Tuksu haukkuu uskovaisia exänsä face-tunnuksilla??

Jfufrtsvwlto

Ei kai? Ihan kuin Tuksu olisi vaihteeksi ottanut ex-kihlatun facebook-tunnarit haltuun ja siellä nyt panettelee ja haukkuu helluntalaisten ja baptistien piireissä hyvinkin tuttuja henkilöitä. Vihjailee näemmä myös oikeustoimilla.

Kaksoispiste ja huutomerkit yhdistettynä maneerisanoihin on sen verran paljastava yhdistelmä tuksismia pahimmillaan, ettei epäilykselle taida jäädä sijaa?

98

3124

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tsemppiä

      Sai kilarit, kun uskonveljet paljastivat totuuksia Lapin reissusta. Korkki tai sokka on ainakin auki. Nyt on ilmeisesti jopa sivupersoona käytössä. Jatkuuko kierre entiseen tapaan ja etenee uhkailuun itsarista ja maasta muutosta? Hoidon tarve ainakin olisi jo pakottava. Toivottavasti saa ajoissa apua ongelmaansa. - Tuskinpa heti pääsee kuitenkaan etelänmatkalle tai Jerusalemiin lähtemään tuossa kunnossa.

      • roiku-heilu-roiku

        Johanna Mia Tukiainen Kuulitkos nyt Timo Valtonen : ”Te kaikki ihmiset olette täysin perseestä!” Hetki sitten



        Siinä jumalan karitsa paljasti itsensä. Viinahulluus puskee päälle. Huumaavat pillerit ja viina ei sovi tukiaiselle.


      • ghjkkl

        Ainoa ja paras homma olis just lähettää tunkio jakelemaan trakujaan Turkkiin (muslimeja 98.9%) Israilissakin juutalaiset katsovat hyvällä silmällä, he eivät tunnusta Jeesusta. Sinne vaan huutamaan Jeesuksen verta avukseen :D
        Hourulaan toi kuuluu.


      • Mamma.tuu.auttamaan

        Turkissa lienee aika pieni toleranssi juopottelevilla ,ja kirouksia ja kuolemnapelkoa toitottavilla turisteilla, päästä tutustumaan paikalliseen luxussviittiin lukkojen taa. Että onnea vaan kohteen valinnassa.


    • gf.jhgkh

      Sillä on mennyt sukset ristiin nyt kaikkien hihhuliseurakuntien kanssa.
      Se on lorun loppu, onneksi.

      • eituumittään

        Mitähän se seuraavaksi keksii? Alkaa olla konstit vähissä. Ei voi syyttää kun itseään. Mutta koskaanhan se ei tule myöntämään mitään vikaa itsessään. Eikä patalaiskana muijana pysty edes opiskelemaan mitään ammattia.


      • Facestajuttua
        eituumittään kirjoitti:

        Mitähän se seuraavaksi keksii? Alkaa olla konstit vähissä. Ei voi syyttää kun itseään. Mutta koskaanhan se ei tule myöntämään mitään vikaa itsessään. Eikä patalaiskana muijana pysty edes opiskelemaan mitään ammattia.

        Alkaa näköjään itse pääevankelistaksi jolta muut uskikset voivat hakea trakuja jaettavaksi... saa niitä kuulema sveitsistä.... arvatkaas antaako yhtäkään trakua muille jakajille ilmatteeksi?


    • Tyhjä.tynnyri.kiehuu

      Kiukuttelu jatkuu vaan. Tuksu pitää itseään niin paljon parempana muita, mutta on antanut "vihaajilleen" kuitenkin anteeksi, vaikka juuri syttelee kaikkia edelleen. Aamun tullen on kuulema antanut haastattelun solvaamisesta ja kateudesta isoon lehteen, joka menee juuri painoon, ja käsittelee tätä häneen kohdistuvaa kateutta. Miten se onnistui yöllä käden käänteessä ja mikähän lehti moista soopaa julkaisisi? Niitähän on ollut useitakin tietyissä lehdissä, eikä mitään muutosta ole tapahtunut, koska Tuksu itse on syypää kaikkiin kirjoituksiin, joita hänestä kirjoitetaan, ei kateus ja pahansuopuus.

    • Haaveissa.vainko

      Niin, milloinkas sen pitikään noille ulkomaisen reissuillensa lähteä? Vielä ehtii sattua ja tapahtua.

    • KAUNISNORSUNAAMA

      BLAH BLAH BLAH TUKSUPOWER

    • pistesaatana

      Jatzo on perseestä.

    • Åekrytjtjgjgjg

      Ihmetellä täytyy niitä Leivonmäen Nissisiä. Siis Tuksuhan viime kesänä haukkui ja panetteli heidät ihan maan rakoon, puhui törkeästi mm. vaimon ulkonäöstä, heidän perheestään, kodistaan ja uskostaan. Aiheutti todellisen selkkauksen.

      Ja nyt Nissiset siis toivottavat tämän pahantekijän ja -puhujan uudelleen piiriinsä toukokuiseen kokoukseen? Tuksuhan mainosti jo myyvänsä siellä Kiinasta tilaamaansa halpakrääsää.
      Mitä ihmettä? Siis Jeesushan ajoi aikoinaan temppelistä kaikki myyjät ja ostajat pois, nythän Nissiset antavat Tuksun tehdä rukouksen huoneesta rosvojen luolan!

      • KalleKaleviSuomi

        Nissinen on ilmoittanut tänä aamuna, ettei Tuksu tule osallistumaan heidän kokouksiin eikä tapahtumiin. Tuksun nimi on poistettu kaikista heidän tapahtumistaan, eikä ole tervetullut Leivonmäelle.


    • Voi.elämä

      Luulisi ottavan opikseen myös Valtosen tapauksen esimerkistä, ettei edes loputtomalla kärsivällisyydellä saa mitään aikaan Tuksun suhteen. Tulevat valitettavasti taas haavoitetuiksi ja pettymään katkerasti, jos tuo toteutuu.

      Nyt Tuksulla kauhun karuselli pyörii ja vauhti vain kiihtyy. Hänestä on tulossa koko Suomen pääevankelista ja kaikki, jotka eivät häntä ota vastaan (puhumaan), on tuomittu kadotukseen.

    • kyllä111

      Kyllä Johanna on nyt Jumalasta seuraava.

      " Voi voi......minkä suuren virheen Suomi menee nyt tekemään kun ei ota vastaan minua, eli Johanna Tukiaista evankelioimaan useaan eri tilaisuuteen HYVIN TÄRKEÄÄ JA HYVIN AKUUTTIA SANOMAA!!!!!! Sain vahvistuksen Sveitsistä puhelimitse; että se näky jonka näin syksyllä 2016 sateenkaaren muodossa yöllä; tarkoittaa sitä, että Jumala on valinnut mut SUOMEN KANSALLE LOPUNAJAN EVANKELISTAKSI; mutta ihmiset eivät meinaa suostua ottamaan tätä sanomaa vastaan!!!!! Robert Anson Jenkeistä näki tästä asiasta näkyjä jo aiemmin; ja hän kirjoittelee useamman suomalaisen "auktoriteettisen" uskovan seinällä, että "herätkää ihmiset nyt tajuamaan, mitä on tapahtumassa, ettekö nyt ihan oikeasti ymmärrä.....????!!!!" Sveitsistä sanottiin minulle; että ne seurakunnat ja paikat, jotka eivät nyt lopunaikoina ota minua vastaan sanomaan hyvin tärkeää sanomaa tälle kansalle, tulevat saamaan tuomionsa! Tämä EI ole minun tuomioni, tämä on Jumalan tuomio! AIKAA ON JÄLJELLÄ ENÄÄ HYVIN VÄHÄN!!!!!!! Sveitsi lähettää minulle suomeksi painettuna suuria määriä, nyt puhutaan siis todella suurista määristä; kristillisiä profetaallisia tekstejä; joita on mun tehtäväni jakaa kaikille eteenpäin; sekä ne seurakunnat ja paikat, sekä yksittäiset evankelistat; jotka otatte nyt myös ne esitteet vastaan ja alatte jakamaan välittömästi ihmisille ympäri Suomea; tulette siunatuiksi! Ottakaa minuun yhteyttä välittömästi; jotka olette valmiita jakamaan esim. srk tilaisuuksissa, sekä katuevankelionnissa jne. suomenkielelle painettuja lehtisiä; joiden teksti on ihan suoraan Pyhästä Raamatusta; ja ne ovat varoituksia koko maapallolle; ja niiden jakaminen pitää aloittaa NYT! Tässä ei ole aikaa alkaa kuuntelemaan ja katsomaan minuun kohdistuvia pilkkauksia ja valeita uskovien taholta; nyt on KIIRE ja tämä koskee koko ihmiskuntaa!!!!! TAJUATTEKO ASIAN VAKAVUUDEN???!!!!!! Tulossa on asioita, joita ette vielä käsitä, mutta kohta tulette käsittämään, ja sitten voi olla jo liian myöhäistä. On sanonta "jälkiviisaus on paras viisaus", rakkaat suomalaiset; olkaa nyt ennaltakäsin viisaita ja kuunnelkaa tarkalleen, mitä mulla on sanottavana! Ottakaa yhteyttä KAIKKI; jotka olette valmiita jakamaan ne mulle tulevat kristilliset lehdet eteenpäin niin monelle kuin lähtee! Helsingin keskustassa on hyvät paikat; kohdat joissa sadattuhannet ihmiset liikkuvat päivittäin ohitse! Olen nyt hyvin vakavissani tämän asian kanssa; ette vielä ymmärrä mitä tarkoitan asialla että aikaa on vähän, mutta sitä on vähemmän kuin luulette!!!!!! -Johanna Tukiainen "

      • g.hkj

        toi on niin leparikamaa...


      • aivanjärkkyä

        Ihminen on muissa maailmoissa..keväällä ja syksyllä tulevat eräät sairaudet ilmi..eivät sitä ymmärrä itse ja joskus jopa vaarallista heille itselleen ja muille!
        Koirat nyt pois sieltä lähettyviltä emännän ollessa sairas!!
        Enkä nyt tarkoita kilpirauhasen vajaatoimintaa!
        Perhe nyt apuun horioppia! Förstårdu mamma!


      • hgxhvhxd
        aivanjärkkyä kirjoitti:

        Ihminen on muissa maailmoissa..keväällä ja syksyllä tulevat eräät sairaudet ilmi..eivät sitä ymmärrä itse ja joskus jopa vaarallista heille itselleen ja muille!
        Koirat nyt pois sieltä lähettyviltä emännän ollessa sairas!!
        Enkä nyt tarkoita kilpirauhasen vajaatoimintaa!
        Perhe nyt apuun horioppia! Förstårdu mamma!

        Mammaa ei kiinnosta.
        "Kyllä herra(t) tytöistä huolta pitää...."
        lausui mammamuratti kahdesta itsetuhoisasti käyttäytyvästä tyttärestään.
        Toinen lähti jo.
        Ehkä mamma odottelee....


      • kaksoispisteidodee

        Luin tän ääneen mun miehelle ja nyt me ei pystytä lopettamaan nauramista!


    • Iigjgtrhgiu

      Surullista. Ja hälyttävää.
      Ei varmaan enää kaukana olla laitokseen joutumisesta ja pakkohoidosta. Tuo ihminenhän on ihan sekaisin eikä kukaan ympärillä oleva läheinen (ts. ex-kihlattu, äiti, pari hyvän päivän tuttua) tee mitään!

      Taudin kuvaanhan kuuluu ettei ihmisellä itsellään tietysti ole minkäänlaista sairaudentuntoa, paitsi silloin kun siitä on hänelle hyötyä.

      • "Tuo ihminenhän on ihan sekaisin eikä kukaan ympärillä oleva läheinen (ts. ex-kihlattu, äiti, pari hyvän päivän tuttua) tee mitään!"

        Mitähän nuo läheiset voisivat tehdä? Ei ketään täysi-ikäistä pysty pakottamaan hoitoon. Lääkärit pystyy, mutta läheiset eivät.


      • kotonakaikki
        RailiSuominen kirjoitti:

        "Tuo ihminenhän on ihan sekaisin eikä kukaan ympärillä oleva läheinen (ts. ex-kihlattu, äiti, pari hyvän päivän tuttua) tee mitään!"

        Mitähän nuo läheiset voisivat tehdä? Ei ketään täysi-ikäistä pysty pakottamaan hoitoon. Lääkärit pystyy, mutta läheiset eivät.

        Läheiset voivat ottaa terveydenhuoltoon yhteyttä ja sieltä sitten lääkäri arvioi tilanteen. Tämä kommentti yleisellä tasolla, mitään tietoa minulla ei ole ketjun aiheena olevan henkilön tilanteesta. Paitsi että kyllähän tuota hänen tuottamaansa tekstiä pystyy ymmärtämään, sillä tavalla ei ole sekavaa.


      • kotonakaikki kirjoitti:

        Läheiset voivat ottaa terveydenhuoltoon yhteyttä ja sieltä sitten lääkäri arvioi tilanteen. Tämä kommentti yleisellä tasolla, mitään tietoa minulla ei ole ketjun aiheena olevan henkilön tilanteesta. Paitsi että kyllähän tuota hänen tuottamaansa tekstiä pystyy ymmärtämään, sillä tavalla ei ole sekavaa.

        Läheiset voivat ottaa yhteyttä terveydenhuoltoon tai vaikka itse Ukko-Jumalaan, mutta se ei auta yhtikäs´mitään, jos potilas ei itse tunnista/tunnusta sairauttaan ja halua vapaaehtoisesti lähteä hoitoon. Vain ja ainostaan viranomaiset voivat määrätä pakkohoitoon.


      • kotonakaikki
        RailiSuominen kirjoitti:

        Läheiset voivat ottaa yhteyttä terveydenhuoltoon tai vaikka itse Ukko-Jumalaan, mutta se ei auta yhtikäs´mitään, jos potilas ei itse tunnista/tunnusta sairauttaan ja halua vapaaehtoisesti lähteä hoitoon. Vain ja ainostaan viranomaiset voivat määrätä pakkohoitoon.

        Mitä kohtaa kommentissani et ymmärtänyt. Pakkohoitoon ei sitä paitsi voi määrätä muut viranomaiset, kuin lääkäri. Omaiset voivat pyytää siis lääkärin arvioimaan ja arvioituaan tilanteen ihan riippumatta potilaan vapaaehtoisuudesta, lääkäri voi hoitoon määrätä. Käytännössä niin, että potilas määrätään sairaalassa tapahtuvaan hoidon arviointiin, jonne hänet kuljetetaan vapaaehtoisesti tai poliisien saattamana, jos muuten ei onnistu.
        Kyllä omaiset voivat siis jotain tehdä.


      • kotonakaikki kirjoitti:

        Mitä kohtaa kommentissani et ymmärtänyt. Pakkohoitoon ei sitä paitsi voi määrätä muut viranomaiset, kuin lääkäri. Omaiset voivat pyytää siis lääkärin arvioimaan ja arvioituaan tilanteen ihan riippumatta potilaan vapaaehtoisuudesta, lääkäri voi hoitoon määrätä. Käytännössä niin, että potilas määrätään sairaalassa tapahtuvaan hoidon arviointiin, jonne hänet kuljetetaan vapaaehtoisesti tai poliisien saattamana, jos muuten ei onnistu.
        Kyllä omaiset voivat siis jotain tehdä.

        Mitä kohtaa kommentissani et ymmärtänyt?


    • billipulla

      Voiko tästä kaikesta nyt päätellä, ettei suunniteltua yhteismatkaa Valtosen porukoiden kanssa Israeliin olekaan tulossa?

    • niinpä1

      Valtosen fb.
      Timo Valtonen No niin joko tämä meteli rauhoittui.
      Tein virheen ja kadun sitä kun otin Johannan mukaan, minua varoitti hänen omat ystävät, mutta halusin saada selvää mikä on totta itse ja nyt selvisi. Toista kertaa ei tule meidän matkoille riehumaan kiroilemaan, haistattelemaan, uhkailemaan. Jumala siunaa ja paranna Johanna.
      Ikävää että näin meni olisin oikeasti halunnut ymmärtää ja tukea.
      Ei siitä tullut mitään hyvää hedelmää. En tietänyt hänen sairaudestaan, vasta kun tänään kun mulle kerrottiin joten osa tuosta mielettömästä raivokäyttäytymisestä menee sairauden piikkiin. Paranemisia rukoilen.

      • pyhpyhpyh

        Valtonen puhuu potaskaa, jotta vasta "tänään" olisi saanut tiedon revankelistan sairaalloisesta käyttäytymisestä.
        Valtosta varoitettiin jo viikkoa ennen Lapin trakukeikkaa...


      • hullujamolemmat

        Tiedän tuon Valtosen ja voisin väittää, että on ihan yhtä sekopää kuin Tuksukin.


    • Piksuskline

      Mikä sairaus Tuksulla muka on? Selittää Valtosen mukaan mielettömän raivokäyttäytymisen?
      Alkoholismihan nyt on ollut kaikkien tiedossa. Ja Tuksun usein mainostama "räjähtänyt kilpirauhanen". Mutta mikä tuo tuollainen sairaus on joka aiheuttaa raivokäytöstä kun asiat ei mene hänen toiveidensa mukaan? Joku henkinen? Mieleen liittyvä?

      • Orurgfbfhfhhf

        Siellä jo facessa neito kertoo, että hänellä on vain kilpirauhasen vajaatoiminta ja siitä johtuen on pakko nukkua paljon. Muuta sairautta ei ole.

        Mistäköhän Valtonen edes on kuullut tästä Tukiaisen mahdollisesta ja mystisestä "sairaudesta"? Olisko soittanut Ruotsiin asti joko äiti-Marjalle tai tuttavalleen Ruthille? Tai ehkä Lalli on yrittänyt selitellä?


      • välsk

        Kun en ole lääkäri niin en voi diaksointia tehdä,
        mutta kun noita Tukiaisen kirjoituksia lukee tulee väkisin mieleen että ei ne ole terveen ihmisen kirjoittamia.


      • kjkkoo
        välsk kirjoitti:

        Kun en ole lääkäri niin en voi diaksointia tehdä,
        mutta kun noita Tukiaisen kirjoituksia lukee tulee väkisin mieleen että ei ne ole terveen ihmisen kirjoittamia.

        Kilpirauhasen vajaatoiminta lääkittynä on täysin oireeton, eikä aiheuta raivareita, ei ylimääräisiä unitunteja.
        Tunkio piilottaa yhä jatkuvan juomisensa tämän "kilpirauhasen puhkeamiseen".
        (Olisinpa ollut paikalla näkemässä kun kilpirauhanen puhkeaa.)


      • kilpirauhaskusetus
        välsk kirjoitti:

        Kun en ole lääkäri niin en voi diaksointia tehdä,
        mutta kun noita Tukiaisen kirjoituksia lukee tulee väkisin mieleen että ei ne ole terveen ihmisen kirjoittamia.

        Diagnonosointia...


      • tuxutin
        kjkkoo kirjoitti:

        Kilpirauhasen vajaatoiminta lääkittynä on täysin oireeton, eikä aiheuta raivareita, ei ylimääräisiä unitunteja.
        Tunkio piilottaa yhä jatkuvan juomisensa tämän "kilpirauhasen puhkeamiseen".
        (Olisinpa ollut paikalla näkemässä kun kilpirauhanen puhkeaa.)

        Mäkin haluaisin nähdä miten kilpirauhanen puhkeaa!


    • hazzza

      Tuksu raivosi netissä melkein aamupäivään asti, eli heränee kauneusuniltaan varmaan lähituntien aikana. Kunhan Tuksu vain näkee nuo Valtosen kommentit liittyen esim. Tuksun "raivokäyttäytymistä selittävään sairauteen", tulee nousemaan uusi myrsky. Pelottaa jo etukäteen. :(

      Toivottavasti joku uskonveli tai uskonsisar on jo varoittanut Nissisiä Tuksun valheellisuudesta ja paljastuneesta uskontilasta.

      • Lillerillalleri

        Samaa toivon näiden Nissisten suhteen! Säästyisivät paljolta pahalta jos joku varoittaisi ja uskoisivat tätä varoitusta.
        Onhan tuo jo ajatuksenakin pöyristyttävä: uskovat pitävät kokousta ja Tuksu kuin torikauppiaana pistää markkinat pystyyn. Mainonta on jo hyvissä ajoin aloitettu facebookissa. Mikä on enemmän uskoa ja Jeesusta rienaavaa kuin tuollainen käytös?


      • tututu11

        Sepon fb seinältä.

        Tänään paljastui ikäviä asioita, ei Jumalan silmien alla voi kukaan teeskennellä olevansa ainutlaatuinen Jeesuksen todistaja, pyhä ihminen, ja sitten vaellus onkin ihan muuta. Joudun nyt tekemään eräisiin asioihin muutoksia, ja kiitän kun Timo V. soitti minulle ja kertoi totuuksia mitä tapahtui pääsiäisen aikoihin. Ei ketään parjaten ja tuomiten. Mutta jos ei Pyhän Hengen auktoriteetin alle taivuta, niin todistajan paikalle ei tule sellainen ihminen Leivonmäelle jatkossa. Jumala on järjestyksen Jumala myös kun kokoonnumme Jeesuksen Nimessä!


      • Raatogärbänen

        Hyvä Seppo N.!
        Toivottavasti Tukiainen ei nyt vääryydellä ja viekkaudella onnistu luikertelemaan Leivonmäelle.
        Mites muuten se Israelin matka? Kenen kanssa Tukiainen oli sinne edes menossa?


      • ghgkghjgg
        Raatogärbänen kirjoitti:

        Hyvä Seppo N.!
        Toivottavasti Tukiainen ei nyt vääryydellä ja viekkaudella onnistu luikertelemaan Leivonmäelle.
        Mites muuten se Israelin matka? Kenen kanssa Tukiainen oli sinne edes menossa?

        Sen venakkoh'ron ja mamma betalar.
        Näiden uskishihhuleiden matkoille EI ole tervetullut.
        Ei edes "omalla" kustannuksellaan.


    • Jesse-eduskuntaan-HETI

      Hahahahahahhhaahaaa tää on niin tätä , läskihuora temmeltää ja kaikki nauraa,,,,,,,

      • WitunLortto

        Kyllä, naurattaa niin witusti.....!!!


    • AktioJoosua

      Terve! Kyllä nyt meni kaikki uskottavuus Johannan uskovaisuudesta. Ja kehtaa vielä kailottaa uskontoa , sivullaan. Kiistää kaiken, mutta tunnustaa sanoneensa Valtoselle:haista v...u! Siis onko ihmisellä mitään häpyä? Niin ei uskovainen sano toiselle uskovaiselle. Minulla on jonkinverran tietoa tuosta reissusta, mutta ei mitään sellaista, mitä ei hymyn keskustelupalstalla olisi jo esille tuotu, mutta sitä siis, että kaikki on totta. Johanna vaan kääntää mustaa valkeammaksi, siinä onnistumatta. Kauhea ihminen ja juoppo.

      • EtSellaneUskisSe

        Tuksu on narsistinen juoppolalli , omahyväisyydessään lähes ainutlaatuinen joka härskisti valehtelee asiat itselleen sopiviksi. Seiskan sivulla väittää viettäneensä pääsiäiset raittiina tukholmassa vaikka viimevuoden pääsiäisenäkin makasi jonkun juottolan biljardipöydällä reva levällään hame korvissa ilman housuja.... ja siitä kiertää kuvat netissä vieläkin.

