Miten päästä sänkyhommiin

8luokkalainenpoika

Miten pääsisin sänkyhommiin? Luokalla on pari hyvännäköistä tyttöä jolla on kutsuvasti keinuva perse ja lumoavasti pomppivat tissit, mutten silti ole päässyt niihin:(
En nyt ole tosi hyvännäköinen mutta haluaisin silti kovasti panna heitä
Miten saada heidät (tai edes jonkun heistä) sänkyyn? Kannattaako läpsäistä pakaroille tai tarttua rintoihin tai stondata kun se on sylissä tai vain olla gentleman?

19

1919

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 3Euro70

      Muistathan, ettei tytön suostumus ole pakollinen.

      • wfwsgsgfg1323232

        Aloittajan tekstistä päätellen ei häntä toisen suostumus kiinnosta.


    • IredabookAndIm15v

      Hmmm... sinuna koettasin valita yhen näistä. Mahollisimman rohkeen olone, ja rento, joka mieluusti kattelee sua silmiin, ehk ei kaikkein kauneinta kuiteskaa.

      Tisseihin älä helkutti mee ilman lupia koskee, siit saat vaa paskan maineen, herkkä paikka nimittäi. Persekin on jo vähä nii ja näi. Koeta eka pelailla ihan katseella ja äänellä. Eka pitää saada kiinnostuun. Vitsaile ja koeta saada toinen mukaan virnuiluilla. Sitte jos oot saanu sen mielenkiinnon, niin voi alkaa jo hakeutuu sen läheisyyteen. Eli vaikka ihan vaan istut viereen ja nojailet, hitaasti katot et miten toinen reagoi. Noi nuoret ei oo kovin usein tottunu kato, nii pitää antaa aikaa ajatella. Koeta kuitenkin käyttää kaikki tilanteet täss kohtaa eduks. Sitt voit koitaa saada sitä jutteleen jossai nurkan takana/phonell ku se on samas tilas.

      (Jos et saanu huomiota koeta vielä tai vaihda kohdetta, älä kuitenkaan vaihda liian usein tai ei hyvä heilu) Yleensä jos toinen on innokas tämmösiin puuhiin, se näkyy aika hemmetin pian. Jotku kuitenki päättää säästä itteään eikä sekää ny huono oo, muutenku jos sen kaa yrittää sänkyy :D
      Ps! Muista tehä selväks ett haluuks siltä vapaampaa kaveruutta vai suhdetta!!

    • dfsdfbfg

      Mene avioliittoon. Seksi maistuu varmasti paremmalta kalliilla hinnalla ostettuna. Ai, etkö malta oottaa? Jaksaa jaksaa painaa painaa....mutta vasta appin aamenen jälkeen. Se on terveellisin vaihtoehto. Ei tässä itekkää oo mitään muta ko omaa kättä saatu...yli kolmeenkymmeneen vuoteen

      • Seksi usein heikkenee molempien mielestä sen aamenen jälkeen. Suomi tarvitsee seksuaaliterapiaa, kuten koko maailma omasta mielestäni. Ja sulle: nyt aika lähtä merta ulommas kalastamaan, ei se oo ikinä myöhästä....


    • 14myös

      Kannattaa pistää ulkonäkö kuntoon tai mahikset tippuu nolliin. Mitään tiettyä keskustelu sääntöjä ei ole, mutta kannattaa pysyä pois ääripäistä, joten ei mitään aikaisia rakkauden osoituksia tai seksuaalisten kehujen tulvaa. Jos et tunne tyttöä hyvin ei kannata sanoa suoraan vaan viedä tavallinen keskustelu vitsailuun ja siitä, vaikka johonkin vähän seksiin liittyvään niin että tyttö kuitenkin ottaisi seksin esille vaikka sinä johdattelisit. Paras on että tytön saa tuntemaan että hän nostaa esille seksin ja sinä olisit jotain tavoiteltavaa koska muuten tyttö ajattelee sinun olevan vähän liian tunkeileva joka sitten taas pienentää mahiksiasi. Tämä on helpommin sanottu kuin tehty mutta hitaasti hyvä tulee. Ei kannata tisseihin tai peppuun käydä kiinni, koska sitten menee mahikset mutta toi sylissä istuvan tytön alla stondaaminen voi toimia jos muistaa vähän kierrellä asiaa jos tyty sanoo suoraan. Pikku hiljaa kun lämmittää niin onnistuu jos on onnistuakseen ja jos ei onnistu niin et sitä tyttöä ole saamassa joten koitat vaan seuraavaa.

