Seksikkäätserkut

Mitenteen

Minulla on kaksi vuotta nuorempaa serkkutyttöä. Nyt olemme viikonloppuna taas menossa mökille ja serkut tulevat kanssa. Pelkään että minulla alkaa seisomaan kun katselen heitä? Onko muilla ollut samanlaisia ongelmia? Välillä tuntuu että he oikein kiusaavat minua.

5

241

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Annamelaa

      Sen herkumpaa, mitä serkumpaa...

    • Kumiin

      Juu...serkumpi sen herkumpi!

    • älä.oo.moksiskaan

      Naiset usein naamioivat "kiusaamiseksi", että he ovat hyvin mielissään, kun näkevät, miten he kiihottavat miestä ja ovat saaneet hänet valtaansa.

      Miehen saattaminen tilaan, jossa kyrpä seisoo, on useille naisille erityisen miellyttävää, sillä he varsin hyvin tietävät, ettei seisotus ole tahdonalaista. Tietävät, että se johtuu heidän viehättävyydestään.

      Nainen saattaa taas hyvin salata kiihottumisensa, vaikka vittu olisi kuinka turvoksissa ja kostena. Eihän se ulospäin näy. Hän ei kuitenkaan yleensä pyri seisottamaan miehen kyrpää, ellei itsekin ole kiihottunut. Usein nainen haluaisi laukeamista, muttei voi sitä suoraan pyytä mieheltä, ettei "menettäisi kasvojaan".

      Tässä tilanteessa siis miehen tulee olla aktiivinen. Anna näkyä peittelemättä, että sinulla seisoo ja kysy tytöiltä aivan ujostelematta, haluaisivatko he tulla kanssasi alasti uimaan ja/tai saunaan. Jos vastaavat kieltävästi, et ole menettänyt mitään, mutta usein vastaavat myöntyvästikin. Jotkut vastaavat aluksi kiellettyään myöhemmin myöntyvästi.

      Etene siis tällä linjalla. Kyllä tytöt tykkäävät. Nuoret vain ovat aluksi ujoja. Jos et voi edetä heti aivan yhdyntään asti, tarjoa tytöille kuitenkin mahdollisuutta runkata kyrpääsi ja hyväile heidän vittuaan. Ennen kaikkea, pidä kiinni siitä, että seksi on ihmisen luonnollinen tarve.

      Kivaa mökkeilyä!

    • Mitäteeen

      No sehän onkin kiusallista kun yleensä ensin käyvät aikuiset saunassa ja sitten " lapset" eli minä ja serkkuni. Minä nyt 17 ja serkut 16. Eli kun saunassa alkaa seisomaan, niin en yritä peitellä vai? Meillä on serkkujen kanssa käytössä aitta missä yövymme ja voimme katsoa telkkaria ja pelata. Serkkutytöt ovat usein illalla ohuissa öykkäreillä tai shortsit toppi. Ja usein huomaan jääväni tuijottamaan paidan läpi näkyviä nännejä. Ja jos he ovat mahallaan maassa katsomassa telkkaria niin heidän jalkansa, säärensä ja pakaransa vievät kyllä huomioni ohjelmasta.

      • älä.oo.moksiskaan

        En nyt ollut aivan varma, käyttekö saunassa alasti vai uimapuvussa, mutta alasti on tietysti suomalainen normi. Kertonet kumpi.

        Tehnet parannuksen, jos olette käyttäneet aiemmin uimapukua. Kun riisut ensimmäisenä, tytötkin riisuvat pian. Yleensä tytöt lähtevät helpommin yhteissaunaan juuri sen takia, että tytön kiihotuksestä näkyy vähän varmaa, mutta mies ei voi peittää seisotustaan.

        Kun on tyttöjen kanssa saunassa, ei MISSÄÄN TAPAUKSESSA tule peitellä seisotusta, sillä se on tytöille mieluinen signaali, että he ovat haluttavia. Voit vielä sanoa tytöille aivan suoraan, että saavat hipelöidä ja runkata kyrpääsi, jos haluavat. Ja jos haluavat, kysy sinäkin, saatko hyväillä heidän vittuansa.

        Illalla tytöt tietysti kiinnostavat enemmän kuin telkkari. Sehän olisi ihan epänormaalia, jos olisi toisinpäin. Olet nuori ja et ole vielä selvillä, että selkeä puhe on oikea ja välttämätön, eikä siina ole mitään ujostelemista. Aloita vaikka näin: "Ootte varmaan huomannu, et mulla seisoo. Se johtuu siitä, että ootte niin seksikkäitä. Emmä voi sille mitään enkä oikeastaan tahdokaan voida. Emmä teiän seurassa juur muuta osaa, kun sanoo et äääh ja läääh." Kyl se siitä sitten etenee.

        Tarvitset vain rohkeutta. Jälkikäteen ihmettelet, miten itsestään selvää kaikki on, ja ihmettelet vain, mihin sitä rohkeutta tarvittiin. Lykkyä!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      74
      3620
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      2972
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      25
      2870
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2748
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      23
      2663
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2445
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      250
      2130
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1887
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      44
      1817
    10. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      181
      1810
    Aihe