Mitä tarkoittaa Marxilainen Revisonismi LD?

SATAMAPALVELUMESTARIT000

VERKKOPALVELUMESTARIT007


Nyt kysyisin sitä, että mitä kaikkea muuta kuin Kommunismi rs:ää tarkoittaa SYNTI Teidän Puoluemestarit mielestänne.

Mitä Te SINIMUSTAT tarkoitatte silloin, kun TE käytätte sanoja COMMUNISMUS tai KOMMUNISTI? Onko Teille SINIMUSTAT jo selvinnyt se asia, että KYLLÄ todellakin HYVÄ LÄNSI rs:n Kansanvalta ja Oikeusvaltio on pitänyt sisällään kaikenlaista kuten esimerkiksi USA rs:n ns. kaivostyöläismurhat joskun 1900-luvulla sekä SUOMI-valtion Valkoinen Terrori alkaen joskus vuonna 1918 ja jatkuen aina 2000-luvulle asti Valkoinen Palvelu rs:n muodossa?

Olisiko jo Arvoisat Puoluenerot kuten Äärimmäisen Oikeiston Täydelliset Hyvän Tekijät ja Puoluemestarit syytä huomata ainakin se asia, että Kommunismus on selkokiellä KUNTALAISUUS ja Sosialismus on selkokielellä KAVERUUS ja TOVERUUS?

Oletteko Te Arvoisat SINIMUSTAT unohtaneet sen, että Elinkeinoelämä on aina ja kaikkialla Kaksijakoinen siis käsittäen KYSYNTÄ- ja TARJONTA-osiot ei siis vain pelkkää tarjontaa?

Niin ja nyt toivoisin sitä, että Te SINIMUSTAT miettisitte todella tasan tarkkaan sitä asiaa myös, että jos TE säännöstelette TARJONTA rs:ää oikein voimalla, niin ainakin HYVÄ KYSYMYS on se, että mikä vaikutus Elinkeinoelämän kuvioissa voi ilmetä silloin, jos KYSYNTÄ ja TARJONTA rs velloo oikein kovalla tavalla eli Aaltoilu sekä Kysyntä- että Tarjontapuolella on oikein voimallista. Onko se elinkeinokuvioissa oikein, jos säästää voimalla silloin, kun LAMA ja erityisesti Kysynnän Heikkous on voimallista ja jos kuluttaa oikein kovalla tavalla silloin, kun Talouselämä jo muutenkin toimii ylikierroksilla?

Olen aina ymmärtänyt SOSIALISMUS ja KOMMUNISMUS rs:n siten, että pyritään kaikin mahdollisin keinoin alentamaan ns. huippuja, jotta ME voisimme täyttää mahdollisimman hyvin myös kuopat eli MONTUT. Onko nyt se Teidän SINIMUSTAT kovalla tavalla arvostelemanne Sosialismus ja Kommunismus niin kauhea ja kamala asia varsinkin, kun LAKIKIRJA rs:ssä olevien pykälien avulla määrätään ja säädetään se, että kuka tai ketkä ja miten voivat omistaa Yksityistä Pääomaa ja Tuotannollista Omaisuutta? Niin ja nyt tämä meidän Sosialismus ja Kommunismus on myös sellaista, että täysin Yksityisessä Omistuksessa pitää on ainakin 85 prosenttia Kansantalouden omaisuuskertymästä ja että Paikallishallinto ja Vastaavat voivat omistaa 5 prosenttia ja Valtiohallinto noin 10 prosenttia siis korkeintaan.

Nyt kuitenkin Sosialismus ja Kommunismus pitävät sisällään myös sen asian, että täytyy kannattaa ja tukea kaikin mahdollisin keinoin Ammattiyhdistystoimintaa ei siis vain ja ainoastaan Työnantajajärjestöjen Etupyrkimyksia, joten tässä ja nyt pitää olla arkipäivää TYÖEHTOSOPIMUKSET ei siis vain Omistajakaarti rs:n käskytys Hyvät Yrittäjäneuvos ja Kumppanit sekä Vastaavat. ME huomaamme nyt sen asian, että Sosialismus ja Kommunismus rs:ää on todellakin monenlaista ei siis sitä paljon mainostettua parjattua ja kannatettua Vallankumousaate rs:ää.

Onhan hyvä myös nyt todeta se, että on olemassa vielä sellainen oppikuvio kuin Marxilainen Revisionismi LD rs sekä ns. Vapaa Sosialismi ja Vapaa Kommunismi. Niin ja nyt Marxilainen Revisionismi LD rs tarkoittaa tasan tarkkaan sitä asiaa, että on parasta antaa Taloudellisten ja Teknisten Liikelakien ja Liikevoimien määrätä ja säätää Talous- ja Yhteiskuntajärjestelmämme. Meidän pitää vielä muistaa se, että LIIKE on todella Tärkeintä ja PÄÄMÄÄRÄ on täysin toissijainen.

Nyt Luonnon Dialektiikka LD lausepuun peruslause on muotoa: A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus. Euklidinen Geometria, Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso ja Avaruusgeometria, XYZ-avaruus siis VIIVA PINTA-ALA TILAVUUS.
KommentoiIlmiannaJaa
LISÄÄ KOMMENTTI

56

445

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Se tarkoittaa jotain mikä on parasta unohtaa ja lähteä oikeisiin töihin joista saa palkkaa edes hiukan!

    • RAUNIOKOULUMESTARIT000

      KALERVO-MATIAS
      20.5.2017 3:28
      UUSI
      Miten Te Kokkarekapojen TOIVO- ja KORVA-remmi rs määrittelisitte Kokkarepomojen Kansallisdemokratismi eli NATSIDEMARIT rs? Onko mitään eroa sellaisen aateryväs rs:n suhteen kuin RASCISMUS et FASCISMUS, niin ONKO todella Toveri Extyökkäri? Miksi nyt PORVARINEROT julistavat joka paikassa omaa erittäin kovan tason Komu- ja Sossuvihaa sekä vielä KOKOOMUS rs:n Äärimmäisen kovatasoista nerokkuutta ja pätevyyttä? Onko totta se asia, että NATSIDEMARIT kannattavat sellaista Elinkeinoelämäympäristö rs:ää, jossa täysin yksityisessä omistuksessa on vähintäin 85 prosenttia kansallisesta varallisuudesta ja että valtion omistuksessa on 10 prosenttia ja että kuntaympäristön omistuksessa on noin 5 prosenttia? Pitääkö myös se asia paikkansa, että TE Kokkarepomot siedätte AY-MAFIA rs:n, mutta kuitenkin siten jäsenneltynä, että Työnantajajärjestöt rs:n pitää saada määrätä täysin ainakin Rivityöväestö rs:n Palkka-, Työ- ja Vapaa-aikaehdot? Nyt pitää vielä huomata se asia, että ei saa puhua sanan sanaa siitä, että Rivityöväestön päivätyöaika olisi jotain sellaista kuin kuusi tuntia vaan pitää kannattaa ja vielä tulisesti sitä, että päivätyöaika pitää olla vähintään 12 kalenterituntia ja että työtä tehdään viikon jokaisena päivänä siis pyhät ja arjet sekä myös kaikki erikoisjuhlapyhät. Niin ja nyt pitää huomata vielä se, että Rivityöväestön palkkataso ei saa nousta yli viiden euron työtunnilta ja että tässä viidessä eurossa pitää olla mukana myös ns Työnantajan Sivukulut.

      • Kappas vaan, mestarikin oppii kun aikansa tolkuttaa. Nyt on ay-mafiakin päässyt armoihisi!

        Vieläkö ne kokkareet kiusaavat siellä raappahousujesi pehvan puolella? Olisi aika jo laittaa ne pesuun jotta ne taas syksyn tullen olisivat käytössä ilman niitä kokkareitaan.

        Palkan määrä sinänsä ei merkitse mitään, se voi olla vaikka satasen tunnilta jos tulos on silti myytävissä katteella. Et sinäkään näköjään mestari ymmärrä mistä on kyse vaan hoet vanhoja 1800 luvun maailmasta periytyviä hokemia!


      • RAUNIOKOULUMESTARIT000
        Extyökkäri kirjoitti:

        Kappas vaan, mestarikin oppii kun aikansa tolkuttaa. Nyt on ay-mafiakin päässyt armoihisi!

        Vieläkö ne kokkareet kiusaavat siellä raappahousujesi pehvan puolella? Olisi aika jo laittaa ne pesuun jotta ne taas syksyn tullen olisivat käytössä ilman niitä kokkareitaan.

        Palkan määrä sinänsä ei merkitse mitään, se voi olla vaikka satasen tunnilta jos tulos on silti myytävissä katteella. Et sinäkään näköjään mestari ymmärrä mistä on kyse vaan hoet vanhoja 1800 luvun maailmasta periytyviä hokemia!

        HEI!
        Nyt Te Paroni Extyökkäri ette ilmeisesti tiedä sitä asiaa, että ns. Markkinatavarassa Tuotteen Yksikköhinta ratkaiseen sen, että miten hyvin kauppa käy tai sitten ei.
        Te Paroni Extyökkäri kirjoititte seuraavasti: "Palkan määrä sinänsä ei merkitse mitään, se voi olla vaikka satasen tunnilta, jos tulos on silti myytävissä katteella. Et sinäkään näköjään mestari ymmärrä, mistä on kyse vaan hoet vanhoja 1800 luvun maailmasta periytyviä hokemia!"



        Niin ja nyt Te Arvoisa Extyökkäri unohdatte sen asian, että Tavaran tai Palvelun Hintataso määräytyy kaavan Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma sekä LISÄARVO rs:n perusteella. Mehän nyt tiedämme myös sen asian olevan totta, että Työn Sankarin palkkataso on kustannustekijänä aina olemassa muiden kustannusten lisäksi ja vielä siten, että Yrittäjän pitää saada, jotta HÄN voisi jatkaa nyt ja tulevaisuudessa yritystoimintaansa vähintään Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma rs:n osuuden, mutta kuitenkin mieluiten pitää saada myös jonkin asteisen Lisäarvo-osuuden.



        Nyt Kustannuslaskenta on ollut, on ja tulee aina olemaan se yritystoiminnan osa-alue, jonka pohjalta YRITYS ja OMISTAJAT määräävät Tuottamansa Palvelun tai Tavaran Pyyntihinnan markkinoilla ja että lopullinen Markkinahinta on se HINTA, jonka kuluttajat joko Yritys- tai Henkilökuluttajat ovat valmiita maksamaan. Minua ainakin kiinnostaisi se kuvio, että millä Elinkeinoelämän osa-alueella YRITYS tai Omistajat pystyvät maksamaan Työn Sankarille 100 euron tuntipalkkoja; ei kai voi olla kyseessä Rivityöväestö vaan todennäköisesti Insinööri-, Ekonomisti- tai Juristikunta. Niin ja nyt keväällä vuonna 2017 Teknologiateollisuus ry:n johtajistoon kuuluva Johtaja Inkeroinen väitti siten, että ei ainakaan Teknologiateollisuus ry ole sellaisessa hapessa, että Se voisi hyväksyä Ensi Syksyn siis vuoden 2017 syksyn palkkaneuvotteluissa jotain sellaista kuin palkan korotukset, joten siis kuvioihin voisi kai sopia paremmin jotain sellaista kuin kovat ja karut palkan alennukset.



        Haluan nyt näin lopuksi kysyä vielä sitä asiaa, että eivätkö OMISTAJAT ja VASTAAVAT pelkää sellaista Noidankehäkuviota, joka syntyy silloin, jos Väestön Kulutuskyky alenee jopa siinä määrin, että Alenemiskehitys on jopa sillä tasolla, että YRITYSRYPÄS joutuu taas jälleen kerran aloittamaan Potku- eli YT-kierrokset. Kysyn nyt vielä sitä asiaa, että jos kaikkialla EU, NATO ja Laajemmin TELLUS-planeetalla Väestön Kulutuskyky alenee, niin ainakin HYVÄ KYSYMYS on nyt se, että miten Talous- ja Elinkeinoelämä voisi sopeutua tähän kulutuskyvyn alemisesta johtuvaan NOIDAN KERÄ rs:ään siten, että kovalta ja karulta LAMA rs:ltä voitaisiin välttyä.


      • RAUNIOKOULUMESTARIT000 kirjoitti:

        HEI!
        Nyt Te Paroni Extyökkäri ette ilmeisesti tiedä sitä asiaa, että ns. Markkinatavarassa Tuotteen Yksikköhinta ratkaiseen sen, että miten hyvin kauppa käy tai sitten ei.
        Te Paroni Extyökkäri kirjoititte seuraavasti: "Palkan määrä sinänsä ei merkitse mitään, se voi olla vaikka satasen tunnilta, jos tulos on silti myytävissä katteella. Et sinäkään näköjään mestari ymmärrä, mistä on kyse vaan hoet vanhoja 1800 luvun maailmasta periytyviä hokemia!"



        Niin ja nyt Te Arvoisa Extyökkäri unohdatte sen asian, että Tavaran tai Palvelun Hintataso määräytyy kaavan Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma sekä LISÄARVO rs:n perusteella. Mehän nyt tiedämme myös sen asian olevan totta, että Työn Sankarin palkkataso on kustannustekijänä aina olemassa muiden kustannusten lisäksi ja vielä siten, että Yrittäjän pitää saada, jotta HÄN voisi jatkaa nyt ja tulevaisuudessa yritystoimintaansa vähintään Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma rs:n osuuden, mutta kuitenkin mieluiten pitää saada myös jonkin asteisen Lisäarvo-osuuden.



        Nyt Kustannuslaskenta on ollut, on ja tulee aina olemaan se yritystoiminnan osa-alue, jonka pohjalta YRITYS ja OMISTAJAT määräävät Tuottamansa Palvelun tai Tavaran Pyyntihinnan markkinoilla ja että lopullinen Markkinahinta on se HINTA, jonka kuluttajat joko Yritys- tai Henkilökuluttajat ovat valmiita maksamaan. Minua ainakin kiinnostaisi se kuvio, että millä Elinkeinoelämän osa-alueella YRITYS tai Omistajat pystyvät maksamaan Työn Sankarille 100 euron tuntipalkkoja; ei kai voi olla kyseessä Rivityöväestö vaan todennäköisesti Insinööri-, Ekonomisti- tai Juristikunta. Niin ja nyt keväällä vuonna 2017 Teknologiateollisuus ry:n johtajistoon kuuluva Johtaja Inkeroinen väitti siten, että ei ainakaan Teknologiateollisuus ry ole sellaisessa hapessa, että Se voisi hyväksyä Ensi Syksyn siis vuoden 2017 syksyn palkkaneuvotteluissa jotain sellaista kuin palkan korotukset, joten siis kuvioihin voisi kai sopia paremmin jotain sellaista kuin kovat ja karut palkan alennukset.



        Haluan nyt näin lopuksi kysyä vielä sitä asiaa, että eivätkö OMISTAJAT ja VASTAAVAT pelkää sellaista Noidankehäkuviota, joka syntyy silloin, jos Väestön Kulutuskyky alenee jopa siinä määrin, että Alenemiskehitys on jopa sillä tasolla, että YRITYSRYPÄS joutuu taas jälleen kerran aloittamaan Potku- eli YT-kierrokset. Kysyn nyt vielä sitä asiaa, että jos kaikkialla EU, NATO ja Laajemmin TELLUS-planeetalla Väestön Kulutuskyky alenee, niin ainakin HYVÄ KYSYMYS on nyt se, että miten Talous- ja Elinkeinoelämä voisi sopeutua tähän kulutuskyvyn alemisesta johtuvaan NOIDAN KERÄ rs:ään siten, että kovalta ja karulta LAMA rs:ltä voitaisiin välttyä.

        Aivan jos tuotteen yksikköhinta on sillä satasen tuntipalkalla edelleen markkinakelpoinen katteella niin antaa mennä. Sehän vain tarkoittaa jotta työntekijällä on hyvä tuottavuus.

        On siis aivan sama saako sen satkun sorvari vai joku muu jos kerran kaveri pystyy tuottamaan tuotteen tuolla palkalla kilpailukykyiseen hintaan!


    • NOTAARIPALVELUMESTARIT07

      HEI!
      Nyt kysyisin sitä Teiltä Extyökkäri, että miten kävisi Työn Sankarille työpaikalla, jos Hän Työn Sankari alkaisi esittää vaateita Työn Antajan Johtajistolle varsinkin sellaisena aikana, jos VALKOKAARTI eli OMISTAJAREMMI rs pystyisi valitsemaan Haluamansa Työläiset suuresta Työttömien joukosta siis sellaisesta kuin Tällä Hetkellä on asian laitakuvio.

      Toivoisin nyt Arvoisat Porvarit ja Toverit sitä asiaa, että TE muistaisitte myös sen asian, että IHME ja KUMMA Työn Sankarin palkkatulo vaikuttaa myös Kysyntätekijänä Markkinoilla, vaikka se Työn Sankarin palkkatulo on todellakin Kustannustekijä Yksittäisessä Liikeyrityksessä. Minkälainen Maksukykyinen Kysyntävoima on nyt koko Rivityöväestöllä ryhmänä ja joukkona ainakin KESKO OY rs:n RuokaKesko-kuvioisa? Mitä Te Arvoisa Extyökkäri ehkä haluatte vastata?

      Minä ainakin ihmettelen sitä asiaa, että MIKSI todella Työn Sankarin pitää aina joustaa Teidän Arvoisat Porvaripomot mielestänne työpaikoilla. Minusta tuntuu kummalliselta myös se asia, että MIKSI Pieneläjän ja Rivityöväestön pitää aina Teidän Porvaripomot rs:n mielestä tukea sellaista Yritysryhmää, joka menestyy heikosti markkinoilla jopa Oman Yritysryppään sisällä. Eiköhän jo sillä markkinointimielessä tueta melkoisesti jonkin tai jonkun alan yritysrypästä, jos annetaan tämän jonkun tai joidenkin alan yritysryppään heikosti menestyneiden yritysten mennä vararikkoon tai annetaan liitettävän paremmin menestyneihin yrityksiin ja samalla jäljelle jääneet yritykset saisivat lisää ostovoimaista markkinakysyntää.

      Nyt ihmettelen vielä sitä, että MIKSI todella Johtaja Siilasmaa kannattaa sitä asiaa, että myös RIVITYÖVÄESTÖ rs:n pitää tukea omilla palkkaleikkauksillaan Heikosti menestyneitä yrityksiä, vaikka jos HEIKKO YRITYSTASO menee nurin, niin tulee jäljelle jääneille lisää kilpailu- ja markkinatilaa. Niin ja nyt Johtaja Siilasmaa ei ole reaalinen ja looginen, kun HÄN kannattaa Rivityöväestön Palkkajoustoja, sillä ilmeisesti HÄN Johtaja Siilasmaa on myös Uusklassinen Talousoppi ja MONETARISMUS rs:n tukija ja kannattaja ja nämä edellä mainitut talousopit perustuvat KLASSIKKOMALLI rs:n oletuksiin, mutta kuitenkin Odotuksilla täydennettynä. Nyt Klassikkomallin oletukset ovat seuraavat: Yritykset ovat täysin Identtisiä C:n ja Q:n suhteen, Vallitsee Täydellinen Informaatio, Alalle ja sieltä pois pääsee täysin kitkatta, Yritykset ovat pieniä kuin pisara meressä, joten NE ottavat markkinahinnat annettuina, Kunkin alan yritysten valmistamat tuotteet ovat keskenään täysin homogeenisiä eli yhteneväisiä ja Vallitsee Täystyöllisyystasapaino, joten kaikki, jotka haluavat tehdä työtä, niin saavat sitä (C tarkoittaa kustannuksia jotain aikayksikköä tai vastaavaa kohden ja Q tarkoittaa tuotosmäärää jotain aikayksikköä tai vastaavaa kohden).

      Nyt kysyisin vielä sitä asiaa, että kuinka loogisia ja realistisia ovat sellaiset Johtajat ja Vastaavat kuin Siilasmaa ja Kumppanit, kun HE nyt tukevat ja kannattavat MONETARISMUS, Uusklassinen Talousoppi ja Rationaalisten Odotusten Koulukunta rs:ää, mutta kuitenkin omalla sanomisellaan samalla tarinoivat jotain sellaista, että IDENTTISYYSOLETUS C:n ja Q:n suhteen ei ole pätevästi olemassa Elinkeinoelämän Yritysten keskuudessa kuten ei myöskään ns. Täydellinen INFORMAATIO. Nyt nämä johtajat jopa korostetusti puhuvat siten, että ainakin me Ekonomistit saamme heidän puheistaan sellaisen käsityksen, että ei edes torikauppiaidenkaan keskuudessa ole kahta sellaista yritystä, joissa C ja Q olisivat suurin piirteinkään yhtä suuria ja ei myöskään vallitse ns. Täydellinen Informaatio.

      Niin ja jos ME nyt leikkaamme oikein voimalla Maksukykyinen KYSYNTÄ rs:ää, niin siitä saamme ilmeisesti olla varmoja, että joudumme NOIDAN KEHÄ rs:n kaltaiseen ympäristöön, ja joka takuuvarmasti tarkoittaa sitä asiaa, että ME saamme leikata kaikkea jatkuvasti ja teholla, sillä Mehän haluamme myös viivan alle jotain muutakin kuin vain aateryvästä siis aitoa LEHVÄRAHA rs:ää. Me voimme vielä kysyä sitä, että kuinka alas voisi Elinkeinoelämän TOIMELIAISUUS rs mennä, jos ME emme pitä huolta TARJONTA rs:n lisäksi myös KYSYNTÄ rs:stä. Onhan TEOLLISUUS ja KONEPAJATOIMINTA sekä VASTAAVAT rs sellaista, että Koneet ja Laitteet kuluvat ja voivat mennä myös rikki, joten Yksinkertainen UUSINTAKUVIO rs tarvitsee myös Investointeja. Nyt on olemassa myös sellainen ilmiö, jonka pohjalta ME voimme kysyä sitä, että mikä ihmeasia ja liikeympäristö voisi olla sellainen esimerkiksi SUOMI ja Vastaavat rs:ssä, joka saisi aikaan myös sellaisen ilmentymän kuin LAAJENNETTU UUSINTAMINEN.

      Olisiko nyt syytä alkaa kehitellä sellaista talousteoriaa, joka kestää romahtamatta Logiikka- ja Realismitestit? Jos me nyt voisimme unohtaa Komukammon, niin onhan olemassa sellainen Talousoppi, joka kestää romahtamatta Logiikka- ja Realismitestit nimittäin PÄÄOMAKIRJA ja Materialistinen Historiakäsitys sekä Luonnon Dialektiikka eli DIALECTICA NATURALIS LD DN. On siis todella nyt pakko kaivaa esiin PÄÄOMAKIRJA ja DIALECTICA NATURALIS DN.

      • Mahtaakohan enää löytyä työpaikkoja joissa on johdossa valkokaartia? Mistähän yrityksestä haluat kysellä?


      • ROTTAKOULUMESTARIT0000
        Extyökkäri kirjoitti:

        Mahtaakohan enää löytyä työpaikkoja joissa on johdossa valkokaartia? Mistähän yrityksestä haluat kysellä?

        Onko keitään muita tänä päivänä eri yritysten johdossa kuin Omistajat eli VALKOKAARTI siis Oikeistoremmi kuten Te Herra Extyökkäri tai Vastaavat?


        Miksi Te Herra Extyökkäri haluatte olla siinä uskossa, että Demokratia yksi yhteen vallitsee kaikkialla ja että Rivityöväestö ja Pieneläjät voivat Omistajaremmin kanssa Työpaikoilla kuten myös erilaisissa Virastoissa ja vastaavissa Virastojohtajien kanssa keskustella tasavoimaisesti eli siten, että myös pieneläjiä ja Vastaavia kuunnellaan eikä vain käskytetä? Olisiko nyt hyvä tajuta myös se asia, että pelkät Hyvät Periaatteet eivät ole kaikki kaikessa vaan tarvitaan myös jotain sellaista kuin KATE ja Asian Tuntemus ei siis pelkästään pelkkä USKONTOASIA? Olisiko Teidän Hyvä Huomata myös se, että vaikka Te olette ilmeisesti sitä mieltä, että Teillä on LAKI ja JÄRJESTYS rs täysin hallinnassanne, niin Te ette ilmeisesti aina tiedä sitä, että KUKA tai KETKÄ voivat tulkita ns. Lakikirjan ja Oikeusistuimen ilo- ja tukisanomaa?


      • ROTTAKOULUMESTARIT0000 kirjoitti:

        Onko keitään muita tänä päivänä eri yritysten johdossa kuin Omistajat eli VALKOKAARTI siis Oikeistoremmi kuten Te Herra Extyökkäri tai Vastaavat?


        Miksi Te Herra Extyökkäri haluatte olla siinä uskossa, että Demokratia yksi yhteen vallitsee kaikkialla ja että Rivityöväestö ja Pieneläjät voivat Omistajaremmin kanssa Työpaikoilla kuten myös erilaisissa Virastoissa ja vastaavissa Virastojohtajien kanssa keskustella tasavoimaisesti eli siten, että myös pieneläjiä ja Vastaavia kuunnellaan eikä vain käskytetä? Olisiko nyt hyvä tajuta myös se asia, että pelkät Hyvät Periaatteet eivät ole kaikki kaikessa vaan tarvitaan myös jotain sellaista kuin KATE ja Asian Tuntemus ei siis pelkästään pelkkä USKONTOASIA? Olisiko Teidän Hyvä Huomata myös se, että vaikka Te olette ilmeisesti sitä mieltä, että Teillä on LAKI ja JÄRJESTYS rs täysin hallinnassanne, niin Te ette ilmeisesti aina tiedä sitä, että KUKA tai KETKÄ voivat tulkita ns. Lakikirjan ja Oikeusistuimen ilo- ja tukisanomaa?

        Yritysten johto muodostuu yleensä pienissä yrityksissä pitkälti omistajista eli yrittäjistä. Isommissa on palkattuja henkilöitä vetämässä yritystä ja vallan suurissa oikein ammattijohtajia mutta valkokaartista yritysjohtajina ei ole havaintoa.

        Sinuna mestari hieman tarkastaisin asioita!

        Eihän yrityksissä vallitse demokratiaa ellei sitten kaikilla ole yrityksestä omistuksessa yhtä suurta osuutta. Sanotaan vaikka jotta 10 kaveria perustaa yrityksen ja jokaisella on siitä 10%, silloin ratkaisuja voidaan tehdä myös nuppiluvun mukaan demokraattisesti.

        Isommissa julkisissa yrityksissä joissa on tuhansia omistajia ja jokainen omistaa oman kokoisensa siivun osakkeista niin demokratia toimii osakemäärien suhteessa eli sen joka omistaa enemmän sana painaa enemmän juuri osakkeiden suhteessa ja niin pitääkin olla.

        Kyllä esimiesten ja johtajien kanssa voi jutella mainiosti niin isoissa kuin pienissäkin yrityksissä, ei siinä mitään estettä ainakaan minun aikanani ollut. Tosin ollessani kymmenisen vuotta isossa monialayrityksessä niin sitä pääpamppua en nähnyt kertaakaan joten hänen kanssaan en jutellut enkä edes keskustellut.

        Olen tosiaan pyrkinyt aina pitämään lain ja järjestyksen kunniassa enkä sitten olekaan joutunut poliisin kanssa tekemisiin kuin pakollisten kortti ja passiasioiden tiimoilta ja harrastusten yhteydessä.


    • paavo_uskonnoton

      Ehkä poikkean hieman aloituksesta. Toisaalta aihe on laaja.

      Mikä on kristinuskon lopputulema?

      1. variaatio.
      Se on kommunismi. Taivaaseen päässeistä orja ja orjanimistaja, kapitalisti ja työläinen ovat samanarvoisia. Istuvat vierekkäin . Kukaan ei riistä ketään. Kaikille riittää tarpeiden tyydyttämiseksi. Se on kommunistinen tuotantotapa, jos se toteutuisi maan päällä.

      2. variaatio.
      Toteutus on sijoitettu oletettuun kuolemanjälkeiseen elämään ja siten taivasoppi on harhautusta. Maanpäälliselle elämälle määräys on: Tottele esivaltaa kaikessa mukisematta. Anna kapitalistille ja nykyisin oligarkille sen sijotusten mukaiset voitot. Moni proletaari saattaa ykkösvariaation perusteella olettaa kristinuskoa työläisten uskonnoksi ja erehtyy pahemman kerran.

      3. variaatio
      Ykkösvariaation yhdenvertaisten ihmisten taivas on vain puolikastaivas, Sen "kommunismi" joudutaan asettamaan lainausmerkkeihin. Miksi? Taivaassa on toinen osasto, nimeltään helvetti. Kristillinen "kommunismi" taivaassa kuuluu vain uskoville. Enemmistö maailmassa koskaan eläneistä sijoitetaan helvetin kidutukseen. Todellinen kristillinen taivas on taivas helvetti. Vääräuskoiset sijoitetaan ikuiseen tulessa kärventämiseen. Tällöin uskovien hyveellinen taivas muuttuu hyvästä kohtelusta riippumatta vastakohdakseen. Kristilliset, hyveelliset, ostetaan uskonnottomien kidutuksen kautta.
      Kristinuskon taivas ei ole kommunismia. Ei sinne päinkään.

      Kristinuskon taivasoppi on kiero ja katala ja harhauttaa varmasti miljoonia kansalaisia luulemaan siinä olevan jotain hyveellistä.

      4. Palaamme maan pinnalle.
      Työväenliike on yhteiskunnallinen liike. Se on työläisten yhteistä liikehdintää paremman maailman puolesta. Oleellisilta osiltaan toisenlainen kuin kapitalismi. Työläisten täytyy toimia tai muuten piru vie eikä silloin vikinäkään auta.
      Liike, toiminta ilman päämäärää on ontto puu. Liikeellä täytyy olla päämäärä. Yleinen päämäärä sekä kullekin aikakaudelle ominaiset tunnukset.
      Liikettä ja päämäärää ei voi erottaa toisistaan, sanoopa Bernstein tai M. Koivisto mitä lystää.

      • Taitaa teologian opiskelussa olla vielä pari tenttiä jäljellä tuosta saarnasta päätellen!

        Ehkä perusidea työväenliikkeessä oli parempi maailma mutta te olette sen päämäärän kiertäneet kaukaa ja aina niskan päälle päästyänne luoneet huonomman maailman. Mitä nytkin tapahtuu Venezuelassa? Miten kävi Kuuban? Entä miten kävi Neuvostoliiton tai Kiinan joka joutui huutamaan apuun suurkapitalistit tarjoten orjatyövoimaa rajattomasti käyttöön?

        Jos haluat paavo käyttää kristinuskoa tai vaikka islamia juttujasi perustellaksesi niin suosittelen suorittamaan niistä aiheista vielä muutaman kirjekurssin. Sinulla ei nimittäin ole pienintäkään aavistusta miten kristityt näkevät maailmaa. Minä olen tuntenut muutaman vaikka en silti sano asiasta mitään tietäväni mutta on minulla käsitys asiasta, käsitys joka sinulta puuttuu.

        Tuot mieleen vanhan sananlaskun, lukee kuin piru Raamattua!


      • paavo_uskonnoton
        Extyökkäri kirjoitti:

        Taitaa teologian opiskelussa olla vielä pari tenttiä jäljellä tuosta saarnasta päätellen!

        Ehkä perusidea työväenliikkeessä oli parempi maailma mutta te olette sen päämäärän kiertäneet kaukaa ja aina niskan päälle päästyänne luoneet huonomman maailman. Mitä nytkin tapahtuu Venezuelassa? Miten kävi Kuuban? Entä miten kävi Neuvostoliiton tai Kiinan joka joutui huutamaan apuun suurkapitalistit tarjoten orjatyövoimaa rajattomasti käyttöön?

        Jos haluat paavo käyttää kristinuskoa tai vaikka islamia juttujasi perustellaksesi niin suosittelen suorittamaan niistä aiheista vielä muutaman kirjekurssin. Sinulla ei nimittäin ole pienintäkään aavistusta miten kristityt näkevät maailmaa. Minä olen tuntenut muutaman vaikka en silti sano asiasta mitään tietäväni mutta on minulla käsitys asiasta, käsitys joka sinulta puuttuu.

        Tuot mieleen vanhan sananlaskun, lukee kuin piru Raamattua!

        Et sitten voinut kieltää, etteikö kristinuskon raamatun ja teologian mukainen taivasoppi olisi ollut oikein esitetty.
        Perusteoria on: Taivaassa ei ole luokkajakoa. Kaikki tekevät jotain eikä erikseen rikkaita ole. Taivaan toinen osasto taas rakentuu fasismin teorian mukaisesti. Hylkysakki laitetaan keskitysleiriin. Siis taivaassa on sittenkin luokkajako.

        Läntinen kapitalismi on rakentamassa hylkysakkia halpatyövoimaluokan nimellä maan päälle ihmisten reaalielämän keskuuteen. Sipilän hallitus sai eilen tunnustuksen halpatyön edistämisestä ja Sipilä sai ainakin sanallisen prenikan. Mitä eurolla tunnissa työtä tekevä hyötyy ajatuksesta "taivaassa kuoltuani istun maallisen riistäjäni vieressä".

        Ajatelkaa. Maailma on laittanut toisen maailmansodan jälkeen asevarusteluun moninkertaisesti. Myös tuhot ovat maailmansotaa paljon suuremmat.
        Otan raamatun perustuslaista parhaan lausunnon, johon työläiset voisivat yhtyä.
        Se on: "Älä tapa". Noudattaako kristillinen kapitalismi sille asetettua sääntöä.
        Parhaillaan Suomen, Ruotsin ja Norjan alueella alkaa naton suuri sotaharjoitus. Monen vanhainkodin ja sairaalan varat palavat taivaan tuuliin ja maamme joutuu maailmanpolitiikassa sotilaalliseksi kohteeksi.


      • paavo_uskonnoton kirjoitti:

        Et sitten voinut kieltää, etteikö kristinuskon raamatun ja teologian mukainen taivasoppi olisi ollut oikein esitetty.
        Perusteoria on: Taivaassa ei ole luokkajakoa. Kaikki tekevät jotain eikä erikseen rikkaita ole. Taivaan toinen osasto taas rakentuu fasismin teorian mukaisesti. Hylkysakki laitetaan keskitysleiriin. Siis taivaassa on sittenkin luokkajako.

        Läntinen kapitalismi on rakentamassa hylkysakkia halpatyövoimaluokan nimellä maan päälle ihmisten reaalielämän keskuuteen. Sipilän hallitus sai eilen tunnustuksen halpatyön edistämisestä ja Sipilä sai ainakin sanallisen prenikan. Mitä eurolla tunnissa työtä tekevä hyötyy ajatuksesta "taivaassa kuoltuani istun maallisen riistäjäni vieressä".

        Ajatelkaa. Maailma on laittanut toisen maailmansodan jälkeen asevarusteluun moninkertaisesti. Myös tuhot ovat maailmansotaa paljon suuremmat.
        Otan raamatun perustuslaista parhaan lausunnon, johon työläiset voisivat yhtyä.
        Se on: "Älä tapa". Noudattaako kristillinen kapitalismi sille asetettua sääntöä.
        Parhaillaan Suomen, Ruotsin ja Norjan alueella alkaa naton suuri sotaharjoitus. Monen vanhainkodin ja sairaalan varat palavat taivaan tuuliin ja maamme joutuu maailmanpolitiikassa sotilaalliseksi kohteeksi.

        Kun väität "taivasoppisi" olevan teologian mukainen niin mitähän tutkintoja olet alalta suorittanut?

        Taivas jonne joidenkin mielestä menemme kun aika täällä loppuu on autuaiden paikka, siellä on vain autuaiden luokka jos käytämme sinun terminologiaasi.

        Kristillinen kapitalismi? Mitä hittoa se on?? Ei kapitalismia ole sidottu mihinkään uskontoon tai kristillisyyteen vaikka sitä kristityksi itseään väittävä henkilö harjoittaisikin. Talous ja uskonto ovat varsin eri asioita. Uskonnossa uskotaan ja taloudessa pyritään reaali tulokseen tämän maailman mitoissa.

        En tiedä minkä trollikoulun olet käynyt mutta kyllä uskonnon osalta käsityksesi on niin pielessä kuin kuvitella saattaa.

        Kuten taisin jo aiemmin ehdottaa, niitä varmaan löytyy kirjekursseja Raamatusta ja uskonnoista, suosittelen suorittamaan ainakin 3 kurssia jotta saat hieman käsitystä siitä miten sillä syrjällä ihmiset ajattelevat. Nyt nuo sinun esityksesi ovat todella surkeita.


    • SATAMAPALVELUMESTARIT000

      ROTARIKOULUMESTARIT000
      22.5.2017 15:51
      Extyökkäri kirjoitti:
      Totuushan on se, että työ on kauppatavaraa kuten perunat, omenat ja näkkäri. Jokainen saa ostaa haluamaansa laatua haluamansa näköisenä. Työntekijä on näytettävä vielä työssä ollessaankin haluttavalta jotta hän säilyttää hommansa.

      Aina tietysti voi hakea sokean työnantajan jolloin ei ole niin väliä sillä miltä työn jälki näyttää.

      Järkikin sen sanoo, työpaikka ei ole sosiaalitoimista vaan paikka jossa jokainen tekee tulosta! Sitähän te komuloiset ette halua ymmärtää koska se ei sovi teille mutta se on ainoa tie hyvinvointiin!
      Näytä lisää
      HEI!
      On nyt hyvä huomata Arvoisa Extyökkäri se asia, että TYÖ ei ole tavaraa vaan TYÖVOIMA. Nyt sitten se asia, että minkä me näemme Kauppakuvioissa, niin on Työvoimatavaran käytön tulos. Mitähän nyt TYÖ sitten voisi olla, kun ME toteamme sen asian olevan totta, että jos TYÖ ei ole tavaraa siis Kulutushyödyke, niin kuitenkin TYÖVOIMA on tavaraa siis Työn Tekijän Ammatti- ja Tietotaito. Voimmehan nyt todeta vielä sen kuvion olevan ilmeisesti myös totta, että Te Arvoisa Extyökkäri ette tiedä sitä, että mitä tarkoittaa MIKROTEORIA ja MAKROTEORIA sekä EKONOMETRIA. Nyt sitten Teille Arvoisat Porvarit ja Toverit Talous- ja Yhteiskuntatieteet sekä KOULUFILOSOFIA ovat Teidän mielestänne puhdasta sitä itseään siis ilmeisesti sekosekokuviota.

      • Kuten tuolla toisaalla jo taisin sinulle vastata niin työvoima ei voi olla kauppatavaraa koska se johtaisi orjuuteen. Sen sijaan työtä voi meistä jokainen myydä sopimallaan hinnalla olematta itse kuitenkaan kaupan!

        En oikein ymmärrä sinun ihmiskauppaideaasi, onhan meillä jokaisella vapaus valita aikamme myymistä työn tekoon mutta, että itsensä?

        Tuon mikro ja makroteoriankin olen sinulle selvittänyt jo useampaan kertaan, et vaan näytä oppivan vaan jankutat samoja komuvirsiä edelleen!


      • ROTARIKOULUMESTARIT000

        HEI!
        Nyt voimme sanoa sen, että TYÖVOIMA ja TYÖLÄINEN ovat täysin eri asioita, sillä TYÖVOIMA tarkoittaa sitä ammatti- ja tietotaitoa, joka Työn Sankarilla eli Työläisellä on. Nyt sitten ORJUUS ja ORJA tarkoittaa sitä asiaa, että Työläinen Henkilönä myydään jollekin jotenkin samaan tapaan kuin esimerkiksi myydään erilaisia työntekovälineitä kuten lapiot, kauhat, sahat ja vastaavat. Me voimme nyt kysyä myös sitä, että miten todella meidän pitäisi määritellä sana TYÖ. Nyt me voimme kai todeta sen asian, että TYÖ on Työvoimatavaran käyttöä tehtaissa tai vastaavissa paikoissa.
        PS Kun nyt Te Paroni Extyökkäri irvistelitte MIKROTEORIA ja MAKROTEORIA sekä EKONOMETRIA rs:stä, niin voimme kai todeta sen, että TE ette ole Yliopistotasolla opiskullut sellaisia oppiaineita kuin SOSIOLOGIA, FILOSOFIA ja TALOUSSOSIOLOGIA eli TALOUSTIEDE rs:ää. Minä ainakin ihmettelen vielä sitä asiaa, että miksi Te Porvarit ja Toverit halveksitte voimallisesti sellaisia asioita kuin TIEDE ja FILOSOFIA. Mitä Te Toverit ja Porvarit ehkä haluatte vastata erään Katunarrin ja Kulkurin uteluihin, niin MITÄ todella?


      • Työläinen on sama kuin työvoima sillä se työvoima muodostuu työläisistä, se työvoima ei ole mikään kuvitteellinen, abstraktinen käsite!

        Jos myyt työläisen olet ihmiskauppias/orjakauppias! Jos myyt työtä olet työläinen, osa saatavilla olevaa työvoimaa!!

        Paljonko se sinun mikro ja makroteoriasi on tuonut hynää lompakkoosi? Veikkaan ettei tippaakaan joten omat teoriani ovat yhtä hyviä kuin sinunkin.

        Teoriathan ovat niitä varten joilla ei ole työälyä ja pitää silti keikistellä. Käytännön ratkaisut ovat paljon arvokkaampia ja niihin kannattaakin keskittyä!


      • SATAMAKOULUMESTARIT007

        HEI! Kyllä TYÖVOIMA ja TYÖLÄINEN ovat ainakin jonkinlaisessa riippuvuussuhteessa, mutta kuitenkin pitää eroittaa nämä edellä mainitut käsitteet toinen toisestaan, sillä TYÖVOIMA tarkoittaa sitä ammatti- ja tietotaitoa, joka TYÖLÄINEN rs:llä on, kun taas TYÖLÄINEN on HENKILÖ siis IHMINEN tai vastaavaa. Nyt sitten ORJA on ihan samanlainen asia kuin ovat Auto, LAPIO, KUORMA-AUTO tai vastaavat siis vain ja ainoastaan ESINE. Me voimme kai todeta sen, että TYÖ on myös se toimi tai tehtävä, joka ihmisellä tai vastaavalla on kohteenaan, silloin kun HÄN työläinen Ahertaa.


        Nyt pitää muistaa myös se asia, että VAISTO, TAHTO ja TUNNE on varmasti täysin eri asia kuin TIEDE ja FILOSOFIA sekä vielä siis LOGIIKKA ja REALISMUS.


        Nyt Te Paroni Extyökkäri kirjoititte seuraavasti: "Jos myyt työläisen olet ihmiskauppias/orjakauppias! Jos myyt työtä olet työläinen, osa saatavilla olevaa työvoimaa!!"


        Me voimme myös kysyä jotain sellaista, että mitä todella Arvoisat Toverit ja Porvarit kuten Te Johtaja Extyökäri tarkoitatte silloin, kun tarinoitte siten, että jos myyt työläisen, niin olet ihmiskauppias/orjakauppias. Me voimme nyt kysyä myös jotain sellaista, että onko se sama vai eri asia, kun sanotaan, että me myymme Työläisen tai jos myymme työtä. Niin mitä me myymme, jos mymme todella työläisen tai jos me myymme työtä, niin mitä todellakin?


        TYÖ on todellakin se toimi, jota työläinen harjoittaa sillä tietotaidolla, josta me voimme käyttää käsitettä AMMATTI- ja TIETOTAITO. Mitä nyt tekee sellainen henkilö, joka omasta mielestään on TYÖLÄINEN, mutta häneltä puuttuu sellainen ilmentymä kuin AMMATTI- ja TIETOTAITO? Niin voiko nyt sellainen työläinen tehdä sellaista asiaa ja kuviota kuin TYÖ, jos häneltä puuttuu AMMATTI- ja TIETOTAITO? Mitä nyt Te arvoisat toverit ja porvarit todellakin haluatte sanoa erään katunarrin ja kulkurin uteluihin?


      • SATAMAKOULUMESTARIT007 kirjoitti:

        HEI! Kyllä TYÖVOIMA ja TYÖLÄINEN ovat ainakin jonkinlaisessa riippuvuussuhteessa, mutta kuitenkin pitää eroittaa nämä edellä mainitut käsitteet toinen toisestaan, sillä TYÖVOIMA tarkoittaa sitä ammatti- ja tietotaitoa, joka TYÖLÄINEN rs:llä on, kun taas TYÖLÄINEN on HENKILÖ siis IHMINEN tai vastaavaa. Nyt sitten ORJA on ihan samanlainen asia kuin ovat Auto, LAPIO, KUORMA-AUTO tai vastaavat siis vain ja ainoastaan ESINE. Me voimme kai todeta sen, että TYÖ on myös se toimi tai tehtävä, joka ihmisellä tai vastaavalla on kohteenaan, silloin kun HÄN työläinen Ahertaa.


        Nyt pitää muistaa myös se asia, että VAISTO, TAHTO ja TUNNE on varmasti täysin eri asia kuin TIEDE ja FILOSOFIA sekä vielä siis LOGIIKKA ja REALISMUS.


        Nyt Te Paroni Extyökkäri kirjoititte seuraavasti: "Jos myyt työläisen olet ihmiskauppias/orjakauppias! Jos myyt työtä olet työläinen, osa saatavilla olevaa työvoimaa!!"


        Me voimme myös kysyä jotain sellaista, että mitä todella Arvoisat Toverit ja Porvarit kuten Te Johtaja Extyökäri tarkoitatte silloin, kun tarinoitte siten, että jos myyt työläisen, niin olet ihmiskauppias/orjakauppias. Me voimme nyt kysyä myös jotain sellaista, että onko se sama vai eri asia, kun sanotaan, että me myymme Työläisen tai jos myymme työtä. Niin mitä me myymme, jos mymme todella työläisen tai jos me myymme työtä, niin mitä todellakin?


        TYÖ on todellakin se toimi, jota työläinen harjoittaa sillä tietotaidolla, josta me voimme käyttää käsitettä AMMATTI- ja TIETOTAITO. Mitä nyt tekee sellainen henkilö, joka omasta mielestään on TYÖLÄINEN, mutta häneltä puuttuu sellainen ilmentymä kuin AMMATTI- ja TIETOTAITO? Niin voiko nyt sellainen työläinen tehdä sellaista asiaa ja kuviota kuin TYÖ, jos häneltä puuttuu AMMATTI- ja TIETOTAITO? Mitä nyt Te arvoisat toverit ja porvarit todellakin haluatte sanoa erään katunarrin ja kulkurin uteluihin?

        Työvoimalla tarkoitetaan arvoisa mikä vaan mestari sitä joukkoa työläisiä josta voimme valita ne joita tarvitsemme, se voi olla 1 tai 5 tai jotain muuta sen mukaan mikä tarve yrityksellä on.

        Ammattitaito taas ei ole synonyymi työvoimalle kuten taidat esittää. Jos joku marxilainen epistola niin väittää niin revi se vessapaperiksi koska silloin sekin on hyötykäytössä!

        Orja ei ole sama kuin lapio tai auto vaan orjakin on ihminen, jos sinä myyt ihmisiä niin jonkin sortin orjia ne nähtävästi ovat!

        Työläisiä ei siis voi myydä vaikka minut tosin on osana toimivaa yritystä myyty kahteenkin kertaan mutta orjaksi en joutunut vaan jatkoin vanhana työntekijänä. Kauppakirjoja ei siis tehty minusta vaan oli ainoastaan sovittu jotta saan jatkaa kuten ennenkin.

        Työläinen siis myy työtään johon työhön hän käyttää ammatti ja muita taitojaan saadakseen paremman tuloksen ja ollen siten vahvemmalla pohjalla jatkoa suunniteltaessa.


    • RAUNIOKOULUMESTARIT000

      RAUNIOKOULUMESTARIT000
      23.5.2017 16:29
      UUSI
      Nyt on hyvä huomata ja myös kysyä sitä, että jos Me SUOMI-valtion Työn Sankarit haluamme toimia siten kuin esimerkiksi PS-nuoret pitävät oikeana, niin ainakin HYVÄ KYSYMYS on se, että miten suhtautuvat meihin tällöin muut TELLUS-planeetan Kanssaeläjät.

      Voimmeko me SUOMI-valtion asukkaat toimia täysin siis korostan käysin siten kuin me pidämme omalta kannaltamme oikeana ja hyvänä vai voimmeko me olettaa jotain sellaista, että Kanssaeläjät vastaavat siten kuin huudetaan?

      Nyt ainakin minusta pitää muistaa myös se, että jos esimerkiksi me palautamme MARKKA-rahan ja samalla hylkäämme EURO-rahan, jotta me voisimme käyttää raha- valuuttapolitiikkaa täysin hyväksemme, niin HYVÄ KYSYMYS on nyt se, että voisimmeko me tällöin esimerkiksi devalvoida haluamallamme tavalla. Jos nyt sanon siten, että jos SUOMI-valtio devalvoi oman valuuttansa, niin uskallan väittää siten, että jos kanssaeläjät uskovat ja toteavat myös sen, että SUOMI-valtion Devalvaatio on meille Naapurivaltioille ja vastaaville erittäin paha ja vahingollinen asia, niin olen varma siitä, että kovat karut vastaiskut alkavat jopa devalvaatiokierre.

      Nyt sitten kysyisin myös Persunuorilta sitä asiaa, että miten todella Te uskoisitte TELLUS-planeetan kanssaeläjien ja vastavien toimivan, jos HE ovat sitä mieltä, että SUOMI-valtion toimenpiteet ovat heidän kannaltaan arvioiden erittäin vahingollisia. Voimme kai nyt todeta vielä sen, että Kaupparajoitteet ovat varmasti miedoimmasta päästä, mikä todella voisi SUOMI-valtiota odottaa. Niin ja voi nyt myös tulla erilaisia matkustusrajoitteita ja vastaavaa kuritoimintaa sekä SUOMI-valtio tuomittaisiin samalla kansainvälisesti HYLKIÖVALTIO rs:n asemaan ja Te PERSUT suorastaan Hylkiösakkiin kuuluviksi.
      TykkääNäytä lisää reaktioita · Vastaa · Hetki sitten

    • OPISTOPALVELUMESTARIT007

      Extyökkäri kirjoittaa: "Työvoimalla tarkoitetaan arvoisa mikä vaan mestari sitä joukkoa työläisiä josta voimme valita ne joita tarvitsemme, se voi olla 1 tai 5 tai jotain muuta sen mukaan mikä tarve yrityksellä on. "
      Nyt kysyisin sitä asiaa, että ettekö Te Arvoisa Extyökkäri halua myöntää sitä, että on sellainen Henkilöryhmä olemassa kuin TYÖLÄISET ja että tällä Työläisryhmällä on erilaista Ammatti- ja Tietotaitoja, joita Omistajat ja Yritykset ovat valmiita ostamaan, joten voimme kai todeta sen asian olevan totta, että Työläistä Henkilönä ei osteta vaan oikeus käyttää hänen ammatti- ja tietotaitoaan ytityksen hyväksi

      Extyökkäri kirjoittaa: "Ammattitaito taas ei ole synonyymi työvoimalle kuten taidat esittää. Jos joku marxilainen epistola niin väittää niin revi se vessapaperiksi, koska silloin sekin on hyötykäytössä!"
      Miksi nyt Henkilön eli Työläisen Ammattitaito ja Tietovaranto ei voisi kuulua Työvoima rs:ään, niin MIKSI todella? Miksi Teille Hyvät Yrittäjäsankarit on niin tavattoman vaikea asia hyväksy se Taloustieteen ja Sosiologian perusväite, että TYÖ on vain ja ainoastaan Työvoimatavaran käyttöä Tuotantotoiminnassa? Mitä Teidän Yrittäjäsankarit mielestänne voisivat tarkoittaa seuraavat sanat: TYÖ, TYÖVOIMA, AMMATTI- ja TIETOTAITO, TYÖLÄINEN sekä Vastaavat

      Extyökkäri kirjoittaa: "Orja ei ole sama kuin lapio tai auto vaan orjakin on ihminen, jos sinä myyt ihmisiä niin jonkin sortin orjia ne nähtävästi ovat!"

      Eivät Eläimet ja Ihmiset ole lapioita tai vastaavia, mutta kuitenkin Taloustiedemielessä molemmat kuuluvat ryhmään YKSITYISOMAISUUS ja vielä siten, että näitä sellainen Henkilö kuin esimerkiksi Paroni Extyökkäri voi todella omistaa ja myydä markkinoilla kuten esimerkiksi sellaisessa ympäristössä kuin "Karjamarkkinat rs:n" kuvioissa. Mehän voimme nyt todeta vieä sen, että YKSITYISOMAISUUS rs:ään voi todellakin kuulua monenlaista Kuviokellunta rs:ää Arvoisat Porvarit ja vastaavat. Me voimme myös kysyä sitä asiaa, että onko nyt Suomessa oleva Ilmaistyön käyttö yrityksissä Orjatyötä lähellä olevaa toimintaa vai jotain tätä kuitenkin hyvin paljon muistuttavaa liiketoimintaa.

    • paavo_uskonnoton

      "Taivas jonne joidenkin mielestä menemme kun aika täällä loppuu on autuaiden paikka, siellä on vain autuaiden luokka jos käytämme sinun terminologiaasi."

      Te Extyökkäri toistatte ykkösvariaatiota. Kristillisen taivaan ykkösosastoon pääsee etuoikeutetut ja kakkososastolle rupusakki.
      Asia on täsmälleen sama mitä Rytin hallitus teki Itä-Karjalassa 1941-1944. Se järjesti suomensukuiset vapaaksi Suomen hallinnon lakeja noudattamaan mutta muiden kansallisuuksien jäsenet keskitysleiriin. Sekä suomalainen luterilainen ja ortodoksinen papisto siunasivat sen raamatun opilla.
      Rotusorto toimii saksalaisen kristillisen fasismin toimien mukaisesti.

      "Kristillinen kapitalismi? Mitä hittoa se on?? Ei kapitalismia ole sidottu mihinkään uskontoon tai kristillisyyteen vaikka sitä kristityksi itseään väittävä henkilö harjoittaisikin. Talous ja uskonto ovat varsin eri asioita. "

      Talous ja uskonto ovat saman asian erilaisia puolia mutta vahvasti avioliitossa keskenään.
      Jeesus siunasi papistona kristinuskon nimissä lännen kristillisten valtioiden luoman siirtomaajärjestelmän. Se kesti lähes 500 vuotta, synnytti ennennäkemättömän henkiorjuuden kapitalismin synnytystuskissa. Se synnytti myös Euroopan rikkaudet. Eurooppa on valtavasti velkaa siirtomaille niiden rosvouksesta. Pahimmillaan siirtomaajärjestelmän piirissä oli 80 % maailman väestöstä. Eurooppalainen ihmiskäsitys on noussut omalaatuiselta pohjalta ja se on valkoisen kristillisen miehen henkisenä taakkana vieläkin. Siirtomaa-armeijoiden aseitakin tärkeämpi sotaväline oli kristillinen papisto, joka saarnasi alistetuille hyvää osaa kuoleman jälkeen ja siten alistumista orjan asemaan ja olemaan kuuliainen kristinuskoiselle siirtomaaisännälle.

      Tärkeimpiä siirtomaaisäntiä olivat: Englanti, Ranska, Hollanti, Belgia, Portugali, Espanja, Saksa. Näissä maissa kristinusko vallitsi ja vallitsee vieläkin suvereenina uskontona ja raamattu oli ja on valtiopolitiikan olennainen osa. Siirtomaaisäntiä yhdistää merkittävä seikka. Ne ovat tärkeimpiä valtioita myös lännen sotaliitossa natossa. Ne järjestävät uuskolonisaatiota vieläkin vapaakaupan avulla, nostaen ja suistaen hallituksia etujensa mukaisesti.

      Hiukan jakoa maanpäällisestä taivaasta.
      Orjanomistajaluokka - Orjien suurilukuinen luokka.
      Kapitalistiluokka - Työväenluokka.
      Kansojen riistolla edistyneet valtiot - Kehitysmaat.
      Ammattiliittojen kieltäjät - Ammattiliittojen jäsenet.

      • Nyt menee aika pitkälle pravdan puolelle!

        Missä Jeesus on siunannut mitään siirtomaita? Papisto voi siunata vain omassa nimessään ei kenenkään muun. Ei ole edes Paavilla valtakirjaa taivaasta annettuna siunauksiin. Siunaus on todellisuudessa jotain muuta kuin siirtomaa isännyys tai sota.

        Kun nyt seuraat niitä entisiä siirtomaita ja maita jotka olivat asemassa joissa siirtomaat olivat aiemmin ennen siirtomaa kauttaan. Tulet huomaamaan että vaikka se siirtomaa bisnes olikin ehkä tuomittavaa joltain osin niin kuitenkin siitä tarttui niihin siirtomaihin se siemen jonka avulla ne nyt kilpailevat kanssamme ja aiheuttavat meillä palkkojen alenemaa koska samat työt joista ennen saimme satasen tehdään siellä kympillä. Kumpaa kuvittelet maailman suuren väestön ostavan sitä samaa satasella tehtynä vaiko kympillä?

        Samaa järjestelmäähän kommunismi on käyttänyt tosin Stalinin siunauksella kurmuuttaessaan naapureitaan eli lähisiirtomaita, maita joilla oli yhteistä rajaa Venäjän kanssa. Se se vasta oli kurjuutusta otetaan vaikkapa Ukrainan nälänhätä joka sinne aikoinaan tahallaan asetettiin varastamalla heidän ruokansa aseet kädessä koska he eivät halunneet kolhooseja vaan halusivat jatkaa omilla tiloillaan. Miljoonia ukrainalaisia kuoli siinäkin rytäkässä eli kommunismi alkoi siirtomaa kautensa heti kun sai valtaa ja sen alistus oli kovempaa mihin lännen siirtomaaisännät koskaan syyllistyivät.

        Maan päällä tuskin on taivasta muualla kuin kommunismissa joka lupasi luoda paratiisin mutta joku virhe siinä tuli kun paratiisi muuttui helvetiksi!

        Opettele sinä Paavo edes vuorisaarna ulkoa ja mieti mitä se sinulle opettaa. Siihen sisältyy pitkälti kristillisyyden olemus! Kirkkokunnat ovat eri asia ja ne ovat maallisia organisaatioita jotka vain käyttävät uskontoa hyväkseen. Silti käyn vanhoissa kirkoissa turistina koska ne kertovat aika paljon entisestä maailmasta.


    • RADIOKOULUMESTARIT

      METSÄKOULUMESTARIT000
      23.5.2017 23:06
      UUSI
      PUOLUEKOULUMESTARIT0000
      23.5.2017 23:03
      Extyökkäri kirjoitti:
      Me emme ole paroni vaan me olemme eläkeläinen tai työeläkeläinen!

      Me silti nyt vastaamme paronin puolesta koska hän on estynyt.

      Kun lähtee rahoittamaan kunnallisvaali tai eduskuntavaaliehdokasta niin jokainen tietysti valitsee sellaisen ehdokkaan jolla on itsensä suuntaisia ajatuksia. Silti ei voi vaatia toista äänestämään tai esittämään asiaa joka ei ole hänelle mieleen tai puolueelle jos asiat niin pitkälle menevät.

      Onko silti viisastakaan äänestää/valita ehdokasta jolla ei pennin hyrrää ole? Tuskinpa sillä rahastahan pitkälti on kyse niin kunnan kuin eduskunnankin asioissa ja jos ei osaa rahaa käyttää niin turhaa sellaista sinne on valita.

      Kuitenkin, jos porukka sinne haluaa rahattoman hanslankarin niin ei muuta kuin häntä äänestämään jos joku puolue on hänet hyväksynyt ehdokkaaksi tai jos on saatu aikaan valitsijamiesyhdistys.

      Minuun mainonta ei vaikuta vaaleissa eikä juuri muuallakaan, vaalimainosten suurin invaasiohan on vasta kun ennakkoäänestys on jo alkanut ja yleensä jos on mahdollista äänestän ensimmäisenä ennakkopäivänä joskin nyt kuntavaaleissa lipsahti toisen ennakkopäivän puolelle.

      Meillä on siis jokaisella yksi ääni riippumatta OP:n tai Nordean tiliotteen loppusummasta. Voimme halutessamme äänestää ketä hyvänsä kokoomuslaista tai kommunistia ja siltä väliltäkin ihan valintamme mukaan. Suomessa demokratia toimii varsin hyvin vastoin kuin entisessä Neuvostoliitossa!

      HEI!!
      Oletteko Te Arvoisat Toverit ja Porvarit kuulleet jotain sellaista kuten esimerkiksi sen tarinan, jossa väitetään kuviokelluntamuodossa, että sen lauluja laulat, jonka leipää syöt?

      Mitähän nyt edellä tarinoitu KYSYMYS voisi tarkoitaa, niin Mitä kaikkea todella? Minä olen iät ja ajat epäillyt aina sellaista Yrittäjänerot-yhteisön jäsentä, joka syö aina yrittäjäkaverin pöydässä. Mitähän nyt ALMUT rs voisi tarkoittaa esimerkiksi Kaupunki- ja Kuntasuunnittelussa?

      Ovatko sellaiset Natsikomut, jotka syövät Yrittäjäparonit rs:n pöydissä sellaisia KOMUT ja SOSSUT rs:n yhteisön jäsenkuntaa, jotka aina ja kaikkialla ajattelevat vain Työväenluokkayhteisön OMA ETU rs:ää vai ovatko nämä sellaisia Aaterypäs rs:n pohjalta arvioiden, että HE muistavat aina ja kaikkialla oman hyvinvointinsa maksajat? Mitä nyt Toverit ja Porvarit kuten esimerkiksi Extyökkäri tai S'partacus haluvat rakentavassa ja aatteellisessa hengessa tarinoida eräälle ehkä vähän hairahtaneelle Kulkurille ja Katunarrille?
      KommentoiIlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI
      IlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI
      Vastaa alkuperäiseen viestiin

      MATERIALISTINEN FILOSOFIA ja SOSIOLOGIA, MARXISMI
      ASEMAKOULUMESTARIT0000

    • paavo_uskonnoton

      "Opettele sinä Paavo edes vuorisaarna ulkoa ja mieti mitä se sinulle opettaa. "

      Opetan teitä, koska näköjään ette tunne edes omaa oppianne.
      Raamattu, Matteuksen evankeliumi 5- 6 luvut.

      Otan ne kohteet, joissa kristinusko säätää maallista paratiisia ja jotka olivat siirtomaiden alistamisen peruskiviä kristinuskon kautta.

      5:3. Tyhmyyden ylistys ja joka on tärkein vallanpitäjien hallintaväline. Tehän saarnaatte käsitystä jatkuvasti "loistyöläiset vastaan fiksut" jne.

      5:3. Tässä jakeessa kielletään solvaaminen ja parjaaminen ja valehtelu. Oletteko varma, ettette parjaa palstalla ketään tai mitään?
      Jae kertoo oikein hyvän inhimillisen käyttäytymissäännön. Sanoisin että parjauksenne takia ette pääse taivaaseen.

      5:21. Jakeessa toistetaan "älä tapa" ja joka sopii työväenliikkeelle kuin nakutettu. Te hyväksytte suomalaisten tekemät suuret joukkomurhat 1918 ja natsiliiton sodissa. Taivaspaikka on tiukilla. Murhan hyväkyminenkään ei tule kysymykseen.

      5:44. Rakasta ja kunnioita toista mieltä olevia, jopa vihollista. Te olette pahin rääpijä palstalla eikä siinä kaikki. Parjaatte valehtemalla asioita toisten päälle. Unohdatte että heikommatkin toisenlaiseksi suuntautuneet ovat ihmisiä.

      6:19, 24. Te hyväksytte rahan perässä juoksijat, rikkaat oligarkit kun kohdat sen kieltävät.

      Vuorisaarna sellaisena luettuna oli siirtomaaisäntien, orjanomistajien antiikissa ja kapitalismin alkuaikoina, erittäin ovela oppi sorrettujen henkiseksi alistamiseksi. Hyväksykää omistajien pahat teot niin saatte palkan kuoltuanne.
      Tiedämme että Afrikassa tapahtui voimakkaat itsenäisyyssodat 1945 - 1990. Teidän mielestänne afrikkalaiset lienevät konnia kun isäntien kielloista huolimatta vaativat itsenäisyyttä eikä heillä muuta mahdollisuutta ollut kuin sissisota.
      Muistakaa Extyökkäri lopettaa valehtelu ja parjaaminen - jos jatkatte taivaspaikka menee ohi suun!!!

    • paavo_uskonnoton

      Euroopassa nouseva kapitalismi kuljetti Afrikasta orjiksi otettuja Hollannin ja Belgian satamien kautta. Orjakauppa tuotti Yhdysvalloissa hirmuiset luvut. Pahimmillaan USA:ssa on arvioitu olleen n. 8 miljoonaa afrikkalaista orjaa ennen orjuuden kieltämistä. Senkin jälkeen natsilainen rotuerottelupolitiikka vallitsi 1970 luvulle saakka. Nykyisin orjuuden kaltaisessa asemassa USA:ssa on yli 10 kiljoonaa latinalaisen Amerikan maahanmuuttanutta.
      Orjuus perusteltiin kristillisellä raamatulla. Paavalin kirjeissä on lausunto "palauta karannut orja isännälleen" ja "alistu kulloisellekin esivallalle". Orjuuden hyävksymisen teoriaa ei saa raamatusta kulumallakaan pois.

      Eurooppaan muodostuu kaiken aikaa kirjattomien ja muuten rupuköyhien halpatyövoimaluokka kovalla vauhdilla. Extyökkärien loiseläjäluokka kasvaa valtoimenaan. Marx nimitti ryysyköyhälistöä paarialuokaksi. Väestön osa ilman keskimääräistä sivistystä ja toimeentulo kutakuinkin kerjäämisen asteella.
      Arabimaissa puolestaan työskentelee miljoonia Aasian köyhien maiden kansalaisia orjuutta vastaavissa olosuhteissa. Trumpin USA avustaa saudeja aseilla, jotka ovat oligarkkieliitin turvana orjien kapinointia varten.
      Raamattu sallii edelleen orjuuden ja hyväksyy orjien kapinoiden veriset kukistamiset. Näinhän kristillinen papisto siunasi valkoisten joukkomurhat punaisia kohtaan 1918

    • PUUTARHAKOULUMESTARIT000

      RAUNIOKOULUMESTARIT007
      25.5.2017 18:03
      Partacus kirjoitti:
      Yksi pieni virhe voi johtaa suuriin vääriin johtopäätöksiin.
      Lenin toi jotain uutta marxilausuuteen. Hän oli teoreetikko.
      Stalin tunsi hyvin vaivaisesti marxilaisuutta eikä tuonut teoreettisesti mitään uutta. Stalinia voi luonnehtia käytännön poliitikoksi. Stalinin asettaminen teoreetitikoksi, kuten esim Extyökkäri ja suojeluskuntahenkiset vääristelijät tekevät, johtaa hyllyvalle suolle. Marxilaisuus muuttuu joksikin sellaiseksi mitä se ei ole.
      Stalinin aikaisia tapahtumia Neuvostoliitossa tulee analysoida marxilaisesti ja silloin ristiriita marxilaisuuden ja Stalinin välillä tulee selvästi esiin.

      Tieteen viimeinen sana todellisuuden luonteesta on aika-avaruus materiaoliot itseliikunnan tilassa. Ts. materia ei tarvitse itsensä ulkopuolisia syitä liikkeen synnyttäjäksi. Tajunnassa materia ajattelee itseään.
      Idealismin filosofiassa henki (Jumala/ maailmanhenki tms) ajattelee ja luo materiaa. Materialismi ei oleta materian ulkopuolella olevan aineettomia henkiä, Todellisuuskäsitys on monistinen; aika-avaruus koostuu materiaolioista. Henkinen on materian ominaisuus. Materialla voi olla miljoonia ominaisuuksia ja joista tunnemme vasta murto-osan.
      Aika-avaruutta ei kukaan ole luonut eikä sitä voi hävittää. Materia esiintyy syntyvinä ja kuolevina olioina. Luonnonvalinta loi elottomasta materiasta elollisia olioita.

      Tämä näkemys oli jo Engelsillä "Luonnon dialektiikassa soveltuvin osin. Teesi ei ole kiveen hakattu kuten raamatun käskyt. Jos muuta ilmaantuu, pysytään kosmologian toteamuksissa.

      Lisäys!!
      Te Toveri S'partacus kirjoititte seuraavasti: "Yksi pieni virhe voi johtaa suuriin vääriin johtopäätöksiin. Lenin toi jotain uutta marxilaisuuteen. Hän oli teoreetikko."

      Me voimme nyt kysyä sitä asiaa, että mitä uutta ja hienoa todellakin V. Lenin toi Kommunistinen Työläisliike rs:ään. Olemme kai nyt samaa mieltä siitä asiasta, että V. Lenin ei tuonut ainakaan mitään sellaista uutta ja rakentavaa, joka sopisi loogisesti ja realistisesti Materialistinen Filosofia LD rs:ään.

      Te Toveri S'partacus varmaankin haluatte tietää sen, että miksi todella Katunarri ja Kulkuri sekä ilmeisesti kaikki Vastaavat ovat tulleet siihen tulokseen, että LENINISMUS ja V. Lenin Filosofia- ja Sosiologia rs:n osalta edustaa takuuvarmasti sekoilua siis täysin höpöhöpöjuttuja.

      Nyt sitten LENINISMUS rs pohjautuu lausepuun peruslauseen osalta HENKI-KÄSITE sekä N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Laatuavaruus rs:ään siitä syystä, koska Te Leninistit haluatte nyt painottaa sitä asiaa, että Teidän niin sanottu Leniniläinen MARXISMUS rs perustuu SUHTEELLISUUSTEORIA ja AIKA-AVARUUS rs:ään sekä vielä Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geometria rs:ään. Niin ja nyt sitten taas Realistinen ja Looginen siis Oikeaoppinen MARXISMUS pohjautuu Luonnon Dialektiikka eli DIALECTICA NATURALIS LD DN rs:n lausepuun peruslauseeseen A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus rs:ään.

      Kehottaisin nyt todellakin Teitä Toveri S'partacus lukemaan vielä kerran läpi Friedrich Engels Luonnon Dialektiikka -kirjan ja sekä vielä erikoisesti sen kohdan, jossa FE arvostelee oikein voimalla Teidän Leninistien Suhteellisuusteoria ja Aika-Avaruus rs:n takana olevaa Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geometria rs:ää.

      Miksi nyt Te Teräsmiehet ja Leninistit haluatte työntää kehiin joka käänteessä Suhteellisuusteoria ja AIKA-AVARUUS rs:n? Voin sanoa sen, että Suhteellisuusteoria ja Aika-Avaruus sekä samalla myös MONETARISMUS ja Uusklassinen Talousoppi rs:t ovat sellaisia kehitelmiä Filosofia-mielessä, että ei ole ollenkaan vaikeata löytää näistä edellä mainituista Teoriakehitelmistä sellaisia Malleja ja Kaavoja, jotka jo heti kättelyssä romahtavat täysin siis todella täysin Logiikka- ja Realismitesteissä Arvoisat Teräsmiehet ja Leninistit.

      KommentoiIlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI

    • Partacus

      Laiskuuttani otan aloituksesta "Engelsin luonnon dialektiikka" oman siteeraukseni. Vastaan MESTARILLE filosofiasta ensin ja Leninistä myöhemmin.

      #Engels kertoo:
      "Herra Zöllner on tunnetusti jo vuosikausia työskennellyt voimaperäisesti avaruuden neljännen ulottuvuuden parissa ja havainnut, että monet asiat, jotka ovat mahdottomia kolmiulotteisessa avaruudessa, ovat neliulotteisessa avaruudessa itsestään ymmärrettäviä"

      - Engels ja tiede ovat jo silloin hyväksyneet teesin neliulotteisesta avaruudesta, joista yksi on aika. Engels alkaa lyödä Zöllnerin metafysiikka alas eikä suinkaan aika-avaruutta kuten MESTARIMME väittää (valehtelee).
      Vastaan MESTARILLE filosofiasta ensin.

      Engels jatkaa Zöllnerin houreista:
      "Niinpä tässä viimeksi mainitussa avaruudessa voidaan kääntää metallipallo nurin kuin käsine tekemättä siihen lovea, samoin tehdä solmu kummaltakin puolelta loputtoman tai molemmista päistä kiinnitettyyn lankaan, voidaan myös kytkeä toisiinsa kaksi suljettua rengasta avaamatta kumpaakaan ja tehdä monia muita samanlaisia temppuja. Henkien maailmasta tulleiden uusimpien voitonriemuisten ilmoitusten mukaan Zöllner olisi nyt kääntynyt yhden tai useamman meedion puoleen saadakseen heidän avullaan selville lähemmät tiedot neljännen ulottuvuuden sijainnista.

      - Zöllnerin aatokset tiedettäkö? Engels lyö ja lujaa Zöllneriä päivänselvien houreiden esittämisestä.
      Perusasia ajasta; Aika ei muuta lainkaan kolmiulotteista eli materiaalista avaruutta. Aika mittaa tapahtumien peräkkäisyyttä. Materiaaliset ilmiöt tapahtuvat ajassa. Einstein ja muutkin esittävät ajan paradokseja. Ne on tosiasiassa liikkeen paradokseja. Tietyssä liikkeen tilassa tapahtuu tiettyjä asioita.
      Zöllnerkin varmaan tajusi sen, en tosin tiedä tarkkaan, mutta liittäessään ajan avaruuteen Zöllner olettaa liikkeen muotojen muuttuvan mielivaltaiseksi. Silmänkääntötemppu on ilmeinen. Kun liikettä ryhdytään tutkimaan kellon kanssa alkaisi tapahtua kummia. Zöllner käytännössä tuo henkimaailman reaalisen maailman ominaisuudeksi, puolustaa uskonnoissa esitettyjä 'ihmetekoja' ja suorastaan sirkustaikurien temppuja yhteytenä "Suureen Aikahenkeen".

      Zöllner ei ole filosofi lainkaan. Hänen oppi on verrattavissa nykyaikaiseen uskonnolliseen puoskarioppiin kreationismiin."#

      Koska Zöllner oli henkiä aikaan sijoittava puoskari, siksi Engles arvosteli hänet maan rakoon. Zöllner ei ollut 1 800 luvulla ainoa idealistifilosofi, joka sijoitti henkimaailmaa aikaulottuvuuteen. Kun jumalaa ei löytynyt materian seasta sitä yritettiin etsiä ajasta. Tosin sekään etsintä ei ole enää muodissa.

    • Partacus
    • ETSIVÄPALVELUMESTARIT007

      HEI!
      Onko Teillä Toveri S'partacus muita kirjoja käytössänne kuin STALININ KOOTUT tai Vastaavat? Nyt ilmeisesti STALININ KOOTUT -kirjasarjassa ovat mukana myös V.I.Lenin rs:n kirjoittamiksi sanotut teossarjat. Miksi Te ette kerro sitä asiaa, että ilmeisesti Teidän Toveri S'partacus lainauksenne on FE Luonnon Dialektiikka -kirjasta ja vielä kohdasta LUONNONTUTKIMUS HENKIMAAILMASSA?

      "#Engels kertoo:
      "Herra Zöllner on tunnetusti jo vuosikausia työskennellyt voimaperäisesti avaruuden neljännen ulottuvuuden parissa ja havainnut, että monet asiat, jotka ovat mahdottomia kolmiulotteisessa avaruudessa, ovat neliulotteisessa avaruudessa itsestään ymmärrettäviä".

      Nyt Eräs Katunarri ja Kulkuri tarinoi seuraavasti: "Nyt kehottaisin Teitä Toveri S'partacus lukemaan vielä kerran läpi kirja nimeltään FE Luonnon Dialektiikka ja erikoisesti tässä kirjassa kohdan LUONNONTUTKIMUS HENKIMAAILMASSA. Nyt sitten FE jo 1800-luvulla totesi sen, että Materialistinen Filosofia LD on varmasti täysin eri asia kuin 1900-luvun Leninistien HENKITIEDE eli Neliulotteinen Geometria ja Vastaavat Kehitelmät."

    • Hildur.Lapuanos

      Kysymyksen osoite lienee väärä ? Yleinen palsta ei anna vastausta varsinkin kun itse kysyy ja itse vastaa. Noin päätteli se entinen mummokin kun väitti ettei noin menetellen tule jälkipuheita.
      Niin mikäs tuossa sekamelskassa oli se kysymys ? se on kai löydettävissä v_liiton metodilla joka on Copy/Paste.

      "Nyt kysyisin sitä, että mitä kaikkea muuta kuin Kommunismi rs:ää tarkoittaa SYNTI Teidän Puoluemestarit mielestänne. "

      Kysymykseen voi kai vastata ainoa oikea Marxis-Leninistinen filosofi ja teoreetikko Andersson joko nuorempi tai vanhempi. He tietänevät miltä sivulta tuo laajasta teoskokonaisuudesta löytyy ja sitten ei muuta kuin tuo C/P menettely.

    • Partacus

      Professori Zöllner saattoi olla alansa tiedemies mutta ryhtyessään filosofiksi hän sortui alkeelliseen henkien manaamiseen. Marxismi(-leninismi) kiistää henkien olemassaolon. Jos ne jossain ovat ne ovat henkilön päänupissa miellekuvana ja jotka tulevat satukirjoissa esiin tonttuina, aaveina yms..
      Todellisuus on materialismissa monistinen käsite. Olemassa on vain ajassa ja avaruudessa ikuisesti liikkuvaa materiaa. Luonnonvalinta voi synnyttää materiaolion, jolla on ajattekyky. Ympärillä oleva todellisuus heijastuu aivoihin mielteinä ja kuvina ja joka heijastuu takaisin luontoon työn avulla sen muokkaamisena. Todellisuus ei aina heijastu oikein (esim. auringon ja maan kierosuhde) ja se mahdollistaa idealismin filosofiset käsitykset, jossa henki luo materiaa kun materialismissa käsitetään niin, että henkiset ominaisuudet ovat materian tuote. Täytyy olla ensin materiaolio, jotta voi olla henkisiä toimintoja. Täten mm. uskonnolliset teesit että henki loi materian ja ylläpitää sen toimintoja se johtaa tieteen ja tutkimuksen suolle.
      Tieteessä on päästy zöllnereistä yli. Meediot ja spiritualistit rahastavat omalla areenallaan mutta tiede tutkii todellisuutta sellaisena kuin se on.

      MESTARI on pahalaatuinen konna väittäessään Engelsin hyväksyvän henkiuskomuksen sisältyvän materialismiin. Engels käyttää Zöllneriä esimerkkinä siitä kuinka erilaiset idealistiset suuntaukset päätyvät loppupeleissä erilaisten jumaluuksien taakse ja jotka pyörittäisivät aika-avaruutta.

      Lähde. Engels: "Luonnon dialektiikka"

    • OPISTOPALVELUMESTARIT007

      HEI!!
      Voimme kai todeta sen asian, että Katunarri ja Kulkuri ei väitä yhtään mitään sellaisista Karl Marx Lodge eli LOOSI rs:n Tutkijoista ja Filosofeista kuin Karl Marx ja Friedrich Engels, kun taas Hän Kulkuri ja Katunarri väittää kirkkain otsin siten, että KYLLÄ todellakin V.I.Lenin ja Professori Zöllner sekä Josif Stalin olivat ja ovat Henkitietäjiä siis jotain muuta kuin Materialistinen Filosofia LD rs:n tukijoita ja kannattajia. Olisiko nyt Toveri S'partacus liikaa pyydetty se asia, että TE tekisitte selvän eron TIEDE-TIETO ja USKONTO rs:n välillä?


      Onko sellainen sekoilu ja Epätiede kuin LENINISMUS ja STALINISMUS mitään muuta kuin sellaisten NATSIKOMUT ja NATSISOSSUT rs:n täydellistä pahansuopaisuutta, jotka haluavat kusettaa ja tuhota erittäin kovalla tavalla Oikeaoppisen Kommunismus ja Sozialismus rs:n takana olevan Marxilainen REVISIONISMUS LD rs:n ja samalla viritellä tilalle HENKIMAAILMA rs:n teoriakehikot kuten SUHTEELLISUUSTEORIA ja AIKA-AVARUUS rs:n? Tehän Toveri S'partacus ilmeisesti tiedätte sen, että vain ja ainoastaan sellainen Teoria, Malli- ja Kaavakehikko voi olla osana Materialistinen Filosofia LD rs:ssä, jonka lausepuun peruslause on sama kuin Luonnon Dialektiikka LD rs:n.


      Nyt LD rs:n lausepuun peruslause on muotoa: A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus. Euklidinen Geometria, Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria, XYZ-avaruus eli SUORA, PINTA-ALA ja TILAVUUS.
      LD rs:n peruskategoriat ovat Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.
      LD rs:n liikelaki on yhtä kuin Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun Laki, Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.


      Nyt PÄÄOMAKIRJA rs:n alaosastot ova seuraavat:
      MAKROTEORIA: Rahapääoma R-R, Tavarapääoma T-T, Pankkipääoma R-R-R', Kauppa- eli Havittelupääoma R-T-R' ja Tuotantopääoma R-T...P...T'-R'.
      MIKROTEORIA1: Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma sekä LISÄARVO, Pysyvä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Raaka- ja Apuaineet, Vaihteleva Pääoma on yhtä kuin Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma.
      MIKROTEORIA2: Kiinteä ja Liikkuva Pääoma sekä LISÄARVO, Kiinteä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Liikkuva Pääoma on Raaka- ja Apuaineet, Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Kiinteä ja Liikkuva Pääoma.
      KÄYTTÖARVO on se HYÖTY, jonka kuluttaja uskoo saavansa ostamastaan tavarasta tai palvelusta. VAIHTOARVO on kaksijakoinen siis Työtunti- ja Rahayksikkömääräinen.
      KASAANTUMINEN yrityskohtainen asia ja KESKITTYMINEN on taas julkisyhteisöasia.


      PS Olisiko nyt Arvoisa Toveri S'partacus syytä miettiä ja myös jopa tutkia yllä kirjoitettua tarinaa ja yrittää jopa arvailla sitä, että mikä ERO on LENINISMUS ja Oikeaoppinen MATERIALISMUS LD rs:n välillä? Niin ja mikä ERO on Idealistinen FILOSOFIA ja Materialistinen FILOSOFIA LD rs:n välillä? Nyt ilmeisesti Te Toveri S'partacus tiedätte sen asian olevan totta, että LENINISMUS on osa HENKIMAAILMAKUVIO rs:ää ja että samalla LENINISMUS voi Filosofiaperustan kohdalla olla osana vain ja ainoastaan joko Objektiivinen tai Subjektiivinen IDEALISMUS rs:ää.


      PS Meidän pitää vielä muistaa ja tajuta se asia, että ns. VALLANKUMOUSAATE rs on puhdasta ja jopa täydellistä sekoilua, joten meidän on Yhteiskunta- ja Talouselämäasioissa parasta antaa Taloudellisten ja Teknisten Liikelakien ja Liikevoimien määrätä ja säätää Talous- ja Yhteiskuntajärjestyksemme. Nyt on parasta unohtaa täysin ns. TERÄSMIES- ja VALLANKUMOUSSEKOILUT Arvoisat Toverit ja Iskuritaistelijat.

    • Partacus

      Leninin ansioista poliitikkona ja teoreetikkona.
      Jätän sivuun ansiot materialistisen filosofian puolustajana ja kehittäjänä. 1 900 luvun alussa oli kiihkeä väittely materian olemuksesta sen jälkeen kun löydettiin atomien rakenne jakautuneina osina. Idealistit nousivat barrikaadeille huutaen, että materiaa ei ole olemassa. Nykyisin tunnetaan osasien hiukkasetkin eikä kukaan melua materian olemattomuudesta.

      Klassinen vallankumousteoria.
      Uusi yksityisomistukseen perustuva talousjärjestelmä vie ensin kehitystä eteenpäin, seisahtuu ja muuttuu kehityksen jarruksi ja uusi luokka luo uuden talousjärjestelmän ja joka on kehittynyt vanhan sisällä.
      Engels ennusti viimeisinä elinvuosinaan mahdollisuutta lännen kehittyneissä teollisuusmaissa kapitalismin kukistumiseen mikäli niiden kesken syntyy suursota. Työläisten tulisi kieltäytyä tappamasta toisiaan ja suunnata toiminta oman maan kapitalismin kukistamiseksi.

      Yhteiskuntateorioissa on aina sattumalle mahdollisuus. Sosialismin rakennustyö alkoi etupäässä vähemmän kehittyneissä maissa. Näin oli Venäjälläkin.
      Venäjä oli kypsä hylkäämään tsaarinvallan ja kapitalismin. Bolsevikkien johtama vallankumous Pietarissa siirsi vallan neuvostoille. Neuvostojen hallitukseen oli paikka avoinna kaikille sosialismia tukeville voimille. II edustajakokouksen suuri enemmistö hyväksyi bolsevikkien ja vasemmistoeserrien hallituksen.
      Tunnettua on porvarien aloittama vastavallankumous ja sitä seurannut kansalaissota.

      Oleellisinta on tapahtumat kansalaissodan voiton jälkeen.
      Tapahtuipa vallankumous parlamentaarisesti tai kapinan kautta se vasta avaa mahdollisuuden alkaa muuttaa valtion rakenteita sosialismia vastaavaksi. Sosialismia ei rakenneta yhdessä yössä.
      Tilanne Venäjällä. Kansalaissodan voiton takasi talonpojisto suurilla uhreilla. Maa oli lukutaidoton talonpoikaismaa. Vaikka teollisuustuotanto ennen I maailmansotaa oli viides maailmassa, väestöä kohden kansantulo oli alhainen ja työväenluokka suhteellisen pieni. Kansalaissodan jälkeen maa oli raunioina.

      Leninin teesi: Venäjällä ei voi alkaa sosialismin rakentamista ennenkuin maa teollistuu. Finanssipääoma ja suurteollisuus oli kansallistettu. Kansalaissodan "sotakommunismi" toimi neuvostovallan säilyttämisen puolesta.
      Ja jotta maa voitaisiin suuremmassa mitassa teollistaa, on pakko ja järkevää antaa valtion valvonnassa yksityisen sektorin toimia. Se merkitsi myös luopua teesistä maatalouden suurtiloista, antaa maan olla talonpojilla. Toki monia maa-aatelin tiloja jätettiin valtiontiloiksi.
      Leninin teesi syntyi käytännön ongelmasta. Yksityinen sektori auttaa osuustoiminnan ja kansallistetun suurteollisuuden ohella maata elpymään "kivikaudesta", luomaan teollista pohjaa. Lenin korosti osuustoimintaa ja maataloudessa talonpoikien yhteistyötä yhteistiloja myödenkin vapaaehtoisuuden pohjalla. Osuustoiminta olisi esimerkkinä yhteistoiminnan edullisuudesta yksinnäpertelyn sijasta.
      Teesi merkitsi askelta taaksepäin kapitalismiin tuotantovoimien teollistaminen ensisijalla ja kansalaisten opettelua yhteisten "yritysten" hoidossa.
      Maatalouden teollistaminen ja suurtilojen luominen saattoi tapahtua vasta sitten kun sinne oli mahdollista toimittaa koneita.

      Lenin esitti, että välivaihe voi kestää vuosikymmeniäkin. Lenin esitti sosialismin rakennustyön onnistumisen ehtona valtiomonopolistiseen kapitalismiin paluuta. Tiettyä kapitalistien valtaa valtion antamissa rajoissa.
      Suomessa kapitalismi kehittyi sotien jälkeen valtiomonopolistisen kapitalismin suuntaan ja jota hallitukset ovat purkaneet viimeiset 30 vuotta. Seuraus on ollut krooninen suurtyöttömyys ja valtionvelan kasvu eli valtion köyhtyminen. Poliittinen porvari tiesi, että luonnollinen kehitys vamokap-maissa johtaisi ennenpitkää rauhanomaisesti sosialismiin.
      Kiina palasi valtiomonopolistiseen kapitalismiin ja teollisuustuotanto on kasvanut rajusti. Kiinan uusi talaouspolitiikka lopetti sen tieteellis-teknisen saarron länsimaiden taholta eikä ole enää riippuvainen siitä. Neuvostoliitto olisi voinut palauttaa yhteisyritykset lännen kanssa, antaa sallia yksityisen pienyritystoiminnan ja suosia osuustoimintaliikettä eikä maa oli kadonnut.

      Eikö osuustoiminta ja pienritystoiminta ole molemmat luonteeltaan yhteiskunnallisia ja sosialismiin sopivia? Kaikissa yhtiömuodoissa yhteiskunnan omistamia myöten työn tuottavuuden kohottaminen on ensisijaista.

    • RETKIKOULUMESTARIT000

      OPINTOKERHOMESTARIT000
      27.5.2017 12:15
      UUSI
      Kansantalouden alkeet: Palkoista
      26.5.2017 17:22 Auvo Rouvinen 12 kommenttia ilmoita asiaton viesti

      Palkan alennusten vaikutus

      Yksittäiselle yritykselle palkanalennuksen tuoma kilpailukyky hyöty on merkittävä elleivät kilpailijat saa vastaavaa hyötyä ja markkinat säilyvät ennallaan. Esim.

      Yrityksen palkkamenot 100, pääomakulut 80, tuotteen myyntihinta 200, voitto 20.

      Lasketaan yrityksessä palkkoja 10% jolloin tilanne on:

      Yrityksen palkkamenot 90, pääomakulut 80, tuotteen myyntihinta 200,voitto 30.

      Yritys hyötyi palkanalennuksesta ja voitto kasvoi.

      Tilanne muuttuu jos koko alan palkat laskevat ja kulutus pysyy entisellään. Oletetaan täysin kilpaillut markkinat. Esim.

      Yrityksen palkkamenot 100, pääomakulut 80, tuotteen myyntihinta 200, voitto 20.

      Lasketaan palkkoja koko alalla 10% jolloin tilanne on:

      Yrityksen palkkamenot 90, pääomakulut 80, tuotteen myyntihinta 190, voitto 20.

      Yrityksen tulokseen alakohtaisella palkanalennuksella ei ole vaikutusta. Liikevaihto laskee saman verran mitä palkkasumma alenee koska kilpailu siirtää alentuneet kustannukset hintoihin.

      Tilanne muuttuu vielä hiukan jos koko markkina alueen kaikki palkat laskevat 10% jolloin kokonaisostovoima supistuu 10%. Tuote on siis myytävä 10% halvemmalla. Esim.

      Yrityksen palkkamenot 100, pääomakulut 80, tuotteen myyntihinta 200, voitto 20.

      Lasketaan kaikkien palkkoja 10% jolloin tilanne on:

      Yrityksen palkkamenot 90, pääomakulut 80, tuotteen myyntihinta 180, voitto 10.

      Markkina alueen kaikkien palkkojen lasku johtaa ostovoiman supistumiseen ja myyntihinnan prosentuaaliseen laskuun mistä seuraa voiton aleneminen. Yritysten välillä on kuitenkin eroja. Mitä suurempi on työn osuus kokonaiskustannuksista, sitä vähemmän yritys kärsii. Paljon investoineet ja velkaiset yritykset tekevät konkurssin. Vanhentuneilla koneilla toimivat yritykset menestyvät.

      Minimipalkat (TES)

      Alakohtaiset minimipalkat pistävät kaikki yritykset samalla viivalle jolloin tehokkain yritys menestyy, tehottomin menee konkurssiin. Tämä tehostaa tuotantoa ja siten aikaansaa parhaiten työmenetelmien leviämisen. Oletetaan ettei minimipalkkaa ole ja on työvoiman ylitarjontaa.

      Tällöin konkurssin uhkaama yritys voi laskea palkkatasoa hiukan. Jolloin konkurssin uhka siirtyy seuraavalle yritykselle. Joka laskee palkkoja. Ketju kiertää kaikki yritykset ja lähtee uudelleen kunnes ollaan saavutettu palkkamini jona voidaan pitää työläisen nälkärajaa. Kun palkka laskee sen alle, työläinen kuolee nälkään. Ellei ulkomailta taikka työttömien joukosta saada enää lisää työntekijöitä, kyseinen yritys joutuu lopettamaan työvoimapulan vuoksi. Ketju tietenkin kiertää yrityksestä toiseen kunnes kaikki kyseisen alan työntekijät ja työttömät ovat kuolleet nälkään. Näin pitkälle harvoin mennään koska AY liike pullikoi vastaan. Tätä kutsutaan muutosvastarinnaksi.

      Minimipalkan poistuminen ei siis poista ongelmaa joka on tehottomimman yrityksen kyvykkyys toimia, se vaan muuttaa asiaa niin että yrityksen henkilökunta kuolee nälkään. Näin ollen on yrityksen kannalta melko merkityksetöntä mikä on kyseisen alan minimi. Onko se nälkäraja vai miljoona euroa vuoteen koska kaikki sen joutuvat maksamaan. Ainoa ongelma on markkinoiden kaventuminen. Jos esim. siivous alalla minimi nousee miljoonaan vuodessa, asiakkaat saattavat mieluummin pestä itse ikkunansa. Eli minipalkka ei palvelu aloilla voi olla kovinkaan paljoa yli yleisen ansiotason. Tähänkin on poikkeuksia. Rahoituspalveluissa, sijoitusneuvonnassa ja seksikaupassa asiakkaiksi hakeutuu suhteellisen vauraita asiakkaita joten heille korkea hinta saattaa toimia laadun takeena ja lisätä kysyntää.

      Kommentoi 12 kommenttia

      Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!
      ❤ 1Suosittele
      Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

      Tietoa suosittelusta

      Nyt Porvari Exyökkäri ja Toveri S'partacus on parastaa alkaa tutkia yllätarinoidun kirjoituksen esiintuomien ongelmakehikkojen antamaa tietoryvästä.
      IlmiannaJaa

    • Partacus

      Pysytäänpä Leninissä.
      Toereettisesti Venäjä oli vähemmän kypsynyt sosialismiin kuin läntisen Euroopan kapitalistiset valtiot. Lenin saattoikin todeta vallankumouksen jälkeisissä arvioissa, että Venäjä oli kypsä vallankumoukseen, siellä se oli helpompi alkaa ja voittaa mutta vastaavasti lännessä vallankumous oli vaikeampi toteuttaa mutta sosialismi helpompi rakentaa. Miksi? Lännen kapitalismi oli luonut korkean tuotannon tason eikä silloin olisi tarvinnut lähteä pohjamudista.

      Venäjän kansa ei halunnut elää enää entiseen tapaan ja vallankumous olisi jotenkin toteutunut ilman bolsevikkejakin. Maaorjuus lakkautettiin perinjuurin. Suurteollisuus ja finanssilaitos siirtyi valtion hallintaan.
      Alhaalla osuustoiminta ja pienyritteliäisyys täydensivät kansantalouden kokonaisuutta.
      Stalinin hallinto kansallisti kaiken yksinyrittäjiä myöten. Maatalouden suurtilojen luomisessa luovuttiin vapaaehtoisuudesta ja osuustoimintatilojen antamasta esimerkistä. Vaikka pienteollisuus ei näyttele merkittävää osaa kansantaloudessa, se on merkittävä monilla aloilla mm. pienrakentamisessa, korjausrakentamisessa, palveluissa ja monessa muussa. Joko yksityinen tai osuustoiminnallinen yhtiö ja jotka ovat lähes sama asia.

      Eikö Venäjän kokemus Lenin ajattelemana ole ajatus rauhanomaisesta tiestä sosialismiin kehittyneessä kapitalismissa. Lännen kapitalismi ei tule toimeen ilman valtiota ja sen turvin suoritettavaa sääntelyä ja suunnittelua tapahtuipa se työväenluokalle edullisesti tai ei.
      Edes jonkinlaista suunnittelua tulevan varalle haetaan kansallisvaltioissa sekä ylikansallisissa järjestelmissä (EU). Valtiomonopolistisesta kapitalismista voidaan porhaltaa kohti sosialismia tai porvaristo kääntää pyörän kulkemaan kohti väkivaltaista oligarkkikapitalismia. Valitettavasti eurooppalainen sosialidemokratia on unohtanut täysin Marxin mutta olemassaolollaan hämää työväenluokkaa enemmän kuin persut tai muu oikeistopopulismi.
      Päämäärä on aina tärkeä. Liike rakentuu vallitsevien olosuhteiden mukaisesti.

    • VERKKOPALVELUMESTARIT007

      HEI!
      Miksi Te Teräsmiehet ja Vastaavat perustelette kaiken Moraali- eli Arvo-oppi rs:n pohjalta ja samalla unohdatte sen tutkimisen, että miten tai kuinka jotkut Yhteiskunta- ja Talouskuviot toimivat käytännössä? Niin ja nyt uskoakseni Kovan Linjan Kansalliskommunismi ja Kansallissosialismi tuo kehiin herkästi sen ongelman, että jonkun tai joidenkin ns. Sosialististen Liikeyritysten johtajistossa on usein sellaisia henkilöitä, joilta puuttuu lähen täysin Liiketaloudellinen asiantuntemus.


      Mehän muistamme ilmeisesti sellaisen Neuvostokehitelmän, että esimerkiksi VAIHTOARVO rs:n tapauksessa unohdettiin herkästi se asia, että VAIHTOARVO on kaksijakoinen siis Rahayksikkö- ja Työtuntimääräinen. Niin ja nyt sitten tämä valmistusprosessin yksijakoisuuskuvio, kun korostettiin vain työtuntimäärää ja samalla vielä unohdettiin rahayksikkömäärä, niin tarkoitti käytännössä esimerkiksi sitä asiaa, että Nuppineulan valmistamiseen käytettiin herkästi tuhti paketti työaikaa, vaikka periaatteessa, jos käytössä olisivat olleet sopivat valmistuslaitteet, niin nuppineulan valmistus olisi kestänyt korkeintaan minuutti tai kaksi ei siis työpäiviä tai viikkoja.


      Eräs kulkuri ja katunarri on myös ihmetellyt aina sitä, että MIKSI NL:ssä ja laajemmin KEVSOS-maissa oli kova ja karu elintarvike ja kulutustavarapula ja vielä siten, että ainoa käyttötavara oli kauppaliikkeiden nurkissa olevat pettyneiden asiakkaiden kengän jäljet tai nurkissa siivousta odottavat pölyvarannot. Niin ja nyt erään kulkurin ja katunarrin ihmettelyä lisäsi vielä se, että jopa Generalissimus Leonid Brezhzhev rs:n suulla puhuttiin voimalla jotain sellaista, että RASKAS TEOLLISUUS rs on kovien ja karujen kehitystoimenpiteiden kohde, mutta kuitenkin näistä kehitystoimenpiteistä huollimatta oli kova siis suorataan erittäin kova pula kaikesta tarpeellisesta kulutustavararintamalla.


      Onhan nyt monet sanoneet siten, että KYLMÄ SOTA sai aikaan sen, että Teollinen Toiminta tarkoitti jotain sellaista, että ASETUOTANTO oli etusijalla ja samalla KULUTUSTAVARAT olivat toissijaisia. Jos nyt tilanne olisi se, että jotta pystyttäisiin turvaamaan tarvittava ASEVARANTO, niin olisi pakko olla joustava Kulutustavaratuotannossa siis pitäisi supistaa kulutustavarateollisuuden tuotantotasoa, mutta nyt tällöin oltaisiin unohdettu se asia, että TOIMIVA PUOLUSTUS tarkoittaa takuuvarmasti sitä, että sekä sotilaiden että siviiliväestön RUOKAHUOLTO ja Vastaavat muut huoltoasiat pitää hoitaa, jotta todellakin PUOLUSTUSTAISTELU onnistuisi parhaalla mahdollisella tavalla ja keinoin.


      Kun nyt tilanne oli se mikä oli, niin nyt todellakin Eräs Kulkuri ja Katunarri ihmettelee voimalla sitä asiaa, että mistä ihmeestä ja MIKSI todella NL:n ja KEVSOS-maiden Keskussuunnitteluvirasto GOSPLAN todella töppäsi niin äärimmäisen kovalla tavalla, sillä Sosialismin oloissa Sosialistisissa valtioissa ei Kulutustavararintamalla toiminut yhtään mikään ei edes välttävällä tasolla, joten KEVSOS-ARVIO on korkeintaan Heikon ja Välttävän rajamailla. Me voimme nyt edellä olevan tarinan pohjalta todeta sen, että Teillä Vallankumous-, Sosialismi- ja Kommunismitaistelijat rs:llä on oleva edessänne erittäin kovat ja karut ongelmat, jos Te haluatte todella saada meidät kulkurit ja katunarrit uskomaan siihen, että Sosialistinen Talous- ja Yhteiskuntajärjestelmä on todellakin Pieneläjän ja Rivityöväestön OMA ETU. Nyt on todellakin HYVÄ KYSYMYS se, että keiden OMA ETU todellakin on Valtiososialistinen Neuvostotalous eli LÄÄNITYSLAITOS.

    • Partacus

      Luepa MESTARI kirjoituksesi uudelleen. Päällisin puolin tarina on puhdasta höpötystä ja joka ei kerro lukijalle yhtään mitään. Tekstissä on kuitenkin hyvinkin paljon viisautta.

      Kaikesta huolimatta. NL:n Stalinin aikaisista "pakkokollektivisoinnista", maailmansodan vaurioista, kaavamaisesta suunnittelusta ja kansantaloudessa arvolain karkeasta rikkomisesta riippumatta NL voitti fasistisen Saksan päällekarkauksen, lähetti ensimmäisenä satelliitin ja ihmisen avaruuteen. Maassa yhdistettiin ensimmäisenä lähes sata tietokonetta ja siitä syntyi sana "internet". Inssit pelasivat tiedonvälityksen ohessa Tetris-palapeliä. Sosiaalitoimessa monet seikat tehtiin ensin naapurissa ja levisivät sittemmin kapitalismiin.

      Entä jos työn tuottavuudesta ja laadusta olisi pidetty kiinni sekä tyydytty huomattavasti alempaan puolustuskykyyn mitään hajoamista ei olisi tullut eikä NL olisi vienyt mukanaan sitä matkineita valtiota turmioon. Tähän liitettynä valtionomistuksen ohessa osuustoiminnallinen omistus sekä yhteiskunnallisten yhtiöiden keskinäinen työn tuottavuuden seuraaminen.
      Leninhän kehoitti ottamaan oppia kapitalisteista työn järjestämisessä, ottaa oppia parhaista puolista tuottavuuden kohottamiseksi ilman työläisen hiostamista. Lihatsovin autotehtaan perustaja kävi USA:ssa töissä 1920 luvulla Fordin autotehtaassa oppimassa uusinta tekniikkaa ja Moskovaan syntyi autotehdas.
      Tiedossa on sellaista, että länsi olisi tarjonnut sodan jälkeen voimavaroja yhteisyrityksiin (tietysti omia ehtoja mukana) mutta niistä kieltäydyttiin paitsi Fiatin kanssa tuli sopimus.

      Olemassaollutta tulee tarkastella aina ja kaikkialla, jottei samoja möhliä jatkuvasti tehtäisi.
      Porvarit tyrkyttävät NL:n sosialismia marxilaiseksi malliksi ja pyrkii näin kumoamaan sekä sosialismin ja Marxin. Extyökkäri edustaa tässä ideologista porvaristoa. Hänen teesinsä "NL kaatui, sosialismia ei tule, kapitalismi on yhteiskunnallisen kehityksen päätepiste ja piste.".

      Sosialismin voitto maailmanmitassa tai merkittävästi kohottaa tuotantovoimat uusiin korkeuksiin kun kokemus kehnollakin toteutuksella osoitti elinvoimansa.
      Kapitalismi purkaa sosiaalisia rakenteita kaiken aikaa. Se ei voi olla työväenluokan päämäärä. Tarvitaan liikettä sen estämiseksi.

    • ETSIVÄKOULUMESTARIT000

      Kyllä Te Toveri E.K. tiedätte sen, että NATSIKOMU on yhtä kuin Teräsmiehet eli Stalinistit rs:n kannattaja- ja tukijakuntaan kuuluva Iskutaistelija.



      Nyt Arvoisat Toverit pitää muistaa ainakin se asia, joka väittää siten, että NATSIKOMUT saivat ryhmässä SKP SKDL CASINO rs suorastaan KAKSI siis KAKSI Kaupungin Valtuutettua nimittäin kaupungeissa NOKIA ja HANKO rs:ssä.



      Te ette ilmeisesti tiedä sitä, että VALTIOSOSIALISMI eli STATSOZIALISMUS rs:ssä on KOLME alaosastoa siis Kansalliskommunismi eli NATSIKOMUT, Kansallissosialismi eli NATSISOSSUT sekä vielä Kansallisdemokratismi eli NATSIDEMARIT. Me nyt haluamme tarkemmin määritellä sen, että mitä tarkoittaa NATSIKOMUT ja NATSISOSSUT. Niin ja nyt Kansalliskommunismi tarkoittaa sitä, että KOMMUNISMUS voidaan toteuttaa yhdessä kansallisvaltiossa ja että Kansallissosialismi voidaan myös määritelmän mukaan toteuttaa yhdessä kansallisvaltiossa, vaikka kaikkialla muualla vallitsi todella voimallisesti VAPAA MARKKINATALOUS.



      Mitenhän Te Iskurit ja Natsikomut voisitte saada seuraavissa Kuntavaaleissa vähän enemmän valtuutettuja kuin vain nämä KAKSI? Mitä Teidän Arvoisat Toverit ja Iskurit mielestänne nyt SKP SKDL CASINO rs:n pitäisi tehdä, niin Mitä kaikkea todella? Olisiko nyt hyvä todella siirtyä kannattamaan Marxilainen Revisionismus LD rs:ää peraatteelle LIIKE on Tärkeintä ja PÄÄMÄÄRÄ on täysin Toissijainen Kuviokellunta?



      Nyt meidän KOMUT ja SOSSUT pitää kiinnittää huomiomme vain ja ainoastaan Yhteiskuntateoria, Talousteoria ja Systeemiteoria sekä Peliteoria rs:ään ja vielä siten, että meidän Pääasiallinen Toimintakuvio on SOSIAALIPOLITIIKKA eli HUOLTOVAKUUTUS siis Henkivakuutus, Työvakuutus, Kouluvakuutus ja Kauppavakuutus. Haluan nyt näin lopuksi korostaa vielä sitä asiaa, että on hyvä unohtaa täysin ns. VALLANKUMOUSSEKOILUT ja luottaa täysin siihen asiaan, että todella LIIKE on tärkeintä ja PÄÄMÄÄRÄ on täysin toissijainen asia.
      TykkääNäytä lisää reaktioita · Vastaa · Hetki sitten

    • RAUNIOKOULUMESTARIT000

      VERKKOPALVELUMESTARIT007
      28.5.2017 22:01
      UUSI
      HEI! Tiedättekö Te Arvoisa Extyökkäri sen asian, että mikä ero on Omistajat- ja Työläiset-sanojen välillä? Jos kaikki ovat Teidän mielestänne joko Komuloiset- tai Työläiset-ryhmiin kuuluvia, niin ainakin HYVÄ KYSYMYS on nyt se, että MIKSI todella halutaan vielä nykyaikana käyttää sanoja Omistajaporvarit ja Työn Sankarit rs:n nimikehikkoja. Oletteko Te Arvoisa Extyökkäri sitä mieltä, että sekä Omistajan että Työloisen OMA ETU rs on yksi ja sama? Jos nyt OMA ETU rs voi todella eri väestöryhmien välillä ja jopa heidän keskuudessaan olla vastakkainen siis sellainen asia, jota me voimme kuvata siten, että jos Te Omistajaporvarit otatte Työn Sankarin töihin, niin ymmärtääkseni nyt yksittäisessä yrityksessä Työn Sankarin PALKKATULO ei ole yrittäjätuloa Teille Omistajat vaan MENOKERTYMÄ, niin ainakin HYVÄ KYSYMYS on nyt se, että miksi Teidän mielestänne Työläisten ja Omistajien OMA ETU voisi olla yksi ja sama asia LIIKETALOUS rs:n kuviokelluntaympäristössä.

    • mulper

      Arvostettu mestari.
      Nykyisen SKP:n vaalikannatus ei ole syysuhde siihen, mitä maailmalla aikaisemmin tapahtui vaan vain seuraus. Ehkä ja luultavasti! Osittain.
      Ajattelutapanne on kaksijakoinen. Toisaalta näette historian havinan heituttelevan niitä tai näitä lehtiä. Toisaalta olette antavinanne sosialismille ja sen teorialle huutia.
      Läntinen kapitalismi komromenttoi Trumpia kaheliksi, pölhöksi ja vastaavaksi. Tämä on porvareiden tapa. He asettavat historialliset tapahtumat yksilöiden kontolle ja parjaavat/kehuvat historian kulkua suurten johtajien historiaksi.
      Saksan liittokansleri Angela Merkel teki pesäeroa Yhdysvaltain ulkopolitiikkaan. Vieläpä aika kovin sanoin. "Euroopan olisi otettava kohtalonsa omiin käsiin". Se on valtavan suuri epäluottamus naton suurimmalle jäsenmaalle.
      Oletteko ajatellut, että kyse ei ole lainkaan Trumpista vaan siitä että Trumpin kautta tulee esiin amerikkalaisen porvariston neuvottomuus siitä mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Toki ja varmastikin USA:ssa säilyy kapitalismi ja se pysyy naton johtavana maana mutta jotain on tapahtumassa aikaisempaa suurempana ilmiönä.
      Olisiko kapitalismi normaalia suuremmassa muutostilanteessa. Millaiset ristiriitaisuudet ovat käsillä kun natomaat arvostelevat (vakoilevat) toisiaan. Onko Suomi jälleen kerran valitsemassa vääriä pöytämiehiä kuten 1930 luvulla. Rovaniemellä lentelee 100 naton sotakonetta tehden syöksyjä sinne ja tänne. Me maksamme viulut.
      25 vuotta ilman Neuvostoliittoa. Muuttuiko maailma rauhallisemmaksi?

    • AKATEMIAKOULUMESTARIT007

      APOLLOKOULUSEURA000
      1.1.2017 22:47
      Nyt kysyn Teiltä Arvoisa S.partakus sitä asiaa, että mitkä ne liikelait ja liikevoimat voisivat olla, jotka todella johtavat kohti Työväenluokan IHANTOLA eli PARATIISI rs:ää.
      Me varmaankin tiedämme sen asian olevan totta, että Me ei olla pystytty yksi yhteen määrittelemään edes sitä, että mitä kaikkea tarkoittaa Sosialistinen Talous- ja Yhteiskuntajärjestelmä nyt Kommunistisesta puhumattakaan.


      Joku tai jokin on tarinoinut jotain sellaista, että Yhteiskuntakuvioissa on vähintään VIISI erilaista kehityssuuntaa siis vaihtoehtoa ja TE Toveri S.partakus olette sitä mieltä, että on olemassa vain YKSI siis kohti Sosialismia ja kohti Kommunismia.
      Jos Te Arvoisat Toverit ja Vallankumoustaistelijat olette sitä mieltä, että ME menemme kohti Sosialismi ja Kommunismi rs:ää yksi yhteen, niin haluaisin todellakin sitä, että TE Arvoisa Toveri S.partakus perustelisitte väitteenne myös jollain muullakin tavalla kuin vain Marxismi-Leninismi eli TERÄSMIESAATE rs:ään perustuen. Nyt LENINISMI siis MarxilaisLeniniläinen Yhteiskuntatiede ja Filosofia ei ole sellainen Teoriakehikko, joka kestäisi romahtamatta Logiikka- ja Realismitestit.


      Niin ja nyt erään Kulkurin vastaus siihen, että miksi LENINISMI ei ole looginen ja reaalinen Yhteiskunta- ja Filosofiateoria, niin on se, että LENINISMI Tietoteoriakuvion osalta perustuu SUHTEELLISUUSTEORIA ja ALKUPAUKKUOPPI sekä Professori Zöllnerin NELIULOTTEINEN GEOMETRIA rs:ään. Nyt Marxilainen Sosiologia ja Filosofia rs Tietoteoriaosion kohdalla pohjautuu taas Luonnon Dialektiikka LD rs:n lausepuun Peruslauseeseen A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Laatuavaruus, kun taas Marxismi-Leninismi eli LENINISMUS rs pohjautuu Lausepuun Peruslauseen osalta samaan kuin Objektiivinen IDEALISMI siis A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Laatuavaruus.


      Toivoisin nyt Hyvät Toverit ja Porvarit sitä, että ME tekisimme todellakin selvän eron USKONTO ja TIEDE rs:n välillä, sillä ymmärtääkseni USKONTO rs:n todistamiseen riittää pelkkä USKO, kun taas TIEDE rs:n ympäristö vaatii todellakin Tietoteoria, Realismi ja Logiikka rs:t tasan tarkkaan.
      Jos nyt Suhteellisuusteoria on LENINISMUS rs:n perusta, niin kysyisin nyt sitä asiaa, että jos ME oletamme jotain sellaista, että Maailmankaikeus laajenee siis se on on ÄÄRELLINEN, että mitä kaikkea on ennen Alkua ja että mitä kaikkea on lopun jälkeen Arvoisat Toverit ja Porvarit.
      Niin ja kysyisin nyt myös sitä asiaa, että jos olemme sitä mieltä, että Suhteellisuusteoria rs:n ennustukset toteutuvat, siis Maailmankaikkeus supistuu kohti äärimmäisen pientä pistettä, niin HYVÄ KYSYMYS on nyt se, että miten ihmeessä AINE-MATERIA(MASSA) rs:stä täysin tyhjä tila voi supistua. Mitä Te Toveri S.partakus haluatte yllä tarinoidusta sanoa? Niin voiko todella AINE-MATERIA(MASSA) rs:tä täysin tyhjä tila supistua?


      Kun nyt Suhteellisuusteoria ja Alkupaukkuoppi rs väittää myös siten, että kun Maailmankaikkeus on supistunut kohti äärimmäisen pientä pistettä, niin Maailmankaikkeus alkaa myös jälleen taas laajeta, niin ja nyt on olemassa myös sellainen HYVÄ KYSYMYS, että mikä IHMEVOIMA saa taas aikaan Maailmankaikkeuden Laajenemisen ja miten, sillä ilmeisesti AINE-MATERIA(MASSA) rs:tä tyhjä tila on myös supistunut Äärimmäisen pieneksi pisteeksi. Mitä Te Arvoisat Toverit ja Porvarit sekä Toveri S.partakus haluatte ehkä vastata erään Kulkurin ja KÄSITYÖMESTARIT rs:n kannattajalle, niin MITÄ todella?

      Onko meidän pakko mennä BIOLOGIA rs:n lisäksi myös FYSIIKKA, KEMIA ja ASTRONOMIA rs:n kuvioissa KREATIONISMI eli Luomisoppi rs:n tukijaksi siis JUMALA, JUMALUUS sekä PYHÄ HENKI aloittaa luomistapahtuman eli Laajenemisen jälleen kerran siis uudestaan?

    • TIETOPALVELUMESTARIT0007

      Veikko-Kalervo 01.01. klo 15.39
      Onko Marxilainen Filosofia ja Sosiologia oikeassa?

      HEI!

      Miksi Teidän Puoluetaistelijat mielestänne kaikki se, mikä kuuluu joko suoraan tai kulman kautta MARXISMI rp:hen, on pahasta? Jos nyt joku tai jokin puhuu ja kirjoittaa MARXISMI rp:stä, niin tämä asia Teidän Puoluetaistelijat mielestänne osoittaa ainakin sen, etta tälläisen henkilön päässä viiraa niin pahasti, etta Mielisairaalahoito olisi tarpeen. Nyt Te Puoluetaistelijat väitätte siten, etta tuskin 1800-luvun mietiskelijällä, jolla ei ollut juurikaan muuta kuin muilta kuultua kokemusta tyoelämästä, on paljon annettavaa tähän päivään. Minä kysyisin nyt sitä asiaa, että eikö se ole todella kovan tason tietämistä, kun pystytään 1800-luvun elinkeinoelämän kuvioista päättelemään sen asian, että minkälainen todella tulee olemaan Talous- ja Elinkeinoelämä esimerkiksi 2000-luvulla.

      Nythän 1800-luvulla Talousteoriakuvioissa oli vallalla Adam Smith Kansakuntien Varallisuus -kirjaan perustuva talousoppi nimeltään KLASSIKKOMALLI, ja jonka keskeinen oletus oli ns. IDENTTISYYSOLETUS C:n ja Q:n suhteen. On nyt myös syytä huomata se asia, etta 1800-luvulla Elinkeinoelämä ainakin Euroopan alueella oli sellaista, etta yritykset olivat kooltaan pieniä ja myös hyvin lähellä sitä tilannetta, jota kuvaa sana IDENTTIISYYSOLETUS, siis yritykset olivat hyvin samanlaisia. Kun nyt Karl Marx Lodge eli LOOSI otti kayttöönsä käsitteet KASAANTUMINEN ja KESKITTYMINEN, niin voimme kai todeta sen, että Karl Marx Lodge rp:n tutkijat ja filosofit pystyivät tasan tarkkaan ennustamaan sen, etta MIKSI elinkeinoelämä kehkeytyy ja muotoutuu tulevaisuudessa.

      Nyt on myös syytä huomata ja muistaa se asia, etta Christopher Tugendat Brittikonservatiivi kirjoitti Kirjassaan JÄTTILÄISYRITYKSET jotain sellaista, etta Lontoossa Akateemisessa Maailmassa 1960-luvulla ekonomistit kirjoittivat jotain sellaista, etta monikansallisia Jättiyrityksiä ei voi syntyä, koska ne ovat Valtavirtatalousoppia eli Klassikkomalli rp:ta vastaan. Mitenkähän nyt Hyvat Puoluetaistelijat sitten kävikään? Syntyivätkö monikansalliset Jättiyritykset vai ei, siis alkoiko kova Kasaantumiskehitys? Me voimme kai myös todeta sen, että VÄESTÖ on alkanut nyt 1900-luvun loppupuolella keskittymään sellaisiin paikkoihin kuin Kaupungit. Mehan nyt huomaamme vielä sen, että Karl Marx Lodge rp:n ennustukset koskien Kasaantumis- ja Keskittymisasiaa toteutuivat täysin siis yksi yhteen. Voiko enää kovempaa todistusaineistoa Marxilainen Filosofia ja Sosiologia rp:n patevyydesta olla kuin Monikansalliset Jattiyritykset ja Elinkeinoelämän Yritysten täysi EPÄIDENTTISYYS?

    • Partacus

      Palstalla muinoin eräs "antipunikki" toisti toistamistaan samoja järjettömyyksiään. MESTARI tekee täsmälleen samoin. Hän työntää esiin kumottuja teesejään ja on pääsemässä mieliaiheeseensa, marxilaisuuden täydelliseen kumoamiseen! pari viimeistä viestiä ovat niin päättömiä, etteivät ne ansaitsisi hiomiota.
      Otan pari juttua.

      Marxilaiset kumoavat professori Zöllnerin Engelsin tavoin spirituaalisena kaupustelijana filosofiassa. MESTARIn väite, että kommunistit asettaisivat materialismiksi tavanomaisia taikatemppuja, ovat antipunikkimaisia halpatemppuja.
      Alkupaukku (Bin Bang) esitetään myös väärin. MESTARI väittää materian saaneen alkunsa alkupaukusta ja että sen jälkeisiä liikelakeja ei tunnettaisi. Täyttä roskaa. Materiaa on olemassa aika-avaruudessa rajattomasti ja ajattomasti - näkemys vastaa tieteessä vallitsevaa symmetriateoriaa. Universum muodostaa materiasta mitättömän hippusen. Jos materia alkoi alkupaukusta, silloin tulisi etsiä jonkinlaista luojajumalaa pihtisynnyttäjäksi. Joka kerran mm. raamattu on hävinnyt asettamalla alkusysäyksen johonkin tiedon rajaan ja niin käy tässäkin. Vuorenvarmasti. Sitten spiritualistit asettavat alkusyyn uuteen tiedon rajaan jne. jne..

      MESTARi ei näköjään ole sisäistänyt historiallisen materialismin yleistyksiä Tai on mutta puhuu tahallisesti niitä vastaan.
      Yhteiskuntataloudellisten muodostumien vaihtuminen on tosiasia. Yksityisomistuksessa pääomien ja varallisuuden kasaantuminen on tosiasia. Marxin esittämä pääomien kasaantuminen, Engelsin hahmottama ja Leninin viimeistelemä imperialismiteoria on saanut vahvistuksen. Pääomien kasaantuminen on silminnähtävä ja on kiihtymässä. Tämän vuosituhannen tutkimukset vahvistavat Marxin teesit. Seikassa ei ole mitään ihme-ennustuksia vaan reaalisesta pääoman logiikasta. Iso raha syö yksityisomistuksessa pienempiä rahoja eli anastaa pienten pääomien voitot itselleen. Isot käyvät kilpataistelua keskenäänkin ja syövät toisiaan.

      Mitä siitä seuraa? Marx spekuloi, että lopulta maailman varallisuus olisi yhden kapitalistin omaisuutta. Yksi omistaisi - kaikki muut tekisivät työtä olemassa olevan varallisuuden eteen. Hänelle myönnettäisiin kansallistamisen jälkeen ruhtinallinen eläke ja kansat jatkaisivat töitä edelleen. Muuttaisivat päätöksillään tarvittavaa ja silleensä.
      Tämä ei luultavasti toteudu. Palkkatyöläiset hoitavat jo nytkin tuotannon. He eivät käytännössä tarvitse kapitalisteja. Tuotanto yhteiskunnallistuu samaan aikaan. Paatuneimman porvarinkin suusta tulee lausuntoja terveydenhoidosta, työajasta ja muista yleisistä seikoista. Sotun purkaminen onnistuu parhaillaan tiettyyn rajaan asti kunnes vastavoimat näkevät verhojen taakse. Aseistautuminen käy kiivaana mutta senki tie tulee väistämättä päätepisteeseen. Vanhan maailman loppu tapahtuu silloin kun maailman turvallisuus hoidetaan muutoin kuin aseílla.

    • arvi_mapo

      " Mitä tarkoittaa Marxilainen Revisonismi LD? "

      Ei yhtään mitään. Marxilaisuus on sitä mitä on. Se on vallankumouksellinen oppi yhteiskunnallisesta kehityksestä. Marxilaisuuteen sisältyy yleinen kansantaloustiede, dialektinen ja historiallinen materialismi sekä yhteiskuntataloudellisten muodostumien muuttuminen tuotannollisen kehityksen oloja vastaavaksi.

      Porvarit esittävät marxilaisuudesta sitä sun tätä pyrkien kuitenkin saattamaan vääristelyillä Marxin oppia huonoon huutoon. Mainitut kaikki teesit olivat olemassa jo ennen Marxia. Marx saattoi vain sekalaiset esitykset järkeviksi kokonaisuuksiksi.
      Filosofiassa kumottiin lopullisesti teesi henkisen (maailmanhenki) ensisijaisuudesta materiaan nähden. Seikka on yksinkertainen. Täytyy olla materiaalinen olio, jotta voisi olla henkisiä ominaisuuksia. Ihmisen yläpuolella ei ole henkiä, jotka pakottaisivat rangaistuksen uhalla palvomaan heitä. Luonnon ehdot ovat myönteisiä tai kielteisiä eikä muuta. Ihmiset luovat keskinäiset suhteensa kanssakäymisessä toistensa kanssa. Historiallista tietoa oli siksi riittävästi, että yhteisön perus- ja päällysrakenne voitiin huomata ja niiden kehitystrendi.
      Kansantaloudessa Adam Smith (1700 luku) sotkeutui ongelmaan mistä voitto tulee. Marx lähti tutkimaan asiaa tavarasta ja sen tekijästä ja päätyi työnarvoteriaan ja arvolakiin. Koska tavara syntyy vain työn avulla niin sitä seuraavat seikat asettuvat kohdalleen työnarvon perustalla riippumatta miljoonien tavaroiden sekasortoisen näköisestä vaihtotapahtumasta päivittäin.

      Myös työväenliikkeessä esiintyy erilaisia "profeettoja". Viimeisin tunnettu on perussuomalainen työväenliike ilman punaisia lippuja ja joka ei ole työväenliikettä laisinkaan.
      Marxilaisuus on raamatusta poiketen elävä ja kehittyvä oppi. Kysymys on luokkayhteiskunnasta. Yhteiskuntaluokat ovat edelleen ja kehittyvät pääomien kasaantumislain mukaisesti ja sen ympärillä päivän politiikka pyörii. Kapitalismin trendi on muuttua ylikansalliseksi oligarkkikapitalismiksi aivan kuten Marx ja marxilaiset ennustivatkin.
      Jokaiseen ongelmaan ei taatusti valmiita vastauksia ole. Marxilaiset käyvät, ja tuleekin käydä, jatkuvaa väittelyä/keskustelua teorian ja käytännön ongelmista.
      MESTARIN paljon mainostama prof. Zöllner on kaikkea muuta kuin marxilainen. Hän on puhdas filosofinen taikatemppuihin ihastunut puoskari ja jolla ei ole mitään yhteyttä materialistiseen filosofiaan.

    • PALVELUKOULUMESTARIT000

      ROTARIKOULUMESTARIT000
      1.6.2017 20:07
      Extyökkäri kirjoitti:
      Kerro nyt mihin oikeasti pyrit moisen hölynpölyn levittämisellä? Kyllä niitä roskauutisia on ilman sinunkin möläyksiäsi ihan riittämiin! Olet todella valinnut oikean nikin itsellesi, asiasi ovat todella päälaellaan kun suollat päättömiä!

      Mene töihin ja ala ansaitsemaan leipäsi, säästä ja sijoita niin elämäsi muuttuu uudeksi eikä tarvitse alkaa moisia älyttömyyksiä levitellä.

      Suomessahan suurin osa kertyneestä velasta koostuu varoista jotka olisi säästetty jos ay mafia ei olisi kiristänyt työehtoja tilaan jossa työn teettäminen tuli pitkälti liian kalliiksi jotta sen tulokset olisi kyetty kauppaamaan eteenpäin!

      Työehdot kuntoon globaalin taustan mukaan ja kaikki töihin ja uusi autuus alkaa!

      HEI!
      Te Extyökkäri kirjoititte seuraavasti: "Suomessahan suurin osa kertyneestä velasta koostuu varoista jotka olisi säästetty jos ay-mafia ei olisi kiristänyt työehtoja tilaan jossa työn teettäminen tuli pitkälti liian kalliiksi jotta sen tulokset olisi kyetty kauppaamaan eteenpäin!"
      Nyt kysyisin sitä asiaa, että mihin ihmekuvioon Tämä Teidän Extyökkäri väitteenne perustuu.

      Oletteko Te Kykytyöläinen Extyökkäri unohtaneet sen asian, että SUOMI-valtiossa vallitsi aina 1970-luvulta asti erittäin kovan tason KASINOPELI? Nyt sitten Te Porvariparonit halusitte rikastua pelkällä Pankkirahatoiminnalla kaavan R-R-R' mukaan ja kuten Te Kykytyöläiset huomaatte, niin Pankkirahakuvioissa ei ollut T-osiota mukana yhtään. Nyt sitten Tavaraosio puuttui kokonaan ja kuvioissa oli vain Rahaosio, ja tämä tarkoittaa sitä asiaa, että pörssikurssien nousukiidolle ei ollut esteitä ja joka myös tarkoittaa sitä asiaa, että pörssikurssien laskukiidolle ei ollut myöskään esteitä.

      Jos ja kun nyt alkaa kovan tason laskukiito, niin tämä tarkoittaa takuu varmasti sitä, että jos PÖRSSITOIMINTA oli rahoitettu velkarahalla ja vielä siinä uskossa, että Pörssikurssien nousu jatkuu ja jatkuu periaatteessa loputtomiin, niin nyt myös todella takuuvarmasti tapahtuu se kuvio, että velkarahalla ostetut osakkeet tai arvopaperit on pakko myydä markkinahintaan. Niin ja jos nyt tilanne on vielä se, että nykyinen osakkeiden ja arvopapereiden markkinahinta on paljon alempi kuin aikaisempi OSTOHINTA, niin nyt SIJOITTAJAT kärsivät kovat tappiot, joten sellaisia henkilöitä on paljon, jotka ovat suorastaan vararikossa ja jopa VOUTI-kuviot rs:ssä.

      Me voimme vielä todeta sen asian, että nyt Sijoittajat ja myös yrittäjät ovat kovissa vaikeuksissa, kun Sijoittajien Voutiongelmista johtuen vallitsee myös erittäin kovan tason KYSYNTÄLAMA. Nyt sitten sitten kauppa ei käy, ja kun tilanne on tämä, niin investointitoiminta myös lamaantuu siis yrittäjät eivät tee edes yksinkertaisen uusintamisen kuvioihin kuuluvia korjaussijoituksia toiminnan laajentamisesta nyt puhumattakaan, joten Laajennusuusintaminen lopahtaa pahimmassa tapauksessa lähes tai jopa täysin ja että tästä alkaa Kova TYÖTTÖMYYS- ja VARARIKKOKIERRE.

      Miten ovat nyt näreet ja aidan seipäät se asia, että johtuuko Elinkeinoelämän ongelmat vain ja ainoastaan siitä asiasta, että on olemassa Työehtosopimusmonopoli eli se Teidän Porvariparonit rs:n kiihkeästi vihaama AY-MAFIA?
      KommentoiIlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI

    • KIRJASTOPALVELUMESTARIT0

      VERKKOPALVELUMESTARIT000
      2.6.2017 16:59
      UUSI
      HEI!
      Nyt Arvoisat Porvariparonit Talouselämä on aina korostan aina KIERTOKULKUKUVIO ja joka toimii Tuotantopääoman kaavan mukaan. NytTuotantopääoman kaava on muotoa R-T...P...T'-R'. Tuotantopääoman kaavasta käytämme myös nimeä RENGASTEORIA ja että RENGASTEORIA rs:n alaosastoja ovat seuraavat: POLIPOLI ja AVOIN RENGAS eli OPEN RING, OLIGOPOLI ja PUOLIAVOIN RENGAS eli HALF-OPEN RING sekä MONOPOLI ja SULJETTU RENGAS eli CLOSED RING.

      "Kysyntä luo tarjontaa varsinkin, kun joku tai jotkut huomaavat siinä omat mahdollisuutensa"? Nyt Kulkuri ja Katunarri kysyy jotain sellaista, että luoko ns. Köyhän miehen Kysyntä Tarjontaa. Onko nyt tilanne se, että vain ja ainoastaan Ostovoimainen KYSYNTÄ luo todellakin tarjontaa? Nyt sitten on olemassa vielä sellainen MARKKINATUTKIMUSONGELMA ja joka kysyy nyt sitä, että miten me saamme selville sen, että missä todella on olemassa tämä ehkä salassa pysynyt MARKKINAKYSYNTÄ , jotta Yrittäjät voivat todellakin tuottaa sellaisia tavaroita ja palveluja, joita edes jotkut haluavat ostaa.

      Onhan se selvä asia, että RENGASTEORIA rs:n kuvaama tilanne todellakin vallitsee elinkeinotilanteessa. Nyt meidän pitää vielä miettiä sitä asiaa, että mitä pitää sisällään Tuotantopääoman kaava R-T...P...T'-R'. Mehän nyt tiedämme sen, että kaavan ensimmäinen osio R-T... pitää sisällään tuotantotoimen tarvitsemia Raaka- ja Apuaineita sekä vielä Tuotantotilat, Koneet ja Laitteet , Maapohjan, Työvoiman sekä tarvittavan Rahapääoman, ...P... tarkoittaa nyt valmistusaikaa ja kaavan loppuosa ...T'-R' pitää sisällään tuotantoprosessin aikana valmistettuja tavaroita tai tuotettuja palveluja sekä vielä myyntitoimen tuloksena saatua Rahavarantoa.

      "Vain omalla työllä ansaittu raha on todellista ostovoimaa, ei sossusta saatu koska se on jonkun muun ansaittua ostovoimaa joka on luovutettu yleiseen käyttöön". Onkohan nyt se asia totta, että vain omalla työllä ansaittu raha on todellista ostovoimaa, ei siis sossusta saatu ole, koska se on jonkun muun ansaittua ostovoimaa ja joka on luovutettu yleiseen käyttöön? Oletteko Te Extyökkäri kuulleet jostain sellaisesta asiasta kuin PARONIEN RAHAKÄTKÖT? Onko nyt sitten Rahamiesten Rahakätköt sellaista Laiskaa Rahaa, joka tuottaisi, jos pantaisiin kiertokulkuun esimerkiksi Sosiaalipolittisten Rahastojen avulla, todellakin lisää Kansantaloudellista varallisuutta eli BKT kasvaisi voimallisesti? Nyt kysyisin Teiltä seuraavaa: "MIKSI TE Kokkarekapojen TOIVO- ja KORVA-remmi rs korostatte joka paikassa sellaista, että HUOLTOTURVARAHASTOT rs:stä ei ole mitään käytännön hyötyä Talouselämäkuvio rs:n kannalta arvioiden, sillä Ne Huoltoturvarahastot lisäävät vain loiseläjien kapakkajuopottelua ja yleensä työn vieruksuntaa?

      Te Extyökkäri ette ole varmaankaan nyt tajunneet sitä, että jos KASINOPELI rs romahtaa oikein voimalla käsiimme, niin TÄMÄ saa aikaan ns. Järkeistämiskehityksen ja joka tarkoittaa takuuvarmasti sitä, että Yritysten pitää tasapainoittaa Tuotantoimintansa hetkeä t1 vastaavaksi. Nyt on HYVÄ KYSYMYS se, että mitä kaikkea tämä tasapaittaminen eli ts. järkeistäminen voisi tarkoittaa. MITÄ Te Porvaripanonit haluatte ehkä vastata vähän tyhmän sekaisten Kulkurien ja Katunarrien uteluihin, niin MITÄ todella? Niin ja nyt tähän asti todellakin PÖRSSIROMAHDUS on aina tarkoittanut sitä, että TUOTANTOTOIMINTA pitää sopeuttaa hetken t1 maksukykyistä KYSYNTÄKUVIO rs:ää vastaavaksi ja joka myös tarkoittaa sitä asiaa, että tarpeettomasta työvoimasta pitää päästä eroon.

      Te Extyökkäri ehkä nyt haluatte tuoda kehiin sellaisen asia, että Tuotantolaitosten Työvoiman Palkkatasoa pitää laskea, jotta taas jälleen kerran pystytään myymään tuotantoa kannattavasti ja vielä siten, että ei enää tarvitse joustaa pelkästään potkuja antamalla vaan on myös mahdollista joustaa siten, että leikataan palkkoja ja vielä tarvittaessa oikein voimalla. Ilmeisesti Te Extyökkäri olette nyt unohtaneet sen, että Työn Sankarin eli Työläisen palkka on kaksijakoinen ja joka tarkoittaa sitä asiaa, että nyt Työläisen Palkka on KUSTANNUSTEKIJÄ yksittäisessä yrityksessä, kun taas markkinoilla Työläisen palkka on Maksukykyinen MARKKINAKYSYNTÄ. Mitenhän nyt silloin käy, jos irtisanomatta jätetty Työväestö pystyy valmistamaan todella paljon tavaroita ja tuottamaan palveluita, ja joiden kohtalona on liian korkeasta myyntihinnasta johtuen jäädä varastoon makaamaan? Onko nyt ainoa vaihtoehto se, että leikataan palkkoja vielä lisää ja että tästä on seurauksena entistä pahemmat kysyntäongelmat? Miten Teidän Kokkarekapojen TOIVO- ja KORVA-remmi rs mielestänne yllätarinoitu Supistuvan Kysyntäkuvion Kierre pitäisi katkaista varsinkin, kun ilmeisesti pelkästään Palkkaleikkaukset eivät ratkaise ongelmaa?
      IlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI
      Vastaa alkuperäiseen viestiin

    • ASEMAKOULUSEURA007

      OPINTOKERHOMESTARIT007
      4.6.2017 15:22
      UUSI
      PUOLUEKOULUMESTARIT007
      29.5.2017 20:11
      Millä tavalla SUOMI-kapot suhtautuvat NATSIT-yhteisöön? Ovatko nyt NATSILIIGA rs:n jäsenet todella SUOMI-valtion ystäviä vai jotain muuta siis MITÄ todella?

      Oletteko Te NATSIT kuulleet jotain sellaista, että TE olette hävinneet oikein tyrmäyksellä kaikki käymänne sodat tähän päivään mennessä, kun taas KOMUT ja SOSSUT ovat voittaneet täysin kaikki käymänsä sotakuviot kuten Talous-, Puolue- ja Armeijasodat sekä Vastaavat? Mistähän nyt se voisi johtua, että KOMUT ja SOSSUT ovat voittaneet Tyrmäyksellä kaikki siis korostan kaikki käymänsä Kulttuuri-, Puolue-, Talous- ja Armeijasodat? Mitä nyt Arvoisat Puoluenerot Äärimmäinen Oikeisto rs:n suunnalta voisi vastata eräälle Kulkurille ja Katunarrille?

      Nyt ymmärtääkseni oikean vastauksen löytäminen meidän Kulkurien ja Katunarrien uteluumme edellyttää tasan tarkkaan sitä, että tuntee myös todella perusteellisesti seuravat Tiede- ja Taitokuviot: HISTORIANET, POLITOLOGIANET, TECHNOLOGIANET, PHILOSOPHIANET, SEMOLOGIANET, SOCIOLOGIANET ja BIOLOGIANET. Mitä nyt Porvarikapojen TOIVO- ja KORVA-remmi rs haluaa vastata meille Katunarreille ja Kulkureille sekä seuraavalle yhteisölle siis nimittäin PUNIKKINEMOJEN TOIVO- ja KORVA-remmi rs:n jäsen- ja kannattajayhteisölle?

      Me KOMUT ja SOSSUT toivomme vielä sitä, että Te Äärimmäinen Oikeisto ja MUSTA PÖRSSI rs:n Yrittäjä- ja Puoluenerot ette ottaisi hetulaan oikein kovalla tavalla Punikkihöpinöitä varsinkin, kun Historiatieteellinen TOTUUS on sellainen, jota ei todellakaan voi muuttaa, sillä HISTORIA on se, mikä on ja sillä siisti. Voimme kai nyt todeta ainakin sen, että Te olette voineet todellakin voittaa jonkun MAFIA-mittelön, mutta minkä todella, onkin HYVÄ KYSYMYS. Mitä nyt esimerkiksi Viertolan Kansallisseura rs haluaa vastata erään Kulkurin ja Katunarrin uteluihin, niin MITÄ kaikkea todellakin? Niin ja nyt teidän vastaustanne odottaa jopa innokkaasti sellaiset VL-järjestöt kuin Kontu-Karjalan Työväenyhdistys RIENTO rs tai Kullaa-Koskelan Työväenyhdistys RIENTO rs.
      KommentoiIlmiannaJaa
      1 VASTAUS:
      IlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI

    • oharto

      Euroopan Keskuspankki rakentaa samanlaista miinaa kuin Yhdysvalloissa keskus- ja liikepankit vuosisadan alussa ja joka puhkesi kriisiin vuonna 2008. Osittain vieläkin pahempana. Nimittäin kuponginleikkaajien veronkierto on paisunut kymmenessä vuodessa suuriin mittoihin.
      Palstallakin oligarkkien trollit syyttävät työläisiä ylensyönnistä, kun todellisuudessa kapitalistiluokka hasssaa rahat sotiin mitä kaikkea eivät sitä ennen kykene piilottamaan.

      Virvatulet viestittävät kapitalismin ajautumista solmuun itsensä kanssa. Sosiaalisen yhteisön rakentaminen olisi sille maailmanloppu. Veronkiertokin paljastui ja paljastunee jatkossakin. Rohkeita kansanystäviä löytyy niitä paljastamaan. Sotaankin on yhä vaikeampi satsata. Puhe rauhasta sodan avulla alkaa kuihtua ja ihmiset näkevät oligarkkien raadollisuuden.

      Marxilaisuuden avulla voitaneen todeta yhdeksi tärkeimmistä seikoista sodanvastaisen liikkeen nostaminen. Toiseksi kapitalistien varastaminen yhteiskunnalta on yhtä vakava ongelma.
      Fasismikin nostaa päätään siellä ja täällä. Proletaarien ei tule levätä. Oligarkismi jäytää yhteiskunnan perustoja suurempia meluamatta. Tehtäviä riittää jokaiselle.

    • ASEMAKOULUMESTARIT0000

      HEI! Miksi Te uskotte siten, että näiden islamistien tai jihadistien suorittamiksi väitettyjä terroritekoja eivät olisi voineet suorittaa ihan kutka hyvänsä, sillä onhan nyt mahdollista opiskella esimerkiksi arabiaa sen verran, että voi sanoa Allah o Akbar tai vastaavia sanontoja kuten Allah on suurin jne?



      Mehän voimme myös miettiä sitä asiaa, että mitä kaikkea pitää sisällään JOUSTAVA TAKTIIKKA. Voimmehan nyt todeta sen asian, että vaikka varsinaisina tekijöinä olisivat olleet Islamistit, niin nyt HYVÄ KYSYMYS on se, että kuka tai ketkä ovat olleet JOHTAJISTO rs:n jäseniä kuten vielä Varsinaisena Johtajana. Haluan vielä korostaa sitä asiaa, että aina kun tälläistä ns. Järjetöntä Terroritoimintaa esiintyy, niin pitää aina yrittää selvittää se ns. HYÖTYKUVIO siis Kuka tai ketkä todella hyötyvät tai sitten ei.



      Jos ja kun on vähänkin perehtynyt sellaiseen asiaryppääseen kuin STRATEGIA ja TAKTIIKKA, niin tulee huomaamaan ainakin sen asian, että jos haluaa harjoittaa ns SISSITAISTELU rs:ää, niin Sissitaistelija ei voi hölmöintä mahdollistaa taktiikkaa valita kuin sen, että antaa ns Viholliselle Vastaiskumahdollisuudet suorastaan Kultalautasella. Jos nyt Islamistit eli Jihadistit ovat toimineet siten kuin LEHDISTÖ rs on kertonut, niin HE siis Islamistit eli Jihadistit ovat jostain ihmesyystä toimineet siten, että He ovat todellakin antaneet Vihollisilleen vastaiskumahdollisuudet siis niin kuin sanonta kuuluu Suorastaan Kultalautasella. Me voimme nyt kysyä siten, että MIKSI ihmeessä.



      Onhan se totta, että uskonto kuten KRISTOLOGIA ja myös ISLAM teettää kaikenlaista. Me voimme muistaa kaikki KIRKKOHISTORIA rs:n tuntemat ns. USKONTOSODAT ja vielä sellaisen asian kuin Katolinen Kirkko rs:n INKVISITIOLAITOS ja Vastaavat rs:n. Jos ja kun Islamistit eli Jihadistit ovat nyt aloittaneet voimallisen Terroritoiminnan ALLAH-jumalan nimissä täällä HYVÄ LÄNSI rs:ssä, niin sopiihan tämä kaikki siihen kuvioon, josta käytetään nimeä PARATIISIRAKENNUSTYÖMAA. Mikähän on nyt Islamistien Uskontotyömaan lopputulos siis MENESTYS vai MASENNUS?
      TykkääNäytä lisää reaktioitaKommentoiJaa

    • ASEMAKOULUMESTARIT0000

      OPINTOKERHOMESTARIT0000
      5.6.2017 3:04
      UUSI
      HEI!
      Vallitseeko nyt Arvoisa Porvaritoveri Extyökkäri SUOMI-valtiossa todellakin Seteliselkärankaisten OLIGARGIA eli KansallisDemokratismi eli Porvaritasavalta. Mitähän nyt todellakin voisi tarkoittaa ns. Seteliselkärankainen Demokratia, niin MITÄ kaikkea todellakin?

      Miksi Te Porvaritoverit ja Paroninerot Extyökkäri, Espoon TIMPPA, Antipunikki, Kyselijä-X, Arjalainen Herrakansa sekä vielä Onnellinen Äärimmäinen OIKEISTO rs haluatte kertoa meille KOMUT ja SOSSUT rs:n jäsenkunnalle? Nyt Teidän Arvoisat Porvaritoverit ja Paroninerot pitää muistaa se asia, että VALTIOSOSIALISMI rs:n alaosastot Kansalliskommunismi eli NATSIKOMUT, Kansallissosialismi eli NATSISOSSUT ja Kansallisdemokratismi eli NATSIDEMARIT rs:n yhteisöt ovat todella varmasti täysin eri asioita kuin ovat KOMUT ja SOSSUT.

      Niin ja nyt sitten KOMUT- ja SOSSUT-yhteisön takana ei ole Objektiivinen IDEALISMI rs:n lausepuun peruslause A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Laatuavaruus vaan todellakin LUONNON DIALEKTIIKKA eli DIALECTICA NATURALIS LD DN rs:n lausepuun peruslause A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus.

      Nyt sitten LD rs:n kategoria- eli laatumuuttujat ovat seuraavat: Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.

      Nyt LD rs:n liikelaki on seuraava kehitelmä: Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun Laki eli KITKALAKI, Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.

      (Euklidinen Geometria, Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria, XYZ-avaruus eli VIIVA PINTA-ALA TILAVUUS)
      IlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI
      Vastaa alkuperäiseen viestiin

    • rauhanaktivisti

      Ketä islamilainen terrorismi tai terrorismi yleensä palvelee!
      Voidaan sanoa suoraan, että naton ja lännen kapitalismi on hyötynyt siitä valtavasti. Asetehtaat tahkoavat suuria voittoja ja pahimpana; kansalaisten isänmaallisuutta sodan keinoin propagoidaan sumeilematta. Russofobia lisukkeena takaa tykkien tuotannon ympärivuorokautisen pyörinnän.
      Ja mikä pahinta. Nato peittää jälkiään arabimaiden tuhoamisessa nostamalla suuren melun terrori-iskuista. Niitä todella voi tehdä kuka tahansa. USA:ssa ja muuallakin omat kansalaiset tappavat monikymmenkertaisesti kuin islamin nimiin ilmoittautuvat.

    • ASEMAKOULUMESTARIT0000

      OPISTOPALVELUMESTARIT000
      6.6.2017 10:09
      UUSI
      PUUTARHAMESTARIT049
      17.8.2016 0:30
      Miten me voimme johtaa kaavan E= mc2 rs:n jopa Kolmiulotteisen Luontoavaruuden eli Geometrian sekä AINE-MATERIA(MASSA) rs:n perustalta ja pohjalta?

      P= E/c
      P= valomomentti
      E= valon energiasisältö
      P= mc
      E/c= mc
      c= fotonin eli valon nopeus
      m= fotonin massa
      P= mc
      P= E/c
      E/c= mc
      E= mc2

      Kuten nyt yllä tarinoidusta kykenemme huomaamaan sen asian, että KAAVA E= mc2 voidaan myös johtaa Kolmiulotteisen Luontoavaruuden eli Geometrian perustalta siis Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria, XYZ-avaruus eli VIIVA, PINTA-ALA ja TILAVUUS sekä vielä kaiken perusta ja lähtökohta on siis todellakin Kolmiulotteinen Luontoavaruus ja AINE-MATERIA(MASSA). Miten ovat nyt näreet ja aidan seipäät sekä asiat ja asian haarat Arvoisat Porvarit ja Toverit sekä Kaikkien Erikoisalojen Erikoisasiantuntijat?

      Mitä nyt Teräsmiehet ja Leninistit ehkä haluavat sanoa ylläolevasta tarinasta, niin mitä kaikkea todella? Voisiko nyt esimerkiksi Toveri S'partacus kertoa meille kulkureille ja katunarreille oman aidon mielipiteensä? Onkohan nyt todellakin pakko Marxismus et Leninismus rs:nkin olla sitä mieltä, että Materialistinen Filosofia ja Sosiologia LD on todellakin paskoa, jos se perustuu Luonnon Dialektiikka eli DIALECTICA NATURALIS LD-DN rs:n lausepuun peruslauseeseen A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus. Euklidinen Geometria, Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria, XYZ-avaruus eli VIIVA PINTA-ALA TILAVUUS? Mitä nyt haluavat vastata todellakin meidän kulkurien ja katunarrien uteluun kaikki STALINISMUS, LENINISMUS ja ANARKISMUS eli VALLANKUMOUSAATE rs:n kaikkien erikoisalojen kaikki tietävät, kaikki osaavat ja kaikki voivat YLINEROT kuten esimerkiksi Kokkarekapojen TOIVO- ja KORVA-remmi sekä vielä Punikkipatujen TOIVO- ja KORVA-remmi rs?
      IlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI

    • Partacus

      "Miten me voimme johtaa kaavan E= mc2 rs:n jopa Kolmiulotteisen Luontoavaruuden eli Geometrian sekä AINE-MATERIA(MASSA) rs:n perustalta ja pohjalta?"

      En ole fyysikko, joten en voi antaa vastausta. Näin kuitenkin on tapahtunut reilut 100 vuotta sitten. Kaava on fysiikassa yleisesti tunnustettu oikeaksi. Edes uskovaiset tieteilijät eivät ole sitä kyseenalaistaneet.
      Uskovat sivuuttavat nykyään tieteiden tunnetut tulokset ja asettuvat vanhaan taktiikkaan tiedon rajan tuolle puolen ja tässä tapauksessa alkusyyhyn. Paitsi ehkä eniten kiistävät luonnonvalintateoriaa, luonto ei kykenisi tuottamaan elottomasta elollista. Näitäkin ns. kreationisteja on sangen vähän.
      Uskonnot selittävät alkusyyksi aineettoman jumalan luomistyön tyhjästä materian aika-avaruuksineen. Olematon olisi luonut olevaisen ja kristillinen jumala teologiansa mukaan taikoisi olevaisen maailmanlopun aikana olemattomaksi.

      Mikä on kaava E=mc2?
      Se on materian olemuksen kaava. Materia sisältää aineen ja energian. Pääjako on tämä. Molemmat sisältävät suuren joukon alaotsikoita ja jotka selventävät materian raadollista olemusta.

      Kaava E=mc2 sisältää siis kaiken materian mitä on olemassa eikä mitään muuta. Kaava sulkee pois aineettomat henkiolennot. Kaava kuvaa toistaikseksi parhaiten materiaa atomitasolla. Kvanttien maailmassa se ei täysin toimi. Kvanttiteoria on vielä monimutkaisempi kuin esillä oleva. Se käsittääkseni selittää sen miten atomit ovat vuorovaiktuksessa keskenään ja mistä syystä atomit ovat erilaisia toisiinsa nähden.

    • ASEMAKOULUSEURA000

      Mikä on kaava E=mc2?
      Se on materian olemuksen kaava. Materia sisältää aineen ja energian. Pääjako on tämä. Molemmat sisältävät suuren joukon alaotsikoita ja jotka selventävät materian raadollista olemusta.


      KKR: "Nyt pitää muistaa se asia, että SUHTEELLISUUSTEORIA rs:n mukaan fotonilla ei ole massaa, joten kaava E=mc2 muuntuu muotoon E=0*c2 ja joka sievennettynä on 0=0, joten jos me pyörimme SUHTEELLISUUSTEORIA rs:ssä, niin saamme ns. HENKIMAAILMAKAAVA rs:n ja jossa on myös mukana kaikenlaiset Henkiviuhahtelut. Nyt sitten kysyn sitä asiaa Teiltä Leninistit ja Anarkistit sekä Vallankumoustaistelijat, että miten ihmeessä loogisesti ja realistisesti Materialistinen Filosofia rs:n ympäristöön kuuluvat ns. Henkiviuhahtelut. Kun nyt pyörimme Objektiivinen Idealismi rs:ssä , niin kaava E=mc2 tuo nyt kehiin sen, että miten HENKI ja HENKIMAAILMA tuo kuvioihin sen ilmiöryppään, että millä tavalla ja millä keinoin HENKI muuntuu ensin Energia rs:ksi ja sitten sen, että miten Energia muuttuu taas AINE-MATERIA rs:ksi, mutta kuitenkin yhä edelleen jää salaisuudeksi se, että mikä VOIMA voi nyt saada HENKI rs:n muuntumaan AINE-MATERIA rs:ksi.

      Jos me nyt pyörimme siinä kaavan E=mc2 rs:n osiossa, jossa oletetaan Fotonilla olevan Massa, niin kaava E=mc2 muuntuu sellaiseksi, että jos oletamme fotonilla olevan 0,1 gr rs:n massan, niin nyt lauseke muuttuu muotoon E=0,1 grc2 siis erisuureksi kuin 0=0."

      Kaava E=mc2 sisältää siis kaiken materian mitä on olemassa eikä mitään muuta. Kaava sulkee pois aineettomat henkiolennot. Kaava kuvaa toistaikseksi parhaiten materiaa atomitasolla. Kvanttien maailmassa se ei täysin toimi. Kvanttiteoria on vielä monimutkaisempi kuin esillä oleva. Se käsittääkseni selittää sen miten atomit ovat vuorovaiktuksessa keskenään ja mistä syystä atomit ovat erilaisia toisiinsa nähden.

      KKR: "Miten pitäisi nyt tulkita kaava E=mc2 Suhteellisuusteorian kuvioissa?"

      • Onpa sinulla vaikea ongelma! Miksi et mieti sitä maailmankaikkeuden näkymätöntä massaa jota en ainakin viimeisten havaintojen mukaan enemmän kuin sitä jonka näemme. Mitä se on ja miten se meihin vaikuttaa? Siitä maailmastako ne avaruusmiehet ja lentävät lautaset ovat kotoisin?

        Kun lähdet tuonne mielikuvitusmaailmaasi niin mene nyt niin kauaksi jotta olet turvallisella puolella kun et näytä mikään tiedeasiantuntija olevan.

        Opettele myös potenssi merkinnät eli c^2 tai c² ja tulet paremmin ymmärretyksi!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      74
      3440
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      2912
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      25
      2790
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2688
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      22
      2594
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2395
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      233
      1962
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1827
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      42
      1733
    10. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      154
      1596
    Aihe