    • suorakys

      Kysymys : "annaks sää ämmä pesää " - johtaa yleensä filtin alle !

    • Moi,
      kirjoitat ihastuksestasi luokkasi kauniisiin tyttöihin. Ihastuminen ja kiihottuminen ovat normaaleja asioita. Muista kuitenkin, että kaikenlaisissa suhteissa molemminpuolinen suostuminen ja toisen henkilön kunnioittaminen on kaiken a ja o.
      Kirjoitat olevasi 8 - luokalla eli noin 14-15 vuotias. Sinulla olisi aikaa odotella ensimmäisiä seksikokemuksia. Joskus mielen malttaminen on paras keino kasvun pitkällä polulla.

      Tsemppiä!
      Nettisaapas Helsinki/ Minna

      • Jtujv

        Nettisaapas ei lukenut aloitusta. Ei ollut kyse ihastumisesta.


      • teemu14vantaa

        Mikä olet neuvomaan nuoria? Anna heidän olla kyllä luonto ajaa tikanpojan puuhun ei siinä mtn vanhoja akkoja tarvita. Vai oleko pedofiili akka joka jahtaa itsellen poikia?
        En koski sinua edes pitkällä tikulla. Olet todella vastenmielinen lepakko.


    • HelppoaKauraa

      Kysyy vaan: Annatko heti? Ei muuta,näin se selviää.

    • odotus_palkitaan

      Älä hyvä ihminen mene heti iholle kiinni! Silmäpeli ja normaali juttelu on ok, mutta sinuna pitäisin housut jalassa vielä pitkään! Omaa kivaa kannattaa harrastaa ja tutustua omaan kroppaan/ mielenkiinnon kohteisiin (millaista seksiä haluaa jne.). Sitten kun on pidempään hengannut ja seurustellut jonkun tytön kanssa, niin että molemmin puolinen luottamus ja mielenkiinto on varmaa, niin sitten voi alkaa tutustumaan fyysisemmin toiseen. Ja turha uskoa niitä yläasteella olevia jätkiä, jotka sanoo panneensa 50 mimmiä tms. ja kerätä suorituspaineita, nuo jutut on ihan tuulesta temmattuja!

    • Rehtorisi

      Kysy tytöiltä ovatko he rahan tarpeessa ja sano että voivat ansaita jopa 100€ tunnin hommasta. Meinaan on tosi hyvä raha ton ikäiselle ja varma nakki sulle.

    • Rasim16

      Minä tietän mistä sinä puhut. Olen asunut suomesa 7 vuotta ja nyt 4 vuoten aikana suomityttö kiinnostanut. He paljon kauniimpia ja seksikämpia kun muut maahanmuuttajat. Halusin panna suomalaista mutta heitä en kiinnosta. Olen vain runkannut.Minusta tuntuu ettei tykätä minun ihonväristä. Olen ujostunut. Minäkin olen ajatella ehdottaa puristamalla pepusta.

    • seppviortjbuip

      Moi

    • tryyuryurury

      voit esitellä että olet kulmakunnan paras sheivaaja, nyt teille tytöillle joulun kunniaksi 15 e sheivaus, eivät voi vastustaa edullista tarjousta ja kun hommiin pääset voit klittaa pyöritellessä päästä itse aiheeseen

    • Lipastonlaatikko

      Ota yhteys tossa ylempänä olevaan nimim. Barbie00:aan.

    • hrhrhrhrh

      oliko se siis kuitenkin reino00

    • uskontopoisnetistä

      Jos kuuntelet tuon uskovaisen nettisaapas Minnan juttuja et saa ikinä pillua vaan se halua sinut jeesuksen panopuuksi eli pervot vanhat saavat panna pyrstöön sinua ja ikäloppuja nettisaapas minnojan saat nuoleskella kun pappi ukot panee sinua hyvällä tuurilla pilis saattaa käväistä vanhan akan pillus tai akka puree pallejas

      On se kumma ettei nämät uskovaiset höröt jätä missään rauhaan :(

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    10. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    Aihe