Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

käytännöt airbnb:ssä

tyhmä_kana

Pari lyhyttä kotimaanreissua olisi ajatus ensi kesänä tehdä, vaihtoehtona majoituksen suhteen tuli mieleen airbnb. Eräässä kaupungista jo katselinkin tarjontaa yhdelle viikonloppureissulle. Kivan näköisestä ja siistiksi arvioidusta kämpästä hinta saman verran kuin asiakasomistajana hotellihuoneesta, että siinä mielessä vois kyllä toisaalta hotelli etukäteisvarauksena olla kivempi.
Mutta kaiken varalta kysyn, kun mieleen tuli siitä airbnb:n majoituksesta uloskirjautumisesta. Lähinnä mitkä ovat oletetut käytössäännöt "lähtösiivouksen" suhteen? Vuodevaatteet, astiat... no, roskapussi tietysti kuuluu viedä itse... Sanokaas ny...

4

1530

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HT45

      Kannattaa kysyä isännältä, koska käytännöt vaihtelee. Normi on jättää kämppä siten siistiin kuntoon, että tavarat on paikoillaan, tiskit tiskattu ja roskat viety. Vuodevaatteille harvemmin pitää tehdä mitään.

    • Käytännöt tosiaan vaihtelevat huoneittain. Yleensä loppusiivouskriteerit löytyvät kunkin kämpän kohdalla vuokrausehdoista. Ja voihan tuota yksityisviestillä vielä isännältä/emännältä kysyä. Pääsääntönä kai yleensä se, että omat roskat viedään ja huoneisto jätetään suht siistiin kuntoon. Imuroimaan tai suurempaan puunaukseen ei tartte ryhtyä. Mutta kannattaa muistaa, että mitä siistimpään kuntoon huoneiston jätät, sitä paremmat arviot saat yleensä vuokranantajalta airbnb:ssä ja se taas vaikuttaa seuraaviin vuokrauksiisi (tulevat vuokranantajat kun pääsevät lukemaan airbnb:stä sinusta jätetyt kokemukset).

      Me olemme käyttäneet airbnb:tä tosi paljon kaikkialla maailmassa, mm. Jenkeissä ja viimeksi Portugalin Lissabonissa. Tosi hyviä kokemuksia olleet kaikki. Ihan eri tavalla tutustuu kohteen elämänmenoon paikallisen asunnossa. Täällä lisää:

      http://walleni.us/vaihtoehto-hotellille/

      http://walleni.us/lissabonin-taydellinen-airbnb-koti/

      http://walleni.us/kotimme-san-franciscossa/

      http://walleni.us/taman-takia-rakastan-airbnb-koteja/

    • Pösilö56

      Olen katsellut airbnb:n kautta kämppiä New Yorkissa. En oikein tunne käytäntöä, jos kyseessä on koko asunnon vuokraus niin asuuko isäntäväki kuitenkin samassa asunnossa?

      • 8765

        Ei asu. Jos laitat hakuun koko talo/asunto, se on ainakin omalla kohdallani pätenyt aina.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2474
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1818
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1611
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1555
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1508
    8. 54
      1370
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1244
    Aihe