en inhoa niin paljon kuin Lulun risuluutamaista tukkaa - auki. ÄÄÄÄÄÄLLLLLLLÖÖÖÖÖÖTTTTTÄÄÄÄÄVVVVVÄÄÄÄÄ!!!!!!

      • ggglkn

        Näähän ei ole missikisat? Nää on älykisat. Ja politiikkaa. Etkö ole huomannut? Joten ymmärrän katkeruutesi. Älyä ei saa edes leikkaamalla. Lulu on superälykäs. Sitäpaitsi ulkonäöltään ja tyyliltään kansainvälistä tasoa, huomattaisiin positiivisesti missä tahansa metropolissa. Ei pikkukaupungin tyylitön maatuskahutsu kuten sinä ja kaltaisesi. Ja mikäs rypyissä on vikana? Onko sulla niistä kompleksi?Ällöö vaan vapaasti, se ei ulkonäköäs eikä aivokapasiteettias paranna. Onpa sullakin sitten jotakin aivoilles sopivaa tekemistä.
        Mitäs luulet kansan sanovan Euroopassa jos Filatov tai Gran-Laasonen sinne ilmaantuis? Tai Arvidsson? Tai paneelin naisjuontaja? Tai miesjuontaja, ÖÖÖÖÖ on se mitä saa ulos. Kansa pyörittelis silmiään. Kaikki on suhteellista. Tai Kirsitäti heinäkenkineen? Tai miehensä? Tai sinä ?
        Alkeellista tyhmyyttä keskittyä poliitikkojen ulkonäköön. Eikö todellakaan ole muuta asiaa? Millä tasolla puhkut huonossa omanarvontunnossasi? Sääli pientä. Ja kato peiliin.
        Mites Merkel? Silläkin on ryppyjä. Onko Euroopan johtava nainen ÄLLÖTTÄVÄ? Oletko jo 12 vuotta? Vai vain keskellä pahinta murrosikää. ÄITIII!


    • Hölmöläistenkylä

      Mistä tuon keskustelun näkisi vielä?

    • merkillinen.kyky

      Taidan arvata kuka on nimimerkin ällöäjä taustalla. Se onkin isohko tausta. Minulla on tällainen ihmeellinen kyky, että voin ikäänkuin nähdä viestin tekstin rinnalla kirjoittajan avattaren. Kuva vain ilmestyy päähäni.

      Kuulemma CIA on 1990-luvulla tutkinut tällaista extrasensory remote viewing ilmiötä ja tutkimuksen tulokset on määritelty erittäin salaiseksi.

      Senkus haukutte foliopipoksi mutta en itse asialle juuri mitään mahda. En myöskään halua asiasta numeroa tehdä eli pidän kyvyt omana tietona.

    • älykäsluomuLulu

      Linkkejä keskusteluihin. Eikun ihailemaan. Ei esittäneet muut mitään ratkaisuja. Yleistä jaarittelua vain kaikesta hyvästä. Herrajumala mitä ministereitä meillä on ollut ja on: Anttila ja Filatohvi on saarnanneet samaa kymmeniä vuosia ilman tuloksia ja Sanni nyt on edelleen Stubbin kana.
      Joillakin naisilla näyttää muuten keskustelun perusteella olevan ulkonäkökompleksi. Ranne on älykäs ja komia nainen. Pitkä hoikka ja kauniit kasvot. Tietenkin herättää kateutta. On satavarmasti luomukin. Sen näkee.

      http://areena.yle.fi/1-4093083

      http://areena.yle.fi/1-4093084

    • kolmas_linkki
    • Kjgshfjff

      Ranne varsinainen myrkyn itkijä.

      • Kjgshfjf

        KokDem-Trollipasko, varsinainen myrkyn itkijä.


      • tyhmäkunsaapas

        Todella hieno nainen. Tietää pikkuisen enemmän asioista kun tämä demareiden tan... Mitenkä joku voi äänestää sitä, itse oksennan kun kuulen nimen.


    • Talousykköseksi

      Voi näitä kateellisia jotka eivät tajua taloudesta tai älykkyydestä mitään. Hyviä esityksiä ja viisasta puhetta. Taavelakin oli hyvä mutta ei antanut oikein ehdotuksia miten hommat hoidettaisiin paremmin. Esitti toiveita.

      • TietoRUles

        Juuri niin. Täällä lapsellisimmin ja typerimmin räksyttävät ne, jotka vähiten taloudesta, älykkyydestä ja ylipäätään mistään mitään tietävät. Lulu oli asiallinen, oli ottanut selvää ja osoittautui positiivisesti ykköseksi, Taavelakin oli asiallinen, mutta ehdotuksia olisi saanut antaa.


      • EmmeÄänestä

        Lulun esiintyminen oli myrkyllistä eikä rakentavaa.


      • EmmeÄänestä
        EmmeÄänestä kirjoitti:

        Lulun esiintyminen oli myrkyllistä eikä rakentavaa.

        Demarien esiintyminen on aina myrkyllistä eikä ikinärakentavaa.


    • Taavi5000

      Lulu Ranne ja Kari Ilkkala pelastamaan Hämeenlinnaa, he ansaitsevat kunnon äänivyöryn vaaleissa, siinä pilkistää aurinko pilvien lomasta. Vastapuolen rosvot kiinni maksumiehiksi ja osa vankilaan. Tällä lailla kiemuran porukka ja muut juntit ovat kirkastaneet hämylinnan imagoa. Tästä hommasta tulisi filmin tekijöille hyvä komedia, Hämeenlinna pääsisi jopa maailman maineeseen, taitaisi Sipeliuskin jäädä lehdelle soittelemaan.

      • Ansionsamukaan

        Juuri näin, KokDemuilla on ollut näytön paikka ansioistaan vaan sirkukseen pelle-ja narrihommiin, mihinkään päätös-tai luottohommiin, missä vastuuta muuta kuin omasta hyvinvoinnista jaetaan, heistä ei ole...johan se on nähty moneen kertaan!


      • IsooTuomio

        SCC oli persuille näytön paikka ja jatkuu Ilkkalan näytöillä oikeudessa. Tulee saamaan kovan tuomion.


      • IsooTuomio
        IsooTuomio kirjoitti:

        SCC oli persuille näytön paikka ja jatkuu Ilkkalan näytöillä oikeudessa. Tulee saamaan kovan tuomion.

        SCC on persuille näytön paikka ja jatkuu Ilkkalan näytöillä oikeudessa miten HPK/SSC-puolue kaadetaan!

        Samassa rytäkässä kaatuu myös KokDem-Rikolliset ja mafioosot sekä myös tuo kelvoton KokDem-Trollipasko.

        Tulee saamaan kovan ja ansaitun tuomion.


      • Heheeeee

        SSC puolue. Päivän naurut Persujen kustannuksella.


      • Heheeeee
        Heheeeee kirjoitti:

        SSC puolue. Päivän naurut Persujen kustannuksella.

        KokDem-Trollipaskopuolue....Päivän naurut Persujen iloksi.
        Heheeeee :)

        Ilolla eteenpäin vai mitä Trollipasko? :)

        Arvaas muuten ketä äänestin kun kävin tänään prismassa äänestämässä ?


    • Heheeeee

      Perzuikki-Trollipaskopuolue....Päivän naurut Persujen iloksi.
      Heheeeee :)

      Ilolla eteenpäin vai mitä Trollipasko? :)

      Arvaas muuten ketä äänestin kun kävin tänään prismassa äänestämässä ?

    • politiikkaa

      Lulu on erikoistunut skandaaleihin.

      • HPK-KOK-DEM-rosvotKiinni

        Juu, Ei siinä Lulun tarvi paljoo kaivaa HPK-KOK/DEM-tunkiota kun pöllähtää... KokDemut on muutenkin aina skandaaleissa, hyvin he pohjustaa itse aiheet ja kaivaa poliittiset haudatkin itselleen!

        Eläköön Lulu ja Kari, hyvää ja pyyteetöntä työtä olette tehneet, kiitos teille siitä !


    • ääniPERSUROUVALLE

      Minäkin äänestin. 212.

    • OnSelkärankaa

      Minulta myös ääni Lululle 212.

    • RehellisyysVK

      Ei meillä persuja äänestetä.

      • RehellisyysVK

        Meillä äänestetään Persuja.


    • 212212

      Muistakaa 212

      • Ikgfgfdff

        Emme äänestä rötöstelijöitä.


      • Ikgfgfdff
        Ikgfgfdff kirjoitti:

        Emme äänestä rötöstelijöitä.

        Juu ei niin, siksi äänestämmekin Persuja emmekä HPK-Kok/Dem-ääliöitä riitelemään enää kolmatta kautta, kaksi riitti jo näyttämään mitä HPK-Kok/Dem-koaliitio saa aikaiseksi !


    • EiAinakaanLulua

      Tyhjän puhuja ja lupailija se Lulu on, ei ole saanut mitään aikaiseksi vaikka on istunut 4 vuotta valtuustossa ja peräti kaupunginhallituksessa. Se on karmean näköinen, nälkiintynyt risutukka noita-akka, joka valehtelee osuudestaan tietovuotoon! En äänestäisi Lulua vaikka kidutettaisiin!

      • OTAITSESELVÄÄ

        Vai tyhjänpuhuja? On tehnyt paljon asiallisia ja tarkasti perusteltuja parannusehdotuksia. HäSa vaikenee niistä ja kokdem veljet ja siskot yrittävät antaa valekuvan julkisuuteen.


    • KelpaaKatella

      Kaunis nainen!

      • trhnupw

        Kauden takana monta skandaalia. Loikkari.


      • trhnupw
        trhnupw kirjoitti:

        Kauden takana monta skandaalia. Loikkari.

        Miksi aloit nyt Kiemungista puhumaan vaikka tottahan se on mitä skandaalinkärystä sanoit ! ;))

        Loikkasi Homeen Sanomisestakin johonkin paikkausfirmaan kun alkoi oleen kuumat paikat !


      • seeprakuvio
        trhnupw kirjoitti:

        Kauden takana monta skandaalia. Loikkari.

        Olisi syytä kaikilla kunniallisilla kokoomuspaisilla loikata, ja pian. Ei ihme ettei Ranne halunnut olla mukana Hämeenlinnan hyvävelipiirissä. Viisasta jättää savuavat rauniot. Ja Rautiot.
        Iisakin skandaalit uskottomuudesta, avioerosta, pahoipitelyistä, puskissa urkkimisesta, valehtelusta, tuomiosta,SCC-petoksista jne voisimme nyt hetkeksi unohtaa. Iisakki -raukalla on aika työ selitellä tehdyt tekemättömiksi. Noin 3-5 vuotta eteenpäin.


      • oivoi-
        seeprakuvio kirjoitti:

        Olisi syytä kaikilla kunniallisilla kokoomuspaisilla loikata, ja pian. Ei ihme ettei Ranne halunnut olla mukana Hämeenlinnan hyvävelipiirissä. Viisasta jättää savuavat rauniot. Ja Rautiot.
        Iisakin skandaalit uskottomuudesta, avioerosta, pahoipitelyistä, puskissa urkkimisesta, valehtelusta, tuomiosta,SCC-petoksista jne voisimme nyt hetkeksi unohtaa. Iisakki -raukalla on aika työ selitellä tehdyt tekemättömiksi. Noin 3-5 vuotta eteenpäin.

        Juuri noin, Iisakin onneksi hänellä on yksi ystävä, tuo joka palstalle kirjoittava KokDem-Trolli joka parhaansa mukaan, usein kuitenkin epäonnistuen, yrittää pestä mustaa valkoiseksi sillä Iisakin kivipesukoneella joka oli taannoin Maarakennusyhtiö Laivolankin skandaalissa!


      • Heheeeee

        Kari Ilkkala otti SCC loikan Miekkalinnaan ja oikeuteen saakka.


      • TyökavereidenKanssa

        Päivän naurut!


    • muistakaaaaaa

      212 niin asiat tulee kuntoon.

    • Oikeusjakohtuus

      Totuushan on, että Hämptonin hyväveli ja -sisko poliitikot ovat ryssineet monta hyvää asiaa politikoinnin ja omanedun vuoksi! Autokeskus casessa kuorikorissa istuivat Kiemunki ja kumppanit ja Ritaluoma vei!! Ilkkalalle pitäisi antaa ansiomitalli kun vihelsi pelin poikki oman poliittisenuran uhallakin. Miehen ja vähän Naisenkin työ, mutta jonkun se oli tehtävä! Poliitikko ei saa olla irtopisteiden kerääjä. Hyvä Kari ja Lulu rohkeudesta.

    • jarmo7235

      Lulu oli verkatehtaalla asiallisemmasta päästä oleva panelisti, häntä kanattaa äänestää. Ei hänelle annettu tarpeeksi puheen vuoroja, se varmaan johtui Hämeensanomien puolueellisesta johtajasta. Hämeenlinnan tarvittaisiin puolueeton media. En luota täysin Hämeensanomiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2635
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2233
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      87
      1971
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1695
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1681
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1636
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1626
    8. 91
      1563
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1437
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe