Miksi en löydä miesystävää???

Oposum

Olisin kysynyt vaan - Miksi en löydä kaveria jokapäiväiseen seesteiseen elämään ???????
Olen 71 vuotias "ikisinkku" Mielestäni ihan normaali 160cm/60kg nuorekas vartaloinen nainen. Tykkään erotiikasta, eikä ole muksuja tai sukua riesana.
Olen ollut parikertaa maksullisilla deittisivuilla mutta jostain syystä miehet karttavat minua - Miksi,,,,,,,,,,,,????
Siksikö kun en ole isoäiti kuten muut mun ikäiset??
En vaan ole halunnut perustaa perhettä. Jo nuorena sanoin että sit kun olen eläkeellä menen kihloihin!!!
Olenko liian itsenäinen tai taitava käsistäni - tuntevatko miehet kanssani jonkunlaista alemuus kompleksia ??? Vai tykkäävätkö he vaan kanamaisista naisista, semmoisista jotka ei saa edes taulua seinälle???????
Rakastan luontoa, koiria, kalastusta ja yksinkertaisesta mökkielämästä. Ja olen todella rehellinen sekä uskollinen.
Mennyt duuniin 15 kesäisenä ja tullut tehty sen kymmentäsorttia työtä. Olen asunut ja kiertänyt muutakin kuin Suomemniemeä.
En tupakoi enkä ryyppää kuin pari rokia hyvässä seurassa. Viinapullot saa olla rauhasssa kaapissa. Tanssista en välitä - Olisiko se syy?????
Tietty kun ollaan näissä ikänumeroissa jotain rempaakin on - mutta ei mitään vakavaa johon täytys olla jatkuva lääkitys. Tietty kintut on eriparia kun on "pallonivel" vaihdettu.
Onko se ontuminen se suurin syy, etteivät miehet ilkeä kulkea minun seurassa??????????
Vai sekö kun en omista mammonaa, muuta kuin elämänkokemusta.
Olisi kiva kuulla mielipiteitä ja löytyykö kohtalon tovereita???,,,,,,,,,,,

10

543

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • empaattisuuttamiehelta

      Hei. Kuulostat kivalta ihmiseltä. Osaatko kieliä? Etsi mieskaveria vaikka jostain "oikeista kulttuurimaista", kuten Ranskasta, Saksasta tai Ruotsista. Siellä hieman varttuneempikin miespolvi on suuremmalla todennäköisyydellä herrasmiesmäistä. Tai sitten etsi suomenruotsalaisten joukosta tai suomalaisten, mutta korkeastikoulutettujen. Esim. joku eliittideitti-sivusto? Tai lähde taidenäyttelyyn tai kirjastoon - siellä voit törmätä kivoihin, asiallisiin ja "kunnollisiin" miehiin. Entäpä työväenopiston kurssit? Vaikkapa kielikurssit tai taide- ja kädentaitokurssit? Vapaaehtoistyö sosiaalialalla? Tai seurakuntatoiminta - eihän sinun tarvitse välttämättä itse "uskoa", mutta sieltäkin voi löytyä sopivia kavereita. Tsemppiä sulle elämääsi!

    • Jarkko_Haarla

      Olet 71-vuotias... köh?? Jos näin, olet siis ihan oikeasti hukannut elämän tahdin kokonaan!!

      - 18-30 vuotiaana perustellaan perhettä... nainen kun synnyttää 40v asti ja niin edelleen.
      - 16-50 vuotiaana sinkkuillaan ja seikkaillaan...
      - 60-70 vuotiaana nautitaan siitä, mitä on koettu ja mahdollisesti ollaan yhdessä 16-50v iässä löydetyn soulmaten kanssa.
      - 60- 80 vuotiaana tehdään parastaan lasten & lastenlapsien henkisen & taloudellisen hyvinvoinnin eteen.

      Elämä on kuin kello... siitä sekuntiviisarista pitää napata kiinni. Meidän kaikkien elämä rakentuu kokemustemme pyramidin päälle... ja jossain vaiheessa meidän pitäisi pystyä seisomaan siellä ison kolmion päällä tyytyväisenä.

      Ei näihin peleihin pääse mukaan 30-40 vuotta myöhässä.

      • KylläVieläLöytyy

        Jarkko Haarla, kommenttisi oli todella typerä. Milloin tahansa voi tehdä mitä tahansa jos on kuntoa ja tahtoa ja aloittajalla tuntuisi olevan. Taidat itse olla jo ukkoutunut ja elämän ehtoossa oleva vanhus. Aloittajalle sanoisin ettei netistä löydy vaan hakeudu harrastuksiin. Ota vaikka nuorempi!


      • paradoxi

        Ei taida laskutaito olla vahvin lajisi, Haarla.

        "Ei näihin peleihin pääse mukaan 30-40 vuotta myöhässä." sanot, mutta kuitenkin seikkailua pitäisi 16-50 v. Tyttö on 71, joten koulumatematiikalla tuosta tulee 71 - 50 = 21 v.

        Toiseksi, sinun ikäräjasi mukaan loppuelämäsi kuulostaa tylsältä, jos "60- 80 vuotiaana tehdään parastaan lasten & lastenlapsien henkisen & taloudellisen hyvinvoinnin eteen." Oma elämäkö loppuu siihen, kun täytät 60v??

        Itse ajattelin vetää nautinnolla ihan 90 v vielä, mihin onkin aikaa vuosikymmeniä.


    • RimppaKinttuinen

      Itsellä ainakin pistää kirjoitusasusi vahvasti silmään, vaikka sinua useita kymmeniä vuosia nuorempi olen. Olisit ehdoton ei minun listallani. Kirjoitit: ''Vai tykkäävätkö he vaan kanamaisista naisista, '' jollaisen kuvan annat itsestäsi ihan täysin. Nykymaailman sosiaalisessa mediassa arvostetaan kirjoitustaitoa ja teinimäinen ??????????????? !!!!!!!!!!!!!!! ?!?!?!?!?!!? -kirjoittaminen ei kuulu mistään hinnasta aikuiselle ihmiselle. Saa helposti ajattelemaan, mikä tässä aikuisessa on pielessä, onko vähän jälkeen jäänyt?

      Ja jos ulosantisi on samanlaista, niin oravanpyörä on valmis. Ikäistään nuorempana ja hieman bimbona näyttäytyvä 70-vuotias ei varmasti kiinnosta ketään saman ikäistä miestä. He joko etsivät itseään arvokkaasti kantavaa vanhempaa neitiä tai sitten suosiolla ottavat oikeasti nuoren bimbon viereensä.

    • täällä olisi tavallinen Suomipoika joka antaisi ja toivoisi kädestäpitäjää.ystävää,kelle voisi puhua,ja kuunnella myös toista

    • sj123

      Kuinka onnistuisit löytämään seuraa treffipalveluissa, http://bit.ly/deittiseuraa , profiili täytyy olla mielenkiintoinen niin viestejä alkaa tulla.

    • Tykki123

      En tiedä, mutta itelle ei vielä ole tullut yhtään matchia tänävuonna tinderissä. nelikymppinen. Töissä. Harrastan liikuntaa enkä juo. Ehkä olen sitten naamaltani niin ruma? kuka tietää.

      Mutta sinun ongelmaasi, onko kenties kriteerisi liian korkealla?.

    • vahvasti.siivilläni

      Ehkäpä syy onkin juuri siinä ettet sovi kuvioon!? Olet liian itsenäinen, hyvän itsetunnon omaava, varmasti ennakkoluuloton jota Suomessa ei missään tapauksessa saa olla!!
      On kuin etsisi neulaa heinäsuovasta jos hakee suomalaista miestä joka hyväksyy A4- ulkopuolella olevan naisen. Liian pelottavia! Jos rumasti sanotaan, kuten eräs mies joskus sanoi minulle; sinun kaltaisesi nainen leikkaa mieheltä munat. Miestä pelottaa miehisyytensä menetys jos nainen on liian vahva. Näin Suomessa.
      Itse asun ulkomailla, toukokuussa tulee 21 vuotta. Ikää 63 vuotta ja hyvin paljon saman tyyppinen kuin sinä. Uteliaisuuteni elämään säilyttänyt, itsenäinen. Parisuhdetta en ole solminut enkä kaipaa. Olen liian mukavuudenhaluinen ja viihdyn parhaiten näin :-)
      Anna piut-paut miehille jotka eivät sinua sinuna itsenäsi hyväksy! Sinä et mitään menetä!

      • Oposum

        Kiitos "vahvasti.siivilläni" fiksusta vastauksesta että on samanlaisia mielipiteitä muillakin.
        Jos mie olisin avioitunut ja perustanut perheen - niin sanotussa naimaijässä en olisi voinut matkustaa ympäri maalimaa ja asua muuallakin kuin Euroopassa, kokea erilaisia ihmisiä ja kulttuureita.

        Vaikka en olekaan kuluttanut koulunpenkkejä kuin 5v. kansakoulua Suomessa ja cocktail/baari koulutuksen Sydneyssä en ole mikään bimpo niin kuin RimppaKintuinen" kuvaili minun kirjoitus taitoani.
        Kun on asunut vuosikausia eri kielisissä maissa monessa ollaan hiukan iloisimpia kuin täällä Suomessa eikä välitetä onko pilkut ja pisteet oikeassa paikassa, kunhan asia tulee selväksi. Terttuja- Oposum


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4856
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3066
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1777
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1740
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1591
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1461
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      18
      1218
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1203
    9. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1167
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1167
    Aihe