Avohoitola

tjh52i

Tämän paikkakunnan keskustelupalstaa selatessa ei voi olla törmäämättä ajatukseen, että täällä avohoidokit keskustelevat toinen toiselleen. Mikäli olen väärässä, suurimman osan kirjoittelijoista olisi syytä suhtautua henkiseen hyvinvointiinsa vakavasti ja hakeutua apua tarjoavien tahojen pariin. Näin saisitte purettua suurimman osan tuskastanne joka kumpuaa mitä erikoisemmista aiheista, kuten naapurin halkopinoista, kateellisuudesta tai kunnallisvaalista. Ehkä jopa keksitte itsenne tasapainoon saatuanne jotakin oikeita keskustelun aiheita.

8

510

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joutassahantuota

      Yritin kyllä lääkärille puhua,kysäsin millä tavalla sais hullunpaperit,että saisin parempaa liksaa eläkkeellä ollessa,työ ei elätä........

    • öprön

      Juu..hulluilla on aina hauskempaa..eipä sitä elämää pie liian tosissaan ottoo..huumorin kukka on kaunein kukka..ja jos kenen kantti ei kestä tämän palstan juttoloita niin Suomi on vapaa maa (ainahii viellä)niin voihan aloittaja katella vaikka Kontiolahen sivuja..siellä ollaanhii lähempänä tottuutta..kuntavaalit mäni hyvin Ilomantsissa..uusia tul ja vanhoja män..niinku elämässä ylleensähii!

    • Juna-vei

      Entisenä Ilomantsin asukkaana sanon suoraan, että koko Ilomantsi on täynnä avohoitopotilaita, se pitää vaan hakea siihen virallinen asema.
      Ajatelkaa matkailumainosta;
      " Tule Pohjois Karjalaan ja ihanaan Ilomantsiin, missä luterilaisuus on tappanut karjalaisen kulttuurin, missä asukkaat on avohoitopotilaita ja elä ihmettele jos möllit seisoo suu auki"
      Näin edesautamme. jälkeenjäänyttä Ilomantsia.

      • parppeilta-tuulee

        no tuohan on hyvä


    • AjoissaLäksin

      Taisi Ilomantsi sijoittua Suomen kuntien surkeuslistalle (talous, väestörakenne, terveys, tulevaisuudenkuvat) suunnilleen sijalle 15 loppupäästä laskettuna.

      Voisi alkaa kehittämään tarkoituksella surkeampaan suuntaan ja tehdä pitäjästä surkeuden nähtävyys. Umpeenkasvaneet sivukylät, pystyyn lahonneet kansakoulut, tyhjä kylänraitti, sisäsiittoiset peräkammarin pojat zombeina vaeltavat sepalus auki turisteja kiusaamassa. Vajukki kanteeleensoittaja rämpyttää "kaksintaistelevia kanteleita" konkurssiin menneen kaupan rapulla. 40 vuotta työttömänä ollut kunnanisä luennoi yrittämisen tärkeydestä ja tynaamisesta kuntasuunnittelusta torinlaidan kuormalavalta.

    • kunnantytöt

      Onneksi kaikki on toisin!

    • Vähäksiaikaa

      Juoru-ukot hoitolaan eikä mihinkään avo vain suljettuun hoitolaan.

    • AaEttäUlukomaillaIhan

      Katkeran ihmisen tilitys. Ollaanps sitä nyt niin tsadilasta, kun on isolla kirkolla käyty tai jopa asuttu ja ulkomaillakin. Sitten on hyvä tulla tänne ihmettelemään maailman menoa. Lueskelepas muittenkin paikkakuntien mielipidepalstoja, niin saanet käsityksen, ettei ilomantsi ole sen hullunpi paikka. Itse olet vain itku silmässä joutunut lähtemään, eikä ole kukaan rappusilla vilkuttanut.
      Ei muuta kuin jou-män (semmonen rento käden heilautus sormet harallaan) ja relloo sinähhii...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2525
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2203
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1897
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1651
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1615
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1606
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1558
    8. 75
      1469
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      108
      1386
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe