Työttömiltä rahat pois

KaukoJuhani

Suurin kiista oli hallituksella siitä, kuka saa ministerin palkan.
Työttömiltä on sekin raha pois, senhän tietää.
Entäs jos työttömällä on perhe ja monta lasta?

20

166

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kannustusloukku

      Saa työttömyyskorvauksen, asumistuen, lapsilisät ja tarvittaessa toimeentulotukea. Siitä voi kertyä enemmän kuin töissä oleva saa.

    • persukusetus

      Persut on nylkemässä työttömät hallituksessa. Millä perustela sa toimeentulotukea?? Ei varakkaampi työtön..

    • Vaihtoehtoja.on

      Miksi varakkaan tarvitseekaan saada toimeentulotukea ? Voi käyttää omaisuuttaan ja säästöjään jos haluaa elintason pysyvän ennallaan. Ei mikään kansantalous kestä jos kaikille turvataan työttömyydestä ansiosidonnaisesti vuosikaudet. Voi kouluttautua uudestaan, muuttaa työn perässä tai tyytyä pienempään palkkaan.

      • Mäe.en.saa.avustusta

        "Varakkaampi työtön"!
        Huoh. - Entä varakkaampi eläkeläinen?
        Ilman on jääty. Kyllä köyhien kelpaa.


    • fgb..hjk

      Vastikkeeton rahanjako saisi loppua. Ne on muitten ansaitsemia verorahoja, joiden eteen on töitä tehty. Muutetaan siis 'avustuksetkin' ikäänkuin palkaksi, jonka eteen on vaivauduttava vastineeksi hyödyllistä tekemään, kyllä tekemistä löytyy. Kyse siis työkykyisistä ihmisistä. Toiminta lisää myös mielenterveyttä.

      • nabuel

        "Vastikkeeton rahanjako saisi loppua."
        Persujen vaalislogan oli "stoppi vastikkeettomalle rahalle",mutta takki kääntyi tässäkin asiassa.


      • Kyllä tämä hallitus on yrittänyt tehdä asioita parempaan suuntaan, vaikka moni siitä joutuu kärsimään. Säästäminen - tämän jouduin konkreettisesti kokemaan jäädessäni eläkkeelle. "Leikkauksia" oli pakko tehdä eli säästää menoissa. Tosin säästämisessäkin ja leikkauksissa tulee raja vastaan. Ja menot on pakko pitää kurissa niin henkilötasolla kuten yhteiskunnan tasolla.
        Persut! Eivät he kaikkiin asioihin syypäitä ole. Eikös hallituksessa tule noudattaa ryhmäkuria ja hallitusohjelmaa, joka on ollut olemassa. Jokainen puolue joutuu monen kireän asian eteen ollen valtiomme rahakirstun vartioina. Maltillisuutta tarvitaan.
        Suomessa on jo kauan ollut asiat huolestuttavalla tasolla. Mitkähän olisivat ne keinot, joilla saataisiin teollisuus takasin omaan maahan, siinä on aikanaan mennyt hvyinvointi rajojen ulkopuolelle.


    • työtäriittää

      Tien varsia putsaamaan, lehtiä haravoimaan, vanhusten pihoja raivaamaan , ulkoiluttamaan ja hoitamaan kauppa-asioita, vaippoja vaihtamaan, työtä riittää.

      • ei-riitä-syrjäytyneille

        "vaippoja vaihtamaan,"

        Sinä "työtä riittää". Ottaisitko vaipan vaihtajaksi entisen narkkarin tai pedofiilin? No, onneksi heitä ei palkata tietoisesti, joten työttömien kuoro kertyy.


      • Juu, unohdit sanoa, mistä palkan maksaja löytyy.


      • Vastikettarahasta
        Makriina kirjoitti:

        Juu, unohdit sanoa, mistä palkan maksaja löytyy.

        Eikls jotain voisi tehdä vastikkeeksi isoista tulonsiirroista, joista kertyy monasti enemmän kuin palkka.


      • Vastikettarahasta kirjoitti:

        Eikls jotain voisi tehdä vastikkeeksi isoista tulonsiirroista, joista kertyy monasti enemmän kuin palkka.

        Niinkuin haravoimaan, pusikoita raivaamaan, vanhusten kauppa-asioita hoitamaan ja vaippoja vaihtamaan? Ja sossu maksaisi.
        Kiva ajatus, työnantajia alkaisi löytyä, työt tehtäisiin ja palkan maksaisi yhteiskunta.
        Sillä kuten sanottu on: kyllä tekemätöntä työtä aina löytyy.


    • 54r54

      Ministerien palkat on yx hyttysen paska tässä tukien meressä.

      "fgb..hjk" puhui asiaa. Tämä muiden verovarojen kuppaaminen täytyy loppua.

      • kusetusko

        Aivan, ja kas kun Orpo tänään eduskunnan kyselytunnilla sanoi et se työttömyyden poisto ei hoidu tosta vaan, aivan vain mennyt jo 40 vuotta tähän? Siis kekkosen ollessa pressa, eli 400 000 työtöntä ja nyt 2017 sama määrä, herää vain yksi kysymys ketä tolloa äänestät ja miksi? Tosin nyt 3 uutta ministeriä kun ministerit "ovat työn raskaan raatajan" jälkeen? Mutta viime voimillaan vielä jaksoi kunnallisvaaleissa.......................................KUSETTAA!


    • velkakierrepoikki

      Piikki on jatkuvasti auki matuille. Mikä kultakaivos tuomareille, kun oikein yllytetään valittamaan korkeimpaan oikeusasteeseen ja sitten vielä aloittamaan koko ruljanssi uudestaan. Valtava bisnes yksityisille lääkäriasemille kun viimeisen päälle hoidetaan hampaat ja "sotataraumat". Onko maksettava ilmainen päivähoito perheille joista kumpikaan vanhempi ei työssä käy eikä koskaan edes halua työtä ehdä kun pärjää hyvin yhtiskunnan tuilla. Pirun keksintö tuo asumistuki, kohta muitten kuin matujen ja muiden työttömien ei ole varaa asua Helsingissä. Saisivat asua takahikiän korvessa, siellä on halpoja asuntoja ja marjametsiä, jospa edes marjansa itse keräisivät.
      Velkaa otetaan miljardikaupalla eikä edes kerrota mitä matubisnes maksaa veronmaksajille.
      vanhuksilta pihistetään vaipoista ja ruuasta.

      • mummimammi

        "vanhuksilta pihistetään vaipoista ja ruuasta."??

        Onkohan ihan omakohtaista kokemusta, vai onko ns. "kuulopuheita", joista kirjoitat?

        Usein saa lukea, että varat ei riitä lääkkeisiin, kun taas toisaalta aivan uskomattomia ulkoilun ja liikunnan harrastajia, jotka vannovat terveyteensä, jonka uskonkin.

        Kuka niitä lääkkeitä niin paljon tarvitsee ja konserttien kaipuuta, joka myös usein mainitaan köyhyyden ohella? Onkohan tuokin vain sanahelinää, että konsertit ovat niin tärkeitä, koska minä en ole koskaan käynyt missään konserteissa, mutta minulla onkin rahaa elämiseeni, ilman yhteiskunnan asunto- tai toimeentulotukia.


      • kauheaa.puhetta
        mummimammi kirjoitti:

        "vanhuksilta pihistetään vaipoista ja ruuasta."??

        Onkohan ihan omakohtaista kokemusta, vai onko ns. "kuulopuheita", joista kirjoitat?

        Usein saa lukea, että varat ei riitä lääkkeisiin, kun taas toisaalta aivan uskomattomia ulkoilun ja liikunnan harrastajia, jotka vannovat terveyteensä, jonka uskonkin.

        Kuka niitä lääkkeitä niin paljon tarvitsee ja konserttien kaipuuta, joka myös usein mainitaan köyhyyden ohella? Onkohan tuokin vain sanahelinää, että konsertit ovat niin tärkeitä, koska minä en ole koskaan käynyt missään konserteissa, mutta minulla onkin rahaa elämiseeni, ilman yhteiskunnan asunto- tai toimeentulotukia.

        Sinä et ole koko maailma. Jos sinä ja tuttusi olette kovia liikkumaan, se ei tarkoita että kaikki siihen pystyisivät vaikka kuinka haluaisivat. Kuulopuhetta ei ole märissä vaipoissa ja nälässä makuuttaminen, paljon on toimittajien tekemiä tosijuttuja. Kun hoitajalla on kiire, ei ehdi vanhuksia syöttää ja viimeinen ruoka voidaan tarjota jo iltapäivällä. Kuka niitä lääkkeitä niin paljon tarvitsee, kehtaatkin kysyä ! Sairaat tarvitsee lääkkeitä ja sairauksia on paljon varsinkin vanhoilla, eikä kaikki ole liikunnan puutteen tai lihavuuden takia sairastuneet. Sitähän sinä täällä toitotat että liike on lääke. Toivottavasti itse saat sellaisen sairauden ettei liike riitä lääkkeeksi, ehkä sitten lopetat tuon lyömisen ja pilkkaamisen!
        Kuka on konserteista muka puhunut ? Konsertista poisjääntikö muka kenellekkään auttaa, jos rahat on tiukilla, olet ihan uskomattoman ilkeä ja tyhmä.


      • Pian.hoidokkina

        Yksikään eläkeläinen ei ole joutunut maksamaan pussistaan matujen kustannuksia. Samaa eläkettä nautitsevat kuin ennenkin.
        Hoitokodeissa on huonoissa oloissa suomalaisten hoitajien ja työnjohdon alaisina hoidokkeja, joiden puolesta todellakin pitäisi äläkkä nostaa sen sijaan, että heitellään typeriä syytöksiä miljardiveloista matujen hyysäämiseksi.
        Suomalainen yhteiskunta unohtaa hanakasti vanhuksensa hoitokoteihin, eikä niiden virheistä ja hoidettavien murheista kukaan välitä. Ei ole aikaa, kun pitää vahtia, ettei matu vaan saa enemmän kuin itse saa.
        Yhteiskunnassamme on monta asiaa pielessä, mutta matut ovat huonoihin ratkaisuihin syyttömät. Heillä ei ole sananvaltaa lakien ja säädöksien säätämisessä.
        Katso peiliin vaan. Ketä äänestit?


    • keläinen

      Eu ja hallitus on tehnyt tälläisen jutun, et kaikilla ei valitettavasti töitä ole.Itse jäin eläkkeelle jo 20v sitten valtion työstä,enkä ole pahoillani yhtään.Yksityisellä sektorilla kusetetaan ihmisiä järettömästi,töitä kun lähdetään kysymään EI meillä ole töitä,ilman kuittia tehdään minkä keretään.Ilmankos se sanotaan että vääryydellä tienattu raha ,vie suorankin tulon.Valtio jos ei pysty pitämään huolta, myöskin työttömistä, samoin eläkeläisistä, suomi on valitettavasti, uusi meksiko.Ihmisten kulut pienemmiksi,että tulee pienemmällä tuloilla toimeen,lyhyemmät työajat 4tuntista päivää olisi ihmisillä töitä ja myöskin vapaaaikaa.Niin kauan kuin olemme eu:ssa tää sama vaan jatkuu.Eläkeläisetkin voi osallistua töihin sit enempi,ihmiset ei olisi loppuun ajettuja ja olisi pirteämpiä työn teossa.

    • tottuuus

      Suomen hallituksella ei mitään tekemistä kuinka Suomi voi taloudessa!!!!

      Hallitus vain kerää rahaa itselle ei kansalle. Suomi on maa siinä missä muutkin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe