Traktoriralli

ihmekyllä

Nivalan keskustassa jatkuu yhä kovempana. Erityisesti kiinnittää huomiota eräs vihreä, nuoren tytön ajama, traktori. Nopeus liian suuri ja hieman holtiton ajo. Suojatiellä liikkujia ei kunnioteta ollenkaan. Luulee kai, että isoa pitää varoa. Poliisit ovat kai voimattomia.

Maanviljelijät itkee huonoa tulostaan, mutta jälkikasvu kyllä rällää maatalouteen tarkoitetulla työkoneella huvikseen. Joku mättää tässä asiassa.

94

3853

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nivalainen

      Hupi ajelua VEROTTOMALLA POLTTOAINEELLA

    • Milloinsattuuvahinko

      Juurikin tämä järjen jättiläinen ja suomen tulevaisuuden toivo vihreän traktorin tyttö-kuljettaja heittelee isin jonhdeeren ohjaamosta arskapussit, energiajuomatölkit ym. roskat kattoluukusta näyttävästi pihoille ja kadulle.Kaahailee ja tupakan savua mökki täynnä.Käärii rattiavasten sätkän ja taas roskat lähimmästä avoimesta muukusta muiden noukittavaksi ulos vaan.
      Sama tyttö istuu useampana päivänä tuntikausia matkahuollossa jalatsuorana ja tökkii sormella lasinpalaa, somettaa ja varmaan kertoo virtuaalimaailmassa miten "aikuinen ja kova tyyppi"hän on, roskaa ja törttöilee ja maleksii.
      Ei ole tällä tytöllä minkäänlaista sivistystä eikä kotikasvatusta tai ainakin kasvatus on mennyt täysin penkin alle.Pitäisi vanhempienkin ottaa jonkinlaista vastuuta.
      On siellä liikkeellä toki muitakin nuoria "isin"traktorilla mutta kyllä käytöksen pohjanoteeraus on juuri tämä tyttö ison John deeren ohjaamossa.

      • Lessulapset

        Lessulapset rentoutuu.


      • nivalankuuluisin

        Harmi sinäsä ettei luulis sun persettä kutkuttavan jos minä poltan rattorissa tupakkia. Täysikäsenä kuitenki iha laillisesti saa tupakkua polttaa. Ja siks se ikkuna tai kattoluukku auki onki että ei tarvi sumussa ajjaaa. En tiiä sitte onko sulle vanahuus iskeny ja näkö heikentyny ku sumua hytissä näät. Ja sun harmikses en matkahuollossa aikaa vietä:)


      • truruaheh

        Tulipahan luettua tää Nivala sivun vuodatuksia ja täytyy sanoa jotta kovinpa pienestä vedetää herne nenään Meilä Pyhäjärvellä kun nähtäs tyttö sompailemassa traktorilla kylillä olisi hän kovaa valuuttaa nuorien isännän aluissa ja katsottas onpa naisessa emäntä ainesta !


      • tuutilullaataas

        "Traktorityttö" on Nivalassa vain jäävuoren huipun palasen murto-osan puolikas, ja sattui osumaan jonkun silmätikuksi.
        Ongelma on jatkuva traktori-, mopo- , mauto- ja autoralli, sekä aivan tolkuton meteli stereoiden huudattajien, pakoputkivirityksistä ja kaahareista johtuen. Tätä jatkuu pahimmillaan ympäri vuorokauden.

        Jos tämä nuori tyttö, tai kuka tahansa, sompailisi kylillä keskellä yötä ja liuta nuoria isäntiä perässä, tai keskenään, tolkuttoman metelin säestyksellä, mitä tästä sakista ajattelisi he jotka siellä Pyhäjärven keskustassa asuvat? Saattaisivat vetää hernettä nenään hekin.


      • Anonyymi
        truruaheh kirjoitti:

        Tulipahan luettua tää Nivala sivun vuodatuksia ja täytyy sanoa jotta kovinpa pienestä vedetää herne nenään Meilä Pyhäjärvellä kun nähtäs tyttö sompailemassa traktorilla kylillä olisi hän kovaa valuuttaa nuorien isännän aluissa ja katsottas onpa naisessa emäntä ainesta !

        ni miksei sitten vanhempienkin isäntien menoissa, minua ainakin kiinostaa 30v itseäni nuoremat parhaassa iäsä olevat rattorimisut.


    • housuissapullottaisi

      "Juurikin tämä järjen jättiläinen ja suomen tulevaisuuden toivo vihreän traktorin tyttö-kuljettaja heittelee isin jonhdeeren ohjaamosta arskapussit, energiajuomatölkit ym. roskat kattoluukusta näyttävästi pihoille ja kadulle.Kaahailee ja tupakan savua mökki täynnä.Käärii rattiavasten sätkän ja taas roskat lähimmästä avoimesta muukusta muiden noukittavaksi ulos vaan.
      Sama tyttö istuu useampana päivänä tuntikausia matkahuollossa jalatsuorana ja tökkii sormella lasinpalaa, somettaa ja varmaan kertoo virtuaalimaailmassa miten "aikuinen ja kova tyyppi"hän on, roskaa ja törttöilee ja maleksii.
      Ei ole tällä tytöllä minkäänlaista sivistystä eikä kotikasvatusta tai ainakin kasvatus on mennyt täysin penkin alle.Pitäisi vanhempienkin ottaa jonkinlaista vastuuta.
      On siellä liikkeellä toki muitakin nuoria "isin"traktorilla mutta kyllä käytöksen pohjanoteeraus on juuri tämä tyttö ison John deeren ohjaamossa."



      No perkele!
      Siinä olisi minulle vanhalle pojalle juuri oikee vaimo!
      Onko sillä 18 jo ikää ja onko se neitsyt?
      Otapas tyttö yhteyttä, tuommosta karskia neitiä tämä poeka tarvis saunailtoihin
      ja muutenkin aekaa viettämmään!

      Minä en oo kuunaan tyttöä nähny raktorin ohjaamossa.
      Kova likka, minä arvostan!

      • onkskännykkätaskussa

        Jos haluat passata jotakuta, niin hanki lemmikki. Lemmikki on helpompi pidemmässä juoksussa kuin piloille kasvatettu lellikki.


    • rattorityttöunelmissain

      Kyllä sinä tyttö totut minun pieruihin, tuttu ja turuvallinen tuoksu!
      Huomenna olisi jo perejantai niin otappa yhteyttä tämän palstan kautta.
      Minä voisin viedä sinut kosiomatkalle ja sitten teherään lapsia!
      Piäreskellähä sitte yhyressä minun suurella sohvalla!

    • karvapersemies

      Ja oon komia poika ja löytyy komia auto.-
      Ja komia perse.

    • nivalankuuluisin

      Nyt saanen kysyä että mikä helevetti ihmisiä vaivaa. Tunnistan kyllä ihteni näistä mutta jos keskustassa nopeusrajoitus on 40km/h tai 45km/h ni ompa melekosta rälläämistä jos nopeusmittari näyttää max 35km/h yleesä vähempiki. Ja kyllä oon tarkotuksella nopeutta seurannu kerta siitä vihtitää inistä nii saatanasti. Ja kyllä suojatielle tulijoita oon väistäny jotku vanhukset tosin näyttää merkkiä että minun mennä ensin vaikka oonki pysähtyny oottamaa. Mutta kyllähä mää nyt ymmärrän katkeruuden kangettamat ihmiset ja sen että rattireihin/mopoihin kiinnitettää enempi huomiota ku autoilijoihin. Kyllä mää uskallan pääni pantiksi lyyä että enempi ne autoilijat ajaa ylinopeutta mitä minä rattorilla. Ja ps. Verot on maksettu pölteristä;) niin pitääkö mainita vielä että kohta mulla on autokorttiki:)

    • MiesIhailijasi

      No niin! Siinäs kuulitta!
      Minun tuleva morsiameni se ossaa puhuu järäkeä!
      Turhaan sille valitatte!

      Ääni pääsi kuuluville, jumalauta, likassa on munaa!

    • TurhaaValitustaJoiltaki

      "Kyllä mää uskallan pääni pantiksi lyyä että enempi ne autoilijat ajaa ylinopeutta mitä minä rattorilla."

      Nii muuten ajjaakin! autoilla pääsee kovvoo, raktori on eri juttu.
      Minäkii oon kahtellu kun nämä autoilijat ajjaa melekin suojatielle päälle,
      kun eivät ossoo varroo yhtää.
      Rattorihan on hitaampi, ihan eri asiia, mutta hieno se on! Kiva kahtella ku ajat sillä.
      Miekii syryjäkyliltä nivalasta mutta aena kaupungisa käyn ja kun siut näen tyttö,
      niin huh huh kun housuissa käärme vääntelehtii.
      Pittää laettaa jeesusteipillä mokoma lenkura paikoilleen, ni jospa sitä kehtoo
      nousta omasta autosta ihimisten ilimoillekkii!

      Mutta hyviä ajoja sinulle tyttö ja morjestellaa jos nähärää!

    • Melkoperzeeztä

      Traktorit työkoneita. Kuuluvat peltotöihin. Eikö sossutuella maajussijullit sitä TAJUA.. Voi sääli @

    • Nivalankuuminjonne

      Voi jumpe antakkaa tytön ajella! Kyllä mieki ymmärrän että vituttaa ku emäntä ei anna piussia. T jonne nivalasta

    • mitäsitketsiellä

      nivalan pikkujonne itkee

    • hilejempää

      Traktori ei ole rakenteellisesti tarkoitettu maantie ja varsinkin katuajeluun ja jos joutuu vilkaasti liikennöidyllä kadulla ajamaan, nopeuden pitää olla paljon pienempi, kuin sallittu nopeus. Autoilla keskustassa ajaminen on ihan eriasia.
      Puhun kokemuksesta. Ei tarvii jossitella.
      Siviiliasuiset poliisit pitäis valvoa enemmän. Poliisiauton nähdessään nämä kultaiset lapset ovat "pyhäkoululaisia".
      Arvoisat maanviljelijät: Kyllä se näyttää erikoiselta, että kalliit traktorit joutavat lasten leikkikaluksi ja vieläpä yleiselle tielle. Kai Varaa on, vaikka toista huudetaan.

      • 0976

        Miksi se ongelma on tytön traktorilla ajamisen kanssa. Pojat ne enempi on hurjastellu kylillä. Hytti täynnä porukkaa ja talla pohjassa eikä ketään väistetä. Mitä minä olen tytön nähnyt ajavan niin aina on ollut vain yksi sallittu kyytiläinen ja väistänytkin on jos olen jalan ollut liikkeellä ja kättäkin nostanut tai ainakin hymyillyt ratin takaa. Ja kyllähän niitä poliiseja nivalan keskustassakin ajaa ja varmasti jututtaisi tyttöä jos aihetta olisi. Ja voin epäillä että enempi niillä traktoreilla on työtunteja tehty kun hupiajoa ajettu. Ja eihän tämä nivalan pikkuinen kylä ole kovin vilkas niin eiköhän tänne aina muutama traktori mahu niinkuin on mahtunut monien vuosien ajan.


      • nivalanasukki

        "Ja eihän tämä nivalan pikkuinen kylä ole kovin vilkas niin eiköhän tänne aina muutama traktori mahu niinkuin on mahtunut monien vuosien ajan."

        Kyllä, nivalaan näkyy tosiaan muutama traktorikin mahtuvan, aamuyöllä ajavat talvella lumia ja hiekottavat katuja, keväällä harjaavat sitten katuja hiekotuksesta,
        Päivät, illat ja iltayöt kaahataan sitten huvikseen.
        Töitä tekevät ja rällääjät eivät toki ole samoja, mutta yhdessä he kattavat pahimmillaan koko "Nivalalaisen" melun täytteisen vuorokauden kokonaan.

        Kesäkelit kun alkaa, alkaa myös Nivalan rallit kiihtyä täyteen mittaansa, ja meluunsa.
        Auto- ja "mauto"-ralli ja jonkunlainen mopo- ja traktoriralli jatkuu ympäri vuoden vuodesta toiseen, mutta alkukesästä alkaa tositoimet. Näin on tosiaankin ollut jo vuosia, tai ilmeisesti vuosikymmeniä.

        Oletko käynyt Nivalassa perjantai- tai lauantai-iltana? Usein myös arki-iltana?

        Viime yönä oli Nivalan pommitus taas täydessä vauhdissa pitkästi yli puolenyön. Pelkästään pari mopoa riittää pommittamaan aivan tolkuttomalla metelillä tunti tolkulla, stereoiden huudattajista ja kaahareista puhumattakaan. Heidän aiheuttama melu yhteensä onkin sitten välillä jotain aivan käsittämätöntä. Sitä ns."harrastusta" suoritetaan täällä Nivalassa täysillä, ja muista välittämättä.

        Nivala ei tosiaan ole kovin vilkas paikkakunta, mieluummin pystyyn kuoleva, mutta tolkuttoman meluisa se kuitenkin siitä huolimatta on, kiitos näille muutamalle riemuidiootille. Ovat varmaan Nivalan kermaa. On vaan tainnu jäädä päänuppi aurinkoon liian pitkäksi aikaa.

        Miten näiden nuorten kuulo toimii parin vuoden päästä, jos heidän aiheuttama meteli kuuluu satojen metrien päähän? Yksi mopo voi pitää niin paljon meteliä jo tyhjäkäynnillä, ettei normaali kaupungin häly kuulu sen tolkuttoman papatuksen läpi ollenkaan. Onko näillä melusaastepommittajilla edes korvatulppia? Kypärä ei riitä niin älyttömän metelin vaimentamiseen mitenkään.

        Tämä tytön traktoriajelu on vissiin ongelma vain kun hän on tyttö, ja rällää traktorilla ympäri Nivalaa, eli normaali ongelma Nivalassa.
        Nivalassa on vissiin niin paljon häiriötä tästä rälläämisestä, ettei nuorten tupakointiin ja alkoholin käyttöön kukaan jaksa edes kiinnittää huomiota, sillä k ä s i t t ä m ä t t ö m ä n moni nuori polttaa täällä tupakkaa. Yöllä saatta kylillä seisoa nuoria ringissä sätkä suussa ja näyttää erehdyttävästi isolta matalalta savupiipulta.

        Yksi mopoautolla rälläävä tyttö aiheutti joskus pari kolme vuotta sitten paljon enemmän häiriötä ja vaaraa, varsinkin itselleen, kun tämä traktorilla rälläävä tyttö. "Mauto"-tyttö ajoi nenä kiinni kännykässä ja kaasupohjassa, liikenneympyrässä takaratas ilmassa. Meni "mauto" sen verran mutkaisesti liikenneympyrässä, että taisi olla pientä paniikin poikasta kuskilla ilmassa. Oppiko tästä? Ei, seuraavalla kerralla samanlailla! Tämä sama meininki jatkui aina kun hän oli liikenteessä, siitä ei kukaan tainnut edes kommentoida. se olikin keskellä yötä, ei päivällä.


      • säpinääristeyksiin
        nivalanasukki kirjoitti:

        "Ja eihän tämä nivalan pikkuinen kylä ole kovin vilkas niin eiköhän tänne aina muutama traktori mahu niinkuin on mahtunut monien vuosien ajan."

        Kyllä, nivalaan näkyy tosiaan muutama traktorikin mahtuvan, aamuyöllä ajavat talvella lumia ja hiekottavat katuja, keväällä harjaavat sitten katuja hiekotuksesta,
        Päivät, illat ja iltayöt kaahataan sitten huvikseen.
        Töitä tekevät ja rällääjät eivät toki ole samoja, mutta yhdessä he kattavat pahimmillaan koko "Nivalalaisen" melun täytteisen vuorokauden kokonaan.

        Kesäkelit kun alkaa, alkaa myös Nivalan rallit kiihtyä täyteen mittaansa, ja meluunsa.
        Auto- ja "mauto"-ralli ja jonkunlainen mopo- ja traktoriralli jatkuu ympäri vuoden vuodesta toiseen, mutta alkukesästä alkaa tositoimet. Näin on tosiaankin ollut jo vuosia, tai ilmeisesti vuosikymmeniä.

        Oletko käynyt Nivalassa perjantai- tai lauantai-iltana? Usein myös arki-iltana?

        Viime yönä oli Nivalan pommitus taas täydessä vauhdissa pitkästi yli puolenyön. Pelkästään pari mopoa riittää pommittamaan aivan tolkuttomalla metelillä tunti tolkulla, stereoiden huudattajista ja kaahareista puhumattakaan. Heidän aiheuttama melu yhteensä onkin sitten välillä jotain aivan käsittämätöntä. Sitä ns."harrastusta" suoritetaan täällä Nivalassa täysillä, ja muista välittämättä.

        Nivala ei tosiaan ole kovin vilkas paikkakunta, mieluummin pystyyn kuoleva, mutta tolkuttoman meluisa se kuitenkin siitä huolimatta on, kiitos näille muutamalle riemuidiootille. Ovat varmaan Nivalan kermaa. On vaan tainnu jäädä päänuppi aurinkoon liian pitkäksi aikaa.

        Miten näiden nuorten kuulo toimii parin vuoden päästä, jos heidän aiheuttama meteli kuuluu satojen metrien päähän? Yksi mopo voi pitää niin paljon meteliä jo tyhjäkäynnillä, ettei normaali kaupungin häly kuulu sen tolkuttoman papatuksen läpi ollenkaan. Onko näillä melusaastepommittajilla edes korvatulppia? Kypärä ei riitä niin älyttömän metelin vaimentamiseen mitenkään.

        Tämä tytön traktoriajelu on vissiin ongelma vain kun hän on tyttö, ja rällää traktorilla ympäri Nivalaa, eli normaali ongelma Nivalassa.
        Nivalassa on vissiin niin paljon häiriötä tästä rälläämisestä, ettei nuorten tupakointiin ja alkoholin käyttöön kukaan jaksa edes kiinnittää huomiota, sillä k ä s i t t ä m ä t t ö m ä n moni nuori polttaa täällä tupakkaa. Yöllä saatta kylillä seisoa nuoria ringissä sätkä suussa ja näyttää erehdyttävästi isolta matalalta savupiipulta.

        Yksi mopoautolla rälläävä tyttö aiheutti joskus pari kolme vuotta sitten paljon enemmän häiriötä ja vaaraa, varsinkin itselleen, kun tämä traktorilla rälläävä tyttö. "Mauto"-tyttö ajoi nenä kiinni kännykässä ja kaasupohjassa, liikenneympyrässä takaratas ilmassa. Meni "mauto" sen verran mutkaisesti liikenneympyrässä, että taisi olla pientä paniikin poikasta kuskilla ilmassa. Oppiko tästä? Ei, seuraavalla kerralla samanlailla! Tämä sama meininki jatkui aina kun hän oli liikenteessä, siitä ei kukaan tainnut edes kommentoida. se olikin keskellä yötä, ei päivällä.

        Tänne saatava uutta potkua geeneihin. 1500 vetävä vokki afrikkalaisia tois kuntaan jo kivat tuetkin valtiolta...eikä ois keneltäkään pois.


      • onjotarpeeksisäpinää

        Ei tänne tule edes pakolaiset, ainakaan jos on vähääkään järkiä päässä.
        Jos tänne joku pakolainen joskus eksyy, ei kauaa viihdy, pahimmillaan keskusta muistuttaa liikaa sotatannerta. Voihan se tolkuton meteli jollekkin pakolaiselle olla kotoisaakin. Suurin osa kuitenkin hakee parempaa elämää, sitä ei taida Nivalasta löytyä.


    • Aivanuskomatonta

      Juuri tämä asenne märännyttää tän paskankatkuisen ja selkäänpuukottajien asumalähiön. Kaikkia vähätellään ja hyvävelijärjestelmän tekosia puolustellaan. Heti ärähdetään ja koitetaan asia kääntää toisinpäin. Ikäänkuin toisten syyksi. Just tätä täällä harrastetaan. Eikä tarvii syyttää yhtä tyttöä. Hän kun sattuu oleman tyttö ja rälläjistä juuri yksi on tyttö. Tottakai siten erottuu joukosta. Jätkät ne sitä ilkeyttä harrastaa. Koppi täynnä torveloita. Osa niin saaatanan utelijoita että turpa takaikkunassa kiinni vahdataan perässätulijoita. MONTAKO saa olla kopissa? Nivalassa kaikki salitaan. Niin, nää kossit syytää tölkit ja kaljapullot, sätkäroskat ja muut roskat kopista ulos. Perässä ajaneena olen huomannut tän usein. Ens kerralla videoin tapahtumat.

    • Marinkainen

      Ongelma ei ole traktoriajelu, eivät mopoajelut, evätkä satunnaiset ulkomaalaiset. Ongelma olette te, jotka puhutte roskaa ihmisistä. Te olette jääneet jälkeen sinne savipeltojenne kuravelliin. lähtekää joskus tutustumaan maailman miljoonakaupunkeihin. Siellä saatte tähän ongelmanne hyvää opetusta, jos edes pysytte hengissä.

    • nytperkelee

      Kuka vitun homo poisti minun viestin tästä? se saa turpaan heti.
      Jos tällasella VAMMAISELLE paska "palstalla" joutuu vaivautumaan jotan
      vitun palikkatestiä tekee et saa viestisä läpi ni vittu kuula kalloon PERKELE!

    • Uho-uho-uho_sitäpä_se

      Valitettavasti nimimerkki "nyt perkelee" kuvastaa paikallista älykkyyttä. Uhoa ja mesoamista ja järjettämyyden puolustusta ja ei mitään käsitystä tekemisistään ja sanoistaan. Onneksi viestejä poistetaan. Kaikkien ei tarvii sietää sitä sontaa jota tää kylä ja sinun tyyppiset, miksi teitä edes voitaisiin kutsua, viljelee ja mainostaa, myös tänne. Kylän oikiasti kunnolliset nuoret saa kaltaistesi ansiosta typerän ihmisluonteen maineen. Paikalliset häiriköt, ilkivallantekijät ja ne jotka ei ymmärrä lainkaan tekosiaan, saatikka sanomisiaan, on täällä puolustamassa ja heti hyökkäämässä vastaa jos saa maistaa omaa lääkettä. Puolustatte ikivanhaa ilkivalta/kiusaus/uhoamis/selkäänpuukottamiskulttuurianne.
      MITEN ihmeessä tällainen kyläkulttuuri on edes olemassa?
      Sinä, mainitsemani nimimerkki, kerroppa lisää ajatusmaailmastasi, kaupunkisi luonteesta ja tavoista. Mutta älä uhoa ja raivoa. Veljesmaailmasi teot ja asenne tiedetään joten älä uhoa vaan kerro jtn järkevää ja ihan omin sanoin. Täällä on lukijoita jotka haluaa varmasti kuulla kuinka mainostat itseäsi, kulttuuriasi, kaupunkiasi ja erityisesti älykkyyttäsi.
      Jo vuosia täällä asuneena olen huomannut, että tän kylän uho ja järjettömyys kasvaa. Minkä helekutin takia?

      • noidankehäsevaankasvaa

        Se on sitä Nivalalaista evoluutiota, tai idioluutiota.


    • Prototyyppejä

      No eikös nivalasta voida puhua molemmista kehityssuunnista.

      • onkosiihenrokotusta

        Kehitys? Nivalassa? Invalassako?!?
        Ei helvetti, juoskaa ihmiset äkkiä karkuun, pystyttäkää muuri Nivalan ympärille ja laittakaa aseistetut vartijat vahtiin, jos tämä "invaluutio" pääsee leviämään muualle maailmaan, olemme mennyttä.


    • AzizTheCombatFighter

      Se on kun nämä L :t jatkaa leviämistään mikä kaikki nämä lieveilmiöt lopulta aiheuttaa. Vaikka miten kannatan luonnon biodiversiteettiä, niin joku roti näihinkin asioihin pitäisi saada...

    • Mopokylä
    • Hyväpaikka

      Nivalasta tykkään.
      jatkakaa mopopojat ja tytöt samaan malliin vaan!

      • tosihyväjoopajoo

        Siis kehotat joitain jatkamaan tieliikennelain ja yleisten järjestyssääntöjen rikkomista?
        Jatkakaa häiriköintiä vaan, ja Nivala on siis hyvä paikka?


    • minäenkehotaainakaan

      No keskusta on kyllä tosi meluisa. Mopoja siellä nimittäin piisaa.
      Ääntä lähtee ja vauhtiakin.
      No, omatpa on ongelmansa ja asiansa, eihän se minulle kuulu.
      Oli siellä kunnon ralli päällä.
      Ei ehkä naurata niitä jotka siellä keskustassa asuu.
      Ymmärrän kyllä harmin.

    • Ohorana

      Toivottavasti invalan idiotismi ei leviä muihin kuntiin.
      Poloset luulee että mahtailemalla teoillaan ihmiset luulevat heitä sankareiksi ja rohkeiksi. Tää sama sakki saa tylsämielisessä kaveripiirissä arvostusta ja jakavat viisaita kokemuksia keskenään ja hihittävät sitten älylleen. Kehuvat toisiaan ja pitävät virkavaltaa pilkkanaan.
      Oikeastaan voi kysyä, miten ihmiset voi olla näin tyhmiä!? Onkohan vanhemmat ylpeitä lapsistaan? ON!
      Niin, arvon virkavalta. Älkää ihmeessä lopettako ratsioita. Ette ole nähneet ja kokeneet vielä mitään. Ja ei mitään vilkkuautoja kylälle. Paikallinen keskustiedustelu varoitusjärjestelmä varoittaa hetkessä terrorijoukkoa partioautosta ja ette näe kylällä sitä kahelimpien kuskien kööriä. Tarkoitan autoja, mopoja ja traktoreita!

      Kun tylsämielinen sakki vähän aikaa saa "levähtää", sama mielipuolinen touhu alkaa alusta, kuin että mitään olisi koskaan tapahtunutkaan. Sama sakki ajaa niillä ratsatuilla vehkeillä yhä uudelleen ja uudelleen. Ei siellä kotona mitään välitetä näiden teoista kun ei asiaa ymmärretä kotonakaan. Kun on aina saanut tuhota, ilkeillä, hajottaa ja häiriköidä, niin miten se noin vaan loppuisi. Ne kun ei ymmärrä tekosiaan. Kotona annettu oppi ja kasvatus näkyy sitten kylillä.
      Voisin muutaman sanan lisätä vielä näistä mutta voi olla että ei kannata.
      Ketään en osoittele sormella mutta oisko vaikka edes mitenkään mahdollista, että tää mätänevä kylä kieltäs mopoilun ja traktoriajelun kylällä??! Ja herranvalittujen temppelisäkin voitas pitää keskustelu asiaan liittyvän ongelman suhteen.
      Uskokaa vaan, muuten tää ei lopu.
      Joku paskahattu näkee jo punaista että traktoriajeluko kylällä pitäs kieltää....
      Joo, oikein luit. Milloin olette nähneet kylällä traktorin siinä toimessa johon traktori on tarkoitettu????????!!!!!!!!! Ette millonkaan! Ainostaan näkyy kunnan palveluksessa olevia vehkeitä vaan.
      Nivalassa sallitaan moinen huvittelu ja kilpailu siitä kuinka monta mulukunkuulaa sopii koppiin yhtäaikaa.
      Mutta kun esim ry:n sakissa Nivalassa on poliisejakin, niin MITEN, SIIS MITEN on mahdollista, että tällaista täällä tapahtuu ja asiat ei muutu miksikään?? Poliisi on poliisi vapaallakin ja tuskin täällä on huonoja vastuuntunnottomia poliiseja. Eihän oo?

    • Myötähäpeäntunne

      pikku apinat ajamassa.
      tehoa ei ole, pelkästään ääntä.
      Ostaisivat oikean moottoripyörän niin alkaa kulkukin sujumaan.

    • Nivalassakäynyt

      Jos joku rikkoo lakia, siitä pitää rangaista. Näin asiat muualla toimivat.

      • Pyhäkäs

        Mutta eihän ennenkään PILLURALLIN Ajosta Tommosta meteliä pidetty Silloin oli Polkupyörät Naisten pyörällä ajetiin ja tyttö TANGOLLA. Nyt on Mopot-Traktorit Aika Muuttuu.


      • pelkkäimmeinen

        Mitä pillurallia se älytön kaahaaminen on? Ei siinä kukaan kerkia morsiammia katella, korkeintaan poliiseja siltä varalta ettei kortti lähde. Jotku ei jouda varomaan edes poliisia.

        Niinpä, aika muuttuu ihmiset eivät, uppiniskaisia kun ovat.
        Yhä useampi saa käsiinsä raaserin jolla voi tuottaa tolkutonta meteliä yökaudet. Tällä hetkelläkin (23:50) kuuluu välillä bassojyskytys kesukustassa, ja jonkun pitää välillä polkea kaasua, ihan niin kuin ei pakoäänet olisi jo liian isot tyhjäkäynnilläkin, kuullu muuten melko selvästi sisälle, siis tyhjäkäynnilläkin. Siinä ei auta edes nätisti kruisailut. Melusaastemasiinat ovat yleensä ne jotka yöt rinkiä kylillä pyörii.

        Nuoret kun vain ajaisivatkin sitä pillurallia polkupyörällä tyttö tangolla, mutta pääasia on monelle se rällääminen ja stereoiden huudattaminen tai tolkuton kaahaaminen, ei mikään parisuhteen etsiminen. Koreintaan etsitään illan panoa.

        Monella kaaharilla, oli alla sitten auto mopo tai jokin muu, jatkaa kaahaamista morsian kyydissä. Joskus olen joutunut itsekkin väistelemään näitä nuoria pareja kun meinaavat ajaa auton keulaan palliksi väkisin. Siinä olisi nuorella miehellä vähän selittelemistä jos on morsian sairaalassa paketoitavana tai arkussa tämän ns. illanvieton jälkeen.

        Niinpä niin, aika muuttuu, muttei aina vain parempaan, eikä kaikkia muutoksia ei ole pakko sallia. Jotkut muutokset ovat jopa kielletty jo valmiiksi, ja ihan syystä. Kaikki eivät vain aina ymmärrä mikä se syy on, se ei tarkoita etteikö sitä syytä olisi.
        Itsekkään en ymmärrä kaikkia mitä en saa tehdä, mutta kun on kielletty, niin en tee. Moni saakin huokaista helpotuksesta.


      • keskustanasukki

        eivät nuo ymmärrä vielä mitään aikuisten paneskeluista.
        Kotona vaan tavat jääneet opettamatta, kuri puuttuu, se on sitä
        nykyajan kasvatusta.
        "nuoria miehiä", mitäs ne on? poikiahan ne perkele on.
        Kloppeja joille on annettu liian iso ajoneuvo ajettavaksi, vaikka sopivampi
        olisi fillari, riippuen kännin tilasta, kolmipyöräkin sopisi.,
        Kuka känniin juottaa, vai tuleeko tuon ikäine vielä edes pöhnään?
        meillä aikuisilla riittää muutama kalja, niin ilo irtoaa jo.
        Kosseilta pääsee pieru korkeintaan varren kanssa ja poliisit korjaa talteen kadulta
        nuokkumasta. Yleensä kaatavat oluetkin kadulle, koska niitähän ei saa
        alaikääset juoda.

        On se häpeä, on se.
        Ei pitäisi mukuloita tehdä jos ei osaa niitä pitääkään.


    • Noinsepitäismennä

      Koska sallivat päristimet alle 20 vuotiaille.

      Liikennekuolemat ja onnettomuudet vähenisi HUOMATTAVASTI, jos ajokortti-ikä siirtyisi 25 ikävuoteen ja mopokortin saaminen 18 ikävuoteen.

      Silloin nämä ajaisivat JÄRKEVÄMMIN näillä. HYÖDYKSI EIKÄ PELLEILYKSI.

      Monilla mopot ja autot on ihan turhaan,.
      sirkushuveja voi harrastaa suljetulla alueella.

      Pilluralliksi sopii fillarit aivan takuulla ja kuntokin kasvaa!
      tytöt tykkää kun pojalla on voimaa polkea!

    • MennäänMukkaan

      "Yhä useampi saa käsiinsä raaserin jolla voi tuottaa tolkutonta meteliä yökaudet. Tällä hetkelläkin (23:50) kuuluu välillä bassojyskytys kesukustassa, ja jonkun pitää välillä polkea kaasua, ihan niin kuin ei pakoäänet olisi jo liian isot tyhjäkäynnilläkin, kuullu muuten melko selvästi sisälle, siis tyhjäkäynnilläkin. Siinä ei auta edes nätisti kruisailut. Melusaastemasiinat ovat yleensä ne jotka yöt rinkiä kylillä pyörii."

      No mennään me aikuiset sinne niiden sekaan niin ehkä tajuuvatten ettei tuossa touhussa ole minkäänlaista järäkeä.
      Laitetaan supvooverit soimaan ja painellaan pillurallii pitkin keskustaa.
      Eiköhän ne sieltä karkuun lähäre sen jäläkeen.
      Onhan se oikeus kaikilla hölömöillä pitkin yötä vai omistavatko nuo klopit koko kylän?

      • pelkkäimmeinen

        "Onhan se oikeus kaikilla hölömöillä pitkin yötä vai omistavatko nuo klopit koko kylän?"

        Hölmöily on suhteellista ja liian epämääräinen käsite, joten on ja ei ole oikeutta hölmöillä. Omistaminenkin on joillekkin varsin joustava käsite ja muuttuu tilanteen mukaan.

        Myös vapaus ja oikeus menevät hyvin usealla keskenään sekaisin. Ihmisillä ei ole vapauksia, vain oikeuksia, mutta joitain oikeuksia voidaan kokea vapautena.
        Kaikki oikeudet ja ns. vapaudet voidaan aina kumota jonkun tahon toimesta, laillisesti tai laittomasti.

        Liian monet aikuiset ovat liian laiskoja tai väsyneitä, hommaavat vaan niitä raasereita ja lyövät avaimet ja bensarahat kouraan kun eivät jaksa sen enempää kasvattaa mukuloitaan.


    • perskele

      Ärsyttävää kuunneltavaa iltaisin ja öisin nuo traktori-, mopo- ja mopoautorälläilyt, kun väki yrittää nukkua.

      • nukkumattionlomalla

        Nivala on katukilparata kilpa-autoille kilpamopoille ja jopa kilpatraktoreille, samalla Nivala on myös rossirata. Harvassa kaupungissa harrastetaan näin paljon moottoriurheilua, ja ihan kaupungin keskustassa. Ei tarttee kauas lähteä katsoon kisoja, itelle riittää ihan kun menen pihalle, ja jos on huono keli, niin ikkunasta näkyy ja kuuluu yhtä hyvin. Hifistit toimittavat sitten vielä musiikkia tauoille kaiken moottorikansan korvia hellimään.
        Tietenkin jos pitää aamulla lähteä töihin, saattaa nämä Nivalan moottoriurheilut jotakuta ärsyttää, mutta kaikki eivät vaan tykkää moottoriurheilusta, tai musiikista, varsinkaan yöllä.


    • tottaaa

      maataloustuet POIS niin loppuu tuo traktoriralli kyliltä.eikaituoole mikään ihme talossa on 3-7 traktoria jotka on ostettu tukiaisilla,muutamaa käytetään tilantöihin,emäntäkäy tilan ulkopuolella töissä,kakrut rallaa kylillä,mihinniitä 7 traktoria oikeintarvitaan,isäntä yksinhoitaa tilantyöt

      • pelkkäimmeinen

        Tuet pois ja jäljelle jää mopo-, mauto- ja autoralli. Siinäkin on jo kolmet rallit liikaa.
        Ei Nivalan ralleista pääse eroon muuten kuin muuttamalla muualle.


      • Jämttion

        Pittäähän maajussien saaha sossutuet että saavat ajjaa paskkaa pellolle ja pennut ajjaa jontikalla pillurallia.


      • kuivatonmenot

        Kyllä siitä on pillut kaukana, se on korttelirallia.


      • munajopystyssä
        kuivatonmenot kirjoitti:

        Kyllä siitä on pillut kaukana, se on korttelirallia.

        samaan aikaan kun pennut päristää niin me aikuiset pannaan paksuksi niiden tytöt.


    • maajussit

      NYTKUN KYLVÖTYÖT ONTEHTY,traktorit joutaa kyläralliin keskustaan,ei ole muutakäyttöä,käyttöalkaa taasen syksyllä,elonkorjuunaikana,tulijyviä tai ei tukiaiset tulee,

    • Kateus

      Kyllä te ootte kateellisia joka asiasta, siitä kun ette ole enää nuoria, siitä kun teillä ei ollut nuorena taikka nytkään kulkupelejä, siitäkin kun joku teille ruokaa tuottaa. Sekö olisi parempi jos kaikki ryyppää, käyttää huumeita, varastaa, tappelee, tappaa, ryöstää tai pelaa vain tietsikalla tai suunnittelee pommeja. Pitää muuttaa muualle, jos siellä onkin kaikki hyvin. Ja samalla vois kattoa itseä peiliin ja arvioida syytä kroonistuneelle kateudelle ja katkeruudelle.

      • pelkkäimmeinen

        Oli kaikkea ja on edelleen, vähän päällekkin.

        Kyse ei ole todellakaan kateudesta eikä katkeruudesta, idiotismia ei saa kadehtia eikä ihannoida, siitä pitäisi päästä eroon! Idiotismi ei ole mikään ylpeyden aihe, vaikka Nivalassa näin tunnutaan ajattelevankin.

        Kyse ei ole maataloudesta, eikä mistään ruoan tuottamisesta. Kyse on täysin puhtaastaa häiriköinnistä ja ihmisten terveyden ja pahimmillaan hengen vaarantamisesta! Tolkuttomalla kaahaamisella ja metelöimisellä ei ole mitään tekemistä maatalouden kanssa, paitsi se väline jota jotkut käyttävät kaahaamiseen ja riehumiseen, eli traktori.
        On alla mikä tahansa raaseri, ei sen kanssa saa käyttäytyä kuin täysi sekopää, ei edes traktorilla, vaikka se maatalouteen kuuluukin. Se mikää kuuluu maatalouteen, ei kuulu kaupungin keskustaa riehumaan, varsinkaan yöaikaan. Eihän siellä metsästäjätkään ammuskele hirvikivääreillään tai haulikoillaan! Keskustassa olisi nimittäin hyvä käydä ammuskelemassa vähän rusakkoja.

        Nivalassa on ihan riittävästi näitä känni-idiootteja jotka tappelee ja riehuu. Samoin huumeiden käyttäjiä sekä ryöstäjiä. Siitä huolimatta lisää tuntuu tulevan.
        Tietokoneella pelaaminen on vaarattomampaa kuin kylillä ihmisten seassa moottoriajoneuvolla riehuminen. Tietokonepelissä näin voi tehdä turvallisesti!

        He jotka suunnittelevat pommeja, ovatkin täysin toinen asia, mutta he todennäköisesti ovat Nivalassa ennemminkin näitä jotka tästä tolkuttomasta metelistä kärsivät, joten kannattaisi miettiä vähän omaa ajatusmallia ja katsoa asiaa toiseltakin kantilta.

        Nauloja keskustassa on jo kylvetty, mitä seuraavaksi?


    • Kadekadekade

      Aika surkuhupaisaa. Voi taivas!
      Muutama täällä saarnaa kateudesta, vaikka itse kuuluvat kateuden kulttuurin kastiin jota itse levittävät!
      En itse hyväksy minkäänlaista ilkeilyrallia jota sinä, te ja sukulaisenne harrastatte ja hyväksytte. Aina sama virsi. Kaikki ilkeys koitetaan peittää jollain paikallisidioottisuuden vitsillä tai kliseellä.

    • exlessu

      maataloustuki pois niiltä tiloilta joitten traktorit joutaa kylääkiertämään,loppuu traktoriralli

      • työkoneettöihin

        Traktoreihin voisi laittaa sen "bernerinvehkeen" jolla voisi sitten katsoa että tukiaisilla ostetut työkoneet pysyvät töissä, eivätkä pyöri kylillä rinkiä.


    • varakasjavapaa

      "Kyllä te ootte kateellisia joka asiasta, siitä kun ette ole enää nuoria, siitä kun teillä ei ollut nuorena taikka nytkään kulkupelej"

      ai miksi pitäisi olla kateellinen köyhälle opiskelijalle jolla on päristin alla?
      on minullakin päristin ja olen aikuinen ja varakkaampi kuin sinä pikku apina.
      kukaan tuskin haluaa enää elää sitä räkänokka-aikaa ja mennä kouluun nysväämään
      muiden paviaanien sekaan,
      joo ollaan vitun kateellisia teille kaikille.
      päivän naurut.
      ehkä joskus ymmärrät miksi kukaan ei ole teille kateellinen ja miksi teille kaikki nauravat.

      • Yrjötystä

        Hävettäs elää muiden kustannuksella. Ja rällätä rattorilla yö ja päiväkaudet. Kylväkää siellä pellolla kahujanna. Veronmaksajlle taakka elättää maajussit. Ja ku ei ne ohrat kelpaa ees viinatehtaalle. Ja maito luukadon, diabeteksen ja sydäntautien ja syöpien polttoainetta..!!


      • poliitikoinnitsikseen
        Yrjötystä kirjoitti:

        Hävettäs elää muiden kustannuksella. Ja rällätä rattorilla yö ja päiväkaudet. Kylväkää siellä pellolla kahujanna. Veronmaksajlle taakka elättää maajussit. Ja ku ei ne ohrat kelpaa ees viinatehtaalle. Ja maito luukadon, diabeteksen ja sydäntautien ja syöpien polttoainetta..!!

        Eiköhän se suurin ongelma nivalan keskustassa ole se viritetyillä mopoilla rällääminen, mauto- ja autoralli, sekä stereoiden huudatus keskellä yötä. Lisäksi tolkuttomat nopeudet muutaman kaaharin osalta.
        Samat naamat pyörii viikosta toiseen lähes joka yö rinkiä keskustassa. Jos pitää yökaudet ajaa rinkiä keskustan ympäri, niin laittaisivat edes äänenvaimentajat kuntoon. Muutamasta autosta ja moposta lähtee aivan tolkuton meteli jo tyhjäkäynnillä. Yllättäen pahimmat äänet on kyllä parissa mopossa. Miten niin pienestä vehkeestä voikin lähteä niin iso ääni? Toki muutama autokin on tolkuttoman äänekkäitä. Pakoäänien päälle kun tulee vielä subbarin jyskytys, alkaa "serenadit" olla jo kuulojuojaintasolla.
        Paljon ääntä, ei sisältöä.

        Maataloustuet sun muut ovat politiikkaa ja ihmisten elinkeinoon liittyviä asioita, ja kuuluu poliitikoille ja päättäjillle.
        Tolkuton metelöinti, kortteliralli ja kaahaaminen kylillä on yleiseen järjestykseen sekä tieliikenteen valvontaan kuuluvia asioita, ja kuuluu poliisille.
        Nämä asiat yhdistetään usein nivalassa jostain syystä yhdeksi ja samaksi ongelmaksi, vaikka ne ovatkin kaksi eri asiaa.
        Suomessa maatalous ja tuottaminen yleensä ovat tärkeitä asioita ja kuuluvat suomeen ja suomalaisuuteen.
        Keskustassa ja muualla häiriköinti, kaahaaminen ja tolkuton metelöinti on vain sitä itseään, eli häiriköintiä, kaahaamista ja tolkutonta metelöintiä, nämä asiat eivät kuuluu suomeen eikä suomalaisuuteen, jostain syystä niitä pidetään kuitenkin osana nivalaa.


    • ääntäsevaanon

      Ne on ne pakoputket.
      Huonot villat vaimentimissa.
      Jos olisivat hiljaisempia ääniltään niin eihän ne sitten häiritsisi.
      kaksitahtiset pitää ääntä, nelitahdit hiljasempii.
      mankin murina on musiikkia korville.

      • poliitikoinnitsikseen

        Taitaa pahin ääni lähteä just yhdestä mankista, jo tyhjäkäynnillä peittää kaiken muun liikenteen äänet. En tiedä miten kuskin korvat kestävät sellaista meteliä, ja ennen kaikkea, miksi vanhemmat antavat nuoren ajaa sellaisella mopolla!?!


    • näinkinvoikäydä

      Kerran polki tyttö mopoa käyntiin Nivalan keskustassa.
      Istui satulalle ja ainoa ääni mikä pääsi, oli helvetin kova pieru,
      Narahti niin pahasti korvaan lähellä olleita, että kuulovamman varmasti saivat.
      sitä on ihmeteltykin pitkään että mikä sen aiheutti.
      Mopo ei lähtenyt käyntiin mutta perseestä tuli niin lujaääninen pieru että
      moni luuli että joltakulta repesi perse.
      Tyttö juoksi karkuun pieruaan ja mopo jäi omille sijoilleen.

      Ei ole sen koommin tyttöä Nivalassa nähty.
      Huhujen mukaan ryhtyi munkiksi, ei asu Suomessa enää. Häpeä oli suuri.

      Tapahtui 12.6.2014

    • 1000ccpappiska

      "Taitaa pahin ääni lähteä just yhdestä mankista, jo tyhjäkäynnillä peittää kaiken muun liikenteen äänet. En tiedä miten kuskin korvat kestävät sellaista meteliä, ja ennen kaikkea, miksi vanhemmat antavat nuoren ajaa sellaisella mopolla!?!"


      Niin. Elämä ei ole pitkä.
      Ehtii sitä vanhempanakin itsensä tappamaan .
      Nuorempana pitäisi opiskella ja hankkia massia, eikä tappaa itseään.
      Vanhana pieruna virität sitten pappatunturin. Laitat siihen 500cc kawasakin
      koneen ja muna-asennossa nivalan keskustassa näytät vähän mistä lähtee!
      Kyllä muuten jää kylän pojat kakkoseksi, ihan satavarma juttu!

      • vakiopappatunuriittää

        Niinpä niin. Mitä vanhemmat edellä, sitä nuoret perässä.
        Nivalan rallit on vissiin jatkuneet jo sukupolvilta toisille nivalan syntymästä saakka, miksipä se siitä muuttuisi muuta kuin pahempaan.
        "pojasta polvi paranee."


    • euroja

      maatalous tuki on sossu tukia,muuten ei muka tule toimeen,eli sossun turvin jussit elää,ja voi

    • TuleeOmaNuoruusMieleen

      Samaa rallia esiintyy myös Kärsämäellä,punainen ja sininen valtra ajavat yleensä viikonloppuisin peräkkäin kiertäen kylää ja perässä muutama mopo. Kesä aikana liikkui paljon pahaäänisempiä traktoreita ja mopoja. Kesällä kävin yhden rallia ajavan sinisen ja melko pahaäänisen traktorin kuskin ja kyydissä olevan juttusilla ja yllättävän asiallista porukkaa oli. Mikset käy sanomassa henkilökohtaisesti jos nuin ottaa päähän? :)

      • mejanemuut

        Jos Nivalassa antaa jollekkin kritiikkiä asiasta, on vastassa lasittuneet katseet ja kommentit menevät korvien ohi suoraan, kateellisten ruikutuksia ei ole Nivalassa ikinä noteerattu. Nivalassa kateellisia ovat siis aina kaikki muut.


    • Pohjoispuolenpoika

      Joo pohjoispuolen pojat ajaa pillurallia aamuisin ja eteläpuolen pojat iltaisin. Sit meillä oin vielä erikseen ryhmätkin. A-ryhmä alottelee siinä aamukahdeksan aikaan ja lopettelee neljän aikoihin. B-ryhmä tekee yötuuria, jatkaa neljästä sinne yön puolelle . A-ryhmällä lounastauko kello 12.00 ja B-ryhmällä kello 20.00. Lisää ryhmiä haetaan osoitteessa www.nivalanralli.fi. Tervetuloa mukaan :)

    • rallikylä

      Jo on invalan idioottia päästetty taas liikenteeseen, eikö nämä paviaanit keksi muuta tekemistä kun kaahata keskustaa ympäri tolkuttoman metelin kanssa yökaudet. Usiammalta kuskilta saisi ottaa kortit pois kokonaan ja autot voisi viedä suoraan paalaukseen, joskohan nämä tanelit alkaisi sitten oppia tavoille muutaman paalatun auton jälkeen, jos edes kykenevät oppimaan mitään, kuten esim. yleisiä käytöstapoja, saati liikennesääntöjä.

    • eieeslehmätoonuintyhmiä

      Jee, hyvää äitienpäivää, invalan vakioidiootit taas liikenteessä. Oikiasti, hommatkaa nuille paviaaneille juoksunarut takapihalle, eläkääkä paastäkö niitä öisin ulos! Ei heistä ole ihimisten ilimoille!

    • kylläkeinojaon

      Mikäli traktoriralli kovin yleistä, tunnistetiedot ylös ja ilmoitus poliisille.
      Eikö traktoreilla ajeta verovapaalla polttoaineella koska kyseessä työväline?
      Myös verottaja saattaisi olla kiinnostunut asiasta.

      • invalaanomatkeinot

        Yksi traktori, muutama kaahari auton kanssa, stereoiden huudatusta ja muutama helevatan äänekästä mopoa, eli vakio invalan meininkiä yöaikaan. Heillä oli vissiin kotiinmenoaika 03:00, sillä nämä häiriköt poistuivat kaikki samaan aikaan.
        Eipä poliisit jouda näitä vahtiin, eli kotiväki, laittakaa juoksunarut takapihalle, niin pääsevät ylimmäräisestä energiastaan eroon muita häiritsemättä. Moottoriajoneuvot voitta näiltä suhareilta viedä huoletta romutukseen, heistä ei ole liikenteeseen.


    • jumputijumputijumputi

      Mikähän vimma joillakin on huuattaa nuita autostereoita kaiket päivät ja yöt? Itelle tulee niistä mieleen lähinnä jokin pikkuriikkinen mainostoimisto, joka mainostaa jotain neitseellistä pimpulia jota tuntus olevan tarjolla enemmän ku on kysyntää. Mitä enemmän ääntä, sitä epätoivosemmin sitä koitetaa kaupitella, mutta ei vaan tunnu kelepaavan. Markkinointi miehen alkuja kuitenkin.

      • Siunausta

        Lestapenskojen rallia.... Voi polosia. Maajussien vajakkipennut tukirahoilla rälläävät


      • tukijussinpenikka
        Siunausta kirjoitti:

        Lestapenskojen rallia.... Voi polosia. Maajussien vajakkipennut tukirahoilla rälläävät

        ei taida lestapennut autostereoita kuitenkaan huudattaa :D taas saa kysyä että miksi et tule päin naamaa haukkumaan?


      • saahan_sitä_kysellä
        tukijussinpenikka kirjoitti:

        ei taida lestapennut autostereoita kuitenkaan huudattaa :D taas saa kysyä että miksi et tule päin naamaa haukkumaan?

        Sellainen toiselle räkyttämien on lailla kiellettyä, vaikket sinä osaisikaan käyttäytyä, suurin osa ihmisistä kuitenkin osaa. Sitä paitsi kenellä on aikaa jälestää joitain nulikoita pitkin kylää yökaudet? Sitä varten on olemassa poliisit joille maksetaan ihan palkkaa näiden nulikoiden kurissa pitämisestä. Riittää kun ilmoittaa mitä, missä, milloin ja kuka, kyllä he puuttuvat tähän rälläämiseen ja stereoiden huudattamiseen kunhan joutavat. Eikä uskonnollisella suuntauksella tai tukirahoilla ole mitään merkitystä asian kanssa, ei edes Nivalassa.


      • mjuytgbn
        tukijussinpenikka kirjoitti:

        ei taida lestapennut autostereoita kuitenkaan huudattaa :D taas saa kysyä että miksi et tule päin naamaa haukkumaan?

        Niinku miks sua pitäs päin naamaa haukkua?


    • vitunkesätulitaas

      Tänäänki kolme kevarikuskia kaahasi miten sattuu, ei mitään tolkkua heidän ajotavoissa. Kortit ja kevarit pois tollasilta kuskeilta!

    • exlessu

      järkiään traktorirallit ajetaan tukiaisilla,toivotaan että loppuu tukiaiset loppus tr-rallitkin,

    • kuuroillesopivakylä

      Ensin nämä tu(u)narit muokkaa romunsa pilalle tekemällä niistä jotain melumasiinoita, sitten ihmetellään huuli pyöreänä ja kitistään ku kaikki ei näitä meluhaittareuhkoja haluakkaan kuunnella. Suuri osa näistä tuunaajista on myös kaahareita ja tolkuttoman melusaasteen tuottajia. Vaikka Nivalaa, ainakin Nivalassa, pidetäänkin tuottajapitäjänä, ei se tarkoita kuitenkaan sitä, että pitää myös tuottaa maata tärisyttävää mökää, varsinkaan keskellä yötä. Ilmeisesti nämä muutamat rällääjät eivät kertakaikkiaan muuta osaa tuottaa kun häiritsevää meteliä.

    • poispois

      trumppikin ajaa tukiaisilla,eise itse maksamitään,suomelle tulee suurilasku,voisko verrata maataloustukeen,kumpikaan eituota mitään

      • tuksualisää

        Ei kait tukiaiset mitään tuota, ne ovat nykypäivänä itsessään haluttu tuote, varsinkin kaikenmaailman koijareille.


    • maalitkinrapisee

      Eiköhän nämä pari vw-idioottia pääsisi kuulostaan eroon nopeamminkin jos löisivät neljän tuuman rautanaulat korviinsa? Epähän tarvisi muiden korvia rääkätä joka vitun päivä. Näiden tampioiden on turha sitten kitistä kun korvat soi tinnituksen takia lopun elämää. Punapersepaviaanin perseen punainen vanha golffin romui ja kiillotetun paskan värinen vanha polon romu.

    • invalassainvalantavalla

      Ei tunnu kiillotettua polonpaskaa kuskaavalla idiootilla vielä kuulo hävinneen, ainakaan kokonaan, mutta sen verran vissiin on heikossa hapessa ettei musa enään kuuluu muuten kuin huudattamalla niin että kylä raikaa.

    • WillinLännenUhri

      Kerään videolle vielä lisää faktaa ... ajattelin tilata tutkankin kun parilla satasella saa ja kuulemma käy lain edessä todisteena kun ottaa videolle jossa tutkanopeus näkyy! Julkisen liikenteen kuvaaminen on aivan sallittua. Käräjille kait joutuu todistamaan sitten, mutta eihän se mitään haittaa ... päinvastoin taitaa päivärahat ja kilsatkin korvata, joten mikäpä siinä kun vielä pekkasen sille päivälle saisi. Kun on tutkanopeudet/videot hankittu niin se todisteaineisto vaan virkavallalle ja jospa he tutkinnan aloittaisivat. Videon laadun kun pitää kohdallaan niin videomateriaalista näkee mopon ja mopoilijan tuntomerkit. Harmi kun virkavallalla resurssit niin vähäisiä, että lainkuuliaiset joutuvat tuosta rikollisuudesta kärsimään. Harmittavan moni vanhempi ei tajua mitä lapsensa tekevät ja kuinka vaarantavat myös sivullisten turvallisuuden .. tai kyllähän he tietävät, mutta naureskelevat vain asialla ja osa ei ole tarkoituksella huomaavinaan ja lähinnä virkavaltaakin pilkkaavat kun heidän kultapoikia niin kytätään.

      • kaaharitkiikkiin

        Jos näistä kaahareista laittaa videon juutuubiin, niin kannattaa siitä videosta laittaa suoraan poliisin palautteeseen linkki netin kautta, silloin ei tartte edes toimittaa videota poliisille vaan he löytävät sen juutuubista.


      • Rauhanmulistaja

        Tulee niin perkeleesti näyttökertoja videoilles. Ilmota sit ihmeessä tänne suomi24:n puolelle kanavas niin pääsen kattoos vilahtaako oma mopedi videolla. "Aikuset" ihmiset aivan lapsen tasolla. Hehhehröhröh have a nice day and fuck you♥️ #~kesäonkreisiitänäänkaahataan~ #kuhantäsvittuilen #potutpottuina #läpätläppänä #kiitosjakumarrus #peace


      • kaaharitkiikkiin
        Rauhanmulistaja kirjoitti:

        Tulee niin perkeleesti näyttökertoja videoilles. Ilmota sit ihmeessä tänne suomi24:n puolelle kanavas niin pääsen kattoos vilahtaako oma mopedi videolla. "Aikuset" ihmiset aivan lapsen tasolla. Hehhehröhröh have a nice day and fuck you♥️ #~kesäonkreisiitänäänkaahataan~ #kuhantäsvittuilen #potutpottuina #läpätläppänä #kiitosjakumarrus #peace

        Hakusessahan olisi vain yksi ainoa näyttökerta, eli siis jos vaikka poliisi sattuisi vilkaisemaan tarjolla olevaa todistusaineistoa.
        Nämä muutamat nuoret eivät käyttäydy edes ihmisiksi, eli kakaramaiset aikuisetkin ovat suorastaan edustuskelpoisia näihin kaahareihin ja stereoiden huudattajiin nähden.

        Hehhehröhröh have a nice extremely early morning and cry yourself back to sleep without a moped nor license♥️ #~kesäonkreisiitänäänilmoitellaankaahareistapoliisille~ #kuhantäsvittuilen #potutpottuina #läpätläppänä #kiitosjapyllistys #peace of cake


    • Esterimummo

      Kyllä isoa kannattaa aina varoa...paikat kipeytyy eikä pysty viikkoon rukkia polkemaan.

    • talvirallittuloo

      On se tämä Nivala sitten oikeiden vatipäiden valtakunta! Jos olisi muuten kerrankin rauhallista yöllä, niin pitää vähintäänkin sen yhden idiootin olla pyörimässä rinkiä viritetyllä helevetin äänekkäällä mopolla, tai yksi ns. hifisti huudattamassa stereoita ja kiertämässä korttelin ympäri rinkiä. Ei sillä että tämäkään yö mitenkään rauhallinen olisi ollut, ihan normaali invalan yö, elikkä muutamat tunneköyhät, empatiakyvyttömät nuoret kiertävät keskustaa ympäri tuntitolkulla. Onneksi täällä on sentään polttoaine kallista, lämmittää oikein mieltä se miten näiden vatipäiden vanhemmat joutuvat maksamaan kalliin menoveden muodossa aiheuttamastaan harmista edes jotain.
      Invalassa kun illat pimenee, valottomien mopojonnien hurma sen kuin kasvaa, ja vauhti sekä tolkuton kaahaus sitä mukaa. Näitä kaahareita saa sitten varoa kaikki muut kylillä iltoisin ja öisin liikkuvat, sillä
      he voivat kiilata sen moponsa väkisin auton alle, ja ihan yllättäen.
      Näyttää kuin he vetäisivät jossain hurmiossa menemään tolkku pois eikä ällistä tietoakaan, mutta pääasia että mopo kulkee ja euforiat on tapissa, sekä tankki täynnä menovettä tietysti. Tässä porukassa tyhmyys tiivistyy jo niin, että se alkaa läikkyä yli.
      Nuoruus on sitten ihanaa täällä Nivalassa, harmi että se on joillekkin sitä invalan nuoruutta. Vissiin vanhemmilta opittua. Olisikohan joillain jo useampi sukupolvi invalan invalidiutta takana...

    • Anonyymi

      Paikalla ollut kyllä ne mies puolisi suurin osa oli silmätikku tyyli Nivala, kohdistus.

    • Anonyymi

      Jokohan tuo naesenalku on tullunna kantavaks

    • Anonyymi

      "Nuoruus on sitten ihanaa täällä Nivalassa, harmi että se on joillekkin sitä invalan nuoruutta. Vissiin vanhemmilta opittua. Olisikohan joillain jo useampi sukupolvi invalan invalidiutta takana..."

      voi voi vai että oikein nuoruus.
      ei se nuoruus ikää katso.
      asennekysymys. yhteiskunnan keksimö termi v aan.
      on säälittävää että aikuiset joista muka aika on jättänyt, kaipaavat nuoruutta. eihän se ole muutakun entisiä muistoja, samaoja ihmisiä me kaikki olemme mutta uskomme kuin lampaat kaikkia ja kaikkea, kun teemme jälkikasvua niin pitöisi alkaa nöyristelemään kaikelle ja olla niin huonompaa ja voivoi sitä ja v oivoi tätä.
      olen itse 45 ja edellen kehtaan elää samanlaista elämää kuten nämä muutkin 25v nuoremmat, ei siitä mihkään oikeasti muutu.
      ei ole edes lapsia.
      nii samapa tuo miten elämänsä elää. töissäkään en käy.
      onneksi minö olen siis aina nuori ja vähät välitän lampaiden mollaamisista.

    • Anonyymi

      no voe valametin vanne

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      1981
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1888
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      143
      1458
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1194
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1143
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1118
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    Aihe