Miten taloudellista apua hetkeksi?

ddzddz

Syystä tai toisesta tässä kävi nyt niin, että yhteensä pelivelkaa on tullut tehtyä parin kuukauden aikana n. 3000€ ja josta olen lyhentänyt 800€, eli yhteensä 2200€ tulisi nyt maksaa pois. Pikavippejä ja kulutusluottoja.

Pystyisin tuon koko paskan maksamaan kokonaisuudessaan pois varmaankin viimeistään heinäkuun loppuun mennessä, kesätöitä kun onneksi on.

Nyt kuitenkin tilanne on tämä, että rahaa on itselläni 30€ kuun loppuun asti ja pitäisi maksaa muutama erääntyvä laskukin ja rahaa ei ole. Eräpäivien siirrot nyt lienee onnistuu hieman...

Mitäpä tässä nyt oikein tekisi. Luottotiedot vielä on tallella, en tiedä mistä oikein apua edes hakisi. Lainaaminen kaverilta tai äidiltä ei tule onnistumaan. Kulutusluottoja tai muita vastaavia asioita ei voi nostaa ja maksaa etuajoin pois, koska sieltä on mm. lainaa.

Pankki ei myönnä lainaa, koska olen vielä opiskelijan statuksella ja arvatenkin opintolainat on nostettu.

Kunnalta sosiaalista luototusta? Mitkähän ajat semmoiseenkin järjestelyyn on.

Itse olen nyt vihdoin ja viimein saanut loppumaan kaiken pelaamisen, pelottaa ja vituttaa vaan luottotietojen puolesta. En tiedä mitenkä pitkään tätä jaksaa enää.

3

241

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vanhatpaikat

      Auttaisikohan sossu tai kirkon diakoni?

      PS. Laittaakohan kukaan koskaan pelien avulla ihmisiä hypnotisoivia ja peli-hypnoosiin joutuneiden ryöstöjä tekeviä kasinoita kuriin?

    • MuutamiaVinkkejä

      Kirkon diakoniasta voit saada ainakin ruoka-apua, saattavat myös auttaa joidenkin laskujen kanssa. Ruokajonoista (ota selville paikkakuntasi) saa ruokaa, kannattaa hakea mielummin sieltä, kuin ostaa pikavipillä velaksi. Voisiko sukulaisesi (äiti, isä), ehkä auttaa? Ei kannata hävetä tuosta peliongelmasta kertomista, itseasiassa se helpottaa kun tuo sen julki. Vaikka kovin vaikeaa se voi olla.

      Kannattaa soittaa ja yrittää sopia maksusuunnitelmaa laskuihin, koska olet opiskelija oletan että luottotietojen säilyttäminen on sinulle erittäin tärkeää. Peliriippuvaiselle niissä luottotiedoissa on vaan se huono puoli, että tilanne johtaa helposti siihen, että vipeillä maksetaan vippejä ja kun lumipallo on lopettanut vihdoin vierimisen saatetaan puhua muutaman tuhannen euron sijaan kymmenistä tuhansista euroista.

      Onneksi olet onnistunut lopettamaan pelaamisen, mitä tahansa teetkin, älä ratkea enää pelaamaan, rahat siinä vaan häviää, omat ja lainatut. Mukavaa kevättä, toivottavasti asiasi järjestyvät parhain päin.

    • Hei,
      olet kurjassa tilanteessa, mutta jos voit olla pelaamatta, se on iso askel eteenpäin. Olet saanut tähän monta hyvää vinkkiä; sosiaalitoimisto, seurakunnan diakoniatyö, ilmaisruokajakelu, sukulainen - näitä olisin itsekin vinkannut. Noloa ja ikävää peliongelman tunnustaminen on, mutta se on alku uuteen, että kykenee sen tunnustamaan. Olosi helpottaa sen myötä. Mietit kuinka kauan jaksat. Kun pysyt pelaamatta, jokainen päivä vie sinua lähemmäksi sitä, että olet saanut velat pois. Jos itse ajattelet, että saat velat maksettua jo puolen vuoden sisällä, se on jo pian.

      Tsemppiä, kovasti tsemppiä,
      Pirkko-pappi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2635
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2233
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1957
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1685
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1671
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1636
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1616
    8. 91
      1563
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      125
      1432
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe