Jalkapallo

Palloilijat

Missä menee Huiman jalkapallon juniorityö. Onko enää Huiman juttuja vai joko ovat irtisanoutuneet seurasta niin kuin huhu liikkuu. Taidetaan sielläkin mennä liian suurissa unelmissa.

22

887

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Palloukko

      Routa porsaat kotiin tuo! Hyvin pyyhki, viiden sadan harrastajan raja rikkoutuu kevään aikana. Asioita on tehty oikein koska harrastajamäärät kasvaa räjähdysmäisesti. Räkyttäjiä riittää aina!

    • Hörökorvat

      Shellin baarista saa asiaan oikean vastauksen.Taitaa aikuiset leikkiä lasten hiekkalaatikolla ja rakennella jalkapallon ympärille pilvilinnoja.Kyseessä kuitenkin lasten harrastus. Huiman jalkapallossa ei vaan päästä edustustasolla kovinkaankaan korkealle. Historia sen osoittaa. Toivottavasti saavat kuitenkin pidetttyä junnunsa seurassa.
      ps. Ei savua ilman tulta

    • Pallotonko

      Olisiko hieman mennyt puurot ja vellit sekaisin ja omat tavoitteet tulleet tärkeämmäksi. Ainenkin kun katsoo kuka politiikko siellä häärää mukana.

      • Jdksjddjksksks

        Kyseinen politikko on tehnyt valtavan työn junnufutiksen eteen ja KIITOS siitä. Väliäkö sillä minne mennään edustuksen osalta, pääasia että saadaan puitteet kuntoon useille sadoille harrastajille. Helpompi mennä pidemmälle pomputtelajissa koska suomen harrastamäärät murto osa futiksesta!


    • Avatkaavanhemmatsilmanne

      ööö... puitteet kuntoon junioreiden vanhempien rahoilla? Vanhempia viedään, kun pässiä narussa...

      • Palloukkeli

        Herää todellisuuten ja ota selvää asioista.


    • eroaako

      Ei kannata sanoa vastaan, muuten tämä tärkeä politiikko uhkaa erota ja jättää jalkapallon pulaan. Ja pallo pyörii.

    • Eläkemies

      Äänekoskella tehdään erittäin laadukasta juniorityötä jalkapallossa. Paljon on hyviä toimihenkilöitä joten tulevaisuuskin näyttää erittäin valoisalta. Kiitosta on tullut niin palloliitolta kuin äänekosken kaupugiltakin ja kuten tässäkin keskustelussa on todettu niin suuret harrastajamäärät ovat laadukkaan työn tulosta.
      Talviharjoitteluolosuhteet kun saadaan kuntoon niin harrastajamäärät menevät jo lähelle tuhatta!
      Jossain muualla otettaisiin esimerkkiä laadukkaasta toiminnasta mutta miten on äänekoskella? Tsemppiä kaikille lajeille ja ottakaa mallia lajista joka kasvaa hurjasti. Kateus ei kanna pitkälle!

    • Enolehuolissani

      Onneksi Huima on yleisseura ja sillä on hallitus, joka johtaa sen jaostojen toimintaa, myös juniorijalkapallojaoston. Näiden pyrkyreiden, oman edun tavoittelijoiden ja Politiikon tie nousee vielä pystyyn ja asiat paljastuu myös lasten vanhemmille, jotka lystin kustantaa.

    • entinenkoskelainen

      Olen muuttanut etelä-Suomeen ja seurailen välillä vanhan kotikuntani tapahtumia. Aivan käsittämätöntä, että nuorten jalkapallon tilanne on tuollaisessa sekaannuksessa. Suuruuden hulluus ja aikuisten omat pyrkimykset kuihduttavat ennen pitkää koko touhun. Toimintaa pitäisi kehittää harrastajien ehdoilla. Huima on kuitenkin perinteikäs seura, vaalikaa sitä arvoa.

      • Seuraaja124

        Tarkentaisitko hieman kommenttiasi?? Suuruuden hulluus?? Aikuiset pyrkii??? Itse olen sitä mieltä että kateelliset narisee, kun omasta lajista harrastajat vähenee ja kaikki tietää mistä lajista on kyse!


    • entinenkoskelainen

      Tuo on juuri sitä lyhytnäköisyyttä, kun puhut omasta lajista. Lapsille pitää tarjota mahdollisemman monipuolisia lajeja harrastaa tuossa iässä. Mm. yleisurheilua. Se kehittää nuoren taitoja eniten. Aikanaan sitten valitsevat itse lajinsa. Esimerkkeinä Litmanen, Selänne...

      • JotainTolkkuaSentään1

        Lajitarjontaa on äänekoskella hyvin joten lapset päättää itse mitä harrastaa. Monipuolisuus on todellakin hyvästä mutta ei sekään ole oikein että puolipakolla haalitaan harrastajia, tätäkin taitaa valitettavasti tapahtua äänekoskella.
        Jos asiat tehdään hyvin niin harrastajat pysyy/lisääntyy kuten näin on jalkapallossa tapahtunut. Antakaa lasten itse päättää mitä harrastavat!!!!!


    • Heikoinlenkki32

      Yhden joukkueen huoltajana toimii semmoinen räksyttäjä akka että huh huh..... Ajaa vaan oman kakaransa etua joukkueessa pikku kaljoissaan. Kännissä kylillä kaiket viikonloput, liekö krapulassa töissä, kunnalla suojatöissä.

    • demaripiikkari

      Poliittinen pallo pyörii Huiman peleissä

    • Hessu00712

      200€ asut pelimatkalla oma-auto , majoitus,ruoka ja lisenssit ja vakuutukset maksetaan itse kaudessa niin on se kallis harrastus tukea huiman edustus ihmisiä.

      • LaatuMaksaa

        Mitkä majoitukset???? Harrastus on erittäin halpa vertaat sitten mihin tahansa. Rahaa palautuu joukkueille jaoston kautta huomattavasti. Nykyiset puuhamiehet/naiset ovat tehneet loistavan työn. Turha on karkureiden räkyttää!


    • Kaikkimaksaa

      Harrastusten hinta on aina suhteellinen käsite. Etelä-Suomessa jääkiekkojuniorin vanhemmat maksaa tänä päivänä jo sellaista hintaa kullannuppujensa harrastuksesta että heikompaa hirvittää. Siihen verrattuna tuo 200 on vähän. Osittain se tietysti perustuu siihen että pienemmillä paikkakunnilla on vielä jonkinlaista seurasidonnaisuutta jolloin löytyy talkoilla työtä tekeviä ihmisiä niin valmennukseen kuin joukkueen taustoihin sekä tietysti maksuttomiin harrastuspaikkoihin. Tosin, tulee tuolle muutaman kuukauden pelikaudelle sen myötä huomattavasti korkeampi hinta kun kausimaksun lisäksi maksetaan kaikki suoranainen peleihin liittyvä toiminta erikseen. Jääkiekko ja potkupallo ovat tietysti huono vertailupari kun toiseen tarvitaan hallit ja toista pelataan ulkona. Jalkapallostakin tulisi huomattavasti kalliimpaa jos siihen olisi rakennettava jotain lajille epätyypillisiä halleja.Lajihan on tyypillinen kesälaji. Ääneseudulle tarvitaan kyllä uusi jäähalli, koska vanha taitaa olla tiensä päässä. Kannattaisi rakentaa kerralla kunnollinen jota myös naapurikunnat vuokraisivat.
      Mitähän nuo karkurit ovat....?

    • lölölölölöllölölölöö

      Työntäkää jalakapalloilijat ja jiäkiekkoilijat löylykauhat perseeseen

    • KentänLaidalta

      Joku voisi nyt avata vähän, että mikä junioritoiminnassa pitäisi olla pielessä? Näin ulkopuolisen silmin katsottuna jalkapallotoiminta näyttää hyvälle ja lapset/nuoret näyttävät viihtyvän toiminnan parissa. Olen tosin vain otteluiden seuraaja, joten en tiedä muuta kuin sen, mitä kentällä näen.

    • IhanOutoa

      Huiman 02 syntyneiden joukkue on menestynyt viime aikoina hyvin. Ihmetyttää kuitenkin se että joukkueessa pelaa yli-ikäisiä pelaajia useita. Pelaajämäärä on suuri joten miksi näin??? Tuloksia kun katselee niin menestys on lähes täysin YL pelaajien varassa!

      • EihänNäistäTiedä

        Oikeastiko? Sekö on ainoa syy joukkueen menestykseen, että on muutama yli-ikäinen mukana? Eikös niitä peluuteta sääntöjen mukaan kuitenkin? Mitään vääräähän siinä ei voi olla! Mutta onko käynyt mielessä että joukkue on vaan jatkuvasti kehittynyt?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    6. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    7. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    8. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    10. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    Aihe