        Miehiä pokaamaan se sinne pohjoiseen tunki, vaan ei tainnut flaksi käydä kun piti tilata lalli kotiin hakemaan.


    • lisroisan

      No, kohtahan Tuksu pääsee Turkkiin keikkailemaan ja lomailemaan kahdeksi viikoksi. Siellä jos missä arvostetaan uhkeita blondeja... ;)
      Jotenkin arvelisin, ettei ilman ongelmia tule sujumaan tuokaan matka.

      • noinhan.se.menee

        En usko minäkään, että kaikki menis ns. putkeen.
        Mutta nythän on Tuksulla elämänsä tilaisuus saada helpotusta miehenpuutteeseensa. Turkkilaiset miehet liehittelevät vaaleita, pohjoismaisia naisia. Ei muuta, kun kunnon ote jostakin nappisilmästä. Suurta rakkautta on ilmassa reissun jälkeen, kohta kihlasormus kimmeltää Tunkin sormessa, seuraavaksi kesähäät ja morsian raskaana.
        Tuksun unelmat toteutuvat vihdoinkin.


    • Persshe

      Joo, ehdottomasti. Nyt jos koskaan Tukiaisen kannattaa etsiä mies itselleen, Turkista! Siinä kulttuurissa mies on perheen pää, sitähän Tukiainen on sanojensa mukaan aina halunnut. Lisäksi Tukiaisen monipuolinen historia ei ole kiirinyt vielä tummien "komistusten" korviin aiheuttaen turhia ennakkoluuloja. Luulevat ehkä Emmanuelin tavoin, että kyseessä on rikas suomalainen glamourtanssija.

      Mitähän tuostakin matkasta oikein seuraa?
      Syytöksiä ("minut yritettiin raiskata!"), rikosilmoituksia ("minua kuristettiin demonisesti kolminkäsin!"), pahoinpitelyjä, lentolippujen kadottamista ("äitini Marja T, vastaa puhelimeen ASAP!!!!"), rahojen ryöstämistä jnejne.?
      Ja lopuksi ex kihlattu lentää noutamaan väärinymmärrettyä traktaatinjakajaa ja kustantaa kahden viikon aikana piikkiin kerrytetyt kulut samalla kun maksaa uuden lentolipun?

      • matkajännää

        Joo, kyllä on Lallin syytä tarkistaa että on passi voimassa yli 6 kk siitä, kun menee ex-morsiotaan taas pelastamaan. Ei tiedä, miten pitkä ja kuin kallis reissu taas vastassa. Kannattaa olla hälytysvalmiudessa siitä lähtien, kun ex-rouva Länsman astuu lentokoneeseen Vantaalla.


      • aivanjärkkyä

        Eikö nyt muka ole olleet tietoisia nää kaikki keitänyt onkaan uskonsisaret veljet misä mennään? Ja pah, kuulin vasta siltäjsilt se soitti ym sontaa!
        Henkilöllä on perinnöllinen sairaus, täytyy olla ja kaikki lähimmäiset tietää varmasti!
        Isältä peritty..silti apua tarvitsee nyt tossa uskoharhoissaan. Jos vähänkin tietää mieli ala sairauksista, varsinkin skitrofeniasta..heti huomaa oireet jo pidemmältä aikaa.Kevät-syksy se pahinta..kaikkea tulee tuutin täydeltä, maniassa huudellaan ja ei vaan ymmärretä miksi huudellaan. Lisäksi jos on jo valmiiksi ennen taudin puhkeamista itsekäs, lellitty ym..sitä vähemmän ymmärtää!
        Kaikki muut on, no vihollisia..tällähetkellä demoneja ja hän tietää ja on Jumalan valittu!
        Kaikki näyt on sairautta, alkoholin ja tai huumeet laukaissut milloin mitkäkin! Ja siellä se on..se sairaus..se mihin saa lääkehoidon..kunhan ensin on hoidettu pahimmat pois sairaalassa!


      • Malaria_Falciparum

        Ei pidä unohtaa matkatavaroiden varastamista, vessanpöntöstä löytyviä passin palasia, ilkeitä poliiseja jotka vievät syyttä putkaan sekä karismaattisia miljonäärisetiä , jotka kiimasta koristen haluavat mennä naimisiin yhden illallisen jälkeen.


      • aivanjärkkyä kirjoitti:

        Eikö nyt muka ole olleet tietoisia nää kaikki keitänyt onkaan uskonsisaret veljet misä mennään? Ja pah, kuulin vasta siltäjsilt se soitti ym sontaa!
        Henkilöllä on perinnöllinen sairaus, täytyy olla ja kaikki lähimmäiset tietää varmasti!
        Isältä peritty..silti apua tarvitsee nyt tossa uskoharhoissaan. Jos vähänkin tietää mieli ala sairauksista, varsinkin skitrofeniasta..heti huomaa oireet jo pidemmältä aikaa.Kevät-syksy se pahinta..kaikkea tulee tuutin täydeltä, maniassa huudellaan ja ei vaan ymmärretä miksi huudellaan. Lisäksi jos on jo valmiiksi ennen taudin puhkeamista itsekäs, lellitty ym..sitä vähemmän ymmärtää!
        Kaikki muut on, no vihollisia..tällähetkellä demoneja ja hän tietää ja on Jumalan valittu!
        Kaikki näyt on sairautta, alkoholin ja tai huumeet laukaissut milloin mitkäkin! Ja siellä se on..se sairaus..se mihin saa lääkehoidon..kunhan ensin on hoidettu pahimmat pois sairaalassa!

        Noin juuri. Turha noitten uskisten on valittaa Johannan toikkaroinneista. Ite ovat tieten tahtoen pyrkineet Johannan seuraan. Suotta uskikset märisevät. Aivan varmasti noilla ko. hihhuleilla on ollut tietoa, että Johannan seurassa voi joutua vaikeuksiin.


    • Käppääjä

      Milloinkas ne silikonit lähtee, vai tuliko jo toisiin ajatuksiin?

      • silleensä

        Noin kiireisellä taiteilijalla ja evankelistalla on kalenterit täynnä pitkälle ajalle. Silikonioperaatio vaatii pitkän ajan suunnittelun. Ts. tarttis löytää joku maksaja, kun Ylläkselläkään ei kukaan tarttunut koukkuun


      • hhhhuh

        Kauheusleikkausten aiheuttamat ongelmat joutuu itse maksamaan, jollei ole kysymys hengenvaarasta.
        Tunkio on noista kapseloitumisista kirjoittanut jo vuosia, joten välitöntä hengenvaaraa ei liene.
        Eri asia on korjaava plastiikkakirurgia, mutta siitähän tässä tapauksessa ei ole kysymys.
        Korjaava plastiikkakirurgia korjaa esim. auto-onnettomuudessa vahingoittuneet kasvot, ei kumitissejä.
        Tahdon sanoa, ettei tuksuttimella ole RAHAA!


      • akkusamirakaw

        valhetta vain mitään tissukoita ei vaihdeta koska puhjennut ..mikäsenyoli vaatii pitkän


    • recouperating

      Mites se Israelin matka? Milloin tulossa? Turkin keikkamatkan jälkeen?

      Ja mikä lienee se suuri kansainvälinen uskonnollinen yhteisö, joka Tuksun mukaan on Israelin matkaa järjestämässä? Saa Valtosen porukka huokaista helpotuksesta, ettei maailmanloppua julistava tuhon evankelista tuppaudu enää heidän joukkoihinsa.

    • Eivoiollatottamitäglamyy

      Ja sama paasaus jatkuu fasessa milloin kenenkin..tarinaa tuee loputtomasti!
      Sveitsissä justjoo jonkun kanssa juttelee ja ihankohta toukokuussa sieltä ilmoitettu hänelle ..Suomessa ym ym!
      Kieli..hmm hän lulee ettei kukaan osaa englantia..hän vaan ja jenkit tietää kaiken jorinoistaan jota sinne kirjoittaa ja kaikenmaailman tuubin kauhuvideoita katsoo yökaupalla..Ja vielä uskoo niihin?

      Niin, ja meillä ei syöty sodan aikan mitään marsuja haloo!! Ei missään niitä ollutkaan!

      Jotenkin hävettää sen jutut pitkin poikin maailmaa meistä, ainaista haukkumista ja silti itse loisii täällä!

      • Kyllä marsut ovat maailmalla syötävää siinä, kuin kanitkin. Marsut ovat mm. Perussa perusravintoa. Marsut lisääntyvät vähintäänkin yhtä nopeasti, kuin kanitkin. Kaivoin tän linkin, koska muistin joskus eettistä lahjaa miettiessäni, että World Vision-kummijärjestön sivuilla oli kehoitus; osta marsu kehitysmaan lapselle.

        "Monilla perheillä on edelleen haasteita saada riittävää ja vakaata toimeentuloa. Sen takia tuemme ryhmiä, joissa vanhemmat voivat toimia yhteistyössä saadakseen kaikille jäsenilleen riittävän toimeentulon. Näitä ovat mm. marsujen kasvattajat sekä käsitöiden valmistajat. Suomen World Visionin lähettiläs Paola Suhonen vieraili Mosoq Ayllun alueella viime syksynä. Paolan tulevassa mallistossa onkin neuleita, jotka paikalliset käsityöläisnaiset ovat kutoneet."

        Sitä tosin en tiedä, että syötiinkö meillä Suomessa sodan aikana marsuja, mutta ei kait se mikään ihme olisi ollut. Kanin sukuahan nuo mahtavat olla, joten ihan hyvää ja halpaa syömistä, jos itse kasvattaa.


      • teeskenteletköhän

        Ei Suomessa marsuja sodan aikana ollut, eikä niitä kasvattu ravinnoksi. Kaneja sen sijaan kylläkin kasvatetiin ja syötiin . Kyllä sinunkin tietävänä ja ilmeisesti vähän iäkkäämpänä henkilönä se pitäisi tietää, kun tiesit senkin, että niitä Perussa syödään.


    • SÄHKÖPORA

      Hatun nosto uskiksille,Juicen sanoin,:"Terveellinen itsekkyys,antaa viimeisenkin vaatteen".Apostoli kyllä ainoan lahjakkuutensa avuilla tulee TAAS kääntämään tapahtumat niin ettei hänes mittää vikaa olt ku muis.Lapatossu mahdollistaa apostolin kiertueet ja voisi kuvitella jos rakastaisi veisi jonnekkin lepäämään,hoitoon.

    • Boatpastooor

      Mikähän on laivapastori Ruth Närhen mielipide tähän Tukiaisen ja Valtosen välirikkoon? On kuitenkin Valtosen uskonsisar ja hyvä kaveri...

      Kumman hiljaa on Ruth nyt muutenkin ollut, ei taida enää ihquttaa Tukiaisen sivuillakaan? Olishan se nyt kauheaa jos syyskuisella rukouksella aikaansaatu absolutismi ei olisi totta ikinä ollutkaan... :/

      • idjfhfhfhfjfjg

        Se oli ehkä just tämä laivasaarnaaja joka vihjasi Valtoselle Tukiaisen sairauksista? Valtonenhan kertoi Tuksun kavereiden kertoneen asiasta.


      • varsinaisetuskovat

        Jep varmaan näin kävi! Ruotsin saarnaureissu meni ihan harakoille jota niin mainosti! Joku Seponseppo uskovainen jo oli viime kesänä sanonut hälle että jättäisi kaiken "ylimääräisen" tiesivät kuitenkin kummatkin ettei mitään tule silloin. Silloin vielä R.N oli sata viestiä ainakin toisen sivuille..minä rukoilin ja hän pääsi akoholista eroon, ja sama jatkui ja jatkui. Siellä se sitten totuus tuli ilmi Ruotsin herätyshommassa..ei tullut ja kännit vetänyt oli uskovainen..Äiti ei tietenkään myönnä vaikka omassa kodissaan tapahtui! Nyt sitten sama Lapin "LASKETTELUREISSULLA" heh! Taas meni nokat vastakkain, nyt Timo Valtosen kanssa!
        Juonut oli siellä tämä uskovainen vaihteeksi, nyt vaan huoneen minibaarikin tyhjennetty! Ja rakas Veijo ihanuus taas joutui hakemaan erään autolla Lapista asti..ja maksamaan hotellihuoneen muine kuluineen!
        RUTH NÄRHI nyt vain Timo Valtosen sivuilla terveisiä ja siunauksia lähettelee Valtoselle!


    • satteenkuari

      Milloin se Turkkisen matka oikein on? Lähtö ihan lähipäivinä?

    • HaHaHaaaa

      Nyt jännityksellä odottamaan mikä tulee olemaan syy välirikkoon Tuksun ja Loran välillä. Kielimuuri varmaan antaa paljon anteeksi, Lora kun suomenkieltä ja tunglishia osaamattomana ei ymmärrä jokaista sivallusta.

    • Muutan.heti.ulkomaille

      Turkissa on monta Ahmattia, jotka haluaa tulla Eurooppaan Tunkin siivellä. Mikä ilon päivä,ehkä häätkin, tai sitten se mokaa taas kaiken ja pääsee omaan suiteen lukkojen taakse.

    • Piupalipaupali75

      Tuksuhan se siellä Lallin tunnuksilla on uhonnut.
      Välillä kehuu omia kuviaan ("kaunotar!" "Loviisan kaunein nainen" "Nätti nainen ja upea asu!"), välillä taas haukkuu ja uhkailee muita. Ei tietenkään omalla profiilillaan. Todella sairas kuvio.

      On kehdannut käydä jopa exänsä Arton sivuilla Lallina kirjoittelemassa, onneksi Arton nykyinen vaimo Liisa on aikeissa viedä asian nyt vihdoin poliisille. Pitäähän tuohon toisten henkilöiden profiileilla mesoamiseen tulla vihdoinkin joku stoppi.

      • LittleSmile

        Olen samaa mieltä, olisi jo aika tulla stoppi tuolle touhulle, ihan uskomatonta ettei esim. Veijo ja Johannan äiti puutu siihen että Johanna esiintyy heinä.


    • Gbgfkjgh

      Joko kohta Turkkiin? Saas nähdä kuinka siunattu matka tuleekaan...

      • uiuiui11

        Tuksun fb.
        Alanya, Turkey; Jasseri Ercan I am packing these kind of pretty clothes for the performances! JASSU TREFFIPUB; esiintymiset JOHANNA TUKIAINEN 🎀 feat. Lora Surkova from 26th of April as the restaurant will inform. Be there or be square!


    • Alanyax

      Kurdien ja muslimien joukossa jakamassa lappusiaan.

      • Jepunleeta

        Voipi käydä niin, kurdit ja muslimit käännyttää Johannan.


    • fghfgfghfghfhfhfh

      Johanna Mia Tukiainen Jouni XXX toımın kuten Jumala mınua kaskı sateenkaaren muodossa. Jumalan pelko on vıısaudeyn elka kusko mnuå olrn tyrjiska.
      ”}” data-interaction-root-id=”_3-mf” data-testid=”ufi_reply_like_link”>Gilla · 1 · 24 min

    • Valexander_Tuppi

      Siellähän se Tunkki on Alanyan rannalla syönyt aamuevästä tänään. Klo 16.00 oli siellä Forecan mukaan 21 C.

      Sviittihän Tuhnulla on kertomansa mukaan vaan eipä ole vielä irronnut kuvaa huoneistosta. Trakudokulla on jo tänään hyvää aikaa tehdä käännytystyötä. Odotamme tuloksia.

    • aivanjärkkyä

      Ainoa mikä nyt tiedoissa helpottaa mitä hymyn keskusteluissa tuli ilmi. Veijo on vienyt koirat hoitoon Jasminelle!
      Ehkä jo saavat hoitoa ja ulkoilua ruokaa ja rauhaa! Ainoa, Jasminen omat koirat on nyt äiteellä!
      Jos Angelika odottaa pentuja niin kuin omistaja kertoi Maxille..nyt sitten Jasmine siellä on tosi tarkkana!
      Ykshän nyt on jo Turkissa missä kaikki on maailman ihaninta, on hotellia jossa kukkasia ja parveke! Uimarannalla muka syö kuitenkin aamiasta niin lämmössä. Kuvia ei tule ja hotellin respaa jo komennettu uutta laturia ostamaan ym ym! Voi ei miten voikaan ihminen uskoa, että kaikki lööperit menee läpi..
      Ja, kuka antanut oikeuden aina meitä haukkua, meitä suomalaisia pitkin nettiä?
      Jos ihmisellä oma piiri aivan seko ja ei tiedä miten ja missä me menemme muut omassa maassamme joka meille tärkeä!
      Uskonto, no meille jokaiselle jo päntätty koulussa 10 käskyä, jos niiden mukaan yrittää mennä..Ei tarvitse mitään kaikenmaailman demoneja pelätä!
      Eikä uskoa joihinkin idiootteihin ufoihin, demoni videoihin ym!

      • Saarnaajasussu

        Oikeassa olet. - Lähtikö Veijokin reissuun, kun matkalaukkuja oli kahdelle? Missä Tunkki luulee sitä duffelia tarvitsevansa, kun Suomessakin on jo kevät tuloillaan. En pidä siitä, että tekouskovainen mollaa koko Suomen kansaa aina ja joka paikassa. Mikäs se savolainen luulee itse olevansa? Sitä tässä joutuu joka paikassa häpeämään. Pahinta on sen leveä äidinkielen lässytys ja roskavideot.


    • huhhuh1111
    • taskubiljardööri

      Vielä ei ole nähty kuvia Tunkin sviitistä vaan perinteisiä hotelliaulakuvia, siis kuvia ympäristöstä, jossa vonkaillaan. Hotelli vain vaikuttaa olevan lähes tyhjä.

      Hellettä Alanyassa ei ollut vaikka Tunkki niin sanoi. Lämpötila iltapäivällä 21 astetta. Se pitää vähätkin ihmiset poissa rannalta.

    • Ataturkki

      Kuvista päätellen on ainakin jo ehditty kampauttamaan harakanpesä paikallisessa salongissa ja lakkauttamaan kynnet, tämä tapahtunut aamuisen Barbie-paitakuvan ja iltapäiväisen ruutumekon välissä. Milloinkohan sitä jumalansanaa on tarkoitus levittää...?

      Mutta mikä ihme Tuksun otsaa oikein vaivaa? Täynnä läiskiä ja likaisennäköisiä täpliä joita edes meikki ei pysty peittämään?

    • Chambalaya.tanssii.hän

      Kyllähän tuo kulahtanut Barbie-asu kertoo kaiken Tuksun sivistyksen tasosta ja tarkoitusperistä. Minäminäminä. Mihinkäs se koira karvoistaan pääisisi.

      • nättimekko

        Mikäs mekossa on vikana? Minusta se on ihan sievä.


      • Justiinsa.juu

        Virttynyt napapaita keski-ikäisellä pullukalla ja teksti: Barbie-jtkn


      • säkkipäälle
        Justiinsa.juu kirjoitti:

        Virttynyt napapaita keski-ikäisellä pullukalla ja teksti: Barbie-jtkn

        Ja mikähän pitäisi vaatetuksen olla?


      • Jäkätijäkäti.blaa

        Onhan niitä oikeankokoisia uusia ja istuvia vaatteita olemassa ilman naurettavia tekstejäkin.


      • sittenkelpaa
        Jäkätijäkäti.blaa kirjoitti:

        Onhan niitä oikeankokoisia uusia ja istuvia vaatteita olemassa ilman naurettavia tekstejäkin.

        Hänen siis pitäisi pukeutua sinun makusi mukaisesti.


      • Jäkätijäkäti.blaa

        Ihan miten haluat, varsinkin jos haluaa näyttää keski-ikäiseltä tyrkyltä. Minulla on oikeus omaan mielipiteeseeni. Älä siis pane sanoja suuhuni.


    • Omsorgsfull

      Onpa torjuva kehonkieli Alanyan Jassulla aamiaispöytäkuvassa. Kädet puuskassa ja vielä nyrkissä. Eikä tuo aamupala kovin luxukselta näytä. Missä jälkkäriherkut, hedelmät, kakut? Kämänen paistettu munakin, 5 viinirypälettä.

      • kotoruokaa

        Kaurapuurokin puuttuu.


    • Turhaa-lätinää

      Lopettakaa jo!!!! Ei näitä tuksuketjujanne lue kukaan muu, kuin te itse.

      • samaajatkuvasti

        Täytyyhän näillä olla joku ketä halventaa edes itsensä tasolle.


      • Happamia.sanoivat

        Toistemme kanssahan me keskustelemmekin. Mitäs sinä sitten tänne tunget? Ilmeisesti kuitenkin kiinnostaa niin kamalasti.


    • serviissi

      Eikös se Barbie-krääsä ollut Disneyn jne ohella suurinta mahdollista illuminatia?
      Miten ihmeessä traktaatti-Tuksu on pukeutunut illuminaatin merkkeihin?
      Barbie? :o

      • jaksatjatkaa

        Siinä sulla onkin miettimistä tälle päivälle.


      • pikkuriikkinen

        Mihin merkkeihin, hän mainitsi mekon olevan Barbie-tyylinen. Barbie ei ole Disneyn tuote, vaan Mattelin. Sitä en tiedä, onko sekin sitten osa Illuminaattia Tukiaisen mielestä.


    • JaksaaJaksaaJatkaaJatkaa

      Sitä minä ihmettelen, että tuo punainen ruutumekko on Tukiaisen omien kirjoitusten mukaan ajalta, jolloin hän on nuorena tyttönä ollut Amerikassa lapsia kaitsemassa ja "opiskelemassa". Eli ruutumekolla on ikää melkein jo 20 vuotta! 20 vuotta on jo paljon mekon iässä!!

      Ei siis mikään ihme että mekko ei mene enää etuosan miehustasta kiinni ja alla on pakko pitää jonkinlaista toppia. Ei kovin moni kehtaisi käyskennellä ihmisten ilmoilla liian pienessä, avonaisessa, vanhassa mekossa, joka ei mahdu enää edes kiinni. Pokkaa pitää olla ja paljon!

    • jfhhjfhfhfhfjgjgjgug

      Joko on tullut infoa eilisestä show'sta? Joko on tänään nähty 1990-luvulla ostettua ruutumekkoa Turkin auringon alla?

      • Nauraa

        Esiintymiskapakin seinällä paikalla olleet naureskelee tunkille joka alushameisillaan määki lampaanäänellään nuotinvierestä ketkutellen läskistä tynnyrivatsaansa. :DDD


      • uiui1111
        Nauraa kirjoitti:

        Esiintymiskapakin seinällä paikalla olleet naureskelee tunkille joka alushameisillaan määki lampaanäänellään nuotinvierestä ketkutellen läskistä tynnyrivatsaansa. :DDD

        Kommentti sivulta
        " Katsoin videonpätkän eilisiltaiselta "keikalta" Jumalauta, en oo nauranut pitkään aikaan niin, kun näin tuon ilmestyksen. Alushameen vaiko yöpuvun se on päällensä ahdannut? Eihän tuo osaa edes laulaa, nuotin vierestä menee ihan kunnolla. Maha turvoksissa kuin viimeisillään raskaana. Tuollaisen olette sitten palkanneet pilaamaan ihmisten lomanvieton. Eipä näyttänyt yleisökään olevan innoissaan. Taitaa tulla asiakaskato, jos tuo siellä monta iltaa määkii. Edes huono karaoke-laulaja ei onnistu noi totaalisesti laulamaan nuotin vierestä. Onnea vaan Jassu Treffipubille, sitä tulette tarvitsemaan."


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14851
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    8. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe